Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Beast Incarnate İle Yüzde Yüz Güreş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 255250" data-attributes="member: 4"><p><strong><span style="color: rgb(147, 101, 184)">dynamite #251: blood & guts 2024</span></strong></p><p><strong><span style="color: null">blood and guts - team aew vs. team elite: </span></strong>Geçen seneki Blood and Guts maçına şöyle bir yorum yapmıştım...</p><p></p><p></p><p></p><p>Nitekim şirket de geçen sene bu konuda sınıfta kaldığını kabullenmiş ve maç içerisindeki hikaye anlatımına bu sene bayağı abanmışlar. Ben maçı çok çok beğendim, hatta galiba benim izlediğim en iyi Blood and Guts maçıydı diyebilirim. Hangman'ın ilk geldiğinde yaptıkları ve Elite'in içindeki çıtırdamalarla başlayan hikayeler silsilesi bir noktada bambaşka bir yere evrildi. Mark Briscoe'nun performansını inanılmaz beğendim, peş peşe Jay Driller vurduğu an vardı, bir an için tur bindirmeye başladı da vurmayı hiç bitirmeyecek zannettim. Extreme dozajının gerçekten top seviyeye çıktığı maçlardan birisiydi. Cidden akıllarına gelebilecek her şeyi kullanmışlar. Max Caster'ın ağzına raptiye doldurup Superkick vurdukları an da inanılmaz iyiydi, Caster'ın elinden rapini aldılar... Swerve Strickland için de çok tatlı bir hikaye yazılmış bence, kelepçe mevzusu klişe olsa da benim hoşuma gitti. Sonrasında tüm Elite'i zımbalayışları aşırı iyiydi, Okada'nın orta parmağa zımbaladığı an kahkaha attık sşfdklşkfsdfşksdlsfdkşl. Şu maçta Darby Allin itiyle bile can kardeş olduk öyle diyeyim, onun performansını da inanılmaz beğendim. Kafesin tepesinde örümcek gibi gezinip Coffin Drop yaptığı an çok iyiydi. Maçın fişini çektiği kısma zaten hiç girmiyorum. Hem söke söke kemer maçını aldı, hem de takımına galibiyeti getirdi. Elite'in kaybetme sebebine zaten değinmeye gerek yok, Okada ve Hangman itiştiği an Elite için maç bitmişti benim gözümde. Nitekim sürpriz de olmadı. Yalnız Okada'nın maç içinde bu kadar pasif kalmasından memnun değilim, galiba maça dair tek majör eksim bu olacak. Jack Perry, Okada'nın yerine de dayak yemiş oldu tabiri caizse. Vallahi bir an için açıp izleyeyim bari deyip de asla pişman kalmadığım bir maç oldu, izleyin izlettirin... Maç içerisinde işlenen hikayelerin bundan sonrası için nasıl ilerleyeceğine dair de inanılmaz merak uyandırdı bu maç bende. O da en büyük artısı olsun diyerek değerlendirmemi bitiriyorum. | <em>****1/2</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 255250, member: 4"] [B][COLOR=rgb(147, 101, 184)]dynamite #251: blood & guts 2024[/COLOR] [COLOR=null]blood and guts - team aew vs. team elite: [/COLOR][/B]Geçen seneki Blood and Guts maçına şöyle bir yorum yapmıştım... Nitekim şirket de geçen sene bu konuda sınıfta kaldığını kabullenmiş ve maç içerisindeki hikaye anlatımına bu sene bayağı abanmışlar. Ben maçı çok çok beğendim, hatta galiba benim izlediğim en iyi Blood and Guts maçıydı diyebilirim. Hangman'ın ilk geldiğinde yaptıkları ve Elite'in içindeki çıtırdamalarla başlayan hikayeler silsilesi bir noktada bambaşka bir yere evrildi. Mark Briscoe'nun performansını inanılmaz beğendim, peş peşe Jay Driller vurduğu an vardı, bir an için tur bindirmeye başladı da vurmayı hiç bitirmeyecek zannettim. Extreme dozajının gerçekten top seviyeye çıktığı maçlardan birisiydi. Cidden akıllarına gelebilecek her şeyi kullanmışlar. Max Caster'ın ağzına raptiye doldurup Superkick vurdukları an da inanılmaz iyiydi, Caster'ın elinden rapini aldılar... Swerve Strickland için de çok tatlı bir hikaye yazılmış bence, kelepçe mevzusu klişe olsa da benim hoşuma gitti. Sonrasında tüm Elite'i zımbalayışları aşırı iyiydi, Okada'nın orta parmağa zımbaladığı an kahkaha attık sşfdklşkfsdfşksdlsfdkşl. Şu maçta Darby Allin itiyle bile can kardeş olduk öyle diyeyim, onun performansını da inanılmaz beğendim. Kafesin tepesinde örümcek gibi gezinip Coffin Drop yaptığı an çok iyiydi. Maçın fişini çektiği kısma zaten hiç girmiyorum. Hem söke söke kemer maçını aldı, hem de takımına galibiyeti getirdi. Elite'in kaybetme sebebine zaten değinmeye gerek yok, Okada ve Hangman itiştiği an Elite için maç bitmişti benim gözümde. Nitekim sürpriz de olmadı. Yalnız Okada'nın maç içinde bu kadar pasif kalmasından memnun değilim, galiba maça dair tek majör eksim bu olacak. Jack Perry, Okada'nın yerine de dayak yemiş oldu tabiri caizse. Vallahi bir an için açıp izleyeyim bari deyip de asla pişman kalmadığım bir maç oldu, izleyin izlettirin... Maç içerisinde işlenen hikayelerin bundan sonrası için nasıl ilerleyeceğine dair de inanılmaz merak uyandırdı bu maç bende. O da en büyük artısı olsun diyerek değerlendirmemi bitiriyorum. | [I]****1/2[/I] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Beast Incarnate İle Yüzde Yüz Güreş
Menü
Giriş yap
Kayıt ol