RPG SUPERSTARS #11


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
188
Mesajlar
622
Beğeni sayısı
1,520
PG Nakit
0
superstars8.png


PGW Superstars #11
06.12.2023 - B
Intrust Bank Arena

Wichita, Kansas

- Wes Lee'den Christopher Daniels'a mesaj!

- Television şampiyonu Powerhouse Hobbs, mahalleden Velveteen'e sesleniyor!

- Yeni yüzler... Hangileri tutunabilecek?


malakai.jpg
otis.jpg


Malakai Black def. Otis

Malakai Black'in debut maçı. Maç 10 saniye sürüyor ve zil çalar çalmaz Otis'e vurduğu Black Mass ile tuşu buluyor. Black sonrasında bir mikrofon alıyor ve "doğru zamanın gelmekte olduğunu" söylüyor. Sonrasında spiker masasından aldığı sandalyeyi Otis'in boğazında parçalıyor. Görevliler Otis'i sedyeyle götürürken Black'in inanılmaz iddialı debut'u izleyicileri ürkütüyor.
★★☆☆

"Matty: Vahşi, korkunç ve acımasız..."

image.png


l-intro-1677421649.jpg


World Television Champion Will Hobbs mahallesinden yayında. Velveteen'e geçen hafta yaptığı şeyin bir bedeli olacağından bahsediyor. Velveteen ondan akıllı olabilirmiş ancak emin olmalıymış ki ondan zayıfmış. Bu aklının ona bir faydası olmazmış çünkü Velveteen bu "akıl oyunları" konusunda Hobbs'dan daha zayıf olduğunu Prince of PGW şovunda göstermiş. Hobbs hayatta kalmak için zamanında çok uğraştığını o yüzden bu tür şeylere bağışıklık kazandığını söylüyor. Finalde TV kemerini kaldırıyor ve "bu kemere bir daha asla dokunamayacaksın" diyor.

image.png


chris.jpg
ludwig.jpg


Ludwig Kaiser def. Chris Masters

Ludwig Kaiser, çabuk ve teknik hareketleriyle dikkat çekiyor. Chris Masters ise her zamanki güçlü ve atletik tarzını sergiliyor. Khamzat'ı profesyonel güreş ringlerinden sürdüğü için egosu fazla kabarmış gibi dursa da maçın sonlarına doğru Kaiser, rakibini çeşitli teknik hareketlerle etkisiz hale getiriyor ve Kaiserbomb ile galip geliyor.
★★☆☆

"Matty: Hitler'in reenkarnasyonu şirkete gelmiş. Tüm heel güreşçileri saygı duruşuna geçirecek."

image.png


wes.jpg


Arka alanda Wes Lee'yi görüyoruz. Muhabir ondan bir röportaj alıyor. Starboy, Christopher Daniels'a açık davet yolluyor. Bu haftaki değil, sonraki haftadaki PAYBACK #19'da Daniels ile konuşup tartışmak istediğini dile getiriyor. Kendisine yaptığı saldırı son derece manasızmış ve Wes, Daniels'ın bunadığını düşünüyormuş. Bu ring, bu şirket Daniels'ın kaldırabileceği yer değilmiş. Daniels'a acıdığını, yaşlı ihtiyarın kariyerini sonlandıracak birini arıyorsa doğru kişiyi bulduğunu söylüyor.


image.png


e5305899b526c14d-600x338.png


Nathan Jones def. Hangman Adam Page

Nathan Jones, PGW'daki ilk maçının öcünü alıyor. Hangman iyi bir maç çıkarmaya çalışsa da geçen şovda uğradığı saldırı sonrası pek bir performans gösteremiyor. Jones onu Bearhug ile pes ettiriyor ve birkaç haftadır giden kötü talihine son veriyor. Hakem onun elini kaldırıyor ancak tam o sırada arkadan ringe giren birisi oluyor...

skysports-randy-orton-wwe_4855201.jpg


RKO! RANDY ORTON PGW'DA!

randy-orton-riddle-wwe-raw.jpg


Orton, Jones'u gafil avlıyor! Yerdeki Jones'a kitlenmiş bir şekilde bakarken sırıtarak seyirciye bakıyor. SUPERSTARS #11 bu görüntülerle sona eriyor.

★★★★☆

Matty: Jones'un beli doğruldu derken adamı engerek soktu.

PGW SUPERSTARS #11
Prestige Grand Wrestling LLC ™ © 2023
All Rights Reserved
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: