PGW Superstars #7
31.10.2023 - Kısmen Canlı
Intrust Bank Arena
Wichita, Kansas
En son #6 bölümüyle bizimle olan SUPERSTARS şovunun kameraları açıldığında PURE şampiyonu Tommaso Ciampa ile karşı karşıyayız. Yaşadığı yerde bir akşam koşusu yapıyor. Nefes nefese durumda.
Tommaso Ciampa: Eğer bir şampiyonsanız her an hazır olmalısınız. Ama konu PUREC olunca sanırım hazır olmaktan fazlası gerekiyor. Tetikte olmalısınız. Her an... Her siktiğimin anı. Bunu biri benden gelip alabilir. 7 gün 24 saat kuralının bir an önce inaktif olması lazım. Bu olana kadar kendimi ve unvanımı korumam lazım. Sikeyim. Uyuyamıyorum. Bu beni rahatsız ediyor. Sürekli kafamı meşgul etmeye, vücudumu hazır tutmaya çalışıyorum.
ARKASINDAN BİRİ ÇIKIYOR VE CIAMPA'YI KARNINDAN KAVRIYOR... SOKAĞIN ORTASINDA GERMAN SUPLEX! CIAMPA YERDE!
BU GRAYSON WALLER! YANINDA BİR HAKEM VAR: 1...................................2...........................
OLMUYOR! CIAMPA ATIYOR! GRAYSON BUNUN ÜZERİNE ÇOK SİNİRLENİYOR VE KENARDAKİ ARABASININ BAGAJINDAN GİDİP İKİ SOPA ALIYOR! Fakat işini garantiye almak için onu kenarda gördüğü tel parçalarını sopaya sarmaya başlıyor. Eğer bununla vurarsa Ciampa için PUREC serüveninin sonu olur! Sopa hazır! Waller sopayı geriyor ve Ciampa'nın yüzünü hedef alıyor!
FAKAT CIAMPA! YANINDA HAZIR BULUNDURDUĞU BİBER GAZINI WALLER'IN YÜZÜNE DOĞRU SIKIYOR VE SOPA WALLER'IN ELİNDEN DÜŞÜYOR! Ciampa direkt olarak unvanını alıp oradan kaçarken Waller onun arkasından küfürler sayarak bağırıyor.
Crazzy Steeve def. Damien Sandow (Şirketteki ilk görünümünü gerçekleştiren Damien Sandow, Steeve'e karşı pek direnemiyor.)
Powerhouse Hobbs def. Otis (Maç başlarda kıyasıya geçse de Hobbs üstünlüğü kurup Torture Rack ile Otis'i pes ettirip maçı kazanıyor. Otis'in maç sonunda durumu pek iyi gözükmüyor.)
Father & Seed def. Aussie Open (Rikishi ve Jey, takım olarak ilk maçlarında Aussie Open gibi uzun soluklu bir takıma karşı inanılmaz bir dominasyon sergileyip galibiyeti alıyorlar. Stinkface'den sonra gelen Uso Splash, Mark Davis'in işini bitiriyor. Şov baba ve oğulun kutlamalarıyla sona eriyor.)
PGW SUPERSTARS #7
Prestige Grand Wrestling LLC ™ © 2023
All Rights Reserved
Son düzenleme: