Meşhur Panelci O.Ç.

Dragon

JM Cericho
Konular
9
Beğeni sayısı
364
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Alexa Bliss
Bir şey itiraf edeceğim ama “düşene bir de ben vurayım” ya da “iş işten geçmiş şimdi mi konuşuyorsun” şeklinde anlaşılır mı emin olamadım. Artık sizin yorumlamanıza veriyorum.

Şu forum ortamlarında öyle ya da böyle 12 senedir varım. Kardeşim diyebileceğim özel hayatımda da düzenli görüştüğüm arkadaşlar da edindim, bir sürü adamla da muhattap oldum, bir o kadar da adamla takıştım. Ama bir gün 5 yıl sonra olur 10 yıl sonra olur oturur hepsiyle eski günleri yad ederim. Buna eski forumun admini bile dahil. Sonuçta herkesle bir yaşanmışlık var.

Ama şu forum ortamlarında, bu konunun öznesi olan şahıs kadar sinir olduğum, nefret ettiğim bir şahsiyet daha olmadı ya. Yıllardır sırf ortak ahbaplarımız var, ortamda bilinen sevilen bir adam-ters düşüp aykırı tip olmaya gerek yok diye dişlerimi gıcırdatarak katlanıyordum kendisine. Öncelikle bunu itiraf edip bir rahatlamak istedim.

Burada küfür edip kıymetli vaktinizi boşa harcamayın. Bu tarz manipülasyon uzmanı, kendilerine oluşturdukları küçük dünyadaki üstün kişilik personasının arkasına saklanan ufak insanlar böyle şeylerden etkilenmez. Şu konu 4-5 sayfa daha uzasa diye içinden dua ettiğine bile eminim. Hatta 6 ay sonra size yanaşıp konuya girip altına BEN DÜNYANIN EN KÖTÜ İNSANIYIM YHA editi falan atabilir.

Maalesef internet her geçen gün daha kötü bir ortam olma yolunda ilerliyor. Eskiden her düşünceden insanların kendini ifade etmek için kullandığı bir karakalem çizim defteri gibiyken şimdi bu eleman gibi bir sürü sosyapat kriminal ruh hastasının kendilerini farklı ortamlarda farklı kimliklerle kamufle ettiği bir maskeli baloya dönüştü.

İnsan ilişkileri beni alakadar etmez; lakin şantaj-KVKK kanununa muhalefet-taciz gibi ağır suçlamalardan dolayı yargılanması elzem gibi durmakta.

Heartbroken Kid

real lies
Konular
211
Beğeni sayısı
1,115
PG Nakit
30
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
ayrıca kendisinin Allah'a sövdüğü video kayıtları elimde videoyu yükleyeceğimi duyunca göt korkusundan kendi bile yazamamış sarı admin üzerinden yüklemememi istemiştir ümraniyeliler sadece burnunu kırıp bırakmış senin sağlam yerin kalmaz denk gelirsek

bunu okuduğunu biliyorum o yüzden gram delikanlılığın varsa bana bi yerden ulaş ve konum at

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,673
PG Nakit
400
1
Şaşkınlık içindeyim. Namussuz şerefsiz herif, daha da şaşılacak tarafı böyle bir ırz düşmanına, böyle bir ahlaksızı adam yerine koyduk arkadaş bildik. Çevrenize dikkat edin dostlar.

Devir bambaşka bir hal almış ne desek az kalır böyle şerefsizlere. Allah belasını versin.

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: