İskeletler Diyarında Bir Punk Parçası

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,988
Beğeni sayısı
4,414
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Şimdi kimseye burada yanınıza yörenize aldığınız insanlara dikkat edin gibisinden öğütler vermeye kalkmayacağım tabii ki. Zaten konuda birkaç kişi daha yazmış, bazı insan kendini öyle bir maskeler ki ne mal olduğunu bazen kendisi bile unutur ve benliğinden çıkar. Bu tip insanlara kabaca pek çok şey denebilir, ben en kibar haliyle karaktersiz diyorum. Kendisiyle benim aramda Uncensored’dan da öncesine dayanan 6-7 yıllık bir dostluğum vardı ve kendisinin bireysel hayatında bulaştığı bu pisliklerin yanı sıra benimle alakalı duyduğum birkaç şey ise midemden pis sular getirecek cinstendi. Ki daha işin duymadığım, öğrenemediğim kısımlarını da hesaba katarsak kelimenin tam anlamıyla koynumuzda yılan beslemişiz demek oluyor bu. Belki kıyas etmek doğru değildir ama dostlarıma yaptıkları, bana yaptıklarının en az 2-3 katı iğrenç ve irin, pislik dolu şeyler. Bu konunun açılmasındaki amaç, hemen hemen 15 senedir bu ortamların içinde bulunan ve bu sitedeki birçok insanla da iyi/kötü muhabbeti olan bu piç kurusunun ne mal olduğunu herkes bilsin ve öğrensin ki yaklaşımını da ona göre sergilesin. Hoş, bu saatten sonra bizim nefesimizi duyduğu hiçbir yere adım bile atamaz o kahpe orası ayrı konu.

İşin foruma dair idari boyutuna gelecek olur isem, yine bunun gibi panelcilik yapan bir alagavatın (kim olduğunu buradaki çoğu insan bilir, bilmeyen varsa bana özelden sorsun bilgilendiririm) forumumuzdaki üyeliğini kendisi sosyal medyada delilleriyle beraber afişe edildikten sonra derhal silip siteye erişimini engellemiştik. Bu yavşağa da aynı işlemi uyguladık geçtiğimiz hafta, kısacası hepinizin içi rahat olsun. Böyle hassas konularda her daim elimizi taşın altına hep beraber koyuyoruz, koymaya da devam edeceğiz. Herkese iyi forumlar, iyi akşamlar.

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,273
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Pank Siti çık ulan ortaya. 2 sene evvel bu arkadaşa bir kaç vukuatını bildiğimden ana bacı sövüp kaşınırsa yanına geleceğimi söylemiştim. Cevap olarak benle saatlerce taşak geçmeye çalışıp bu forum üyelerini de yanına almıştı. Bir korkak olduğunu fark edince vukuatlarını ifşa edeceğimi ima ettim de konuyu kapatıp tatlıya bağlamaya çalışmıştı. Meğer bir iki değil yüzlerce vukuatı varmış. İlk yıllık izinde İstanbul'a geldiğim vakit keyfi olarak Pendik'de seni arayacağım sapık götveren.

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,273
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Bir kız üyeyi gece yarılarında arayıp musallat olan öteki kız üyeye platonik şiirler yazan hasta orospu çocuğu seni. Seni tımarhane yerine orduya aldılar ya o da ülkemizin ayıbı olsun. Senin o yamuk kafanı kaldırım taşında gezdirmek bu vatana hizmettir. Sana sözüm olsun denk gelebilirsek ikinci burun ameliyatına gireceksin girdirmezsem şayet beni siksinler.

Konular
213
Beğeni sayısı
1,005
PG Nakit
330
vatana millete sövüp orduya hizmet eden orospu evladı, seni bıçakladıktan sonra tehditle çıplak fotolarını aldığın kızların babalarıyla mezarına işicez

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: