Meşhur Panelci O.Ç.

RiseGen

Go Further
Konular
5
Beğeni sayısı
83
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Dingil erola katılıyorum. Küfür müfür vaktinize yazık etmekten başka bişi değil. Kendisiyle muhattap olduğum bir dönem var ama her ortamın adamı, herkese dönmeye seven adam tipi olanı sevmediğim için (belki de biraz da büyüdüğüm için) bayadır yazmasa yazmam modundaydım. Şaşırdım mı? Yok. Bu ortamlarda açıkçası şaşırmamayı birkaç kez tecrübe ettim. Sadece psikolojisini alt üst ettiği insanlar ve kıymetli vaktini harcayanlara üzülüyorum.

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,745
Beğeni sayısı
1,584
PG Nakit
4,050
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Konular
4
Beğeni sayısı
85
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
Böylelelerinin anasının amına koyayım ben ya siktimin ucube veletleri. İnternetten güç alıp millete salça olan asosyal fukara piçler, bunların gözünün yaşına bakmadan kapalı cezaevine atacaksın ki orada orospuluk yapsınlar

deathcrushh

sadece özgürlük
Konular
25
Beğeni sayısı
88
PG Nakit
870
Favori Güreşçi
Joey Janela
Biraz belki boomerca olacak Doğan hocamda yukarıda yazmış fakat artık yaşımdan müsebbip -belki de erken yaşlılık sendromuna girdim henüz 21 yaşındayım- şunları söyleyebilirim ki insanlar gerçekten çok kötüler. Hele sosyal medya gibi insanların kolaylıkla maskelerin arkalarına saklanabileceği bir yerde bu kötülük durumu pekala birkaç kat yukarıya çıkabiliyor. Sadece bu olay üzerinde konuşmayacağım söyleyeceğim şeyleri genel olarak alabilirsiniz

Taner benim aktif olarak forum kültürüne entegre olduğum bir dönemde zaman zaman yakın temasta bulunduğum birisiydi. Bana herhangi bir şekilde bir yanlışı dokunduğunu pek hatırlamıyorum ama yakın arkadaşları ve bukalemun gibi arasına sızdığı insanlar için çok çarpıcı bir durum olduğunu düşünüyorum. Açıkçası yaptığı eylemler zaten kabul edilemez durumda ama internetin uçsuz bucaksız ''kara ormanında'' bu tarz kötü insanlardan tek korunma yolu internette herkese kolay kolay güvenmemekten geçiyor. Bununla alakalı elimizde kalan tek self-protection yöntemi budur maalesef ki. Biri internette en ahlaklıyım en iyiyim en babacan adam benim en mahalle kültüründen geldim en canayakın benim diyorsa en ahlaksız kendisinden başka kimse değildir. Bunu yaptığı eylemlerden bağımsız kendisinin karakterini biraz anımsadığımda iletişimde olduğumuz dönem çok görememiştim ama şimdi bu yaptığı sapkın hareketlerle birleştirdiğimde bu net bir şekilde ortaya çıkıyor diye düşünmekteyim, tabii taktir sizindir elbette.

Ha Taner'in hayatını zindan ettiği onlarca kadın ve şanlı TSK armasını kirlettiği için en ağır şekilde cezalandırılıp kurşuna dizilmesi en büyük dileğim ama sosyal medyada işlenen suçlar infial yaratmadığı sürece çok dikkate alınmıyor ülkede maalesef ki. Profesyonelgüreş'in kurumsallığı ne durumda bilmiyorum ama umarım bu kamuoyunu yaratacak kadar bir durumunuz vardır sanırım tek dileğim bu olabilir. Çünkü burada edilen küfürlere bakıp ulan kerizleri yıllardır ne kandırdım diye mastürbasyon falan yaptığını düşünüyorum ben açıkçası. Bu durum da kendisinin karaktersiz ve ahlaksız bir mahlukat olmasından kaynaklanıyor.

Forumda yaşanan olaylara artık pek hakim değilim ama bu konu hakkında birazcık bir şeyler karalamak istedim çünkü bu şahıs bir zamanlar benimle de dirsek teması olmuş biriydi. Hukuksal anlamda bu şahıs adına ya da Profesyonelgüreş.net'in kurumsal adı kullanılarak bir adım atılacaksa forum üyelerinin bilgilendirilmesi çok güzel olur bu sürecin yarıda bırakılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: