Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Beast Incarnate İle Yüzde Yüz Güreş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 303062" data-attributes="member: 4"><p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(184, 49, 47)">WWE NXT: Deadline 2024</span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>wes lee vs. ethan page vs. nathan frazer vs. je'von evans vs. oba femi - iron survivor challenge match: </strong>Gecenin kesinlikle en iyi maçıydı, beş isimden de asla üzmeyen bir performans izledik. Wes Lee galibiyeti beni öyle böyle korkutmuyordu, o tıraşla şu maçı kazanması da fecaat olurdu zaten... Ethan Page'in papiçuloluklar da maça bayağı renk kattı, bu tip maçlara Page tipi heellar her zaman lazım kesinlikle. Onun dışında hayli göz dolduran bir Frazer performansı izledik. Pandemi döneminde WWE ve AEW'nun bu adam için neden haftalarca savaşa girdiğini bugün daha iyi anlayabiliyorum. OBA FEMİ HAN HAZRETLERİ ise maçı kelimenin tam anlamıyla demledi. Bu denli orantısız bir gücü bu kadar iyi kontrol edebilmek... İnanılmaz bir yetenek gerçekten. Maçın fişini double pin ile çektiği ana ise tabiri caizse eridim bittim diyebilirim. Je'von Evans için ise güzel bir hikaye yazılıyor, maçın finalinde bunu net bir şekilde belirginleştirdiler. Zil çalar çalmaz Evans'ın mimikleri birçok şeyi anlatıyordu aslında, rolüne bu kadar iyi girebilen oğlanlarda var oğlu varız kesinlikle. Oba Femi ağabeyi tebrik ederek sıradaki maça geçiyoruz. | <em>****1/4</em></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>lola vice vs. jaida parker - nxt underground match: </strong>Lola Vice'ın o kalçaya rağmen sahip olduğu muazzam teknik beni çok etkiliyor. Underground maçı için biçilmiş kaftan gerçekten, şirketin bu kadını Underground'un sefiri yapma sebebini çok iyi anlıyorum o yüzden. Öte yandan Jaida Parker da çok iyi uyum sağladı hem Lola'ya hem de Underground atmosferine. Genel hatlarıyla beğendiğim bir maç oldu, maçın hikayesine işin açıkçası pek hakim olamadığım için o kafaya giremedim ama maçtaki sertlik ikili arasındaki rekabetçi ruhu hissettirebildi buna rağmen, bu da gözümde kesinlikle artı yazar. | <em>***3/4</em></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>nathan frazer & axiom (c) vs. no quarter catch crew - nxt tag team championship match: </strong>FrAxiom'un karşısındaki takımı ilk defa izledim, iki oğlan da hiç fena durmuyorlar. özellikle Tavion Heights'i çok beğendim. NOAH'ın bu adamı neden kendi turnuvasına çağırmak istediği belli oluyor, üst düzey bir tempo eşiği var gerçekten. Myles Borne'dan da çok feci Randy Orton vibeı aldım izlerken, gerek boyu pozu gerek güreş stili bayağı andırıyor. Zaten sonrasında da şov esnasında Twitter'da gezerken Randy Orton Jr. diye tweet atıldığını gördüm Borne ile alakalı. Bilmiyorum ileride şirkette nasıl bir statüde olurlar ama ben gelecek vadettiklerini düşünüyorum. Maça gelecek olursam daha kısa bir süre önce dayağın tillahını yemiş ve her yeri sargılı Nathan Frazer belirlemiş oldu maçın hikayesini. Yorgunluk ve maç ağrılarının kendisini inanılmaz zorlayacağı çok belliydi, nitekim öyle de oldu. Bu hikaye üzerinden yazılabilecek en iyi maçı yazmışlar kesinlikle. Normalde 3 küsurun üstüne çıkmayı düşünmüyordum ama FrAxiom'un kemeri kesin kaybedecekler dediğim o anda gelen çok sürpriz kickout beni inanılmaz yükseltti. Maçın roll-up'la bitmesi de her türlü açıdan gayet mantıklıydı, buradan da puan kırmıyorum o yüzden. Genel olarak maçın temposu da bayağı aktı gitti zaten, özellikle Frazer'ın zaman zaman güreşebildiği kısımlarda inanılmaz noktaya ulaştı maç. Gecenin en iyi ikinci maçı olduğunu düşünüyorum. | <em>****</em></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>trick williams (c) vs. ridge holland - nxt championship: </strong>Heh işte bu da gecenin en kötü maçıydı maalesef. Ridge Holland'a dair fikirlerim genel kanının aksine o kadar da zehir zemberek değil işin açıkçası, doğru kullanıldığı takdirde kesinlikle iş yapabilecek bir isim olduğunu düşünüyorum. Ama doğru kullanım bu mudur, yani ana kemer potasının müdavim ismi yapmak mıdır? Kesinlikle değildir. Şu kertede NXTC'nin peşinden bir daha koşmasına hiç gerek yoktu, hele ki şu maçın da ring içi bakımından vadettiği hiçbir şey yokken durduk yere Trick Williams'ı yormaktan başka bir işe yaramadı bu maç. Ama yine de Booker T babanın Trick'i her görüşünde şelale oluşundan ötürü spor eğlendim diyebilirim, ama tabii ki maçın içine dair bir etkisi olmuyor bu durumun... | <em>***1/4</em></p> <p style="margin-left: 40px"></p> <p style="margin-left: 40px"><strong>giulia vs. wren sinclair vs. sol ruca vs. zaria vs. stephanie vaquer - iron survivor challenge match: </strong>Bu maçı ana olaya koyacaklarını açıklamasalar, açılışta ya da orta kartta falan izleyeceğimizi bilsem beklenti çıtamı bu kadar yükseltmezdim. Ama insan ister istemez bi yükseltiyor haberleri görünce, sonra da böyle oluyor işte... Yani şunu demek istiyorum, kesinlikle kötü bir maç değildi ama daha fazlasını bekliyordum kesinlikle. Bir ara uyuklama evresine geldim, elinde şöyle pata küte dövüştürebileceğin 5 kadın varken maçın temposunu çok daha diri tutabilirlerdi ama bazı noktalarda başarılı olamadılar. Yine de muazzam bir Sol Ruca performansı, KIYICI bir Zaria ve maç içinde yazdığı underdog hikayesiyle Sinclair'dan gayet memnun kaldım. Maçın sonucuna ise söylenecek pek bir şey yok zaten, bence gecenin en net sonuçlarından birisiydi. Giulia ilk denemesinde yapamadığını NXT'de biraz daha piştikten sonra başaracaktır ve bu muazzam divizyonun en tepesindeki kadını, yüzü olacaktır. Bu arada Sol Ruca ise sıradaki North American Şampiyonum, bu maçta sergilediği performans kesinlikle HBK babanın gözüne gözüne girmiştir diye düşünüyorum. Maça seviye atlatacak cinsten güreşti adeta. | <em>***3/4</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 303062, member: 4"] [CENTER][B][COLOR=rgb(184, 49, 47)]WWE NXT: Deadline 2024[/COLOR][/B] [/CENTER] [INDENT=2][B]wes lee vs. ethan page vs. nathan frazer vs. je'von evans vs. oba femi - iron survivor challenge match: [/B]Gecenin kesinlikle en iyi maçıydı, beş isimden de asla üzmeyen bir performans izledik. Wes Lee galibiyeti beni öyle böyle korkutmuyordu, o tıraşla şu maçı kazanması da fecaat olurdu zaten... Ethan Page'in papiçuloluklar da maça bayağı renk kattı, bu tip maçlara Page tipi heellar her zaman lazım kesinlikle. Onun dışında hayli göz dolduran bir Frazer performansı izledik. Pandemi döneminde WWE ve AEW'nun bu adam için neden haftalarca savaşa girdiğini bugün daha iyi anlayabiliyorum. OBA FEMİ HAN HAZRETLERİ ise maçı kelimenin tam anlamıyla demledi. Bu denli orantısız bir gücü bu kadar iyi kontrol edebilmek... İnanılmaz bir yetenek gerçekten. Maçın fişini double pin ile çektiği ana ise tabiri caizse eridim bittim diyebilirim. Je'von Evans için ise güzel bir hikaye yazılıyor, maçın finalinde bunu net bir şekilde belirginleştirdiler. Zil çalar çalmaz Evans'ın mimikleri birçok şeyi anlatıyordu aslında, rolüne bu kadar iyi girebilen oğlanlarda var oğlu varız kesinlikle. Oba Femi ağabeyi tebrik ederek sıradaki maça geçiyoruz. | [I]****1/4[/I][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B]lola vice vs. jaida parker - nxt underground match: [/B]Lola Vice'ın o kalçaya rağmen sahip olduğu muazzam teknik beni çok etkiliyor. Underground maçı için biçilmiş kaftan gerçekten, şirketin bu kadını Underground'un sefiri yapma sebebini çok iyi anlıyorum o yüzden. Öte yandan Jaida Parker da çok iyi uyum sağladı hem Lola'ya hem de Underground atmosferine. Genel hatlarıyla beğendiğim bir maç oldu, maçın hikayesine işin açıkçası pek hakim olamadığım için o kafaya giremedim ama maçtaki sertlik ikili arasındaki rekabetçi ruhu hissettirebildi buna rağmen, bu da gözümde kesinlikle artı yazar. | [I]***3/4[/I][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B]nathan frazer & axiom (c) vs. no quarter catch crew - nxt tag team championship match: [/B]FrAxiom'un karşısındaki takımı ilk defa izledim, iki oğlan da hiç fena durmuyorlar. özellikle Tavion Heights'i çok beğendim. NOAH'ın bu adamı neden kendi turnuvasına çağırmak istediği belli oluyor, üst düzey bir tempo eşiği var gerçekten. Myles Borne'dan da çok feci Randy Orton vibeı aldım izlerken, gerek boyu pozu gerek güreş stili bayağı andırıyor. Zaten sonrasında da şov esnasında Twitter'da gezerken Randy Orton Jr. diye tweet atıldığını gördüm Borne ile alakalı. Bilmiyorum ileride şirkette nasıl bir statüde olurlar ama ben gelecek vadettiklerini düşünüyorum. Maça gelecek olursam daha kısa bir süre önce dayağın tillahını yemiş ve her yeri sargılı Nathan Frazer belirlemiş oldu maçın hikayesini. Yorgunluk ve maç ağrılarının kendisini inanılmaz zorlayacağı çok belliydi, nitekim öyle de oldu. Bu hikaye üzerinden yazılabilecek en iyi maçı yazmışlar kesinlikle. Normalde 3 küsurun üstüne çıkmayı düşünmüyordum ama FrAxiom'un kemeri kesin kaybedecekler dediğim o anda gelen çok sürpriz kickout beni inanılmaz yükseltti. Maçın roll-up'la bitmesi de her türlü açıdan gayet mantıklıydı, buradan da puan kırmıyorum o yüzden. Genel olarak maçın temposu da bayağı aktı gitti zaten, özellikle Frazer'ın zaman zaman güreşebildiği kısımlarda inanılmaz noktaya ulaştı maç. Gecenin en iyi ikinci maçı olduğunu düşünüyorum. | [I]****[/I][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B]trick williams (c) vs. ridge holland - nxt championship: [/B]Heh işte bu da gecenin en kötü maçıydı maalesef. Ridge Holland'a dair fikirlerim genel kanının aksine o kadar da zehir zemberek değil işin açıkçası, doğru kullanıldığı takdirde kesinlikle iş yapabilecek bir isim olduğunu düşünüyorum. Ama doğru kullanım bu mudur, yani ana kemer potasının müdavim ismi yapmak mıdır? Kesinlikle değildir. Şu kertede NXTC'nin peşinden bir daha koşmasına hiç gerek yoktu, hele ki şu maçın da ring içi bakımından vadettiği hiçbir şey yokken durduk yere Trick Williams'ı yormaktan başka bir işe yaramadı bu maç. Ama yine de Booker T babanın Trick'i her görüşünde şelale oluşundan ötürü spor eğlendim diyebilirim, ama tabii ki maçın içine dair bir etkisi olmuyor bu durumun... | [I]***1/4[/I][/INDENT] [INDENT=2][/INDENT] [INDENT=2][B]giulia vs. wren sinclair vs. sol ruca vs. zaria vs. stephanie vaquer - iron survivor challenge match: [/B]Bu maçı ana olaya koyacaklarını açıklamasalar, açılışta ya da orta kartta falan izleyeceğimizi bilsem beklenti çıtamı bu kadar yükseltmezdim. Ama insan ister istemez bi yükseltiyor haberleri görünce, sonra da böyle oluyor işte... Yani şunu demek istiyorum, kesinlikle kötü bir maç değildi ama daha fazlasını bekliyordum kesinlikle. Bir ara uyuklama evresine geldim, elinde şöyle pata küte dövüştürebileceğin 5 kadın varken maçın temposunu çok daha diri tutabilirlerdi ama bazı noktalarda başarılı olamadılar. Yine de muazzam bir Sol Ruca performansı, KIYICI bir Zaria ve maç içinde yazdığı underdog hikayesiyle Sinclair'dan gayet memnun kaldım. Maçın sonucuna ise söylenecek pek bir şey yok zaten, bence gecenin en net sonuçlarından birisiydi. Giulia ilk denemesinde yapamadığını NXT'de biraz daha piştikten sonra başaracaktır ve bu muazzam divizyonun en tepesindeki kadını, yüzü olacaktır. Bu arada Sol Ruca ise sıradaki North American Şampiyonum, bu maçta sergilediği performans kesinlikle HBK babanın gözüne gözüne girmiştir diye düşünüyorum. Maça seviye atlatacak cinsten güreşti adeta. | [I]***3/4[/I][/INDENT] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Beast Incarnate İle Yüzde Yüz Güreş
Menü
Giriş yap
Kayıt ol