Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
Meşhur Panelci O.Ç.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="deathcrushh" data-source="post: 294830" data-attributes="member: 133"><p>Biraz belki boomerca olacak Doğan hocamda yukarıda yazmış fakat artık yaşımdan müsebbip -belki de erken yaşlılık sendromuna girdim henüz 21 yaşındayım- şunları söyleyebilirim ki insanlar gerçekten çok kötüler. Hele sosyal medya gibi insanların kolaylıkla maskelerin arkalarına saklanabileceği bir yerde bu kötülük durumu pekala birkaç kat yukarıya çıkabiliyor. Sadece bu olay üzerinde konuşmayacağım söyleyeceğim şeyleri genel olarak alabilirsiniz</p><p></p><p>Taner benim aktif olarak forum kültürüne entegre olduğum bir dönemde zaman zaman yakın temasta bulunduğum birisiydi. Bana herhangi bir şekilde bir yanlışı dokunduğunu pek hatırlamıyorum ama yakın arkadaşları ve bukalemun gibi arasına sızdığı insanlar için çok çarpıcı bir durum olduğunu düşünüyorum. Açıkçası yaptığı eylemler zaten kabul edilemez durumda ama internetin uçsuz bucaksız ''kara ormanında'' bu tarz kötü insanlardan tek korunma yolu internette herkese kolay kolay güvenmemekten geçiyor. Bununla alakalı elimizde kalan tek self-protection yöntemi budur maalesef ki. Biri internette en ahlaklıyım en iyiyim en babacan adam benim en mahalle kültüründen geldim en canayakın benim diyorsa en ahlaksız kendisinden başka kimse değildir. Bunu yaptığı eylemlerden bağımsız kendisinin karakterini biraz anımsadığımda iletişimde olduğumuz dönem çok görememiştim ama şimdi bu yaptığı sapkın hareketlerle birleştirdiğimde bu net bir şekilde ortaya çıkıyor diye düşünmekteyim, tabii taktir sizindir elbette.</p><p></p><p>Ha Taner'in hayatını zindan ettiği onlarca kadın ve şanlı TSK armasını kirlettiği için en ağır şekilde cezalandırılıp kurşuna dizilmesi en büyük dileğim ama sosyal medyada işlenen suçlar infial yaratmadığı sürece çok dikkate alınmıyor ülkede maalesef ki. Profesyonelgüreş'in kurumsallığı ne durumda bilmiyorum ama umarım bu kamuoyunu yaratacak kadar bir durumunuz vardır sanırım tek dileğim bu olabilir. Çünkü burada edilen küfürlere bakıp ulan kerizleri yıllardır ne kandırdım diye mastürbasyon falan yaptığını düşünüyorum ben açıkçası. Bu durum da kendisinin karaktersiz ve ahlaksız bir mahlukat olmasından kaynaklanıyor.</p><p></p><p>Forumda yaşanan olaylara artık pek hakim değilim ama bu konu hakkında birazcık bir şeyler karalamak istedim çünkü bu şahıs bir zamanlar benimle de dirsek teması olmuş biriydi. Hukuksal anlamda bu şahıs adına ya da Profesyonelgüreş.net'in kurumsal adı kullanılarak bir adım atılacaksa forum üyelerinin bilgilendirilmesi çok güzel olur bu sürecin yarıda bırakılmaması gerektiğini düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="deathcrushh, post: 294830, member: 133"] Biraz belki boomerca olacak Doğan hocamda yukarıda yazmış fakat artık yaşımdan müsebbip -belki de erken yaşlılık sendromuna girdim henüz 21 yaşındayım- şunları söyleyebilirim ki insanlar gerçekten çok kötüler. Hele sosyal medya gibi insanların kolaylıkla maskelerin arkalarına saklanabileceği bir yerde bu kötülük durumu pekala birkaç kat yukarıya çıkabiliyor. Sadece bu olay üzerinde konuşmayacağım söyleyeceğim şeyleri genel olarak alabilirsiniz Taner benim aktif olarak forum kültürüne entegre olduğum bir dönemde zaman zaman yakın temasta bulunduğum birisiydi. Bana herhangi bir şekilde bir yanlışı dokunduğunu pek hatırlamıyorum ama yakın arkadaşları ve bukalemun gibi arasına sızdığı insanlar için çok çarpıcı bir durum olduğunu düşünüyorum. Açıkçası yaptığı eylemler zaten kabul edilemez durumda ama internetin uçsuz bucaksız ''kara ormanında'' bu tarz kötü insanlardan tek korunma yolu internette herkese kolay kolay güvenmemekten geçiyor. Bununla alakalı elimizde kalan tek self-protection yöntemi budur maalesef ki. Biri internette en ahlaklıyım en iyiyim en babacan adam benim en mahalle kültüründen geldim en canayakın benim diyorsa en ahlaksız kendisinden başka kimse değildir. Bunu yaptığı eylemlerden bağımsız kendisinin karakterini biraz anımsadığımda iletişimde olduğumuz dönem çok görememiştim ama şimdi bu yaptığı sapkın hareketlerle birleştirdiğimde bu net bir şekilde ortaya çıkıyor diye düşünmekteyim, tabii taktir sizindir elbette. Ha Taner'in hayatını zindan ettiği onlarca kadın ve şanlı TSK armasını kirlettiği için en ağır şekilde cezalandırılıp kurşuna dizilmesi en büyük dileğim ama sosyal medyada işlenen suçlar infial yaratmadığı sürece çok dikkate alınmıyor ülkede maalesef ki. Profesyonelgüreş'in kurumsallığı ne durumda bilmiyorum ama umarım bu kamuoyunu yaratacak kadar bir durumunuz vardır sanırım tek dileğim bu olabilir. Çünkü burada edilen küfürlere bakıp ulan kerizleri yıllardır ne kandırdım diye mastürbasyon falan yaptığını düşünüyorum ben açıkçası. Bu durum da kendisinin karaktersiz ve ahlaksız bir mahlukat olmasından kaynaklanıyor. Forumda yaşanan olaylara artık pek hakim değilim ama bu konu hakkında birazcık bir şeyler karalamak istedim çünkü bu şahıs bir zamanlar benimle de dirsek teması olmuş biriydi. Hukuksal anlamda bu şahıs adına ya da Profesyonelgüreş.net'in kurumsal adı kullanılarak bir adım atılacaksa forum üyelerinin bilgilendirilmesi çok güzel olur bu sürecin yarıda bırakılmaması gerektiğini düşünüyorum. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
Meşhur Panelci O.Ç.
Menü
Giriş yap
Kayıt ol