Meşhur Panelci O.Ç.

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
613
Beğeni sayısı
1,220
PG Nakit
1,885
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Keşke arkadaşı bulsakta burda söylediklerimizi yüzüne söylesek, böyle hainleri dar ağacında sallandırmak lazım. Suç bunun anne ve babasında, keşke babası o gece mastürbasyon yapıp uyusaydı.

Hacken

Joe Hendry
Konular
16
Beğeni sayısı
1,437
PG Nakit
400
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
muhabbet kurmuş olsam da içten içe verdiği negatif bir enerji yoktu desem yalan olur. Onda beni her zaman rahatsız eden bir şey vardı. İnsan belirli bir yaşa gelince, bu ortamları iliğine kadar tecrübe edince 6. bir his yükleniyor sanırım bilmiyorum.
İmzamı atarım. Tam olarak bunu düşündüm ben de yazılanı okuduğumda.

Umarım bir daha gün yüzü göremez, hiçbir insanı rahatsız edemez. Şunları yapan insanların aldığı nefes bile beni sinir ediyor düşününce. Irzını siktiğim.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Keşke arkadaşı bulsakta burda söylediklerimizi yüzüne söylesek, böyle hainleri dar ağacında sallandırmak lazım. Suç bunun anne ve babasında, keşke babası o gece mastürbasyon yapıp uyusaydı.
Bulsan bile evinden çıkamıyor amın feryadı panelci bir piç kurusundan ne bekliyoruz?

Mr. Bean

#uncensored
Konular
161
Beğeni sayısı
197
PG Nakit
50
Bu ezik kompleksli sapık orospu çocuğu ile ilgili başka yazanlar da oldu. Meğer bildiğimizden de fazla kişiyi taciz etmiş forum ortamlarında. Evli olduğu halde ısrarlı bir şekilde aramaya ve rahatsız etmeye devam ettiği kişiler de var. Buna benzer bir durum yaşayan kim varsa bize ulaşabilir her türlü desteği sağlarız. Kimsenin çekinmesine gerek yok, içiniz rahat olsun o ibne ancak altına sıçar üstüne oturur. Ama ben onu ordan kaldırıp kazığa oturtacağım. Amına kodumun beyinsiz götvereni.
Şimdi kimseye burada yanınıza yörenize aldığınız insanlara dikkat edin gibisinden öğütler vermeye kalkmayacağım tabii ki. Zaten konuda birkaç kişi daha yazmış, bazı insan kendini öyle bir maskeler ki ne mal olduğunu bazen kendisi bile unutur ve benliğinden çıkar. Bu tip insanlara kabaca pek çok şey denebilir, ben en kibar haliyle karaktersiz diyorum. Kendisiyle benim aramda Uncensored’dan da öncesine dayanan 6-7 yıllık bir dostluğum vardı ve kendisinin bireysel hayatında bulaştığı bu pisliklerin yanı sıra benimle alakalı duyduğum birkaç şey ise midemden pis sular getirecek cinstendi. Ki daha işin duymadığım, öğrenemediğim kısımlarını da hesaba katarsak kelimenin tam anlamıyla koynumuzda yılan beslemişiz demek oluyor bu. Belki kıyas etmek doğru değildir ama dostlarıma yaptıkları, bana yaptıklarının en az 2-3 katı iğrenç ve irin, pislik dolu şeyler. Bu konunun açılmasındaki amaç, hemen hemen 15 senedir bu ortamların içinde bulunan ve bu sitedeki birçok insanla da iyi/kötü muhabbeti olan bu piç kurusunun ne mal olduğunu herkes bilsin ve öğrensin ki yaklaşımını da ona göre sergilesin. Hoş, bu saatten sonra bizim nefesimizi duyduğu hiçbir yere adım bile atamaz o kahpe orası ayrı konu.

İşin foruma dair idari boyutuna gelecek olur isem, yine bunun gibi panelcilik yapan bir alagavatın (kim olduğunu buradaki çoğu insan bilir, bilmeyen varsa bana özelden sorsun bilgilendiririm) forumumuzdaki üyeliğini kendisi sosyal medyada delilleriyle beraber afişe edildikten sonra derhal silip siteye erişimini engellemiştik. Bu yavşağa da aynı işlemi uyguladık geçtiğimiz hafta, kısacası hepinizin içi rahat olsun. Böyle hassas konularda her daim elimizi taşın altına hep beraber koyuyoruz, koymaya da devam edeceğiz. Herkese iyi forumlar, iyi akşamlar.
Özelden sormanıza gerek yok bu arada. Bahsi geçen diğer hamam böceği de Çırakstır. Babasının mobilyacı dükkanındaki mobilyaların her birinin ayağını söküp tek tek monte etmek lazım götverene. Bu ezik orospu evlatları gerçek hayatta kendilerini asla ifade edemedikleri ve hiçbir meziyete sahip olamadıkları için “siber zorba” sıfatını haiz olmak bile onlar için bir lütuf oluyor. Bu kelimeyi adeta bir bayrak gibi taşıyorlar. O yüzden bunlara siber zorba falan da demeyin bunlar mide bulandıran zavallı birer orospu evlatlarıdır. Ha yazıda da dediğimiz gibi yine o orospu evladı hiçbir zaman ne olduğunu gizlemedi. Bu diğer kancık bir de naif temiz kalpli rollerinde geziyordu. Götveren götünü siktirmiş varoş orospu evladı. Kastamonunda animatörlük okuyan adamdan ne bekliyonuz zaten. Adam yazlık yerde otelde soytarılık yapmak için fakülte okumuş.

Bulletproof

#uncensored
Konular
166
Beğeni sayısı
333
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
"Stone Cold" Steve Austin
1 1
Tam bir kansız. Arkadaşlığa böylesine ihanet edene değil adam, insan bile denmez. "Biz de boş adam değiliz" minvalinde oturup anlatacak kadar yüzsüz. Duyduğumuzda susup takdir edeceğimizi sandı kafasını siktiğim. Seninle geçirdiğim vakte üzülüyorum. Sadece bildiğimiz ondan fazla kıza musallat olacak kadar düşkün bir sapık. Evinden dışarı çıkmaz, babası sırf evden çıksın diye oto sanayiye gittiğinde kolundan tutup bunu da götürür, oradan da hikaye paylaşır. Öyle bir hayatsız orospu evladından bahsediyoruz. Doğum tarihi yalan, söylediği adresi yalan... hayatı yalan. Ama biz her şeyi biliyoruz, elbet bir gün karşılaşacağız. Telefonda kekelediğinle kalmayacak, şu hayata geldiğine pişman olacaksın. İstediğin, dilediğin tüm kötü emeller götünde patladı, daha da beter olmaya devam edecek. Tehdit mi ediyorum? Evet, bal gibi bir tehdit mesajı bu. Bu korkak orospu çocuğunda dava açmaya da göt yok, hatta onu geçtim o kafa bile yok. Beceremez, zekası yetmez, sosyal bilgisi yetmez. O evinde oturmaya devam et, son rahat günlerin, bundan sonra ekmek almaya evinin altındaki fırına gideceğim. Zaten zindan gibi hayatın vardı, o zindanda bile bundan böyle rahat yok, bunu bil.

Mr. Bean

#uncensored
Konular
161
Beğeni sayısı
197
PG Nakit
50
Tam bir kansız. Arkadaşlığa böylesine ihanet edene değil adam, insan bile denmez. "Biz de boş adam değiliz" minvalinde oturup anlatacak kadar yüzsüz. Duyduğumuzda susup takdir edeceğimizi sandı kafasını siktiğim. Seninle geçirdiğim vakte üzülüyorum. Sadece bildiğimiz ondan fazla kıza musallat olacak kadar düşkün bir sapık. Evinden dışarı çıkmaz, babası sırf evden çıksın diye oto sanayiye gittiğinde kolundan tutup bunu da götürür, oradan da hikaye paylaşır. Öyle bir hayatsız orospu evladından bahsediyoruz. Doğum tarihi yalan, söylediği adresi yalan... hayatı yalan. Ama biz her şeyi biliyoruz, elbet bir gün karşılaşacağız. Telefonda kekelediğinle kalmayacak, şu hayata geldiğine pişman olacaksın. İstediğin, dilediğin tüm kötü emeller götünde patladı, daha da beter olmaya devam edecek. Tehdit mi ediyorum? Evet, bal gibi bir tehdit mesajı bu. Bu korkak orospu çocuğunda dava açmaya da göt yok, hatta onu geçtim o kafa bile yok. Beceremez, zekası yetmez, sosyal bilgisi yetmez. O evinde oturmaya devam et, son rahat günlerin, bundan sonra ekmek almaya evinin altındaki fırına gideceğim. Zaten zindan gibi hayatın vardı, o zindanda bile bundan böyle rahat yok, bunu bil.
Umarım sana ya da bir başkasına tehdit davası açar da bir de hukuki yoldan uğraşırım bununla. Suç unsuru taşıyan tüm eylemlerini kayıt altına aldım sırf belki bir gün adam olur diye ümit eden anne babasının kalbine indirmemek için şimdilik bekletiyorum. Neticede kirpi bile yavrusunu pamuğum diye seviyor. Diğer meseleye gelince bu korkusundan Alaplı’ya kaçmıştır bile. Ama dünya çok küçük oğlum çok küçük. Seni var ya otobanda pazarlamayanın amına koyim. O sikini keser gırtlağına sokarlar amına koyduğum ayık ol.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: