RPG SUPERSTARS: Rebellion #15

PGW: Son Eklenen Parta Git

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
359
Mesajlar
5,544
Beğeni sayısı
773
PG Nakit
855
Kenny bu hırsla ringe girdiğinden dolayı maç basladiginda zaten Kenny'nin alacağını düşünüyordum. Jericho bir ara seri yapar umarım 2 3 maç da olsa. Sahibi ilgiliydi çünkü son hatırladığım, bu ilgiyi devam ettirirse yolu açık bence.

Cody güzel segment yaratmışken Lee ise tipik şekilde ergen tavırlarını sürdürmeyi devam etmiş, Cody'nin konusmasi hakikaten iyi olmuş; geçmişi anması açısından falan ama bu karakteri biraz ona uygun değil gibi. Kendini sahada daha çok hissettirmesi lazım.

R Truth'un Sole Survivor olayının hatırlatılmasıyla gelip henüz yeni debut yapmış birisine kaybetmesini doğru bulmadım. Count out ile kazanacak biri varsa o Truth olmalıydı bence veya ikiside count out bitseydi bir şekilde. Mahal'ı tebrik ederim gene de.

CM Punk debut dedik dedik böyle mi olacaktı abi yaaa. Mox'un kazanmasını bekliyordum gene de, karakterin durumu iyi olduğundan dolayı. Hardy bence bu PAYBACK'te karşısına biraz eli yüzü düzgün birisi çıkarsa kemeri kaybedebilir. Gscy ve diğer etkenler onun rakibi olacak gibi gözüküyor. Bana kalırsa Mox çıkmalı ama herhalde Jones çıkacak. Veya gene Gacy birisini bulur onu yollar ringe.

Elinize sağlık, şova yorum atmayi 2 3 gündür düşünüyordum ama useniyordum bayağı. MITB maçındaki diğer kelleleri bekliyoruz.
 
Üst
Click here to login using your socials account