RPG SUPERSTARS: Rebellion #14


god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
23
Mesajlar
4,906
Beğeni sayısı
626
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Açılış açıkçası keyifliydi, Cody'nin GM olarak devam etmesi bence eğreti dururdu o yüzden SGM'nin dönüşüyle tatmin olduğumu söyleyebilirim. Öte yandan Superstars'ın yükselme denemesi umarım bu sefer başarıyla sonuçlanır, Payback olmasa bile WWE'deki Main Event seviyesinin üstünde bir şov her türlü çıkar buradan. Oyuncu şişliğine de direkt önlem zaten. Ayrıca Cody'de bu hikayeden sağlam momentum toplamış oldu. Nemeth ise oyuncunun durumuna göre bu duran toptan güzel bir feuda atabilir kendini. Uso vs. CC olayı açıkçası beklendikti, önceki şovdaki eleme maçı kaybeden güreşçilerin tekrar katılabileceği olayıyla zaten birinin ikinci şansı bulacağı bence anlaşılmıştı. Burası da oraya bağlanmış ve Uso kendini oraya atmış. Bence maçın en büyük iki favorisinden biri, diğeri henüz maça girmedi ama denklemin onunla Uso arasında geçeceğini düşünüyorum. Alberto bizi gömmüş, gömsün hakkı var darmaduman olduk çünkü. LA Knight sekansı da aslında WHC unvanının kaybettiği değerin yansıması bence, toparlamak için geliyorum hiç merak etmeyin. Wes Lee'nin yeni kimliği galibiyetle başlamış, ulan kaşla göz arasında herif esintilerimizden yel olmaya başladı. İleride tekrar karşılaşırız belki. Joe Gacy benim favori çarım olabilir, Nathan Jones oldukça iddialı bir galibiyet almış. Bu hype'ı korursa bence geçebileceği bir kapı var. Kazanan isimleri tebrik ederim, emeğinize sağlık keyifliydi okumak.
 

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
Şovun yeni formatbakışta şahane olmuş. Böyle giderse superstars ciddili canlı yayınlanan bir şov olacak. Kalite deriz.

Bu Cody muhabbeti benim yoğun dönemime geldi. Şovu nasıl ele aldı öğrenmem lazım. Ancak şu hali ile AEW’daki Codyverse geyiğini anımsattı. Cody’nin sürekli merkezde olduğu, babyface olarak seyirciye dayatıldığı bir şov olacaksa beni buraya yazın. On numara olay.

Bu arada SGM şovu hemen dandik yapmış. Muhabirken bile rezildin adam. Sana şov emanet edenin…

USO için kolay win. Adamsın @The MANIAC

@The Mandalorian debut yapmış. YEAH diyelim ama @Broken Dreams acımayacaktır.

Wes Lee kolay win almış. Tebrikler kardeşlik @pontiac bandit

Joe Gacy’nin oyuncusunu tanımıyorum. Ama Nathan Jones’u görmek güzel oldu. Bu adamla vs atacağız bir ara ama dur bakalım.

Elinize sağlık arkadaşlar. @Boss
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: