RPG SUPERSTARS: Rebellion #15

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
177
Mesajlar
593
Beğeni sayısı
1,397
PG Nakit
0
kgcpzdi.png


SUPERSTARS: Rebellion #15
14 Ocak Pazar, 21:00 - B/C
Atlanta, GA
State Farm Arena


ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN NEDENLER

1-
Kenny Omega'nın isyan ateşi yanıyor

2- Cody Rhodes, MITB için abi tavsiyesi veriyor!

3- R-Truth vs. Jinder Mahal

4- "Rockin' chair"

5- PGW ŞAMPİYONU JEFF HARDY SPİKER MASASINDA!
Jon Moxley vs. CM Punk



Pyrolar patlıyor ve SUPERSTARS: Rebellion başlıyor!

d858d-17001723043111-1920.png


Şovu açan isim Kenny Omega oluyor. Kendisi epey öfkeli bir şekilde ringe giriyor ve hemen görevliden mikrofon aldıktan sonra konuşmasına başlıyor. PGW serüveni başladığından beri peşini bırakmaz talihsizliği artık kırmak istediğini söylüyor. Fakat herkese birden fazla şans veren yönetim bugün ona Money in the Bank maçı için bir şans bile vermemiş. Fakat Omega'yı bu olay bile durduramazmış. Artık "Cleaner" tüm eski fonksiyonlarına geri kavuşmuş ve bunu ortada bir Money in the Bank maç hakkı olmadan da kanıtlayabilirmiş. Omega bu hararetli konuşmasına devam edecekken onu bölen kişi girişte gözüküyor.

01.jpg
02.jpg


Chris Jericho! Jericho gülerek Omega'ya bakıyor. Ardından arka alana bağırarak hakem çağırıyor. Omega bu durumdan fazlaca memnun bir şekilde onu ringe beklerken maçımız başlıyor.

03.jpg


Singles Match
Kenny Omega vs. Chris Jericho


İkili mükemmel bir maç çıkarıyorlar. Maçın başlarında ve ortasında özellikle Jericho'nun domine ettiğini görüyoruz. 6. dakikada ikili birbirini aynı anda yere seriyorlar fakat önce kalkan kişi Omega oluyor. Hemen aprona doğru çıkıyor ve iplerden zıplayarak Jericho'nun üstüne atlamak istiyor...

qpievfo.gifv


FAKAT JERICHO YAYINDAN FIRLAMIŞCASINA KARŞI İPLERE ATLIYOR VE DROPKICK'İ ONUN ÜSTÜNE ATLAYACAK OLAN OMEGA'NIN DİZİNE VURUYOR! Omega acı içinde yerde kıvranırken Jericho hemen ayağa kalkıp toparlanıyor. Sonrasında iplere koşuyor ve Lionsault yapmak istiyor- ama bu sefer Omega çekiliyor! Acı içinde kıvranan isim Jericho olurken Omega taunt'unu yapıyor ve...

ald7li3.gif


V-TRIGGER! OMEGA TUŞA GİDİYOR 1.........2......

3!

Kazanan: Kenny Omega

f_rpplvxyaadj3a.png


Bu mükemmel ötesi giden maçın galibi Kenny Omega oluyor. Maçtan sonra hakem Omega'nın elini kaldıracakken Jericho hakemi itiyor ve bizzat onun elini kendini kaldırıyor. İkili birbirini tebrik ederken arka alana gidiyoruz.

rebellion.jpg


mc8g9q4.png


Arka alanda yürüyen Cody Rhodes'u görüyoruz. Kendisi oldukça keyifli bir şekilde adımlarını atarken bir anda duruyor ve merdivenlerin orada tek başına oturan o kişiye kitleniyor.

Cody Rhodes: Hadi ama çocuk. Ne kadar yetenekli olduğunu kendin biliyorsun. Bu hal ne? Seni en iyi ben anlarım. Kariyerinin yokuş aşağı gittiğini düşünüyorsun. Önce Daniels, şimdi MITB eleme maçı... Bunların daha beterini yaşadım. Yüzüme makyaj yapıp bir sirk çalışanı gibi davrandım. Ama şu anki halime bak. Ağlamayı kestim ve ayağa kalktım. Sen de bunu yapmalısın. Tanrı aşkına, kaç kişi ilk seferinde o maça girebiliyor ki? İçinde bulunuyor olduğuma bakma, pek de fazla değil. Bu durumun seni düşürmesine izin verme.

Merdivende başını eğip oturan o kişi ayağa kalkıp Cody'nin dibine kadar girince kim olduğunu tam anlamıyla görüyoruz.

20220614_NXT_Wes--ccf6970f322063c8527f705181135621.jpg


Wes Lee: Senden tavsiye alacak kadar düşmedim yıldız tozu. O maça girersem-

Kelimeyi yutuyor ve devam ediyor.

Wes Lee: O maça girdiğimde... En son seni merdivenden düşüreceğimden emin ol.

Wes Lee öfkeyle Cody'nin ayağının dibine tükürüyor ve orayı terk ediyor. Cody'nin ise gergin ve endişeli bakışlarla ona baktığını görüyoruz.

rebellion.jpg


Entrance%2B1.gif


R-TRUTH! GERİ DÖNÜYOR. 2023'ün Sole Survivor'ı tekrardan PGW'da. Hiç olmadığı kadar enerjik, hiç olmadığı kadar heyecanlı bir şekilde ringin yolunu tutup rakibini bekliyor.

1f7cf-17048700006893-1920.jpg


MAHARAJA! Jinder Mahal, PGW'daki ilk görünümünü gerçekleştiriyor. Seyircilerden kendisine karışık tepkiler var.

Singles Match
R-Truth vs. Jinder Mahal


Maçın başlarında Jinder Mahal'ın resmen deli gibi Truth'a saldırdığını ve acımadan üste çıktığını görüyoruz. Fakat sonlarda Truth aldığı seyirci desteğini tersine çevirecek bir şekilde hakemin görmediği anda Mahal'a eye poke yapıyor. Mahal acı içindeyken Truth dans ediyor ve Leg Drop vuruyor.

Dancing%2BLeg%2BDrop.gif


Mahal ilk defa tam anlamıyla yerde. Truth maçı almaya çok yakınken birden duraksıyor. Seyirciler ne olduğunu anlamazken Truth'un tüm enerjisi kayboluyor resmen. Avantajlı durumu ise tersine dönmeye çok yaklaşıyor çünkü Jinder ayağa kalkıyor bile. Truth bu karmaşanın içinde birden ringden iniyor. Hakem 10'a kadar sayıyor.

Count-out ile Kazanan: Jinder Mahal

jinder-mahal.jpg


Truth resmen 5 dakika içerisinde farklı birisine dönüşüyor. Oldukça tadı kaçmış, nerede olduğunu bile anlamıyormuşcasına arka alanın yolunu tutuyor. Jinder ise tatmin olmamış bir şekilde elini kaldıran hakemi itiyor.

rebellion.jpg


rocking-chair-gif.gif


Ekrana birkaç saniye süren bir video geliyor. Videoda çok tanıdık olduğumuz bir sandalye sallanıp duruyor. Ta ki dışarıdan birisi bu sandalyenin bulunduğu yerin kapısını kapatana kadar. Etraf karadığında kameranın karşısında duran o iki ismi görüyoruz.

nrrj3pa.jpg
s8dgv6b.jpg


Görüntü sonlanıyor.

rebellion.jpg


Jeff-Hardy-TNA-645x370.jpg
Entrance.gif


PGW Champion Jeff Hardy girişte. Belinde kemeriyle seyircileri selamlıyor. Girişte maça çıkacak olan ortağını bekliyor. Ve sonunda maçın ilk katılımcısı, Rehabilited'ın diğer yarısı Jon Moxley girişte beliriyor. Kendisine seyircilerden oldukça iyi bir destek geliyor. Mox oldukça elindeki suyu bir dikişte bitirip enerjik bir şekilde ringe giriyor. Hardy ise spiker masasına gidiyor ve kulaklığını takıp oturuyor.

Entrance%2B1.gif


CM PUNK! Kendisi sonunda PGW'ya geliyor. Uzun zamandır beklenen o isim seyircilerin yoğun tepkisiyle karşılanıyor. Punk keyfi oldukça yerinde bir şekilde ringe giriyor. Hakem maçı başlatıyor.

Singles Match
Jon Moxley vs. CM Punk


nw2ku2c.gif


Fakat maç başlar başlamaz Punk, Moxley'e kitlenmek yerine resmen Hardy'e kitleniyor. Üstündeki tişörtü bile çıkarmadan mikrofon istiyor görevliden ve Hardy'e bakarak konuşmaya başlıyor.

4czi6ep.gif


Punk, Hardy'nin onca seneler boyunca bir gram olsun değişmediğini söylüyor. Arenada bulunan insanların ise tıpkı eskiden olduğu gibi bu numaraları yiyecek kadar saf olduğunu belirtiyor. İki tane keşin temizlendiğini iddia edip şirketin tepesini ele geçirme fikri sadece yoksunluk krizleri zirve yapana kadar sürermiş. Jeff ve Mox'un pudra uğruna PGW kemerini bile satabileceğini söylüyor. Bu yüzden Jeff Hardy'nin tüm bunlara rağmen şu an ana kemer şampiyonu olması güreş tarihinin en büyük lekesi olarak anılacakmış. Punk, bir keş her zaman keştir diyor. Zaman onu yine haklı çıkacakmış...

giphy-2.gif


AMA PUNK KONUŞMAYA DEVAM EDECEKKEN EDEMİYOR ÇÜNKÜ MOXLEY, PUNK'I ÇEVİRİYOR VE DEATH RIDER! TUŞA GİTTİ 1......2......3!

Kazanan: Jon Moxley

Moxley resmen tüm konuşma boyunca bunu bekliyormuşcasına coşuyor. Hardy'nin ise gülerek ayağa kalktığını ve spiker masasından kalkıp onu alkışladığını görüyoruz. Fakat ekrana bağlanan birisi var!

b2374-16850803021869-1920.jpg


Joe Gacy! Moxley'i tebrik ediyor ancak bu mesajı ona değil en yakın dostu Jeff Hardy'e iletiyormuş. Payback'te kendisine bir rakip aradığını duymuş ve bu onu memnun etmiş. Fakat rakibin kim olacağını beklemek için neredeyse bir hafta beklemenin anlamı yokmuş Gacy'e göre. Eğer gerçekten cesaretli bir şampiyon olduğuna inanıyorsa Nathan Jones ile güreşebilmeyi kabul etmesi gerektiğini söylüyor. Hardy bir süre Mox'a bakıyor. Mox bu teklifi kabul etmesini istiyor gibi. Hardy, Gacy'e dönüyor ve...

Ve sonrasında bunu onaylıyor. Gacy gülerek ona teşekkür ediyor. Payback'ten sonra şirketin yeni PGW Şampiyonunun Nathan Jones sayesinde kendisi olacağını söylüyor. Birkaç saniye sonra Gacy'nin yanında Jones beliriyor. İkili pis bir gülümsemeyle kameraya bakarken Rebellion sonlanıyor.

SUPERSTARS: REBELLION #15
Prestige Grand Wrestling LLC ™ © 2024
All Rights Reserved
 
Son düzenleme:
Üst
Click here to login using your socials account