RPG Lockdown 2024


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
263
Mesajlar
848
Beğeni sayısı
2,195
PG Nakit
0

sseg2fq.jpg


PGW: Lockdown 2024
22 Eylül Pazar
Kia Center
Orlando,
Florida

Pre Show: 16.00 - CANLI
Main Show: 20.00 - CANLI


JBL-Michael-Cole.jpg


Pyrolar patlamıyor! Lockdown Pre Show için spiker masasındayız! Karşımızda Michael Cole ve JBL var!

Michael Cole: Merhaba sevgili seyirciler! Bu büyük geceye, Lockdown'a hoş geldiniz! Kick off yayını ile karşınızdayız! Yanımda JBL var! Merhaba John! Hoş geldin.

JBL: Hoş bulduk Michael. Beklenen gece nihayet geldi! Güreşçiler Lockdown için hazır! Seyirciler de yavaş yavaş arenayı dolduruyor. Herkesin hazır olmasına 2 saat var.

Michael Cole: Bu sırada bir ısınma maçımız var John.


eddie-edwards-3.jpg
maxresdefault.jpg


The System stage'de beliriyor. Sonrasında bir müzik duyulmaya başlanıyor.


a75ez8s.jpg


Enzo Amore stage'de beliriyor. Eddie Edwards ve Curt Hawkins'le tokalaşıyor ve üçü birden hızlı adımlarla ringe geliyorlar. Eddie ve Curt çelik merdivenlerden çıkarken Enzo'da ringin altından kayarak giriyor. Enzo klasik tauntunu atıp etrafta koşuştururken Eddie ve Curt'te kameraya sert bir bakış atıyorlar. Sonrasında rakiplerinin beklemeye başlıyorlar.


l-intro-1693168788.jpg


House Of Black klasik şekilde karanlıkların içinden çıkıyor. Sonrasında karanlıklar içinde yürümeye devam ediyorlar. Fakat-

Aleister-Malakai-Black-Angry-Shocked-Confused-Face-AEW-Dynamite-WrestleFeed-App.png


Black her zaman yaptığından farklı bir şey yapıyor. Üstündekileri ve ceketini çıkartıyor. Buddy Matthews ve Brody King'de onu izliyor. Üçü aynı anda aprona çıkıyorlar. Enzo, Hawkins ve Edwards'ta gel gel diye işaret ediyorlar. Üçü de aynı anda ringe giriyor ve üçe üç kavga başlıyor! Black, Enzo üstünde üstünlük kurarak Enzo'yu köşeye taşırken Brody ve Eddie, Matthews ve Curt yumruklaşıyorlar. Black, Enzo'yu köşede stomplarken Matthews ve Eddie yumruklaşmada üstünlük kurup rakiplerini ring dışına postalıyor. Sonrasında arkalarını dönüyorlar ve birbirlerine bakıyorlar. Eddie, Matthews'nin üstüne koşuyor. Shining Wizzardla uçuyor! Fakat Matthews Back Body Drop şeklinde Eddie'yi aprona postalıyor! Bunu gören Black bir Big bootu geçiriyor! Matthews iplerden sekiyor ve TOP CON HILO! Hakem onları öylece izlerken Black, hakeme "Neye bakıyorsun zili çalsana!" diye bağırıyor.

Tag Team Match
House of Black vs. Enzo Amore & The System


ed00a03620568fa6-600x338.jpg


Maç başladı. Black, Enzo'yu köşeden kaldırıyor ve irish whipe yolluyor. Black eğiliyor Enzo'dan kafasına bir tekme! Black buna karşılık sağlam bir yumrukla Enzo'yu yıkıyor! Ardından Enzo'yu kaldırıyor ve kafasından tutup köşeye sertçe vuruyor. Fakat Enzo, Black vuramadan ayağını köşeye koyup engelliyor ve Black'in kafasını köşeye koyuyor! O sırada Eddie köşeye geçmiş bir vaziyette Enzo'dan tag bekliyor. Enzo hızla tagi veriyor ve Eddie hızla ringe fırlayarak girip Black'in üstüne koşuyor. Fakat Black sağlam bir big bootu geçiriyor! Eddie sersemliyor ve Black'in üstüne koşuyor fakat Black bunun üstüne sağlam birde High Kick'i geçiriyor! Eddie'nin karnına basıyor! Bastırırken Enzo'ya pis pis sırıtarak bir bakış atıyor. Sonrasında bırakıyor Eddie karnını tutarak yere oturmuş vaziyetteyken suratına sağlam bir tekme! Sonrasında üstüne yatıyor. 1.........2........

AEW-Malakai-Black-Black-Mass-Cropped.jpg
enzo-amore-g1-supercard-1_0.jpg


Enzo girip Tuşu bozuyor! Black sertçe bakış atarak kalkıyor. Enzo korkuyla geri çekiliyor. Black, çenesinden tutarak Eddie'yi kaldırıyor fakat Eddie aniden yumruklar savuruyor! Sonrasında iplerden seri bir şekilde sekiyor. Fakat Black gelişine bir BLACK MASS! TUŞA GİDİYOR! Fakat hayır! Enzo ve Curt ikilisi kollarından tutup Eddie'yi ring dışına çekiyorlar! Eddie'yi omuzlarına alıyorlar ve spikerlerin yanından bir sandalye çıkartıp sandalyeye oturtturuyorlar. Eddie'yi tokatlıyorlar.

real1-fka-enzo-amore-i-never-had-a-bad-match-you-cant-have-v0-P5ywSobdBU5cTqD3mzHT8d-y_N_8Gm7pC9s10gnNJSI.jpg
images


Enzo Amore: Hey ahbap, iyi misin!? Kendine gelmelisin hadi dostum!

Spikerden bir su istiyorlar. Sonrasında Eddie'ye suyu içiriyorlar. Bir su daha istiyorlar ve kafasından aşağı boşaltıyorlar. Sonrasında tokatlıyorlar. Ardından

Enzo Amore: Eddie iyi misin?

Eddie Edwards: Biraz daha iyiyim.

Enzo Amore: Hadi yapalım şu işi. Gir ringe ve ona gününü göster.

-R9QOI.gif


Black, Eddie'yi bekliyor. Eddie sırtına vurula vurula gazlı bir şekilde ringe dalıyor! Black'ten girer girmez bir BLACK MASS daha!

School-Boy+Roll-Up+Pinfall.gif


Enzo, Curt'e koş diye işaret ediyor. Black tuşa gidecekken Hawkins koşarak ringe dalıyor! Black'e yumruklar savurmaya başlıyor! Fakat Black rahatça üstünlüğü alıyor ve Hawkins'i tutarak ringposta doğru fırlatıyor! Gelişine bir BLACK MASS! Hawkins sürünerek ring dışına düşüyor. O sırada yerde acıyla yatan Eddie, Enzo'ya tagi veriyor! Enzo ile Black tekrardan ringdeler! İkili yüz yüze geliyor. Enzo sağlam bir tokadı geçiriyor! Black sinirleniyor ve üst üste yumruklar sallıyor fakat Enzo hepsinden eğiliyor Black üstüne birden Roundhouse Kick vuruyor fakat Enzo bundan da eğilip geri geri çekiliyor! Black üstüne doğru koşuyor! Enzo bundan kaçıyor! Black bodoslama ringposta giriyor! Enzo seri bir şekilde School Boy Roll Up! 1.........2........

enzo-amore-stunned1.jpg
1c1f8bd03be08096-600x338.gif


KICKOUT! Black atıyor! Enzo hızla bir Enzuigiri! Ardından seri bir şekilde tuş deniyor fakat Black hızla üstünden atıyor! Enzo şaşkınca Black'e bakıyor. Black sinirle kalkıyor. Enzo panikle second rope geçiyor! Black, Enzo'nun üstüne koşuyor. Enzo, Second Rope'tan sağlam bir bootu koyuyor! Ardından Enzo bir DDG! Fakat hayır! BLACK MASS! HAVADA KARŞILIYOR! Enzo yerde balık gibi çırpınıyor! Black o sırada aprona tutunarak ayaklanmaya çalışan Hawkins ve Edwards'ı görüyor. Buddy ve Brody'e onları işaret veriyor. İkili aprondan inip hızla Edwards ve Hawkins'i dövmeye başlıyorlar. Brody Curt'ün Buddy'de Eddie'nin kafalarını aprona vuruyorlar! Birkaç defa vurduktan sonra hedeflerini yerde stompluyorlar ve sonrasında Black'e okey işareti yapıyorlar. Enzo boğazını tutarak acıyla kalkmaya çalışıyor. Sanki kayaya çıkıp son nefesini vermek üzere olan bir balık gibi! Black ayağını Enzo'nun çenesine koyuyor. Sonrasında ayağıyla kaldırıyor. SON BİR BLACK MASS DAHA!

TUŞ GELİYOR! 1.........2........

3!!!!

brody-king-malakai-black-buddy-matthews.jpg


Kazanan: House Of Black

House of Black kazandı! Ekip ringde galibiyet sevincini yaşıyor. Tauntlarını atarlarken kameralar arka alana dönüyor.

tnmtwb5.jpg


the-miz-walking-backstage.jpg


The Miz'i arka alanda görüyoruz. Miz muhteşem gözlüklerini düzeltirken koridor boyunca yürüyor. Biraz sonra karşısına...

randy-orton-november-26-b.jpg


Randy Orton çıkıyor! Orton direkt söze giriyor.

Randy Orton: Bu gece için şova duyurulmadım Miz. Kafes dendiğinde akla Randy Orton gelir. Bana bir maç borcun var.

The Miz: Sana da merhaba Randall. Evet, bu akşam maçın olmadığı doğru. Ancak son PAYBACK'te çelik kafese hükmettiğini de unutma. Ayrıca isteklerimizi artık meclisten ilettiğimizi bili-

Randy Orton sözünü kesiyor.

Randy Orton: Neden korkuyorsun Miz? GM yetkisine sahipsin, karı gibi millete sorup kararlar alıyorsun. Sen ne yaşadın böyle?

The Miz hafif bir tebessüm ediyor. Acısını saklamak istercesine gülüyor sonra. Randy konuşmaya devam ediyor.

Randy Orton: Yıllardır tanıdığım Miz bu değil. Bir bok kokusu var burada. Bir Kenny, iki sen. Bir şeyler saklıyorsunuz.

20171113_raw_miz_ex--de3a328c2a844a9fc7c2c1988bbefb1d.jpg


The Miz: Pekala. Bu gece için sana söz vermeyeceğim. Ama PAYBACK'te dişli bir rakiple karşılaşacaksın. Bu gece Televizyon şampiyonu kim olursa! Wyatt veya Dream.

eb9c8152fb982bdd-1200x675.jpg


Randy Orton gülümsüyor.

Randy Orton: Sonunda erkek gibi bir karar alabildin.

Orton ağır adımlarla oradan ayrılıyor. The Miz ise arkasından bakıyor. Sonra da gözleri dalıyor. Miz uzun uzun düşünüyor. O gece yaşananları anımsıyor. Biz de Pre Show'un sonuna geliyoruz.

tnmtwb5.jpg


614dae714e3fe00d20e6df37.jpg


Kafes çeşitleri, dövüşü acımasızlaştırarak heyecanı artırmak için kullanılan bir katalizördür.

Steel-cage.jpg


Bazen kafesten kaçmak kazanmak için doğru olandır.

shane-mcmahon-celljpg.jpg


Bazen de kafesin zirvesine bile çıksan galibiyeti kucaklamak için aşağı atlaman gerekir.

maxresdefault.jpg


Kafeste ceza çekenler de vardır. Onlar küçük bir hapishaneden olanları izlerler.

kevin-owens-shane-mc-mahon.gif


Bu gece hepsine şahit olacaksınız.


sseg2fq.jpg


Çünkü, yılın en acımasız gecesi, Lockdown 2024 BAŞLIYOR!


3e5a86ba6d345b072d5397e5365a95f4.gif


PGW! PGW! PGW!
PGW! PGW! PGW!
PGW! PGW! PGW!


michael-cole-1413542090.jpg


Micheal Cole: Kia Center, Orlando, Florida'dan herkese merhabalar PGW evreni. Görüyor musun JBL? PGW resmen yanıyor.

JBL: Cole, bunu duymamak için sağır olmak gerek. Bütün Florida burada. Herkes Lockdown için burada. Herkes PGW için burada. PGW neredeyse, biz de PGW'nün sesleri olarak, orada olmaya devam edeceğiz.

Micheal Cole: Hiç şüphesiz JBL. Ama hazır ringdeyken, spiker masasında bize yeniden eşlik edecek isme, yeniden hoş geldin diyelim. Bayanlar ve baylar, karşınızda Nigel McGuinness!


intro-1691090941.jpg


F'CKING IN THE BUSHES! Nigel McGuinness ringe doğru adımlarını atıyor. Hızlıca ringe giriyor ve JBL ile Micheal Cole'un elini sıkıyor. Ardından ringin dışındaki görevliden bir mikrofon istiyor.

Promo+1.gif


Nigel McGuinness: Şu atmosfere bak. PGW seyircileri heyecanlı. Onları anlayabiliyorum çünkü ben de heyecanlıyım. Maç kartına bakın. PGW tarihinin en dikkat çekici isimlerinden Velveteen Dream ve Bray Wyatt, Television Championship için aklın limitlerini zorlayacak. Hell in a Cell maçında, Roman ve Jey, birbirlerinin kanlarını dökecekler. PURE Championship maçında, Brookes kaybettiği şey için Omega'ya her şeyi yapacak. PGW Championship maçında tarihin ilk kez üç kere PGW ana kemerlerini kazanmış ismi Alberto, PGW tarihinin ilk Triple Crown şampiyonuna karşı, PGW Championship kemerini koruyacak. Gecenin ana olayında, iki veteran kurt, Danielson ve Jericho, World Heavyweight Championship için karşı karşıya olacak. Ancak hepsinden daha heyecanlı olduğum bir maç var. PGW Tag Team Championship maçı. O maç ise, hemen şimdi başlayacak. PGW seyircileri, Lockdown başlıyor!

Nigel, JBL ve Cole ringden inerken, ilk takımın müziğini duymaya başlıyoruz.


aew-young-bucks.gif


CARRY ON, MY WAYWARD SON
THERE'LL BE PEACE WHEN YOU ARE DONE
LAY YOUR WEARY HEAD TO REST
DON'T YOU CRY NO MORE

Samantha Irvin: İlk olarak, meydan okuyan takım; The Elite'i temsilen, Matt ve Nick Jackson, The Young Bucks!

Young Bucks, ilk giriş yapan takım oluyor. İkili keyifsiz bir şekilde giriş yapıyor açıkçası. Arkadaşlarının bambaşka bir adama dönüşmesi ve dayak üstüne dayak yemeleri, onların keyiflerini kaçırmış olmalı. Ringe girdikten sonra ceketlerini çıkartıyorlar ve sırtlarındaki jilet yaralarını görebiliyoruz. İkili ringe girdikten sonra ısınma hareketleri yaparak, rakiplerini beklemeye başlıyor.

Samantha Irvin: İkinci meydan okuyan takım; The Wyatt Family'i temsilen, Braun Strowman ve Erick Rowan.

Bir anda ışıklar gidiyor...

939574c2bc9f877c5031c02223231db6b7724fb1_hq.gif


Bray Wyatt: Follow the Buzzards!

DERP

Işıklar tekrar gidiyor...

7a850003080071e37a60773901512b35d7f9dbbb_hq.gif



erick-redbeard-rowan.jpg
SD_05102024CM_23672--3280a6430c840299ba6c262b9979313e.JPG


Işıklar geliyor ve bir anda Erick Rowan ve Braun Strowman'ı ringe buluyoruz. Jackson'ların sinirden dişlerini sıktıklarını görüyoruz. Strowman ve Rowan ise onları umursamıyor. Karşılarında sadece dikiliyorlar. O sırada girişte tekrar bir hareketlilik var.


e896b8f64ed564fda38e0a6e87961993135beb04.gifv
e4183ebf55de0fbe0b39ec57a1cc06dc7ee0eb93.gifv


Samantha Irvin: Son olarak, PGW'nun 7. Takımlar Şampiyonları, Jeff Hardy ve Will Ospreay, Another Life.

Jeff Hardy hızlıca rampadan ilerlerken, Ospreay ise direkt ringe doğru yöneliyor. Hardy bütün seyircilerle tek tek tokalaşırken, Ospreay ise kendi başına ringin köşesine çıkıyor.

Nigel McGuinness: Aynı bir takım gibi duruyorlar, değil mi? Birbirlerinden tamamen alakasızlar.

205_RAW_09192016mm_1847--bbedcddb3d104eae510bcfba91730305.jpg


Tüm takımlar son kez hazırlığını yaparken, kafes de yavaş yavaş inmeye başlıyor. Another Life kemerlerini teslim ediyorlar ve sonunda zil çalıyor.

3-Way Tornado Tag Team Steel Cage Match for PGW Tag Team Championship
"7th Champions"
Another Life vs. "Challengers" The Wyatt Family vs. "Challengers" The Young Bucks


matt-jackson-994.jpg


Maçta herkes birbirlerini süzerek başlıyorlar. Kimse ne olacağını bilmiyor. Dar bir alan, 6 tane isim. Ancak bu sekans kısa sürüyor çünkü Young Bucks hızlıca Rowan'ın üstüne atlıyor. Rowan onlarla mücadele ederken, Strowman ise rakiplerinden korkmadığını belli ederek, ringin ortasında dikiliyor. Onlara meydan okuyor resmen. Ospreay hemen karşısında dikiliyor bu durumda. Strowman buna gülerek bakıyor ama Ospreay'den hemen bir Kitchen Sink. Strowman neye uğradığını anlamadan kendisini yerde buluyor. Strowman öfkeyle hemen ayağa kalkıyor ancak Ospreay onun kolunun altından eğilerek koşuyor ve Handspring Corkscrew Leg Lariat. Strowman yüzünü tutarken, Hardy'den de bir Front Dropkick! Strowman tek dizinin üstüne düşüyor. Hardy ve Ospreay birlikte Strowman'ın kollarından tutuyorlar ve Suplex! Ancak Strowman gücünü kullanarak, ikisini birden Suplex ile yere seriyor. Diğer taraftan ise Rowan'ın, Young Bucks ile boğuştuğunu görüyoruz. Nick tepesine çıkmış, Sleeper bağlamaya çalışırken, Matt de onu köşeye sıkıştırmaya çalışıyor.

Matt Jackson: Ona ne yaptınız? Kenny'e ne yaptınız hayvanlar?

Erick Rowan: Sana hesap verecek değilim böcek.

Rowan biraz baskı uyguluyor ve Matt'i yere seriyor. Sonrasında üstüne çıkmış olan Nick'i yakalıyor. Onu da yakaladığı gibi yere seriyor. Matt'in üstüne koştuğunu görüyor ama ona Big Boot yapıyor. Nick kalkıyor ancak Rowan yerdeki Matt'i alıyor ve Nick'e doğru fırlatıyor. İki kardeş birbirine çarpıp düşüyor. Öteki tarafta, Strowman'ın, Ospreay'i boynundan yakaladığını görüyoruz. Choke Slam için kaldırıyor ancak Ospreay havada dirseği vuruyor Strowman'a. Strowman acı ile onu bırakıyor. Ospreay'den hızlıca bir Hook Kick. Ospreay sonrasında ellerini havada kavuşturuyor ve iplere doğru koşturuyor. Oscutter için sinyal veriyor. Ancak Rowan onu arkadan yakalıyor ve German Suplex. Ancak Ospreay ayaklarının üstünde duruyor. Rowan'ı arkadan yakalıyor ve kendine doğru çeviriyor. Rainham Maker! Rowan'ın fiziksel üstünlüğüne rağmen rakibine Spanish Fly yaptırıyor Ospreay. Ospreay ayağa kalkacakken, arkasında Braun Strowman beliriyor. Ancak Ospreay eğiliyor ve gizli gizli köşeye çıkan Jeff Hardy'den Tope-Rope Shotgun Dropkick geliyor. Strownan dizlerinin üstünde. Ospreay koşarak geliyor ve ondan da Sasuke Special! Strowman yerde. Ospreay ve Hardy ikisi de onun üstüne atlayarak tuşa gidiyor. 1... 2...

NXT_180_Photo_19-1


Young Bucks onların üstüne atlıyor ve tuşu bozuyorlar. Hardy ve Ospreay'i hızlıca yakalayıp onları karşılıklı köşelere doğru fırlatıyorlar. Hemen peşlerinden kendileri de atlıyor ancak Ospreay ve Hardy, senkronize bir şekilde ayaklarını kaldırıyorlar ve Jackson'lar darbenin etkisi ile geri adım atıyorlar. Ancak Ospreay ve Hardy bu sefer onları yakalıyor ve birbirlerine doğru fırlatıyor. Jackson'lar birbirlerine çarpacakken son anda durup gülüyorlar. Ancak Erick Rowan bir anda geliyor ve Double Clothesline. Rowan etrafına bakıyor ve üstüne doğru gelen Ospreay ve Hardy'i görüyor. Ospreay'i hızlıca ittiriyor ve Hardy'e bir Forearm Smash vuruyor. Ospreay hızlıca dönüyor ve üstüne Tornado DDT yapmak için atlıyor. Ancak Rowan onu yakalıyor derken Ospreay resmen Rowan'ın üstünde manevra yaparak Stundog Millionaire yapıyor. Rowan yüzünü tutarken Hardy onu yakalıyor ve TWIST OF F- Rowan onu son anda ittiriyor. Hardy ne olduğunu anlayamadan kendisini Strowman'ın omuzlarında buluyor. Strowman'dan RUNNING PO- Ospreay son anda onu kurtarıyor. Ancak Rowan geliyor şimdi ve Spear! Ospreay'i çiviliyor Strowman. Hardy ise şaşkınca ortalığa bakarken, Rowan onu suratından yakalıyor ve Iron Claw! Hardy çırpınıyor. Ancak Rowan için pek bir şey fark etmiyor. Rowan onu suratından yakalıyor ve destek almadan tek eliyle kaldırıp Iron Claw Choke Slam! Claw'ı yerde bastırmaya devam ediyor Rowan. Hardy zor durumda. Hakem onu kontrol ediyor...

edb5ac45065510e9-600x338.jpg


Ancak yeniden Young Bucks geliyor. Strowman'a Double Superkick vuruyorlar. Rowan gelip Nick'i yakalıyor ancak Matt'den Rowan'a Superkick! Sonra ikisi birlikte Double Superkick vuruyorlar Rowan'a. Sonrasında tekradan dönüyorlar Strowman'a ve yeniden Double Superkick! Superkick Party hız kesmeden devam ediyor ve şimdiki hedefi yeni yeni kalkmaya çalışan Hardy'e. Hardy kalkıyor ve Double Superkick! Sonrasında Ospreay'e dönüyorlar. Double Supe- Ospreay Matt'in ayağını tutuyor ve Nick'e doğru ittiriyor. Nick refleksle Matt'in ayağını yakalıyor. Ospreay'den de hemen Nick'e Enziguri! Nick yerde. Matt üstüne doğru atılıyor Ospreay'in ancak Ospreay onu omuzlarına alıyor ve London Has Fallen! Nick kalkmaya çalışıyor ama onu da arkadan yakalıyor ve Chelsea Grin! Ospreay herkesin yerde olmasından faydalanıp hızlıca ringin köşesine çıkıyor. Matt'e doğru Air Assasin! Ancak Rowan onu havada yakalıyor. Ospreay tekrar Stundog Millionaire yapmaya çalışıyor ancak Rowan onu Suplex pozisyonuna almayı başarıyor. Ancak Ospreay'in direnişi bitmiyor ve bu sefer de havada Essex Destroyer'i vuruyor. Ospreay gaza gelip bağırıyor ancak zaferi almış değil. Bunu Strowman ona hızlıca hatırdatıyor. REVERSE CHOKESLAM! Ospreay yüz üstü yere yapışıyor. Strowman kapının açılması için bağırıyor. Storman kapıya yöneliyor ve dışarı çıkıyor...

Nick Jackson: Bu kafesten bize hesap vermeden çıkamazsınız. Bunun için cesedimi çiğnemen lazım. Kenny'e ne yaptınız?

Braun Strowman: Madem çok istiyorsun, önce bir ceset ol da, sonra çiğneyeyim.

cZu1iYeSRRVU15WcQ3geMBmOUlyIJJJcrugq-al6xxXk8oDZj644HGsydzU0aFF9qA2ttiCxrWx6_bd89PgLcJQ4ZjrtCm-L


Nick Jackson ayağına yapışıyor Strowman'ın. Strowman ona Stomp vuracakken, Matt Jackson arkadan koşuyor ve Strowman'ın dizine Chop Block! Strowman tek dizinin üstüne düşüyor. Hardy arkadan geliyor. Ondan da TWIST OF FURY! Nick Jackson frenden ayağını çekmiyor. Hızlıca iplerin arkasına geçiyor. Springboard Splash! Matt de Standing Moonsault ile destek veriyor ona. Strowman'ın yıkıcı gücüne karşılık herkes elinden geleni yapıyor. Üçü birlikte seviniyorlar. Üçlü Rowan'ın kalktığını da görüyorlar ve üçünden birden EARLY-ONSET ALZHEIMER! YANİ TRIPLE SUPERKICK! Rowan tek dizinin üstünde. Üçlü tekrardan geriliyor ve EARLY-ONSET ALZHEIMER! Üçlü seviniyorlar birlikte. Onları gören Ospreay ise şaşkınlıkla ve sinirle Hardy'i arkadan yakalayıp kendine çeviriyor. ANCAK YENİDEN EARLY-ONSET ALZHEIMER! HARDY, OSPREAY'E SUPERKICK VURUYOR!?!?!!?!? BELKİ ANIN HEYECANI, BELKİ ŞAŞKINLIK BİLMİYORUZ ANCAK HARDY, OSPREAY'E VURUYOR. SONRASINDA NE YAPTIĞINI FARK EDİYOR VE HEMEN OSPREAY'E DOĞRU KOŞUYOR. AMA JACKSON'LAR BUNDAN FAYDALANIP HARDY'İ YAKALIYORLAR VE MELTZER DRIVER! NICK TUŞA GİDİYOR! 1... 2...

Braun-Strowman-on-Wyatt-familly-and-championship-p2.jpg


OSPREAY SON GÜCÜYLE NICK'I İTİYOR! Ospreay yine de Jeff'den vazgeçmiyor. Hardy yerde eliyle yüzünü kapatıyor. Young Bucks öfkeden kuduruyorlar. Ospreay'i kollarından yakalıyorlar ve dizininin üstünde durduruyorlar. Ospreay sanki idam edilecekmiş gibi duruyor. BUCKS'DAN BTE TRI- Ospreay yere seriliyor. İkisi hamleyi vuramadan, Ospreay ölü gibi yere seriliyor. Kaldırmaya çalışıyorlar ama olmuyor. En sonunda pes ediyorlar. Çözüm olarak kafesten tırmanmayı akıl ediyorlar. Ama bunun için geç kalıyorlar. Kafesin yarısını tırmandıklarında, Strowman yeniden ayaklanıyor ve ikisini de ayaklarından yakalayıp aşağıya çekiyor. Jacksonlar direnmeye çalışıyorlar. Strowman'ı tekmeliyorlar ancak Strowman bırakmıyor. Çok geçmeden yardımına Rowan koşuyor. Rowan ile birlikte, Young Bucks'ı aşağıya düşürüyorlar. Yetmiyor ve kükreyerek Chokeslam sinyali veriyorlar. Rowan, Matt'i kaldırdığı gibi Chokeslam! Sonrasında Strowman, Nick'i kaldırıyor ve Matt'in üstüne doğru Chokeslam! Young Bucks üst üste bir şekilde hareketsizce yerde dururken, Strowman ikisini birden tuş ediyor. 1... 2...

l-intro-1672208026.jpg


Jeff Hardy son gücüyle Rowan'ı, Strowman'ın üstüne itiyor. Strowman sinirle kalkıyor çünkü ne olduğunu tam olarak anlayamıyor. Strowman, Rowan'ın üstüne doğru ilerliyor. Rowan arkasını gösteriyor ama Strowman anlamıyor. Strowman en sonunda arkasını döndüğünde, Pin Pin Cheerio geliyor Ospreay'den. Ospreay, Strowman'ı tek dizinin üstüne düşürüyor. Hızlıca iplere doğru koşuyor, OSC- Rowan araya giriyor ve Ospreay'i havada yakalıyor. Ospreay kurtulmaya çalışıyor ama Front Powerslam geliyor. Rowan, Strowman'ın yanına doğru gidiyor ancak bu sefer de Matt Jackson, Rowan'ın ayağına yapışıyor.

Matt Jackson: Kenny.... Ne yaptınız..? Söyle...

Erick Rowan: Çok merak ediyorsunuz he, sana söyleyeyim. Ona gerçeği gösterdik ve kafayı yedi. Bunu kaldıramayacak kadar zayıftı.

Rowan, Matt'in karnına sertçe bir PK geçiriyor. Matt resmen yerden havalanıyor darbenin etkisiyle. Yüz üstü dönüyor Matt. Rowan eğiliyor ve gülerek Matt'e yaklaşıyor. Eliyle yavaşça Matt'in sırtında çiziklere dokunuyor. Kendi yarattığı eserinden gurur duyan bir sanatçı gibi bakıyor çiziklere. Sonrasında tırnaklarını, sırtındaki çiziklere doğru geçiriyor. Matt Jackson kanlar içinde kalıyor. Acı içerisinde bağırıyor ama yardım eden olmuyor. Nick Jackson'un korkuyla olanları seyrettiğini görüyoruz. Ringin diğer ucuna doğru kendini sürüklüyor. Matt'in bağırışları arenayı dolduruyor. Strowman ise olan vahşeti seyrederken, gözü yavaşça ringdeki diğer isimlere kayıyor. Üç isim arasından bir seçim yapar gibi. En sonunda seçtiği isim Ospreay oluyor. Ospreay'i kaldırıyor ve köşeye fırlatıyor. Ospreay yüz üstü köşeye giriyor ve orada kalıyor. Eliyle onu köşeye bastırıyor. Rowan'a işaret ediyor. Rowan cebinden usturasını çıkartıyor ve Ospreay'e doğru yaklaşıyor. En sonunda usturayı yavaşça Ospreay'in sırtına değdiriyor...

Jeff Hardy son anda kolunu tutuyor. Rowan kolunu kurtarmaya çalışıyor ama olmuyor. Strowman gelip arkadan yakalıyor Hardy'i ancak Hardy, Rowan'ın kolunu ittiriyor ve Rowan yanlışlıkla Strowman'ın karnını çiziyor. Strowman geri çekilirken, Nick Jackson'dan Superkick geliyor Rowan'a. Ancak Strowman koşuyor ve Jackson'a Clothesline. Rowan ve Strowman kalkmaya çalışıyor ama OSPREAY KOŞUYOR VE HIDDEN BLADE! STROWMAN'IN KAFASINI UÇURUYOR.!HEMEN ARDINDAN ROWAN'A! OSPREAY GAZI KESMİYOR, BU SEFER İPLERE DOĞRU KOŞUYOR VE GELEN MATT'E OSCUTTER! SON OLARAK DA NICK JACKSON'A STORMBREAKER! OSPREAY NEFES NEFESE. JEFF'E ÇIK DİYE BAĞIRIYOR. KENDİSİ YERDE KALANLARI KONTROL EDERKEN, JEFF HARDY KAPIYI AÇTIRIYOR VE DIŞARI ÇIKIYOR!

11-23.jpg


BAM! KAPI BİRDEN JEFF HARDY'NİN SURATINA KAPANIYOR! OSPREAY ÖFKE İLE KİM YAPTI DİYE BAKIYOR VE NIGEL MCGUINNESS'LE KARŞI KARŞIYA GELİYOR!

DiJ8ZOgWAAEKfkF.jpg


ANCAK OSPREAY ONA BAKARKEN, ROWAN ONUN ÜSTÜNE ATLAYIP, ONU ZAPT EDİYOR. DİĞER TARAFTAN DA STROWMAN, YERDEKİ HARDY'İ KALDIRIYOR. RUNNING POWERSLAM! STROWMAN TUŞA GİDİYOR. 1... 2...

3!

Kazananlar ve yeni PGW Takımlar Şampiyonları: The Wyatt Family

11eq6j0w57l51.jpg
01326da5dd41ef238e6768170b29479b.jpg


Strowman ve Rowan başarıyor. Kafesin yukarı kalktığını görüyoruz. Maçın önemli anlarını izliyoruz. Sonrasında ringe döndüğümüzde, Strowman ve Rowan'ın kemerlerini aldığını görüyoruz. Sağlık ekipleri koşarak geliyor ve kanlar içerisindeki Matt Jackson'ı götürüyorlar. Nick Jackson da destek alarak arka alana gidiyor. Strowman ve Rowan kemerlerini kaldırırken, arena birden karanlığa gömülüyor.

4eb650ab22f3e7a229136014430666dd7c1c0f12.gifv


Işıklar geri geldiğinde, Ospreay'i perişan bir şekilde buluyoruz. Jeff Hardy ona yaklaşmak istiyor ama olmuyor. Ospreay onu ittiriyor. Hardy hüzünlü bir şekilde Ospreay'e bakıyor ancak elinden bir şey gelmeyeceğini anlıyor. Ospreay elleriyle kafasını kapatıyor. Ona birisinin yaklaştığını görüyoruz. Birisi, Ospreay'in yanına eğiliyor...

07___Bryan_Danielson_vs_Will_Ospreay_04_21_2024_076.jpg


Bu isim Nigel McGuinness! Ospreay'in omzuna elini koyuyor ama Ospreay hırsla onun elini itiyor. Nigel; "anladığını biliyorum, neden yaptığımı biliyorsun" diyor. Ancak Ospreay'in kafasında şimşekler çakıyor resmen. Nigel'ın üstüne doğru fırlıyor ama görevliler hemen Ospreay'i engelliyor. Ospreay elinden geldiğince saldırıyor görevlilere fakat görevliler onu köşeye doğru zapt ediyorlar. Ospreay'i zorla ringin dışına çıkarıp, arka alana götürüyorlar. Ospreay sayıp söverken, Nigel ringde onu izliyor. Böylece reklamlara gidiyoruz...

tnmtwb5.jpg


maxresdefault.jpg


7 Ağustos 2024,
Çarşamba, saat 22:22


Mizanin malikanesi... Üç katlı bu villadan uzun bir süre sonra ilk defa tartışma sesleri gelmekte. Miz ile Maryse bağırıp çağırmakta. Bir saati aşkın süredir tartışan çiftimiz oldukça yorulsa da anlaşmazlık devam ediyor.

The Miz: Ne zaman beni anlayıp hak vereceksin? İstemiyorum diyorum sana, is-te-mi-yo-rum! Bıktım senin inatçlığından! Her şeyimi sana göre ayarlayamam!

Maryse: Tek başına olsaydın rahatça kararlar alabilirdin! Çift olmak ne demek, hala anlayamadın! Yıllar oldu Mike, bir adım bile ileri gidemiyorsun! Aptalın tekisin sen!

The Miz: Ben mi aptalım? Senin dediklerini harfiyen yaptığım zaman çok akıllıydım! O zamanlar beni çok seviyordun. Şimdi de seni dinlemediğim için aptal oldum! Bıktım senin ikiyüzlülüğünden! Yemin ediyorum ki bıktım! Bundan sonra hiçbir kararımı sen, tek başına veremeyeceksin! Kendi kararlarını da aynı şekilde! Bundan sonra ben de sürekli sorun çıkartacağım! SORUN ÇIKARTMAK NASIL OLUYORMUŞ GÖRECEKSİN!

Maryse: Ben mi sorun çıkartıyorum? Kendine dönüp bakmıyorsun bile! Sen istemiyorsun diye yıllardır güreşe adımımı atmadım. Sana bağımlı hale geldim. Şimdi de beni parmağında oynatıp istediklerini yapmaya devam etmemi istiyorsun. Sen baskın bir karaktersin. Nazik konuştuğun için baskın olmadığını mı düşünüyorsun? Ringdeki laf cambazı modunu açtın Mike, ben karşımda The Miz'i istemiyorum. Mike'ımı istiyorum.

The Miz: Mike'ını delirttiğin için artık burada değil. Böyle devam edersen o adamı bir daha göremeyeceksin! Haberin olsun.

Maryse büyük bir of çeker. Sonrasında da çantasını toplar ve öfkeyle kapıya doğru hareketlenir.

Maryse: Ben gidiyorum. Senin aptalca konuşmalarına katlanamayacağım. Haftalardır kavga ediyoruz ve cidden yoruldum. Yeter! Gidiyorum işte!

Maryse alt kata doğru ilerlerken The Miz bağırıyor. Yapabileceği en büyük yanlışı, verebileceği en kötü kararı veriyor ve karısına bağırarak küfrediyor.


The Miz: Siktir ol git bu evden! SİKTİR GİT!

collage-maker-30-may-2023-10-39-am-7355.jpg


Maryse dönüyor ve şaşırarak Miz'e bakıyor. Miz, öfkeden kıpkırmızı olmuş suratıyla Maryse'e bakıyor. The Miz oldukça ciddi görünüyor. Maryse bu tavır karşısında kırılıyor ve gözlerinden istemsizce akan iki damla yaşla beraber aşağıya iniyor. Sonra da evinin önündeki Vito'ya biniyor. Şoförü de onunla beraber araca binerken Maryse hızla oradan ayrılıyor. The Miz ise öfkeyle arkasından bakmaya devam ediyor. Yaptığı en büyük yanlışa, bir tanesini daha ekliyor: Maryse'in peşinden gitmiyor.

tnmtwb5.jpg


.

Screenshot-312-e1685429166753.jpeg


Challenger Chris Brookes! Stage'de beliriyor. Yüzündeki ciddi ifadeyle motive bir şekilde geliyor. Ringe girmeden önce ısınıyor ve çevresini süzüyor. Sonrasında çelik merdivenden çıkıp ringe giriyor ve rakibini beklemeye başlıyor.


intro-1689281491.jpg


Kenny Omega! Şampiyon belinde kemeriyle stage'de beliriyor. Tauntunu atıp ringe doğru geliyor. Hızlı adımlarla ringe geldikten sonra çelik merdivenlerden hızla çıkıyor ve ringe giriyor. Ringe girer girmez ringdeki Chris Brookes'u itiyor. Brookes'ta onu itiyor. İkili arasında itişmeler varken hakem ikiliyi ayırıyor. Sonrasında hakemin talimatıyla Brookes ringden aşağı iniyor. Omega kemerini havaya kaldırıp tauntunu atıyor. Sonrasında seyircilere "Onu s*kip atacağım" diye bağırıyor. Brookes bunu duyunca ringe dalıyor fakat hakem zor tutuyor. Hakem Brookes'i köşesine çekip sakinleştiriyor.

Kenny kemerini hakeme veriyor. Anonslar yapılıyor. Brookes çok konsantre gözüküyor. Kenny'e resmen kitlenmiş durumda. Alaycı tavırlardan sonra Kenny'de ciddileşiyor. Hakem son kontrolleri yaptıktan sonra işareti veriyor ve zil çalıyor.

PURE Championship
Kenny Omega (c) vs. Chris Brookes


kenny-omega-840x441.jpg


Maç başlıyor. İkili Elbow And Collar Tie Up'a girişecekken bir anda Brookes arkasından geçiyor ve oradan headlocka alıyor. Kenny'i bir süre headlockta kıstırıyor fakat Kenny bir süre sonra Brookes'i iplere atıyor. Brookes iplerden sekiyor fakat Kenny Leapfrogla üstünden atlıyor. Brookes üstünden zıpladı tekrar iplerden sekiyor. Kenny yere yatıyor. Brookes üstünden zıplıyor. Kenny gelişine bir Arm Drag! Arm Drag'le kolunu kitliyor. Brookes bir süre sonra ayaklanmayı başarıyor. Kenny'nin suratına sağlam bir tokat! Kenny geri geri çekiliyor ve seri bir big boot! Brookes bu Big Boot'la kendini ring dışında buluyor. Kenny hızla iplerden sekiyor ve RISE OF THE TERMINATOR!! Brookes'in üstüne uçuyor! Sonrasında Brookes'i kaldırıyor ve saçından tutarak ringposta fırlatıyor! Fakat hayır! Brookes bunu tersine çeviriyor! Omega kafasını ringposta çarpıyor! Omega sendeleyerek ringe dalıyor. Brookes'te peşinden gidiyor. Brookes hızla kolundan kavrıyor ve çeviriyor. Arm Wringer'la Kenny'nin kolunu kıstırıyor. Kenny bir süre sonra bunu tersine çevirip bir takla atıyor. Sonrasında headlocka alıp headlock takedown'la yatırıyor. Brookes bacaklarıyla Kenny'nin boğazından kıstırıyor. Fakat Kenny bundan kurtuluyor ve hızla tekrardan headlocka alıyor. Brookes bir süre sonra bundan kalkmayı başarıyor. Fakat Kenny ayakta sıkmaya devam ediyor. Brookes hızla Kenny'i iplere yolluyor. Kenny iplerden sekip bir Shoulder Block! Ardından seri tuş 1.......... KICKOUT!

maxresdefault.jpg


Kenny, kalkmaya çalışan Brookes'un kafasının üstüne seri tokatlar sallayarak Brookes'la alay ediyor. Sonrasında tekrar headlocka alıyor. Brookes onu tekrar üstünden fırlatıyor. Kenny bir kez daha shoulder block! Brookes pis pis sırıtarak ayaklanıyor! Kenny dalga geçercesine gel gel diye işaret yapıyor. İkili birbirlerine yaklaşıyor Brookes, Kenny'i kafasından ittiriyor. Kenny sağlam bir tokat atıyor! Ardından hızla headlocka alıyor. Brookes iplere dayanıyor. Sonrasında üstünden Kenny'i fırlatıyor! Kenny iplerden sekiyor. Brookes yere yatıyor. Kenny üstünden atlıyor. Brookes gelişine bir shoulder block! Hızla Tuşa gidiyor! 1........ KICKOUT! Brookes elini sertçe yere vurup Kenny'i hızla chinlocka alıyor! Kenny bir süre sonra kalkmayı başarıyor. Brookes'un karnına karnına yumruklar atıyor. Ardından bir headbutt! Sonrasında Kenny kolundan tutup Irish Whipe yolluyor fakat Brookes bunu tersine çeviriyor. Brookes bir hareket vurmak için eğiliyor fakat Kenny kafasına sağlam bir tekme vuruyor! Brookes sersemleyerek iplere çekiliyor! Kenny hızla iplerden sekiyor ve Brookes'in üstüne koşuyor. Fakat Brookes Back Body Dropla Kenny'i aprona postalıyor! Sonrasında aprona geçiyor ve Suplex pozisyonuna alıyor. Fakat Kenny bundan kurtuluyor! Brookes'i ters çeviriyor. Snap Dragon Suplex! Fakat Brookes bundan kurtuluyor ve bir dirsekle Kenny'i sersemletiyor!

maxresdefault.jpg


Kenny aprondan iniyor. Brookes'ta peşinden iniyor. Kenny'i bariyerlerin oraya sabitlerken Kenny bir anda Shoulder Charge'la Brookes'i aprona vuruyor! Fakat o da ne!? Brookes'ta buna Kenny'i Shoulder Charge kullanarak bariyerlere çarptırarak karşılık veriyor! Sonrasında seri bir şekilde ringe atıyor! Ardından hızla ringe giriyor ve Abdominal Stretch bağlıyor! Kenny pes mi edecek!? Kenny dayanmaya çalışıyor! Sonrasında kilidi çözüp Hip Toss'la kurtulmayı başarıyor. Ardından Brookes yere yapışıp seri bir şekilde kalkıyor. Kenny'nin üstüne koşuyor fakat Kenny hızla bir Sleeper Hold'a alıyor! Brookes kurtulmaya çalışıyor! Brookes pes mi edecek!? Fakat hayır! Bundan bir Back Suplex'le kurtulmayı başarıyor! Sonrasında Kenny'i irish whipe yolluyor fakat Kenny bunu tersine çeviriyor! Brookes'i Flapjack şeklinde kaldırıyor fakat Brookes buna Missile Dropkickle karşılık veriyor! Kenny, bir anda ring dışına fırlıyor! Brookes hiç beklemeden Suicide Dive'la Kenny'nin üstüne uçuyor! Sonrasında kafasından tutuyor ve spiker masasına götürüyor! Masaya vurmaya başlıyor! Seyirciler sayıyor! 1-2-3-4-5-6-7-8-9- son kez bir kez daha çakıyor! Ardından ringe girip count outı sıfırlayıp tekrar geliyor. Spiker masasını açıyor. Kenny'i spiker masasının üstüne çıkartıyor. PRAYING MANTIS BOMB!

o1juxo9.jpg


Hayır! Kenny bundan kurtuluyor ve bacaklarından yere çekip Double Foot Stomp! Ardından bir kez daha! Sonrasında bir kez daha! Resmen Brookes'in pestilini çıkartıyor! En sonunda bariyerlerin üstüne çıkıyor ve oradan bir kez daha atlıyor! Kenny sinirle masanın üstünü tokatlıyor!

Kenny Omega: Kırıl artık s*ktiğimin masası!

Kenny-Omega-V-Trigger-Okada.jpg
Kenny-Omega-One-Winged-Angel-Okada.jpg


Kenny sinirle Brookes'i tekrardan kaldırıyor. Double Underhook pozisyonuna alıyor! Fakat hayır! Brookes bundan kurtuluyor! Sonrasında Kenny'i kavrıyor fakat o da ne!? Masa artık onlara dayanamayıp bir anda kırılıyor! İkili masanın üstünde yere düşüyor! Hakem sayıyor! 7..........8..........9.... İkili seri bir şekilde kalkıp 10'u saymadan önce ringe fırlıyorlar! Son anda kendilerini ringde bulmayı başarıyorlar! İkili birbirlerini tutarak kalkıyor. Kenny, Brookes'in karnına sağlam bir boot! Buna karşılık Brookes, Kenny'e sağlam bir tokat! Kenny sağlam bir big boot! Brookes iplerden sekiyor ve bir Yakuza Kick! Kenny buna karşılık iplerden sekiyor ve Bicycle Knee! Brookes'ten de buna karşılık bir Bicycle Knee! İkili birbirlerine tutunarak çöküyorlar! Sonrasında birbirlerine tutunarak kalkıyorlar ve birbirlerine headbuttlara başlıyorlar! Aynı anda birbirlerine Allah ne verdiyse Headbutt vuruyorlar! Bunlar manyak mı! Kenny, Headbuttlarda üstünlük kuruyor ve arkasına geçiyor! SNAP DRAGON SUPLEX! Kenny bir süre sendeledikten sonra iplerden sekiyor ve bir V-TRIGGER daha! Sonrasında kaldırıyor ve ONE WINGED ANGEL'a alıyor! VE VURDU!

dramatic-survivor2021f.jpg
rkxbthp.jpg


Fakat hayır! Brookes bundan bir anda OCTOPUS HOLD ÇIKARTIYOR! OCTOPUS HOLD! KENNY DİRENMEYE ÇALIŞIYOR! KENNY PES Mİ EDECEK!? Brookes ara sıra boynuna boynuna elbowlar vurarak tekrardan sıkıyor! Kenny acıyla kıvranıyor! Kenny resmen yere yığılıyor! Kenny acı içinde kıvranıyor! Hakem Kenny'nin nabzını kontrol ediyor! Kenny acıdan bayılmak üzere! Hakem pes mi diye soruyor! Kenny kafasını sallayarak hayır dese bile yere yığılmak üzere! Ve Kenny yere yığılıyor! Hakem Kenny'nin nabzını kontrol ediyor! KENNY BAYILIYOR! HAKEM İŞARETİ VERİYOR! MAÇ BİTTİ! MAÇ BİTTİ!

HAYIR BİTMEMİŞ! KENNY HAKEM TAM BİTİRECEKKEN BİR ANDA ELİNİ ORTA İPE ATIYOR! Hakem maça devam diyor!

Kenny Omega Kalan Rope Break Hakkı: 2

kenny-omega-88448.jpg


Hakem Kenny'nin nabzını kontrol ettiği sırada Brookes öfkeyle Kenny'i kaldırıyor ve ringin ortasına çekip PRAYING MANTIS BOMB'A ALIYOR! Fakat Kenny bunu tersine çeviriyor ve SUPERKICK! BU ÇOK SERTTİ! Brookes sarsılıyor! Dizlerinin üstüne çöküyor. Kenny çenesinden tutuyor.

Kenny Omega: Artık için bitti seni p*ç kurusu! Akıl oyunlarından hiçbir sonuç çıkmayacak.

V-Trigger+To+Kneeling+Opponent.gif
5gondw6f6fi31.gif
0a11394779b77cb6d29ac459c7c614956c15d3c4_00.gif


Mermi tauntu yapıyor. İplerden sekiyor ve V-TRIGGER! Fakat Brookes vuramadan yere yığılıyor! Kenny sinirle kollarından tutarak Brookes'i kaldırıyor ve KAMIGOYE! Hızla Tuşa gidiyor! 1..........2......... KICKOUT! Kenny, Brookes'in ensesinden tutuyor ve tersten kaldırıyor! ONE WINGED ANGEL'A ALIYOR! Fakat Brookes bir şekilde almasına izin vermiyor! Kenny'nin kafasına kafasına tokatlar vurarak Kenny daha kaldıramadan kurtuluyor! Fakat Kenny hızla iplerden sekiyor ve KOTARO KRUSHER! Ardından tersten tutarak kaldırıyor ve tekrardan ONE WINGED ANGEL'A ALIYOR! ONE WINGED ANGEL! Fakat hayır! Brookes bu seferde havada kurtulmaya çalışıyor! Kenny bir anda CROYT'S WRATH! Sonrasında ipleri tutarak kalkıyor ve sinirle Electric Chair'a alıyor! Ardından ONE WINGED ANGEL! BU SEFER BİTTİ! BU SEFER BİTTİ! KENNY OMEGA! SERİ BİR ŞEKİLDE TUŞA GİDİYOR!

1.........2........

BROOKES BOŞTAKİ AYAĞINI ÖNDEKİ İPLERE ATMAYI BAŞARIYOR! İNANILMAZ! AYAĞINI O İPE NASIL UZATABİLDİ! RESMEN BROOKES'İN AYAĞI İPE MİLİMLE DEĞİYOR! KENNY OMEGA ÇILDIRIYOR!

intro-1676673085.jpg


Chris Brookes Kalan Rope Break Hakkı: 2

Kenny Omega ayağının ipe değmediğiyle ilgili hakemle tartışıyor! Gerçekten milimle deymiş! Kenny sinirle ayağa kalkıyor. Brookes'in çenesinden tutuyor ve konuşmaya başlıyor.

Kenny Omega: Kendine bir bak ezik herif! Rezilsin! Bitik haldesin fakat şanslısın! Tanrı senin k*çını biraz daha tekmeleyeyim diye seni maçta tutuyor! Bu sefer işini bitirece...

Praying+Mantis+Bomb+2.gif


Brookes sağlam bir tokat geçiriyor! Sonrasında seri bir School Boy Roll Up! 1.........2.... Brookes bırakıyor ve bacaklarından tutarak köşeye doğru çekiyor! Oradan bir CATAPULT! Fakat hayır! Kenny Second Rope'a tutunmayı başarıyor! Oradan Brookes'in üstüne atlıyor fakat Brookes bir anda bir tekme! Sonrasında Double Underhook pozisyonuna alıyor. Fakat bir anda bırakıyor ve Kenny'i tutarak ringposta fırlatıyor! Kenny bodoslama bir şekilde ringposta giriyor! Oradan çekiyor ve o şekilde ringin ortasına götürüyor sonrasında DOUBLE UNDERHOOK POZİSYONUNA ALIYOR VE PRAYING MANTIS BOMB! TUŞA GİDİYOR!

1.........2........

KICKOUT! Brookes şaşkınca Kenny'e bakıyor! Nasıl olduğuna inanamıyor! Brookes sinirle Kenny'i kaldırıyor.

ddt-pro-spoilers-chris-brookes-vs-el-desperado-shocking-v0-bM5AklF9e9r6QaKspPQgQgNhOTMBVCFK6YpPg5RL85M.jpg


Chris Brookes: Sen benden her şeyimi aldın. Sevincimi, kemerimi, kadınımı.. Bende senden her şeyini alacağım, mate!

DLX9cnvXoAA5-gt.jpg


Brookes hızla stomplar! Kenny'e hunharca stomplar vuruyor! Ardından üst üste Double Foot Stomplara başlıyor! Bir kere atlıyor! Sonrasında bir kere daha! Ardından bir kere daha! Peşinden Kenny'i deli gibi stomplamaya devam ediyor! Sonrasında kaldırıyor ve ringin ortasına götürüyor. Bir kez daha PRAYING MANTIS BOMB! VURDU! BU İŞ ARTIK BİTTİ! TUŞA GİDİYOR! 1.........2........

Brookes öfkeyle bırakıyor! Sonrasında bir kez daha kaldırıyor! Çenesinden tutuyor!

Chris Brookes: Seni bu gece hak ettiğin yere, Cehenneme postalayacağım!

186506324_1131319337337811_8503831211318892618_n.jpg
tumblr_osi6of1EEI1u1ljrzo1_500.gifv


Brookes hızla OCTOPUS HOLD'A ALIYOR! HAYIR! ALAMADAN ANİ BİR MANEVRAYLA ELECTRIC CHAIR'A ALIYOR VE ONE WINGED ANGEL! İKİSİ DE YERDE KALIYOR! HAKEM SAYMAYA BAŞLIYOR! 1.........2........3.........4........5........6........7.........8.........9......... KENNY ZORLANARAK BROOKES'İN ÜSTÜNE SÜRÜNÜYOR!

TUŞ!

1.........2.........

3!!!

SONUNDA BİTİYOR! SONUNDA BİTİYOR! KENNY OMEGA BU ZORLU MAÇIN GALİBİ OLUYOR!

kenny-omega-pro-wrestler-championship-belt.jpg


Kazanan: Kenny Omega

tabletRESEM90719Omega.jpg


İkili bir süre yerde yatıyorlar. Kenny Omega hakem tarafından kaldırılıyor. Sonrasında kemeri hakemden alıyor ve havaya kaldırıyor. Zorlanarak köşeye geçiyor ve köşede birazcık soluklanıyor. Üstünde ucuz atlattım paniği olduğu görülüyor. Kameralar Chris Brookes'i gösteriyor. Brookes acıyla kalkıyor ve arka alanın yolunu tutuyor. Kenny Omega birazcık onu süzdükten sonra arkasını dönüyor ve Top Rope'a çıkmak istiyor fakat yorgunluktan orada bile çıkamıyor. İpleri tutarak kemeri havaya kaldırıyor! Sonrasında zar zor yürüyerek ringin ortasına acıyla yürüyor. Kemerini iki eliyle tutuyor ve havaya kaldırıyor! Kameralar kapanıyor.

Hayır kapanmıyor!

58cd3-15832114574381-800.jpg


RKO OUTTA NOWHERE!

r251126_1296x729_16-9.jpg
randy-orton-comments-on-winning-14th-world-title.webp


Randy Orton, Kenny Omega'nın arkasından bir RKO vuruyor! Sonrasında yerden PURE Championship kemerini kaldırıyor. Kemeri bir süre süzüyor. Sonrasında Kenny Omega'nın üstüne atıyor! Ardından ringi terk ediyor. Arka alanın yolunu tutuyor. Giderken kameralar kapanıyor.

tnmtwb5.jpg


Reklamlardan döndüğümüzde Bloodline'ın odasındayız! Tribal Chief gergin bir halde oturuyor. Yanında ise Solo Sikoa ve Jacob Fatu... Paul Heyman'ı göremiyoruz. Odadaki sessizlik hiç hayra alamet değil. Roman bir süre düşünüyor ve sonra kabullenemezcesine başını sallıyor.

di3yf28.png


Roman Reigns: Memnun değilim! Hem de hiç! Son zamanlarda işleri daha da bir elinize yüzünüze bulaştırdığınızı biliyorsunuz değil mi?

Roman hem Solo'ya hem Jacob'a bakıyor ancak onlardan ses çıkmıyor.

Roman Reigns: SummerSlam sürecinde de öyleydiniz ancak, toparlarsınız sanmıştım. Fakat değişen bir şey yok. Berbat bir konsantrasyon, iğrenç koordinasyon, güçsüzlük, pısırıklık ve daha bir sürü şey... Bu sıfatların hiçbiri ailemize yakışmıyor.

Roman Reigns Solo'ya dönüyor.

Roman Reigns: Sence problem nerede Solo?

3se50ik.png


Solo cevap vermeden belli belirsiz bir şekilde kafasını sallıyor. Roman Jacob'a dönüyor.

Roman Reigns: Sence?

Jacob Fatu da cevap veremiyor. Bir süre düşünüyor. Tam söze girecek gibi olduğunda...

Roman Reigns: Bloodline'a yakışmadığınızı bilmeniz güzel. En azından utanma duygunuzu yitirmemişsiniz... Bakın, bu geceki maç PAYBACK'tekilere benzemez. Anlıyor musunuz beni? Bu gecenin alternatifi, telafisi yok, bahanesi hiç ama hiç yok! Size yapmanız gereken tek şeyi söyleyeyim. Guerrillas of Destiny'nin Jey'le bağlantı kurmasını istemiyorum. Kafesten uzak duracaklar. Yakınından bile geçmeyecekler. Ne demek istediğimi anlıyor musunuz? Bu son şansınız. Eğer beceremezseniz...

Roman Reigns ayağa kalkınca diğerleri de ayağa kalkıyor. Arkasına bakmadan odadan çıkarken...

2cw5lg2.png


Roman Reigns: Becerin!

Bu görüntülerin ardından şovumuz reklamlara bırakıyor yerini.

tnmtwb5.jpg


9vecpyt.jpeg


Şovumuz Bloodline'ın arka alanda gerçekleştirdiği toplantının ardından yerini reklamlara bırakmıştı. Şovun geride bıraktığımız bölümünde Steel Cage maçından ötürü tepede bulunan bir kafes vardı. Reklamlar bir hayli uzun sürdü çünkü kafes değiştirildi. Neyse ne, uzun süren reklamların ardından şovumuz kaldığı yerden devam ediyor. Kameraların açıldığı yerde ringimizi görüyoruz, birkaç farklı seyirci reaksiyonunu kadrajımızda görüyoruz. Herkes merakla şovun kalanını bekliyor, bu merakı giderecek gelişme; Titantron'a bir görüntünün girmesi oluyor. Herkes o tarafa dönüyor, ekranları başında şovu takip edenler ise tam ekran olarak karşılarında buluyorlar bu görüntüleri.

j7dixv4.png
i417rgk.png


İzlediğimiz görüntüler, Jey ile Roman Reigns arasında yaşananlara ait görüntüler. Maça ait bu Promo'da aile öğesi iyice vurgulanmış ve bağlar iyice ele alınmış. Sonrasında WWE'de aralarında yaşanan aktarılmış. Ve sıra bugüne geldi... Head of the Table unvanının yanında, birbirlerini sindirmek için yaptıkları hamleler sunulmuş. Uzun lafın kısası, bu ikili arasında ne var ne yok ele alınmış ve ortaya harika bir maç Promosu çıkarılmış. Yaklaşık 1,5 dakika süren bu maç Promosunun ardından, maç kartı eşliğinde maçın duyurusu yapılıyor...

Jey vs. Roman Reigns - Hell in a Cell Match!

Görüntüler ekranlardan çıkıyor ve kafesin canlı bir şekilde indirilişini izliyoruz. Saniye saniye, arenadaki gerilim iyice tepeye tırmanıyor. Aradan geçen müddetin ardından, kafes tam olarak zemine iniyor ve görevliler kafesin kapısını açarak beklemeye koyuluyorlar. Bunun akabinde maçın ilk katılımcısına ait olan şarkıyı işitmeye başlıyoruz.


rf4r0v3.jpeg


Şarkı çalmaya başlıyor ve droneler uçuşuyor. Arenayı uzaktan bir şekilde izliyoruz, Stage'de dev bir sanal Roman Reigns silüeti çıkıyor. Bununla eş zamanlı olarak Titantron'da da Head of the Table yazısı çıkıyor. Roman'ın şarkısı bir taraftan ilerlerken, diğer taraftan da prodüksiyon ekibi tarafından hazırlanmış görsel şöleni seyrediyoruz. Buna rağmen hâlâ ortalarda gözükür değil kendisi, heyecanlı bir şekilde bekleme halinde herkes.

ao4kd1a.png


Uzun bir süre geçti ve nihayet arka alandan gelen Roman Reigns oldu! Gözlerindeki ciddiyeti ve agresifliği rahatlıkla anlayabiliyoruz. Kendisinin Stage'de durup, seyirci kitlesini uzun uzun izlediği süreçte önce maçın; sonra da kendisine ait anons gerçekleştiriliyor. İşaret parmağını havaya kaldırıyor ve bununla eş zamanlı olarak Pyroların patlamaya başladığını izliyoruz! Kendisi hâlâ ringe ilerlemeye başlamış değil, öylece duruyor. Nihayet bir müddetin geçmesiyle ağır bir tempo ile ringin yolunu tuttuğunu görüyoruz. Ringe ilerlediği esnada devasa kafesi inceliyor, kafesin önüne geldiğinde ise parmaklarını zincirin arasından geçiriyor. Kafesin önünde de oyalandıktan sonra sonunda içeriye giriyor! Çelik basamaklara geçiyor, kafasını hafif sola çeviriyor ama orada kimse yok. Orada Paul Heyman olurdu işte. Basamakları teker teker adımladıktan sonra Apron'a geçiyor, Apron'da biraz ilerliyor ve bir eli en üstteki ipte duracak şekilde seyircilere dönüyor. Onları süzüyor, izliyor. Onlara doğru işaret parmağını havaya kaldırıp, sinerjiyi yükseltiyor! Arkasına dönüyor ve iplerin arasından geçerek ringin içine giriyor. Direkt kendi köşesine geçiyor ve bekliyor, ringe girdikten sonra başka hiçbir şey yapmıyor.

o7197mv.jpg


Sıra Jey'de fakat... Şarkı yerine ışıkların kesildiğini gözlemliyoruz. Hay aksi! Seyirciler çığlık çığlığa kalıyorlar, bu esnada Titantron'da bir görüntü beliriyor. Gözümüz an itibarıyla orada. Eski bir çalışma odası, oldukça bakımsız. Küçük bir mum tarafından aydınlatılıyor, bizler de karanlıkta kalmış olan bu masayı tam olarak karşımızda görüyoruz. Masanın üzerinde çivi, jilet ya da her neyse... Herhangi bir kesici alet ile kazınmış olan bir yazıyı görüyoruz. Yazan şey ise oldukça manidar, Head of the Table yazıyor! Bu yazıyı görmemiz ile masanın kendi kendine çökmeye başlaması bir oluyor! İrkilen kameraman, geriye çekiliyor masanın çatırdayarak çöktüğü esnada! Burada ne oluyor, anlam vermek güç. Son olarak masanın ayakları da çöküyor ve masa kırılıyor!

Kamera tarafını değiştiriyor, karşımızda oldukça tanıdık bir isim var! Bu Jey, konuşuyor...

e6p9ln2.png


Jey: İşte bu an, Roman'ın ailemiz üzerindeki hakimiyetinin, gücünün ve kontrolünün artık kırıldığını sembolize ediyor! Bu anın yakın olmasının sabırsızlığını yaşıyorum! İşte, işte bu bir baş kaldırmadır! Küçük bir kıvılcımın nelere dönüştüğünü görebiliyor musun Chef? Bu kadar değil, yarattığın baskının sonucunda ortaya çıkan o büyük yangını damarlarında hissedeceksin. Sana o kafesin içinde cehennemi yaşatacağım! Hell in a Cell'e hoş geldin, fool! Ah, masaya gelince... Buradaki asıl önemli nokta, masanın ayaklarının sağlam olmaması ya da hammaddesinin iyi olmaması değildi. Masanın çürümeye başlamasıydı, uce!

Görüntüler bitiyor, ışıklar düzeltiliyor ve şarkı çalmaya başlıyor!


n94l6v5.jpg


Siyah kapüşonu kafasında bir şekilde arka alandan gelen isim Jey! Stage'nin tam ortasına geçtikten sonra iki elini birleştiriyor ve uzak mesafeden Roman'ı kesmeye başlıyor. Kendisinin bakışlarındaki öfke, hırs ve özgüveni görmemek elde değil. Kendisinin anonsu gerçekleştiriliyor ve o da bu şekilde ringin yolunu tutmaya başlıyor. Ringe ilerlediği esnada gözlerini Roman'ın üzerinden bir saniye bile olsun çekmiyor. Bu arada belirtmek gerekir ki, hiç dans etmiyor ve eğlenmiyor. Son derece ciddi! Kısa süre içerisinde ringe varan Jey, elini kafesin üzerine koyuyor ve gözlerini kapatıyor. Bunu takip eden ise, kafesin eşiğinden içeri girmesi ve çelik basamaklara doğru yönelmesi oluyor. Bir elini çelik basamağın üstüne vurmasının ardından hızla adımlarını atıyor ve Apron'a geçiyor. Apron'a geçmesinin ardından diğer köşeye doğru ilerliyor, bir ayağı Top-rope'de; diğer ayağı da Second-rope'de olacak şekilde iplere çıkıyor ve kapüşonunu kafasından çekmesinin ardından kollarını yan tarafına doğru açıyor ve bağırıyor! Ardından ringin içine atlıyor, kafasını yukarı çeviriyor ve tonluk ağırlıktaki kafesi inceliyor kendi köşesine geçtiği sırada.

3wi7ju6.png


Güreşçiler yerlerini aldılar ve anonslar gerçekleştirildi. Maçın başlaması için hiçbir engel kalmadı. Hakem güreşçilerin yanlarına teker teker giderek güreşçiler üzerindeki kontrollerini gerçekleştiriyor. Bu kontrollerden hiçbir sorun çıkmamış olmalı ki, ring dışındaki görevlilerden kafesin kapısının kitlenmesini istiyor! Kafesin kapısının kilitlendiği süreçte, seyircilerin arenayı neredeyse yıktıklarına şahitlik ediyoruz! Kafes kilitleniyor, artık baş başalar! Hakem ringin ortasına geçiyor, elini havaya kaldırıyor ve maçın başlangıcını ifade eden işaretini veriyor. Maç başlıyor!

Hell in a Cell Match
Jey vs. Roman Reigns


t7qwjx4.png
8j2juzv.jpg


Zil sesi çaldı, maç başladı ama hâlâ maça başlamış değiller. Karşılıklı köşelerden birbirlerine sert bakışlar atıyorlar, aradan belli bir müddet geçtiğinde ise ilerlemeye başlıyorlar. Ring merkezinde buluşuyorlar, soğuk rüzgarlar esiyor; savaş çanları çalıyor!

Roman Reigns: Gerçekten burada olmanın senin için doğru bir yol olduğuna inanıyor musun Jey? Bu yola girmeden önce bir kez daha düşün, hâlâ fırsatın var. Ben senin kanınım... Ama bunu yapma kararlılığını sürdürürsen, burada yıkmak zorunda kalacağım.

Jey Uso: (dirençli ve kararlı bir şekilde gözlerini ayırmadan konuşuyor) Ben çoktan kararımı verdim, uce.

Roman Reigns: Bunu yapacak olmayı hiç istemezdim...

Jey Uso: Başlayalım o halde, fo...

3xwsy9n.jpg
5i43c8l.jpg


Uppercut! Sinirlerine hakim olamayan Roman, bu sözlerin sona ermesini beklemeden Uppercut'ını vuruyor! Jey yerde, Roman yüzünü tutan rakibini saçından kavrayarak ayağa kaldırıyor. Saçından tutarak köşeye götürüyor ve kafasını Turnbuckle Pad'ine vuruyor! Jey yüzünü tutarak sırtını köşeye yaslarken, Roman Forearm Smashlere başlıyor! Üst üste, art arda! Jey'e çaresizce bu acıya katlanmaktan başka bir şey düşmüyor! Diskalifiyenin söz konusu olmadığı bu maç türünde Roman'ı alıkoyan yine kendisi oluyor. Jey'i ensesinden iterek iplere yolluyor. Jey iplerden sekiyor ve Shoulder Tackle ile yüzleşiyor! Roman'dan bir tuş denemesi görüyoruz, 1... KICKOUT! Roman ayağa kalkıyor, maç düşük bir tempoyla devam ediyor. Roman yerdeki rakibine birkaç stomp atmasının ve ayağa kaldırmasının ardından iplere yolluyor bir kez daha. Jey iplerden sekiyor ve Roman'dan Free Fall Drop geliyor! Yerden kalkamayan Jey, yüzüstü bir şekilde uzanmakta. Rakibi Roman'a döndüğümüzde ise, Jey'in üstüne geçtiğini ve Mounted Forearm Smashes to the Back of the Head yaptığını görüyoruz! Jey'in kafasının hassas noktalarına darbelerde bulunuyor, bu yaptığının ne kadar tehlikeli olduğunu bildiği halde! Roman bu düşük tempolu ama bir hayli etkili olan darbelerine bir son vermesinin ardından saçını ve çenesini kavradığı Jey'e bir şeyler haykırıyor...

pscasp4.png


,Roman Reigns: Bu yaşadığımız şey nedir, huh, Jey? Kendimi bir paradoksun içindeymiş gibi hissediyorum. Seninle en son bir kafesin içerisine girdiğimizde ne olduğunu anımsayabiliyor musun? Kendine galibiyet olarak addettiğin spotların her biri birer yenilgiydi. Sen her zaman kaybettin ve bugün de senin adına değişen bir şey yok. Seni bir kez daha mağlup edeceğim, bir müddet sonra gözlerini açacağın yer... Orası tam olarak neresi olacak? Hayal mi, gerçek mi yoksa bir paradoks mu? Her neyse!

Jey hiç de iyi görünmüyor, maç Roman'ın mutlak üstünlüğü ile başladı. Roman rakibinin üstünden kalkıyor, onu da kaldırmasının ardından köşeye yolluyor. Jey sırtını çarptıktan sonra yaslanarak dinleniyor, diğer taraftan da Roman'ın koşuya kalktığını görüyoruz. Corner Body Avalanche gelecekti ki, Jey buna Back Elbow ile engel oluyor. Roman yüzünü tutarak geriye savruluyor. Jey ona doğru koşuya geçiyor ve Clothesline yapıyor! Hayır, Roman eğilerek bundan kurtuluyor ve serbest bırakmadığı rakibini Uranage Slam'e bağlıyor! Bu oldukça başarılıydı.

Roman Reigns: Sahip olduğun her şey bu kadar mı? (gülüyor)

Roman rakibinin üstüne geçiyor ve tek bacağını havaya kaldırıyor. Bununla beraber hakemin ring matına vurarak saymaya başladığını görüyoruz. 1... 2...

64tlkze.jpg


Şimdi ayağa kalkıyor, rakibini de kaldırıyor. Roman, Samoan Drop yapmak üzere Jey'i sırtına alıyor! Ama o da ne? Ani bir şekilde atağa geçen Jey, rakibinin kafasına attığı üst üste dirseklerle onu önce afallatmayı, sonra da omzundan inmeyi biliyor. Jey'in toparlanmasını istemeyen Roman, bir şeyler yapmak üzere girişiyor fakat Jey'in önce tekmesi ve sonra da DDT'si ile yüzleşiyor! Bu hareketin takibini iki güreşçinin de yerde uzanarak dinlenmesi yapıyor. Aradan belli bir süre geçiyor, önce Jey sonra da Roman ayaklanıyor. Jey, Roman'ın karnını hedef alarak bir tekme atıyor! Jey karnını tutarak eğilirken, Jey tek dizinin üstüne geçiyor ve Roman'a Slap atıyor! Roman yüzünü tutarak arkasına dönerken, Jey harekete geçiveriyor ve Russian Leg Sweep yapıyor! Jey yerde uzanan Roman'ın başında dikiliyor ve... Roman'ın omzuna ayağıyla ufak bir dokunuşunun ardından dirseğinde dirseklik varmışçasına onu çıkartıyor ve seyircilere fırlatıyor. Bu yaratıcı hayal gücü ürününün ardından iplere doğru koşuyor. İplerden sekiyor, Roman'ın üstünden de sıçrayarak koşmaya devam ediyor. Bir kez daha iplerden sekiyor ve Roman'a yakın bir noktada ağırlaşmasının ardından People's Elbow yapıyor! Başarılı oldu! The Rock'ın bunu canlı izlediğinden eminiz! Jey tuşa gitmek yerine, köşeye geçiyor. Taunt'unu yapıyor! Bir süre sonra rakibi ayağa kalkıyor, Jey depara kalkıyor ve SPEAAAAAAAR!

Roman havaya sıçrıyor ve kafasına diz atıyor! Yok artık daha neler! Burnundan kanlar akmaya başlıyor! Roman yerde burnunu tutan Jey'e doğru biraz eğilerek bir şeyler söylüyor...

ifqjv3v.jpg


Roman Reigns: Bunu yapmak zorunda olmak istemiyorum. Bana bunları yaptırarak, beni kötü adam yapıyorsun. Şimdi... Ayağa kalk!

Roman köşeye geçiyor. Az önce yapılan Taunt'un orijinali geliyor şimdi! Jey ayağa kalktığında böğüren Roman, koşmaya başlıyor ve rakibine Spear yapıyor! SPEAR! Bu hareket tamamen başarılı! Roman mızrağını Jey'e sapladı! Şimdi gözler hakemde, 1... 2...

l459wwu.png


KICKOUT! Roman bir müddet ayaktan kalkmıyor, maçın temposu bir hayli düşük. Ayağa kalkmasının ardından ringin dışına çıkıyor ve ringin altından bir çelik sandalye alıyor. Elindeki obje eşliğinde ringe giren Roman, tetikte bir şekilde Jey'in ayaklanmasını bekliyor. Jey ayağa kalkıyor ve Roman sandalye ile doğrudan bir saldırıda bulunuyor! Eğildi! Jey eğilerek bundan kurtuluyor, Roman arkasına döndüğünde ise Jey'in sandalyeyi hedef alarak bir Dropkick yaptığını görüyoruz. Sandalye Roman'a oldukça ciddi bir hasar veriyor! Yere düşmesinin ardından kendisini sürükleyerek köşeye atıveriyor, sırtını köşeye yaslanarak dinleniyor. Jey onun karşısındaki köşeye geçiyor ve seyircilerle birleşiyor! UCE! (UCE!) Jey koşmaya başlıyor ve Corner Hip Attack yapıyor! Jey maçın içerisinde olduğunu herkese gösteriyor! Yerde bulunan sandalyeyi eline almasının ardından yerde yüzüstü bir şekilde uzanan Roman'ın bitişiğine geliyor. Sandalyeyi havaya kaldırıyor ve sandalye ile Roman'ın her sırtına vuruşu arasında bir şeyler söylüyor!

Jey Uso: Kaybettiğin değerler için! Beni gölgen olarak gördüğün için! Sırtına bastığın insanlar için! Kanım için! Ailem için! Eski, masum Roman için!

Vurmaya devam ediyor! Gözü sinirden dönmüş durumda! En sonunda elindeki sandalyeyi yere fırlatıyor! Bunun üstüne bir tuş izliyoruz, 1... 2... KICKOUT! Roman maça sımsıkı bir şekilde tutunuyor! Jey ring matına birkaç yumruk atmasının ardından ayağa kalkıyor. Roman'ı da saçından tutarak kaldırmasının ardından ensesinden kavramış bir şekilde onu iplerin üstünden ringin dışına gönderiyor! Jey rakibinin zemine düştüğünü varsayarak arkasına dönüyor lakin o iplere tutunarak Apron'da kalmayı biliyor. Seyircilerin sesi yükseliyor, Jey Roman'a dönüyor ve ona doğru koşuyor. Roman attığı yumruk ile bunu savuşturuyor. Jey yüzünü tutarak geriye savrulurken, Roman'ın hızlı bir şekilde Top-rope'ye çıktığını görüyoruz. Ayağa kalkmasının ardından atlıyor, Diving Double Axe Handle! Yok artık! JEY'DEN HAVADAKİ ROMAN'A SUPEERKICK GELİYOR! ŞİMDİ KENDİSİNİ ROMAN'IN ÜSTÜNE BIRAKIYOR, HAKEM SEYİRCİLERİN DE EŞLİĞİYLE SAYMAYA BAŞLIYOR! 1... 2...

fzqpevr.jpg
8jndlzz.png


KICKOUT! Jey bunu reddedermişçesine kafasını sağa sola sallıyor. O maçı bitirme konusunda kararlı, öyle ki; iplerin arasından Apron'a geçmesinin ardından Top-rope'ye çıkıyor. Ayağa kalkıyor ve rakibinin üstüne atlıyor, UUUSOOOOO SPLAAASHH! Hayır, hayır, hayır! Roman çekildi ve Jey ring matına tabiri caizse çakıldı! İki isim de yerde nefes nefese bir şekilde uzanıyorlar. Aradan belli bir müddet geçmesinin ardından, Roman ayağa kalkıyor. Jey'e döndüğümüzde ise köşeye doğru sürüklendiğini ve ipten destek alarak ayağa kalktığını ve yaslandığını gözlemliyoruz. Roman o bölgeye gitmesinin sonucunda Multiple Corner Clothesline yapmaya başlıyor! Bunun eşliğinde seyirciler de sayıyorlar, 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9... 10! Jey sere seriliyor, Roman ise ringin dışına çıkıyor. Ringin altından bir masa alıyor ve ringin içine sokmasının ardından kendisi de ringin içerisine giriyor. Dönmesinin ardından masayı eğik bir şekilde köşeye yerleştiriyor. Arkasına dönüyor, rakibini ayağa kaldırıyor ve ona Vertical Suplex yapıyor! Jey ayakları yerden kesildikten sonra tekrar iniyor. Sonrasında hızlı ve rastgele yumruklar atıyor Roman'ın karnına! Roman rakibini serbest bırakmak durumunda kalıyor. Jey, Roman'a yumruk atıyor! Hayır! Roman eğilerek bundan kurtulmasının ardından rakibini STO'ya bağlıyor! Bu hareketin üstüne Jey'in üstüne geçiyor ve üst üste yumruklar atmaya başlıyor! Bunun neticesinde Jey'in burnundaki kanama iyice azıyor! Bu Roman'ın hiç de umrunda değil! Şimdi... Sırada ne var? Jey'in bacaklarını tutuyor ve... Deadlift! Deadlift! Powerbomb pozisyonunda Deadlift geldi! Deadlift Powerbomb! Bu şekilde tuşa gidiyor, 1... 2...

ijijmwz.jpg


KICKOUT! AMA O DA NE! JEY'İN KICKOUT'U ONUN BİRAZ SIÇRATMASINA VE ROMAN'IN YAPTIĞI DEADLIFT'İN DAHA KOLAY OLMASINA YOL AÇIYOR! BİR DEADLIFT DAHA GELDİ! ROMAN RAKİBİNİ OMZUNA ALMIŞ BİR ŞEKİLDE İPLERE DOĞRU HAREKETLENİYOR! İPLERE YAKIN BİR NOKTAYA GELDİĞİNDE İSE İPLERİN ÜSTÜNDEN POWERBOMB YAPIYOR! JEY'İ KAFESE DOĞRU FIRLATIYOR DEYİMİ DOĞRUYSA! BU SAHİDEN İNANILIR GİBİ DEĞİL! AKIL DIŞI! SIRA DIŞI! ROMAN ETRAFINA ÖFKELİ BAKIŞLAR ATARKEN, KENDİSİ ÇOK CİDDİ BİR TEPKİ İLE KARŞILAŞIYOR!

Roman Reigns: Zavallı! Yine kaybediyorsun! Aynısın! Kolaysın!

Bu esnada rampada bir hareketlilik var! Solo Sikoa ile Jacob Fatu koşarak kafesin önüne geliyorlar. Onların geldiğini gören Roman, ringi terk ediyor ve o tarafa yöneliyor. Aralarında bir şeyler konuşmaya başlıyorlar. Solo, kafesi açmanın bir yolu olduğunu ve ringe girmek istediklerini söylüyor. Roman bir süre düşünmesinin ardından kapıyı açmalarını söylüyor. Gözler Jacob'a dönüyor çünkü kafesi kapalı tutan asma kilidin bir kopya anahtarı kendi elinde bulunuyor. Bir saniye! Bir saniye! Kameralar arka alana dönüyor, Guerrillas of Destiny üyeleri olan Tama Tonga ile Tanga Loa'nın bu görüntüleri arka alandan takip ettiklerini görüyoruz. Bu olanları izleyecek değiller, arka alandan koşarak ringe doğru yola çıkıyorlar. Jacob elindeki anahtarı, asma kilide sokuyor ve açıyor! Aynı esnada Stage'de belirenler Tama ile Tanga! Kapı açılıyor, onlar ise rampadalar! Jacob ile Solo içeri giriyor! Zinciri ve asma kilidi aldı! Kapıyı kilitliyor! Tama ile Tanga vardı! Kapıyı çekiyorlar ama açamıyorlar çünkü hızlı davrandılar ve kapıyı tekrardan kilitlemeyi başardılar! Roman, Solo ve Jacob bir arada! Öfkeli bakışlarla kafes dışında kalan isimlere bakıyorlar! Jey'in perspektifinden endişelendirici anlar başlasın! 3'e 1 geliyor!

g21t5f5.jpg
nl9asss.jpg
41x71x1.jpg


Jey'in işini bitirmek üzere arkalarına dönüyorlar ki... SUICIDE DIVE! JEY ÜSTLERİNE ATLADI VE ONLARIN KAFESE ÇARPMALARINA SEBEBİYET VERDİ! KUDURMUŞ BİR TARZI VAR ŞU ANDA! HAKSIZLIK, GERİYE İTİLMİŞLİK VE YOK SAYILMA ONU DELİRTTİ! KAFESİ AÇMAK İÇİN ZORLAYAN TAMA İLE TONGA'YA DÖNÜYOR VE ONLARA BİR ŞEYLER SÖYLÜYOR...

Jey Uso: I don't give a fuck, uce! Sadece bir yolunu bulun ve bu kafesin içine girin!

Tanga Loa: Ama nasıl?

Tama başını ellerinin arasına alıyor ve arka alanın yolunu tutuyor. Tanga da onu takip ederek arka alana gitmeden evvel son sözlerini aktarıyor Jey'e...

Tanga Loa: Üzgünüm... Seni seviyorum...

Jey bu sözlerin hemen ardından kendisinin bacağından destek alarak ayağa kalkmakta olan Roman'ı ensesinden kavrayarak kaldırıyor ve kafese fırlatıyor! Roman korkunç bir şddetle kafesle birleşiyor adeta! Jey onun dinlenmesine fırsat tanımıyor ve onu ringe sokuyor. Kendisi de ipi tutarak Apron'a çıkıyor. Vakit kaybetmeden Top-rope'ye tırmandığını görüyoruz... Ayağa kalkıyor ve derin bir nefes verdikten sonra atlıyor! USOOOOO SPLAAAAAASHHHHHH!! BAŞARILI DA OLDU! BU HAREKET İSABETLİ! ROMAN'IN ÜSTÜNDEN AYRILMIYOR! HAKEM SAYIYOR, SEYİRCİLER DE EŞLİK EDİYORLAR! 1... 2....

SOLO VE JACOB TARAFINDAN BOZULDU! BUNUNLA DA YETİNMİYORLAR! ÜST ÜSTE, ART ARDA TEKMELER VE YUMRUKLAR ATIYORLAR ONA! SANKİ JEY'İ TEK BULMUŞLAR GİBİ... AMA EVET, GERÇEKTEN DE TEK BULDULAR ONU!

r4g3xki.jpg


Michael Cole: John, gördüğün üzere Jey'in durumu ortada. Peki, kendisi bu müşkül durumun aksine kazanmak için ne yapmalı?

John Bradshaw Layfield: Roman'ı tuş etmeli.

Nigel McGuinness: Ah... Siz ikinizi bir araya getirmek için çok düşündüler mi?

dln1kd1.jpg
svw4rn1.jpg
kph730a.jpg


Solo, Jey'i ayağa kaldırıyor. Jacob ona doğru koşuyor ve Clothesline vuruyor! Çok ciddi bir yuhalama ile karşı karşıyalar! Solo, Taunt'unu yapıyor. Fazla geçmiyor, Jey ayakta. Solo'dan Samoan Spike! Jey'in başına gelmedik kalmadı! Roman'ın köşeye yasladığı bir masa vardı. Gözlerine onu kestiriyorlar. Jacob, saçından tutarak ayağa kaldırıyor. Solo ile birlikte masaya yakın bir noktaya gidiyorlar. Jey'in bir kolu Solo'nun, diğer kolu ise Jacob'ın omzunda. Double Suplex gelmek üzereydi ki... Jey ikisinin de ayağına basıyor. Anlık acı ile Jey'i bırakıyorlar. Jey'den Yeet Punch geliyor! Bir Solo'ya, bir Jacob'a! Şimdi sıra asıl hedefte, Roman'da... Ona bir şeyler yapmak üzere arkasına dönüyor ki... SPEAAAAAR! SPEAAARRR! MASA KIRILDI! MASA KIRILDI! SPEAR HEM DE MASAYA DOĞRU! ROMAN TEK ELİNİ RAKİBİNİN ÜSTÜNE KOYUYOR! 1... 2...

MAÇIN HÂLÂ İÇERİSİNDE! ROMAN BUNA İNANAMIYOR! KİMSE BUNA İNANAMIYOR! Roman iplerden destek alarak ayağa kalkıyor. Kan ter içerisinde kalmış bir vaziyette... Bu halde bile Jey'i aşağılamaktan, hor görmekten geri durmuyor. Küçümseyici bakışı eşliğinde ona konuşuyor.

as95jsf.png


Roman Reigns: Küstahsın sen, soytarı! Seni buraya ben getirdim, seni bu seviyeye ben çıkardım! Ama hala bana ihanet ediyorsun! Sen hiçbir zaman benim seviyeme ulaşamayacaksın, Jey! Liderlik kanında yok! Sen sadece ikinci adamsın, Jey! Her zaman öyle oldun, her zaman öyle kalacaksın!

Roman böğürüyor! Ama? Ringin merkezinde neden böğürüyor! Bir saniye! Solo ile Jacob ayağa kalkıyor. Kollarına girerek Jey'i ayağa kaldırıyorlar! Bunun anlamı belli, Jey'i; Roman'ın omzuna yerleştiriyorlar! Shield Triple Powerbomb gelecek! Ama bir saniye, burada ne oluyor? KAFES YÜKSELİYOR! ALARM SESİ ÇALIYOR VE KAFES YUKARIYA DOĞRU ÇIKIYOR! UFAK BİR MİKTARDA HAVAYA KALDIRILIYOR! YALNIZCA BİR İNSANIN GEÇEBİLECEĞİ KADAR BİR BOŞLUK BU! BLOODLINE ŞOK OLMUŞ VAZİYETTE! DEV EKRANA GÖRÜNTÜ GİRİYOR, İZLEDİĞİMİZ GÖRÜNTÜLERDE KAFESİN KALDIRILIMI İŞİNDEN SORUMLU BİR YETKİLİYLE KONUŞMALARINI GÖRÜYORUZ! TAMA İLE TANGA'NIN ONU BASKILADIKLARINI VE KAFESİ BİRAZCIK KALDIRMASI YÖNÜNDE ISRAR ETTİKLERİNİ GÖRÜYORUZ! ÖYLE GÖRÜNÜYOR Kİ, BU ÇAĞRININ BİR KARŞILIĞI VAR! STAGE'DEN KOŞARAK GELEN İKİ İSİM VAR, BUNLAR TAMA İLE TANGA! KOŞARAK RİNGİN YOLUNU TUTUYORLAR! ROMAN, JEY'İ BIRAKIYOR. SHIELD TRIPLE POWERBOMB SEKİYOR! TAMA İLE TANGA KAFESİN İÇİNE GİRİYOR VE İPLERİN ALTINDAN KAYARAK RİNGE GİRİYORLAR! SOLO, TAMA'YA; JACOB İSE TANGA'YA GİRİŞİYOR! KARŞILIKLI YUMRUKLAŞIYORLAR! TAMA İLE TANGA ÜSTÜN! ROMAN BU İŞE DAHİL OLMAK İSTEMİYOR! JEY'İ KALDIRIYOR VE KÖŞEYE YOLLUYOR! TAMA'DAN STUN GUUUUUUN!! JACOB'DAN LOW BLOOWW! JACOB KOŞUYOR VE BIG BOOT! BACAĞINI HAVADA YAKALIYOR VE ONA KENDİ EKSENİ ETRAFINDA 360 DERECE DÖNDÜRTÜYOR! VE... STUN GUN!!

b13g0ri.jpg
fvkxje6.jpg


SIRA ROMAN'A GELİYOR! ROMAN'A GİDİYOR! JEY'İ TOP-ROPE'YE OTURTMAKLA MEŞGUL OLAN ROMAN'I İPLERE YOLLUYOR. ROMAN İPLERDEN SEKTİKTEN SONRA SUPERMAN PUNCH GELİYOR! TAMA, SUPERMAN PUNCH İLE EKARTE EDİLİYOR! Jey, Top-rope'de ayağa kalkmış bir durumda! Roman'ın üstüne doğru atlıyor! Missile Dropkick! Jey mahvolmuş durumda! Seyircilerin alkışları ona güç veriyor, iplerden destek alarak ancak ayağa kalkmayı başarabiliyor. Onun üstünden fazla geçmiyor, Roman ayağa kalkıyor ve Jey'den rakibine Enzuigiri geliyor! Roman bu hareketin etkisiyle tek dizinin üstüne geçiyor! Jey onun tekrardan ayağa kalkmasını bekliyor ve bu sefer de Superkick yapıyor! Roman bu hareketin etkisiyle iplere kadar savruluyor... İplere sırtını çarpıyor, iplerden sekiyor ve bir NO SELL ürünü olarak Superman Punch vuruyor! İkisi de yerde, seyirciler alkışlıyorlar! Ortalık epey karıştı! Fazla geçmeden aynı anda ayağa kalkıyorlar, birbirlerine üst üste yumruklar atıyorlar! Tama, Solo'yu kaldırıyor ve ringin içine sokuyor. Arkasına döndüğünde Jacob'tan Running Headbutt! Tanga, Jacob'ı kaldırıyor ve Powerslam yapıyor! Tanga ringe giriyor, Solo''nun kalkışını bekliyor. Solo kalkıyor ve Big Boot! Hayır, Solo çekildi! Direkt Tanga'yı kendisine çeviriyor... Tanga döner dönmez yumruk atıyor! Solo tek dizinin üstüne geçiyor! Tanga iplere koşuyor, iplerden sekiyor ve Solo'dan Samoan Drop! Tanga yuvarlanarak ringden çıkıyor... Solo dahil oluyor... Jey'e o da saldırıyor!

JEY YERE KAPAKLANDI! ROMAN KÖŞEYE GEÇİYOR! BÖĞÜRÜYOR!

AMA... SOLO, BUNU BANA BIRAK DİYOR! JEY'İ KALDIRIYOR VE ONU SIMSIKI TUTUYOR! ROMAN'A KOŞMASINI BAĞIRIYOR!
ROMAN KOŞUYOR! OMG! JEY BUNU ÇEVİRDİ! SOLO'YU ROMAN'IN ÖNÜNE ATTI! ROMAN'DAN SOLO'YA SPEAR! ROMAN ŞOK OLDU! SOLO ELİNE YÜZÜNE BULAŞTIRDI! HER NEYSE, ROMAN HIZ KESMEDEN JEY'E DE KOŞUYOR!

99acwt3.jpg


JEY SMALL PACKAGE HOLD PIN'E ÇEVİRİYOR! ROMAN SPEAR YAPAMADAN SMALL PACKAGE HOLD PIN!! HAKEM DİREKT SAYIYOR! 1... 2...

3!

Kazanan: Jey

ehom056.jpg
ke7p4mt.png


BÜTÜN ARENA, BÜTÜN HERKES ŞOKE OLMUŞ DURUMDA! NE OLURSA OLSUN, ORTAYA ÇIKAN KAOS DURUMUNU BİR AVANTAJA ÇEVİREN VE MAÇI KAZANMAYI BİLEN BİR İSİM VAR, O DA JEY! AŞIRI YORGUN DÜŞMÜŞ OLAN JEY, BİR KOLUNU ORTA İPE DOLUYOR VE HIZLI NEFES ALIP VERMELERLE ROMAN'I İZLİYOR. ROMAN'A DÖNDÜĞÜMÜZDE İSE AYAĞA KALKMADIĞINI, ELİNİ ALNINA GÖTÜRDÜĞÜNÜ GÖRÜYORUZ! ROMAN İÇERİSİNDE BULUNDUĞU DURUMA KAHREDİYOR! BU ESNADA JEY'İN BU MAÇIN GALİBİ OLDUĞUNA DAİR ANONS GEÇİLİYOR VE ARENAMIZDA TEKRARDAN ''FE!N'' ŞARKISI YANKILANIYOR!

jyiv9k9.jpeg
5q559l9.jpg


Hakem, Jey'e doğru giderek onun elini havaya kaldırıyor. Bir süre bu şekilde kalıyorlar ve bu gövde gösterisine Tama ile Tanga'nın da dahil olduğunu görüyoruz. Hep birlikte, Jey'in galip geldiğini sergiliyorlar! Tama sırıtarak Jey'in sırtına vuruyor, tebrik ediyor. Bu üçlü hep birlikte zaferi kutluyorlar, Roman'ın buhranını görmezden gelerek. Her biri ayrı köşelere giderek Second-ropelere çıkıyorlar ve Tauntlarını yapıyorlar. Hırsıyla, sevinciyle bağırıyor! Jey'in yüzünde kardeşliğin ve intikamın tatminini görmek mümkün! Son olarak ringin ortasında bir araya geliyorlar ve birbirlerine omuz atarak sarılıyorlar. Seyircilerin büyük coşkusu söz konusu! Tanga, Jey’e bakarak başını sallarken, Tama ise galibiyetin şerefine ellerini havada birleştiriyor. Guerrillas of Destiny ile Jey, ringin ortasında birlik içinde duruyorlar, Roman'ın yenilgisine inat dolu bir zafer pozu veriyorlar. Jey'i omuzlarına alıyorlar ve flaşlar patlıyor! Kameralar, bütün gözler onların üstünde!

mpa0qit.png


Roman alnından süzülen terleri eliyle silerek sert bir hareketle saçlarını geriye doğru atıyor. Gözlerindeki öfke, yüzüne tam anlamıyla yansımış durumda. Çenesi sıkılı, nefesi kesik kesik. Bir anlığına etrafına bakıyor, ama kimse ona yaklaşmaya cesaret edemiyor. Vücudu titriyor, sinirden adeta alev almış gibi. Roman birden başını yukarı kaldırıyor ve öfkeden kükreyen bir sesle bağırıyor. Yumruklarını sıkarak ring iplerine doğru yürüyor, ipleri kavrıyor ve bütün gücüyle sarsıyor, sanki ringin kendisini yıkmak istiyor gibi. Roman, köşeye yaslanıp ağır nefesler alırken, gözlerinden ateş fışkırıyor. Yüzündeki ifade, kimsenin görmek istemeyeceği türden bir öfkeyi yansıtıyor. Ringe vurduğu her adım yankı yaratıyor, kaybettiği maçın şokunu ve hiddetini her hareketinde hissediliyor. Bu esnada darmadağın halde olan Bloodline üyeleri Jacob ile Solo'nun ona doğru giderek gittiğini görüyoruz. Her adımlarla içlerindeki çekinceyi, korkuyu hissediyoruz. Roman onlara bir şeyler söylüyor, yakından çeken kameralar sayesinde neler söylediğini seçebiliyoruz.

fasc1pd.png


Roman Reigns: Ailem ile geleneklerimi korumayı sorumluluk edinmişken ve bu yükü sırtıma almışken bir de sizi sırtımda taşıyorum. Bu şekilde ilerlemek fazlasıyla güç. Kanım için verdiğim mücadeleyi sizinle birlikte yapmayı hedeflemiştim ama şu anda bulunduğumuz noktada bunu SİZE RAĞMEN yapıyorum! Siz ve sizin işe yaramazlıklarınızla daha ne kadar didişebilirim bilmiyorum. Hiçbir şeyi beceremiyorsunuz, yapamıyorsunuz ve işimi kolaylaştırmıyorsunuz! Sizler Bloodline için bir şey yapamamış emek fakirleri olmaktan öteye gidemediniz! Şimdi söylesenize, neyi başardınız? Neyi doğru yaptınız? (korkunç bir şiddetle bağırıyor) SİZDEN SADECE ONLARI BU KAFESTEN UZAK TUTMANIZI İSTEMİŞTİM! SADECE BU KAVGAYA ONLARIN DAHİL OLMAMALARINI SAĞLAMALIYDINIZ! ELİNİZE, YÜZÜNÜZE BULAŞTIRDINIZ! HER ZAMAN BECERİKSİZ OLDUNUZ! GİDİN!

Solo Sikoa: Bi... Bir sani...

Roman Reigns: GİDİN DEDİM!

Jacob Fatu: A... Ama....

Roman Reigns: SİZİNLE OLAN İŞİM BİTTİ, SİZİ BİR DAHA GÖREMEYECEĞİM BİR YERE GİDİN! SADECE GİDİN!

lmndwgr.png
s39ru22.jpg


Jacob ile Solo ikilisi başlarını öne eğiyorlar ve içinde bulundukları utanma duygusu ile rencide olmuş bir şekilde gidiyorlar. İplerin arasından geçmelerinin ardından Apron'dan aşağıya atlıyorlar ve arkalarına bile dönmeden orayı terk ediyorlar. Tama ile Tanga ikilisi, omuzlarına aldıkları Jey ile kutlamaya devam ediyorlar. Roman'ın ise öfkesi ile kendisini köşede yere bıraktığını ve sırtını yaslayarak onları izlediğini görüyoruz. Bu kaosun ve gerilimin ardından kameralar kapanıyor, olayımız burada son buluyor.

tnmtwb5.jpg


1lyhujr.png


Will Ospreay arka alanda yürüyor tek başına. Boynunu bükmüş. Yorgunluk ve acıyla savrularak ilerliyor.

???: Will! Dur!

d2ugzoc.png


Gecenin başında Another Life'ın unvanını kaybetmesine sebep olan Nigel McGuinness, Will'in yanına geliyor. Will yumruğunu havaya kaldırıyor.

Will Ospreay: Seni öldürmemi mi istiyorsun ha?! ÖLMEK Mİ İSTİYORSUN?!

Nigel McGuinness: Bak, anlıyorum! Öldüreceksen öldür ama önce şunu dinle: Bu gece, rapor sonucum açıklandı Will. Aylardır beklediğim rapor sonucu açıklandı.
Will Ospreay hala atak modunda. Yüz ifadesinde bir değişme olmadan Nigel'ı dinliyor.

Nigel McGuinness: Ve temize çıkamadım.

qp7rjg0.png


Will Ospreay: Umurumda değil. Bunları bana niye anlatıyorsun?

Nigel McGuinness: Çünkü korkunun insana neler yaptırabildiğini biliyorum, kaygının da... Temize çıkmada bana yardımcı olacak kişiler, sen ve keş dostun Jeff Hardy'den başkası değil.

Nigel, ceketinin içinden bir dosya çıkarıp sallıyor. Ospreay zor tutuyor kendini vurmamak için.

Nigel McGuinness: Bunu yapmayacaktım! İnan bana bunu yapmak istemezdim! Ancak tek çıkış yolu buydu. Jeff Hardy'nin gerçek raporları burada Will. Ve eğer bu rapor, The Rock'ın eline geçerse ne olacağını gayet iyi biliyorsun.

de5dj2f.png


Will Ospreay: Seni orospu çocuğu!... Ne- Peki ne yapmamızı istiyorsun?

Nigel McGuinness: Bilmiyorum. Orası size kalmış. Fakat şunu biliyorum, temize çıkmama yardımcı olduktan sonra ikimiz arasında bir maç ayarlanmasını da sağlayacaksın: Will Ospreay vs. Nigel McGuinness, PGW 50'de! Eski günlerdeki gibi!

Will Ospreay: Seni geri döndüreceğim Nigel... Ve döndüğün maçta tekrar emekli edeceğim!

Nigel sırıtırken Will, bu yaşananları sindirmeye çalışıyor. Ani bir öfke patlamasının arefesinde Nigel'a bakarken ekran kararıyor.

tnmtwb5.jpg

Ricardo_Rodriguez_bio.jpg


Yeniden ringdeyiz! Seyircilerden yoğun yuhalamalar gelirken kameralar ringe yaklaşıyor. Ricardo Rodriguez bu! Sıradaki maçın spoiler'ını böyelece yemiş oluyoruz. Ricardo anonsunu yapıyor.

Ricardo Rodriguez: ¡Damas y caballeros! Es un gran honor para mí anunciar a este hombre, la cara de PGW, que defenderá el Campeonato PGW como el infierno esta noche, que hará cosas peores que matar a su oponente. ¡Él es un verdadero mexicano, la verdadera y única cara de PGW! ¡Él es y será el mejor de todos los tiempos! ¡¡¡ÉL ES EL CAMPEÓN PGW, AAAALLLLBEEEERTOOOOOOOOOOOO!!!! EEEELLLLL PATROOOOONNNNNNNNNNN!!!!!!!! DEEEEEELLLLLLLLLL RIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!


images
527c4-16656150922001-1920.jpg


Alberto Del Rio girişte görünüyor. PGW şampiyonu önce arabasıyla korna öttürüyor ve reaksiyonun anasını ağlatıyor. Sonra da arabadan iniyor ve kemerini alıp ringe doğru ilerliyor. Balenciaga marka maskesiyle şampiyon sahalarda! Çeşitli tauntlarıyla upuzun bir giriş yapıyor Alberto. Seyirci onu yuhalasa da o selamlamayı biliyor. Ringe giriyor ve tauntlarını son kez attıktan sonra rakibini bekliyor.


m3ZbIy.jpg
NXT-02282014ej-4376_3105056.jpg


The Challanger! Val Venis girişte görünüyor. Hemen arkasında Tyler Breeze var! Venis ringe doğru ağır adımlarla ilerliyor. Alberto'ya gözünü kırpmadan bakıyor. Del Rio da ona kilitlenmiş bir şekilde bakmaya devam ediyor. İkili ringe doğru ilerlerken Tyler Breeze kenara doğru geçiyor. Val Venis ise basamakları çıkarak ringe giriyor. Tauntlarını atıyor. Bu sırada Alberto'nun mikrofonsuz bir şekilde söylendiğini görüyoruz.

alberto-del-rio-angry-600x338.jpg


Alberto Del Rio: O orospu çocuğu Miz, bu maçı gecenin ana olayına almadığı için pişman olacak.

Val Venis: Bu maç ana olay da olsa geceyi ayakta kapatamayacaksın Alberto. Boş yere Mike'a kızma.

Alberto Del Rio, İspanyolca küfürler ederek Venis'e doğru bakarken Venis yalnızca gülümsüyor. Hakem biraz sonra Alberto'dan kemeri alıyor. Önce Venis'e sonra Alberto'ya ve de seyircilere gösteriyor. Maç başlıyor!

PGW Championship
Alberto "La Cara" Del Rio vs. Val Venis w/Tyler Breeze


hq720.jpg
hqdefault.jpg


Maç başladı. İkili birbirlerine yaklaşıyorlar ve Elbow And Collar Tie Up'a gidiyorlar. Val hızlı bir headlockla Alberto'yu kavrıyor. Headlock esnasında maskesinin göz kısmından çekiyor. Alberto bundan kurtulmayı başarıyor ve Val'ı iplere yolluyor. Val iplerden sekip bir shoulder block! Alberto yere yığılıyor! Val kalkmaya çalışan Alberto'nun kafasına seri yumruklar vurarak Alberto'yu sersemletiyor. Alberto ipleri tutarak kalkıyor. Val iplerin orada Alberto'yu yumruk manyağı yapıyor. Sağlı sollu yumruklar vurarak Alberto'yu sersemletip tekrardan headlocka alıyor. Alberto'yu Headlock Takedownla yatırıyor! Alberto'yu yerde kıstırıyor. Alberto bundan kurtulmaya çalışırken sağlam bir yumruğu geçiriyor! Alberto yüzünü tutarak yerde kıvranıyor. Val apronun oraya geliyor ve Breeze'e sesleniyor.

Val Venis: O kapitalist köpeği nasıl da pataklıyorum. Görüyor musun? Kadınlar bunlara bayılır. Maçta her zaman dominant ol. Kadınlara yatakta ne kadar dominant olacağını göstermenin yolu bundan geçer.

15452252.jpg


O sırada Alberto aniden Val'ı Sleeper Hold'la kavrıyor! Val kıvranarak ringin ortasına geliyor! Alberto, Val'ın sırtına biniyor! Val geri geri gelerek Alberto'yu köşeye çarptırıyor! Böylelikle kurtulmayı başarıyor. Sonrasında tutuyor ve Double Underhook Suplex'le Alberto'yu yatırıyor! Alberto sırtını tutarak acıyla kıvranıyor! Val, Alberto'yu çenesinden tutarak kaldırıyor ve sağlam bir tokadı geçiriyor! Alberto yerde sallanarak iplere sürünüyor. Kalkmaya çalışıyor. Val, Alberto'yu kaldırıyor ve Irish Whipe yolluyor. Gelişine bir High Knee sallıyor fakat Alberto bundan kaçıyor ve Step Up Enzuigiri! Val yere yapışıyor! Alberto hızla Tuşa gidiyor! 1........2........ KICKOUT! Alberto sinirle kalkıyor. Ve Val'ın tepesine çıkıp Val'ı hızla yumrukluyor. Bırakıyor sonrasında birazda stomplar vuruyor. Ardından kameraya doğru geliyor.

Alberto Del Rio: Mike, beni izlediğini biliyorum. Mike, beni kıskandığını biliyorum! Beni kıskanıyorsun çünkü PGW'nun yüzü benim! Ana olayda olması gereken kişi bendim! Buranın tek ve gerçek şampiyonu benim! Senin para makinen benim estúpido!

dos-caras-jr-en-mexico.jpg


Alberto, arkasındaki Val'a bir Superkick sallıyor! Fakat Val bundan eğiliyor ve Alberto'ya aniden bir High Knee! Val, Alberto'yu yerde kavrayıp Chinlocka alıyor. Alberto bir süre sonra ayaklanarak bundan kurtulmayı başarıyor. Karnına karnına üst üste yumruklar vurup kilidi çözüyor. Sonrasında Val'ı kafasından itiyor. Val'dan aniden bir Headbutt! Alberto sersemleyerek yere yapışıyor! Val, Alberto'yu kaldırıp köşeye çekiyor ve maskesini yırtmaya çalışıyor. Fakat Alberto aradan aniden bir Eye Poke! Sonrasında Alberto'dan da bir Headbutt! Val yere yapışıyor! Alberto yerde üst üste stomplarla Val'ı sersemletiyor!

Alberto Del Rio: Bana bak aptal herif! Bu maskenin bana kaç paraya mâl olduğunu biliyor musun!? Jigololuk kariyerinde kazanamayacağın kadar parayı bu lanet maske için dünyanın en pahalı markalarından birine ödedim. Ben gerçek şampiyonum! PGW'nun gerçek yıldızı benim! Mike gibi bunu sende o boş kafana kazıyacaksın cerdo bastardo!

hqdefault.jpg


Val'ı tutuyor ve Cross Armbreaker'a alıyor fakat Val onu üstünden fırlatıyor ve gelişine bir High Knee! Ardından yerde üst üste knee droplar vuruyor! Alberto'yu sersemletip Tuş deniyor! 1.........2....... KICKOUT! Alberto'yu kaldırıyor ve ring dışına fırlatıyor! Sonrasında kendisi de çıkıyor. Spinebuster şeklinde kaldırıyor ve ringposta doğru çakıyor! Alberto acıyla yere yığılıyor! Sonrasında Breeze'e işaret veriyor. Breeze çelik merdivenin üst basamağını söküyor. Val, Scoop Slam'le Alberto'yu çelik merdivene çakıyor! Alberto yerde acıyla kıvranıyor! Sonrasında tutuyor ve bir Piledriver'a alıyor. Çelik merdivenin üstüne bir PILEDRIVER! Fakat hayır! Alberto bunu Back Body Dropla karşılıyor! Ardından hızla ringe giriyor. Sırtını tutarak biraz soluklanıyor. Sonrasında Suicide Dive için koşacakken Val ringe dalıyor ve Alberto'yu Spinebuster'la yatırıyor! Tuşa gidiyor! 1..........2........ KICKOUT! Val, Alberto'nun tepesine çıkıp bir süre daha yumrukluyor! Sonrasında yeniden Alberto'nun maskesini yırtmaya çalışıyor! Val yırtamayınca sinirleniyor ve Alberto'yu hızla ringposta doğru fırlatıyor! Sonrasında oradan çekiyor ve kafasını köşeye köşeye vuruyor! Ardından maskesini yırtmaya başlıyor! Bu sefer başarılı! Maskesinin göz kısmından yırtıyor!

Val Venis: Milyon dolarlık maske, ne yazık ama!

mitb13_photo_197.jpg


Val hızla maskeyi yırtıyor! Birazı açıldıktan sonra Alberto eliyle daha da yırtmasını engelliyor! Kafasına ani bir tekme! Peşine bir German Suplex'le yatırıyor! Sonrasında ipleri tutarak kalkıyor. Val köşeye çekiliyor. Köşede yerde soluklanıyor. Alberto sırtını tutarak Val'a gidiyor. Val'ı köşede stompluyor! Hakem sayıyor 1-2-3-4- Hakem ayırıyor. Alberto, Val'a sağlam bir yumruk geçiriyor!

Alberto Del Rio: Bana bak Gigoló Senil! Emeklilik vaktin geldiği halde gücünün yetmeyeceği işlere kalkışıyorsun! Fakat karşındaki adam benim! PGW'nun yüzü! Benden bu kemeri asla alamazsın! Senin kariyerindeki en büyük başarı Main Event'te benimle ringe çıkmak olmak olmalıydı amigo! Ama Mike buna izin vermedi! O beni kıskanıyor! Anlıyor musun beni!? Ve üzgünüm Viejo, bunun acısını senden çıkartacağım. Milyon dolarlık maskemi parçalamanın bedelini ödeyece..
Val, Alberto'nun yüzüne tükürüyor!

20130708_RAW_DelRio_SinCara_2--a51dc70fbbc97d90a1951b50952a1d57.jpg
ghibl6r.jpg


Alberto sinirle Val'ı köşede kaldırıp boğmaya başlıyor! Fakat Val bir süre sonra üstünden itiyor! Sağlam bir yumruğu geçiriyor! Alberto sersemliyor! Val peşinden iplerden sekip bir High Knee! Sonrasında tutuyor ve PILEDRIVER! Tuşa gidiyor! 1.........2........ KICKOUT! Val, Alberto'yu kaldırıyor ve hızla ringposta fırlatıyor! Sonrasında oradan çekiyor ve BIG PACKAGEEEEE!!!! Tuşa gidiyor! 1.........2.........

SD_706_Photo_019-1.jpg


KICKOUT! Alberto atıyor! Alberto'dan aniden yerde bir CROSS ARMBREAKER!! Val direnmeye çalışıyor! Val pes mi edecek!? Val acıyla kıvranıyor!

aj6xtlm.jpg


Val bir süre sonra ayaklanıyor! Alberto'yu School Boy Roll Up pozisyonuna getiriyor fakat oradan kilidi çözüp çeviriyor ve VENIS FLYTRAP! Alberto acıyla kıvranıyor! Alberto acıyla bağırıyor! Alberto zorlukla iplere sürünmeye çalışıyor! Val öfkeyle sıkıyor! Alberto pes etmek için elini havaya kaldırıyor!

Money+Shot.gif


Hayır ipler çok yakın! Alberto acıyla iplere sürünüyor! İpleri tutmayı başarıyor! İplere resmen sarılıyor! İkili baygın halde yerdeler! Hakem sayıyor! 1.........2.........3...........4............5...........6...........7...........8.... İkili karşılıklı ayaklanmayı başarıyor! Sonrasında sendeleyerek birbirlerine yaklaşıyorlar. Alberto bir yumruk! Val'dan da bir yumruk! Alberto bir yumruk daha! Val'dan da bir yumruk! Val bunun üstüne sağlam yumruklar atarak Alberto'yu dizlerinin üstüne çöktürüyor! Dizlerinin üstünde de bir süre yumrukluyor! Sonrasında Top Rope'a çıkıyor. CUMSHOT hazırlığı ve CUMSHOTTT!!

VURMAYI BAŞARIYOR! VAL TUŞA GİDİYOR! 1.........2.........

KICKOUT!

tfojoom.jpg


Alberto yine atıyor! Val şokta! Val sinirle Alberto'nun çene kısmından maskeyi çekiyor ve çıkartıyor! Maskeyi yere atıp üstüne basıyor! Sonrasında Alberto'yu kaldırıyor ve köşeye koyuyor. Top Rope'a çıkartıyor. Top Rope'tan Superplex gibi tutuyor ve BIG PACKAGE'A ALIYOR! BIG PACKAGEEEE!!!

Tree+of+Woe+Diving+Double+Foot+Stomp.gif
2ib7ep.gif


Fakat o da ne!? Alberto bundan kurtulmayı başarıyor ve Val'ı itiyor! Val köşede asılı kalıyor! Alberto'dan TREE OF WOE DOUBLE FOOT STOMPP!! Alberto ipleri tutarak kalkıyor! Val acıyla yerde yatıyor! Alberto alkış tutuyor! Seyirciler Si! Si! Si! Si! diye chant atıyor! Val dizlerinin üstünde kalkıyor. Alberto birde SUPERKICKK! TUŞA GİDİYOR! BU İŞ BİTTİ!

1.........2........

3!!!!

Kazanan ve hala PGW şampiyonu: Alberto "La Cara" Del Rio

DDS.jpg


Del Rio başarıyor! PGW'nin yüzü maçı kazandı ve ilk kemer korumasını başarılı bir şekilde tamamlıyor. Köşeye çıkıyor Del Rio ve kutlamasını yapıyor.

ricardo-1796240.png
ups-and-downs-1690853653.jpg


Richardo Rodriguez: Persona que violó al gigoló! La persona que le enseñó! Cara de PGW! La persona de la que Mike Mizanin está celoso! ¡Aún e incuestionablemente! ¡Campeón de PGW! ALBERTOOOOOO DELLLLLL RIIIIIIIOOOOOOOOOOO!!!

tnmtwb5.jpg


MPCBoEq.png


8 Ağustos 2024,
Perşembe, saat 02:02


Aradan saatler geçiyor. The Miz yatağında öylece yatmakta. Düşünüyor Miz. PAYBACK #43 için özel olarak hazırlanmıştı. Ama nafile, bu gece gerçekleşecek o gösteriye katılmak istemiyordu. Maryse ile olan tatsız tartışmadan sonra hiçbir şey yapmak için keyfi yoktu.

Başta Miz, oturma odasında oturmuş, öylece Maryse'in dönmesini bekliyordu. Döneceğini düşünüyor ve hatta bildiğini zannediyordu. Fakat o, bir türlü gelmeyi becerememişti. Miz bu durumu kabullenemedi. Çünkü onun tanıdığı Maryse böyle yapmazdı... Ama bu sefer işler farklılaşmıştı. O da Maryse öfkelenip dışarıya çıktığında kısa sürede yanına gider, eşi ile arasındaki sorunu çözüp eşini evine getirirdi. Ayrıca hiçbir zaman ağız dolusu küfür de etmezdi. Ama yapmıştı Miz. Hırsına yenik düşüp Maryse'e oldukça ters davranmıştı. Şimdi de bunun cezasını çekiyordu.

İki saat içerisinde öfkesinin geçtiğini o da fark etti. Yaşananlardan dolayı pişmanlık duymaya başladı. Onu kırmak hiç istemese de Maryse'in son zamanlarda ondan uzaklaştığını düşünüyordu. Üstelik, eskiden yaptığı basit şeyleri şimdi yapmaz olmuştu. Maryse değişiyordu. Miz ise bu değişime ayak direse de onun kolları arasından kayıp gittiğini gördükçe öfkeleniyordu. Bu durumu işine de yansıtmış; zaman zaman öfkeli zaman zaman da çok sakin birine dönüşmüştü. Hayatındaki problemler, Miz'in karakterinde deformasyona sebebiyet veriyordu. Bu sorunları çözemedikçe de dengesiz biri olarak görünmeye başlamıştı.
dc16a-16873425389006-1920.jpg


8 Ağustos 2024,
Perşembe, saat 04:44


Saat ilerliyordu. Miz odasındaydı ve delirmek üzereydi. Maryse'i ilk önce gece 02.30 civarı olmak üzere, toplamda 43 defa aramıştı, ama bir türlü ona ulaşamıyordu. Çünkü telefonu ilk aramadan beri kapalıydı. Maryse, daha önce böyle bir şey yapmamıştı. Miz, en büyük kavgalarında dahi onunla tartışma sonrası konuşabiliyordu. Fakat şimdi tüm kapılar kapalıydı. Belki de en büyük kavgalarını o gece etmişlerdi.

Miz, Maryse'e daha fazla zaman tanımak istemedi. Saatler süren bu küslük bitiyor ve Maryse evine geri dönüyordu. Miz, her şeyi bir kenara bırakıp eşini evine getirmek için yola çıkacaktı. Sonrasına evde bakabilirlerdi. Daha fazla Maryse'i merak edip hayatı kendine cehennem etmek istemedi. Hem PAYBACK #43'ü de kaçırmak istemiyordu. Hızlıca eşini eve getirip barışacak ve o muhteşem şova ev sahipliği yapacaktı. En azından öyle düşünüyordu.

Öncelikle telefonu çıkardı ve Maryse'in şoförünü aradı.

Şoför Kevin: Merhaba bay Mizanin.

The Miz: Merhaba Kev. Maryse'e ulaşamıyorum. Nerede? Hızlıca onu eve getirmeni istiyorum. Derhal!

Şoför Kevin: Bay Mizanin, hanımefendi akşam sularında araca bindi. San Clemente tarafına ilerledik. Sonra onu indirdim. Başka bir araca binip gitti, benim de takip etmemi istemedi. Kısacası, nerede inanın ben de bilmiyorum.

The Miz: Ne demek bilmiyorum? Geri zekalı orospu çocuğu! Sen karımın nerede olduğunu bilmiyorsan nasıl şoförüsün? Yarım saat içinde onu bulamazsan siktir olup gidersin bu evden! Bir daha da benimle çalışmayacaksın. Anladın mı beni?

Şoför Kevin: Bay M-

The Miz telefonu hızla kapattı. Çok öfkeliydi. Kıyafetlerini değiştirip aşağıya indi. Kendi şoförü ile aracına bindiler. Yola çıktılar.

MV5BNzA4YjRmMjUtY2IxNC00NWEzLThhZjAtYmQ4NzY2YmU3MmQzXkEyXkFqcGdeQVRoaXJkUGFydHlJbmdlc3Rpb25Xb3JrZmxvdw@@._V1_QL75_UX500_CR0,0,500,281_.jpg


8 Ağustos 2024,
Perşembe, saat 05:55


Miz ile şoförü yollardaydı. San Clemente'ye gelmişlerdi. 90 millik yolu 45 dakikada gittikleri için biraz fazla yorgunlardı. Etraftaki eğlence mekanlarına bakıyorlardı. Dakikalardır çevreyi gezmelerine rağmen bir iz bulamamışlardı. Miz'in sinir katsayısı her geçen dakika daha da artıyordu. Kendi içinden söylenmeye başladı. Gece boyu çektiği çileden yorulmuştu. Üstelik yol boyu Maryse'in telefonunu ara sıra çaldırmasına rağmen halen kapalıydı. Biraz sonra...

Nihayet beklediği telefon geldi. Arayan kişi Maryse idi.

The Miz: Neredesin Maryse, hayatım...

Miz yelkenleri suya indirmişti. Öfke bir kenara çekilmişti. O an istediği tek şey ona kavuşmaktı.

Maryse: Mikey, sevgilim. Nerede olduğumu söyleyeceğim, ama aşırı reaksiyon göstermeyeceksin.

Miz işkillenmişti. Fakat o an için Maryse ne derse kabul edecekti. Hızla yanıt verdi.

The Miz: Söz veriyorum. Gelip seni alayım, haydi söyle.

Maryse: Hastanedeyim sevgilim.

The Miz'in içinde bir şeyler cız etmişti. Bir anda kaskatı kesildi. Nefesini tutuyordu.

Maryse: Providence Mission Hospital. Viejo olan.

The Miz: (zorlukla) Neyin var Maryse?

Maryse: Merak etme, çok iyiyim. Sadece birkaç saat daha burada kalmam lazım. Haydi, çabuk gel. Etraftakiler beni X'te konuşmaya başladı bile. Dedikodu kazanı daha fazla kaynamasın.

The Miz, "tamam," diyerek telefonu kapatıyor. Hızla hastaneye geçiyorlar.

maxresdefault.jpg


Dakikalar sonra Miz, hastaneye girdi. Maryse'in bulunduğu odayı hızla öğrendikten sonra koşarak ilerledi. Etraftaki kalabalık da ona doğru yolda olduğunu söylerken odaya seri bir şekilde girişini yaptı. Tam bu sırada, gözlerinden bir damla yaş akmıştı. Maryse'i bu şekilde, hasta yatağında görmek onun canını yakıyordu. Üstelik Maryse, telefonda söylediği gibi "hiçbir şeyi yok" da değil iken...

Miz, Maryse'in yanına yaklaştı ve ağlarken sordu.

The Miz: Ne oldu hayatım? İyi misin şimdi? Sana bunu kim yaptı?

Maryse: Konuşuruz aşkım, şimdilik bırak da dinleneyim. Merak etme, gerçekten iyiyim.

The Miz gözyaşlarını tutamıyordu. Ağladı. Maryse de onu görünce kendini bırakmıştı. İkili, duygu dolu anlar yaşıyordu. Miz, Maryse'i öpmeye başladı biraz sonra. Saçlarını okşadı ve bu sırada ona sessizce fısıldamaya başladı.

The Miz: Özür dilerim Maryse. Özür dilerim, hayatım. Benim yüzümden oldu. Bir daha asla seni üzmeyeceğim. Bir daha asla bizi üzmeyeceğim. Özür dilerim.

Maryse ve Miz birbirlerine sarıldılar. Maryse, yüzündeki morluklarla oldukça keyifsiz iken Miz ise karısına kimin el kaldırdığını oldukça merak ediyordu.

tnmtwb5.jpg



jp0dt2v.png


Arenadaki tüm ışıklar yavaşça kararır, seyirci merakla Dream’in gelişini beklerken, aniden spot ışıkları gökyüzüne yönelir ve arenanın ortasında yoğun bir sis bulutu yükselmeye başlar. "Dream Become Reborn" yankılanmaya başlar. Müzik başladığında, Dream’in her notada yankılanan varlığı tüm arenayı doldurur. Ringe doğru ilerleyen giriş yolunda yoğun bir mor duman yükselir ve altın parçacıklar havada süzülmeye başlar. Dream, görkemli bir şekilde giriş rampasında belirdiğinde üzerindeki göz kamaştırıcı, mor ve altın tonlarındaki ceket, onun iddiasını temsil eder. Üzerindeki ceket, uzun bir pelerin gibi arkasından süzülürken, ellerindeki mor eldivenler ve büyük vizörü sahne şovuna teatral bir hava katar. Ringe tırmanmadan önce, Dream son bir kez çevreye bakar ve kendine has gülüşünü yüzüne yerleştirir. Ringe girdikten sonra köşeye çıkar, havalı pozunu verir ve kendini kemerin gelecekteki sahibi olarak ilan edercesine ringin ortasına geri döner.


87kxlgc.jpg


"Live in Fear" başlamasıyla birlikte arenada loş sarı ışıklar belirir. Wyatt’ın yüzü görünmeden önce, arka planda karanlık ve ürpertici görseller geçmeye başlar: ağaç dalları, esrarengiz semboller, devrilmiş bir sehpa ve baykuş gözleri.. Arka planda kilise çanı ve fısıltılar duyarız. Wyatt, tek başınadır. Wyatt Family'nin desteği olmadan tamamen kendi karizmasıyla hareket eder. Televizyon Şampiyonluğu kemerini omzunda taşır, fakat kemer Wyatt’ın gücünden daha fazla bir sembol değilmiş gibi görünür. Wyatt, kemeri taşır ama gücü ve kontrolü sembolize eden asıl varlık kendisidir. Kemer, onun doğuştan gelen liderliğini ve kontrol yeteneğini temsil eden bir araç gibidir. Wyatt, ringin önüne geldiğinde el fenerini kapatır ve tüm ışıklar bir anda tekrar kararır. Arenayı derin bir sessizlik kaplar. Wyatt, ağır adımlarla ringe çıkar ve köşeye yaslanarak oturur. Şampiyon kemerini önüne alır, yüzünde o kendine has sırıtışıyla Velveteen Dream'e bakar. Velveteen Dream ise Wyatt'la ilgilenmiyordur. Konsantre olduğu her halinden bellidir.

Hakem son kontrolleri yaptıktan sonra maçı başlatır.

Television Championship Match
Bray Wyatt (c) vs. Velveteen Dream


Running+Crossbody+1.gif


İkisi de ağır adımlarla ringin merkezine doğru ilerliyorlar. Velveteen ani bir şekilde yürümesini koşma olarak değiştiriyor. Bray'e doğru koşuyor ve ona Clothesline yapıyor! Bu Bray'i yere yığmak için yeterli değil! Bray iplere tekrardan koşmasını işaret ediyor, Velveteen ise buna uyuyor. İplere koşuyor, sekiyor ve bir kez daha Clothesline yapıyor! Bray affalladı, yere devrilmek üzere! Velveteen bir kez daha iplere koşuyor, iplerden sekiyor ama o da ne? Velveteen'in iplerden sekeceği esnada Bray koşmaya başlamıştı, iplerden seken rakibine Running Crossbody yapıyor! Gülüş eşliğinde ayağa kalkmasının ardından, Velveteen'i tutuyor ve onu köşeye yolluyor. O bölgeye doğru koşuyor fakat Velveteen attığı tekme ile Bray'i savuşturuyor. Second-rope'ye çıkıyor ve atlıyor, Hurricanrana yapıyor! Bir saniye, bir saniye! Bu hareket tamamlanmadı, Bray rakibinitüm gücünü kullanarak kaldırıyor ve Powerbomb'a çeviriyor! Bununla da yetinmiyor, iplere doğru bir hareketlenmesi söz konusu. İplerden dönmesinin ardından Running Senton yapıyor! Tuş denemesi izliyoruz, 1... KICKOUT! Bray devam etmek istiyor, Velveteen'i saçından tutarak doğrultmasının ardından Headlock'a bağlıyor... Oturur pozisyonda olan Velveteen ve tek dizinin üstüne çökmüş bir şekilde onun boğazını sıkıştıran Bray...

Outside+Throw+the+Opponent+Multiple+Times+Headfirst+on+the+Announcers+Table.gif


Seyirciler alkışlara başlıyorlar. Bununla eş zamanlı olarak Velveteen'in de ufak ufak ayağa kalktığını görüyoruz. Bir müddet sonra tamamen ayaktalar, Bray ısrarcı; öyle ki, Velveteen'i bırakmıyor, Headlock'u koruyor. Velveteen'den bir dirsek, bir tane daha ve bir tane daha! Bunların neticesinde Bray bırakıyor! Velveteen'den üst üste yumruklar, sonrasında arkasına dönüyor ve iplere doğru hareketleniyor. İplerden sekiyor ve Big Boot'u yapıştırıyor! Üstüne iplere doğru hareketlendiğini izliyoruz. İplerden sekiyor ve yerdeki rakibine bir de Leg Drop yapıyor! Bunun üstüne tuşa gittiğini izliyoruz, hakem saymakta; 1... KICKOUT! Velveteen hırslı bir şekilde ayağa kalkıyor, Bray'i saçından çekerek kaldırmasının ardından onun karnına bir tekme atıyor. Bray karnını tutarak eğiliyor, Velveteen ise iplere doğru koşuya başlıyor. İplerden sekmesinin ardından Famouser geliyor! Kontrolü kaybeden Bray, yuvarlanarak ringin dışına taşıyor kendisini. Ring içine baktığımızda ise Velveteen'in gerilmiş bir şekilde beklediğini görüyoruz. Bray ayağa kalkar gibi olduğunda iplere koşuyor, iplerden sekiyor ve Step-up Tope Con Hilo yapıyor! Seyirciler alkışlıyorlar, Velveteen ise maçın temposunun düşmesine fırsat tanımadan Bray'i sakalından tutarak kaldırıyor. Ona bir Headbutt yapmasının ardından ensesinden kavrıyor ve kafasını spiker masasına vurmaya başlıyor! Sert bir biçimde ve üst üste olacak bir şekilde bunu yaparak Bray'e oldukça ciddi bir hasar bıraktığını söyleyebiliriz. Bray spiker masasının üstüne seriliyor, hakem Velveteen'e ringe dönmesini söylüyor.

Velveteen Dream: Husky... Yaşadığını biliyorum. Ortaya çık!

Toss+Suplex+2.gif


Velveteen bunları söyledikten sonra ringe dönüyor. Hakem de ringin içine dönüyor ve diskalifiye etmek üzere saymaya başlıyor, 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... Bray son anda ringin içine atıveriyor kendisini. Velveteen ringe giren Bray'i birkaç stomp atarak karşılıyor. Bunu takip eden ise Bray'in ayağa kalkmasını beklemesi oluyor. Fazla geçmiyor, Bray ayağa kalkıyor ve Velveteen onu köşeye yolluyor. Kendisi de o bölgeye gitmesinin ardından rakibini sırtlıyor ve Top-rope'ye oturtuyor. Onun bacaklarını iplerin üstünden geçiriyor ve kendisi de Second-rope'ye çıkıyor! Bray'in kolunu kendi omzuna alıyor ve Superplex yapmaya girişiyor Velveteen! Hayıır! Bunu başaramıyor çünkü Bray, karnına yumruklar atmaya başlıyor. Birkaç yumruk ardından, Velveteen rakibini serbest bırakıyor fakat hâlâ Second-rope'de! Bray'den Headbutt! Bu Headbutt, Velveteen'in kendisini ring matına bulmasına yol açıyor! Acı içinde sırtını tutarken, Bray bulunduğu noktada ayağa kalkıyor ve atlıyor, Diving Elbow Drop! Bunun üstüne bir tuş izliyoruz, 1... 2... KICKOUT! Bray, Velveteen'i kaldırıyor ve ona Toss Suplex yapıyor! Velveteen'in ayağa kalkmasını beklediği süreçte, ona doğru eğiliyor...

Bray Wyatt: Nasıl, huh?

Velveteen Dream: Sen değişmedin! O, ruhunu ele geçirdi. Geri al Husky. ONU GERİ AL! HAYATINI GERİ AL!!

Bray öfkelenerek onu ayağa kaldırıyor ve Uranage Slam yapıyor! Bu harekette başarı var! Direkt rakibinin üstüne geçiyor ve hakeme saydırıyor, 1... 2...

Superkick+%252B+The+Dream+DDT.gif


KICKOUT! Bray'in sabrı taşıyor iyice! Bu maçın uzaması onu öfkelendiriyor, kudurtuyor! Öfkesi içinde bir şekilde Velveteen'in kalkmasını bekliyor. Fazla geçmiyor, Velveteen ayağa kalkıyor ve kısa süreli bir dans geliyor. Bray, sersemlemiş haldeki rakibi ile kısa süreli bir salsa yapmasının ardından onu Sister Abigail pozisyonuna alıyor. Alnından öpmek üzere kafasını Velveteen'e yaklaştırıyor ki... Velveteen'den Headbutt! Kafalar bir kez daha tokuştu! Bu maçın şiddeti bir hayli fazla. Bray yüzünü tutarak onu bırakıyor, Velveteen de acılarına rağmen kalkıyor. Kalktığında Bray'in kendisine doğru koştuğunu görüyor lakin yaptığı Spinebuster ile onun planlarını suya düşürüyor. Bu hareketin devamında iki isim de yerde uzanma halinde. Neyse ki fazla geçmeden ayaklanıyorlar, Velveteen ayağa kalkar kalkmaz rakibine doğru koşuyor ve ona Running Codebreaker yapıyor! Running Codebreaker geldi! Direkt tuşa götürüyor, 1... 2... KICKOUT! Velveteen motivasyonunu koruyor, hırsıyla devam ediyor maça. Hızla kalktığı yerinden direkt köşeye atıyor kendisini. Rakibinin ayağa kalkmasını beklediği süreçte Shawn Michaels gibi ayağını kaldırıp ring matına vuruyor ve bunu sürekli tekrarlıyor. Bray ayağa kalktığında Superkick görüyoruz! Bray yere serilmeden üstüne bir de DREAM OVEEER!! BAŞARILI! TUŞA GİDİYOR, HAKEM SAYIYOR VE SEYİRCİLER DE EŞLİK EDİYORLAR! 1... 2...

KICKOUT! Velveteen elini ring matına birkaç kere vurmasının ardından ayağa kalkıyor ve rakibinin de ayağa kalktığı süreçte ona bir şeyler söylüyor...

Velveteen Dream: Vaktin çoktan doldu Wyatt. O garabet çiftlik evi, oğulların, öğreticin Rosemary, hayatını adadığın felsefe... Hiçbiri- Hiçbiri gerçek değil.

6ru6yoa.png


Wyatt'ı köşe gönderine yüz üstü sertçe fırlatıyor şimdi. Wyatt'ın omzu paramparça. Velveteen ringden inip Wyatt'a yaklaşıyor. Suratını avuçluyor, onu sıkarak bağırmaya başlıyor.

Velveteen Dream: İLLÜZYON... Seni en iyi tanımlayan şey bu! Bizi kandırmak için önce kendini kandırmalıydın ve yaptın! Ve artık neredeyse, hiç Husky olmamış gibi davranıyorsun.

Aniden çok sert bir tokat atıyor.

Velveteen Dream: BAŞARDIN WYATT! UNVANSA UNVAN, OĞULSA OĞUL... SANA İNANAN BİNLERCE MANYAK! HEPSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİN! O'NU REHİN TUTMAK İÇİN BİR BAŞKA NEDENİN DAHA VAR MI?! BEN HUSKY'İ İSTİYORUM! O TEMİZ SURATLI, SAF ÇOCUĞU!

ir9wjnn.png


Velveteen ringe girdiğinde Bray Wyatt spider walk yapıyor. İkisi de soğukkanlı bir şekilde bakışıyor. Velveteen hemen tekmeyle Wyatt'ın üzerine koşuyor ancak Wyatt'tan roll up! 1... 2... Velveteen kurtuluyor. İkili vakit kaybetmeden kalkıp birbirinin üzerine koşuyor, Lariat! Yere kapaklanıyorlar şimdi. Biraz sonra Velveteen, iplere tutunarak kalkan Wyatt'ın üzerine koşuyor ancak Wyatt eğilip sırtıyla ringin dışına yolluyor onu. Fakat Velveteen çok esnek! İplere tutunuyor. Ardından Wyatt'a bir yumruk vuruyor. Wyatt ring ortasına doğru savrulunca Velveteen iplerden zıplıyor ve Diving double axe handle!! Wyatt'ın yere kapaklanmasına izin vermeden irish whipe yolluyor. Body Avalanche! Wyatt tır gibi çarpıyor Velveteen'e. Vel yerde ceset gibi aprona doğru yuvarlanıyor. Wyatt da ona eşlik ediyor. Aprona çıkıyor. Vel'i kaldırıp Apron DDT! Ellerini iki yana açarak huşu içinde gökyüzüne bakıyor Wyatt. Dibindeki seyircilerden olumsuz reaksiyonlar alıyor ancak o şu anda başka bir alemde gibi, umursamıyor. Velveteen yerde kendine gelmeye çalışıyor.

Wyatt seyirciyle girdiği münakaşadan sonra yanına döndüğünde Velveteen'den karnına bir yumruk. Ardından bir tane daha. Wyatt'ı kolundan tutup köşe gönderindeki demire çarptırıyor! Kolunu bırakmadan art arda oraya çalışıyor şimdi. Wyatt'ın çektiği acıyı suratından anlayabiliyoruz. Velveteen son kez Wyatt'ın koluna çalışacakken Wyatt son gücüyle durumu tersine çevirip Velveteen'in kolunu çarptırıyor demirlere. Ardından çelik merdivenlere kafasını vurdurup ringe yolluyor, kendi de giriyor Wyatt. Velveteen'in yerde kolunu tutarak kıvrandığını gördüğünde iplerden ivmeyi alıyor ve Running Sent- Vel, yuvarlanarak kaçıyor ve sırtını boşa vurmanın acısını yaşayan Wyatt'a Superkick! Hemen sonra Running Leg Drop! Tuşu saydırıyor! 1... 2... Wyatt atıyor! Velveteen nefes nefese saçını düzeltip soluklanırken Wyatt'ı izliyor. Birkaç saniye sonra yerde iyice kapaklanmış duran Wyatt'ın başında dikiliyor. Ağır ağır çömelip, kulaklarını kapatan saçlarını çekerek...

Velveteen Dream: A-

Bray Wyatt aniden vahiy gelmiş gibi ayağa kalkıyor, Throat Thrust! Ardından Running Senton! Velveteen'i saçından çekip başını defalarca ring zeminine vuruyor. Vuruyor ve konuşuyor!

YshosnFm_o.png


Bray Wyatt: Sus artık! Sus aşağılık herif! Beni yönlendirebileceğini mi sanıyorsun? Üstelik bunu sen yapacaksın ha? Şansına yaşayan, o küçük beynine bile söz geçiremeyen adam? (Wyatt gülmeye başlıyor.) Deliler, diğerlerini de deli sanırmış Vel. Fakat üzgünüm maymun kılıklı adam, burada senden başka bölünmüş karakterlere sahip biri yok. Tahminin doğru, yalnızsın! Sen, Velveteen ve The Dream; üçünüz tek bir bedende yapayalnızsınız. Aynı, Meksika'daki otel odasındaki gibi...

p53aygh.png


Wyatt şimdi Headlock'a alıyor Velveteen'i. Ringin tam ortasına doğru çekiyor onu. Velveteen Dream çırpınıyor. İplere yetişmeye, kafasını kilitten kurtarmaya çalışıyor ancak zor... Wyatt'ın bırakmaya niyeti yok. Velveteen'in suratından nefes alamadığını ve iyice zorlandığını görüyoruz. Bakışları donuklaşmaya başlıyor. Hakem kontrol ediyor Velveteen'i. Hakemin elini hissettiğinde son bir güç dalgası daha geliyor Velveteen'e. Tükürükler saçarak kurtulmaya çalışıyor. Wyatt'ın koluna ve kafasına vuruyor ama etkisiz! Gücü iyice azalmış durumda. Wyatt'sa bir halat gibi kullandığı kolunu iyice sıkıyor. Velveteen'i öldürmeye and içmiş bu adam! Her türlü kaçış yolunu deneyen Velveteen'in elleri, ağır ağır düşüyor zemine. Velveteen'in şaşılaşan gözleri kapanıyor. Hakem bir kere daha kontrol ediyor onu ve elini tutup bırakıyor. Velveteen'in eli bilinçsizce yığılıyor. Ardından bir kere daha deniyor hakem. Bir kere daha yığılıyor. Son kez deniyor hakem ve Velveteen'in elini bırakıyor?!

HAVADA! VELVETEEN'İN ELİ CANLI! SIKI SIKI TUTTUĞU YUMRUĞU GEVŞİYOR VE İŞARET PARMAĞI TAVANI GÖSTERİYOR. VELVETEEN'İN GÖZLERİ HALA KAPALI VE BİLİNCİ YERİNDE DEĞİL GİBİ ANCAK ELLERİ HALA YAŞIYOR! SANKİ ONU TUTAN, GÖRÜNMEZ BİR BAŞKA EL VAR! VELVETEEN BİRDEN KENDİNE GELİYOR VE AYAKLARINI KALDIRARAK POZİSYONLARINI DEĞİŞTİRİYOR. WYATT ŞU AN TUŞ HALİNDE. HAKEM SAYIYOR! 1... 2... 3!

ATIYOR! ATIYOR WYATT DA SON SANİYE! ANİ ROLL UP'U BEKLEMİYORDU! Velveteen, bir superkick daha çakıyor şimdi. Wyatt iplere doğru savruluyor. Döndüğünde Vel'den bir de Spinebuster! Velveteen çıldırdı. Bağırıp çağırıyor şimdi. Göğsüne vura vura ringi turladıktan sonra yerde hareketsizce yatan Wyatt'a bakıyor. Biraz önce gaza gelmiş ve içinden canavar çıkmış olan bu adam, şimdi Wyatt'a acıyarak bakıyor. Yüzüstü yatan Wyatt'ı tek hamleyle çeviriyor ve Wyatt'a bakarak tepesinde bağırıyor.

Velveteen Dream: ZANNETTİĞİNDEN DE GÜÇLÜSÜN HUSKY! GEL, SENİ BEKLİYORUZ! SENİ YARGILAMAYACAĞIZ! HESAP SORMAYACAĞIZ! SENİ KÜÇÜMSEMEYECEĞİZ! EN BAŞARILI HALİNLE DEĞİL; KENDİN OLARAK GEL! SEN BU DEĞİLSİN! BU KARANLIK RUH EMİCİ REDNECK, SENİ TANIMLAMIYOR!

Velveteen Dream köşe gönderine çıkıyor şimdi emin adımlarla. Vakit geldi! Wyatt hala devredışı, seyirciler çıldırmış halde. Velveteen Dream köşe gönderine çıkıp ayaklarının üzerinde doğruluyor ve ellerini kaldırıyor. Tauntunu atıyor! The Purple Rainmaker?!

ilxblzp.png


BAŞARILI! HAKEM SAYIYOR TUŞU! 1... 2...

OLAMAZ!! ATIYOR!!! ATIYOR WYATT!!! VELVETEEN ŞOK İÇİNDE! WYATT'IN CANSIZ BEDENİNİN ÜZERİNE UZANMIŞ, UZAĞA BİR NOKTAYA BAKIYOR! BİRDEN- Üstüne çıkıp öfkeyle yumruklamaya başlıyor Wyatt'ı. Defalarca defalarca yumrukluyor. Öyle ki hakem araya girmek durumunda kalıyor. Velveteen şimdi hakeme dikleniyor. İkisi arasında kısa bir diyalog dönüyor. O esnada Wyatt iplere tutunuyor ancak ayağa kalkacak mecali yok! Velveteen Dream köşe gönderine yöneliyor yine. Bir tane daha yapıp fişi kesme niyetinde! En üst iplere çıkıp arkasını dönüyor!

98ir5k4.png


Bray Wyatt'ı ayakta öylece dikilirken görüyor Velveteen ve şaşıyor! Kendini korumak için gardını almaya yelteniyor ancak Wyatt'tan bir hamle gelmiyor. Bu Wyatt'ın bildiğimiz bakışı değil. Tuhaf duruyor. Enteresan davranıyor. Bakışlarında masum bir çocuğun ifadesi var. Velveteen Dream bir an için ne yapacağını bilemiyor. Bray Wyatt gülümsüyor. Onu gören Vel, yavaşça köşe gönderinden iniyor ve Wyatt'a yaklaşıyor. Wyatt kollarını açıyor iki yana. Velveteen Dream de gülüyor nihayet.

Velveteen Dream: Husky?

Bray Wyatt çağırıyor onu kendine. Birkaç adım da kendi atıyor. Velveteen Dream şimdi koşuyor ve sarılıyorlar! Velveteen Dream ve Bray Wyatt sarılıyor! Ya da Husky Harris?!

gnefa80.png


Sadece sarılıyorlar öylece. Konuşmuyorlar. Seyirciler ayağa kalkıp alkışlıyor ikiliyi. Velveteen Dream şimdi uzaklaştırıyor bedenini ve Wyatt'ın gözlerinin içine bakıyor. Sonra, tekrar sarılıyor. İkili kendi aralarında bir şeyler konuşuyorlar ancak duyulmuyor. İki isim el ele tutuşup seyircilere dönüyor şimdi!

1m3rekh.png


FAKAT WYATT ANİDEN ÇEVİRİYOR VELVETEEN'İ VE ALNINA BİR ÖPÜCÜK KONDURUYOR! SİSTER ABİGAİL!! 1... 2...

3!

Kazanan ve Hala Televizyon Şampiyonu: Bray Wyatt

24og6kj.jpg


Bray Wyatt dizlerinin üzerine çöküp, yerde öylece yatan Velveteen'e bakarak kahkahalar atmaya başlıyor. Seyircilerden berbat bir reaksiyon geliyor. Wyatt yüzündeki terler vücuduna damlarken ellerini iki yana açıp tauntunu atıyor. O esnada hakem unvanı getiriyor Wyatt'a. Wyatt onu almaya yeltenmediği için omzuna bırakıyor. Birden surat ifadesi ciddileşiyor ve ayağa kalkıp koruduğu unvanıyla ringi turluyor. Kandırdığı adamı ringde yalnız bırakarak insanların yuhalamaları eşliğinde girişe doğru ağır ağır ilerliyor. Anonsörün maçın sonucuna dair geçtiği anonsta "Bray Wyatt" kısmı geldiğinde elini kulağına götürerek dikkati oraya çekiyor. Sırıtarak, biraz da aşağılayan bir ifadeyle arka alanın yolunu tutuyor Wyatt. Görüntüler de burada son buluyor, şovumuz kaldığı yerden devam ediyor.

tnmtwb5.jpg


aHR0cHM6Ly9zMy5zdXBlcmx1Y2hhcy5jb20vMjAxNi8wMS9UaGUtV3lhdHQtRmFtaWx5LmpwZw


Şampiyonlar arka alanda! Takımlar şampiyonluğunu kazanan Bray Wyatt'ın evlatları ve Television kemerini büyük bir başarıyla koruyan Bray Wyatt! Wyatt Family'i arka alanda görüyoruz. Maçın hemen ardından Wyatt kameralara konuşmaya devam ediyor.

Bray Wyatt: Rahibe Abigail... Bu geceyi sana adıyorum. Sen ve kutsal öğretilerin sayesinde Güneyli bu çocuk, sıradan bir kasabadan çıkıp dünyaya uzanan bir kapı açtı. Şimdi ise dünyanın en büyük güreş şirketinde, büyük bir başarıya imza atarak tüm takımıyla beraber birer unvana sahip oldu. O olmasa o küçücük kasabada, belki de bir mezarcı olarak etrafa koşturan sıradan biri olarak hayatıma devam edebilirdim. Ama bugüne baktığımızda, dünya Bray Wyatt'ın avuçlarının içinde. Huzur içinde uyu, Rahibe Abigail... Senin için savaşmaya devam edeceğim.

Wyatt Family kemerlerini havaya kaldırıyor. Wyatt klasikleşmiş kahkahalarını atıyor. Bu sırada...

l-intro-1693168788.jpg


Arka alana gelen ekip House of Black! Malakai Black önderliğinde tüm takım burada. Malakai Black, Bray Wyatt'a sakince bakıyor. Sonra da ağır ağır konuşuyor.

57Tyt0IItMhM4823.jpg


Malakai Black: WrestleMania sonrası ilk etkinlik. Guerillas of Destiny ile mücadelemizi bölüp spot ışığını çaldın Bray. Bunu hatırlıyor musun? Eminim ki hafızanın bir kenarında silik bir şekilde yer alıyordur. Fakat ben unutmadım. Çünkü bu şirkette göz önünde olmak istiyorsak, başarılı bir mücadele verip kenarda sırayı sakince beklemek yerine başarısız da olsa güreşip sürekli olarak ekranda yer almak gerekiyor. Reklamın iyisi kötüsü yoktur, derler. Senin de bu taktiği uyguladığı gördüm. Ve tebrikler Bray! Şirket tarihi için önemli bir zafer. Belki de ilk defa bir trio, üç kemere birden sahip oldu. Üstelik geçen ay SummerSlam'de bu başarıyı tek gecede ben elde edebilecekken bu ay Lockdown'da sen kazandın. Hem de seni SummerSlam dönemi yapılan turnuvada en son ben elemişken...

Malakai Black hem kendisine hem de kadere sinirli bir şekilde konuşmaya devam ediyor.

Malakai Black: Geçmişin yorgunluğunu bir kenara bırakmak istiyorum, hesaplarımı kapatmak istiyorum Bray. Ama intikam alacağım çok fazla kişi var. Brookes'tan sonra PURE unvanı için bir şans elde edebileceğimi söylediler. Bu gece gördüm ki, Randy Kenny'e şimdiden meydan okudu. Bu şirkette neler döndüğünü gerçekten anlamıyorum. Bu yüzden, ortada bir meclis olmasına rağmen ben de kurallarımı kendim koyacağım. PURE kemerini istemiyorum Bray. Seni istiyorum. Television Championship... PURE unvanı için hakkım olan maçı TV unvanına çeviriyorum.

Bray Wyatt kahkaha atıyor, sonra da hafifçe gülümseyerek konuşuyor.

Bray Wyatt: Malakai... Geçen gün Rahibe Abigail ile konuştuk. Bana büyük büyük dedenden bahsetti. Böyle birinin torunu olarak daha PGW'de kendine yer edinemiyor olman ancak senin beceriksizliğin olabilir. Yoksa dedenin öğretilerinde mi bir noksanlık var? Hayır, hayır. Kesinlikle seninle alakalı. Deden karanlığın gerçekten efendisiymiş, sense karanlıkta saklambaç oynayan tuhaf bir çocuksun. Ve bize, o karanlığa girip neden seni yakalamamız gerektiğini iyi anlatamıyorsun. Dedene saygı duysam da seni kaale alamıyorum. Özellikle yaptığın son saygısızlıkla beraber seni derhal buraya gömmemek için hiçbir nedenim yok. Malakai, gizemli çocuk! Yalnızca bu sebepten dolayı teklifini kabul ediyorum. Sen ve ben, Televizyon Kemeri için!

Malakai Black sakin bir öfkeyle Wyatt'a bakıyor. Wyatt ise ciddi. İkili kısa süren bir psikolojik savaş içinde birbirine bakarken, arkadaşları da her an çıkabilecek gibi duran o kavga için hazır görünüyor. Ancak Malakai arkasını dönüp oradan uzaklaşıyor.

e371f-15562162877335-800.jpg


Wyatt Family de onları giderken izlemektedir.

Bu görüntülerin ardından şovumuz kaldığı yerden devam ediyor.

tnmtwb5.jpg



bryan-danielson.gif


Bryan Danielson geliyor. Seyirciler şarkısına eşlik ederken ellerini havaya kaldırıp taunt atıyor. Zıplaya zıplaya çelik merdivenlerin oraya geliyor. Oradan çıkıyor ve aprondan da Top Rope'a çıkıyor. Tekrardan taunt attıktan sonra oradan iniyor. Shark Cage'i süzerek sırıtıyor. Sonrasında stage'e bakıyor. Rakibini beklemeye başlıyor.


chris-jericho-njpw.gif
kNdcNd.gif


Dünya Şampiyonu Chris Jericho stage'de beliriyor. Kemerini havaya kaldırıyor. Yanında da Kevin Owens! Jericho yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. KO'da arkasından onu takip ediyor. Jericho çelik merdivenden çıkıyor ve ringe giriyor. Çevresini süzüyor. Ardından kemerini tekrardan havaya kaldırıyor. KO da peşinden geliyor.

8cmifsd.jpg
Daniel-Bryan-Danielson-Laughing-Smiling-Happy-Face-AEW-Dynamite-WrestleFeed-App.png
wwe-23082013-referee-mike-chioda-world-title-belt.jpg


Hakemle Jericho, Kevin Owens'ı kafese kitliyorlar. Sonrasında hakem onayı veriyor. Stage'de görevli kumandaya basıyor. Shark Cage ringde tepeye yükseliyor. KO endişeyle kafesi sallıyor. Bryan köşede gülerek onları seyrediyor. Bryan hazır. Jericho, kemerini hakeme teslim ediyor. Hakem kafesin anahtarını cebine atıyor. Sonrasında kemeri havaya kaldırıyor. İkili hazır. Son kontroller yapılıyor. Anonslar tamam. Hakem işareti veriyor ve maç başlıyor!

Kevin Owens in a Shark Cage
World Heavyweight Championship

Chris Jericho (c) vs. Bryan Danielson


Missile+Dropkick.gif


Maç başlıyor. İkili birbirlerine doğru yavaşça yaklaşıyor. Test Of Strength için birbirlerine yaklaşıyorlar. Fakat Jericho vazgeçip geri çekiliyor. Arkasını dönüp köşesine geçerken Bryan arkasından bir anda Cobra Clutch şeklinde kavrıyor. Jericho kilidi çözer gibi olduğu sırada Bryan tutup yere fırlatıyor! Jericho kalkmaya çalışırken Bryan bileğine sağlam bir shoot kick vuruyor! Jericho bileğini tutarak köşeye çekiliyor! Bryan köşeye sıkıştırıp üst üste shoot kicklerle devam ediyor! Ardından kolundan kavrıyor ve ringin ortasına getirip Arm Wrench'le Jericho'yu kitliyor. Fakat Jericho bundan bir süre sonra kurtulup bir dirsek geçiriyor. Sonrasında Bryan'ın üstüne koşup bir tekme sallıyor fakat Bryan bacağından kavrayıp bir Dragon Screw'la Jericho'yu yere yatırıyor. Sonrasında bileğine sağlam bir stomp vuruyor! Fakat Jericho son anda elini çekip köşeye doğru çekiliyor. Jericho ringden dışarı çıkıyor ve bileğini kontrol ediyor. Bileğini salladığı sırada Bryan aprona geçiyor ve High Knee ile Jericho'nun üstüne uçuyor! Sonrasında Jericho'yu kaldırıyor ve bariyerlere sabitliyor. Sağlam bir Uppercut geçiriyor! Sonrasında birde Back Chop geçiriyor. Ardından bir back chop daha! Fakat Jericho bir anda Bryan'ı tutup ringposta doğru itiyor! Bryan sırtını çok sert çarpıyor. Jericho hızla stage'e gidiyor. Shark Cage'i indirip kaldıran kumandayı alıyor. Fakat o sırada Bryan sağlam bir yumruğu geçiriyor! Sonrasında Jericho'nun saçından tutarak koşmaya başlıyor. Jericho'yu koşarak ringe sokuyor. Peşinden kendisi de giriyor ve Top Rope'a çıkıyor. Front Missile Dropkick'le atlıyor! Tuşa gidiyor! 1.........2..... KICKOUT!

M8ks.gif


Jericho hızla ring dışına kaçmaya çalışıyor. Fakat Bryan onu kaçamadan yakalıyor ve Surfboard'a alıyor! Jericho acıyla kıvranıyor! Surfboard'dan çekip Dragon Sleeper'a alıyor! Jericho acıyla bağırıyor! Hakem pes mi diye soruyor!? Jericho hayır diye bağırıyor! Bir süre sonra ani bir ters taklayla Bryan'ı tuşa alıyor! 1........2........ KICKOUT! İkili ayaklanıp birbirlerine koşuyor. Jericho'dan bir Enzuigiri! Ardından kafasından tutuyor sertçe köşeye vuruyor. Köşede back choplarla devam ediyor. Fakat Bryan aniden choplardan birini eliyle tutuyor ve Arm Wrench yapıp kolundan yatırıp Armbar'a alıyor! Armbar sırasında Jericho'nun hasarlı bileğinden sıkıyor! Jericho acı içinde kıvranıyor! Jericho pes mi edecek!? Jericho acıyla hayır diye bağırıyor! Bryan sıkmaya devam ediyor! Jericho acıyla ayağını yandaki iplere atıyor. Hakem ayırıyor. Bryan bırakmak zorunda kalıyor. Jericho ring dışına çekiliyor. Acıyla bileğini tutuyor. Bryan iplerden sekiyor ve Suicide Dive! Ardından Jericho'yu kaldırıyor ve çelik merdivenlere doğru fırlatıyor! Ardından kaldırıyor ve yavaşça ringe doğru sokuyor. Sonrasında hızla tırmanıp ringe giriyor. Jericho'nun dizine bir shoot kick! Jericho dizlerinin üstüne çöküyor. Bryan'dan üst üste shoot kickler! Seyircilerin Yes tezahüratları eşliğine Jericho'nun göğsüne göğsüne shoot kickler vuruyor. Sonrasında Roundhouse Kick için hazırlanıyor! Fakat Jericho bundan eğiliyor ve School Boy Roll Up! 1..........2...... bir anda tutup WALLS OF JERICHO! Bryan pes mi edecek!? Hakem Bryan'a durumunu soruyor!

XzrRfW.gif


Etmiyor! İpler yakın! Bryan hızla iplere sarılıyor! Jericho ayağa kalkıyor ve Bryan'ı stomplamaya başlıyor. Ardından bacaklarından tutuyor ve bir kez daha Walls Of Jericho ya gitmek istiyor fakat Bryan bundan kurtulmaya çok yaklaşıyor! Jericho'da vazgeçip köşeye doğru Catapult! Sonrasında arkasından kavrıyor ve Sleeper Hold'la Bryan'ı ringin ortasına çekiyor! Bryan tekrardan acıyla kıvranıyor! Hakem Bryan'a pes mi diye soruyor! Fakat Bryan hayır diyor! Jericho sertçe sıkmaya devam ettiği sırada Bryan, Jericho'nun bileğinden sıkıyor ve kilidi çözmeyi başarıyor! Sonrasında kolundan tutup Irish Whipe yolluyor. Ardından oradan Abdominal Stretch'e alıyor! Jericho acı içinde kıvranıyor! Hakem pes mi diye soruyor fakat Jericho hayır diye kafasını sallıyor! Bir süre sonra kurtulmayı başarıyor! Hip Toss'la Bryan'ı yere fırlatıyor! Sonrasında Bryan hızla Jericho'nun üstüne koşuyor. Jericho bundan kaçıyor! Bryan bodoslama ringposta giriyor! Bryan oradan sendeleyerek çıkıyor! Jericho hızla CODEBREAKKKERRRRR!!! Ardından Tuşa gidiyor! Bitti bu iş! 1........2........

b6e96e100c87b06b-600x338.gif


Bryan atıyor! Jericho sinirleniyor ve Bryan'ın üstüne çıkıyor! Seri yumruklar savuruyor! Ardından hızla ring dışına çıkıp Bryan'ı bacaklarından tutarak ring dışına çekiyor. Sonrasında kafasından tutuyor ve hızla çelik merdivene doğru fırlatıyor! Bryan yerde kafasını tutarak acıyla kıvranıyor! Jericho, Bryan'ın saçından tutuyor ve çelik merdivene vurmaya başlıyor! Birkaç kez vurduktan sonra bırakıyor. Ardından kaldırıyor ve Brainbusterla Bryan'ı çelik merdivene vuruyor! Jericho, Bryan'ı hızla ringe atıyor. Peşinden kendisi de giriyor. Ardından Bryan'ı Walls Of Jericho'ya almaya çalıştığı sırada Bryan aniden TRIANGLE CHOKE! Jericho pes mi edecek!? Jericho dayanmaya çalışıyor! Bryan aniden Jericho'yu çaresiz bırakıyor! Jericho acıyla kıvranıyor! Powerbomb şeklinde kaldırmaya çalışsa da başarısız oluyor! Bryan sıkmaya devam ediyor! Oradan LEBELL LOCK'A ALIYOR! Jericho acıyla kıvranıyor! Hakem pes mi diye soruyor! Jericho hayır diyor! Bryan sıkmaya devam ediyor! Jericho pes mi edecek!? Kevin Owens tepeden çaresizce Jericho'yu izliyor! KO kurtulmak için her şeyi yapıyor! KO kendini kafesin arasından çıkartmaya çalışıyor fakat koca göbeği KO'ya izin vermiyor! Jericho bayılmak üzere! Hakem Jericho'nun nabzını kontrol ediyor!

ac5ea2489d7d899c-600x338.gif
S6ht7z.gif


Jericho direniyor! Jericho direniyor! Jericho ayağa kalkıyor! Bryan'ın kafasına bastırıyor ve kurtulmayı başarıyor! Bryan gözünden bastırıyor! Bryan yerde acıyla kıvranıyor! Hakem Jericho'yu uyarıyor! Bryan o sırada ayaklanıyor. Jericho, Bryan'ın kalktığını görüyor ve iplere doğru koşuyor. JUDAS EFFECT! Fakat hayır! Bryan bundan eğiliyor! Jericho hareketi yanlışlıkla hakeme vuruyor! Bryan hızla Jericho'yu tutup Lebell Lock'la kavramaya çalışsa da Jericho'dan aniden LOW BLOW! Bryan acıyla yere yığılıyor! Jericho peşinden de bir CODEBREAKER DAHA! Jericho Tuşa gidiyor! 1..........2.........3! Fakat hakem yok! Jericho sinirleniyor ve hakeme sağlam stomplar vurarak hakemi ring dışına postalıyor! Sonrasında ring dışına çıkıyor! Kumandanın olduğu yere gidiyor ve kumandaya basarak Shark Cage'i tepeden indiriyor! Shark Cage tam ringin ortasına iniyor! KO kurtulmak için kafesi sallıyor fakat açamıyor! Jericho bekle geliyorum diyor! Jericho hakemin ceplerini arıyor! Sonrasında oradan anahtarı çıkartıyor! Ardından hızla ringe giriyor! Girer girmez Bryan ayaklanıyor ve Jericho'ya seri yumruklar vurmaya başlıyor! Yumruklar vurduğu sırada KO! Kafesin arasından Bryan'ın kolunu tutuyor ve kolundan çekiyor! Jericho bunu fırsat bilip bir Big Boot! Sonrasında kafasını kafesin demirlerine vuruyor! Ardından anahtarla Kafesin kilidini açıyor! KO artık özgür! KO artık özgür!

Chris-Jericho-chair.jpg


İkili bir anda Bryan'a saldırmaya başlıyorlar! Aynı anda Bryan'ı dövüyorlar! Sonrasında Bryan'ı kafasından tutup kafese fırlatıyorlar! Ardından yerde hunharca Bryan'ı stompluyorlar! Jericho ring dışına çıkıyor. İki tane sandalye alıyor! Arada da hakeme birkaç defa stomp vurup baygın durmasını sağlıyor! Sonrasında sandalyelerin birine KO'ya atıyor! İkili Bryan'ın sırtına sırtına sandalyeyle vurmaya başlıyor! Bir KO bir Jericho! Bryan'ı yerde sandalyeyle deli gibi dövüyorlar! Sandalyeyi sırtına sırtına geçiriyorlar! Bryan yerde hareketsiz yattığı sırada KO sandalyesini yere koyuyor ve Bryan'ın kafasını sabitliyor! Jericho'ya vur diyor! Jericho elindeki sandalyeyi Bryan'ın kafasına geçiriyor! CON-CHAIR TO!

Chris-Jericho-Angry-1024x576.jpg
Fpc_aCOWIAABSuf.jpg


Fakat hayır! Bryan ani bir manevrayla bunu atlatıyor! Jericho sandalyeyi boşa çakmanın etkisiyle acıyla bileğini tutuyor!

Chris Jericho: Seni aptal salak!

Jericho, Owens'ı çeviriyor ve Owens'ı itiyor!

Chris Jericho: Bileğimin haline bak aptal herif!

Kevin Owens: Bak dostum sana yardım etmek için buradayım.

Bryan acı içinde köşeye geçiyor ve köşede çaresizce onları izliyor.

Chris Jericho: Bileğime zarar vermeseydin şu anda çuval göbekli bir ahmağa ihtiyacım olmazdı! Bana ayak bağı oluyorsun!

Kevin Owens: Ayağı bağı mı? Biliyor musun? Ben gidiyorum! Kendi işini kendin hallet! Seni de s*keyim! Onu da s*keyim! Senin için 50 metre yukarıda kendimi kapattığım o lanet kafesi de s*keyim!

Kevin Owens sinirle ringden çıkıyor ve arka alanın yolunu tutuyor! O sırada Bryan, Jericho'nun arkasında! Jericho bunu hissediyor! Çaresizce arkasını dönüyor! Bryan öfkeli ve yorgun bir şekilde Jericho'ya bakıyor! Owens bu sırada stage'in girişinde. Arkasını dönüyor ve ringe bakıyor. Bryan son gücüyle Jericho'ya koşuyor!

giphy.webp


BUSAIKU KNEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DANIELSON ŞAMPİYONLUK İÇİN TUŞA GİDİYOR! 1........ 2.......

kevin-owens-june-21-a.jpg


CHRIS JERICHO ATIYOR!!! JERICHO ATTI! OWENS OLDUKÇA ŞAŞIRIYOR! BİR YANDAN DA ARKADAŞININ MAĞLUP OLMAMASI ADINA SEVİNİYOR. OWENS GİRİŞTEN RİNGDE YATAN ADAMLARI İZLİYOR! HENÜZ GİTMİYOR! BİRAZ SONRA...

f1b0e-16873478405361-1920.jpg


ARKASINDA FINN BALOR BELİRİYOR! BALOR KOŞUYOR VE OWENS'A ARKADAN SALDIRIYOR!!!!!!! SONRA DA YERE DÜŞEN OWENS'A ÜST ÜSTE STOMPLAR VURUYOR! BALOR DELİ GİBİ SALDIRIYOR OWENS'A!!!!!

Nigel McGuinness: Finn Balor mu?

Michael Cole: Bu adamın burada ne işi var?

finn-balor.jpg


BALOR, OWENS'I PAKET ETTİKTEN SONRA RİNGE BAKIYOR! AĞIR ADIMLARLA İLERLİYOR. BU SIRADA İÇERİDEKİ İKİ ADAM DA YERDE YATMAKTA! AYAĞA KALKMAKTA ZORLANIYORLAR! SONRA BİRİSİNİN HAKEMİ ÇEKTİĞİNİ GÖRÜYORUZ! HAKEM YERE DÜŞÜYOR VE KISA BİR BAYGINLIK GEÇİRİYOR! ONU YERE DÜŞÜREN İSİM...

images


DOMINIK! DOMINIK BURADA!!!! HAKEMİ ÇEKTİKTEN SONRA HIZLA RİNGE GİRİYOR! BALOR DA BU SIRADA RİNGDE! İKİLİ BİRBİRLERİNE BAKIYOR.

s-l1200.jpg
maxresdefault.jpg


SONRA DA HIZLA, YERDEKİ ŞAMPİYON VE 1 NUMARALI ADAYI STOMPLAMAYA BAŞLIYORLAR! DOMINIK BRYAN'A SALDIRIYOR! BU SIRADA BALOR DA JERICHO'YA SALDIRIYOR! İKİLİ, RİNGDEKİ ADAMLARI DOMİNE EDİYOR RESMEN! KALKMALARINA BİLE FIRSAT TANIMIYORLAR! BALOR, JERICHO'NUN ÜSTÜNE ÇIKIYOR VE ÜST ÜSTE YUMRUKLARLA BAYILTANA KADAR ONA VURUYOR! JERICHO KENDİNİ YERE BIRAKIYOR! DOMİNİK BİRAZ SONRA KÖŞEYE ÇIKIYOR VE BRYAN'IN ÜZERİNE UÇUYOR, FROG SPLASHH!!!! ARDINDAN FINN BALOR KÖŞEYE ÇIKIYOR VE BRYAN İÇİN ATLIYOR, COUP DE GRACE!!!!!!

e2177-17114887242338-1920.jpg


BALOR VE DOMINIK MAÇI SABOTE ETMENİN VERDİĞİ KEYİFLE GÜLÜYORLAR. YERDEKİ İKİ ELEMANI RİNGDEN İTTİREREK ATIYORLAR! MAÇIN DEVAM ETMEYECEĞİ ARTIK KESİN!

Maç Sonucu: No Contest
Hala Dünya Ağırsiklet Şampiyonu: Chris Jericho

Finn-Balor.jpg


BALOR YAN TARAFTAN BİR MİKROFON ALIYOR! Bu sırada spiker masası kendi arasında konuşuyor.

Michael Cole: Ne istiyor bu adamlar gelir gelmez?

JBL: En önemli maçı mahvettiler. Bir açıklamaları olmalı.

Fakat Balor konuşamıyor! Çünkü biraz sonra girişte bir hareketlilik oluyor.

7f51577bc61ad84d0d819d76719ca49a_crop_exact.jpg


KEVIN OWENS AYAĞA KALKIYOR! OWENS RİNGE DOĞRU İLERLİYOR!!!! OLDUKÇA ÖFKELİ BİR ŞEKİLDE GİDERKEN...

hq720.jpg


JD MCDONAGH BURADA!!!! YANINDAKİ CARLITO İLE BERABER OWENS'A SALDIRIYORLAR! İKİLİ ÖNCE OWENS'I YERE DÜŞÜRÜYORLAR, SONRA DA ÜST ÜSTE STOMPLARLA OWENS'I DOMİNE EDİYORLAR! ARDINDAN KALDIRIYORLAR VE KAFASINI BARİYERE ÇARPTIRIYORLAR. SONRA TUTUP BARİYERLERE FIRLATIYORLAR VE SIRTINI VE BOYNUNU ÇARPIYOR BU SEFER OWENS! BOYNUNU ACI İÇİNDE TUTARAK YERDE YATIYOR! KIVRANMAYA BAŞLIYOR!

carlito.jpg
JD-McDonagh-WWE-RAW.jpg


Carlito ve JD biraz sonra ringe giriyorlar! Tauntlarını atıyorlar ve ekibin diğer üyeleri ile selamlaşıyorlar! JUDGMENT DAY HEP BERABER VE BİR ARADALAR! Yan yana diziliyorlar. Finn Balor ise onlara göre bir adım öne geçiyor. Arenadan çok yoğun bir ıslık ve yuhalama sesi geliyor. Balor biraz sonra konuşmaya başlıyor.

bf611-16868829538260-1920.jpg


Finn Balor: Bu kadar yuhalamanın sebebi ne onu anlayamıyorum. Burası bir güreş şirketi ve taptığınız o adamları deli gibi dövdüğümüz için bizden nefret ediyorsunuz! Hadi ama Orlando! Bu büyük bir saçmalık! Onları alt ettiğimiz için bize saygı duymalı ve eğilip bizlere selam vermelisiniz. Çünkü bu ring hepimiz için var. Güreş herkes için stratejik bir oyun. Ve hiç kimse size kestirme yoldan gidiyorsunuz diye kızamaz. Eğer varacağınız yere daha kısa sürede gidebileceğiniz bir yol varsa, daha uzun yoldan gitmeyi düşünenler yola emek veren veteranlar değildir; yalnızca aptallardır!

Yoğun bir boo geliyor. Finn Balor önce gülümsüyor, sonra da öfkeli bir şekilde devam ediyor.

9c38a-16433412233737-1920.jpg


Finn Balor: Yıllardır çeşitli güreş şirketlerinde mücadele ettim. Hepsinde de kendi farkımı ortaya koyup hem seyircinin keyif alabileceği hem de başarılarıma yenilerini ekleyeceğim maçlar çıkartmaya çalıştım. Uzun yoldan gidiyordum, sanki kısa yol paralıymış gibi. Ama hep arka planda kaldığımı fark ettim. Ana kemer mücadelelerinden asla düşmemem gerekirken beni hafifsiklet kemerlerine layık görüyorlardı. Ben her hafta şova çıkıp yarım saatlik büyük bir süreyi eritirken ayda yılda bir görünen bazı güreşçiler gelip pastanın büyük payını kendisine kesiyordu. Kısa yolu tercih etmeyen bizler gibi garibanlar ise pastadan kalan süprüntüleri temizliyorduk. Ama artık yeter! Şovun ana olayında bile yer almasını düşünemediğiniz Finn Balor, bundan sonra güreş sektörünün zirvesinde olacak.

Seyircilerden ıslıklar gelmeye devam ediyor. Bu sırada Finn Balor mikrofonu Dominik'e veriyor.

maxresdefault.jpg


"Dirty" Dominik: Aylardır PGW'yi takip ediyorum. Özellikle son dönemlerde takımların çoğaldığının farkındayım. Fakat hiçbir ekip şova son noktayı bizim kadar net koyamadı. Roman Reigns haftalardır Jey Uso'nun peşinde koşuyor. Bir kuzen uğruna tüm aileye sırtını çevirdi ve şimdi de onları reddetti. Artık tek başına. The Elite grubu Bray Wyatt ile mücadele edene kadar iyi ilerledi, sonra Kenny Omega'nın yaşadığı travma ile grup ikiye bölündü. House of Black desen hiçbir zaman dikiş tutturamadı. Bir tek Wyatt Family yolunda ilerliyor. Onlar da Velveteen şizofreni ile cezalandırıldı. Belki Dream'in sevgilisi Christopher bir gün kanatlarını dünyaya indirirse bu beladan kurtulup rahatlayabilirler. Ama yakın zamanda bunun gerçekleşeceğini sanmam. Şu an için olabilecek en iyi şey; Judgment Day'in Finn Balor önderliğinde bu şirketin anasını ağlatmasıdır!

Seyircilerden reaksiyon gelmeye devam ederken mikrofon geziyor. Sırada Carlito var.

20240617_Raw_Carlito_Exclusive--2b73b2bb7a40ce7ad361dc8b588a98a0.jpg


Carlito: Adamım! Arkadaşlarımın açıklamalarını kısaltayım: Bu şirket boku yemiş durumda. Neyse ki Judgment Day ile ilahi adalet günü nihayet geldi. Kabız şampiyonlar ve kısır döngüde ilerleyen dar bakışlı güreşçilerin artık rafa kalkma vakti. Judgment Day rafların tozunu alıp ortalığı hareketlendirmek için geldi. Dram, suç tadındaki bu aptal dizinin içinden bir an önce çıkmanız için sizi uyarıyorum. Güreş bu değil! Eğer sinema izlemek istiyorsanız kapalı salonlar ve dev ekranlara para ödeyebilirsiniz. Fakat burası bir sokak, bizlerse buranın en azılı dövüşçüleriyiz. Birbirimizle kan bağımız yok, olmasına gerek de yok. Kimin neden burada olduğu, amacın ne olduğu belli. Diğer gruplar gibi yola çıkış rotamızdan sapmayacağız! Hedef belli: PGW'yi domine etmek!

Seyirciler karışık tepkilerle devam ederken son olarak mikrofon JD'de.

intro-1678733321.jpg


JD McDonagh: Finn Balor benim için her zaman büyük bir öğretmen oldu. Ondan aldığım en büyük ders, kim ne derse desin yapabildiğinin en iyisini yapmak. Balor yıllarca şirkette unutulan adam oldu. Kimse onun gücünün farkında değildi. Diğer ağaçların gölgesinde kalmış bir çınardı o. Kendi değerinin farkındaydı belki, ama bunu diğer insanların da anlaması gerekiyordu. Balor bunu umursamadan yoluna devam etti. Beni en çok etkileyen bu olmuştu. En büyük psikolojik savaş, kıymetinin bilinmediği ortamda kalmaya çalışmaktır. Balor bunu yapmakla kalmayıp başarılar da elde etmesini bildi. Ona büyük saygı duyuyorum. Şimdi ise hep beraber PGW'de zaferler elde edeceğiz. İnanın bana, bu sefer kimsenin gölgesinde kalmayacak gibi!

finn-balor-amp-jd-mcdonagh-win-fatal-4-way-match-to-earn-tag-team-title-match-on-513-wwe-raw-39.jpg



JD Balor'a bakıyor. Balor gülümsüyor. Teşekkür ederken JD kolunu omzuna atıyor. Dostça bir mizansen devam ederken arkada müzik duyuluyor. Bu Judgment Day'in giriş müziği.

Finn-Balor-on-low-point-p3.jpg


Reaksiyonlar eşliğinde Judgment Day ringdeki tauntlarını atıyor! Sonrasında ağır adımlarla aşağıya iniyorlar ve girişe doğru ilerliyorlar. Bu sırada etrafı izliyorlar! Spiker masasında son yorumlar var.

Nigel McGuinness: PGW'de bir sürü takım var. Ama bu adamlar iki aydır hiçbir grubun yapmadığını yaptılar. Ringi domine ettiler! Ne Bloodline ne Wyatt Family ne Elite... Ne de House of Black! Judgment Day herkesin bir anda önüne geçti.

Michael Cole: Haklısın Nigel, bu adamlar nasıl debut yapılması gerektiğini iyi biliyor.

dchiraw1628_03_ntwk_rev_1--2dea4c633b454625336019ab0dd832e5.jpg


Judgment Day, girişin önünde son pozunu veriyor! Balor, Carlito, JD ve Dominik! Dört adam bu çarpıcı debut sonrası şovu kapatıyor.

PGW Lockdown 2024
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024
All Rights Reserved ©
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: