Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Takip ve Promo yaparız alışma sürecini hızla atlatıp bayılandan bayıltan seviyesine çıkacağını düşünüyorum. Bu olaya Promo yazmam ama çok materyal yok bence.
meltzer gel puanlama gör ag. çok iyi olmuş bu puanlama işi yorumlar falan ekstra olmuş yani hem de ekip kendi düşündüklerini pgw.com haberlerin yanına ayrıca ekleme imkanı bulmuş. Genel olarak yeni konsepti beğendim, biraz daha artacak gibi duruyor Superstars'ın etkisi. Beklemedeyiz.
meltzer gel puanlama gör ag. çok iyi olmuş bu puanlama işi yorumlar falan ekstra olmuş yani hem de ekip kendi düşündüklerini pgw.com haberlerin yanına ayrıca ekleme imkanı bulmuş. Genel olarak yeni konsepti beğendim, biraz daha artacak gibi duruyor Superstars'ın etkisi. Beklemedeyiz.
Daniels beklenilesi bir galibiyet almış. Seriye bir L ekledi ama yine kolay yenilmez bu herif. CC’yi resmen kendi ellerimle çektim RPG’ye yav adam yenilmiş üzdü. Nathan Jones da takip yapmıştı geçen şov. Zaten hakkı olan bir galibiyet o yüzden. Umarım CC aktif olur ve bir an önce ana şov debutunu yapar.