RPG PAYBACK #15 Puan ve Değerlendirmeleriniz?

?

• 5

Oy: 9 81.8%
  • 4

Oy: 2 18.2%
  • 3

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    11
Konular
143
Beğeni sayısı
1,512
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
açılışı geçenki şovun ana olayından sonra az çok tahmin etmiştim. adam cole ile will ospreay arasında bir şeyler yaşanacağını belli etti cole orada ki oyuncu olarak da zaten ana kemer şansı bulmayı fazlasıyla hak ediyordu. ospreay'in reignleri çok ihtişamlı geçmedi bence iki kemer için de uzun sürse de. bunun başlıca sebebi de rakiplerinin bi gelip bir gitmesi sürekli oyuncu olamaması vesaire, ekibi de çok zorluyordur bu durum kesinlikle. taha'nın da oyunculuğuyla hiç alakası yok ki rpg açıldığından beri süreklilik sağlayan az isimden birisi tebrik ediyorum kendisini, sonuna kadar hak ettiği başarıları da elde etti. ama bir kemer değişimi vakti daha geldi bence. adam cole yükselişini pgw şampiyonluğu ile taçlandıracak gibi geliyor bana. will ospreay biraz daha kendi kabuğuna çekilip kemer etrafında değil bir hikaye etrafında önemli bir feuda girebilir süreç sonunda ve taha'nın da karakterin de buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. segment da güzel yazılmıştı, iki karakter de geri adım atmadan karakterlerini ortaya koydular. keyifliydi. bizim maça geldiğimde açıkçası ben kazanacağımı düşünüyordum ancak roman'ın sahibi de gerçekten emek ve efor sarf ediyor fazlasıyla. içimde bir his yalan olması prince olacağımı söylüyordu turnuvadaki diğer isimlere de bakınca, mr. oneil'a yakın tarafta duruyor gibi hissediyorum karakterimin. o yüzden şaşırdım sonuca fakat üzülmedim. maçın bitiş şekli de bir noktada mr. o'neil'ın karşısında olabileceğimi veya roman ile bir feuda ileride devam edebileceğimi gösteriyor. gidişat ne gösterir çok kestiremiyorum ama maalesef roman'ın finalde bence pek şansı yok. tüm oklar humberto'yu gösteriyor meksikalı tayfanın olaylarıyla birlikte ve ben de humberto'ya doğru kaydım fikir olarak. khamzat&lashley segmenti hakkında pek bir yorumum yok, oyuncular da çok aktif değilim sanırım ki lashley kim bilmiyorum bile. geçiş segmenti olmuş pek bir hikayeye yön vermeyen. bu segmentten acayip keyif aldım. velveteen zaten rpg'nin başından beri favori çarım ve ciampa da onun yanına aday şimdiden. müthiş bi direnç ciampa'dan geçen şovdan sonra da böyle bir şey bekliyordum. geçen şovdaki olanları kimse pek anlamlandıramamıştı fakat bu segment ile çok daha değer kazandı. pure championship'in de biraz geride kaldığı söyleniyordu birkaç kişi tarafından, ekip dikkate almış olacak ki direkt pure championship'in öne çıkarıldığı önemli bir kemer olduğu ortaya koyulmuş. ciampa çok daha da yükseltecektir kemeri ve televizyon şampiyonluğunun yanına kadar getirecektir bence. nathan jones... rpg'deki en iyi çar olabilir şu anda ve de en hype'lı. onu görünce oynayan tayfanın da yorumları bunu kanıtlar nitelikte, oyuncusu kim tanımıyorum ancak o da gayet iyi bir performans ortaya koyuyor. zeke ise tam tersine bendeki tüm hype'ını kaybetti. r-truth olayları olurken çok keyif veriyordu bana. maçın da squash olacağını sanıyordum, jones yine aşırı zorlanmadı ve güzel spotlar sundu, güzel maçtı. jones'u çok çok daha yukarılarda göreceğiz gibi, o da bir seri başlatabilir ve sonunda powerhouse hobbs ile büyük bir düello görüyorum.. bakalım olacak mı? bron breakker biraz daha geçiş olacaktır jones için maalesef çok beklentim olsa da bron'dan şu anlık performansıyla jones'un karşısında duramayabilir. JoMa ve Val segmenti de şovda en keyif aldığım yerlerden birisiydi. arenaya girdikten sonra ben bir şeylere etki edeceklerini düşünmüştüm ana olayda ancak bir şeye müdahil olmadılar. orada soru işareti oldum biraz. JoMa tüm olayların sonunda heel turn yapsa neden şaşırmam ufak öyle bir his var içimde. kendisini en tepeye atacak hamle belki de o olur fakat hiç imare göstermedi şu anlık. muhteşem bir süper kahraman olarak ilerliyor yoluna, pgw'nin superman'i şu anda ve bundan çok memnunum. angel garza.. tarihin en itici adamı olabilir misin ya, rezil bi adam. angel'in kurnaz planı müthiş.. süper hazırlanmış. alexa'nın bir yere bağlanması da süper oyuncusu aktif olmasa dahi burada kullanılması gerekiyordu yoksa bayağı bi build-up çöpe gidecekmiş. tam yerinde, gereken hamle ve tam da garza'nın yapacağı bi hamle. çocuk düşkünü? bununla alakalı bi olay olmuş muydu bilmiyorum ama mr.o'neil'ın patlak vereceği söz olabilir eğer daha önce bir şey yaşanmadıysa bilmiyorum. JoMa veya bu diktatörlüğün karşısında duracak süper kahraman bunun üzerinden ilerleyerek şirketi "pis" ellerden kurtarabilir. chairman ve paul ellering'den de kusursuz hamle. şah-mat etmişler garza'yı müthiş şekilde. bir süre şirkete prens ile hüküm süreceklerini belli ettiler buradaki zekalarıyla da. akam & rezar'da güzel hamle, prensin yanında bulunurlar ileride süper çarlar ikisi de çok severim, birisi oynuyor mu bilmiyorum fakat. alper'in kemeri almasına çok sevindim, yıl 2023 alper söylemez şampiyonluğuyla mutlu oluyoruz.. hayata bak. arda'nın sonu veya garza'nın devam eden süreci nasıl olur bilemiyorum fakat birkaç şovla beraber görürüz gidişatı. illa ki rövanşı olacaktır maçı bi şekilde gibi düşünüyorum. alberto el patron'un bir aydır falan süren build-up'ı zirvesine ulaşmış oldu bu şovla beraber de cidden keyif veren bir hikayeydi. ellerinize sağlık, fazlasıyla eğlendim hem takip ederken hem yorumlarken.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: