NOW #1 Puan ve Değerlendirmeleriniz

Puanınız ?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

Oy: 0 0.0%
  • 3

Oy: 2 40.0%
  • 4

Oy: 2 40.0%
  • 5

Oy: 1 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
809
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Ortalarda kaçırdığım bölümler oldu ama şov güzeldi bence. Sadece bazı yerler ve şeyler özensiz geldi bir tık bana ama onu CEO da kabul etti zaten o yüzden eleştiri yapılacak birşey olduğunu düşünmüyorum. 5

jaques

clk
Konular
42
Beğeni sayısı
1,274
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
Segmentlerin sıklığının artması sevindirdi. Özellikle açılış 10 numara olmuş, PPV'de Hunter'ın şovu açmasını beklemiştim ama burada görmemiz de sırıtmamış. Main Event gayet iyiydi. Onun dışında Kingston v Rollins maçı fazla uzundu. Düz bir sonuçla bitmesini beklemiyordum bitse de Kingston galibiyeti gelirdi diye düşünürdüm. Underdog hikayesi yazılır herhalde- gerçi GBB bırakmış şimdi gördüm. Gözler bir de Oba Femi, Chavo ve Punk aradı. Özellikle CEO bana şov öncesi konudan alıntı çekince şovda görürüz diye düşünmüştüm de haftaya bir sekans yaşanır artık. Fotoğraf sıkıntısı ve maç sonuçlarından dolayı biraz puan kırdım.

2.5'dan Jericho'nun spotun şerefine 3 veriyorum.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,689
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Şovun biçemi konusunda biraz eksikler görüyorum işte satırların ayrılması falan. Segmentlerin artmasına sevindim yönetimin eleştrileri dinliyor olması hoşumuza gidiyor. Lakin bir yeri tamir ederken başka bir yerden de açık vermemeye çalışmak da lazım. Örnek veriyorum segmentlerde seyircinin anlaması gereken işte "O burada oturuyor ve konuşmaya başlıyor" gibi kısımların seyirciye tamamlatılması okura nasıl hissettirir ondan emin değilim. Fotoğrafların kenarına "NOW" diye ibare düşülmesi çok hoşuma gitti bu arada. Tam bir AEW hissiyatı verdi ki o hissiyatı da çok sevdim. Senaryolar yavaş yavaş beliriyor zaten o yüzden onlara pek yorum yapmayacağım. Main Event'in beklenmedik bir maç olması benim çok hoşuma gitti bunu da belirtmem lazım. Benden 4 puan çalışır.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,689
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Burada neyi kastettin, Onur? Eleştiriyi netleştirmek adına soruyorum.
Tabi dostum açıklayayım örneğin kendi segmentimde mesela pat diye konuşmaya giriş yapıldı ya veya Rollins vs Kingston maçında işte hızlıca maça geçildi ya, örneğin buralarda süreci belirten ibareler olması işte sallıyorum "Matt Morgan ofisinde volta atarken bir telefon gelir ve karşı taraftan gelen sesi duyunca dehşete uğrar." gibi süreç bildiren ifadelerin artmasının iyi olacağına dair bir eleştiri yaptım.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: