Haftanın Menüsü #4
raw #1616
king of the ring çeyrek final - gunther vs. kofi kingston: Maçı birazcık daha hikaye maçı yapmayı tercih etmişler alışılmış GUNTHER maçlarının dışında. Ama yine de keyifli maçtı, özellikle maçın başlangıcı cayır cayırdı. Kofi Kingston'ın içindeki o intikam ve galibiyet hırsını çok iyi anlattı maç. Yalnız GUNTHER'ın deli saçması torture tarzı bir kilidi vardı Kofi'ye ringde ona eridik bittik, şu cüsseyle şu teknik gerçekten dibimi düşürüyor. Bir ara count-outta acaba GUNTHER elenecek mi diye korkudan titremedik değil yalan yok, neyse ki öyle bir saçmalık yapma işine girişmediler de baba gümbür gümbür KOTR'a koşmaya devam ediyor. Daha iyi bir maç olabilirdi bu arada ama olmadığı için de hayıflanmam, önümüzdeki hafta Jey Uso ile çok iyi bir RAW finali izleteceklerdir zaten. | ***1/2
raw #1616
king of the ring çeyrek final - ilja dragunov vs. jey uso: Maça biraz daha zaman ayrılabilirdi bence, çok vakit ayrılmadığı için konforlu bir booking de oluşturamamışlar gibi geldi bana. Maç tam daha da güzelleşip kıvama girecekken bitmek zorunda kaldı. Yine de kötü bir maçtı diyemem tabii ki, ama beklediğimden biraz daha düşük profilli geçti maç. Maç ise bence kesinlikle ortadaydı ve o açıdan izlemesi bir miktar heyecanlı oldu, sonuç olarak da Jey Uso kazandı. Yani tabii Ilja'cıydım ben ama GUNTHER vs. Ilja'yı burada da izlememiz için biraz daha zaman olduğu da bir gerçek, üstüne üstlük Jey Uso'nun şu an topladığı inanılmaz hype'ı heba etmemek gerekirdi kesinlikle. O entrance falan ne baba öyle ya, yemin ederim 3 defa geri sarıp izledim maça anca geçebildim yani. Bu arada bir de maçta Jey Uso'nun kulak kanadı ve WWE bunu gözümüze gözümüze soktu. PG bitti biliyoruz tabii de ben hala şaşırıyorum böyle hamleleri görünce, ciddi ciddi kurtulduk ya çoluk çocuk şeylerden. | ***1/2
smackdown #1291
queen of the ring çeyrek final - bianca belair vs. tiffany stratton: Bu iki ismin ringdeki duruşlarını beğeniyorum ya, maça çekildiğini hissediyorsun ister istemez. Çok güzel bir kimya yakaladılar bence, ileride daha ciddi bir klasmanda bu maçı bir kere daha izlemek isterim. Tiffany çok iyi savaştı, ama tabii şu an için Bianca'ya kaybetmek oldukça zor. Ki Tiffany'i de MITB için hazırladıklarını düşünürsek gayet normal bir sonuç oldu. Bianca'nın bu diz sakatlığıyla alakalı muhabbeti bir yere bağlanacak mı acaba, umarım "bak benim diz böyle böyle ama yine de maç falan kazanıyoz he" mevzusundan ibaret değildir sadece, her maçta Aksak Timur gibi geziyor hatun ya. | ***1/4
smackdown #1291
king of the ring çeyrek final - randy orton vs. carmelo hayes: Yani kopyala-yapıştır Randy Orton maçları bir tık sıktı diye geçiriyordum içimden, düşüncem hala da geçerli, ama sondaki RKO'yu görünce yine dibimiz düştü maalesef. İnanılmaz bir herif ya, her çağdan herkesin her zaman ilgisini çekebilecek; kanından diri diri drawluk akan bir adam. Geçen hafta Hayes için ciddi bir sınav olacağını söylemiştim. Bu kısacık sürede bile o kadar güzel heel oynadı ki, seyirciden bu heati alabilmek hiç de kolay değilken bunu başarması gerçekten takdire şayan. Hayes'in yolu açık, böyle turnuvalar kazanılır kaybedilir dert değil. | ***1/4