- Konular
- 189
- Beğeni sayısı
- 2,316
- PG Nakit
- 1,095
- Favori Güreşçi
- MJF
1
İlk maçın başlangıcı ile bitişi arasında zaman geçmedi neredeyse. Takip ederken de aklımızı başımızı almıştı. Lashley’nin ekibi tam Hobbs’un kafada. No-nonsense beefy men, severiz. Yota kardeşimize geçmiş olsun tekrardan.Genel şov değerlendirmesini ertesi güne attık.
UFC’den transfer var. Sefa’nın bu cihatçı ile ne yapacağını merak ediyorum. Maça geçersek en başta Championship Scrabble maçını ne kadar sevdiğimi söylemem lazım. Bizim RPG’ler olmasa böyle maçları unutacağız. Maçta Adam Cole tribünü olsam da Bron gelince kendimize geldik. Bize böyle adamlar lazım. Gerçekte 1.50 boyundaki zarganalardan zaten çekiyoruz. ADAM GİBİ ADAMLAR her zaman desteğimizi görecektir… Neyse, sonda kemerin Penis’in elinde kalması canımızı sıktı. @Gloom kardeşimin çektiği çile değil. RPG’yi bıraktığım diyen Mert Gümüş’ün hayaleti ile uğraşması ayrı mesele. Sonda kemerin Ciampa’nın elinde kalması ayrı mevzu oldu. Bu “dandik” kemerin etrafında dönecek hikayeleri merak ediyorum. İnşallah yolumuz bu potaya düşmez.
Başkan bizim mahalleye gelmiş. Haberimiz olsa karşılardık. Konuşması ile yine beni benden aldı. Bu karakter benim ilk oynadığım karakter olan Titus ile çok paralel olduğundan yüzümü güldürüyor her seferinde. Yeni isimlerin lansmanı da ayak üstü havalimanında yaptı. Özellikle Eddie için heyecanlıyım. Oyuna az odaklanırsa hepimizi altına alır diye düşünüyorum.
Babalar ve oğulları… Bu şovun şahsım adına en eğlenceli maçı buydu. Uzunluğu yerindeydi ve arkasında merak ettirecek bir hikaye vardı. Sondaki barış da mutlu etti beni. Keşke Anoa’ilerden birini alsaydım dedirttiler.
TVC maçı geldi. Buralardan itibaren şovda kayıp olduğumdan anlık tepkilerimi çok yazamayacağım. Adam akıllı okuduktan sonra söyleyeceğim tek şey bu maç için çok özenilmiş olması. Bildiğim kadarıyla @god is an astronaut ile @Kras Mazov’un RPG’de baya etkililerdi. Zaten oyuna geri dönmemde en büyük etkenin bu ikilinin rekabeti olduğunu söyleyebilirim. Hikayeyi güzel kapatmışsınız. Miranda Rights’ı tebrik ederim.
ADAMIN HASI GELDİ! “KİTAPTA YAZIYOR KİTAPTA” tiratını yapacağım nice şovlara inş diyelim.
Kovboy külbastım esrarkeş Jeff’i şirketten kovalamış gibi duruyor. Çok söyleyecek sözüm yok bu maç hakkında.
Geldik ana kemer savunmalarının ilkine. Ospreay’in 2 kemerden birisini kaybedeceğini öngörmek çok zor değildi. Ancak ben PGWC maçının sonda olmasını beklediğimden o kemerin el değiştireceğini düşünüyordum. Sırayı görünce hali ile fikrim değişti. Wes Lee’nin dönüşünde oyuna sonradan daldığım için bir şey hissetmedim. Ancak maçın içindeki konuşmalar beni eğlendirdi. İki zargananın maçını çekilir kıldı valla. Demir leblebi ospi’yi bir de biz ağzımıza almak isteriz diyerek burayı kapatalım.
ALLAHIN ASLANI ROMAN REIGNS SAHNEDE GÖZÜKMÜŞ! RPG’nin en başında etanın oynadığı Roman’ı da çok sevmiştim. Yarıda kalması talihsiz olmuştu. Neyseki işin ehli @Kara karakteri eline alıp Er Ryan’ı Kurtarmak modu açmış. Father & Seed takımı için de ayrıca heyecanlıyım. Roman bu ailenin kara koyunu olarak ortalığı karıştırmak için ne fitne katacak ayrıca merak ediyorum.
Sonunda ana maça yetiştim. Açıkçası bu Meksika karteli hikayesine tamamen hakim olduğumu söyleyemem. Ancak okumaya devam ettikçe Angel’dan nefret etmemek elde değil. Adam havadan şirketin esas unvanının üzerine çöktü. Her fırsatta ne kadar kontrolü elinde tuttuğunu söyleyen başkanın bu gelişme karşısında da söyleyeceği iki çift sözü olduğuna inanıyorum. Ayrıca Humberto’nun Ospiden kemeri söküp almasının arkasındaki niyeti de görmüş değiliz. Belki de kuzeni ile hesabını bu kemerin üzerinde görmek istiyordur.
Şov için puanım hala baki. Helalinden bir 4 çalıştık.
Not: bundan sonraki şovlarda canlı takibi ne kadar sürdürebileceğimi bilmiyorum ancak bu tür şov değerlendirmelerini düzenli olarak yapmayı planlıyorum.