RPG Lockdown 2023


PGW: Son Eklenen Parta Git

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,804
Mesajlar
7,509
Beğeni sayısı
1,453
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
@Johnny Sack sen niye bıraktın Goldberg'i? Reigns vs. Goldberg yapmayacaksak niye var bu RPG ey ihtiyar?
Vakitsizlikten be baba ama dönüşümüz mutlaka olacak. O zamana kadar oyalan. Bir Arap şovu düzenletir main eventini de biz yaparız ya.
 

Netuno

One & Only
Katılım
2 Tem 2023
Konular
193
Mesajlar
8,367
Beğeni sayısı
1,450
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Bu arada eve geldiğim gibi bayılmışım yorgunluktan takip yapamadım, ama genel bir değerlendirme yapacağım.
 

KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
45
Mesajlar
6,736
Beğeni sayısı
1,840
PG Nakit
865
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Angel almis. Tebrikler yeni sampiyona. Ppvnin buyuk kismini kacirdik dugun muhabbetinden. Ilk pure sampiyonu olduk. Hemen kaybetsek de tarih ilkleri unutmaz. Bundan sonra nasil bir yol alacaz merak ediyorum. Ekibin eline saglik.
 

Supercalifragilis

PG.com Kullanıcısı
Katılım
25 Eki 2023
Konular
8
Mesajlar
162
Beğeni sayısı
64
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Şovu kaçırdım bazı nedenlerden ötürü fakat bunu gelecek şovlarda telafi edeceğim. İlk maç çok kısa sürmüş fakat ne Tsuji ne de diğer üçlünün karizması çizilmiş, oyuncu durumunu bilmiyorum fakat aktif oyuncuysalar eğer çok iyi karar. Pure şampiyonluk maçı çok hareketli geçmiş ve şovda en beğendiğim maçlardan biri oldu. Oyuncuları tam olarak bilmediğimden pek bir şey diyemiyorum ama Adam Cole bu talihsizliklerin üstüne bu kemeri alır bence. Baba ve oğul maçının sonundaki duygu çok iyi aktarılmış. Rikishi gibi bir karakterin bile beni etkileyebileceğini hayal edemezdim. TV şampiyonluk maçında baştaki akıl oyunları çok hoş ve Velveteen Dream güzel seçim. Gerçekte Dream’i çok severdim NXT zamanlarını artık RPG’de bu özlemimizi gidereceğiz. Hardy maçı 2011’deki olay gibi olmuş Jeff Hardy’nin ilginç olayları var acaba kovulma senaryosu işlenebilir mi merakla takip edeceğim bu işi. PGW şampiyonluk maçındaki anlar ve bitiş şekli beni tatmin etti bu maçı gerçekte izlesem mest olurdum. Ana olaya gelirsek maç türü mükemmel tasarlanmış. Çok akıllıca bir tür daha önce hiçbir güreş şirketinde veya RPG oynadığım yerde görmedim. Genel olarak güzel bir şov olmuş, elinize sağlık.

Ayrıca Bay O’ Neil’ın güvenini boşa çıkarmayacağım ve en önemlisi… Dominasyon başlıyor.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: