Konu başlıkları neden değiştiriliyor? En son açtığım iki konunun da başlığı değiştirilmiş. Ekrem İmamoğlunun bir sözünü konu başlığı yapmak siz yönetim ekibine fazla mı ofansif geldi? Yoksa birilerinin siyasi ideolojisine ters olduğu için mi kaldırıldı? Bazen bazı yorumlar nedense görülemiyor veya es geçiliyor ama tesadüf galiba :D
Siyaset içerikli konuların son dönemdeki hassasiyetine yönelik hareket ediliyor sadece, bununla birlikte tabii geyik/makara konuları münezzeh tutmakla beraber başlıklarda görüş belirtmek zaten yasak ve forum kültürüyle taban tabana zıt bir şey. Yani konu siyaset içerikli olmasa da atıyorum “RAW’a Duyurulan Berbat Güreşçinin Maçı” minvalli bir başlıkla konu açmış olsaydın bu başlığa da işlem yapılacaktı. Yönetim ekibine yönelik bu tip niyet okumalarda bulunmak hiç yakışmıyor sana Can, özellikle benim de üst kanalında söz sahibi olduğum bir yönetim ekibinde yapman bireysel olarak kırdı beni.
Konuyu kilitliyorum çünkü ağustos ayı geçti, normalde ay bittiğinde kilitliyoruz ama kilitlemeyi unutmuşuz. Zaten sen yabancı değilsin eğer hala bir problem varsa arayabilirsin ya da yazabilirsin. Cevap yazıp da kilitlemem yanlış anlaşılmasın diye belirteyim dedim.
Konu altındaki öneri & şikayetler sıradaki yönetim toplantısında değerlendirilecektir, herkese iyi forumlar diliyorum.