Meşhur Panelci O.Ç.

Bulletproof

#uncensored
Konular
166
Beğeni sayısı
333
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
"Stone Cold" Steve Austin
1 1
O tüm değerlerine sövdüğün vatan sayesinde askerlik yapıp cebine üç beş kuruş koydun da hayat neymiş bir fragmanını gördün. En azından dışarı çıkıp bir nefes almanı sağladı o sövdüğün vatan. Vatansız ve tacizci bir orospu çocuğu olarak anılacaksın her zaman. “Arkadaşlar sövdü ama benim de ismim görünüyordu acaba hapse girer miyim?” diye ödünün bokuna karıştığı günleri arayacaksın, sana zindan bundan sonra bu hayat. Hiçbirimiz asla peşini bırakmayacağız, keşke karşılaşmasaydım diye ağlayacaksın “hacı” annenin kucağında.

OhMyMind

PG.com Kullanıcısı
Konular
47
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
50
Şerefsizliğe bak şeytan görse saygı duruşuna geçer. Çocuklara bunları yapan bir mahlukun bu dünyada yeri yok, eğer bunlar doğruysa umarım tez vakitte acı içinde geberir.

Bay Pekman

Pacman Desu
Konular
1
Beğeni sayısı
87
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Ilja Dragunov

Bunu diyeceğime inanamıyorum ama doğru lan..

Valla bazı insanlar insanlığa olan sevgime ve genel güven duygumu bozuyor.... Kendisi ile aram yoktu ama kendisini onurlu ve gururlu bilirdim. Ve evet eski forumdan bu foruma geçerken bana sövdüğünü bildiğim halde gene öyle bilirdim. Olayları dışardan baktığından onu anlamaya çalışmıştım...

Senin, Çıraks ve sizin gibi kansız piçler sayesinde insanlara olan sevgim, kendi toplumuma olan sevgim azalıyor. O kadar aşağı varlıklarsınız ki nefes almayı hak etmiyorsunuz. Neden siz yaşarken dünyada her gün masum insanlar ölüyor. Neden Afrika'daki masum çocuklar her gün hayatta kalma savaşı verirken siz evlerinizde rahatça oturabiliyorsunuz?

Lütfen ülkemden defolun gidin ve geberin.

Mr. Bean

#uncensored
Konular
161
Beğeni sayısı
196
PG Nakit
50
Bu şerefsizin taciz ettiği insanlardan gelen her yeni sste daha da midem bulanıyor. Demek insanları “tecavüz etmekle” tehdit ediyorsun ha? Demek sağda solda “ben manipülasyon ustasıyım” diye övünüyorsun ha? Ulan sen kendini erkek mi zannediyorsun orospu evladı. Sen reşit olmayan bir kızı tehdit edip fotoğraf aldın diye kendini mastermind mı zannediyorsun sik kılıfı? Amına kodumun bok böceği senin kadar ben aptalım diye bağıran birisini görmedim, o zeka kompleksini böyle mi tatmin ediyordun? Yaktım senin sicilini. Bizden gelecek resmi ve gayriresmi, sanal ve reel her türlü cezayı o osuruk kokan evinde oturup bekle. Her şey elimizde. Canım ne zaman isterse o zaman başlatacağım süreci. Geceleri uyku haram sana.

muad'dib

sholarch
Konular
14
Beğeni sayısı
539
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Samoa Joe
Bu şerefsizin taciz ettiği insanlardan gelen her yeni sste daha da midem bulanıyor. Demek insanları “tecavüz etmekle” tehdit ediyorsun ha? Demek sağda solda “ben manipülasyon ustasıyım” diye övünüyorsun ha? Ulan sen kendini erkek mi zannediyorsun orospu evladı. Sen reşit olmayan bir kızı tehdit edip fotoğraf aldın diye kendini mastermind mı zannediyorsun sik kılıfı? Amına kodumun bok böceği senin kadar ben aptalım diye bağıran birisini görmedim, o zeka kompleksini böyle mi tatmin ediyordun? Yaktım senin sicilini. Bizden gelecek resmi ve gayriresmi, sanal ve reel her türlü cezayı o osuruk kokan evinde oturup bekle. Her şey elimizde. Canım ne zaman isterse o zaman başlatacağım süreci. Geceleri uyku haram sana.
manipülasyon ustasıyım ne aptal orospu evladı ya

@Spear of Chaos insta motivasyon videolarını fazla kacırınca bizdir

satriale

george floyd
Konular
156
Beğeni sayısı
596
PG Nakit
385
Favori Güreşçi
Steve Austin ve mOx
Son yıllarda en çok içli dışlı olduğum bir adamın böyle olduğunu aslında herkesten önce biliyordum. Yaptığı kahpelikleri en yakınlarıma yaptığından dolayı nasıl söyleyeceğimi nasıl toparlayacağımı bilemediğimden bir süre her şeyi onlara söylemek için bekledim. O süre zarfında daha da saçma şeyler söyledi. Biriktikçe birikti bu rezaletler. Kendi kendini ifşaladı. İnsan en yakınlarına bunu yapıyorsa düşmanına ne yapar bilmiyorum. Yaptığımız buluşmalara benim her şeyi anlattığımı düşündüğü için korkudan gelemediğini düşünüyorum. Ha her birimize sıktığı kolpalar da komikti. Yok işe gireceğim vaktim yok. Yok haftanın 5 günü evden dışarı çıkamıyorum falan. Sokakta biri bulur seni döver ondan mı korkuyordun dayı? Evden çıkamamak nedir yani. Bilgisayara bağımlı yaşıyor belki de. Ama net olan bir şey varsa yakında oksijen cihazına bağlı yaşayacağıdır. Herkes peşinde. Artık memleketin Zonguldak'a mı kaçarsın, Sakarya'da sabah akşam bali çektiğin öğrenci evine mi sığınırsın, Kastamonu'daki fındık tarlasına kafanı gömüp peşindekilerin seni yakalamasını mı beklersin bilemem. Ömrünün geri kalanında bu korkuyla yaşayacaksın. Ağlattığın kızların, zorbaladığın çocukların, arkasından konuştuğun dostlarının, burada kandırdığın insanların ahını almadan bu dünyadan göçüp gitmeyeceksin.

Rise Above Hate

PG İle Giderim
Konular
211
Beğeni sayısı
1,162
PG Nakit
1,240
RPG Karakteri
Nigel McGuinness
Favori Güreşçi
Becky Lynch
Sen reşit olmayan bir kızı tehdit edip fotoğraf aldın diye
Amını zühreviyetini, ses tonundaki ibnemsi çatallığı siktiğimin oğluna bak sen. Bak küfür etmeyecektim ama zaten iş çıkışı, yorgunum bunu da görünce gerçekten asap bozdu. Ana rahmine 2,5 kilo yumruğumla ağır darbeler vurayım ben bu orospu evladının. Adam yerine koyup, kardeşim, kanka, buluşalım vs. dediğimiz, 2 gram anlam yüklediğimiz bir adamdın lan sen. Umarım bu kerhane mahsülü, Pendik fuhuş sokağı doğumlu orospu gondiğiyle bir yerde denk düşeriz de o çenesine aparkatı vurup hayatı boyunca pipetle beslenmesini sağlarım.

Konular
213
Beğeni sayısı
1,010
PG Nakit
330
Bu mesajı sakın unutma orospu evladı günün birinde kaybedecek hiçbir şeyi olmayan birine denk geleceksin ve o biri türbanlı ananı sikip ikinizi de öldürecek o karadeniz köylüsü babana evlat ve namus acısı yaşattıracak ananın ömrü yetmezse bacının ırzına geçip öldürecekler o küçük kızlara dediklerini ailene yaşatacaklar böcek orospu evladı bu saatten sonra bence sadece kendi hayatın için değil ananın namusu içinde endişelen

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: