Kararlar doğrudur yanlıştır saçmadır fark etmez, oyuncularla konuşmayı tartışmayı seviyorum. Arkadaşlarım da seviyor. Bunu zamanında Sosa ile de yaptık. Şimdi seninle de yaparız, sonra başkasıyla. Ama her zaman oyuncuya karşı bir robot gibi görünen biri olmaktansa onunla konuşma taraftarıyım. Bu maça senin karakterin çıksaydı dostum, yenilecekti. Çünkü bu maçı Ospreay kazanacaktı. Çünkü ileriye dair PGWC'e dair başka planlar, başka insanlar var. Ve bir geçiş rakibi lazımdı. Wes Lee'yi oynayan kişi IC potasında çok iyi bir performans sergilemişti. Sonrasında "ben aktif olamayacağım" diye haber verdi. Şovlardan çektik. Ben geri dönüyorum deyince de Ospreay'e karşı kaybedecek adam olarak onu çıkardık. En azından şovu baştan sona yorumlarıyla takip ederek güven veren bir oyuncu olduğunu gösterdi. Bu maça JoMa çıkamazdı çünkü birincisi, JoMa yine kaybedemezdi. Ospreay karşısında kaybetmek, ikinci büyük hezimet olacaktı SS'den sonra. İkincisi, malesef şov takibi konusunda hiç güven vermiyorsun. Bazen şovu açıp yorum atmadığını, sadece okuduğunu görüyorum. Mesela bu şov sadece 15 yorumun var. Ondan önceki şovlarda da aşağı yukarı bu sayı söz konusu. Ama gel gör ki bu istatistiklerle şu anda bir main eventer olarak gözükmeyi beklemen bence saçma olan şey. Rakip olarak Wes Lee'nin gelmesi değil. Bence... Benim fikrimce. Bunu Venis ile olan teknedeki promonuzu okuyup hayran kalmış biri olarak, forum imzanda yer alan dostun olarak söylüyorum. Humberto demiştin, o zaten ana olayda maçın kaderini belirleyen isim. O yüzden o da rakip olamaz. Yeni isimler. Debutlar... Bilmiyorum. Bronn'u zaten PUREC potasına attık. Sandow, Eddie, Nathan segmentta tanıtıldı. Roman için planlanan bir hikaye var. Belki Hubbs olabilirdi ama ondan da oyuna bu ilgiyi beklemiyorduk. Yani Wes Lee, bu şekilde. Sözün özü. Sana gelirsek JoMa karakterinin sahibinin istatistiklerine göre çok yeterli booking aldığını düşünüyorum. Hatta fazla bile. Örneğin Rikishi'nin ve Jey'in performansı son dönemlerde gaza basmalarıyla çok daha iyi bir hal aldı ama onların elde tutulur hiçbir başarısı yok. Sadece hikayeleri var. JoMa? Bir brandden adını aldı. Survivor Series'in başrolüydü ve her şeyden önce güncel bir takımlar şampiyonu. Bence şimdi tekrar düşünmelisin. Eğer istersen yine yaz konuşalım, tartışalım. Sen de en az herkes kadar sevdiğim bir oyuncusun. Bundan gocunmam.