Triple H, Cody Rhodes'un DoN 2019'daki Meşhur Taht Parçalama Anı Hakkında Konuşmuş

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Triple H, Cody Rhodes’un Double or Nothing 2019’daki taht parçalama anında hiçbir kötü niyet algılamadığını söylüyor:

“İnsanlar bunu bana getirip gösterdiğinde hatırlıyorum, ben de ‘İşte bu a*** koyayım, ne mutlu ona.’ İşte bu tür şeyler yaparsın, adını duyurmaya çalışırsın, öne çıkmaya çalışırsın, havalı şeyler yapmaya çalışırsın, farklı şeyler yapmaya çalışırsın.

İnan bana, eğer bunda kötü niyet olduğunu düşünseydim, belki o zamanlar dolaylı olarak biraz vardı, bilmiyorum. Ama bunda ciddi bir kötü niyet olduğunu düşünseydim, seni arar ve ‘Hey dostum, aramız iyi mi?’ derdim. Çünkü babanla çok yakındım, ama sonra sana da hep bir bağ hissettim. Ve sen buradayken, ayrıldığında benim için zordu çünkü abartılı bir şekilde, “Dostum, buradan s**** git, dışarı çık ve kendine bir isim yap, kendini, dediğin gibi, arzu edilir hale getir, biz de peşinden koşup seni geri getireceğiz” diyemedim.

Bazen içinde bulunduğun rutinden çıkman gerekir. Dişini sıkıp farklı bir yöne gitmelisin. Sola dönmelisin, değil mi? Çok zordu, ama o dönemde şöyle düşündüğümü hatırlıyorum: “Tamam, bu dışarı çıkmak demek. Bu cesur olmak ve bir mesaj vermek demek.”

Bu, birinin kendi yoluna gidip başarıya ulaştığını gördüğün o durumlardan biri. Ben de şöyle diyorum: “Tabii ki, Cody. Hadi ama.” Kendini şu noktaya getir: “Hey, harekete geçmeliyiz. Neyi farklı yaptı bilmiyorum ama gidip onu yakalayalım.” Aklımdan geçen tek şey şuydu: “İşte bu a*** koyayım, ne mutlu ona. Bastır!"

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi