RPG SUPERSTARS #9

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Konular
28
Beğeni sayısı
773
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Öncelikle maç sonuçlarının sansür olayı çok iyi olmuş, ikincisi Superstars şovunun değerinin iki şovdur içindeki olaylarla arttırılması benim oldukça hoşuma gitti. Umarım bu şekilde ilerler. Masters temiz momentum kasmış, Chimaev denilen herif bunu burada bırakmaz ama. Breakker vs. Jones için son yüzleşme de yapılmış Bron'un momentumundan sonra. Arada bir maç, göreceğiz sonucu.

''Miz bunun üzerine O'Neil'ı arıyor ve onay aldıktan sonra SGM'yi kovuyor.''

bugün okuduğum en komik cümle buydu. Anlamsız bir şekilde fazla güldüm buna. Angel Garza beklenileni yapıp maçı kazanmış. Ben AEP'un kemeri kaybedeceğini düşünmüyorum ama bu maçında dümdüz bire bir olacağına inanmıyorum. No DQ olmasının hakkı dış müdahalelerle verilecektir. ''Bu kemeri istiyorsa önce o kemerin yaratıcısının karşısına çıkmalıymış.'' diyorsa Dream, Hobbs'u bana yönlendiriyor herhalde :d. Bir nevi geçiş feudu zaten bu, sonuç muhtemelen Dream'in kazanması ile bitecektir ama Hobbs çok zarar görmez. Temiz kaybetmez belki hatta. Turnuva maçını beklediğim gibi Humberto kazanmış. Finali de onun alacağını düşünüyorum. Diğer Garza ve El Patron'lu WHC potası onu çağırıyor çünkü adeta. Öte yandan bu durum bence bariz olduğu için bir ters köşe de gelebilir, hatta Angel Garza kemeri geri kazanıp burada Humberto'nun kaybetmesini sağlaya da bilir. Onunla yüzleşmek istemediği için. Babayla döl takımlar kemerine göz koymuşlar anlaşılan, SEX'in dağılmasıyla sonuçlanabilecek bu maçı kazanmaları beni şaşırtmaz. Bekleyip göreceğiz, sıradaki durak PRINCE OF PGW!

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: