RPG Lockdown 2023 Puan ve Değerlendirmeleriniz?


Lockdown 2023 Puan ve Değerlendirmeleriniz?

  • 5

    Oy: 12 85.7%
  • 4

    Oy: 2 14.3%
  • 3

    Oy: 0 0.0%
  • 2

    Oy: 0 0.0%
  • 1

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    14

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
146
Mesajlar
6,215
Beğeni sayısı
1,895
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
Favori Güreşçi
Ricky
Genel şov değerlendirmesini ertesi güne attık.
İlk maçın başlangıcı ile bitişi arasında zaman geçmedi neredeyse. Takip ederken de aklımızı başımızı almıştı. Lashley’nin ekibi tam Hobbs’un kafada. No-nonsense beefy men, severiz. Yota kardeşimize geçmiş olsun tekrardan.

UFC’den transfer var. Sefa’nın bu cihatçı ile ne yapacağını merak ediyorum. Maça geçersek en başta Championship Scrabble maçını ne kadar sevdiğimi söylemem lazım. Bizim RPG’ler olmasa böyle maçları unutacağız. Maçta Adam Cole tribünü olsam da Bron gelince kendimize geldik. Bize böyle adamlar lazım. Gerçekte 1.50 boyundaki zarganalardan zaten çekiyoruz. ADAM GİBİ ADAMLAR her zaman desteğimizi görecektir… Neyse, sonda kemerin Penis’in elinde kalması canımızı sıktı. @Gloom kardeşimin çektiği çile değil. RPG’yi bıraktığım diyen Mert Gümüş’ün hayaleti ile uğraşması ayrı mesele. Sonda kemerin Ciampa’nın elinde kalması ayrı mevzu oldu. Bu “dandik” kemerin etrafında dönecek hikayeleri merak ediyorum. İnşallah yolumuz bu potaya düşmez.

Başkan bizim mahalleye gelmiş. Haberimiz olsa karşılardık. Konuşması ile yine beni benden aldı. Bu karakter benim ilk oynadığım karakter olan Titus ile çok paralel olduğundan yüzümü güldürüyor her seferinde. Yeni isimlerin lansmanı da ayak üstü havalimanında yaptı. Özellikle Eddie için heyecanlıyım. Oyuna az odaklanırsa hepimizi altına alır diye düşünüyorum.

Babalar ve oğulları… Bu şovun şahsım adına en eğlenceli maçı buydu. Uzunluğu yerindeydi ve arkasında merak ettirecek bir hikaye vardı. Sondaki barış da mutlu etti beni. Keşke Anoa’ilerden birini alsaydım dedirttiler.

TVC maçı geldi. Buralardan itibaren şovda kayıp olduğumdan anlık tepkilerimi çok yazamayacağım. Adam akıllı okuduktan sonra söyleyeceğim tek şey bu maç için çok özenilmiş olması. Bildiğim kadarıyla @god is an astronaut ile @Kras Mazov’un RPG’de baya etkililerdi. Zaten oyuna geri dönmemde en büyük etkenin bu ikilinin rekabeti olduğunu söyleyebilirim. Hikayeyi güzel kapatmışsınız. Miranda Rights’ı tebrik ederim.

ADAMIN HASI GELDİ! “KİTAPTA YAZIYOR KİTAPTA” tiratını yapacağım nice şovlara inş diyelim.

Kovboy külbastım esrarkeş Jeff’i şirketten kovalamış gibi duruyor. Çok söyleyecek sözüm yok bu maç hakkında.

Geldik ana kemer savunmalarının ilkine. Ospreay’in 2 kemerden birisini kaybedeceğini öngörmek çok zor değildi. Ancak ben PGWC maçının sonda olmasını beklediğimden o kemerin el değiştireceğini düşünüyordum. Sırayı görünce hali ile fikrim değişti. Wes Lee’nin dönüşünde oyuna sonradan daldığım için bir şey hissetmedim. Ancak maçın içindeki konuşmalar beni eğlendirdi. İki zargananın maçını çekilir kıldı valla. Demir leblebi ospi’yi bir de biz ağzımıza almak isteriz diyerek burayı kapatalım.

ALLAHIN ASLANI ROMAN REIGNS SAHNEDE GÖZÜKMÜŞ! RPG’nin en başında etanın oynadığı Roman’ı da çok sevmiştim. Yarıda kalması talihsiz olmuştu. Neyseki işin ehli @Kara karakteri eline alıp Er Ryan’ı Kurtarmak modu açmış. Father & Seed takımı için de ayrıca heyecanlıyım. Roman bu ailenin kara koyunu olarak ortalığı karıştırmak için ne fitne katacak ayrıca merak ediyorum.

Sonunda ana maça yetiştim. Açıkçası bu Meksika karteli hikayesine tamamen hakim olduğumu söyleyemem. Ancak okumaya devam ettikçe Angel’dan nefret etmemek elde değil. Adam havadan şirketin esas unvanının üzerine çöktü. Her fırsatta ne kadar kontrolü elinde tuttuğunu söyleyen başkanın bu gelişme karşısında da söyleyeceği iki çift sözü olduğuna inanıyorum. Ayrıca Humberto’nun Ospiden kemeri söküp almasının arkasındaki niyeti de görmüş değiliz. Belki de kuzeni ile hesabını bu kemerin üzerinde görmek istiyordur.

Şov için puanım hala baki. Helalinden bir 4 çalıştık.

Not: bundan sonraki şovlarda canlı takibi ne kadar sürdürebileceğimi bilmiyorum ancak bu tür şov değerlendirmelerini düzenli olarak yapmayı planlıyorum.
 

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
33
Mesajlar
4,287
Beğeni sayısı
1,179
PG Nakit
130
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Ben tam kendi maçım geldiğinde mesaim tam olarak başladı canlı kalamadım o kısma valla üzülerek giriş yapayım.

Yota ile Hollywood Domination arasındaki maç TV time vermek adına güzel olmuş lakin özellikle @KAT belli bir yere kadar gelmişken promo da kesip kendisini özletmemesinden yanayım. RPG'de tam şov günü ya acaba Conor McGregor'la oynasam nasıl olurdu diye düşünürken Khamzat görünce bi şaşırdım bi sevindim çünkü macerasını çok merak ediyorum açıkçası. Güzel olur. Scramble maçında Ciampa'nın ben çok güzel boy göstereceğini maçta iyi hatırlanacağından emindim ama kazanacağına yalan yok hiç inanmadım. @Sosa için çok değerli bir fırsat ve bunu kesinlikle değerlendirmesi gerek. Bu maçı Venis de hayatta kazanamaz derken ilkinde onun kazanması da çok şaşırttı. Ben bi Adam Cole görsem şaşırtmazdı lakin onun için de erken olduğunu düşünüyordum. O yüzden sonuçtan memnunum. @Gloom böyle ilerlemeye devam ederse ama güzel yerlerde olacağına eminim.

Bütün gelen karakterleri sevdim. Tabi o adamlara anlık TV time vermek zor olacağı için bu şekilde yapmayı uygun görmüşler. İyi ya da kötü diyemem bu konuda ama ben Eddie Kingston ile geldim Eddie Kingston ile giderim. @The Underground GOAT Hobbs debutu bu arada şık olmuş. Book of Truth kalitesine yakın bir performans bekliyorum senden mutlaka. @Nature Boy Rikishi vs Uso maçı kısa ve öz oldu. Buradaki kısa olumlu anlamda bu arada ki çok tadında oldu her şey. Gerçekten çok çıtır yani tadında olan bir hikayeydi. Tam bir büyük şirket hikayesiymişçesine güzel işlendi. Benim maç için yorum yok diyebilirim. Kazanmayı istiyordum ve kazanmak beni mutlu etti. Özellikle o mor ışıkların olduğu an wow dedim orası çok iyidi. Bu ışıkları ben de çok kullanmaya devam ederim çok keyiflendim. Bu şans için de ekibe teşekkür ederim. @god is an astronaut bu iş bence burada bitmedi ama bi molaya da ihtiyaç var. Bir de biz mi takım olsak nasıl oluyormuş bi görelim xd bu yolculuk için teşekkür ederim dostum çok eğlendim çok keyifliydi ama dediğim gibi bence henüz bitmedi gibi duruyor.

ETR dedi galiba bence de Angel Wings üstüne BME kickoutu olsa daha epik olurmuş maçı okurken o dikkatimi çekti. Wes Lee'nin seçileceği aklıma gelmemişti valla yalan yok. Ama gelen adamın kaybedeceği belliydi o yüzden bence doğru karar onun gelmesi. Adam Page vs Hardy'de eğer hikaye böyle biterse sonunun iyi bitmediği filmler olur ya tam olarak öyle olurum. Jeff'e üzülürüm. ME'de de Humberto bi kafaları karıştırdı. Artık kendisinin de ön planda olması lazım. Angel bedavadan çözdü kemeri de bilmiyorum Ospreay tek kemeri vermeliydi de Angel doğru kişi mi emin değilim. @jaques Aelci hakkını verir onda sıkıntı yok da bir şey eksik gibi hissettim. @keka Bay O Neil'ın Velveteen moru atkısıyla gezmesinin şerefine de şova 5 puan gelir. Herkesin emeğine sağlık.
 

Gloom

still just a rat in a cage
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,910
Mesajlar
10,085
Beğeni sayısı
1,468
PG Nakit
385
1
Şöyle bir bakalım. Öncelikle Scramble maçı oldukça zevkliydi. Galiba yarısına doğru yetişebildim. Bence RPG'lerde, özellikle bu kadar fazla kişiyle takip yapılırken, gerçekten şov izlemek kadar heyecan yaşatıyor. 2 turda bir kemerin değişmesi, benden ona, ondan bana geri geçmesi oldukça zevkliydi. PURE kemerinin dizaynına bayıldım. PURE kemeri beni çok heyecanlandırmıştı açıklandığında. Shibata sayesinde hayran olduk ve herhalde uzun süre bu kemer etrafında feudlara giysem koymaz, derdim ama diyemiyorum. Çünkü PURE kemerine getirilen kurallar hoşuma gitmedi. Daha doğrusu, şu son iki haftada tuş edilip kemeri kaybetme durumu hoşuma gitmedi. Sanki en yakışmayacak kemere getirilmiş gibi bir kural. Benim genelde, zamanından ayırıp bize şov yazan, karşılığında bir şey almayan insanlara tepkim, lafım yoktur. Hala da yok. Ekip böyle yaptıysa herhalde uzun vadede bir planlama, bir fikir vardır diyorum. Kemeri alamamış olmam üzdü ama @Sosa ve @KALKTI!!!! daha uzun süredir, oldukça aktif bir şekilde oynuyorlar oyunu. Önceliğin onlarda olması mantıksız gelmedi. Desmond'un gelip beni oyun dışı bırakması da oldukça iyiydi. Önümüzdeki şov şirketten ayrılıyor, herhalde bizim feudumuz ya tam olarak sonuçlanmayacak ya da Desmond kısmen de olsa feudumuzun galibi olmuş olacak. Ne de olsa kemeri almamı engelledi.

Şirkette 100. yıl kutlamaları da güzel bir geçiş oldu uzun süreli bir aksiyon sonrası. Böyle kısımlar olmasa takip zorlaşıyor. Bence maç aralarına daha çok bu tür segmentler eklenmeli. Uzun uzun Velveteen segmentleri gibi değil ama mesela. Sonuçta bilgisayar/telefon başından takip ediyoruz. Arada bir aksiyonu kesmek için hızlıca göz gezdirerek okuyabileceğimiz atıştırmalık segmentler olsa dinlenmiş de oluruz. Bununla birlikte Rikishi ve Jey Uso maçı da aksiyondan uzak, daha çok duygu yüklü diyebileceğimiz türden bir maçtı. Herhalde tüm forum bir Roman Reigns debutu bekledi ama gelmedi. Onun yerine baba-oğul birleşmesi gördük ve belki de bu en doğru karardı. Çünkü haftalardır en sevdiğim feud @The Lunatic Fringe ve @The MANIAC 'ın feudu olsa da, artık tekrara düşen bir feud olmaya başlayacaktı. Hatta her ne kadar Roman'ı görmek istesem de Jey'in yanına geleceğini ve her hafta aynı şeylerin Jey vs. Rikishi yerine Jey ve Roman vs. Rikishi şeklinde yaşanacağını düşünmüştüm. Baba-oğulun takım olduğunu görmek güzel oldu bu açıdan.

Daniels'in yakın zamanda yenileceğini tahmin ediyor, maks ne kadar gidecek böyle diye düşünüyordum. Helal olsun, RPG'de 11-0 gitmek oldukça zor bir iş. Bunu Vleveteen'in bitirdiğini görmek de güzel. Velvetten'den çok Daniels'ın nasıl bir feuda gireceğini merak ediyorum bundan sonra. Daniels için farklı bir dönem başlıyor olabilir. Oyuncusu da çok güzel bir promo patlatacaktır bu maçın üzerine. @god is an astronaut

Jeff Hardy'nin bize bir Victory Road daha çekmesini beklemiyordum. Paramızla rezil oluyoruz kardeşim. Biz bu adamın arkasına bu yüzden mi geçtik? Önceden de söylediğim gibi, bu konuda ekibi takdir etmek lazım. Oyuncuların yazım tarzlarını, promolarını güzel inceliyor ve feudları buna göre şekillendiriyorlar. Çünkü şu mağlubiyet resmen Jeff'in oyuncusuna bol malzeme verecek cinsten oldu. Buradan mükemmel bir konuşma gösterisi çıkacağını düşünüyorum.

Ospreay için bitmek bilmeyen bir geceydi. @Rise Above Hate de 7/24 aktiftir, adam yarısını kendi karakterinin kapladığı şovu kaçırdı. Sağlık olsun, hepimiz yoğun oluyoruz dönem dönem. İki kemeri de korusa şirketteki en büyük hater'ı olacaktım. Genel olarak ME çerçevesinde dönen muhabbetlerden ziyade midcard feudları ilgimi çekiyordu şu sıralar. Herhalde bu kapanıştan öyle olmayacak. Ospreay RPG düzeyinde bakıldığında uzun bir feud yapıyor. Kimin bitireceği merak konusu.

Genel olarak oldukça güzel bir şovdu. Ekibin ellerine sağlık.
 

Netuno

One & Only
Katılım
2 Tem 2023
Konular
193
Mesajlar
8,421
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Ospreay için bitmek bilmeyen bir geceydi. @Rise Above Hate de 7/24 aktiftir, adam yarısını kendi karakterinin kapladığı şovu kaçırdı. Sağlık olsun, hepimiz yoğun oluyoruz dönem dönem. İki kemeri de korusa şirketteki en büyük hater'ı olacaktım. Genel olarak ME çerçevesinde dönen muhabbetlerden ziyade midcard feudları ilgimi çekiyordu şu sıralar. Herhalde bu kapanıştan öyle olmayacak. Ospreay RPG düzeyinde bakıldığında uzun bir feud yapıyor. Kimin bitireceği merak konusu.
Eve şu an şimdi geldim dosto, en aktif dönemimizdeyiz çalışma hayatında.
 
Son düzenleme:

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
24
Mesajlar
5,151
Beğeni sayısı
683
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: