İskeletler Diyarında Bir Punk Parçası

Rise Above Hate

PG İle Giderim
Konular
211
Beğeni sayısı
1,160
PG Nakit
1,240
RPG Karakteri
Nigel McGuinness
Favori Güreşçi
Becky Lynch
Beni bilen bilir Sevenload'ı ve All-Up'ı dahil edersek 15 senedir güreş forumları içinde bulunan bir insan olarak çok fazla insanla muhabbetim olmuştur, haşir neşir olmuşumdur. Taner'i ise yaklaşık 8 senedir tanıyorum ve yanlış anlamayın ama her ne kadar kardeşim gibi görmüş olsam da, muhabbet kurmuş olsam da içten içe verdiği negatif bir enerji yoktu desem yalan olur. Onda beni her zaman rahatsız eden bir şey vardı. İnsan belirli bir yaşa gelince, bu ortamları iliğine kadar tecrübe edince 6. bir his yükleniyor sanırım bilmiyorum.

Beni bilirsiniz, bir insana kurulmuşsam ve tepemin tasını attırmışsa küfürler derya deniz olur ama bu olayda iğrenmekten başka bir şey yapamıyorum. İnsan sevdiğine, değer verdiğine kırılırmış arkadaşlar. Şu olayların içerisinde yer almış bir insana değil küfür etmek adını bile zikredeceğimi zannetmiyorum bu mesajımdan sonra.

Uncensored'deki kardeşlerime de üzüldüm yalan yok. Bir zamanlar o grubun bir parçası olan insan olaraktan aranızda böyle bir adamın var olmuş olması gerçekten sizin için de büyük bir yıkımdır. Geçmiş gitmiş olsun diyorum. Allah sizi akl-ı selim, ahlaklı insanlarla bir araya getirsin.

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,273
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
El kadar çocukları panel kullanarak tehdit ettin ya gidip parası neyse verip o panelden eşgalini mahalleni yolunu buldurup kafana muştayı indirecem. Tez koş mahallende ki senin gibi racon sahiplerine haber verde seni korusunlar yoksa tek başına sikileceksin korkak götveren. Muhtemelen bu mesajlardan sonra yerinde olmayan psikolojin daha çok sikilmiştir. Sen en iyisi git dedenden kalma bir tüfekle kendini vur imha et insanları yorma.

muad'dib

sholarch
Konular
14
Beğeni sayısı
533
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Samoa Joe
Pank Siti çık ulan ortaya. 2 sene evvel bu arkadaşa bir kaç vukuatını bildiğimden ana bacı sövüp kaşınırsa yanına geleceğimi söylemiştim. Cevap olarak benle saatlerce taşak geçmeye çalışıp bu forum üyelerini de yanına almıştı. Bir korkak olduğunu fark edince vukuatlarını ifşa edeceğimi ima ettim de konuyu kapatıp tatlıya bağlamaya çalışmıştı. Meğer bir iki değil yüzlerce vukuatı varmış. İlk yıllık izinde İstanbul'a geldiğim vakit keyfi olarak Pendik'de seni arayacağım sapık götveren.
ev adresi var mı olan atsın

Kamos

PG.com Kullanıcısı
Konular
31
Beğeni sayısı
156
PG Nakit
0
Bu gavatı tanımıyorum ama her kimse fevkalede ayar etti. Discord’daki Pashanation sunucusunda da bahsetmiştim yıllar önce, sitelerde Instagram hesabımı paylaştığım dönem bir deyyus orospu analı hesabıma girip takipleştiğim kadınlara istek atıp taciz etmişti belki bu da o gavattır. Eğer oysa onun kafasını kesip kesik kellesine irrumatio yapıp sonra kafatasından da şarap kadehi yapacağım.
Madem konuda herşey serbest, icimde birktirdigim herşeyi yazacağım buraya. 1 saate falan sağlam bir editlenir.
Ahmet Davutoğlu musun sen am biti, jetonla mı çalışıyorsun amcık. Konuşsana götoş!

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: