RPG Lockdown 2023 Puan ve Değerlendirmeleriniz?

Lockdown 2023 Puan ve Değerlendirmeleriniz?

• 5

Oy: 12 85.7%
  • 4

Oy: 2 14.3%
  • 3

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    14

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Konular
291
Beğeni sayısı
2,422
PG Nakit
0
innocentenin dağılışından sonra zekenin bu ikili ile birleşmesi çok iyi oldu tehlikeli bir ekip oldular tag team klasmanı şuan bayağı canlı hale geldi güzel takımlar oldu jey ve rikishi de yükselişte ama tek sıkıntı şuanki şampiyonlar pgw tarihinin en iyi takımı

daniels burada da yenilmeseydi daha da yenilmezdi muhtemelen maçın başındaki danielsın akıl oyunu güzel yazılmış bursa sk tribününe bir kemer daha eklendi

pure maçına karışacağımı düşünüyordum çünkü ya ona karışacaktım ya da ospreayin karşısına çıkacaktım tomassonun kemeri ansızın kaçırmasını kimse beklemiyordu herhalde venis dostum kemeri illa geri alacaktır nigela da güzel bir veda oldu özlicem kuzen...

angel harbi çok büyük, lavuk oturduğu yerden kemeri aldı rpgnin başından beri varolan meksika lobisi halen aktif humbertoyu burada değil de diğer maçta bekliyordum burada ortaya çıkıp maçı angele kazandırması değişik bir karar olmuş patron yada humberto, angel hegemonyasına karşı çıkacak bu üçlünün etrafında dönen bir şeyler izleyebiliriz uzun bir süre

abı wes lee ne alaka ya, bu maç hakkında bişey söylemek istemiyorum çünkü subjektif olur tek diyeceğim bir aydır ne çar ne de sahibi aktif değilken döndüğü an title shot alması mantıksız geldi bana eğer bu karar tahmin edilemez olması için alınmışsa harbi kötü bir karar bu maça rakip olarak humbertoyu veya kendimi bekliyordum sadece ben değil rpg tayfanın %90ı falan öyle bekliyordur muhtemelen şahsen artık oyalandığımı hissediyorum tam diyorum spotu aldık en tepeye oynicam artık, çar bambaşka yerlere gidiyor hep kıyıdan köşeden dönmekten sıkıldım sabrediyoruz bakalım allah büyük ben 4 veriyorum şova

Kararlar doğrudur yanlıştır saçmadır fark etmez, oyuncularla konuşmayı tartışmayı seviyorum. Arkadaşlarım da seviyor. Bunu zamanında Sosa ile de yaptık. Şimdi seninle de yaparız, sonra başkasıyla. Ama her zaman oyuncuya karşı bir robot gibi görünen biri olmaktansa onunla konuşma taraftarıyım. Bu maça senin karakterin çıksaydı dostum, yenilecekti. Çünkü bu maçı Ospreay kazanacaktı. Çünkü ileriye dair PGWC'e dair başka planlar, başka insanlar var. Ve bir geçiş rakibi lazımdı. Wes Lee'yi oynayan kişi IC potasında çok iyi bir performans sergilemişti. Sonrasında "ben aktif olamayacağım" diye haber verdi. Şovlardan çektik. Ben geri dönüyorum deyince de Ospreay'e karşı kaybedecek adam olarak onu çıkardık. En azından şovu baştan sona yorumlarıyla takip ederek güven veren bir oyuncu olduğunu gösterdi. Bu maça JoMa çıkamazdı çünkü birincisi, JoMa yine kaybedemezdi. Ospreay karşısında kaybetmek, ikinci büyük hezimet olacaktı SS'den sonra. İkincisi, malesef şov takibi konusunda hiç güven vermiyorsun. Bazen şovu açıp yorum atmadığını, sadece okuduğunu görüyorum. Mesela bu şov sadece 15 yorumun var. Ondan önceki şovlarda da aşağı yukarı bu sayı söz konusu. Ama gel gör ki bu istatistiklerle şu anda bir main eventer olarak gözükmeyi beklemen bence saçma olan şey. Rakip olarak Wes Lee'nin gelmesi değil. Bence... Benim fikrimce. Bunu Venis ile olan teknedeki promonuzu okuyup hayran kalmış biri olarak, forum imzanda yer alan dostun olarak söylüyorum. Humberto demiştin, o zaten ana olayda maçın kaderini belirleyen isim. O yüzden o da rakip olamaz. Yeni isimler. Debutlar... Bilmiyorum. Bronn'u zaten PUREC potasına attık. Sandow, Eddie, Nathan segmentta tanıtıldı. Roman için planlanan bir hikaye var. Belki Hubbs olabilirdi ama ondan da oyuna bu ilgiyi beklemiyorduk. Yani Wes Lee, bu şekilde. Sözün özü. Sana gelirsek JoMa karakterinin sahibinin istatistiklerine göre çok yeterli booking aldığını düşünüyorum. Hatta fazla bile. Örneğin Rikishi'nin ve Jey'in performansı son dönemlerde gaza basmalarıyla çok daha iyi bir hal aldı ama onların elde tutulur hiçbir başarısı yok. Sadece hikayeleri var. JoMa? Bir brandden adını aldı. Survivor Series'in başrolüydü ve her şeyden önce güncel bir takımlar şampiyonu. Bence şimdi tekrar düşünmelisin. Eğer istersen yine yaz konuşalım, tartışalım. Sen de en az herkes kadar sevdiğim bir oyuncusun. Bundan gocunmam.

Heartbroken Kid

real lies
Konular
211
Beğeni sayısı
1,115
PG Nakit
30
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
Kararlar doğrudur yanlıştır saçmadır fark etmez, oyuncularla konuşmayı tartışmayı seviyorum. Arkadaşlarım da seviyor. Bunu zamanında Sosa ile de yaptık. Şimdi seninle de yaparız, sonra başkasıyla. Ama her zaman oyuncuya karşı bir robot gibi görünen biri olmaktansa onunla konuşma taraftarıyım. Bu maça senin karakterin çıksaydı dostum, yenilecekti. Çünkü bu maçı Ospreay kazanacaktı. Çünkü ileriye dair PGWC'e dair başka planlar, başka insanlar var. Ve bir geçiş rakibi lazımdı. Wes Lee'yi oynayan kişi IC potasında çok iyi bir performans sergilemişti. Sonrasında "ben aktif olamayacağım" diye haber verdi. Şovlardan çektik. Ben geri dönüyorum deyince de Ospreay'e karşı kaybedecek adam olarak onu çıkardık. En azından şovu baştan sona yorumlarıyla takip ederek güven veren bir oyuncu olduğunu gösterdi. Bu maça JoMa çıkamazdı çünkü birincisi, JoMa yine kaybedemezdi. Ospreay karşısında kaybetmek, ikinci büyük hezimet olacaktı SS'den sonra. İkincisi, malesef şov takibi konusunda hiç güven vermiyorsun. Bazen şovu açıp yorum atmadığını, sadece okuduğunu görüyorum. Mesela bu şov sadece 15 yorumun var. Ondan önceki şovlarda da aşağı yukarı bu sayı söz konusu. Ama gel gör ki bu istatistiklerle şu anda bir main eventer olarak gözükmeyi beklemen bence saçma olan şey. Rakip olarak Wes Lee'nin gelmesi değil. Bence... Benim fikrimce. Bunu Venis ile olan teknedeki promonuzu okuyup hayran kalmış biri olarak, forum imzanda yer alan dostun olarak söylüyorum. Humberto demiştin, o zaten ana olayda maçın kaderini belirleyen isim. O yüzden o da rakip olamaz. Yeni isimler. Debutlar... Bilmiyorum. Bronn'u zaten PUREC potasına attık. Sandow, Eddie, Nathan segmentta tanıtıldı. Roman için planlanan bir hikaye var. Belki Hubbs olabilirdi ama ondan da oyuna bu ilgiyi beklemiyorduk. Yani Wes Lee, bu şekilde. Sözün özü. Sana gelirsek JoMa karakterinin sahibinin istatistiklerine göre çok yeterli booking aldığını düşünüyorum. Hatta fazla bile. Örneğin Rikishi'nin ve Jey'in performansı son dönemlerde gaza basmalarıyla çok daha iyi bir hal aldı ama onların elde tutulur hiçbir başarısı yok. Sadece hikayeleri var. JoMa? Bir brandden adını aldı. Survivor Series'in başrolüydü ve her şeyden önce güncel bir takımlar şampiyonu. Bence şimdi tekrar düşünmelisin. Eğer istersen yine yaz konuşalım, tartışalım. Sen de en az herkes kadar sevdiğim bir oyuncusun. Bundan gocunmam.
kuzen aldığınız kararlar hakkında pek şikayetim yok zaten ama sadece wes leenin ortalıkta olmadan bir anda ortaya çıkması bana enteresan geldi yoksa yani istediğiniz kararı alın ben burada oyuncuyum sizin verdiğiniz senaryoya göre oynayacağım

şov takip konusunda ise inan şuan nelerle uğraşıyorum bilsen ölümle burun burunayım desem yeridir çoğu zaman canlı takipteyim zaten sadece son 2-3 şov canlı kalamadım ona da genel değerlendirme yazdım zaten az kaldı şu işleri halledeyim takipte sıkıntıya düşmem

e: tekne promosu hangisi bulan ayıktırsın beni ya

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Konular
291
Beğeni sayısı
2,422
PG Nakit
0
kuzen aldığınız kararlar hakkında pek şikayetim yok zaten ama sadece wes leenin ortalıkta olmadan bir anda ortaya çıkması bana enteresan geldi yoksa yani istediğiniz kararı alın ben burada oyuncuyum sizin verdiğiniz senaryoya göre oynayacağım

şov takip konusunda ise inan şuan nelerle uğraşıyorum bilsen ölümle burun burunayım desem yeridir çoğu zaman canlı takipteyim zaten sadece son 2-3 şov canlı kalamadım ona da genel değerlendirme yazdım zaten az kaldı şu işleri halledeyim takipte sıkıntıya düşmem

Abi return denilen şey zaten bu oluyor dşdöspdöspöd. Kemeri alsa evet ben de senin gibi bir tepki verirdim. Ben oyunu o kadar oynamışım adam 1 ay ortalıkta yok gelip kemer alıyor. Şaşırtmak için oyuncu emeğini hiçe sayıyorlar falan derdim içimden ama sonuç olarak Wes, open challenge'a gelip return yapıp Ospreay'i zorlayan bir karakter konumunda oldu orada. Bu pek anlaşılmadı diye açıkladım ben de. Takip konusunda da zaten senden beklediğimiz bu değildi o yüzden yakındım. Umarım her şey en kısa sürede senin için iyi bir hale gelir. Oyun köpeğin olsun sana bir şey olmasın. Her şeyden önce kendimiz önemliyiz. Sağlıcaklan kal.

Heartbroken Kid

real lies
Konular
211
Beğeni sayısı
1,115
PG Nakit
30
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
Kemeri alsa evet ben de senin gibi bir tepki verirdim. Ben oyunu o kadar oynamışım adam 1 ay ortalıkta yok gelip kemer alıyor. Şaşırtmak için oyuncu emeğini hiçe sayıyorlar falan derdim içimden
bu adam benim zihni okuyor ya acaba ben miyim boss ag

şaka bi yana sen haklısın dosto benim tepki göstermemim sebebi sadece kendimi yerimde sayıyor gibi görmem ama senin de söylediğin gibi son zamanlarda araziyim çok ilgilenemiyorum hırslı birisi olduğumdan yazıyorum böyle arada kuzem yoksa seni veya ekiptekileri sevmediğimden değil

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,278
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Son şovlara ufak tefek bakmak harici pek bilgim yoktu evrenin durumu hakkında ama takipten keyif aldım ve yabancılık çekmedim. Açılış maçı çabuk geçiştirildi. Page ve Hardy mevzusu biraz zorlama geldi. Başka gözüme batan bir şey olmadı. Diğer maçları iyi buldum özellikle kapanış maçındaki senaryoyu beğendim. Takipe devam ekibe 5 puan.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: