Takip ve Promo yaparız alışma sürecini hızla atlatıp bayılandan bayıltan seviyesine çıkacağını düşünüyorum. Bu olaya Promo yazmam ama çok materyal yok bence.
ŞU WLYİ OYNA LANmeltzer gel puanlama gör ag. çok iyi olmuş bu puanlama işi yorumlar falan ekstra olmuş yani hem de ekip kendi düşündüklerini pgw.com haberlerin yanına ayrıca ekleme imkanı bulmuş. Genel olarak yeni konsepti beğendim, biraz daha artacak gibi duruyor Superstars'ın etkisi. Beklemedeyiz.
Kes bir tane gitsin ya zararı olmaz.@Gloom Promo kesmeli miyim yoksa canlı şovu mu bekleyeyim. Çok bir materyal göremedim ben! Aktif olmaya çalışacağım.
Biz Meltzer ekolünden değil Norman “Weasel” Dooley ekolünden geliyoruz. 2 yıldız veririz bir maça, kötü dedik zannedilir. Almayayım.Bu yıldız işi güzel olmuş bence bir tane Meltzer çıkıp bütün şovlardaki maçlara falan puan versin. Yakışır sana. @Nature Boy
Dayı uyumadın mı sen ya?Biz Meltzer ekolünden değil Norman “Weasel” Dooley ekolünden geliyoruz. 2 yıldız veririz bir maça, kötü dedik zannedilir. Almayayım.