RPG SUPERSTARS #9

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,689
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Eyvallah hocam teşekkürler. Sizin de bir ömür mutluluklar dilerim. Şu şartlarda evlenmek çok zor ya!
Sorma kanka ya her şey çok pahalı evi daha dizmeyi bırak ev belli değil daha. İnsan streste oluyor ama hayatta en çok sevdiğin insanlardan biri hatta o insanla bir ömür yaşıyorsun o yüzden değer o strese her zaman. O stresi atmak için de işte ara sıra iki promo patlatıyorum iyi geliyor.

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Sorma kanka ya her şey çok pahalı evi daha dizmeyi bırak ev belli değil daha. İnsan streste oluyor ama hayatta en çok sevdiğin insanlardan biri hatta o insanla bir ömür yaşıyorsun o yüzden değer o strese her zaman. O stresi atmak için de işte ara sıra iki promo patlatıyorum iyi geliyor.
Ben de hızlı giriş yapmıştım foruma ertesi gün evlenme teklifi edesim tuttu. CC ile RPG keyfi yapamadık daha. Bizim ev hazırdı Allah'tan kira derdimiz yok. Aylık 80K gelirimiz olacak idare edeceğiz. İkimiz de çalışıyoruz çok şükür ama buna rağmen eşya dizmek baya baya kastırdı.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,689
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Ben de hızlı giriş yapmıştım foruma ertesi gün evlenme teklifi edesim tuttu. CC ile RPG keyfi yapamadık daha. Bizim ev hazırdı Allah'tan kira derdimiz yok. Aylık 80K gelirimiz olacak idare edeceğiz. İkimiz de çalışıyoruz çok şükür ama buna rağmen eşya dizmek baya baya kastırdı.
Kanka dert etme evin var paran okey tatlı telaş zaten hallolur.

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
682
Beğeni sayısı
802
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Şova bir göz atalım dedik, çoğu olaydan bir haber gibi olsam da son 2-3 hafta içinde yapılan haberlere vs. bakmaya çalıştım. Şov SUPERSTARS'a göre idare eder düzeyde olmuş. Baba ile dölü Venis ile JoMa'yı tokatlar gibi geldi, bu Meksika dominasyonunu çok kaçırdım buna maalesef yorum yok.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: