mayhem'in kapanmasıyla bu şovun böyle bir şova evrilmesi gerekiyordu bence, muhteşem olmuş. ikinci bir canlı şov yorardı hem ekibi hem oyuncuları fakat bulunabilecek en iyi yol bulunmuş. SUPERSTARS GM THE MIZ... AŞIĞIM SANA DOYAMIYORUM. müthiş yakıştı buraya bence. puanlama olayını da çok sevdim, hep kafamda maçları puanlamaya çalışırdım rpg şovlarında fakat kalite yüksekte olduğu için zorlanıyordum, böyle bir uygulama tatlı olmuş. ufak notlarda da bazen ince detaylar yakalayabiliriz belki ilerisi için. nathan jones... baba çok büyüksün. karşına çıkmak hiç istemiyorum. christian için tatsız bir debut olmuş bayılmasıyla beraber fakat karşısındaki de sıradan bir adam değil. eğer takip&promo işinde devam ederse yeri garanti olacaktır christian'ın da şu anki düzlemde zaten sıkıntı olmaz bu başlangıç. taylor rotunda'dan beklentim büyüktü fakat onun oyuncusunun da kim olduğunu unuttum, ortalıkta yok sanırım. humberto için tatlı bir galibiyet olmuş, turnuvanın favorisi şu anda bence. önceki şovda da ben momentum toplamıştım çakıldık, humberto için aynısı olmaz umarım asjklhaksjhfas. eddie kingston'ı kimin oynadığını da unuttum. rpg için biçilmiş kaftan, güreş için biçilmiş kaftan. müthiş bir adam keşke aktif oynansa. christopher şaşırtmadı kazanması. dedemden bu yaşta prens mi olacak acaba notta da inceden çakılmış bir şeyler... valla şaşırırım ne yalan söyleyeyim kafada çok oturtamadım şu an oyuncusu muhteşem olsa da ben onun velveteen ile bir şekilde devam edeceğini düşünüyordum. bakalım, okuyacağız göreceğiz.. elinize sağlık.