RPG SUPERSTARS #11

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
807
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Oyyyy Randy debut iyi oldu valla, yorumcu genelde diyeceklerjmizi özetlemiş ama Hobbs tam egoist olmuş. Velveteen gelecek ay söndürür gibi. Elinize sağlık, PAYBACK'i bekliyoruz.

Konular
143
Beğeni sayısı
1,512
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Tertemiz şov olmuş tadında. Yeni arkadaşların katılımıyla dönmüş daha çok, bu açıdan Superstars bayağı da iş yapıyor yalnız. Malakai sağlam bir giriş yapmış, Ciampa'nın kemerin etrafına hızlı bir yükseliş yapabilir duruma göre. İki saldırıya uğrayan adamdan da beklenilen şekilde karşılık gelmiş. Hobbs tam bi mahalle kabadayısı, dediğini de yapacak sonunda gibi hissediyorum kemere dokunamama mevzusunda. Ludwig Kaiser gerçek hayatta en sevdiğim güreşçilerden birisi, Axel Dieter Jr. zamanında keşfetmiştik kendisini yıllar oluyor. RPG'de görmek de farklı keyif verdi hele gimmick'i de daha iyi gördüğümüzde çok tatlı olacak. Bir sonraki şovda olmayacağım gibi bir anlam çıkardım konuşmamdan ama bakalım belli de olmaz. Daniels'a dünyayı dar edeceğiz. Herkes içini ferah tutsun. Büyük hata yaptı. Randy Orton'ın debut o kadar iyi ki, şöyle gözleri kapayıp hayal edince insan keyiften dört köşe oluyor. Kim oynuyordu tam hatırlayamadım ama Orton'dan beklenti çok büyük şahsım adına. Elinize sağlık.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
2,954
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Açılış maçı ve sonucu öfkelendirdi. Otis'in fotosu gibi baktık ekrana. Rikishi'nin kıçındaki ter soğumadan Kaiser debut gelmiş. Hoş gelmiş.

Bu haftaki değil, sonraki haftadaki PAYBACK #19'da Daniels ile konuşup tartışmak istediğini dile getiriyor.

Şu açıklamaya osssssssssurarak güldüm aga. Orton'ı kim aldı ag? Severiz kobra nejdeti severiz. Ekibin eline sağlık.

Akashi

the front man
Konular
645
Beğeni sayısı
1,969
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
Oyyyy sağlam girmişiz bayağı. Aklımda bir promo fikri vardı maç güzel etkiledi. Diğer yeni isimler de iyi girmişler özellikle Orton baba akmış. Elinize sağlık.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,622
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Orton devamını getirirse güzel bir ses getirir. Bana devamlılığı olunca bu işi yapıyor ya. Nathan için de bu galibiyet ilaç gibi gelmiştir. Wes Lee vs Daniels'tan ne çıkar bilmiyorum çok kapalı kutu ama iki iyi oyuncudan iyi şeyler çıkar eminim. Nazi gimmnickinden pek emin olamasam da Kaiser güzel işler çıkarabilecek bir karakter o yüzden ondan da beklentim var. Sadece TVC kemeri sahibinden beklentim yok, boş adam tam air bag. Artık insanlar dark siderlardan bıkmış olsa da ben birinin falan bu işi yapması gerektiğini düşünüyorum. Malakai Black'le de bu iş güzel olur devamlılık gelirse diye düşünüyorum. Elinize sağlık.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Sef oyuna hızlı girmiş. Hoş geldin tekrardan @Akashi. Bu Otis çok enteresan çar. İlk galibiyetim buna karşıydı. Sonrasında @Kras Mazov ‘dan kemeri söküp aldım. Sef de böyle yükselirse Otis’in lakabı Kingmaker’a çıkar.

On numara konuşmuşum. Miranda gitsin köşede ağlasın. Hobbs’un saltanatı, 28 Şubat gibi, 1000 sene sürecek.

@The Lunatic Fringe sahneye çıkmış. Biz seni Rikishi olarak sevmiştik. Hobbs ile olan fotosunu atıp dostluk diyorduk. Gitti dandik çar aldı. Önümüze gelirse atasının mirasında sabun ederiz kendisini.

Wes Lee - Daniels eşleşmesi ilginç. Sülo bayadır midcard tuzağında sıkışmıştı. Bu rekabet onun için seviye atlama olacak. Aktifliğini koruyan @god is an astronaut kardeşim buradan galip çıkar diye tahmin ediyorum ancak bu kesinlikle @pontiac bandit ’e zarar verecek şekilde olmayacaktır.

Nathan Jones vs Powerhouse Hobbs, RPG’ye girdiğimiz andan beri aramızda dönen bir geyikti. Ancak yaşanacak gibi durmuyor. @The Mandalorian olaya el koymuş ve on numara giriş yapmış. FTR ile birlikte Jones karşısında nasıl bir pozisyon alacak merakla bekliyorum. Jones’un temiz maç kaybetmediğini düşünürsek zor bir eşleşme olacaktır. @Supercalifragilis hocanın oyuna asılması gerek.

Elinize sağlık tekrardan, @Boss

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: