RPG SUPERSTARS #13


PGW: Son Eklenen Parta Git

Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
194
Mesajlar
3,632
Beğeni sayısı
1,009
PG Nakit
380
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
1
Baytan, Joe Gacy'nin hakkını verirse güzel şeyler izletir.

Nathan Jones'un sahibi benim gibi inişli çıkışlı oynuyor oyunu ne olacağı belli olmaz.

ulasylmzın oynadığı çar max 2 hafta dayanır gibi geliyor ama bakacaz. Tolga'yı bildim bileli Ziggler oynuyor. Bu sefer devamlı olur umarım.

Son maç bizi de ilgilendiren bir maç. Son zamanlarda Tag Team divizyonu genişledi iyice. Jeff & Jon dousunu atlatırsak önümüzdeki rakiplerde çok sağlam. Eğleneceğiz, elinize sağlık.
 

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
32
Mesajlar
4,122
Beğeni sayısı
1,105
PG Nakit
130
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
ME 5 yıldız mı ondan emin değilim ama çok iyi transferler oldu. Nathan Jones olduğu yerden bir tık daha yukarıda değerlendirilebilir galibiyet iyi olmuş ama Omega'nın da kaybetmesini beklemiyodum. Nemeth'in kaybedeceği bir maça çıkmasını da istemezdim. Gacy, direkt harcamış Masters'ı. O isabet olmuş. Alpiden devamını bekliyorum. Geç gördüm şovun yayınladığını. Elinize sağlık.
 

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
23
Mesajlar
4,906
Beğeni sayısı
626
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Main Event dışında momentumla debut maçlarını görmüşüz, tebrik ederiz kazananları. Main Event'te yaşananlar gözden kaçtı bence ama gelecek şovlar için çok büyük tehditler var orada. Bir anda şirketin en orta yerine düşebilecek senaryolara da yol açabilir yaşananlar. Cody'nin hikayesinin nereye bağlanacağını çok merak ediyorum, Breakker'da yolunda bakalım bence Hobbs için en az Velveteen kadar tehdit. İzleyeceğiz. Emeğinize sağlık.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: