RPG SUPERSTARS: Rebellion #14

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
177
Mesajlar
593
Beğeni sayısı
1,397
PG Nakit
0
rebellion.png


SUPERSTARS: Rebellion #14
7 Ocak Pazar, 21:00 - B/C
Marietta, Georgia

Georgia Arena


Pyrolar patlıyor ve şovu Cody Rhodes açıyor.

maxresdefault.jpg


İnsanların gözündeki korkuyu hissettiğini ve amacının biraz olsun ne tepki vereceklerini görmek olduğunu söylüyor. The Miz'i yenip SUPERSTARS'ın başına geçtiğinin farkındaymış ve bu şovu kapatmak gibi bir hata asla yapmazmış. SUPERSTARS'ın kendisine göre PAYBACK'le aynı kalitede bir şov olduğunu söylüyor. Bunu tüm insanların kabullenmesi için de büyük bir devrimi başlattığını açıklıyor. Bundan sonra burası SUPERSTARS: Rebellion olarak hayatına devam edecekmiş. Her zaman bildiğimiz ve PGW'nun başından beri süren bu şov artık yeni bir döneme girmiş. Burasının prestijli şov olarak anılacağını söylüyor. Her hafta sadece PAYBACK'te yer bulamayan güreşçiler yerine tüm güreşçilerin burada ter dökeceğini iddia ediyor. Cody'nin amacı GM olmak falan değilmiş sadece bu devrimin kurucusu olmakmış ve bunu da bugün başarmış. Bu yüzden GM koltuğunda oturmaya hiç hevesli olmadığını ve bu iş için oldukça yetenekli olan o kişiyi tekrar göreve davet ettiğini söylüyor.

NINTCHDBPICT000457635681.jpg


SGM! Girişte gözüküyor. Bir zamanlar SUPERSTARS şovuyla PGW'e soğuk duş etkisi yaratan isim. Cody onu manalı şekilde alkışlarken SGM ringde Cody'nin elini sıkıyor ve bir mikrofon alıyor. SGM kendi hikayesinden bahsediyor. Bu bir pes etmemişlik, adanmışlık hikayesiymiş. Güreşçi olarak başladığı kariyerinde zirveyi görüp sonrasında GM'likten kovulup muhabirliğe kadar düşmüş. Ama şimdi, tekrar görevini alabilmiş. Bunun için Cody'e ne kadar teşekkür etse az olduğunu söylüyor ve ağlamaya başlıyor. Cody onun sırtını sıvazlarken mikrofonu tekrar alıyor ve coşkulu bir şekilde SUPERSTARS: Rebellion'ın başladığını söylüyor... Ama girişte birisi gözüküyor!

100_SD_05212019mm_1305-30226b4834a1b487c6b7f5986ad26550.jpg


Cody ringi terk edecekken girişte gözüken isim Nic Nemeth! Cody ayağını iplere atar atmaz müziği duyuluyor ve girişte gözüküyor. Ardından aprondan ringe bakıp bu duygusal sekansın kendisini güldürdüğünü, her şeyin aslında yazılmış bir senaryodan ibaret olduğunu söylüyor. Cody'i olduğundan çok daha iyi bir adam olarak göstermek için, onu bir kahraman yapmak için yaşanan bu olaydan sadece çocuklar etkilenirmiş.

ee17ea0e7fb4d680fe925b43bbd61c3f.jpg


Bunu duyan Cody, "neden böyle bir şeye gerek duyayım?" diyerek Nic Nemeth'e serzenişte bulunuyor. Nic Nemeth ise görüşünde ısrarcı. Bu sırada ringdeki SGM, suskunluğunu bozup mikrofonu alıyor ve Nic Nemeth'in derhal arka alana gitmesi gerektiğini söylüyor. Seyirciler bunu duyduktan sonra çok gaza geliyorlar. Nic Nemeth ise önce biraz gülüyor ve sonrasında ringe doğru koşuyor... CODY TAKIM ELBİSESİNİ ÇIKARIP GARDINI ALIP HAZIRLANIYOR!

d2b56cf3-25ad-432b-8fb2-28999f758f9a-WWE_Dolph_Ziggler_3.jpg


Fakat Nic Nemeth... Bir anda vazgeçip geri geri adım atarak dönüyor. Payback şovunda Money in the Bank eleme maçında karşı karşıya geleceklerinin müjdesini veriyor. O maçta senin gerçek yüzünü göstereceğim diyor. Seyircilerden yoğun yuhalama duyuyoruz. Nemeth direkt olarak sırıtarak arka alana doğru ilerlerken Rebellion'ın açılışına son veriyoruz.

rebellion.jpg


Jey-Uso.jpg


Arka alanda Jey Uso'yu görüyoruz. Kendisinin keyfi hiç yerinde gibi durmuyor. Geçtiğimiz şov yaşadığı mağlubiyet canını fazla sıkıyormuş gibi duruyor. Bu sırada onun önünü çok tanıdık bir sima kesiyor.

christian-cage-4.jpg


Bu isim Christian Cage!

Uso'ya "Bir jobber'dan farksız geziyorsun. O maçtan galip olarak ben de ayrılamadım ama en azından senin gibi tuş olmadım. Emin ol MITB maçında bulunması gereken birisi varsa o benim, bir şans daha hak eden bir kişi varsa o da benim" diyor. Uso konuşacak gibi oluyor ancak bir anda HEADBUTT vuruyor Cage'e. Onun üstüne çullanacakken...

Olay yerine SGM geliyor! İkilinin hemen ayrılmasını söylüyor. Bu ikili aralarındaki problemi çözmek için bir maça çıkmayı daha hak ediyorlarmış. O'Neil'dan izin gelmiş ve maçın galibi MITB maçına girme şansı elde edecekmiş. Fakat SGM son uyarısını yapıyor ve bu maçın onların MITB maçı için son şansı olduğunu söylüyor. Hemen ringin yolunu tutmalarını söyledikten sonra biz de reklama gidiyoruz.

rebellion.jpg


Jey-Uso-678x381.jpeg


Jey Uso ilk girişi gerçekleştiren kişi oluyor. Seyircilerden kendisine deli destek var. O ise üst üste yaşadığı talihsizliklerden dolayı fazlaca üzgün. Fakat buna rağmen Money in the Bank maçına girmesi için son şansı olan bu maça odaklı. Karşısındaki isim de onun bu hale gelmesine neden olan isim olduğundan Uso'yu üzgün olduğu kadar öfkeli de görüyoruz.

Christian-Cage.jpg


Christian Cage girişte görünüyor. Seyircilerden ona yoğun yuhalamalar var. Cage onlara bakarak gülümsüyor ve "saksolar çekildi mi?" diye bağırıp onlara bulaşıyor. Ringe girip Jey Uso'ya bakıyor ve onu aşağılamaya devam ediyor. Hakem iki ismi de kontrol ettiken sonra zili çalıyor ve maç başlıyor.

Money in the Bank Qualifying Match
Jey Uso vs. Christian Cage


Maç fazlasıyla çekişmeli başlasa da Jey Uso resmen tüm gücüyle Cage'i yerle bir ediyor. Sonlara doğru Superkick'i gömüyor ancak tuşa gitmiyor. Seyirciler neden olduğunu anlarcasına Jey'e bakıyorlar.

l-intro-1686971555.jpg


"Bu babama yaptığın saygısızlıklar için" diyor ve çenesini tutarak kalkmaya çalışan Cage'e bir Superkick daha vuruyor! Cage tam anlamıyla pert artık. Jey buna rağmen tuşa gitmiyor ve köşelere tırmanıyor...

BJmVut.gif


USO SPLASH! Christian Cage'den yaşam belirtisi yok. Uso resmen seyircilerin yoğun desteğiyle rahatça tuşa gidiyor 1.......2.....3!

Kazanan ve MITB Maçına Giren: Jey Uso

Jey, MITB maçına giriyor ve Cage'den intikamını bu sefer tam anlamıyla alıyor. Cage maçtan sonra bile yerden kalkamaz haldeyken Jey'in sevinç gösterisi yapmadan arka alanın yolunu tuttuğunu görüyoruz.

rebellion.jpg


14027--bba2f74b33b96c81886c60bdb74970ae.jpg


Arka alanda World Heavyweight Şampiyonu Alberto El Patron'u görüyoruz. Kendisi gülerek geçen şovda Christopher Daniels'ın başına gelenleri anlatıyor. Yaşlı adama gereğinden fazla sert davranmış ve burada hata etmiş. Bir daha karşısına çıkma cürretinde bulunacak birisi varsa daha nazik olacakmış. Bu sözleri söyledikten sonra oradan ayrılacakken tam karşısında beliren kişi onu şaşırtıyor.

la-knight-july-8-a.jpg


Bu isim LA Knight! El Patron'a ve kemerine bakıyor bir süre. Sonrasında gözünü sadece ona dikiyor. Ardından kahkaha atarak oradan ayrılıyor. Alberto'nun bu tavıra oldukça kurulduğunu görüyoruz.

rebellion.jpg


Outside%2BPose.gif


Ezekiel Jackson kısa bir aranın ardından tekrardan PGW ringlerinde gözüküyor. Seyircilerin olumlu tepkilerini alırken ringe girip rakibini bekliyor... Ancak etraf kararıyor ve girişte kapüşonunu çekmiş birisini görüyoruz. Müziksiz bir şekilde ringe doğru ilerliyor ve yerini alıyor. Kapüşonunu çıkardığında ve ışıklar açıldığında o ismin kim olduğunu görüyoruz.

5850f8853cbc9b6b3917674d72932b4374950246.gif


Bu isim Wes Lee. Resmen bir ölüye benziyor. Boş bakışlarla Zeke'i süzüyor. Hakem maçı başlatıyor hemen.

Ezekiel Jackson vs. Wes Lee

Soluk ve mutsuz görünen suratıyla maçı tamamlayan Wes Lee, turnbuckle'dan finisherını yapıp Ezekiel Jackson'ın işini bitiriyor. Bitirici hareketi "Fallenstar Boy" olarak geçiliyor. Tuşa gidip 5 dakika süren maçın galibi oluyor.

Kazanan: Wes Lee

cdaa058c060b99ce61da6e46a7ae3df7f9ffd515.gif


Wes Lee ne bir sevinç, ne de bir kutlama yapıyor. Halen tatmin olmamışcasına ring zeminine bakıyor. Biz de reklamlara gidiyoruz.

rebellion.jpg


bryan-danielson.jpg


Reklamlardan döndüğümüzde Bryan Danielson'u ringde görüyoruz! Maçı için bekliyor!

maxresdefault.jpg


Girişte birisini görüyoruz... Bu Joe Gacy! PAYBACK şovunda Bryan Danielson ile bir maç için anlaşmışlardı ama bu maça Joe Gacy onu temsil edecek birini çıkaracaktı. O isimle arka alanda konuşup anlaştığını söylüyor. Ve girişte biri görünüyor...

maxresdefault.jpg
bryan-danielson-march-11-a.png


Bu Nathan Jones! Girişte göründüğü an Bryan Danielson'un surat ifadesi değişiyor. Nathan kendinden emin şekilde ringe ilerlerken Joe Gacy onun yanında mikrofonuyla gazlıyor. Nathan'ın PGW'de hiç hak ettiği değeri göremediğini ama artık Joe Gacy'nin önderliğinde PGW için bir canavar olacağından bahsediyor. İki isim de ringde hazır bulunduğunda maç başlıyor!

Bryan Danielson vs. Nathan Jones (Joe Gacy)

maxresdefault.jpg
l-intro-1661972042.jpg


Double or Nothing'de Bron Breakker karşısında inanılmaz etkili bir performans gösteren Danielson, Nathan karşısında eriyip gidiyor. Maç içinde ara ara kendini gösterse de Nathan Jones inanılmaz bir dominasyon sergileyip Torture Rack ile Bryan Danielson'u bayıltıp maçı kazanıyor.

Kazanan: Nathan Jones (Joe Gacy)

Joe Gacy maç sonu ringe girip Nathan Jones ile el sıkışırken biz de şovun sonuna geliyoruz.

SUPERSTARS: REBELLION #14
Prestige Grand Wrestling LLC ™ © 2024
All Rights Reserved
 
Son düzenleme:

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
177
Mesajlar
593
Beğeni sayısı
1,397
PG Nakit
0
Şova niye 11 ay var diye soranlar oldu (0 kişi). İşte 11 ay beklemeye değecek bir şov olacak o yüzden (güreşecek adam bulamadık posterde de o yüzden ben varım)

2024'e giremeyenlerde bugün şov konusunu açan adam.
 
Üst
Click here to login using your socials account