Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ağustos ayının hepimiz için güzel geçmesini dileyerek konuyu halka açalım. Foruma dair istekleriniz, önerileriniz, böyle yapılsa daha iyi olabilir diyebileceğiniz her türlü fikrinize Ağustos ayı boyunca bu konu altından açık olacağız.
Nakit market için Ağustos ayını işaret etmiştim yaptığımız radyo yayınında, şu an son rötuşları konuşuyoruz. Bir aksilik olmazsa akşama kadar açılmış olur nakit market.
Foruma giriş yaparken oradaki WrestleMania 35 resmi yerine, herkes tarafından daha iyi hatırlanan bir şovun resmini koysanız fena olmaz. (bizim detaylara takılma şekli)
Foruma giriş yaparken oradaki WrestleMania 35 resmi yerine, herkes tarafından daha iyi hatırlanan bir şovun resmini koysanız fena olmaz. (bizim detaylara takılma şekli)
Evet biraz fazla detaya takılma olmuş gibi burada. Tabii daha iyi bir seçenek çıkarsa önümüze değiştirebiliriz ama şu anki görselde bir problem olduğunu düşünmüyoruz. Yine de toplantıda kısa bir fikir alışverişi yaparız bunun hakkında.
Şu an siyaset gündeminin yoğun olduğu gayet aşikar. Seçimden sonra ana gündemde pek bir şey olmaması ve hepimizin bunalmasından hareketle bu konuda bir adım atmıştık ama şimdi ana gündeme dair konuların açılmasına ilişkin bir işlem yapamayız abi ne yazık ki. Siyasete dair konular forumun günlük konu derişiminde bir dominasyon oluşturacak hale gelmediği sürece bunun bir sorun teşkil etmeyeceği kanaatindeyim ben.
Şu an siyaset gündeminin yoğun olduğu gayet aşikar. Seçimden sonra ana gündemde pek bir şey olmaması ve hepimizin bunalmasından hareketle bu konuda bir adım atmıştık ama şimdi ana gündeme dair konuların açılmasına ilişkin bir işlem yapamayız abi ne yazık ki. Siyasete dair konular forumun günlük konu derişiminde bir dominasyon oluşturacak hale gelmediği sürece bunun bir sorun teşkil etmeyeceği kanaatindeyim ben.
Valla Doğan kışkırtma amaçlı konulardan rahatsızım o zaman. Siyaset konuları açılacaksa da lütfen başlıklar ve içerik kışkırtıcı üslupta olmasın lütfen.