RPG SUPERSTARS #8

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Takip ve Promo yaparız alışma sürecini hızla atlatıp bayılandan bayıltan seviyesine çıkacağını düşünüyorum. Bu olaya Promo yazmam ama çok materyal yok bence.

Konular
96
Beğeni sayısı
1,683
PG Nakit
1,130
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
meltzer gel puanlama gör ag. çok iyi olmuş bu puanlama işi yorumlar falan ekstra olmuş yani hem de ekip kendi düşündüklerini pgw.com haberlerin yanına ayrıca ekleme imkanı bulmuş. Genel olarak yeni konsepti beğendim, biraz daha artacak gibi duruyor Superstars'ın etkisi. Beklemedeyiz.

Konular
143
Beğeni sayısı
1,512
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
meltzer gel puanlama gör ag. çok iyi olmuş bu puanlama işi yorumlar falan ekstra olmuş yani hem de ekip kendi düşündüklerini pgw.com haberlerin yanına ayrıca ekleme imkanı bulmuş. Genel olarak yeni konsepti beğendim, biraz daha artacak gibi duruyor Superstars'ın etkisi. Beklemedeyiz.
ŞU WLYİ OYNA LAN

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,673
PG Nakit
400
1
Daniels beklenilesi bir galibiyet almış. Seriye bir L ekledi ama yine kolay yenilmez bu herif. CC’yi resmen kendi ellerimle çektim RPG’ye yav adam yenilmiş üzdü. Nathan Jones da takip yapmıştı geçen şov. Zaten hakkı olan bir galibiyet o yüzden. Umarım CC aktif olur ve bir an önce ana şov debutunu yapar.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,321
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Bu yıldız işi güzel olmuş bence bir tane Meltzer çıkıp bütün şovlardaki maçlara falan puan versin. Yakışır sana. @Nature Boy
Biz Meltzer ekolünden değil Norman “Weasel” Dooley ekolünden geliyoruz. 2 yıldız veririz bir maça, kötü dedik zannedilir. Almayayım.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: