RPG Lockdown 2023


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
177
Mesajlar
593
Beğeni sayısı
1,397
PG Nakit
0
a4tmv88.png

PGW: Lockdown 2023
28 Ekim Cumartesi
Ocean Center

Florida

Kameralar açıldığında Yota Tsuji ve Bobby Lashley'i ringde görüyoruz. Dışarıda Zeke ve Batista, takım arkadaşlarına destek için buradalar. Hazırlıklar tamamlanıyorken Bobby Lashley ringin kenarına eğiliyor. Batista ve Zeke ile bir şeyler konuşuyorlar. Bu sırada zil çalıyor ve maç başlıyor.

324spkf.jpg


Bobby Lashley vs. Yota Tsuji

Lashley takım arkadaşlarıyla bir şey konuştuktan sonra arkasını dönüyor... GENE BLASTER! DIŞARIDA ZEKE VE BATISTA BAĞIRIYORLARKEN YOTA TUŞA GİDİYOR! 1.............2.......

2SCWicQ.png
xIGzATN.png
OTgXHAT.png


HAYIR! BATISTA HAKEMİ RİNGİN AŞAĞISINA ÇEKİYOR 3 OLMADAN! YOTA ŞAŞKINLIKLA YAŞANAN BU ŞEYE BAKARKEN DIŞARIDA BATISTA VE HAKEM TARTIŞIYOR! HAKEM ONLARA BURAYI TERK ETMELERİ GEREKTİĞİNİ SÖYLERKEN BATISTA VE ZEKE ONUN DEDİĞİNİ YAPMIYORLAR! LASHLEY DIŞARIDA ONLARI İZLİYOR!

AMA ROLL-UP! YOTA TEKRAR LASHLEY'İN DİKKATSİZLİĞİNDEN FAYDALANIYOR! HAKEM HEMEN DIŞARIDAKİ İŞİNİ BIRAKIP RİNGE DÖNÜP SAYIYOR: 1................................2..................

KICKOUT! LASHLEY HEMEN AYAĞA KALKIYOR, YOTA BİR SUPERKICK VURMAYA YELTENİYOR AMA LASHLEY ONUN AYAĞINI TUTUYOR, BU SEFER DE ENZUIGIRI! LASHLEY SENDELİYOR VE TURNBUCKLE'A DOĞRU EMEKLİYOR! YOTA, GENE BLASTER İÇİN ONUN AYAĞA KALKMASINI BEKLİYOR!

3VJ2fwY.png


ZEKE! YOTA'YI RİNGDEN AŞAĞI ÇEKİYOR VE MERDİVENLERE FIRLATIYOR! Hakem bu kadar yeter diyor ve zili çaldırıyor! BURADA NELER YAŞANDI?

Kazanan: DQ ile Yota Tsuji

Hakem işlerin çığrından çıkmasından dolayı çok öfkeli! Lashley bu duruma tepkisizken Batista ringe girip onun omzunu sıvazlıyor! Ardından üçü de birlikte dışarıda Zeke'nin yıktığı Yota'ya doğru gidiyorlar! Hakem önlerine çıksa da Lashley onu bir Clothesline ile yıkıyor! Bu üçlü terör estiriyor!

ZwICbbZ.png
Faj53oT.png
XGqhccl.png


Zeke, Yota'yı çenesinden tutup kaldırıyor. Lashley onu sırtlıyor. Batista spiker masasındaki televizyonları yıkıp orayı temizliyor ve... DOMINATOR! YOTA SPİKER MASASINA ÇOK KÖTÜ ŞEKİLDE GEÇİYOR! Holywood Domination üçlüsü, Yota'nın kendilerini bu kadar yormuş olmasından dolayı öfkelerini atıyorlar. Lockdown'a ilginç bir şekilde başlıyoruz ve reklamlara gidiyoruz.

3pg604f.jpg

1jCBgRB.png
p8IBIqk.png


Pyrolar patlıyor ve Lockdown başlıyor! Kameralar ringe odaklandığında ringin dışında bir sütunu ve üzerinde yeni PURE şampiyonluğunu görüyoruz. Ardından kameralarımız seyircilerin arasına doğru gidiyor. Onların arasında göze çarpan bir isim var! Bu Khamzat Chimaev! Seyircilerden olumlu tepkiler var!

Tazz: UFC'de namağlup ilerleyen Khamzat Chimaev'in yönünü güreşe de kaydıracağı son zamanların en büyük tartışmalarından birisi. Bugün onu burada görmek ilginç olacak.

q0qXLFt.png


Khamzat yumruklarını sıkıyor ve poz veriyor. Sırıtıp eliyle "okey" işareti yaparken kameralar tekrardan ringe dönüyor ve ringin ortasında Samantha Irvin'i görüyoruz.

e3ckfiR.png


Samantha Irvin: Bayanlar ve baylar, bu PURE şampiyonluğu için bir Championship Scramble maçıdır!

Seyircilerden olumlu tepkiler geliyor.

Samantha Irvin: İki güreşçi ile başlanacak bu maçta, maçın süresi olan 20 dakika boyunca 5 dakikada bir yeni bir katılımcı maça dahil olacaktır. Maç içerisinde rakiplerinden birini tuş eden güreşçi, geçici şampiyon statüsü kazanacak ve 20 dakikanın dolmasının ardından katılımcılardan son tuşu bulan isim maçın galibi ve kemerin ilk sahibi olacaktır. Ayın son 2 haftasında bulunduğumuzdan dolayı PURE kuralları geçersizdir!


YytAIN9.png


No One Will Survive! Tommaso Ciampa girişte gözüküyor. Ciampa karışık tepkiler eşliğinde hiç beklemeden ringe doğru ilerliyor. Ringe giriyor ardından seyircilere bakmadan köşeye çıkıp elini havaya kaldırıyor. O köşeden inerken yeni müzik duyuluyor.


HELLO LADIES!

Tazz: Val Venis kaybetmediği ünvanını kazanmak için burada.

X5iO6L4.png


OMG duyuluyor ve Val Venis girişte duruyor! Kendisine destek var. Venis'in arkasında Reks ve Otis ikilisi beliriyor. İkili Venis'e destek verip sırtını sıvazlıyorlar. Ardından arka alana dönüyorlar. Venis seyircileri süzüyor ve havlusunu fırlatıp klasik dans hareketlerini yapmaya başlıyor. Ardından hızlı adımlarla ringe doğru ilerlemeye başlıyor. İpleri de aşıyor ve önce Cole ile bakışıyor ardından köşesine geçiyor. Altı adam tek bir kemer! Hakem son hazırlıkları tamamlıyor ve zili çaldırıyor!

Championship Scramble for PGW PURE Championship
Crazzy Steve vs. Adam Cole vs. Val Venis vs. Tommaso Ciampa vs. Taylor Rotunda vs. Bron Breakker


İkili birbiri etrafında dönüyor bir süre boyunca. Ardından ilk hamleyi Ciampa yapıyor ve Venis'i tutmaya çalışıyor fakat Venis sıyrılıyor ve arkasına geçiyor rakibinin. Ciampa kurtulmaya çalışırken Venis onu German Suplex pozisyonuna almaya çalışıyor fakat Ciampa bacakları arasından kaçıyor ve Venis döndüğü gibi bir Knee Strike! Ciampa hemen tuş deniyor! 1...2... Venis atıyor. Ciampa kalkıyor ve Venis'in tekrardan kalkmasını bekledikten sonra bir Knee Strike dah- Hayır Venis rakibinin dizini tutuyor. Ciampa kurtulmaya çalışıyor fakat Venis onu ittiriyor. Ciampa topallıyor fakat dengesini kuramadan Clothesline! Venis onu yıkıyor! Venis kenara sürünüp ayağa kalkıyor ve Ciampa'nın kalkmasını bekliyor. Ciampa iplere tutunup kalkmaya çalışınca onu çekiyor ve BIG COCKAGE! HAYIR! Ciampa son anda sıyrılıyor ve roll up! 1...........2..........

Hayır Venis yine kurtuluyor! İki isim de yerinden fırlamış bir şekilde kalkıyorlar. Venis bir big boot deniyor fakat Ciampa'başını eğiyor ve LARIAT! Ciampa daha hızlı çıkıyor! Venis iplere tutunarak dengesini kuruyor ve dizi üstüne çöküyor. O sırada Ciampa iplerden sekiyor ve RUNNING KNEE STRI- Hayır! Venis havada yakalıyor ve sırtına aldıktan sonra çok sert bir Samoan Drop! İki isim de yerde! O sırada 5 dakikanın dolduğunu ve maçın üçüncü isminin katılım sırasının geldiğini fark ediyoruz.


All About Tha BOOM!

5SGeZrn.png


Üçüncü Katılımcı: Adam Cole

Adam Cole girişte gözüküyor. Kendisine olumlu tepkilerin daha ağırlıkta olduğu karışık tepkiler geliyor. Cole kendinden emin bir ifadeyle ringe bakıyor. Girişte klasik "Adam Cole Bay Bay" tauntu atıyor ve seyirciler ona eşlik ediyor. Ardından koşarak ringe giriyor. Venis karşılıyor onu. İkili yumruklaşmaya başlıyorlar. Cole üstünlüğü sağlıyor. Venis bir aparkat deniyor fakat boşa atıyor. Cole sıyrılıyor ve çok sert bir chop geçiriyor Venis'in göğsüne. Venis göğsünü tutup gerilerken Ciampa alana dahil olup bir Superkick ile Cole'u yıkmaya çalışıyor fakat Cole sıyrılıyor ve koşarak bir Back Elbow ile onu da yıkıyor! O sırada Venis kalkmaya çalıştığını fark edip iplerden sekiyor ve LAST SHOT! Venis yere yığılıyor! Şimdi Cole köşeye çıkıyor ve Venis'in kalkmasını bekliyor. Venis sendeleyerek kalktığı gibi PANAMA SUNRI- HAYIR VENIS TEPESİNDEN ATIYOR FAKAT DÖNDÜĞÜ GİBİ DISCUSS LARIAT! Ciampa onu gafil avlıyor! Ciampa hemen tuşa gidiyor! 1..........2.........

CAakFza.png


3!

7:20'de tuşu bulan ve geçici PURE Şampiyonu: Tommaso Ciampa

Ciampa tuşu buluyor! Eğer maç sonuna kadar maç içinde başarılı başka bir tuş olmazsa Ciampa bu gece buradan kemerle ayrılacak! Ciampa sırıtarak iplere tutunuyor ve soluklanmak için kendini köşeye bırakıyor. O sırada Adam Cole tekrardan ayaklanıyor. Ciampa'nın durduğu yeri fark edip ona doğru koşuyor fakat Ciampa sıyrılıyor ve Cole suratını köşeye vuruyor! Ciampa hemen sıyrılıyor fakat Val Venis bir anda onu arkadan yakalıyor ve Reverse DDT! Ciampa yerde! Venis şimdi kalkıyor ve köşedeki Cole'un üstüne clothesline! Cole köşede eziliyor. Venis onu Big Cockage için tutmaya yelteniyor fakat Cole'dan Superkick! Çok ani geldi! Ringdeki üç isim de yerde!

uga3Bh0.png


Dördüncü Katılımcı: Taylor Rotunda

Herhangi bir müzik duyulmuyor fakat girişte Taylor Rotunda gözüküyor! Rotunda hiç beklemeden koşarak ringe giriyor. Ardından yerde yatan Venis üzerinden tuşa gidiyor! 1........2........

Venis atıyor! Fakat Rotunda'nın pes etmeye niyeti yok! Şimdi de Ciampa üzerinden tuşa gidiyor! 1......2..... Ciampa da atıyor! Rotunda sinirli bir şekilde elini yere vuruyor ardından ayağa kalkıyor ve Ciampa'nın kalkmasını bekliyor. Ciampa kalktığı gibi kollarından tutuyor ve Double Arm DDT! Ardından ayağa kalkıyor fakat o esnada Cole'un kenarda kendine geldiğini fark ediyor. Ona doğru koşuyor fakat Cole sıyrılıyor ve roll up! 1.............2..............

3!

11:56'da tuşu bulan ve geçici PURE Şampiyonu: Adam Cole

xpJ5L2B.png


Cole bayrağı teslim alıyor! Taylor Rotunda şok olmuş bir şekilde ayağa kalkıyor ve bu hatasını telafi etmek için hemen Cole'a doğru saldırıyor fakat Cole sıyrılıyor ve Rotunda döndüğü gibi headbutt! Rotunda yere yığılıyor ve kendini dışarı bırakıyor. Cole arkasını döndüğü gibi Ciampa ile karşı karşıya kalıyor. Ciampa bir yumruk geçiriyor! Cole ona elbow ile karşılık veriyor. Bir yumruk! Bir elbow! İkili ringin ortasında savaşıyorlar! Üstünlüğü Ciampa sağlar gibi oluyor fakat o sırada Venis arkadan beliriyor ve Double Clothesline ile ikisini de yıkıyor! Ciampa'yı tutup kaldırıyor ve çok sert bir şekilde kenara fırlatıyor! Ciampa kafasını ringin köşesine çok sert bir şekilde çarpıyor ve kendini dışarı bırakıyor. Venis arkasını dönüp kalkmaya çalışan Adam Cole'a bakıyor. Ardından ona doğru gidiyor fakat Cole aynı şekilde ona koşuyor. Fakat Venis üstün çıkıyor ve Spinebuster! Cole yerde. Venis son gücüyle ringin köşesine zıplıyor! Yerdeki Cole'a bakıyor önce ardından seyircileri süzüyor ve CUM SHOT!

UGvtpAl.png


HAYIR! Taylor Rotunda son anda eli ile itiyor onu ve Venis yere yapışıyor! Rotunda ringe giriyor o sırada müzik duyuluyor!



Beşinci Katılımcı: Crazzy Steve

4XyVtx8.png


Fısıltılar duyuluyor ardından müzik giriyor ve Crazzy Steve girişte gözüküyor. Steve karanlığın içinden çıkıyor ve suratında maskesini görüyoruz.

Kevin Nash: Arınma gecesi başlıyor!

Steve durmadan dümdüz ringe doğru ilerliyor. Ringe girmeden kenarda kalkmaya çalışan Ciampa'nın karın boşluğuna bir tekme! Ardından ringe giriyor ve köşedeki Taylor Rotunda'ya doğru kafasını kaldırıyor. Rotunda ona doğru yaklaşıyor ve "bu işi birlikte başarabiliriz" diye bağırıyor. Steve'den herhangi bir reaksiyon gelmiyor. Fakat tam o sırada SUPERKICK! Adam Cole, Taylor Rotunda'yı superkick ile susturuyor! Steve son anda farkına varıp dönüyor ve Cole'dan ona da bir Superk- Hayır! Steve'e işlemiyor! Steve çekiliyor ve ardından üstüne gelen Cole'a bir Headbutt! Cole acı içinde yere yığılıyor! Steve şimdi arkasını dönüyor ve kalkmaya çalışan Venis'i fark ediyor. İplere tutunan Venis'in karın boşluğuna bir tekme geçiriyor. Venis öksürerek yere yığılıyor. Fakat yatmasına müsade etmeden Steve onu tutuyor ve üstüne atlayarak ısırmaya başlıyor! Steve yine yapıyor bunu! THE BITE! Venis acı içinde bağırıyor ve kurtulmaya çalışıyor. İkili ringin köşesine kadar boğuşuyorlar. Steve köşeye zıplıyor ve yüzünü tutan Venis'e doğru BELLADONNA'S KISS! HAYIR! VENIS İZİN VERMİYOR! Venis onu havada tutuyor ve BIG COCKAGE pozisyonuna almaya çalışıyor! O sırada Rotunda olayın farkına varıyor ve Venis'i yıkmak için Big Boot ile koşuyor! Fakat Venis sıyrılıyor ve Rotunda'nın tekmesi Steve'in suratında patlıyor! Rotunda daha ne olduğunu fark edemeden Venis onu ringden atıyor ve Steve'i tuttuktan sonra BIG COCKAGE! Venis tuşa gidiyor! 1................2................

3!

15:00'da tuşu bulan ve geçici PURE Şampiyonu: Val Venis

erH4k6d.png



qz9IYiz.png


WELCOME TO THE PRIDE! BRON BREAKKER PGW'DA!

Tazz: Sakatlık yaşayan Desmond Wolfe yerine maça son anda eklenen ve Chairman'ın yeni sözleşmelerinden birisi olan Bron Breakker burada!

Kevin Nash: Bu adamı iyi izleyin çünkü şuan bir efsanenin doğuşuna tanıklık ediyoruz.

UyBl0uB.png


Altıncı Katılımcı: Bron Breakker

Girişten sis dumanları yükseliyor ve Bron Breakker sislerin arasından çıkıyor! Kendisine karışık tepkiler geliyor. Bron etrafı ve seyircileri süzüyor bir süre boyunca ardından oldukça gaz bir şekilde ringe koşar adım ilerlemeye başlıyor. Ringin tam önünde duruyor ve ringin içinde köşeye yaslanmış bir şekilde duran Venis ile bakışmaya başlıyor. Ardından iplere tutunarak ringe çıkıyor. Venis ve Breakker gözlerini ayırmadan birbirleri ile bakışmaya devam ediyorlar. En sonunda Bron iplerden geçip ringe giriyor ve ikili ringin ortasında face to face yapıyorlar.

moRuaxf.png
f8t8V5q.png


Ardından bu bakışmayı Bron'un yumruğu bozuyor! Venis neye uğradığını şaşırıyor ve geri sekiyor fakat toparlaması çok uzun zaman almıyor ve o da karşılık vermeye başlıyor. İkili ringin ortasında kıyasıya bir yumruk yarışı içine giriyorlar! Üstünlüğü Bron kazanıyor ve Venis'in karnına bir diz darbesi geçiriyor. Venis çömelmiş bir şekilde dizleri üstündeyken kenardan Adam Cole dahil oluyor ve Bron'un üstüne atlıyor. Bron sırtına çıkmış Cole'dan kurtulmaya çalışırken Venis yine ayağa kalkıyor ve Cole ile işbirliği halinde Bron'u yıkmaya çalışıyorlar. Fakat Bron bir anda Cole'u sırtından Venis'in üstüne sıpıtıyor ve hem Cole hem Venis yere yapışıyor. Bron çevik bir şekilde ayağa kalkıyor ve kendine doğru gelmeye çalışan Cole'u Shoulder Block ile yıkıyor! Ardından Venis yine şansını deniyor ama SPEAR! Bir mızrak gibi Venis'in karnına giriyor! Bron arkasını dönüyor o sırada Ciampa ringe giriyor ve bir big boot ile yıkmaya çalışıyor fakat Bron bunu yemiyor ve Ciampa'ya da Spear! Bron ringi dağıtıyor resmen! Kenara geçiyor ve Rotunda'nın kalkmasını beklemeye başlıyor. Adeta avını bekleyen bir aslan gibi onu izliyor! Rotunda şimdi kalkıyor ve Bron'dan Clothesline! Rotunda ring kenarı ve Bron'un cüssesi arasında eziliyor! Bron daha düşmeden rakibini tutuyor ve GORILLA PRESS POWERSLAM pozisyonuna alıyor! Bir süre bekliyor ve GORILLA PRESS POWERSLAM! BRON TUŞA GİDİYOR! 1.............2.............

wBslZps.png


3!

16:19'da tuşu bulan ve geçici PURE Şampiyonu: Bron Breakker

FAKAT BRON AYAĞA KALKTIĞI GİBİ KAFASINA GAZ LAMBASINI YİYOR! BU NERDEN ÇIKTI? Crazzy Steve ringin altından çıkardığı ve hepimizin çok iyi bildiği o gaz lambasını Bron'un kafasında parçalıyor! Bron yerde acı içinde! Bu dominasyonu ancak bu durdurabilirdi! O sırada yerde öksüren Taylor Rotunda kafasını kaldırıp yere dağılmış gaz lambasını fark ediyor. Şok olmuş ve hayal kırıklığına uğramış bir vaziyette tepesinde ona bakan Steve'e doğru bakmaya başlıyor. Son gücüyle ayağa kalkıyor ve Steve'in üstüne nefretle atlıyor! Onu yıkmaya çalışıyor fakat az önce aldığı darbeler yüzünden karşılık veremiyor. Steve bir headbutt ile onu yıkıyor! Ardından kenarda iplere tutunup kalkmaya çalışan Bron'a doğru dikiyor gözlerini. Fakat o sırada Venis ringe giriyor ve Knee Strike ile Steve'i yıkıyor! Ardından tutmaya çalışıyor rakibini fakat o sırada arkadan Adam Cole yine dahil oluyor ve gelişine bir Superkick geçiriyor! Tam Steve'in suratına! O sırada Taylor Rotunda, Steve'in yıkıldığını fark edip hemen roll up pozisyonuna alıyor! Venis, Cole'un geldiğini fark ediyor ve ona bir yumruk geçiriyor. Cole da ona karşılık veriyor! Hakem Rotunda'nın tuşunu sayıyor! 1...........2..........

3!

17:31'de tuşu bulan ve geçici PURE Şampiyonu: Taylor Rotunda

UwG2zqR.png


Maçın bitmesine 3 dakikadan az bir süre kaldı ve Taylor Rotunda fırsatçılığı sayesinde tuşu bulan isim oluyor! Rotunda sırıtarak köşeye doğru sürünüyor. O sırada ringin içinde Cole ve Venis'in yumruklaşmaya devam ettiğini ringin dışında da Ciampa ve Bron ikilisinin mücadele ettiğini görüyoruz. Taylor Rotunda sırıtarak onları izliyor köşeden bir kaç saniye boyunca fakat Cole ve Venis bir anda bu durumun farkına varıp birbirleri ile savaşmayı bırakıp Taylor Rotunda'ya doğru dönüyorlar. Rotunda kaçar gibi olup ringin dışına fırlıyor hemen. O sırada Venis ringin dışına çıkıyor. Rotunda dengesini kaybedip geri geri yürüyor fakat bir anda Bron Breakker'a çarpıyor. Rotunda arkasını dönüyor ve Venis ile Bron arasında kalıyor! Rotunda hemen Bron'dan uzaklaşmak isterken Bron onu yakalıyor ve SPEAR! BARİYERLERİN ÜSTÜNE! TAYLOR ROTUNDA PARÇALANMIŞ BARİYERLERİN ARASINDA ÖLÜ GİBİ YATIYOR! Fakat bu şampiyon olması için bir engel değil! Eğer kalan 2 dakika içinde bir tuş gelmezse şampiyon Taylor Rotunda!

6SvWB1e.png


Bron zar zor kendisini toparlıyor ve ringe koşmaya çalışıyor. O sırada Venis'in ringe girdiğini görüyoruz. Fakat Ciampa onu tutuyor ve önce bariyerlere ardından çelik basamakları fırlatıyor! Bron çok sert bir şekilde çarpıyor ve yere yığılıyor. Ciampa yıkılan çelik basamağın üstüne sertçe basıyor ve ringe zıplayıp içeri giriyor. Artık her şey başa döndü! Ciampa! Cole! Ve Venis! Maçın başındaki üçlü dikkatli adımlarla birbirlerini tartıyorlar. Ciampa adım atıyor fakat Cole'dan Superkick! Ciampa yere yığılıyor! Şimdi Venis, Cole'un üstüne geliyor ve Clothesline ile yıkmaya çalışıyor fakat roll up! 1....2... Olmuyor! Cole kip-up yaparak enerji bir şekilde kalkıyor ve bu sefer Venis'e Superkick! Venis yıkıldı! Ciampa yine kalkıyor ama ona da Superkick! Ciampa da yıkılıyor ve kendini dışarı bırakıyor! Cole'un artık önü açık! Cole nefes nefese bir şekilde dizleri üstündeki Venis'e ve iplere bakıyor! İPLERDEN SEKİYOR VE LAST SHOT! LAST SHOT!

Q9WSyFF.png


COLE TUŞA GİDİYOR! 1................2...............

3!

19:18'de tuşu bulan ve geçici PURE Şampiyonu: Adam Cole

1 DAKİKADAN AZ BİR SÜRE KALDI! COLE NEFES NEFESE VE KARNINI TUTAR BİR ŞEKİLDE KÖŞESİNE SÜRÜNÜYOR! Cole etrafa bakıyor ve etrafında kimsenin hareket etmediğini fark ediyor. Venis hareket etmeyene kadar kenarda sadece onu izliyor ve maçın bitmesi ve şirketteki ilk şampiyonluğu için saniyelerin bir an önce geçmesini bekliyor...

RsrPFGS.png


FAKAT BİR HAREKETLİLİK VAR! COLE KAFASINI ORAYA ÇEVİRİYOR! NE OLUYOR?

jIerfTj.png


JOHNNY MAYHEM! JOHNNY MAYHEM! O BURADA! SEYİRCİLERİN SEVGİLİSİ MÜKEMMEL BİR REAKSİYON ALIYOR! FAKAT NE YAPACAĞINI KİMSE KESTİREMİYOR!

LVf4Jn1.png
pCDGyV6.png


Cole ve JoMa bakışıyorlar! Cole sinirle ona bakıyor! Fakat bir yandan da tetikte bir şekilde Val Venis'i izliyor. Venis hala hareket etmiyor. Johnny Mayhem sadece Cole'a bakıyor fakat herhangi bir şekilde hareket etmiyor! Saniyeler geçiyor.... Venis o sırada ayaklanıyor!

YTF1zw4.png


Venis, Cole'a doğru ilerliyor fakat Cole tetikte olduğundan son anda fark ediyor ve Venis'e SUPERKICK! VENIS YİNE YIKILDI! FAKAT COLE KAFASINA DARBE YİYOR! JOHNNY MAYHEM! Takım şampiyonluklarından birisiyle Adam Cole'un kafasına geçiriyor! JoMa kemeri fırlatıyor ve ringe bakıyor! Maçın bitmesine saniyeler kaldı! Led ekranda maçın başından beri 19 dakika 51 saniye geçtiğini görüyoruz!

FGEWt7K.png
cDFpzUB.png


Venis son gücüyle sürünerek elini Cole'un üstüne koyuyor! 1...................2......................

3!

19:57'de tuşu bulan ve geçici PURE Şampiyonu: Val Venis

PtONOZ6.png


VENIS TUŞU BULUYOR! SADECE SANİYELER KALDI! VENIS ÖKSÜRÜYOR FAKAT SIRITIYOR VE JOHNNY MAYHEM'A BAKIYOR. ARDINDAN SÜRÜNEREK KÖŞEYE DOĞRU TUTUNMAYA ÇALIŞIYOR! VE SÜRE LİMİTİ BİTİYOR! ZİL ÇALIYOR!

Kazanan ve ilk PGW PURE Şampiyonu: Val Venis

gBboWX0.png


VENIS BAŞARIYOR! KAYBETMEDEN İNAKTİF EDİLEN KEMERİ YERİNE GELEN KEMERİ DE KAZANMAYI BAŞARIYOR! Venis hala nefes nefese bir şekilde dışarıda ona bakan dostu Johnny Mayhem'a doğru bakıyor. İkili son zamanlarda bazı sorunlar yaşasalar bile Johnny Mayhem yine de dostluk görevini yerine getiriyor! PURE ünvanı Val Venis'e teslim ediliyor. Venis önce kemere bakıyor ardından JoMa'ya bakıyor ve sırıtmaya başlayıp kemerini havaya kaldırıyor! Seyircilerden olumlu reaksiyonlar geliyor. JoMa ona bakıyor ve tebrik edermiş bir ifadeyle ona bakıyor ve hafifçe gülümsüyor. Fakat ringe girmiyor ve yavaş adımlarla arka alanın yolunu tutmaya başlıyor. Venis bu duruma geçen gün olduğu gibi alttan alttan bozulsa bile bir tepki göstermeden artık buna alışmış bir ifadeyle galibiyetinin tadını çıkarıyor.

F0Tv1IF.png


Tazz: Bu çocuğun amacı ne hiç anlamıyorum. İnsan dostum dediği adamla ringde galibiyet kutlamaz mı? Eğer dostu değilse tüm bunların amacı neydi?

Kevin Nash: Belli ki hiç dostun olmamış Tazz. Dostunla ayrı düşebilirsin, kavga edebilirsin veya hiç konuşmayacak bir duruma gelebilirsin. Fakat ne olursa olsun zamanı gelince dost kötü günde, zor günde yanında olur. Az önce yaşananlara bir mantık mı arıyorsun? İşte sana cevabı.

Venis köşeye çıkıyor ve kemerini kaldırıyor! Seyirciler onun lehine tezahüratlar yapıyor. Venis sırıtıyor ve kadın seyircilere öpücük yolluyor. Ardından köşeden iniyor ve arkasını dönüyor. FAKAT DÖNDÜĞÜ GİBİ SUPERKICK!

gVCuzvY.png


ADAM COLE! ADAM COLE AZ ÖNCE YAŞANANLARDAN DOLAYI ÇILDIRMIŞ DURUMDA! COLE DIŞARIDAKİ HAKEME BAĞIRIYOR! HAKEM RİNGE GİRİYOR VE COLE ONUN YAKASINA YAPIŞIYOR! EVET BİR ŞAMPİYONUMUZ VAR FAKAT PURE KURALLARI ŞU AN GEÇERLİ DEĞİL!

HyEVG2h.png


PGW PURE Championship
Val Venis (c) vs. Adam Cole


j4t7Uan.png


COLE RİNGİN KENARINA ÇIKIYOR! VENIS KALKMAYA ÇALIŞIYOR... VENIS KALKIYOR VE ADAM COLE'DAN PANAMA SUNRISE! COLE İŞİ TAMAMEN BİTİRMEYE NİYETLİ BU YÜZDEN AYAĞA TEKRARDAN KALKIYOR VE DİZLERİ ÜSTÜNDEKİ VAL VENIS'E LAST SHOT! COLE TUŞA GİDİYOR! 1..................2.................

OLMUYOR! BUGÜN BELKİ DE ADAM COLE İÇİN EN ŞANSSIZ GÜNÜ! OLMUYOR ÇÜNKÜ BİRİSİ HAKEMİ ÇEKİYOR!

fGUECyi.png
PP3UZjV.png


DESMOND WOLFE! NIGEL MCGUINNESS! Nigel burada! Nigel burada! Şaka gibi! Cole gözlerine inanamıyor resmen! Kariyerini etkileyen bir sakatlık yaşadığı söylenen Nigel McGuinness burada! Nigel spiker masasının bulunduğu bölümün arkasındaki seyircilerin arasından fırlıyor ve Cole'un şampiyon olmasını engelliyor! Hakem yerde tuşu sayabilecek birisi yok! Cole nefretle Nigel'a bakıyor ve edebileceği tüm küfürleri onun suratına haykırıyor! Nigel sadece sırıtmakla yetiniyor fakat bu Cole'u daha da çok sinirlendiriyor. Cole ringin dışına yani Nigel'a doğru koşuyor!

zqw2ctl.png


FAKAT RİNGDEN DAHA ÇIKAMADAN CIAMPA RİNGE GİRİYOR! TOMMASO CIAMPA! MAÇ BİTİMİNDEN BERİ KENARDA YATAN CIAMPA DİĞER KATILIMCILAR GİBİ RİNGİ TERK ETMEDEN RESMEN BU ANI BEKLERMİŞCESİNE COLE'U TUTUYOR VE WILLOW'S BELL! WILLOW'S BELL! COLE YERE ÇAKILIYOR! CIAMPA ŞİMDİ ETRAFINI KOLAÇAN EDİYOR VE EMİN OLDUKTAN SONRA HAKEMİ DÜRTÜYOR! ARDINDAN VENIS ÜZERİNDEN TUŞA GİDİYOR! HAKEM SÜRÜNÜYOR VE YAVAŞÇA TUŞU SAYMAYA BAŞLIYOR! 1................................2........................................

3!

Kazanan ve yeni PGW PURE Şampiyonu: Tommaso Ciampa

n0hcjER.png
k7wCLJJ.png


CIAMPA KEMERİ RESMEN ÇALIYOR! Ciampa tuşu buluyor ve az önce Venis'in elinden yere düşmüş kemeri bir bebekmiş gibi kucaklıyor! Ciampa sırıtarak seyircilere bakıyor ve hemen ringin dışına çıkıyor! Kemeri alarak koşarak girişe doğru geliyor. Elindeki PURE şampiyonluğunu kaldırıp ona doğru bakıyor bir süre ardından arka alana doğru gidiyor. Kameralar tekrardan ringe dönüyor. Ringde Adam Cole'un kendisine geldiğini ve nefret ve hüzün karışımı bir ifadeyle önce yere ardından da seyircilerin arasından arenayı terk eden Nigel McGuinness'e baktığını görüyoruz. Mercek Adam Cole'un nefret dolu yüzüne doğru yaklaşmışken kameralar kapanıyor.

3pg604f.jpg


UYmGKeA.png


Ankara, Türkiye
Bugün


KdZwIn0.png


Kameralarımızı açtığımızda Chairman'i görüyoruz. Geçtiğimiz ay Antalya'da gerçekleşen Survivor Series şovu ile birlikte Türkiye pazarına açılıp Türk kanalları tarafından yayınlanan PGW'nin sahibine burada yoğun ilgi var. Yanında PGW'de daha önce hiç görmediğimiz isimler var. Damien Sandow, Nathan Jones ve Eddie Kingston. Muhabirler onun yanına gelip demeç almak istiyorlar.

Mr. O'Neil: Biliyorsunuz işlerin başında Paul Ellering var ve PGW'de olmadığım zaman gözüm hiç arkada kalmıyor. Çoğu zaman kendi işlerim oluyor. Ve ziyaret etmem gereken ülkeler arasında Türkiye'de oluyor. Her ay iki veya üç kez buraya uçuyorum. Türkiye'den çok sevdiğim arkadaşlarım var ve 29 Ekim'in onlar için çok önemli bir tarih olduğunu daha önce öğrenmiştim. Bugün tarihin görüp görebileceği en büyük liderin ilan ettiği Cumhuriyet'in 100. yılı. Yüz koca yıl. Düşünebiliyor musunuz? Tam yüz yıl önce burada, bu şehirde 101 pare top atıldı ve bir bayram havası yaşandı. Nerede olduğumuzu bilmekte fayda var. Türk milletinin ve dahi, dünyanın en büyük lideri Mustafa Kemal Atatürk'ün 100 yıl önce bulunduğu yerde onunla aynı nefesi solumak çok iyi hissettiriyor. Belki bir deli saçması diyebilirsiniz ama PGW'nin de bir Atatürk'e ihtiyacı vardı. Oh... Jim Cornette'den şirketi devralmak bir bok çukuruna kafa göz dalmakla eşdeğer bir şeydi ama bunun üstesinden çok iyi geldik. Şirkette yönetim diye bir şey yoktu ve bu algıyı yıkmak için anlaşamadığımız birkaç kişi ile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Bilirsiniz.. Goldberg ve R-Truth'un serbest bırakılması çoğu kişi tarafından şok olarak karşılandı. Ama ben Chairman olarak asla cebinde akrep olan biri değilim. Şimdi burada, bu değerli yerde size yeni PGW güreşçilerini tanıtmama izin verin!

eVzlH0s.png


Mr. O'Neil: Damien Sandow... Onunla irtibatı kuralı bir iki hafta oluyor. Mikrofon konusundaki inanılmaz yeteneğini her zaman sevmişimdir. PGW'de her yerden daha fazlasını yapacağından eminim.

7o1623a.png


Mr. O'Neil: Onu görüyor musunuz? Yıkım gözlerinde. Şampiyonların şirkette dolaşacak ciddi bir tehlikeye ihtiyacı olduğunu biliyorduk. Eddie Kingston artık kontratlı bir PGW güreşçisi!

1tpz4Sj.png


Mr. O'Neil: Ve... Nathan Jones. 2 metre 11 santimlik bir devden bahsediyoruz. Fakat bu adam vücudunu sadece kendisi için kullanıyor. Kimse için gard alacak biri değil. Evet, hapis cezası almış bir güreşçi olabilir. Onunla anlaştığımız için birçok yerden eleştiri almış olabiliriz ama kim ikinci şansı hak etmez? Ben ona güveniyorum. Daha doğrusu... Hepsine güveniyorum. Sandow ve Eddie'ye de. Bundan sonra anlaşacağımız güreşçilere de. Ve beni yanıltmayacaklarını biliyorum. Şimdi, bu güzel ülkenin biraz tadını çıkarmalıyız. Hepinize mikrofon uzattığınız için teşekkür ediyorum.

Chairman güler yüzle etrafındaki insanlarla fotoğraf çekinmeye başlıyor. Diğer üç güreşçi de öyle. Bu sırada ringe dönüyoruz.

3pg604f.jpg




EgLdgVO.png


JEY ON FIRE! Bu gece başarabilecek mi? Belki de PGW'nin en iyi hikayesine hizmet eden iki güreşçiden biri geliyor! Motive şekilde görünüyor. Ringe giriyor ve köşeye çömelip rakibini, babasını bekliyor!


qgwPC2N.png


Rikishi! PGW'nin en saygın ismi. Arka alandaki herkes ona adeta tapıyor! Ama oğlundan beklediği saygıyı bir türlü göremedi ve şimdi, ikinci kez aynı ringdeler. Boynuz kulağı geçti mi? Bunun cevabını öğrenmek için o ringde Rikishi'ye de ihtiyacımız var. Ringe giriyor ve Jey ile manidar şekilde bakışıyor. Jey'e nazaran Rikishi'yi çok sakin bir yapıda görüyoruz. Hakem gerekli kontrolleri yapıyor ve maçın başlamasına hazırlanıyoruz!

Rikishi vs. Jey Uso

8JQb4XA.png


Maç başladı. Jey hızla Rikishi'ye koşuyor ve seri yumruklar vuruyor. Fakat Rikishi, Jey'i üstünden itiyor. Jey hızla yerden kalkıyor ve koşarak seri yumruklara devam ediyor. Rikishi üstünden tekrar itiyor. Jey iplerden sekiyor ve tekrar Rikishi'nin üstüne koşuyor. Rikishi bu sefer kaldırıyor ve Samoan Drop'la yatırıyor! Jey sırtını tutarak kalkıyor Rikishi bir Savate Kick'i oturtuyor! Jey yüzünü tutarak yere yığılıyor. Rikishi, Jey'i boğazından tutarak köşeye götürüyor. Ardından karşı köşeye geçiyor. Hızla koşarak Running Hip Attack! Fakat Jey bundan kurtuluyor! Rikishi kalçasını sıvazlarken Jey tek dizinin üstüne çöküp Uppercut'ı geçiriyor! Rikishi ufak sersemliyor Jey geri geri ipe doğru çekiliyor. Rikishi, Jey'in üstüne koşuyor. Jey ipi çekiyor. Rikishi ring dışına düşüyor. Jey taunt atıyor. Sonrasında iplerden sekiyor ve Suicide Dive! Ardından tekrar ringe giriyor. İplerden tekrar sekiyor ve Vaulting Plancha! Rikishi sersemleyerek kalkıyor. Jey sağlam bir Superkicki oturtuyor! Rikishi sallanarak masanın üstüne yatıyor. Jey hızla aprona aprondan da top rope'a çıkıyor. Jey'den bir USO SPLASH!

rikishi-driver-gif.95795


Rikishi bundan kaçıyor! Jey boşa atlıyor! Jey acı içinde karnını tutuyor! Rikishi karnını tutan Jey'in karnına bastırıyor! Jey resmen yerde can çekişiyor! Rikishi karnına bastırırken Jey acıyla böğürüyor! Rikishi bir süre sonra bırakıyor ve ringe girip countu sıfırlıyor. Ardından kaldırıyor ve kafasından tutup hızla çelik merdivenlere fırlatıyor! Jey'in saçından tutarak kaldırıyor ve kafasını çelik merdivene doğru defalarca vuruyor! Ardından Jey'in kafasını merdivene yan duracak şekilde sabitliyor! Ardından Running Hip Attack! Oğluna yapılır mı lan bu! Jey acı içinde kafasını tutuyor! Rikishi kaldırıyor ve çelik merdivene hızla birkaç kez daha vuruyor! Bıraktığındaysa Jey'in kafasının kanadığını görüyoruz! Jey'in kafası kanlar içinde! Rikishi, Jey'i tutuyor ve ringe sokuyor! Sonrasında kendisi de giriyor. Jey yerde can çekişirken oğlunu boğazından tutarak kaldırıyor. Front Powerslam pozisyonuna alıyor! Ardından RIKISHI DRIVER! BU İŞ BİTER! 1................2.................

9GzYQpI.png


JEY AYAĞINI İPE KOYUYOR! RIKISHI ÇILDIRIYOR! Rikishi, Jey'i kaldırıyor! Tutuyor ve bir RIKISHI DRIVER DAHA! Fakat hayır! Jey bundan kurtuluyor! Superkick sallıyor fakat Rikishi bacağından tutuyor. Jey bunu da karşılıyor ve bir Jumping Enzuigiri! Rikishi sersemliyor. Fakat Jey yorgunluğundan kalkamıyor! Rikishi bunu fırsat biliyor ve Savate Kick'i dizlerinin üstündeki Jey'e oturtuyor! Sonrasında köşeye doğru taşıyor! Second Rope'a çıkıyor! BANZAI DROP!

the-usos-splash.gif


Fakat Jey bundan kaçıyor! Aprona geçiyor! İpleri tutarak kalkmaya çalışıyor! Rikishi o sırada kalkıyor. Jey aprondan bir Enzuigiri çakıyor! Sonrasında ringe giriyor. Rikishi üstüne doğru koşuyor fakat Jey bundan da kaçıyor! Rikishi bodoslama ringposta giriyor! Kafasını çok kötü bir şekilde ringposta çarpıyor! Jey aprona geçiyor ve Rikishi'nin kafasını ringposta sabitliyor. Oradan bir Big Boot'u çakıyor! Rikishi yere yığılıp acıyla kafasını tutuyor! Rikishi kafasını tutmayı bıraktığında Rikishi'nin de kafasından kanlar aktığını görüyoruz! Jey ringe dalıyor! Rikishi dizlerinin üstünde kalkmaya çalışıyor. Jey bir SUPERKICK! Rikishi yıkılmıyor! Jey bir tane daha SUPERKICK! Rikishi yıkılıyor fakat zorlanarakta olsa kalkıyor. Jey bir SUPERKICK daha! Rikishi kafasını tutarak yerde acıyla kıvranıyor! Jey tekrar Superkick hazırlığı yapıyor! Rikishi dizlerinin üstünde tekrar kalkıyor. Jey bir SUPERKICK DAHA! Jey'e bu yetmiyor! Üstündeki tişörtü çıkartıp seyirciye fırlatıyor! Top rope'a geçiyor! USO SPLASH! VURMAYI BAŞARIYOR! TUŞ!

jey-uso-cry.gif
jey-uso-superkick.gif


JEY TUŞA GİTMEYİ BAŞARAMIYOR ÇÜNKÜ KARNINA ALDIĞI DARBELERDEN ÖTÜRÜ BİR SÜRE YERDE BALIK GİBİ ÇIRPINIYOR! SONRASINDA RIKISHI'NİN ÜSTÜNE SÜRÜNÜYOR! TUŞ! 1.. 2.. KICKOUT! İkili bir süre yerde kalıyorlar. Sonrasında Jey kalkıyor! Rikishi ise zorlanarak kalkmaya çalışıyor! JEY! Bir SUPERKICK vurmaya hazırlanıyor! Fakat vuramıyor! Üzgünce köşeye çekiliyor! Seyircilere dönüp bakıyor! Sonrasında dizlerinin üstündeki babasına bakıyor. Sinirle kafasını köşeye vuruyor! Ardından SUPERKICK! ÇILGINCA BAĞIRIYOR!

jey-uso-usos-splash.gif


Ardından top rope'a çıkıyor ve bir USO SPLASH DAHA! BU OLUYOR! JEY ZAFERE GİDİYOR! JEY TUŞA GİDİYOR! 1.............................2............................................

3!

Kazanan: Jey Uso

y04xJa9.png


DÖL KAZANIYOR! BABASINI YENİYOR! BU İNANILMAZ! Jey Uso'nun geldiği nokta inanılmaz! Bu performans olağanüstüydü! Rikishi bile bunu beklemiyordu! Seyirciler chant atarken o zafere pek sevinçli değil. Ringin ortasında oturmuş Rikishi'ye bakıyor. Jey karnını tutarak ayağa kalkıyor ve ringin dışına gidiyor. Köşeye gidip oradan bir kutu alıyor.

u4tpUEn.png
BfoA5uI.png


Jey kutuyu açıyor ve... Bu Yokozuna'nın saati! Local wrestlerlar tarafından çalınan, Rikishi'nin kardeşinin saati! Jey amcasının saatini kutudan çıkarıyor ve babasının koluna tekrar takıyor. Seyirciler bunu alkışlarken Rikishi şaşkınlıkla Jey'e bakıyor. Jey saati taktıktan sonra babasıyla göz teması kurmadan kafası öne eğik şekilde dururken Rikishi yavaşça elini havaya doğru kaldırıyor. Jey refleks olarak babasından korkuyor ve kendini geri çekiyor...

taODWS7.png
b86qqYx.png


Fakat Rikishi onun kafasını okşuyor ve gülümsüyor. Kendisini yenen dölünü alnından öpüyor. Döl boşalıyor. Jey akıtıyor. Ring sırılsıklam oluyor. Her defasında ter damlayan o ringe bu sefer Jey'in içinde tuttuğu gözyaşları damlıyor. Hayır bunları Val Venis yazmıyor bunlar oluyor. Olan şeyleri yazıyorum! İnanılmaz. İkili sarılıyorlar. Seyircilerin hepsi bu efsane anı alkışlarken reklamlara gidiyoruz.

3pg604f.jpg


Reklamların bitmesiyle birlikte şovumuz kaldığı yerden devam ediyor. Ringde bir hakem, bir de anonsör bulunmakta. Ringin tam merkezinde zincirlerle tepeye bağlı olan bir Shark Cage var! Şovun hangi maç ile devam edeceğini gayet iyi bir şekilde anlayabiliyoruz. Kameralarımız birkaç farklı seyirciyi görüntülüyor. İnsanların heyecanını anlamak pek de zor değil. Aniden dev ekrana bir görüntü giriyor ve bununla birlikte kameralar dahil bütün izleyiciler o tarafa dönüyor. Dev ekranda izlediğimiz görüntüler, uzun süredir arasında sorunlar yaşanan o iki isime ait: Christopher Daniels ve Velveteen. Bu ikilinin arasında yaşanan feuda dair bir promo izliyoruz.

Videonun bitmesiyle birlikte insanların yüksek sesle reaksiyon göstermesine sebep olan o anons gerçekleştiriliyor.

Velveteen vs. Christopher Daniels (C) - Shark Cage Match for the PGW World Television Championship!

Herkes ayakta! Arenadaki herkes ayakta! Evet... Maçın ilk katılımcısı buraya geliyor!


zJJw9DW.png


Şarkının başlamasıyla birlikte arenadaki ışıklar kesiliyor, belli bir müddet geçtikten sonra mor spot ışıkları arenanın farklı yerlerine vurmaya başlıyor. Stage'den mor dumanlar çıktığını söyleyebiliriz, o bölgede göz gözü görmüyor adeta. Dumanların arasında hareket var ki belli anlarda kendisini görebiliyoruz. Sırtı ringe dönük şekilde bekliyor. İki elini de yan taraflarına doğru açarak ringe doğru dönüyor ağır bir şekilde. Stage'den dumanların yoğunluğu azaldığından o ismi daha rahat bir şekilde seçebiliyoruz artık: Velveteen! Velveteen eski haline dönmüş diyebiliriz, oldukça şaşaalı bir dış görünüşe bürünmüş durumda. Birkaç değişik hareketin ardından kollarını yukarıya kaldırarak tauntunu yapıyor! Işıklar tekrardan eski haline dönüyor. Velveteen etrafını izledikten sonra ilerlemeye koyuluyor. Etrafındaki izleyicilerle etkileşime girerek, konuşarak ringe ilerliyor. Ringe vardıktan sonra sağ tarafına doğru hareketleniyor. Bu esnada kendisinin shark cage'ye bakıyor olması dikkatimizden kaçmıyor. Velveteen middle-rope'u tutarak apron'a çıktıktan sonra iplerin arasından ringe giriyor? Hayır, kendisini uzaktan çeken kameraya dönüyor ve bir öpücük atıyor. Sonrasında ringe giriyor ve shark cage'nin etrafında dönmeye başlıyor. Tek eliyle parmaklıklara dokunuyor kafesin etrafında döndüğü esnada.

Sırada şampiyon var. Sırada Christopher Daniels var.


j8gmuct.png


Kameralar farklı seyircileri çektikten stage'ye dönüyor, stage'in orta noktasında arkası dönük bir şekilde kemerini kaldıran birisi var; Christopher Daniels var. Arkasını dönüyor ve kemerini kendisine negatif reaksiyonlarda bulunan seyircilere doğrultuyor. Kamera kendisine doğru yaklaşıyor ve tauntunu yapıyor. Şampiyon etrafını izleyerek ringe doğru ilerliyor. Ringe vardığında belli bir müddet duraksıyor. Ardından sağ tarafına doğru ilerlemeyi sürdürüyor ve kameranın çektiği tarafa bakan apron'a çıkıyor ipleri tutarak. Apron'a çıktıktan sonra ellerini yana doğru açarak taunt'unu yapıyor ve sonrasında gözlüğünü çıkartıyor. Fazla beklemeden iplerin arasından ringe giriyor ve second-rope'ye çıkıp kemerini kaldırıyor! Bir mikrofon istiyor ve fazla geçmeden mikrofon veriliyor kendisine.

Christopher Daniels: Nihayet büyük an geldi, he? İstediğin maçı aldın, artık serimi kırma ve kemerimi alma fırsatı senin elinde. Bakalım bunu başarabilecek yeteneklere sahip misin yoksa sahici bir şaklaban mısın? Pekala, fazla uzatmadan bu maça başlayalım o halde. Şimdi, Dream kafesin içine girsin. Bu maç Velveteen ile benim aramda olacak. Rol yapmayı kes ve kafesin içine gir, Dream!

Velveteen: (çığlık atarmışçasına) Ben Velveteen'im! Hiçbir zaman Dream olmadım! Öyle birisi, bir şey hiçbir zaman var olmadı!

M8EiW5v.png


Christopher Daniels: O zaman maç hakkını kaybettin, Dream. Ben Velveteen'i istiyorum!

Christopher iplerin arasından apron'a geçtikten sonra atlıyor aşağıya. Ağır adımlarla arka alana gidiyor derken...

Velveteen'den erken bir saldırı! Christopher'a arkadan saldırdıktan sonra onu ringin içine sokuyor! Üstündekileri çıkartıp etrafına savurduktan sonra kendisi de giriyor...

PGW World Television Championship
Velveteen vs. Christopher Daniels (C)


Velveteen'in erken saldırmasıyla birlikte zil sesini işitiyoruz. Velveteen üzerine atladığı rakibine yumruklar atıyor. Hakem, Velveteen'e bırakması gerektiğini söylüyor ve Velveteen buna bir son veriyor. Shark Cage hâlâ ringin ortasında, kapısı açık bir şekilde duruyor. Velveteen, yere düşen kemeri aldıktan sonra onu kafesin içerisine bırakıyor. Hakeme kapıyı kilitlemesini söylüyor. Hakem kapıyı kilitledikten sonra Shark Cage yukarı doğru çekiliyor.

Velveteen: Evet, tam olarak bahsettiğin şey oldu! Sadece sen ve ben... Dream (!) de yukarıda, o da (kemeri kast ediyor). Artık baş başayız!

Velveteen yerde yatan rakibini hızla ayağa kaldırdıktan sonra onu köşeye gönderiyor. Christopher sırtını sert bir şekilde köşeye çarptıktan sonra sırtını köşeye yaslayarak dinleniyor. Velveteen koşmaya başlıyor ve Stinger Splash geliyor! Christopher göğsünü tutarak ileriye savrulurken, Velveteen tauntunu yapıyor. Christopher belli bir süre ilerledikten sonra arkasını dönüyor ve arkasını döner dönmez rakibinden bir Dropkick yiyor! Christopher bu hareketin ardından yuvarlanarak kendisini ringin dışarısına bırakıyor. Tek dizinin üstüne geçtikten sonra göğsünü tutuyor. Ringin dışında yer alan başka bir hakemin o noktaya doğru gittiğini görüyoruz. Bir şeyler konuşuyorlar. Velveteen de maçın soğumasına izin vermek istemediğinden oraya doğru hareketleniyor ve rakibinin üstüne doğru gidiyor. O da ne? Christopher'dan ani bir hareketlenme geliyor ve Velveteen'in karnına dirsek atıyor. Velveteen karnını tutarak birkaç adım geriye savrulurken, Christopher'ın ağır adımlarla ayağa kalktığını görüyoruz. Bir saniye! Başka bir ani çıkış da Velveteen'dan geliyor, beklenmedik bir koşunun ardından Big Boot! Christopher geriye savruluyor ve sırtını ring-post'una çarptıktan sonra yere yığılıyor. Velveteen tauntunu yapıyor, herkes ayakta!

LWeGrbi.png


Velveteen rakibini kel kafasından tutarak ayağa kaldırdıktan sonra onu ringin içine gönderiyor. Kendisi de ringe giriyor hemen devamında. Christopher çok iyi durumda değil gibi. Velveteen rakibini kaldırıyor ve iplere gönderiyor. Christopher iplerden sekiyor! Hayır! Kollarını iplere sararak durmayı başarıyor. Velveteen direkt rakibinin üstüne koşuyor, Christopher'dan kendisinin üstüne koşan rakibine bir Back Body Drop geliyor. Velveteen ipleri tutarak apron'da kalmayı başarıyor. Christopher arkasını döner dönmez Enzuigiri yaparak onun apron'dan düşmesine yol açıyor. Velveteen sert bir biçimde zemine düşüyor ve acı içinde sırtını tutuyor. Christopher iplerin altından kayarak ringin dışına çıktıktan sonra Velveteen'in saçını çekerek onu kaldırıyor. Durmuyor, Velveteen'i bariyerlere gönderiyor! Durmaya hiç niyeti yok gibi, hızla kaldırıyor ve karşılarında yer alan bariyerlere de atıyor! Velveteen acı içinde sırtını tutuyor, dinlenmek istiyor. Christopher buna fırsat tanımadan rakibini ayağa kaldırıyor ve onu çelik basamaklara gönderiyor! Velveteen'in çok sert bir şekilde çelik basamaklara sırtını çarpmasının ardından çelik basamaklar dağılıyor! Christopher zevkten kudurmuş bir şekilde Velveteen'i izliyor. Üstündekileri de çıkartıyor!

Velveteen'i ayağa kaldırıyor ve onu ringin içine sokuyor, ardından kendisi de giriyor ve kendisini rakibinin üstüne bırakıveriyor. Hakem ise saymaya koyuluyor, 1... 2... 3 olmadan, Kickout geliyor. Christopher hiç hız kesmeden tek dizinin üstüne çöküyor ve Head Lock'a bağlıyor rakibini. Gitgide daha da sıkıştırıyor rakibinin kafasını. Velveteen'in zorlandığını ve Christopher'ın sırtına rastgele hamlelerde bulunduğunu görüyoruz, kurtulmak için. Bir taraftan da seyircilerin ritimli alkışlamaları söz konusu. Velveteen ufak ufak ayaklanıyor fakat Christopher rakibini hiçbir şekilde serbest bırakmıyor. Sonunda ikisi de ayaktalar. Velveteen'den rakibinin karnına bir yumruk, Christopher biraz yumuşuyor. Velveteen'den bir yumruk daha, Christopher tamamen bırakır gibi oluyor ama bırakmıyor elbette. Velveteen'den bir yumruk daha! Christopher rakibini bırakmak zorunda kalıyor ve eliyle karnını tutuyor. Velveteen de ufaktan kendisini toparlıyor derken... Christopher'dan ani bir diz hamlesi geliyor. Christopher iplere koşuyor, iplerden sekiyor. Ne? Velveteen'den Spinebuster geldiğini görüyoruz, Spinebuster! Hiç beklemeden tuş denemesinde bulunuyor, hakem saymaya başlıyor hemen. 1... 2...

3 olmadı!

qX23iC0.png


Velveteen biraz soluklanarak ayağa kalktıktan sonra iplerin arasından apron'a geçiyor. Bu esnada Christopher'ın ufak ufak ayağa kalktığını görüyoruz. Velveteen ağır bir şekilde top-rope'a çıkıyor. Bu sürede Christopher ayağa kalkmış oluyor ve Velveteen atlıyor, Diving Double Axe Handle! Christopher düştükten sonra hızla ayağa kalkıyor ve Velveteen'den Dropkick geliyor! Christopher biraz daha ağır bir şekilde de olsa ayağa kalkıyor, Velveteen'den bir Dropkick daha geldiğini görüyoruz. Christopher ayağa kalktığı sırada Velveteen iplere koşuyor, iplerden sekiyor ve Powerline! Kendisini rakibinin üstüne atmıyor, iplere koşuyor. İplerden sektikten sonra Leg Drop yapıyor! Pekala... Sıradaki hamlesi ne olacak? Velveteen ringin köşesine geçtikten sonra ayağını kaldırıyor ve yere sert bir şekilde vuruyor. Bir türlü HBK imitasyonu diyebiliriz bu hareketlerine. NE! Christopher kip-up ile beklenmedik bir ayaklanma yapıyor Velveteen'den Superkick! Christopher'dan NO SELL! Böğürüyor! Bağırıyor! Velveteen olan biteni anlamaya çalışıyor derken... Running Bicycle Kick! Bir daha, NO SELL! Çıldırmışçasına bağırıyor sadece! Velveteen büyük oynuyor ve rakibini sırtına alıyor, DREAM VALLEY DRIVER ile bitiriyor! Christopher'dan bu sefer reaksiyon yok! Hakem saymaya başlıyor!

1... 2... 3!

lQXvGxP.png


Hakem maçı bitiren işareti vermek üzere ayağa kalkıyor! Olacak iş değil bu! Ropebreak! Velveteen soluk soluğa kalmış durumda, derin nefes alıp veriyor. O da maçın bitmemesine şaşırmış duruyor ama bunu gizliyor. Ayağa kalktıktan sonra iplerin arasından apron'a geçiyor. Top-rope'ye çıkmak üzere o bölgeye yürüyor. First-rope, second-rope ve top-rope... En yukarıya çıktıktan sonra ayağa kalkıyor ve tauntunu yapıyor. Neler oluyor? Christopher aniden ayağa kalkıyor ve iplerden sekiyor! En üstteki ipin sarsıntısından kaynaklı düşüyor Velveteen! Acı içinde t*şşaklarını tutuyor! Christopher kurnazlığını konuşturdu yine! Christopher şimdi o noktaya hareketleniyor ve çıkmaya başlıyor o da. Second-rope'a çıktıktan sonra rakibinin kolunu kendi omzuna atıyor. Superplex gelmek üzere! O da ne? Velveteen bacaklarını sararak kopmuyor oradan! Christopher onu daha da sersemletmek üzere yumruklamayı hedefliyor ki onu bir anlık bırakıyor ve yumruğunu kaldırıyor. NE! NEY! Velveteen'dan Headbutt! Headbutt! Christopher bu sert hamlenin ardından ringin zeminine düşüyor. Velveteen'in anlında açılma var! Kan akıyor kan! Velveteen'in gözü kararıyor adeta! Bu onu durduramıyor çünkü Velveteen atlıyor fazla geçmeden! The Purple RainMaker!

Christopher Daniels çekildi! Herkes tam da bu işin bittiğine inanmıştı ki çekilmeyi başardı!

KhwO6UL.png


Christopher kahkaha atarak, ipleri tutuyor ve ayağa kalkıyor. Sıra galiba onda! Rakibini ayağa kaldırdıktan sonra hızla Brainbuster ile başlıyor! Durmak yok, devamı da var! Rakibini ayağa kaldırıyor bir kez daha, bu sefer de Spin-out Powerbomb! Velveteen sırtını tutarken, Christopher iplere doğru koşuyor. Herkesi şaşırtan o hareketini yapıyor, Springboard Moonsault! Velveteen yuvarlanarak ringin dışına çıkıyor ve tek dizinin üstüne çöküyor. Christopher hızla iplerin arasından apron'a geçtikten sonra Springboard Plancha yapıyor! Alev aldı alev! Alev aldı! Rakibini saçından çekerek ringin içine soktuktan sonra kendisi de giriyor. Rakibini köşeye yakın bir pozisyona getirdikten sonra köşeye dönüyor! Herkes ayakta, o hamleyi bekliyor herkes. Christopher tauntunu yaptıktan sonra BEST MOOUNSAULT EVER yapıyor!

bXWIvKT.png


Tuşa gidiyor, maçı bitirebilecek mi? 1... 2... 3 olmadı! Olmadı! Christopher'ın bu işi uzatmaya hiç niyeti yok. Kararlılıkla ayağa kalktıktan sonra rakibini de kaldırıyor ve Angel's Wings de yaparak belki de bu maçın sonunu getiriyor. ANGEL'S WINGS! BAŞARILI! Velveteen'den akan kanlar ringin zeminine bulaşıyor. Christopher derhal rakibini çeviriyor ve tuşa gidiyor. Hakem sayıyor! 1... 2...

3 OLMADAN KICKOUT!

Bu herkesi deli ediyor, manyak ediyor! Christopher da öfkesine yenik düşük ringin zeminini yumrukluyor! Herkes bu olana inanamıyor! Kanlar içerisinde kalan Velveteen, bu hareketlerin üstüne nasıl devam edebiliyor? Christopher ayağa kalkıyor ve Velveteen'in de kalkmasını bekliyor. Velveteen'in ayağa kalktığı süreçte onun kafasını ayağıyla itiyor! Velveteen kışkırıyor iyice! İyice kışkırıyor! Velveteen ayağa kalkıyor nihayet! Ne yapacak? Rakibine çok sert bir yumruk! Christopher geriye savrularak sersemliyor, kısa süre içerisinde toparlanıyor ve gücünü toplayarak tokat atıyor! Velveteen yere yığılıyor, Christopher iki elini de yanlarına doğru açarak kahkaha atıyor. Velveteen yanağını tutarak öfkeli bir şekilde ona bakıyor ve ayağa kalkıyor. Velveteen'dan Headbutt! Headbutt! Velveteen'in anlından süzülen kanlar, Christopher'ın de yüzüne bulaşıyor! Christopher yerde yüzünü tutuyor. Velveteen bu maçı bitirmeyi amaçlıyor ki rakibinin kalkmasını bekliyor. Christopher belli bir zamanın ardından ayağa kalkıyor ve Dream Over! Dream Over! Tuş denemesi mi gelecek, hayır! Rakibinin ayağa kalkmasını beklediği süreçte tauntunu yapıyor. Christopher ayakta, Dream Valley Driver! Hayır, rakibinin sırtından iniyor ve Jumping Knee yapıyor!

9LoFI1G.png


Velveteen yerde, kanlar iyice yayılıyor! Bir saniye, neler oluyor? Işıklar kesildi! Işıklar kesildi! Işıklar kesildi! Stage'den mor dumanlar çıkıyor, herkes o tarafa dönmüş durumda. Göz gözü görmüyor demek mümkün. 10, 20 ve 30... Yarım dakika boyunca etraf bu şekilde kalıyor ve nihayet ışıklar geri dönüyor. Christopher arkasına dönüyor ve rakibini göremiyor! Velveteen yok! Hiçbir yerde yok! Christopher sırasıyla bütün kenarlarından ringin dışına da bakıyor ama yok Velveteen kayboldu adeta! Seyircilerden çığlık sesleri yükseliyor!

gQTzDRx.png


VELVETEEN SHARK CAGE'DE! SHARK CAGE'NİN KAPISI KİLİTLİ, BU YÜZDEN İÇİNDE DEĞİL. PARMAKLIKLARINI TUTARAK DIŞ TARAFINDA ASILI DURUYOR! CHRISTOPHER'IN KENDİSİNİ GÖRMESİ İÇİN BAĞIRDIKTAN SONRA BİR ADIM ÖNCE ATIYOR VE KENDİSİNİ BOŞLUĞA BIRAKIYOR! VELVETEEN RAKİBİNİN ÜSTÜNE DÜŞÜYOR! BU GERÇEKTEN İNANILMAZDI! İNANILMAZ! ENFES! VELVETEEN TİTRİYOR ADETA. ÇOK HEYECANLANMIŞ DURUMDA! SÜRÜKLENEREK KÖŞEYE DOĞRU GİDİYOR... İPLERİN ALTINDAN APRON'A GEÇTİKTEN SONRA ELİNDEN GELDİĞİNCE HIZLI DAVRANIYOR VE TOP-ROPE'YE ÇIKIYOR. AYAĞA KALKIYOR VE ATLIYOR! ATLADI! NEFESLER TUTULMUŞ DURUMDA! THE PURPLE RAINMAKER! THE PURPLE RAINMAKER GELDİ! HAKEM SAYMAYA BAŞLIYOR. SEYİRCİLER DE EŞLİK EDİYORLAR.

1...

2...

3!

Bitmiştir!

Kazanan ve yeni PGW Television Şampiyonu Olan: Velveteen

d1IWyoW.png


SERİ BİTTİ! CHRISTOPHER DANIELS YIKILIYOR! PGW TARİHİNİN EN UZUN KEMER SALTANATI SONA ERİYOR! YENİ BİR ŞAMPİYONUMUZ VAR! YENİ BİR ŞAMPİYONUMUZ VAR! ÇOK DİDİNDİ! ÇOK ÇALIŞTI! ÇOK UĞRAŞTI! ÇOK MÜCADELE ETTİ! BU ZORLU MAÇI KAZANMAYI BAŞARDI VE ŞAMPİYON OLDU! BU ONUN PGW'DEKİ İLK KEMERİ! MAÇI KAZANAN VELVETEEN! VELVETEEN'İN MAÇI KAZANDIĞININ ANONSU GERÇEKLEŞTİRİLDİKTEN SONRA ''Half Life'' ŞARKISINI İŞİTMEYE BAŞLIYORUZ! HERKES AYAKTA ALKIŞLIYOR! KANLAR İÇİNDE KALAN VELVETEEN'E İLK MÜDAHALE ETMEK İSTENİYOR FAKAT O BUNU REDDEDİYOR. KEMERİN AŞAĞI İNDİRİLMESİNİ İSTİYOR! RİNGİN TEPESİNDE ASILI OLAN SHARK CAGE'IN AŞAĞI İNDİĞİNİ GÖRÜYORUZ. NİHAYET RİNGİN ZEMİNİNE İNİYOR. VELVETEEN ACELEYLE KAFESİN KİLİDİNİN AÇILMASINI İSTİYOR. HAKEME ÖYLE BİR ACELE ETTİRİYOR Kİ ADAMCAĞIZIN ELİNİ AYAĞINI BİRBİRİNE DOLANDIRIYOR. EN SONUNDA HAKEMİN ELİNDEN ANAHTARI ALIYOR VE KAFESİN KİLİDİNİ AÇIP, KAPISINI AÇIYOR VE KEMERİNE KAVUŞUYOR! KEMERİNİ ALDIKTAN SONRA MİNİ KAFESİN İÇİNDEN ÇIKIYOR VE YERE BIRAKIVERİYOR KENDİSİNİ!

paagauY.png


VELVETEEN KENDİSİNİ TOPARLADIKTAN SONRA KÖŞEYE GİDİYOR VE SECOND-ROPE'YE ÇIKIP KEMERİNİ HAVAYA KALDIRIYOR! ARDINDAN KEMERİNİ ÖPÜYOR! FLAŞLAR PATLIYOR BU ESNADA! BÜYÜK İLGİ TOPLUYOR! KAMERALAR RİNGİN DIŞINDA YERDE OTURURKEN SIRTINI BARİYERLERE YASLAMIŞ OLUP, SİNİRLİ BAKIŞLARLA VELVETEEN'E BAKAN CHRISTOPHER'I ÇEKTİKTİKTEN SONRA KARARMAYA BAŞLIYOR. REKLAMLAR GİRİYOR!

3pg604f.jpg


3pe6fjg.png


Modernlikten uzak bir mahallenin ara sokağındaki bir spor salonundayız. Aslında spor salonu olarak geçiyor fakat içeri girdiğinizde sizi büyük bir gürültü karşılıyor. Çünkü burada yeraltı dövüşleri yapılıyor. Kamera, arkadan yürüyen Paul Ellering'i çekiyor. O gürültünün içinde yürüdükçe yürüyor ve yolun sonuna vardığında havluyla terini silen birinin yanında duruyor.

Paul Ellering: Burası başımı ağrıtır. O yüzden kısa keseceğim. Talih kuşu başına kondu. Neden ve ne amaçla bilmiyorum ama Chairman seni istiyor. Dolayısıyla sana PGW güreşçisi olmayı teklif etmek için buradayım.

Karşısındaki kişi konuşacak gibi olurken Ellering hemen lafı ağzına tıkıyor.

m7LblRK.png


Paul Ellering: Etkileyici bir hikayen var Will. Chairman'in gözlerini dolduran. Eğer doğru adımları atarsan, onun gözdesi olabilirsin. Önümüz Prince of PGW şovu ve belki de o prens sen olacaksın. Ama burada, bu çöplükte sürüneceğim dersen o da senin kararın. Her neyse, uğramam gereken tonla yer var. Kararını bildirirsin.

Ellering oradan ayrılırken konuştuğu kişinin Powerhouse Hobbs olduğunu görüyoruz. Hobbs onun arkasından bakarken ringe dönüyoruz.

3pg604f.jpg



r40HbMi.png


"The man who lies" Hangman Adam Page girişte gözüken isim oluyor. Page girişte gözükür gözükmez bütün arena yuhalıyor onu. Şirketin gelmiş geçmiş en büyük yuhalamalarından birisi ile karşı karşıya. Ama yine de istikrarlı bir şekilde girişte ilerliyor Hangman Page. Girişe giriyor ama bir taunt atmıyor. Tamamen ciddi bir şekilde girişe bakıyor.


IXQWbP.gif


No More Words arenada çalmaya başlıyor ve seyircilerin somurtan yüzleri, gülümsemeye dönüşüyor. Jeff Hardy koşarak ilerliyor ve bütün seyircilerle tokalaşıyor. Çocuklara sarılıyor ve fotoğraflar çekiliyor. Hardy arenayı resmen ayağa kaldırıyor. Koşarak ringe çıkıyor ve kollarını açıyor. Seyirciler de onunla birlikte açıyor kollarını. Hardy köşede tauntunu yapıyor ama birden bire düşecek gibi oluyor. Hakem, Hardy'i kontrol ediyor. Hardy iyi olduğunu söylüyor ve hakem çaresizce zili çalıyor.

wPQFeQz.png


Singles Match
Jeff Hardy vs. "Hangman" Adam Page

VwhPz9p.png


Maç başlarken Hardy ileriye doğru atılmak istiyor ama sanki boşluğa düşüyor. Herkes şaşkın bir halde. Hardy'e ne oluyor böyle. Hakem tekrar kontrol ediyor ama Jeff inatla ayağa kalkmaya çalışıyor. Yamuk yumuk adımlarla Hangman'in üstüne gidiyor ve göğsüne bir yumruk atıyor. Page etkilenmiyor bile. Jeff ise yere düşüyor. Hakem Jeff'i sırtüstü olarak çeviriyor. Hardy'nin burnundan oluk oluk kan akıyor. Gözleri ise kan çanağı. Herkes üzüntüden şok oluyor. Page ise haklı olmasının sevincini yaşamıyor. Onun yerine üzgün bir şekilde, yerdeki Hardy'e bakıyor. Böyle olmasını istemediği bakışlarından belli oluyor. Hakem, baygın yatan Jeff Hardy ile ilgileniyor...

Fakat Page hakemi ittiriyor. Hardy'i tuşluyor ve hakeme tuşu sayması için bağırıyor. Hakem çaresiz bir şekilde tuşu sayıyor. 1... 2...

3!

Kazanan: "Hangman" Adam Page

Hangman Page maçın kazananı oluyor. Hatta bunu tek bir hamle bile yapmadan başarıyor. Hardy pankartlarının tek tek yere düştüğünü görüyoruz. Ön sıradaki küçük çocuklar, ringe arkasını dönüyor. Hatta Hardy tişörtü giyen seyirciler, tişörtlerinin içlerini dışarı çıkarıyor ve öyle giyiyor. Sağlık ekipleri Hardy ile ilgilenmeye başlıyor ve onu arka alana götürüyorlar. Hangman ise bir laf bile etmeden girişteki ekranı gösteriyor. Ekranda bir görüntü oynamaya başlıyor.

Günün erken saatleri

Şovun olduğu binanın biraz yakınlarında, sessiz bir ara sokaktayız. Sokakta kapüşonlu bir adamın, başka gözlerden saklandığını görüyoruz. Onun yanına ise, şapkalı, yüzü pek de gözükmeyen bir adam geliyor.

Satıcı: Seninle iş yapmak biraz zor. Etrafta polisler geziniyor, biliyorsun değil mi? Her neyse, şifanı getirdim sana. Al bakalım.

Satıcı cebinden bir paket çıkartıyor. Paketin içindeki malı, şapkalı adama uzatıyor. Şapkalı adam paketi alıp inceliyor.

???: Nedir bu?

Satıcı: Her zamankinden. Senin kafana sert vuruyorlar herhalde. Her zaman kullandığın şeyi hatırlamıyor musun?

Şapkalı adam paketi elinde bir tartıyor. Sonrasında birden satıcının boğazına sarılıyor. Satıcı korku ile şapkalı adama bakıyor. Şapkalı sonunda şapkasını çıkarıyor ve bu kişi "Hangman" Adam Page çıkıyor. Page öfke ile satıcının boğazını bastırıyor.

"Hangman" Adam Page: Her zamanki kullandığı mı? Her zamanki mi? Ne zamandır kullanıyor bunu? Bana doğru cevapları vermezsen, kafanı burada patlatırım.

Satıcı: Seni Jeff sandım. Siktir. Bilmiyorum. Başka satıcılardan da aldı muhtemelen. Ben sadece aracıyım. Ama bildiğim kadarıyla, uzun zamandır kullanıyor.

Hangman cebinden başka bir poşet çıkarıyor ve bunu satıcıya veriyor.

"Hangman" Adam Page: Şimdi beni iyi dinle. Bu paketi alıyorsun ve geldiğinde bu paketi Jeff'e veriyorsun.

Satıcı: Peki bu ne? Benim başımı belaya sokma.

"Hangman" Adam Page: Senin başın zaten büyük bir belada. Bu onu kurtaracak şey. Anladın mı beni? Bunu veriyorsun ve kayboluyorsun. Ne ben seni görmüş oluyorum, ne de sen beni.

Hangman Page şapkasını geri taktıktan sonra kayboluyor. O sırada başka bir adamın, satıcıya yaklaştığını görüyoruz.

Jeff Hardy: Hazır mı?​

sDM0O2C.png


Hangman Adam Page: Maalesef, ben haklıydım.

Hangman'in bu lafı ile reklamlara gidiyoruz.

3pg604f.jpg



860bbf39f47a5243f41c0999e6eaadcb5d40ecfb.gifv


Elevated'in arenada yükselmesi ile bir sis bütün girişi sarıyor. Sis yavaş yavaş dağılırken, güvenliklerin girişte olduğunu görüyoruz. Onların arasından da kapüşonlu bir şekilde şampiyonumuz geliyor. Göz ucuyla seyircilere bakıyor Ospreay.

bf838299cc7af1f49dab967c3196223151059e39.gifv


Yere eğildikten sonra ayağa kalkıyor ve United Empire'ın el işaretini yapıyor. Seyirciler arasından da, Ospreay ile birlikte United Empire işaretini yapanlar var. Şirketin tartışmasız şampiyonu, şirketin en büyük sorumluluğunun altından gelebilecek mi? Üst üste çıkacağı iki maça rağmen, Ospreay gayet özgüvenli bir şekilde ringe geliyor. Ospreay köşede tauntunu yaptıktan sonra kemerlerini hakeme teslim ediyor.

Tazz: World Heavyweight kemerinin tasarımında bir değişiklik mi var yoksa yanlış mı görüyorum?

Kevin Nash: Şu an meselemiz PGW kemeri Tazz.

Ospreay köşesine geçiyor ve Chairman'in karşısına koyduğu sürpriz rakibini beklemeye başlıyor.

bnyON45.png


Burada olmaktan çok sıkıldım.

mBqaUAf.png


Ve bence bu, dönmek için yeterli bir sebep..



hUJbECy.png


Gelen isim, uzun süredir ortalarda olmayan Wes Lee! Wes Lee, kemerin yanması ile biten Intercontenintal Championship maçından beri ortalarda yoktu. Bugün ise tekrardan dönüş yapıyor ve PGW Championship kemeri için olan maçta, Ospreay'in gizli rakibi olarak karşımıza çıkıyor. Lee girişini yaptıktan sonra hakem son kontrolleri yapıyor. Steel Cage aşağıya iniyor ve maç başlıyor.

Steel Cage Match for PGW Championship
"3rd Champion" Will Ospreay vs. "Challenger" Wes Lee


Maç başlarken iki isim de birbirine ağır yaklaşıyor gibi gözüküyor. Ama Ospreay birden headlock bağlıyor. Wes Lee, Ospreay'in kolunu itiyor ve kilidi kırıyor. Ospreay'e arkadan sarılıyor ama Ospreay dirseğini savuruyor. Wes Lee eğilip darbeden kaçıyor. Hemen peşinden Ospreay'in üstüne zıplıyor ve Hurricanrana! Ama Ospreay gücünü kullanıyor ve hareketi yemiyor. Lee'yi iyice kaldırıyor ve Powerbomb! Ama bu sefer de counter, Lee'den geliyor. Ospreay'in kollarının üstünden kendisini kaldırtıyor ve Ospreay'in arkasına atlıyor. Ospreay'e arkadan bir dropkick vuruyor Lee. Ospreay sendeleyerek iplere doğru yaslanıyor. Lee koşuyor ve High Knee Strike! Ospreay yerde. Lee tuşa gidiyor. 1... Ospreay hemen atıyor. Lee onu saçından tutuyor ve iplere doğru atıyor. Ospreay ama iplerden sekiyor ve Handspring Leg-Lariat!

a1a3aeb4a0ae150e317f0099f1f1678e6513f480.gifv


Wes Lee yere düşüyor. Ospreay gülerek onu ayağa kaldırıyor bu sefer. Ama birden Wes Lee, Ospreay'in arkasına geçiyor ve German Suplex! Ospreay yerde boynunu tutuyor. Ospreay'i koltuğunun altına ters bir şekilde alıyor Wes Lee. Ospreay kurtulmaya çalışıyor ama Ospreay'i o pozisyonda kaldırıyor ve Bloody Sunday! Ama Ospreay hareketi yemeden kendini arkaya atmayı başarıyor. Ama Lee, arkasını dönmeden bir Superkick vuruyor. Peşinden de bir Lariat vuruyor. Ospreay yere düşüyor. Lee'den bu hareketlerin peşinde bir de Standing Corkscrew Moonsault geliyor. Lee yeniden tuşa gidiyor. 1... 2... Ospreay atmayı başarıyor yeniden. Lee, Ospreay'in kafasını tekmeliyor. Ospreay kendini kapatmaya çalışıyor ama olmuyor. Lee tüm gücüyle Ospreay'in kafasına kafasına vuruyor. En sonunda hakem ayırıyor. Ospreay yavaşça kalkarken Lee, ona arkasını dönüyor ve ellerini havada birleştiriyor. Oscutter tauntunu yapıyor Lee! Sonrasında iplere koşarak gidiyor ve OSCUTTER! WES LEE'DEN OSCUTTER GELİYOR! OSPREAY'İ KENDİ HAREKETİ İLE VURUYOR. TUŞ DENEMESİ! 1... 2...

dlzBeGQ.png


Ospreay kendi hareketine yenilmiyor ve tuşu atıyor. Lee piç bir gülüş attıktan sonra köşeye doğru geçiyor. Bu sefer kolunu yukarı kaldırıyor ve dirsekliğini çekiyor. Ospreay ile oynamaya devam ediyor çünkü bu da Hidden Blade'in tauntu. WES LEE BU SEFER OSPREAY'E HIDDEN BLADE VURMAK İÇİN KOŞUYOR! Ama Ospreay havada yakalayıp omuzlarına alıyor. Ospreay'den London Has Fallen! Lee direkt yeri boyluyor. Ospreay hiç bırakmadan Lee'yi alıp Suplex pozisyonuna sokuyor. İplere doğru Front Suplex! Lee iplerde asılı kalıyor resmen. Ospreay kazandığı momentumu hala bölmüyor. Köşeye çıkıyor ve Lee'nin üstüne Burning Star Press ile atlıyor! Lee ringin içine düşüyor. Ospreay tuşa gidiyor. 1... 2...

c9bd9077c5fa9ad8af78124e1eb92b6c5266a84f.gifv


Wes Lee atmayı başarıyor. Ospreay memnun olmayan bir şekilde hakeme bakıyor. O sırada Lee'den bir Schoolboy Roll-Up! Lee kemeri çalmak üzere. 1... 2... Ospreay atmayı başarıyor. Panik bir şekilde etrafına bakıyor Ospreay ama Lee suratına Dropkick'i yerleştiriyor. Ospreay yere düşer düşmez, Lee hızlıca onu Crucifix Roll-Up! Lee tekrardan kemeri çalmayı deniyor. 1... 2... Ospreay yine atıyor. İkisi de ayaklanıyor. Lee bir tekme atıyor ama Ospreay yakalıyor. Lee bunun üzerine Ospreay'in elinden resmen destek alarak backflip atıyor. Ospreay bir saniyelik şaşkınlık yaşıyor ama Lee'den Hurricanrana! Ama Ospreay hareketten iki ayağı üzerinde iniyor. Lee bunu görünce ne yapacağını bilemiyor. Ospreay onu yakalıyor ve Snap Suplex! Ama Lee dirseğini, Ospreay'in kafasına geçiriyor. Ospreay hareketi bırakıyor. Lee'den Tilt-A-Whirl Head Scissors! Ospreay iki ipin arasında kalıyor. Lee koşuyor ve X-19! OSPREAY HAREKETSİZ BİR ŞEKİLDE YERDE! LEE KÖŞEYE ÇIKIYOR! FINAL FLASH! FINAL FLASH'İ VURMAYI BAŞARIYOR! YENİ BİR PGW ŞAMPİYONUMUZ MU VAR YOKSA???

AMA HAREKETİ OSPREAY'İN DİZLERİNE VURMAYI BAŞARIYOR. LEE ÖYLE BİR ACI ÇEKİYOR Kİ, ACIDAN YERDEN AYAĞA KALKIYOR RESMEN. O SIRADA OSPREAY KOŞUYOR VE SPEAR! OSPREAY'DEN SPEAR! OSPREAY BİR SAYGI DURUŞUNDA BULUNUYOR RESMEN! TUŞA GİDİYOR! 1... 2...

Lee son anda atmayı başarıyor. Kimse inanamıyor. Herkes böyle bitmesini istemişti. Ama Spear yeterli olamıyor. Ospreay ayağa kalkıp öfkeyle bağırıyor. Lee'yi saçından tutup kaldırıyor. Ama Lee, hakem görmeden Eye Poke yapmayı başarıyor. Ospreay acıyla gözlerini tutuyor. Lee'den peşine bir Superkick! Ospreay yere seriliyor. Lee, Ospreay'in üstüne çıkıyor ve deli gibi yumruklamaya başlıyor. Ospreay kendini korumaya çalışıyor ama olmuyor. Lee ne var ne yoksa Ospreay'in üstüne atıyor. Ospreay'in alnından kan gelmeye başlıyor. Hakem araya giriyor ve Ospreay'e durumunu soruyor. Ospreay bir cevap veremeden Lee onu yakalıyor ve kafesin kenarına doğru sürüklüyor. Ospreay'in suratını kafese sürtüyor. Ospreay acı ile bağırırken, Lee de manyak bir kahkaha atıyor.

Wes Lee: Sana altın çocuk dediklerini duydum Ospiç. Ama altınlar bana ait. Nigel ve Goldberg yavşaklarının yapamadığını yapacağım. Elinde ne varsa onu alacağım.

13a92eead2d73019673a356fbfb94bcdddefdfc1.gifv


Ospreay birden hayata dönüyor bu laflar üstüne. Lee'ye vurdukça vuruyor. Lee'nin birden feleği şaşıyor. Ospreay yumruklarını üst üste atıyor. Lee'nin resmen dizleri titriyor ve düşecek gibi oluyor. Ospreay bunu görünce bırakıyor ve "haydi vur" diye bağırıyor. Lee bir tane vuruyor ama sonra yorgun bir şekilde yere düşüyor.

Will Ospreay: Starboy! Yeni giriş müziğinle dönmek için yanlış zaman, yanlış yer, yanlış rakip... Oh... Senin her şeyin yanlış! Ben... Demir leblebiyim ben, ısıranın dişini kırarım.

Lee, yerde Ospreay'in ayaklarına tutunuyor ve Ospreay'in üstüne sürünüyor. Ospreay bir tepki vermeden onun halini izliyor. Lee birden Ospreay'in karnına sarılıyor. Herkes şaşkın bir halde Lee ne yapıyor diye ona bakıyor. Ama Lee'den Ospreay'in midesine doğru bir yumruk geliyor. İnanılmaz sert attığı yumruğun sesi geliyor resmen. Ospreay canının acısıyla dizinin üstüne düşüyor. Lee koşarak Ospreay'in suratına Running Knee Strike vuruyor. Sonrasında Ospreay'i iki kolundan tutup yine sert bir Knee Strike vuruyor. Kendini Ospreay'in üstüne bırakıyor. Lee tuşa gidiyor. 1.........2...........

Ospreay yine de atmayı başarıyor!

1uNfazz.png


Wes Lee: Direnmeyi bırak William! Buraya boşuna dönmedim! Senin olan şey artık benim. Altınlar altın çocuğa ait.

Lee bıkmış bir şekilde Ospreay'i son kez kaldırıyor...

f2f6ec5a2cb6a3b837485b564fdaedb3b34b1aec.gifv


AMA OSPREAY BİTİRMİYOR! LEE'NİN KOLUNU BIRAKMIYOR! LEE'Yİ KALDIRIYOR VE ENSESİNE BİR TANE DAHA HIDDEN BLADE! SONRASINDA JAWBREAKER LARIAT! LEE CANSIZ BİR ŞEKİLDE YERDE!

9c14f43600ca29b862ec197c99c97b7030a64389.gifv


OSPREAY'DEN SON OLARAK STORM DRIVER '93!!! OSPREAY ARTIK BİTİRDİ! ARTIK BU MAÇIN DÖNÜŞÜ YOK!

Will Ospreay: İyi mücadele. Her şeye rağmen... Yine de şovu gizlice ghostlamayıp görünmeyi seçtiğin için teşekkürler altın çocuk.

5c3b28641e32a6f37f4c854d0216c3294e89dc2d.gifv


OSPREAY TUŞA GİDİYOR! KEMERİNİ KORUMAYA GİDİYOR! 1... 2...

3!

Kazanan ve Hala PGW Şampiyonu: Will Ospreay

jp4sLXy.png


Will Ospreay: Yine de bunu almak istiyorsan... Biraz şov takip etmelisin. Görmelisin. Hepiniz! Ospreay izlemelisiniz... Ben PGW'nin kendisiyim.

Will Ospreay PGW kemerini korumayı başarıyor. Hakem ona kemerini getiriyor ve Ospreay onu teslim alır almaz gülerek yorgun bir şekilde kendisini yere atıyor. Ama kafes havaya kalkmıyor. Çünkü geriye bir maç daha kalıyor. Henüz kendisini bunun için yenen birisinin olmadığı World Heavyweight Championship kemerini koruması gerekiyor. Ospreay yerde uzanırken biz de reklamlara gidiyoruz.

3pg604f.jpg


Reklamların sona ermesiyle birlikte şovumuz kaldığı yerden devam ediyor. Kameraların açıldığı yer değil, arka alandayız. Görevlilerin, şov kalitesi adına koşuşturmalarının arasındayız. Gürültülü, hareketli bir arka alan söz konusu. Bir taraftan da birisinin konuşmasını işitiyoruz. Uzaktan kendisinin kim olduğunu anlamak oldukça güç. Kameramız gitgide o noktaya yaklaşıyor ve bu sesin kime ait olduğunu daha iyi oluyoruz. Nihayet tam olarak karşımızda oluyor bu kişi, karşısındaki kişilere konuşuyor...

Jimmy Uso: Bir an bu işin hiçbir zaman bitmeyeceğine inanmaya başlamıştım. Sonuç ne olursa olsun, biz kazandık Jey. Ailemiz kazandı. Biz bir olmak zorundayız, birlik olmak zorundayız. Bir arada olmak zorundayız! Saygıyı unutmadın. Bağlarımızı unutmadın. Bu yaptığın çok iyiydi. Kutlarım, Uce! (yumruk tokuşturuyorlar.)

f0SpgtG.png


Jey bunu desteklercesine kafasını sallıyor. Diğer taraftan Solo Sikoa da lafa giriyor.

Solo Sikoa: Kesinlikle öyle, kesinlikle! Sen doğru olanı yaptın Jey. Yaşanan olaylara rağmen, o bizim babamız. Her şeye rağmen... O bizim babamız. Binlerce insanın önünde, ekranda izleyen bir sürü insanın önünde, onu yendikten sonra saygı göstermemek olmazdı.

Üçlünün birbirine sarıldığını ve Jey Uso'yu kutladıklarını görüyoruz... Bu esnada arkadan birisinin geçtiğini görüyoruz. Bu kişi fazlasıyla tanıdık. Karşımızdaki isim, bu üçlünün babası; Rikishi. Rikishi tam olarak karşılarında. Yaşadıkları sorunlara rağmen, barışı tercih eden isimler karşı karşıya. Aile, yeniden bir arada. Rikishi onlara uzun bir bakış atıyor. Uzun, derin ve manidar bir bakış bu. Aradaki buzlar eriyor ve birbirlerine iyice yaklaşıyorlar. Kameralar Rikishi'nin saatine odaklandıktan sonra Rikishi oğluna yaklaşıyor. Onun kafasını öne eğmesinden rahatsız oluyor.

Rikishi: Kaldır kafanı Jey. Sen bunu gerektirecek bir şey yapmadın. Beni yendiğin için sana kızgın olacağımı mı sanıyorsun? Sen benim dölümsün. Nasıl ki bugüne kadar hep başarılı olmanı istedim, o gün geldiğinde seni tebrik etmeyi de bilecektim. Ve tebrik ederim. Şu anda olduğun Jey Uso'dan gurur duyuyorum. Tek kelimeyle, gurur. Ben belki de bundan birkaç yıl sonra burada olmayacağım ama sen... Sen Main Event Uso olacaksın. Ve insanlar sana dönüp baktığında "bu adam güreş tarihinin en büyük koçu Rikishi'yi yendi" diyecekler. Burada bunu yapabilecek insan sayısı çok az. Bunun farkına var ve kafanı hep dik tut. Ben olsam da olmasam da. Ama olmayacağım güne kadar, artık kendi tohumumla karşı karşıya değil yan yana olmak istiyorum.

Jey Uso: Benimle Father & Seed olmaya ve o takım kemerlerine adımızı yazdırmaya var mısın?

Rikishi kafasını sallıyor. Sikoa ve Jimmy sevinçten zıplıyorlar. Aile bunu kutlamaya başlarken ringe kısa bir şekilde dönüyoruz. Ospreay nefes nefese. Bu segment sayesinde biraz da olsa dinlenebiliyor.

zEOKqpR.png


Rikishi kafasını sallıyor. Sanırım tarihi bir ana şahit olduk, çünkü Anoa'i ailesinin fertleri; bir ekip halinde geldiler. Bir arada olacaklar! Bir bütün olacaklar! Bu görüntülerle birlikte kameralar kapanıyor ve reklamlar devreye giriyor. Sikoa ve Jimmy sevinçten zıplıyorlar. Aile bunu kutlamaya başlarken Jimmy Uso odadan dışarı çıktığında biriyle karşılaşıyor...

xjvr4Qd.png


Roman Reigns: Bu surat da ne? Yoksa Jey'i kıskanıyor musun?

Jimmy Uso: Burada ne işin var?

Roman Reigns: Bu da ne demek Jimmy? Burada en olması gereken adam benim. Jey'i kutlamak istemiş olamaz mıyım? Ya da Rikishi'yi görmek istiyorum belki... Kahretsin. Sizler bunu hak ediyor olamazsınız. Her seferinde beni pişman ediyorsunuz. Neyse... Sen her zaman burada değilsin. Benim meselem Jey ile. Onunla konuşmam gereken şeyler var ama şu an değil. Seninle hiç değil!

Roman sözünü bitiriyor olacakken durup Jimmy'e dönüyor. Onu baştan aşağı süzüyor. İğrenti ile bakıyor.

Roman Reigns: Siz döllerden en geride kalan her zaman sen olmak zorunda mısın?

Jimmy ona öfkeli şekilde bakarken Roman oradan ayrılıyor.

3pg604f.jpg


Ringe döndüğümüzde karşımızda deminki maçtan sonra halen kendi köşesinde duran tartışmasız şampiyon Will Ospreay ve ringin ortasında anons yapmak için bekleyen Justin Roberts var. Ringdeki kafese ek olarak ise spiker masasının yakınında, seyirci bariyerlerinin dibinde tek kişi için yapılmış özel bir alan görüyoruz.

ePY9H38.png


Justin Roberts: Hanımlar ve beyler, sırada Lockdown'ın ana olayı olan Trial by Combat maçı var!

Seyircilerden yoğun destek geliyor.

Justin Roberts: Steel Cage'in içinde gerçekleşecek bu World Heavyweight Championship karşılaşmasında Alberto El Patron, asıl katılımcı olan Angel Garza'nın adına güreşecektir. Angel Garza maça herhangi bir müdahalede bulunmamak üzere ringin dışında kendisine özel yapılan kafesin içinde maçı izleyecek ve maçın sonucuna göre mağlup ya da galip olarak anons edilecektir.

qaVc8MN.png


Justin Roberts'ın anonsu tamamlanırken Will Ospreay yorgun ama bir o kadar da kendinden emin bir şekilde rakibini bekliyor.


"PACA PACA PACA EN MI CABALLO"

angel-garza-entrance.gif


Angel Garza girişte! Gözükür gözükmez çok yoğun bir yuhalama alıyor kendisi. Seyircinin bu tavrına ise sadece sırıtarak karşılık veriyor. Ağır adımlarla rampadan ilerlemeye başlıyor. Kafesin içinde duran Ospreay'e bakıyor ve ona bakarak gülüyor. Ospreay ise ona kitlenip öfkeyle bakmaya devam ediyor. Şimdi Angel kendisi için özel yapılan küçük kafese giriyor. Hakem onun özel kafesinin kapısını kilitlerken Angel'ın adına bu maça çıkacak kişinin müziği arenada yankılanıyor.


FUERZA!
rWqvDgQ.png


Alberto el Patron girişte beliriyor ve belirdiği anda Angel'a kıyasla daha olumluya kayan bir destek alıyor. Alberto bundan fazlaca hoşnut olduğunu belli etmeden ringe doğru ilerliyor. Steel Cage'e girmeden önce spiker masasının yanında kendisine özel yapılan kafeste maçı izlemek zorunda olan Angel'a bakıyor. Yüzünü bir süre gergin bir ifade alsa da en sonunda Angel'a olumlu anlamda kafa sallıyor ve basamaklardan çıkıp kafese giriyor. Hakem kemeri kaldırıp iki ismin de duyurusunu yaptıktan sonra kapı kapanıyor ve zil çalıyor.

Trial by Combat Match for World Heavyweight Championship
Will Ospreay (c) vs. Alberto el Patron -
(Angel Garza)


İkili hazır. Ospreay'in yorgunluğu her halinden belli oluyor. Zil çaldı ve maç başladı! Ospreay maç başlar başlamaz bodoslama Alberto'nun üstüne uçuyor. Fakat Alberto bundan kaçıyor. Ospreay ipleri tutarak soluklanıyor. Alberto ona sırıtarak bakıyor. Ospreay kafasını Alberto'ya çeviriyor. Sonrasında hızla bir kez daha Alberto'nun üstüne koşuyor. Alberto bundan da kaçıyor. Sağlam bir tekme atıyor ve kafasının arkasına sağlam bir yumruk geçirerek Ospreay'i yere yığıyor. Ardından tuş deniyor. 1.. 2.. Kickout! Alberto sonrasında hızla chinlock bağlıyor. Ospreay kalkmaya çalışıyor. Fakat Alberto kafasından tutuyor ve hızla Ospreay'i kafese doğru fırlatıyor! Ospreay kafasını çok sert çarpıyor. Alberto, Ospreay'i döndürüyor ve kafasına kafasına sertçe yumruklar vuruyor. Ospreay yerde acı içinde kıvranıyor. Alberto kafese yakınken üst üste stomplar vuruyor. Ospreay acıyla iplere sarılıyor. Alberto ayağıyla kafasını kafese bastırıyor. Hakem ayırıyor. Ospreay tek eliyle kafasını tutarak acı içinde sürünüyor. Ardından dizlerinin üstüne kalktığı sırada Alberto Low Dropkick'i koyuyor. Sonrasında hızla tuş deniyor. 1.. 2..

GF1rDKZ.png


Ospreay hızla atıyor ve gaza gelerek ayağa kalkıyor. Alberto'yu itiyor! Alberto bir yumruğu geçiriyor! Ospreay yere yığılıyor. Fakat hızla kalkıyor. Bir yumruk sallıyor fakat Alberto kaçıp bir yumruk daha atıyor! Ospreay gazlı bir şekilde tekrar ayağa kalkıyor. Alberto bir yumruk daha sallıyor. Ospreay dizlerinin üstüne çöküyor. Alberto bir yumruk daha sallayacakken Ospreay bir anda ayaklanıp Alberto'ya tekme tokat girişiyor! Üst üste yumruklarla Alberto'yu köşeye sıkıştırıyor. Sonrasında hızla stomplar vuruyor! Ardından geri geri çekiliyor ve üstüne koşuyor. Alberto bir dirsek darbesi vuruyor. Ospreay sersemiyor. Alberto bunu fırsat bilerek Ospreay'i bacaklarından tutuyor ve yere çekiyor. Sonrasında Catapult'la kafasını kafese vuruyor! Ospreay kafasını tutarak yerde kıvranıyor.

FBu6Tyl.png
t1xfSYt.png


Alberto kafasına kafasına stomplar vurarak devam ediyor. Ospreay köşeye doğru sürünüyor. Kalkmaya çalışıyor. Alberto ise alaycı şekilde üst üste stomplar vuruyor. Ospreay kafasına tekmeler yiye yiye kendini köşeye atmayı başarıyor. Alberto kafasına kafasına üst üste stomplar atarak devam ediyor. Hakem Alberto'yu ayırıyor. Alberto sağlam bir stomp daha vuruyor. Ospreay kafasını bu tekmeyle orta turnbuckle'a çarpıyor. Fakat Ospreay bir anda kalkıyor ve Alberto'ya hızla yumruklar savurmaya başlıyor! Alberto diz darbesini oturtuyor! Ospreay dizlerinin üstüne çöküyor. Alberto onu çenesinden tutarak kaldırıyor ve Cross Armbreaker!

k3XUrp3.png


Hayır Ospreay bundan kurtulup Alberto'yu kafese doğru itiyor! Alberto hızla kafese uçuyor fakat tutunarak çarpmaktan kurtuluyor. Ospreay iplerden sekiyor. Alberto bir yumruk sallıyor Ospreay eğiliyor. Orta ipe atlıyor ve OSCUTTER! Fakat Alberto bundan kurtuluyor ve Sleeper Hold bağlıyor! Ospreay bundan kurtulmak için kilidi kırmaya çalışıyor! Fakat Alberto bırakıyor ve Ospreay'in kafasından tutup kafese doğru çarpıyor! Ospreay dizlerinin üstüne çöküyor. Alberto, Ospreay'i orta iplerle kafes arasına sıkıştırıyor! Ospreay acıyla bağırıyor! Alberto üst üste stomplar vuruyor. Ardından diziyle ip ve kafes arasında Ospreay'in kafasına bastırıyor! Ospreay'in kafasını kafese doğru hızla sürtüyor! Ospreay acı içinde bağırıyor! Hakem en sonunda ayırıyor. Ospreay kendine gelirken orada bir SUPERKICK! Ospreay acı içinde kafasını tutuyor! Alberto iplerden kafese tırmanmaya başlıyor. Yukarıya kadar geliyor! Kendini bir anda fırlatıp aşağı bırakmak için destek alıyor ve...

Sdi9jBY.png


Ama Ospreay onun destek aldığı bacağı tutuyor! Resmen zıplıyor ve Alberto'nun bacağına sarılıyor! Alberto üst üste stomplar vuruyor! Ospreay sersemliyor. Alberto oradan Ospreay'in suratına bir soccerball kicki koyuyor! Ospreay dizlerinin üstüne çöküyor. Kameralar Ospreay'in yüzünü yaklaştırdığında Ospreay'in kafasından gelen kanların arttığını görüyoruz! Ospreay'in kafası domates gibi oluyor! Alberto, Ospreay'in kalkmasını bekliyor ve Double Axe Handle'la Ospreay'in üstüne atlıyor! Fakat o da ne!? Ospreay Roundhouse Kickle karşılık veriyor! Alberto'nun tam karnına! Ospreay kendini tokatlayarak gaza geliyor! Alberto karnını tutarak kalkıyor Ospreay iplere yöneliyor ve Handspring Enzuigiri! Sonrasında kafasından kavrıyor ve Alberto'nun kafasına kafasına tekmeler vuruyor! Sonrasında Robinson Special'ı oturtuyor! Ospreay gazlı bir şekilde kalkıyor ve kafesten tırmanmaya başlıyor.

will-ospreay-robinson-special.gif


Alberto ayaklanıyor ve peşinden tırmanıyor. Electric Chair pozisyonuna alıyor. Fakat Ospreay bundan kurtuluyor! Oradan Sunset Flip şeklinde Alberto'yu yere çakıyor! Ardından yerdeki Alberto'ya SHOOTING STAR PRESS! Tuşa gidiyor! 1...........2..........

Kickout! Alberto atmayı başarıyor! Ospreay, Alberto'yu kaldırıyor ve Double Underhook Pozisyonuna alıyor! Fakat Alberto bunu çeviriyor. Ospreay'in kafasından tutarak kafese doğru fırlatıyor. Fakat Ospreay bunu tersine çeviriyor! Alberto kafasını kafese çarpıp iplerin dışına çıkıyor! Ospreay apronda Alberto'yu kaldırıyor. Kafasını kafese doğru birkaç defa çarpıyor! Sonrasında iplerin orada sabitliyor. Ensesine üst üste yumruklar! Alberto yüzüstü bir şekilde iplerde asılı kalıyor! Ospreay hızla Top Rope'a çıkıyor ve Burning Star Press! Ospreay iplere doğru bakıyor. Koşarak tırmanıyor! Fakat Alberto'da peşinden geliyor tırmanıyor. İkili iplerin üstüne kafesi tutarak yumruklaşıyorlar. Ospreay bir dirsek vuruyor. Alberto kafesten düşüyor fakat ayakta. Ospreay arkasına bakıyor ve üst iplerden OSCUTTER! Fakat Alberto bir anda BACKSTABBER'la Karşılıyor! Ospreay yerde acı içinde kıvranıyor! Alberto hızla CROSS ARMBREAKER!

1yqkAk.gif


CROSS ARMBREAKER'A ALDI! ALBERTO DELİ GİBİ SIKIYOR KİLİDİ. OSPREAY'IN KAÇACAK YERİ YOK. Ospreay pes mi edecek!? Elini kaldırıyor ve...

Vurmak yerine Alberto'nun ayağını çevirmeye çalışıyor. Ancak bu sırada halen acı içinde kıvranıyor! Alberto bir yandan sıkarken bir yandan da kafasına kafasına sert tekmeler vuruyor! Bir süre sonra Ospreay onun ayağını ters çevirmeye başlıyor! Bu sayede kalkmayı başarıyor! Alberto kilidi gevşetir gevşetmez Alberto'nun tepesine çıkıyor ve üst üste hunharca yumruklar savuruyor! Kafasına kafasına yumruklar vura vura kurtuluyor! Alberto sallanarak ayaklanıyor. Ospreay hızla iplere koşuyor ve OSCUTTER bu sefer vuruyor! Yetmiyor iplerden sekiyor ve...

hidden-blade-will-ospreay.gif


HIDDEN BLADE! OSPREAY, HIDDEN BLADE'I VURDU. ALBERTO YERE YAPIŞIYOR. OSPREAY TUŞA GİDİYOR! 1......................... 2........................

KICKOUT! OSPREAY ŞAŞKIN! Ospreay iplerden tırmanıyor! Kafesten çıkıyor! Ospreay iplerde bekliyor ve tırmanmadan önce biraz soluklanıyor. Sonrasında zorlana zorlana tırmanıyor. Alberto da peşinden geliyor! Ospreay tam kafesin diğer tarafına geçecekken Alberto onu yakalıyor! Bacağından tutuyor! Sonrasında ikisi de kafesin en tepesinde oturuyor! İkili arasında karşılıklı yumruklaşma başlıyor! Bir Ospreay bir Alberto! Alberto üst üste Headbuttlar vurarak yumruklaşma yarışını kazanıyor. Ospreay sersemliyor. Alberto kafesin diğer tarafına geçiyor! Fakat Ospreay bir anda Alberto'yu tutuyor! Üst üste yumruklar! Sonrasında kafesten bir adım iniyor! Alberto'yu kafesin ring tarafına götürmeyi başarıyor! Alberto'yu kafesin üstünden tutuyor ve tek eliyle Alberto'yu tutup tek eliyle de kafese tutunuyor! Ardından bir anda SPANISH FLY! OMG! OSPREAY ELİNİ SON ANDA ALBERTO'NUN ÜSTÜNE BIRAKIYOR 1..............2...........

hQ5OkqE.png


ALBERTO'DAN BIR KICKOUT DAHA! OSPREAY ŞOK İÇİNDE! Garza kafesinde çıldırıyor bu sırada! Kendi kafesine vurup Alberto'ya kalkmasını söylüyor. Bu sırada Alberto'nun kafasını kaldırdığını ve şok içinde ona bakan Ospreay'e baktığını görüyoruz. İkili birbirlerine tutunarak kalkıyorlar. Ospreay bir yumruk! Alberto da bir yumruk! Ospreay bir yumruk daha! Alberto'dan da bir yumruk daha! Alberto üst üste birkaç tane yumruk sallıyor fakat Ospreay bunlara Headbuttla karşılık veriyor! Üst üste headbuttlarla Alberto'ya üstünlük kuruyor! Alberto dizlerinin üstünde kalıyor! Ospreay onu kaldırıyor ve STORM BREAKER'A Alıyor! Fakat Alberto bundan kurtuluyor! STEP UP ENZUIGIRI! Ospreay dizlerinin üstüne çöküyor! Alberto sürünerek köşeye geçiyor ve bir SUPERKICK DAHA! Alberto kafesten tırmanıyor! Ospreay bir süre sonra kalkmayı başarıyor fakat yetişebilecek mi!? Alberto maçı bitirmeye gidiyor...

Alberto zorlanarak kafesten tırmanıyor ancak Ospreay seke seke onun peşinden geliyor! Alberto tam kafesin diğer kısmına geçecekken Ospreay, Alberto'nun bacağına sarılarak onu oradan çekiyor! İkili kafesin tepesinde yan yanalar! Ospreay'den bir yumruk! Alberto'dan da bir yumruk! Ospreay'den bir back chop! Alberto'dan bir yumruk daha! Ospreay, Alberto'nun kafasını kafese vuruyor! Alberto da buna karşılık Ospreay'in kafasını tutup kafese vuruyor! İkili sıra sıra kafalarını kafese vurmaya başlıyorlar! Bir süre sonra hızlanıyorlar! Sonrasında ikisi de aynı anda birbirlerinin kafalarını kafese çarpıyorlar! Defalarca kez kafese çarptıktan sonra ikisi de sersemliyor fakat Ospreay son bir kez tutup Alberto'nun kafasını sertçe kafese çarpıyor! İKİSİ DE RİNG ZEMİNİNE ÇAKILIYOR!

gWaGwJI.png
HsimMGn.png


AMA ALBERTO ALDIĞI SON DARBEDEN DOLAYI HAYAT BELİRTİSİ GÖSTERMİYOR! Ospreay ise farklı bir köşeye fırlasa bile halen hayatta! Şimdi gözünü kafesin kapısına doğru çeviriyor ve oraya doğru sürünmeye başlıyor. Alberto'dan ise halen tık yok! Dışardaki Angel'ın ona bağırdığını görüyoruz ancak kendisi de özel kafesinde kitli ve bu maça karışamıyor.

Ospreay sürünerek kilidi açılan kapıya kadar geliyor ve...

Kendini dışarı bırakıyor.

"ÇAT"

BİRİ GELİYOR VE KAPI OSPREAY'İN SURATININ ORTASINA KAPANIYOR! KAPININ TELLERİNİN İZİ ÇIKIYOR YÜZÜNDE!

pIogJ5r.png


HUMBERTO F'N GARZA!

Arena buz kesiyor. Angel bile şoka giriyor. Humberto yüzünde anlaşılması güç bir ifadeyle kafası kanlar içinde kalan Ospreay'e ve sonrasında yavaş yavaş ayaklanan Alberto'ya bakıyor. Alberto bir süre Humberto'ya dik dik bakıyor. Humberto ise ona bakmayı bırakıp kapıyı açık bırakarak geriye çekiliyor. Alberto şimdi iplerden destek alarak ağır ağır ilerliyor ve kafesten çıkmak için adımını atıyor...

Ve çıkıyor!

Kazanan: Alberto El Patron - (Angel Garza)
Yeni World Heavyweight Şampiyonu: Angel Garza

uR2vGNJ.png


BİTİYOR! PGW TARİHİNİN EN UZUN ANA KEMER SALTANATI SONA ERİYOR!

iymjFS9.png


Herkes şaşkın, herkes şok içerisinde! Alberto basamaklardan iniyor ve yavaş yavaş geriye doğru ilerleyen Humberto'ya bakıyor. Bu sırada Angel Garza, Trial by Combat maçının galibi ve PGW'nun yeni dünya şampiyonu olarak anons ediliyor. Arenada Angel'ın müziği olan Al Compás De Mi Caballo çalmaya başlıyor! Hakemler Angel'in maçın başından beri içerisinde durduğu özel kafesinin kilidini açıyor ve Angel oradan çıkıp ringe giriyor. Sonrasında hakem ona World Heavyweight kemerini teslim ediyor! Angel ringe dışarıda duran Alberto'yu çağırıyor şimdi. Alberto ringe girince ikili bir süre birbirlerine bakıyorlar ve ardından Angel ona elini uzatıyor. Alberto onun elini sıkıp onu tebrik ederken Angel şimdi de bakışlarını rampada durup uzaktan onu izleyen kuzeni Humberto Garza'ya çeviriyor. Humberto'nun olayların başından beri ifadesiz olan yüzü kuzenine dönünce daha da anlam kazanıyor...

Angel'ı tebrik etmek için o ringe girmese de kuzenine baktığı bakışlarıyla söyleyeceği ne varsa söylüyor. Angel ona kafasını sallayarak kendince teşekkürünü ediyor. Sonrasında Humberto arkasını dönüp arka alanın yolunu tutarken hakemin yerde kendine gelmekte olan Will Ospreay ile ilgilendiğini görüyoruz. Hakemin Ospreay ile ilgilendiğini gören Alberto ise birden hakeme bağırıyor ve onu yanına getirtiyor. Hakeme tekrardan Angel'ın kolunu kaldırmasını söylüyor ve hakem de onun dediğini yapıyor. Angel Garza yüzündeki o başarmış olmanın ifadesiyle World Heavyweight Championship'i kaldırıyor.

z1lxX24.png


Kevin Nash: Biraz önce izlediklerimiz eşi benzeri görülmemiş bir zekanın mı, yoksa önümüzdeki süreçte PGW'nun sonunu getirecek bir rezaletin mi ürünüydü? Tanrı aşkına Tazz, bu adam demin güreş denilen kavramın tüm geçmişini ve geleceğini paramparça etti.

Tazz: Angel Garza 2 ay süren bir planın sonunda zekası ve manipülasyonlarıyla kılını bile kıpırdatmadan bu şirketin ana kemer şampiyonu oldu. Bildiğim tek şey bu Kevin.

lxPP0s1.png


Lockdown 2023, bu görüntüyle sonlanıyor.

LOCKDOWN 2023
Prestige Grand Wrestling LLC ™ © 2023
All Rights Reserved
 

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
23
Mesajlar
4,906
Beğeni sayısı
626
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Yarın şov öncesi promo patlatabilmeyi deneyeceğim ama kurs, hazırlayacağım video falan var baştan savma olsun da istemiyorum.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: