BAB EVRENİ Exclusive Wrestling Corporation

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Konular
28
Beğeni sayısı
772
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Öncelikle kemer sahipleri bulma uğruna ortaya sunulabilecek güreşçi sayısını maksimize etmek akıllıca. Castagnoli'nin maçı kazanmasına sevindim, bu şirkette desteklediğim isimler arasında üst sıralarda geliyor kendileri. Bu yükselişin devam etmesi dileğiyle. Wyatt gelecek hafta Breakker'ı yedi bu arada, bir de Jake Roberts ölecek biraz daha zorlasa az geri mi kalsa? Scurll üstünden bir anti hero hikayesine dönüşürse çok eğlenceli şeyler izleyebileceğimizi düşünüyorum, tüm şovu sabote etmeye oynayacak bir villain hikayesi acayip sarardı. Jordan hikayesi üzdü bu arada, da insanda azıcık gurur olur yani babanda olsa istenmiyorsan gideceksin. Gerçi Jordan en başından beri istenmiyordu muhtemelen de neyse. Küçüklükten beri ADR düşmanı olarak kaybetmesine sevindim. Eddie Kingston severiz. Fiend maskesinin yanması tüyler ürpetti. Karakterlerin geçmişlerinden arınmalarını simgelemes de güzel. Favorilerim Wyatt Family oldu gibi gözüküyor, günün birinde zirvede görmek dileğiyle. Lucky Kid'e milliyetçi duygular ile kabardık ve bu yüzden ZSJ denen gavuru kınıyoruz. Teoman eminim ki haklayacaktır onu. Ospreay vs. Ciampa ise adeta alev, gerçek hayatta da eminim ki buna benzer bir mücadele olurdu. El sıkışmalarını görmek şaşırttı, kalıcı olup olmadığına ileride vakıf oluruz muhtemelen. Emeğine sağlık hoca güzel şov, biraz daha görsel kullanımı belki olayı güzelleştirebilir. Wyatt Family segmentindekiler çok iyiydi mesela.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,927
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Live In The Sand, Magnficence falan şirket buram buram Flair kokuyor maga. Claudio, Dijak maçını da zaten Claudio kazanırdı yani. Roberts ve Wyatt mevzusu tam @Sepultura kalemine yakışacak cinsten. OVW kadrosu ile kral gel mekana ya. Scurll bizim dansçı köpekleri harcamış. PD vs GYV maçı ise tag team divisionun şirkette ne derece değerli olduğunu gösterdi. War Machine takımı ise hakkını alacak. Ne o WWE'de girdikleri şebeklikler. Jordan kngklngg. Eddie ve Alberto tam benim LAX'a liderlik edecekler aslında. :( Eddie ise iyi bar koyar buralara. Ohh be Fiend denen ucube yok artık. ZSJR yine kilitlerle terör estirmiş. Ospi ise bekleidğim gibi Ciampa avelini yenmiş. Tebrikler.

Konular
96
Beğeni sayısı
1,685
PG Nakit
1,130
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Öncelikle kadrodan başlayayım, kadroda büyük bir yıldız çarpmadı gözüme ama kadronun yarısında falan büyük bir yıldız potansiyeli var zaten. Özellikle seçilmiş gibi her bir isim, tebrik ediyorum o yüzden en başında roster pickleri için. Kane/Angle/Flair üçlüsü de harika olmuş bence şirketin başı için. Kadınlar kısmında da birkaç boşa kurşun var gibi onun dışında orası da sağlam. Açılış, en olması gerektiği gibi olmuş. Flair'in o limuzinden inip, çektiği WOO bile okudukça kafada canlanıyor. Kurt Angle baba da yine neyin ne olduğunu güzelce açıklamış ama Jason Jordan babanın tüm dikkatini dağıtmış ya ne babası oğluşum bir dur diyecek gibi duruyor her an. İlk maçın katılımcıları arasında en az sevdiğim isim Ospreay ama kazanması en mantıklı isim de Ospreay. O yüzden eleştirmeyeceğim, çünkü diğer üç isim yoğuruldukça o potaya daha rahat çıkabilirler gibi. Castagnoli'de güzel bir squash atmış, ilk şovdan hissettirmiş ağırlığını ama şu ana kadar en heyecan verici olay Angle-Jordan ilişkisi gibi duruyor. Altından Jordan'ın haklı olduğu bir mevzu çıkması için sabırsızlanıyorum. Takımlar maçındaki isimleri çok tanımıyorum o yüzden Club'ın ekiplerin üstüne çökmesi sevindirdi. Taç-Britanya olayını da öbür şovlarda daha bir dikkatli okuyacağım çıkarım içim. Ciampa galibiyeti beklenmedik oldu açıkçası biraz, buradan Sheamus veya Sabre çıkabilirdi diye düşünüyorum ama hepsi aynı kalibrede isimler zaten. Buradan Ospreay'la karşılaşacak olan adamın çok fazla bir şansı olduğunu düşünmüyorum zaten aklında farklı şeyler yoksa. Main Event ise büyük olaylara sahne olmuş, şirketin ilk şovunun ilk main eventine yakışır olmuş. Aile senaryosu yazmak için en uygun isimleri bulmuşsun bence, buradan neler çıkacak merakla bekliyorum. Kross vs. Wyatt Family kafada çok büyük şeyler canlandırıyor, özel bir ilgiyle takip edeceğim eğer bu ikili devam ederse rekabete.

Konular
96
Beğeni sayısı
1,685
PG Nakit
1,130
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
2. şova gelirsek, ya bu Flair BABA her şovu açsın her şov dinleyelim ya. Franchise kemerinin akıbeti de açıklanmış, tüm evrende ikinci kemer maçları 6 kişilik ladder match olacak galiba a.. bizimde aklımızdaki oydu asdğfjasdğfojsadf. Castagnoli zaten alır Dijak'ı diyordum ama Dijak'ta epey iyi direnmiş, şaşırttı. PPV'in ismi de inanılmaz iyi bu arada. Scurll yavaştan bir yola girmiş, yolun sonunu kendisi için oldukça aydınlık görüyorum. Villain'i sonunda hak ettiği yerlerde görebiliriz belki, Ciampa'ya gelecek olursak ben yükselişinin kısa süreceğini düşünüyordum ama herif baya kafa kese kese gidecek gibi duruyor. Ospreay'a karşı kazanmasını isterim, tarafımız Ciampa'dan yana olacak. Takımlar maçının sonunda yine mevzu çıkmış bu sefer War Machine'de girmiş Selamun Aleyküm diyerek, ben hala The Club'cıyım gibi duruyor bu ekiplerden. Jason Jordan... harbi ağlatıcak bu herif beni adsjasdjasdğasd. Bu hikayenin sonunda Kurt Angle'dan bir i**elik bekliyorum, şirketin Family Mamily hikayesinin yanında bile en ilgi çekici hikaye bu benim için sonunda ne olacak diye düşünmekten kafayı yedim, umarım komedi unsuru olarak kullanıp bir yerde bırakmazsın çok eğlenceli çünkü. Eddie Kingston baba maçını almış, rakibi de kazanabilirmiş ama çok fark etmez; kazanana hayırlı olsun diyoruz. Segment baya iyi. Kruger'in değişimi tamamlanmış hem, hem de Fiend işinden kurtulunmuş gibi bir süre. Ama bu maske bir yerde geri döner, ne şekilde bilemiyorum. Lucky Kid winlemiş, lan oğlum biz Türk milliyetçisiyiz lan.. Sonunda yaptıklraını yazdık ZSJ'nin, yazdık listeye, yakışmadı. Bu Britanya işi iyice kafayı karıştırmaya başladı, ZSJ ile falan bağlanır belki sonu bilemiyorum. Dediğimiz gibi olmuş Ospreay vurmuş Ciampa'ya. Keşke Ciampa kazansaydı ama yine mantıklı karar, o yüzden bir şey diyemiyoruz. İkinci şovda yine yüksekten girip, ilerletmesi gereken yerleri ilerletmiş. Eline sağlık dosto, sıradaki şovu bekliyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Shiniest Wizard

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
33
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
AJ Styles
Franchise Championship'in sahibini bulması için izlenen yol gayet mantıklı. Daha çok güreşçinin şans bulması açısından önemli. Dijak'i draftlarda alamadığımı hatırlayınca bi ufak üzüntü çöktü yine. Castagnoli'nin kazanması gayet sevindirici. Mid Card potasını çok rahat şekilde sırtlayabilecek kapasiteye sahip. Breakker'ın ana kemeri alması beni de bozmaz. Çok sağlam güreşçi vesselam. Aga tüm almak istediğim güreşçileri sen almıştın yeni hatırladım. Breezango'yu picklerken 'alındı' mesajını görmem üzmüştü. Scurll'ün öfkesi zamanla iyi yönde kullanılabilir. İyi haşlamış ikisini. Pretty Deadly'i görünce onları da benden önce picklediğini hatırladım. Gözlerim dolu okumaya devam ediyorum şovu. En azından maçlarını kazanmaları bir tık üzüntümü attı. Jason Jordan segmentine patladım yine QORÜWPUPQOÜWURPQOÜWURQORWPUÜ. Wyatt Family segmenti çok hoş olmuş. Haftaya Breakker maçında aksiyona girmelerini bekliyorum ekipçe. Jr.'ın saldırısı beraberinde neleri getirecek merak ediyorum. Scurll ile bir birlik olmaları keyifli şeyler izletebilir. Main Event'teki maçta iki isim de üst tura çıkmayı hak eden isimler. Ciampa'nın bu mağlubiyetin üzerine güzel bir toparlanmayla büyük işler yapabileceğine inanıyorum zamanla. Genel olarak keyifli bir şov olmuş. Eline sağlık.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,042
Beğeni sayısı
4,450
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Franchise Championship'in sahibini bulması için izlenen yol gayet mantıklı. Daha çok güreşçinin şans bulması açısından önemli. Dijak'i draftlarda alamadığımı hatırlayınca bi ufak üzüntü çöktü yine. Castagnoli'nin kazanması gayet sevindirici. Mid Card potasını çok rahat şekilde sırtlayabilecek kapasiteye sahip. Breakker'ın ana kemeri alması beni de bozmaz. Çok sağlam güreşçi vesselam. Aga tüm almak istediğim güreşçileri sen almıştın yeni hatırladım. Breezango'yu picklerken 'alındı' mesajını görmem üzmüştü. Scurll'ün öfkesi zamanla iyi yönde kullanılabilir. İyi haşlamış ikisini. Pretty Deadly'i görünce onları da benden önce picklediğini hatırladım. Gözlerim dolu okumaya devam ediyorum şovu. En azından maçlarını kazanmaları bir tık üzüntümü attı. Jason Jordan segmentine patladım yine QORÜWPUPQOÜWURPQOÜWURQORWPUÜ. Wyatt Family segmenti çok hoş olmuş. Haftaya Breakker maçında aksiyona girmelerini bekliyorum ekipçe. Jr.'ın saldırısı beraberinde neleri getirecek merak ediyorum. Scurll ile bir birlik olmaları keyifli şeyler izletebilir. Main Event'teki maçta iki isim de üst tura çıkmayı hak eden isimler. Ciampa'nın bu mağlubiyetin üzerine güzel bir toparlanmayla büyük işler yapabileceğine inanıyorum zamanla. Genel olarak keyifli bir şov olmuş. Eline sağlık.
Ben senin kafandaki picklere bu kadar çöktüğümü bilmiyordum ya puhahahahahaha, bi Dijak'ı anımsar gibiyim. Fena üzmüşüz seni istemeden...

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,323
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
PPV adı biraz 🥴 geldi biraz hacı. Ne düşünerek yazdığını anladım ancak güreş bağlamında kafama yatmadı.
Castagnoli Dijak maçı bana zayıf geldi kağıt üstünde. Dijak’in Castagnoli’yi zorlaması verdiğin değeri gösteriyor. İleride daha detaylı bakacağım.
Breakker, Roberts eşlemesi çok enteresan olmuş. Breakker’ı atletik anomaliden daha psikolojik yere çekmek cesur bir tercih olmuş. Bu ikilinin de takipçisiyim. Tez zamanda Mike Rotundo’nun prezerfatifinden kaçan arkadaşı yenerler umarım.
Scrull çok büyük loser. 2019 ROH kasa Brian Johnson vibe’ı alıyorum. Dur bakalım.
Ciampa herhangi bir adam promosu kesmiş. Devam.
Bu tag team kadrosu sonradan oluşturulan bir şey için çok sağlam. Ekiplerin nelere muktedir olduğunu biraz göstermişsin.
Jordan’ın meczupluk beni gebertecek. Angle-Jordan arasındaki gerilim Özgür Demirtaş - Tutsak Demirtaş gerilimiyle aynı neredeyse.
Eddie Section! Bu adam reelde bok gibi arkadaşlara sahip, kötü etkileniyor. Onun dışında yaptığı işte kusursuz. Desteklemeye devam edeceğim.
Akraba evliliği tayfa şizoluğa devam etmiş. Bir tarafımıza sürmüyoruz.
“Lucky Kid” Hakan Aslan, abisi gibi, TÜRKÜN GÜCÜNÜ göstermiş. Kullanıma açtığımda @Shinest Wizard kardeşimle bir talent exchange yapın. Kardeşlerin sırt sırta dünyaya meydan okumasını izleyelim.
Kralın kim olduğuna dair bir tahminim var ama içeride göreceğiz.
Ospreay eşeği maç kazanmış. Git kafana sık Doğan!

Eline sağlık.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: