Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Beast Incarnate İle Yüzde Yüz Güreş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 302115" data-attributes="member: 4"><p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(124, 112, 107)">WWE: Survivor Series 2024: WarGames</span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>team ripley vs. team liv - wargames match: </strong>Tam tabiriyle vasatın üstü bir maç, zaten bu maça dair güzel bir hikaye tabanı oluşturulamamıştı. O yüzden hikaye bazında bir beklentim olmasa da maçtaki isimlerin yapabileceklerinden hareketle iyi kötü bir şeyler görürüz diye bekliyordum. Ama dümdüz bir maç izledik gerçekten. Yani maçın bitiş spotu bile ağzımda kekremsi bir tat bıraktı bütün olarak maça baktığım zaman öyle diyeyim, oysaki top ropetan masaya doğru Riptide spotu hiç de fena bir bitiş spotu değil. Bundan birkaç yıl sonra bu şova dönüp baksam bu maça dair aklımda hiçbir şey kalmaz, belki Iyo Sky'ın çöp kovası mevzusu kalır onu da her sene yaptığı için zaten. :D Ha bir de çöp kovasından çıkan çanta fikri çok iyiydi ama cash-in yine olmadığı için o fikrin yaratıcılığı da hiçbir şey ifade etmiyor bu noktada. Tatsız. | <em>***</em></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>la knight (ş) vs. shinsuke nakamura - united states championship: </strong>İşin açıkçası yarım gözle izlediğim bir maç, gözümün kalan yarısını vermediğim için de gayet mutluyum. Bu maçın da zaten belli başlı bir hikayesi yoktu. Saçma sapan el kol hareketleriyle, mistik görüntüyle ringe gelip maçtan sonra hedefine Kinshasa vurup bunu 3 hafta tekrarlama hikayeden sayılıyorsa bilemem ama ben saymam yani. Maçta da aynı şekilde hiçbir şey izlemedik, 10 dakika bile sürmedi zaten maç. | <em>**</em></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>bron breakker (ş) vs. sheamus vs. ludwig kaiser - intercontinental championship: </strong>Gecenin iyi maçlarından birisi. Zaten bu maçtan yüksek bir beklentim vardı, ama sanki bir miktar daha fazla süre alabilirdi. Yani en azından USC maçından bi 3-4 dakikayı buraya verseler olurmuş... Ludwig Kaiser'ın performansını çok beğendim özellikle, kendisine güzel bir fırsat verildi ve o da bu fırsatı gayet iyi değerlendiriyor bence. Şirketin kendisi hakkında sahip olduğu intibayı daha da yükselttiğini düşünüyorum bu maçla beraber. Zaten IC hikayesinin içinde kalmaya da devam ediyor, Bron'u main event potasına atmak için çok fazla bir zaman biçmedilerse ben Kaiser'ın yakın zamanda kemeri almasına okeyim. İşin Sheamus kanadına zaten girmiyorum, herif harbi BANGER AFTER BANGER......... yani. Kariyeri boyunca sakatlıklarla çok uğraştı, şu an yaşı da ilerliyor ama hala ring içindeki istikrarlı performansından asla ödün vermiyor. Çok büyük saygı duyuyoruz babaya. Üç isimden beklendiği üzere boş bir maç çıkmadı, ama dediğim gibi bi 3-4 dakika daha sürseydi senenin maçlarından birisi olarak hatırlanabilirdi. | <em>****1/4</em></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>gunther (ş) vs. damian priest - world heavyweight championship: </strong>1 senedir falan aynı şeyi izliyoruz herhalde. WWE'nin Porto Riko kültürüne saygı göstermek için GUNTHER v Priest feudunu yeniden canlandırmaktan daha farklı fikirler üretmesi gerekirdi. İçinde Judgment Day'in fertlerinin, bu ekibin dramalarının, bu ekibe dair taşınan bir izin olduğu hiçbir şeyden haz etmiyorum. HOCA SONSUZ TEKRAR DÖNGÜSÜNDE diye haykırdım yani Balor maça karıştıktan sonra. Bilhassa hikaye bazlı olarak önceki GUNTHER v Priest'lerin karbon bir kopyası olduğu için çok da uzatmak istemiyorum bu maça dair konuşmayı. | <em>**3/4</em></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>team og bloodline vs. team new bloodline - wargames match: </strong>Şu maçın kötü olma ihtimali var mıydı ki? Zaten aylardır bu şovu bekliyor olmamızın sebebi de bu maçtı ve ben beklediğimi ziyadesiyle aldım. Hele ki denkleme sürpriz bir şekilde Punk'ın dahil oluşu, maçın hikayesine adeta ekstra dem kattı. Maçta keyif aldığım birçok enstantane vardı. Bence biraz extreme dozajı bakımından eksikti, ama o kadar iyi bir hikaye anlatımı izledik ki extremein birazcık düşük olması umurumda bile olmadı. Muhteşem bir Bronson Reed performansı izledik, bu uğurda iki bileğini bile bıraktı aslan abim. Bu adamı sevdireceğiz kitleye zamanla, o da kendi üzerine düşeni yapmaya başladı zaten. Jacob Fatu da yine beklediğim performansı verdi, orantısız kuvvet ve dokuz canlılık deyince de bu adam diyoruz... Roman ve Punk'ın maç içinde yaşadıkları giriş-gelişme-sonuç tadındaki gerginlik+tatlıya bağlanma hikayesi de çok keyif verdi. Punk'ın takım ruhuna verdiği ehemmiyetten sonra Roman'ın yelkenlerini indirişini düşünmek basit ama etkili bir fikir oldu gerçekten. Tonga Loa bile tertemiz güreşti yani, herkes kendisine verilen görevi tastamam yerine getirdi bence ve aylarca beklediğimizde değdi bu savaşı. Roman Reigns ise son dönemde aldığı yarayı özel bir galibiyetle sarmış oldu. Bundan sonra neler olacağını merakla izliyor olacağım artık. | <em>****3/4</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 302115, member: 4"] [CENTER][B][COLOR=rgb(124, 112, 107)]WWE: Survivor Series 2024: WarGames[/COLOR][/B] [/CENTER] [INDENT=2][B]team ripley vs. team liv - wargames match: [/B]Tam tabiriyle vasatın üstü bir maç, zaten bu maça dair güzel bir hikaye tabanı oluşturulamamıştı. O yüzden hikaye bazında bir beklentim olmasa da maçtaki isimlerin yapabileceklerinden hareketle iyi kötü bir şeyler görürüz diye bekliyordum. Ama dümdüz bir maç izledik gerçekten. Yani maçın bitiş spotu bile ağzımda kekremsi bir tat bıraktı bütün olarak maça baktığım zaman öyle diyeyim, oysaki top ropetan masaya doğru Riptide spotu hiç de fena bir bitiş spotu değil. Bundan birkaç yıl sonra bu şova dönüp baksam bu maça dair aklımda hiçbir şey kalmaz, belki Iyo Sky'ın çöp kovası mevzusu kalır onu da her sene yaptığı için zaten. :D Ha bir de çöp kovasından çıkan çanta fikri çok iyiydi ama cash-in yine olmadığı için o fikrin yaratıcılığı da hiçbir şey ifade etmiyor bu noktada. Tatsız. | [I]***[/I][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B]la knight (ş) vs. shinsuke nakamura - united states championship: [/B]İşin açıkçası yarım gözle izlediğim bir maç, gözümün kalan yarısını vermediğim için de gayet mutluyum. Bu maçın da zaten belli başlı bir hikayesi yoktu. Saçma sapan el kol hareketleriyle, mistik görüntüyle ringe gelip maçtan sonra hedefine Kinshasa vurup bunu 3 hafta tekrarlama hikayeden sayılıyorsa bilemem ama ben saymam yani. Maçta da aynı şekilde hiçbir şey izlemedik, 10 dakika bile sürmedi zaten maç. | [I]**[/I][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B]bron breakker (ş) vs. sheamus vs. ludwig kaiser - intercontinental championship: [/B]Gecenin iyi maçlarından birisi. Zaten bu maçtan yüksek bir beklentim vardı, ama sanki bir miktar daha fazla süre alabilirdi. Yani en azından USC maçından bi 3-4 dakikayı buraya verseler olurmuş... Ludwig Kaiser'ın performansını çok beğendim özellikle, kendisine güzel bir fırsat verildi ve o da bu fırsatı gayet iyi değerlendiriyor bence. Şirketin kendisi hakkında sahip olduğu intibayı daha da yükselttiğini düşünüyorum bu maçla beraber. Zaten IC hikayesinin içinde kalmaya da devam ediyor, Bron'u main event potasına atmak için çok fazla bir zaman biçmedilerse ben Kaiser'ın yakın zamanda kemeri almasına okeyim. İşin Sheamus kanadına zaten girmiyorum, herif harbi BANGER AFTER BANGER......... yani. Kariyeri boyunca sakatlıklarla çok uğraştı, şu an yaşı da ilerliyor ama hala ring içindeki istikrarlı performansından asla ödün vermiyor. Çok büyük saygı duyuyoruz babaya. Üç isimden beklendiği üzere boş bir maç çıkmadı, ama dediğim gibi bi 3-4 dakika daha sürseydi senenin maçlarından birisi olarak hatırlanabilirdi. | [I]****1/4[/I][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B]gunther (ş) vs. damian priest - world heavyweight championship: [/B]1 senedir falan aynı şeyi izliyoruz herhalde. WWE'nin Porto Riko kültürüne saygı göstermek için GUNTHER v Priest feudunu yeniden canlandırmaktan daha farklı fikirler üretmesi gerekirdi. İçinde Judgment Day'in fertlerinin, bu ekibin dramalarının, bu ekibe dair taşınan bir izin olduğu hiçbir şeyden haz etmiyorum. HOCA SONSUZ TEKRAR DÖNGÜSÜNDE diye haykırdım yani Balor maça karıştıktan sonra. Bilhassa hikaye bazlı olarak önceki GUNTHER v Priest'lerin karbon bir kopyası olduğu için çok da uzatmak istemiyorum bu maça dair konuşmayı. | [I]**3/4[/I][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B]team og bloodline vs. team new bloodline - wargames match: [/B]Şu maçın kötü olma ihtimali var mıydı ki? Zaten aylardır bu şovu bekliyor olmamızın sebebi de bu maçtı ve ben beklediğimi ziyadesiyle aldım. Hele ki denkleme sürpriz bir şekilde Punk'ın dahil oluşu, maçın hikayesine adeta ekstra dem kattı. Maçta keyif aldığım birçok enstantane vardı. Bence biraz extreme dozajı bakımından eksikti, ama o kadar iyi bir hikaye anlatımı izledik ki extremein birazcık düşük olması umurumda bile olmadı. Muhteşem bir Bronson Reed performansı izledik, bu uğurda iki bileğini bile bıraktı aslan abim. Bu adamı sevdireceğiz kitleye zamanla, o da kendi üzerine düşeni yapmaya başladı zaten. Jacob Fatu da yine beklediğim performansı verdi, orantısız kuvvet ve dokuz canlılık deyince de bu adam diyoruz... Roman ve Punk'ın maç içinde yaşadıkları giriş-gelişme-sonuç tadındaki gerginlik+tatlıya bağlanma hikayesi de çok keyif verdi. Punk'ın takım ruhuna verdiği ehemmiyetten sonra Roman'ın yelkenlerini indirişini düşünmek basit ama etkili bir fikir oldu gerçekten. Tonga Loa bile tertemiz güreşti yani, herkes kendisine verilen görevi tastamam yerine getirdi bence ve aylarca beklediğimizde değdi bu savaşı. Roman Reigns ise son dönemde aldığı yarayı özel bir galibiyetle sarmış oldu. Bundan sonra neler olacağını merakla izliyor olacağım artık. | [I]****3/4[/I][/INDENT] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Beast Incarnate İle Yüzde Yüz Güreş
Menü
Giriş yap
Kayıt ol