Meşhur Panelci O.Ç.

agaoglu23

belair
Konular
24
Beğeni sayısı
742
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Tepkisiz kaldım ya okurken, küfür etsek neye yarar, sövsek neye yarar. Küçücuk kız çocuklarına neler çektirmiş... Acayip kanım dondu ya.

RDT

PG.com Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
9
PG Nakit
60
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Öncelikle buradaki arkadaşları Allah kurtardı diyerek başlangıç yapmak istiyorum. Konuda anlatılan olaylardan birisine bizzat şahit olduğum ve yaptığı igrencliklerin nelere sebebiyet verdiğine de şahit olduğum için çok sinirliyim ve gerçekten forum ortamından yıllardır uzağım konuyu görür görmez sinirlerim yerinden oynadı. O dönem yaptığı şeylerden dolayı kimlik gizlediği için en yakınlarım benden bile suphelendi bu orospu evladı yüzünden o dönem neler hissettiğimi anlatmak gerçekten çok zor. Bu ibneyle zamanında rpgde takım olduğum için utanıyorum. Şerefsiz ibne yüzünden kaç kişi birbirine düşman oldu kimleri kimlere karşı doldurdu hesap tutmaya kalksak 10 cilt kitap az kalacak belki de. Yaptığı iğrenç işler umarım cezasız kalmaz ancak bu konuda bizler yüksek ihtimalle sadece konuşup içimizi dökmekle yetinecegiz. En sonunda ne olduğu fark edildi ve en azından böyle bir mahlukattan arkadaşlar kurtulduğu için pozitif düşünmek istiyorum.

Forumdaki arkadaşların ise kural yok diye burada niye birbirine girdiğini anlamadım yani laf etmek istemiyorum da buradaki konu ne siz neyin derdindesiniz amina koyayım. Bu kadar boş kavgaya ne gerek var hem de böyle bir konuda.

Bir de pekmen kardeş Bi oyun için birisine yıllardır gereksiz kin besliyorsun kendi kendine husumet yapıyorsun hiç gerek yok. Hiç kimsenin kendisini bir oyun için kin beslemesine husumet çıkarmasına gerek yok. Yoruldugumuzla kalırız gerçekten. Herkese gereksiz kavgalarda kendilerini yormadigi bir dönem diliyorum bu taner ibnesinin de Allah belasını versin diyorum.

Money Makerz

undefeated
Konular
120
Beğeni sayısı
673
PG Nakit
434
1 1
Bu göt contası am balığı diğer forumun admininin de götünü yalardı paso radyo yayınlarında falan. Arası sözde herkesle iyi olan herkesin yüzüne çiçekler dağıtıp arkasından iş çeviren kalleş bir orospu çocuğunun teki bunu zaten 7-8 yıldır biliyoruz biz. Bu afganın üzerine 9 sayfa mesaj atmak bile gereksiz. Her zaman irrite edici, rahatsız edici, sahte samimiyetle var olmaya çalışan köşesiz biriydi. Sürekli tüm forumu etiketleyip konu açarak ilgi orospuluğu yapardı. Herkese yanlış yapmış da götü benimle çakışmaya hiç yemedi bugüne kadar şahsi bir problemim hiç olmadı o da büyük ihtimal neler yapıp nerelere kadar gidebileceğimi, deveden büyük fil var bildiği içindi sanırım. Uzun lafın kısası şu an bu mesajları okuyup ohh forumda gündemim falan diyordur. Böyle ucuz bi orospu çocuğuna kin gütmeye gerek bile yok, bu afgana verebileceğiniz en güzel ders o hiç olmamış gibi davranmaktır. Çünkü tüm hayatı forumdan ibaret olduğu için onu yok saymanız, hiç olmamış gibi davranmanız ona verebileceğiniz en büyük zarar olacaktır.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: