RPG SUPERSTARS #13


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
177
Mesajlar
593
Beğeni sayısı
1,397
PG Nakit
0
superstars8.png


PGW SUPERSTARS #13
BU AKŞAM - BANT
Louisville Gardens
Louisville, Kentucky

- Joe Gacy vs. Chris Masters


- Şirketin TEK Şampiyonu!

- The Phoenix vs. The Cleaner

- MISTEEEEEEEEEEEER

- The American Nightmare Sahnede


- FTRKO vs. Bullet Club Gold

l-intro-1661972042.jpg
01-chris-masters-wwe-2021.jpg


Joe Gacy def. Chris Masters

Joe Gacy şirketteki ilk görünümünü gerçekleştiriyor. Birkaç saniye süren bu maçı The Upside Down ile rakibini yere seren Joe Gacy kazanıyor. Şirkete iddialı giriş yapan Chris Masters'ı bu kadar kısa bir sürede mağlup eden Joe Gacy, PGW evrenine iddialı bir giriş yapıyor.
★☆☆☆☆

Matty: "Yine Chris Masters ve yine bir hayal kırıklığı."
image.png


1703170403012.png

Arka alanda PGW PURE Şampiyonu Bron Breakker'ı görüyoruz. Muhabir ondan bir röportaj alıyor. Şirkette şampiyon sıfatını layığı ile taşıyan tek kişinin kendisi olduğunu ve PAYBACK şovunda bunu canlı olarak herkese göstereceğini söylüyor. Ardından PAYBACK öncesi Powerhouse Hobbs ve Velveteen ikilisine gözdağı veriyor. Şirketteki tüm kemerlerin öz geçmişine kendi adını yazdırmadan durmayacağını belirtiyor. Cuma günü "kabilesinden ayrı kalmış bu iki maymunun beni durdurmaya yetecek taşakları yok" diyerek bitiriyor. Fakat tam o esnada az sonra maça çıkacak olan Nathan Jones ile karşılaşıyor. Bron aşağılayıcı bir gülümseme ile ona baktıktan sonra orayı terk ederken Nathan Jones sinirli bir ifade ile eski rakibinin arkasından bakmakla yetiniyor.

image.png


e5305899b526c14d-600x338.png
omegaaewentrance-1244747.jpg


Nathan Jones def. Kenny Omega

Kenny Omega, PGW ringlerindeki ilk görünümünü gerçekleştiriyor. Omega ilk görünümü olmasına rağmen PGW'nun devine karşı kalitesini konuşturarak kıyasıya bir maç ortaya koyuyor. Maçın sonlarına doğru Jones üstünlüğü kuruyor ve Torture Rack ile rakibini indirdikten sonra tuşu buluyor. Maçın ardından Jones hala burada olduğunu ve hiçbir şeyin artık eskisi gibi olmayacağını söyleyip Casino Battle Royal'e katılacağını duyuruyor.
★★☆☆

Matty: "Anka kuşu küllerinden tekrardan doğdu."

image.png


xcxv.png
1703170435111.png


Mr. Anderson def. Nic Nemeth

Nic Nemeth ringe geliyor ve rakibini beklerken girişte tepeden bir mikrofon iniyor. Nemeth ve seyirciler olanları anlamaya çalışırken "MR. ANDERSON" diye bir ses duyuluyor. Anderson girişte gözüküyor ve mikrofonu tutarak Mr. Anderson'ın artık burada olduğunu ve "Superstars veya Payback hangi arena olduğu fark etmeksizin bulunduğu yeri cehenneme çevireceğini" belirtiyor. Bir oraya bir buraya giden maçın sonlarına doğru rakibini Zig Zag ile yıkmaya çalışan Nemeth'ı reverse ile Mic Check'e çevirip tuşu bulan Mr. Anderson galibiyeti buluyor.
★★★★☆

Matty: "İki potansiyel ve güzel bir maç. Daha ne isteyebilirim?"

image.png


002_WM38_04022022AT_36900--cb38d2ab78031ff3b7c97cea53d5c792.jpg


Cody Rhodes arka alanda karanlık bir odada tek başına oturuyor. Burada aylardır ona mektup yazan genç adamdan bahsediyor. Onun gibi milyonlarca insanı yüz üstü bırakmış ve bunun vicdan azabını her geçen saniye hissediyormuş. Buraya geri dönme nedeni “hikayeyi bitirmek” değil, o insanlara kendini affettirmekmiş. Miz buna engel olamayacakmış. Onları bir kere daha hayal kırıklığına uğratmayacağının sözünü veriyor.

image.png


juice-robinson-gunns-juice.png
ftrko.png


Bullet Club Gold def. FTRKO

Oldukça çekişmeli ve spot şöleni olarak geçen bu maçın sonlarına doğru iki ekipten de ayakta kalan isimler olan Orton ve Juice ikilisinin sert ve kıyasıya mücadelesi ile geçiyor. Orton üstünlüğü kuruyor ve RKO için Juice Robinson’ın kalkmasını beklerken ringin kenarından Austin Gunn maça müdahale ediyor. Dikkati dağılan Orton arkasını dönüp ringe girmeye çalışan Austin’i RKO ile avlıyor fakat o sırada Juice onu arkadan roll-up ile yakalayıp takımına galibiyeti getiriyor. Bu mağlubiyete sinirlenen Orton daha Juice kutlama yapamadan ona saldırıyor ve FTR ve Gunns’ın da olaya dahil olması ile birlikte ring savaş alanına dönüyor. Gunns ve FTR dörtlüsü ringin dışında birbirini ekarte etmişken ringin ortasında Juice ve Orton ikilisi yumruklaşmaya devam ediyor.

cvbhj.png


Tam o sırada ringin içinde tüm kargaşa devam ederken “Sexy Boy” duyuluyor! EFSANE SHAWN MICHAELS PGW’DA! Orton ve Juice ikilisi ne olduğunu anlamaya çalışır bir şekilde girişe bakarken HBK girişte duruyor ve çocukların oyun zamanının bittiğini ve artık ringi terk etmeleri gerektiğini belirtiyor. Juice ve Orton ifadesiz bir şekilde ona bakarken…

wwe-nxt-05042022-pretty-deadly.jpg


SUPERKICK! Juice ve Orton yerde! Bunlar Elton Prince ve Kit Wilson! PRETTY DEADLY! İkili Orton ve Juice ikilisini yumrukluyorlar! HBK ise girişten gururlu bir ifadeyle olanları izliyor. Elton, Orton’ı ringden dışarı atıyor. Ardından Kit, Robinson’ı kaldırıyor ve Elton iplerden sekip Neckbreaker ile indiriyor. Spilt Milk! Pretty Deadly ringi silip süpürüyor resmen!

eadly.jpg
cvbvbv_1.png


HBK ringe doğru ilerliyor ve çelik basamakları geçip ringe giriyor. Elton Prince ve Kit Wilson ikilisinin ortasına geçen Shawn Michaels’ın şeytani bakışları ile SUPERSTARS #13 sona eriyor.

★★★★

Matty: "Mükemmel bir maçın ardından bir efsane ve ortaya çıkan iki zibidi... Bu PGW adama kafayı yedirir."

PGW SUPERSTARS #13
Prestige Grand Wrestling LLC ™ © 2023
All Rights Reserved
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: