- Konular
- 211
- Beğeni sayısı
- 1,160
- PG Nakit
- 1,240
- RPG Karakteri
- Nigel McGuinness
- Favori Güreşçi
- Becky Lynch
- İstatistikte sabit
Beni bilen bilir Sevenload'ı ve All-Up'ı dahil edersek 15 senedir güreş forumları içinde bulunan bir insan olarak çok fazla insanla muhabbetim olmuştur, haşir neşir olmuşumdur. Taner'i ise yaklaşık 8 senedir tanıyorum ve yanlış anlamayın ama her ne kadar kardeşim gibi görmüş olsam da, muhabbet kurmuş olsam da içten içe verdiği negatif bir enerji yoktu desem yalan olur. Onda beni her zaman rahatsız eden bir şey vardı. İnsan belirli bir yaşa gelince, bu ortamları iliğine kadar tecrübe edince 6. bir his yükleniyor sanırım bilmiyorum.
Beni bilirsiniz, bir insana kurulmuşsam ve tepemin tasını attırmışsa küfürler derya deniz olur ama bu olayda iğrenmekten başka bir şey yapamıyorum. İnsan sevdiğine, değer verdiğine kırılırmış arkadaşlar. Şu olayların içerisinde yer almış bir insana değil küfür etmek adını bile zikredeceğimi zannetmiyorum bu mesajımdan sonra.
Uncensored'deki kardeşlerime de üzüldüm yalan yok. Bir zamanlar o grubun bir parçası olan insan olaraktan aranızda böyle bir adamın var olmuş olması gerçekten sizin için de büyük bir yıkımdır. Geçmiş gitmiş olsun diyorum. Allah sizi akl-ı selim, ahlaklı insanlarla bir araya getirsin.
Beni bilirsiniz, bir insana kurulmuşsam ve tepemin tasını attırmışsa küfürler derya deniz olur ama bu olayda iğrenmekten başka bir şey yapamıyorum. İnsan sevdiğine, değer verdiğine kırılırmış arkadaşlar. Şu olayların içerisinde yer almış bir insana değil küfür etmek adını bile zikredeceğimi zannetmiyorum bu mesajımdan sonra.
Uncensored'deki kardeşlerime de üzüldüm yalan yok. Bir zamanlar o grubun bir parçası olan insan olaraktan aranızda böyle bir adamın var olmuş olması gerçekten sizin için de büyük bir yıkımdır. Geçmiş gitmiş olsun diyorum. Allah sizi akl-ı selim, ahlaklı insanlarla bir araya getirsin.