BAB EVRENİ Exclusive Wrestling Corporation

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Jordan'ın açılışı kısa ama etkili. Biraz duygusal bir hava verdi bana.

Waller'ın ise önü açık. Pete Dunne gibi wonder kidi yenmeyi başarmış.

Luky Kid segmentinde NXT Teoman'ın Türkçe ettiği küfür aklıma geldi. :D

Britt Baker hanım bizim GWF'i görse herhalde kahrolurdu. Arkadaşlar Aralık sonuna kadar hiç planım yok kadınlarla ilgili. :/ Neyse sabote etmeyelim. Segmente gelecek olursak biraz erko yorumu yapacağım ama gerçekten de bu segmentte kadın kadının düşmanı olmuş aga. Yani Charlotte-Becky-Sasha-Bayley falan birbirini yer ama konu devrim oldu mu tek yumruk olurlardı. Maç da ortalama olmuş. Shayna sadece sözünün eri olduğu için tebriks.

Sabre Jr ile Ospreay arasındaki mevzu sardı ya bu adamlar elimizde büyüdü azizim.

Takım divizyonundaki kaos RSP için bir fırsat olmuş. Ya da bu maçı RSP kazansın diye @Deathmatch Classic gardaşımdan rüşvet aldın. :unsure: Pretty Deadly ekibini hiç izlemedim hani izlediğim bir ekip olsa kanım ısınırdı bir de sürekli hainlik yaptıkları için (n) War Machine ise erkeğim diye gezinsin. Şu dakikadan sonra onların namusunu gauntleti kazanmak kurtarır.

Kross vs Wyatt sarar izleriz (pavyon puanlayan lavuk sesiyle okuyunuz)

Main event ise 💣💣💣💣💣 Tam DOO Kane fotosu görüp arada dalgasını bunu Big Red Machine Kane yap yazacktım adam ZSJR'ı harcamış. Bron Breaker ise başarmış. Ee amcasının genleri ona geçmiş aga. Bu adamdan razıyız.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,195
Beğeni sayısı
3,426
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
Takım divizyonundaki kaos RSP için bir fırsat olmuş. Ya da bu maçı RSP kazansın diye @Deathmatch Classic gardaşımdan rüşvet aldın. :unsure:
Herif burayı sallamıyor bile aga ne rüşveti... Merdiven maçında sağlam spotlar olur diye aldık.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,195
Beğeni sayısı
3,426
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
ewc_logo.png

exclusive wrestling corporation presents...

august 9nd 2023, wednesday
magnificence #5
portland, oregon // portland meadows


magnificence_userbar.png


Grayson-Waller-e1687902704722.jpeg


Şovu Grayson Waller Effect ile açıyoruz. İlk olarak Grayson Waller geliyor tabii programın sahibi olarak. Portland seyircisiyle didişiyor ilk başta biraz. Sonrasında konuklarını takdim ediyor tek tek. Grayson Waller Effect'in konukları, LITS'de Franchise Championship için merdiven maçında mücadele edecek tüm isimler! Hepsi tek tek geliyor. İlk başlarda Waller'ın rahat rahat modere edebildiği, sempozyum tadında ilerliyor segment ama sonrasında bu kontrol Waller'dan çıkıyor ve tabii Waller bunu biraz kasıtlı olarak yapıyor söylediği laflarla ortalığı karıştırarak. Özellikle Claudio ve Eddie'nin arasında hissettiği voltaja bayağı oynuyor Waller.

6421245fd2f69.image.png


Eddie, Claudio'ya 1 adım daha yaklaşıp yıllardan beri ROH'te, AEW'da, yeni ROH'te hep onunla uğraştığından bahsediyor. Eski dosttan düşman olmaz-mış belki ama Claudio'nun her seferinde karşısına çıkması tesadüf değilmiş. LITS'de Cesaro'yu merdivenin en tepesinden zeminin en dibine çaktığı o an Claudio kendine intihar edecek 5 kat yüksek menzilli bir yer bulacakmış. Çünkü Claudio biliyormuş ki Eddie bir kemeri alırsa istemediği zaman bırakmazmış! Claudio ile Eddie bayağı hırçın bir şekilde yüz yüze geliyor! Claudio, Eddie'yi itiyor! Eddie de Claudio'yu itiyor ve ikisinin arasına girmeye çalışan diğer isimler de ister istemez gerilince face üçlü; Claudio, Lucky Kid, Hiromu Takahashi ile heel üçlü Eddie, RSP ve Waller saflar halinde birbirine bakıyor. Tam kavgaya tutuşacaklar derken Kurt Angle! Angle hemen olay yerine intikal ediyor. Bu gerilimi ringini karıştıracak kuru gürültülü bir kavga yerine hemen şimdi 3v3 tag team maçına dönüştürme fikrine ne dersiniz diyor EWC seyircisine. EWC seyircisi hayli olumlu reaksiyon veriyor. Hemen şimdi, reklamlardan sonra ringdeki 6 isim tag team maçında karşı karşıya gelecek!

Claudio_Castagnoli2.jpg
Lucky_Kid2.jpg
Hiromu_Takahashi2.jpg
Eddie_Kingston2.jpg
Matty_Wahlberg2.jpg
Rickey_Shane_Page.jpg


6-man tag team match
claudio castagnoli, lucky kid & hiromu takahashi def. eddie kingston, grayson waller & rickey shane page

Keyifli bir tag team aksiyonu ile şovun açılışı gerçekleşiyor. Heel ekibin üstünlüğünü Hiromu'dan hot tag'i çözen Lucky Kid kırıyor. Maçın bu bölümünden sonrası biraz kaos kargaşa haline evriliyor. Heel ekip arasında ufak tefek gerilimler oluyor. Grayson Waller bu kaos kargaşadan sıkılıp gülümseyerek kenardan iniyor ve ringi terk ediyor. Heel ekip 3'e 2 kalınca maçtan iyiden iyiye kopuyorlar tabii. Face ekip de ahengini bozmadan maçı çözmeyi başarıyor. Claudio, Neutrilazer vurduğu RSP'yi tuş ederek maçı çözmeyi başarıyor. Üç isim galibiyeti kutlarken dışarıdan onları izleyen Eddie ile Claudio arasında bir bakışma oluyor. Segment sona eriyor bu görüntülerle.


magnificence_userbar.png


Bu gecenin ana olayında Will Ospreay ile Bron Breakker arasında bir kontrat töreni gerçekleşeceği açıklanıyor.

maxresdefault.jpg


Killer Kross ve Scarlett'ı görüyoruz dev ekranda. Kross 2 hafta önce Bray Wyatt'ın acınası bir hale büründüğünü söylüyor. Bundan sapkın bir zevk almış bir Kross. Wyatt yıllardır yaptığı şeyi, kendine tek tek kurban seçme kültürünü yine yapmayı denemiş ama bu defa sert kayaya çarpmış. Akıl oyunları mı? Kralı varmış Kross'ta, onun aklını alırmış. Karanlıklar, büyüler mi? Umurunda bile değilmiş, karanlıkla arasında sadist bir ilişki varmış Kross'un. Bray Wyatt hala kiminle dans ettiğini bilmiyormuş. Rambling Rabbit'i yine görüyoruz. Kross oyuncağı tuttuğu sırada oyuncağın devamlı olarak kendi kendine Scarlett'a dönmesi hayli dikkat çekiyor. Kross bununla çok uğraşmıyor ama. Wyatt'ın ayarlarıyla oynamak için şu elindekinin yettiğinden bahsediyor, ama bununla yetinmeyecekmiş Kross. LITS'de Bray Wyatt'a çok daha beter tuzaklar hazırlamış. Önündeki kum saatini çeviriyor Kross ve TICK TOCK! yapıyor. Segment sona eriyor.

magnificence_userbar.png


Karl_Anderson2.jpg
John_Klinger2.jpg
James_Drake.jpg
Zack_Gibson.jpg
Lewis_Howley.jpg
Sam_Stoker.jpg


three way elimination tag team match for gauntlet match rankings
the club def. grizzled young veterans, pretty deadly

Gauntlet maçındaki kalan sıralamayı belirlemek için gerçekleşiyor bu maç. James Drake'in Elton Prince'e yaptığı roll-up başarılı oluyor ve ilk elenen takım Pretty Deadly! Geçen hafta galip gelerek ilk sıradan kurtulmuş olsalar dahi ikinci sıradan War Machine'in rakibi olmaktan kurtulamıyor Pretty Deadly. The Club ile GYV arasındaki kapışma da 6-7 dakika boyunca sürüyor. Karl'ın zor durumda kaldığı anda Gallows onun imdadına yetişiyor ve çarçabuk toparlanan The Club, GYV'yi paket ediyor. Gibson'a yaptıkları Magic Killer'ın akabinde tuşa giden Anderson maçı takımına kazandırıyor ve Gauntlet'e son sıradan katılma avantajını elde ediyorlar. İkili sevinirken War Machine burada! Hanson ile Rowe ringe geliyorlar şimdi ve iki ekip arasında bir yüzleşme var. War Machine kapışmaya hazır gibi, ama The Club hiç öyle işlere girişmiyor ve ringi terk ediyorlar. Tabii bu hareket de seyirciden olumsuz tepki alıyor. War Machine ringde tauntunu yaparken segment sona eriyor.


15509-img_4479.jpg
20200217_RAW_vid_baszler__56f237bd6b14ae8189017e3ebb4e27d2.jpg


Dev ekran açılıyor. Ekranın ikiye bölündüğünü görüyoruz. Bir tarafta Giulia, bir tarafta Shayna Baszler'ı görüyoruz. LITS'de tarihin ilk EWC Kadınlar Şampiyonu'nu belirlemek için karşı karşıya gelecek bu ikili arasındaki "Press Conference" söze Shayna Baszler'ın girmesiyle başlıyor. Kendi kariyer çizelgesinden bahsediyor Shayna. Şimdi ise EWC'deymiş ve yine marjinal duruşuyla bir kadın divizyonunda fark yaratacakmış. Giulia'ya geliyor şimdi konu tabii. Shayna, STARDOM geçmişi olduğunu da dile getiriyor. Oradaki dinamikleri, joshi güreşinde işlerin nasıl döndüğünü bildiğinden bahsediyor. Paige'in uğradığı beklenmedik gazaba Shayna uğramayacakmış. Söz Giulia'da şimdi. Shayna'nın STARDOM kariyerini zamanında takip ettiğinden bahsediyor Giulia, onu MMA dönemlerinde de izlemiş hatta. Üst düzey bir tekniği varmış ve bu onu STARDOM'da yer alan diğer gaijinlere göre ön plana çıkarmış zamanında. Ama Giulia gibi bir ismin varlığı varken Shayna'nın esamesi bile okunmamış sonradan. Bir gün ortak paydada buluşmayı istiyormuş Shayna ile ve bu EWC'de olmuş. LITS'te de karşı karşıya geleceklermiş. Shayna gülümsüyor ve iyi olan kazansın diyor. Giulia da umarım diyor pis bir gülümsemeyle. İkili arasında garip ve çözülemeyen, asla yükselmeyip belirli bir balansta kalan gerilim hayli dikkat çekiyor segment boyu. Segment, Giulia'nın Shayna'nın; Shayna'nın ise Giulia'nın olduğu ekrana doğru dönüp birbirleriyle bakıştığı anla sona eriyor.

magnificence_userbar.png


Sheamus_OShaunessy.jpg
Windham_Rotunda05.jpg


singles match
sheamus (w/ dunne & holland) def. bray wyatt (w/ kruger & rotunda)

Maç içerisinde zaman zaman ringin kenarındaki isimler arasında da ortalık karışıyor. Ring içinde ise Wyatt zaman zaman maçtan kopuyor psikolojik durumundan ötürü ama fena da bir performans çıkarmıyor. Maçın son bölümünde kenardaki kaostan Wyatt Family'nin de üstün çıkmasıyla ringde de Wyatt üstünlüğü alıyor. Şimdi Wyatt rakibini Sister Abigail pozisyonuna alıyor! Ama Wyatt o halde kilitlenip kalıyor! Suratında bir mimik dahi yok! Sheamus o halde ne olduğunu anlayamıyor, Kruger ile Rotunda da olanlara anlam veremiyorken Dunne ile Holland kendine gelip onları indiriyor. Sheamus da hala kilitlenmiş bir halde kalan Wyatt'a peş peşe dirsekler vurup kurtuluyor ve Irish Curse Backbreaker! Ardından kalktığı gibi Brogue Kick! Tuşa gidiyor Sheamus ve maçı sonuçlandırıyor! Brawling Brutes buradaki tuhaflığı da gözeterek çok fazla ringde kalmayarak dışarıda galibiyeti kutlayarak alanı terk ediyorlar. Kruger ve Rotunda kendine geldikten sonra Wyatt'ın yanına gidiyorlar. Wyatt'ın durumu pek iyi değil, yine ağlıyor Wyatt ve başında rahatsız edici sertlikte bir ağrı hissettiğini anlıyoruz yine. Bağırarak Kross'a sesleniyor Wyatt. Ona lanet okuyor ve daha hiçbir kozunu dahi oynamadığından bahsediyor. Ağlamakla karışık bir gülüş ile kollarını iki yana açıyor Wyatt ve DERP!

Screen-Shot-2022-10-15-at-9.26.05-AM.jpg


magnificence_userbar.png


l-intro-1675236689.jpg


Kameralarımız arka alanda. Jason Jordan'ı bir takım elbiseyle yürürken görüyoruz. Kulağına bir ses ilişiyor, ritimli bir müzik sesi ve insanların konuşma sesleri karışık. Jordan bu sesin olduğu yere doğru gidiyor ve seslerin geldiği yere ulaşıyor. İçeride bir parti veriliyor. Kapıda bir bodyguard var, Jordan içeri girmek istiyor bu partiye katılmak için ama bodyguardlar onu içeri almıyor. Partiyi Kurt Angle düzenliyormuş ve Jordan'ın içeri alınmaması yönünde kesin emir varmış. Jordan ısrar ediyor girmekte, o adam benim babam ulan size ne oluyor falan diyerek çıkışıyor bir ara ve zorla içeri girmeye çalışıyor. O sırada Angle olanları görüp kapının önüne geliyor. Baba beni içeri almıyor bu adamlar diyor Jordan, partiye katılmak istediğini söylüyor. Angle sinirleniyor bayağı ve ulan ne babası kaç haftadır bilale anlatır gibi anlatıyoruz kafan mı basmıyor senin diyor. Ne musallat oldu ya diye söylüyor kendi kendine. O sırada Ric Flair geliyor içeriden! Angle'a neler olduğunu soruyor, Angle ise sinirli bir şekilde eliyle Jordan'ı gösterip görüyorsun işte diyor. Lavuk ne sardı bana yaaa vallahi yakamı bırakmadı diye hayıflanıyor Flair'a Angle. Flair da hafif öfkeli bir şekilde Jordan'a yöneliyor. Evladım sen anlamıyor musun, istemiyoruz ulan seni diyor Jordan'a. Jordan ama efendim diye lafa girecekken kapının önünde bir kadın geliyor. Jordan onu görünce resmen şok geçiriyor! "Anne... Anne siz nasıl barıştınız? Hem sen başka bir evrende değil miydin artık?" diyor. Söylediklerine anlam veremiyoruz Jordan'ın! Jordan'ın annesi burada! Annesi de tersliyor Jordan'ı. İstenmiyorsun anlamıyor musun diyor Jordan'a. Seni İS-TE-Mİ-YO-RUZ diyerek heceliyor sonrasında. Sen REJECTED bir adamsın oğlum diyor Jordan'a annesi. Flair, Angle ve kadın bir ağızdan "YOU'RE REJECTED JASON" cümlesini tekrarlıyorlar Jordan'a karşı. Hatta bir süre sonra oradaki bodyguardlar bile katılıyor bu akıma. Fakat görüntü aniden blurlanıyor...

image.png


Bir görevlinin Jason Jordan'ı locker roomda uyandırmaya çalıştığını görüyoruz. Jason Jordan irkilerek uyanıyor! Tüm bunlar bir rüyaymış! Görevli Jordan'a bu geceki maçının geldiğini söylüyor. Jordan neye uğradığını şaşırmış bir durumda. Ama çok geçmeden kalkıp lavaboya giriyor. Biz ise ringe dönüyoruz gecenin sıradaki maçı için.

Tommaso_Ciampa3.jpg
Nathan_Everhart5.jpg


singles match
tommaso ciampa vs. "rejected" jason jordan ended no contest

Maç normal seyirde ilerlerken Jordan üstün olduğu sırada ringden inip bir sandalye alıyor??? Hakem sandalyeyi almak istiyor Jordan'dan ama Jordan vermiyor ısrarla. Hakem sandalyeyi çekmeye çalışırken Jordan bir kuvvetle hakemin elinden kurtarıyor sandalyeyi ve HAKEME VURUYOR O SANDALYEYLE! Hakem resmen yere çakılıyor ve baygın bir halde yatıyor! Jordan ayağa kalkmaya çalışan Ciampa'ya vurmaya başlıyor şimdi o sandalyeyle. Asla kesmiyor ama vurmayı! 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10... Çıldırmış bir halde resmen Jordan! Ağzından salyalar çıkıyor. Şimdi Ciampa'yı bacağından kapıp Ankle Lock bağlıyor ama bu sırada birçok hakem ve arka alan güvenliği oraya geliyor. Jordan'ı güç bela ayırmaya çalışıyorlar. Jordan birkaç güvenliği de indiriyor o deli gücüyle hatta. "BIRAKIN ULAN BENİ, O DA BABAM GİBİ KEL KAFALI VE ONU DÖVÜYORMUŞ GİBİ HİSSETTİRİYOR" diye bağırıyor Jordan. Güvenlikler sayı olarak çoğalıyor gittikçe ve Jordan'ı zor da olsa zapt etmeyi başarıyorlar. Reklamlara gidiyoruz bu sırada.


Jason-Jordan.jpg


Reklam dönüşünde arka alanda bağır çağır bir arbede olduğu görülüyor. Güvenlik görevlileri Jordan'ı arena dışına uzaklaştırmak için bir çaba sarf ediyor. Jordan'ı yaka paça arenanın dışına yuvarlayıp fırlatıyorlar. Jordan ayağa kalkıyor ve küfürler savuşturuyor. Bu sırada gözüne bir araba ilişiyor. Bu ara Kurt Angle'ın arabası! Jordan pis pis gülerek bu arabanın yanına gidiyor ve arabanın ön camına sert bir yumruk atıyor! Eli kanıyor Jordan'ın ve çıkardığı bir cam parçasıyla arabanın üzerini çiziyor! Bir şeyler yazıyor Jordan oraya. Elindeki kanama da gittikçe artıyor bu arada. Ardından yere çöküyor Jordan ve ağlamaya başlıyor! O sırada arabaya yazdığı şey de belirginleşiyor.

edRktkpTURBXy83MzQyODhhMDRkYTE4NjNkOWY2YzVkOTY3MDU3ZjJkYi5wbmeSlQMAJs0B5M0BEJMFzQKAzQFA


"ı love my dad -'rejected, jason jordan"

Kameralar arabadaki bu tahribatı çekerken kamera ringe dönüyor.

magnificence_userbar.png




Arenada aniden bu müzik yankılanıyor! Ama 2-3 saniye sonra aniden kesiliyor müzik. Şov hakkında konuşan spikerler de bir an neye uğradıklarını şaşırıyorlar. Bu olmasını bekledikleri bir olay değildi sanırım.

magnificence_userbar.png


ac5d0-16277570172771-800.jpg


Gecenin ana olayı için ringdeyiz şimdi. Kurt Angle ringde, masalar hazırlanmış. Kontrat töreni için beklemedeyiz. İlk olarak Bron Breakker ile Jake Roberts geliyor. Ardından Will Ospreay geliyor ve iki isim de yerlerini alıyorlar. İlk olarak söz Will Ospreay'de. Şirket açılışını yapalı 1 ay olmuş ve bu 1 ayın sonunda artık EWC, Dünya Şampiyonuna kavuşacakmış. Tarihe kazınacak bir ilk şampiyon olarak kendisinden daha doğru bir opsiyon yokmuş. Geçen hafta yaşananlara pek anlam verememiş olsa bile aslında ZSJ'nin bir şekilde bu maça dahil olmaması en iyisi olmuş. Çünkü özellikle o gecenin sonunda anlamış ki bu mesele kendisiyle Breakker arasındaymış ve bu işi pazar günü, Line In The Sand'de noktalandıracaklarmış. Sözü şimdi Jake Roberts alıyor derken hayır! Breakker alıyor mikrofonu Roberts'tan ve söze giriyor. Ospi Bpy çok iddialı konuşuyormuş, burası Japon bebelerini orgazm etme yeri değilmiş ama. Burası ABD'ymiş ve onun çöplüğüymüş! Burada kurduğu bu saçma sapan sözlerin hiçbir hükmü ona karşı yokmuş. Geçen hafta da bu belli olmuş zaten. Yerle bir etmiş Ospreay'i ve karşı bile koyamamış. Ospi bunu duyunca biraz sinirleniyor. Breakker, Ospi'nin kırılmadık bir kemiğini bırakmamak için sabırsızlıkla bekliyormuş ve bunu resmileştirecek imzayı atmanın mutluluğu varmış üzerinde. Breakker mikrofonu bırakıp kalemi alıyor eline ve imzayı atıyor. Şimdi gözler Ospreay'de. Ospreay bir süre Breakker'a bakıyor ve ardından önündeki kontrata bakıyor. İmzayı atıyor Ospreay de! Ardından diliyle kalemin ucunu yalıyor. VE KALEMİ BREAKKER'IN PARMAĞINA SAPLIYOR! İnanılmaz reaksiyon alıyor bu hareket seyirciden ve kalemi biraz batırdıktan sonra çekiyor Ospreay! Breakker çığlık çığlığa bağırıyor ve çok sinirleniyor! Ospreay, Breakker'ın bunu geçen hafta yaptığı şeyin intikamı olarak addetmesini rica ediyor tiye alıcı bir şekilde. Line In The Sand'de görüşürüz diyor! Breakker inanılmaz sinirleniyor ve saldırmak istiyor ama Roberts araya giriyor ve Breakker'a yönetimden talimat aldıklarını, saldırırsa her şeyi berbat edeceğini söylüyor. Ospreay pis pis gülüyor ve ardından Breakker'ın dibine yaklaşıyor. İki isim kafa kafaya geliyor ve ateş püskürüyorlar adeta! Şov bu görüntülerle sona eriyor.

Will-Ospreay-Kenny-Omega-Press-Conference.jpg
247254245_4751917701513308_3920873855716274491_n.jpg


 

Shiniest Wizard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
9 Tem 2023
Konular
1
Mesajlar
42
Beğeni sayısı
33
PG Nakit
0
Geç geldik ama sonunda gelebildik yorumlamaya. 4. şovdan başlayalım. Jason Jordan'ın olduğu her segmente kopuyorum. Hiçbir şey söylemese dahi aşırı komik gelmeye başladı. Şirketteki hala favorim kendisi. Umarım bu hikayenin sonunda güzel şeyler izletir bize. Grayson Waller'dan pek haz etmesem de önü açık bir güreşçi. O açıdan güzel bir galibiyet almış. Lucky Kid, "O eli çek bi hele emmoğlu" diyor Claudio'ya. Claudio da bi anlık dumur oluyor ve emmoğlu ne a yapıyor Lucky Kid'e. Lucky Kid boşver anlamazsın diyor Claudio'ya. Hahahaha buraya da koptum. Vallahi de billahi de Bakercıyız yazacaktım ama hemen bir altta maalesef kaptırmış galibiyeti. Yine de buradan toparlarız diyorum. Shayna da güzel bir seçim şampiyonluk adaylığı için. Flair'in ofisinde yapılan toplantıda bi Jason Jordan görsek bir tur daha kopardım ama hikayenin devamlılığı için görmememiz normal. Yine de isminin geçmesi bile çıldırtmış Angle'ı. Güzel bir detay olmuş. RSP çıkan karmaşadan galibiyeti almayı başarmış. Maçın ardından Anderson ve Gallows akıllıca bir şekilde intikamlarını almayı başarmışlar. Pretty Deadly'nin galibiyetine sevindim. Çok iyi işler çıkarabilecek bir yapıya sahipler. Main Event'te Sabre'a büyük eyşanlık yapılmış. İntikamını mutlaka alacaktır diye düşünüyorum. Breakker'ın da yırtık dondan fırlayıp üstün kapatmış şovu. Sabre'ı kaçıran kişiyi merak ediyorum. Güzel işler çıkacak gibi buradan da.

5. şova geçelim. Açılışta güzel bir Waller Effect segmenti olmuş. Waller kudurtucu rolünü gayet iyi oynamış. Akabinde yapılan maçta maçı bırakıp arka alana gitmesi de bunu kanıtlamış. Face ekip zorlanmadan güzel bir galibiyet almış. Kross'un segmenti güzel olsa da Wyatt fena benzetecek onu. PPV'de merakla beklediğim maçlardan birisi. The Club'ın kazanmasına sevindim. Gauntlet'a son sıradan girecek olsalar da kazanamayacaklarını düşünüyorum. Bir sürpriz görebiliriz o maçta. Shayna silip süpürür Giulia'yı PPV'de. Kross ne büyü yaptıysa Wyatt kafayı buldu iyice. Maçta da böyle ilginç hadiseler görürsek işler daha da ilginç bir hal alabilir. QWOPUĞRWQORPUPQORWUÜPQORWUQRWPOÜU JASON JORDAN SEGMENTLERİ NEDEN BU KADAR KOMİK? KOPTUM YİNE. Maçta kafayı sıyırması ve akabinde yaptıkları da harika. Kuşkusuz favorim olduğunu kanıtladı bir kez daha. Main Event sağlam gerilimli geçmiş. Ospi giderayak şovunu da yapmış güzelce. PPV'de çok sağlam maç çıkaracaklarından şüphem yok. Ellerine sağlık.
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Son PPV öncesi Franchise kemeri adaylarının güzel kozu olmuş. O maçta Lucky Kid'den güzel bir efor bekliyorum. Kross'un promosunu etkileyici buldum. Wyatt vs Kross çok iddialı bir başlangıç olmuş. Güzel şeyler ortaya çıkacaktır ama iki ismi de birer babyface ile ilk etapta feuda sokmak daha güzel olabilirdi ama ilk PPV için bütün kozları oynamak daha faydalı olur. Bana kalırsa Bron ve Ospreay şirketin babyface'i olsun Kross ve Wyatt ise top heel karakterler. Takım divizyonu gerçekten kendi içerisinde çok iyi olaylardan çok memnunum bu tip aksiyonlar her daim güzel oluyor. Takım divizyonunda ise TND-Usos gibi tandem oluşturmak makul olacaktır. Bu tandemi de en iyi The Club ve Pretty Deadly oluşturur. Kadın dizivyonu ise kendi içerisinde gerçekten çok iyi sanırım kadınlar konusunda en zayıf şirket benim :/ ama kadın karakter yazmak cidden çok zor. @ajkoy2j geçmişte bir mesajında Zülfü Livaneli'nin bile bu konuda zorlandığını söylemişti. Ama bu segmenti beğendim badass ve iki ismin karakterini yansıtan cinsten olmuş. Sheamus ise mevzulardan faydalanıp iyi bir galibiyet almış. Wyatt'ın ise ağlaması tuhaf acaba mevzu nereye gidecek. Çünkü kendisi TWF Wyatt olarak izleyeceğiz. Hani WWE'nin yapmaya çalıştığı White Rabbit mevzusuna benzer bir mevzu çıkar mı? Sanmam ama bakalım. JJ'in ise peach muamelesi görmesi bfjkbfjkf Flair'ın üstüne basa basa rejected demesine koptum. Ciampa'yı dövme motivasyonuna ise bağırmalı gittim. :D Bu iş Angle vs Jordan'a balanır. Ospreay'in kalem sağlaması çok psikopatça. Bunun acısını Breaker çıkartacaktır.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,195
Beğeni sayısı
3,426
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
HABER

-Normalde 13 Ağustos'ta gerçekleşmesi planlanan Line In The Sand 1 hafta ertelenerek 20 Ağustos'a ertelenmiş. Fightful'dan Sean Ross Sapp'in son haberine göre bu ertelenmenin sebebi EWC'nin bu şovun yayını için anlaşma sağladığı Fite TV ile ufak bir pürüz yaşamasıymış. Fakat son gelen kulis bilgilerine göre Fite TV ile oluşan bu pürüz atlatılmış. Fite TV de 20 Ağustos tarihi için LITS şovunun reklamını yeniden yapmaya başlamış.​
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,195
Beğeni sayısı
3,426
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
ewc_logo.png

exclusive wrestling corporation presents...

august 9nd 2023, wednesday

line in the sand 2023
portland, oregon // hillsboro stadium

line_in_the_sand_userbar.png


WWE-Pyro.png


Hoş bir pyro görseliyle şovun açılışı yapılıyor. Kapalı gişe yapılan Hillsboro Stadyumu'nda "WOOO" sesleri ve "E-W-C" tezahüratları büyük coşkuyla birbirine karışmış vaziyette.



grayson-waller-entrance.gif


Şarkının duyulmasıyla beraber tüm bu tezahüratlar ortak bir şekilde yuhalamaya dönüşüyor! Grayson Waller gecenin açılış maçı için girişte! Diğer tüm isimler de girişini yapıyor. 6 isim de ringde ve açılış maçı için her şey hazır! Derken...



kurt-angle-entrance.gif


EWC Genel Müdürü Kurt Angle burada!

Kurt Angle: Beyler, şirket tarihinin ilk şampiyonu olabilmek için deyim yerindeyse ellerinizi kaşıdığınızın ve maça bir an önce başlamak istediğinizin farkındayım. Fakat maçın başlaması için öncelikle tüm katılımcıların burada olması gerekiyor. [6 isim de garipsemiş bir şekilde birbirine bakıyor] Oops, tabii... Bu isim sizin için davetsiz bir misafir olacak. Saygıdeğer EWC Evreni, karşınızda maçın sürpriz yedinci katılımcısı:



intro-import.jpg


OH MYYYY! KYLE O'REILLY BURADA! KYLE O'REILLY EWC'DE! Seyircilerden inanılmaz bir reaksiyon geliyor! O'Reilly tüm coşkusuyla girişte beliriyor ve Angle ile el sıkıştıktan sonra seyircilerle selamlaşarak ringe geliyor. Ringde de tauntunu yapıyor ve maçın dengesini inanılmaz şekilde değiştirecek bu hamlenin ardından maça geçiyoruz!

Eddie_Kingston2.jpg
Claudio_Castagnoli2.jpg
Lucky_Kid2.jpg
Hiromu_Takahashi2.jpg
Matty_Wahlberg2.jpg
Rickey_Shane_Page.jpg
kyle_oreilly.png


ladder match for ewc franchise championship
eddie kingston def. claudio castagnoli, lucky kid, hiromu takahashi, grayson waller, kyle o'reilly

Açılışta son derece keyifli bir merdiven maçı aksiyonu izliyoruz. 7 isim de ayrı ayrı ön plana çıkmayı başarıyor. Fakat Lucky Kid'in performansının nispeten göz doldurduğunu da belirtmek gerekir. Maçın son diliminde ayakta kalan isimler Kyle ve Claudio. İki ismin merdivendeki amansız savaşına şahitlik ediyoruz, sonrasında Eddie Kingston da dahil oluyor bu yarışa. Claudio'yu çekiştirmeye çalışırken RSP'yi elinde bir torba ile ringe girmiş halde görüyoruz! Ringin ortasına bir torba dolusu raptiyeyi boca ediyor RSP! Eddie bunu görünce var gücüyle yakalıyor Claudio'yu ve Powerbomb! Claudio'nun sırtına raptiyeler saplanıyor! RSP de Kyle'ı çekiyor şimdi ve bu sırada Eddie merdiveni tırmanıyor. RSP'den de Kyle'a Powerbomb! Hayır, Kyle'dan Reverse Frankensteiner! RSP kafa üstü raptiyelerin üzerine çakılıyor! RSP iptal! Kyle hemen Eddie'nin karşısından tırmanıyor merdivene. Kyle ile yumruklaşıyorlar bir süre. Kyle peş peşe yumruklarla sendeletiyor Eddie'yi. Eddie gerindiği sırada cebinden bir şey çıkarıyor. BU BİR MUŞTA! KYLE'A BU MUŞTA İLE VURUYOR! KYLE MUŞTAYI YEDİĞİ GİBİ YERLE BİR OLUYOR! Eddie artık merdivende yapayalnız, kemeri kancasından söküyor! Bu iş burada biter! Eddie Kingston, EWC tarihinin ilk şampiyonu oluyor! İlk Franchise Şampiyonu Eddie Kingston! Kemerini kaldırıyor Kingston sevinçle, karışık reaksiyonlar hakim kendisine. Bu esnada ring ve çevresindeki isimlerin yerdeki son durumlarını görüyoruz. Kingston galibiyetini kutlarken kameralar kapanıyor.

Eddie%20Kingston%20July%202023%20NJPW%20STRONG%20title%20win.jpg


line_in_the_sand_userbar.png


Giulia.jpg
Shayna_Baszler.jpg


ewc women's championship
giulia def. shayna baszler

İki isim de deyim yerindeyse birbirine maç boyu acımıyorlar. Shayna rakibinin koluna çok fazla çalışıyor maç boyu. Kirifuda Clutch için Giulia'yı yakalıyor maçın son bölümünde ama Giulia güç bela da olsa Shayna'ya vurduğu peş peşe tekmelerle kurtulmayı başarıyor. Ardından Shayna'ya vurduğu sert bir Knee Strike'ın akabinde Glorious Driver! Tuşa gidiyor Giulia, 1---2---3! Giulia galibiyeti alıyor! EWC'nun ilk kadın şampiyonu olmayı başarıyor! EWC'ye hızlı bir giriş yapıyor Giulia.

Giulia.jpg


line_in_the_sand_userbar.png


maxresdefault.jpg


Kameralar arka alanda. Will Ospreay'i görüyoruz. Bu geceki maçı hakkında konuşuyor Ospi. Breakker'a geçen hafta had bildirmiş ve yaptıklarının bedelini ödetmiş. Psikolojik olarak birebir gidiyorlarmış LITS ana olayına. Ospreay bu gece için naziresini yapmış aslında geçen hafta. Breakker kan tükürecekmiş ve sadece yerde sürüklenerek Ospreay'in bacaklarına sarılıp ona yalvaracakmış. Ama Ospreay merhamet etmeyecekmiş. Yoluna çıkan her kim varsa hepsini tertemiz edecekmiş. ZSJ çıkmış yoluna, o da bir şekilde bertaraf olmuş. Dış faktörler olmasa dahi kendi eliyle zaten yapacakmış bunu Ospreay. Bu gece görüşürüz yapıyor Breakker'a ve promosunu sonlandırıyor.

line_in_the_sand_userbar.png


Todd_Smith2.jpg
Raymond_Rowe4.jpg
Lewis_Howley.jpg
Sam_Stoker.jpg


gauntlet match for ewc tag team championship - 1st round
war machine def. pretty deadly

Pretty Deadly'nin maçın başındaki kaçak dövüş taktikleri bir yere kadar işe yarasa da sonrasında War Machine bayağı açılıyor ve Kit Wilson'a yaptıkları Fallout'un ardından Rowe'un tuşa gitmesiyle maçı sonuçlandırıyorlar. Pretty Deadly eleniyor, War Machine ise sıradaki rakipleri Grizzled Young Veterans'ı bekliyor.

Todd_Smith2.jpg
Raymond_Rowe4.jpg
James_Drake.jpg
Zack_Gibson.jpg


gauntlet match for ewc tag team championship - 2nd round
war machine def. grizzled young veterans

GYV beklenenden çok daha iyi bir performans sergiliyor, hatta bir ara galibiyete çok yaklaştıkları da oluyor. War Machine'i hayli zorluyorlar PD'ye göre. Fakat War Machine toparlanmasını biliyor ve son bölümde yine GYV'nin ufak çaplı direnişine rağmen ikiliyi elemeyi başarıyorlar ve son rounda kadar geliyorlar. Derken The Club birden ringe dalıyor! Arkası dönük olan War Machine'i direkt alaşağı ediyorlar fakat saldırı büyümeden hakem ayırıyor ve iki tarafın da hazır olmasını bekliyor maçı başlatmak için.

Karl_Anderson2.jpg
John_Klinger2.jpg
Todd_Smith2.jpg
Raymond_Rowe4.jpg


gauntlet match for ewc tag team championship - last round
the club def. war machine

War Machine maç başından beri süregelen iyi performansını devam ettirmeye çalışsa da hem yorgunluklarının, hem de az evvelki saldırının etkisiyle biraz düşüş yaşadıkları fark ediliyor. Son bölümde yükseliş eğrisi çizen War Machine ekibi Anderson'ı Fallout için aldıkları sırada Gallows takım arkadaşının imdadına yetişiyor. Hanson'ı tutup ring post'a gömüyor Gallows! Ardından Anderson da toparlanınca Rowe'a Anderson'dan Superkick! Hemen ardından Gallows'tan Big Boot! Kaldırıyorlar şimdi ve Magic Killer! Anderson tuşa gidiyor 1---2---3! Maç sona eriyor! The Club, TTC kemerlerinin ilk sahibi olmayı başarıyor! İkili kemerleriyle galibiyeti kutluyor.

GBchamps.0.png


line_in_the_sand_userbar.png


intro-1665066353.jpg
b46d4xvf79v91.jpg


Görüntüler bir kere daha arka alanda. Bron Breakker & Jake Roberts ikilisini görüyoruz. İlk olarak söz Jake Roberts'ta. Ospreay'in konuşmasını dinlediklerini belirtiyor Roberts, hala yükseklerden uçmamayı öğrenememiş. Bron Breakker bu şekilde alt edebileceği bir atlet değilmiş. Dahası, Ospreay'in Breakker'ı alt edebileceği bir yöntem de yokmuş. Sözü Breakker alıyor şimdi. Elindeki bandajı da görebiliyoruz bu arada geçen hafta yaşanan olaydan sonra. Ospreay'in sadece çene suyu olduğunu söylüyor, birileri ona konuşmayı öğretmiş ve artık tüm enerjisini buna yoran bir kadınlar matinesi sunucusuna dönüşmüş Ospi. Fakat bu gece bu iş bitecekmiş, Ospi'nin çene kemiklerini kıracakmış Breakker! Elindeki bandajı çıkarıyor Breakker ve Ospi'nin kalemi sapladığı parmağını ısırıyor! O elini yumruk yapıp diğer eline vuruyor Breakker ve bu gece EWC Dünya Şampiyonu ben olacağım a**** k**** diye bağırıyor. Ringe dönüyoruz.

line_in_the_sand_userbar.png


Windham_Rotunda05.jpg
Kevin_Kross.jpg


singles match
bray wyatt (w/ taylor rotunda & leo Kruger) vs. killer kross (w/ scarlett bordeaux) ended no contest
Seyir zevki olarak pek bir şey vadetmeyen bu maç genellikle psikolojik tahlillerle geçiyor. Scarlett'ın elindeki Rawling Rabbit de göze çarpıyor. Yer yer bunun ekmeğini bayağı yiyor ama Kross, maç içerisinde bunu kullanıp üstünlüğü aldığı oluyor kendisinin. Wyatt'ın psikolojisine bayağı dokunuyor Kross. Son bölümde Rawling Rabbit'i almak için ringden elini uzatıyor Scarlett'a şimdi. Ama Scarlett öylece bakıp kalıyor sadece! Kross'u izliyor, Kross hadi ver dercesine hareketler yapıyor. Scarlett tam uzatacakken geri çekiyor elini! Rawling Rabbit'i ısırmaya başlıyor birden! Isırıp koparıyor oyuncağı! Paramparça oluyor oyuncak! Kross neye uğradığını şaşırıyor resmen!

BlandConcreteGonolek-size_restricted.gif


Arena aniden karanlığa bürünmüş vaziyette! Işıklar tamamen açılmıyor, sadece ringi aydınlatan bir hüzme var. SCARLETT, KROSS'U SISTER ABIGAIL POZİSYONUNA ALMIŞ DURUMDA! WHAT THE F............. SISTER ABIGAIL! SCARLETT'TAN KROSS'A SISTER ABIGAIL GELİYOR! İNANILMAZ İŞLER OLUYOR ADETA! Wyatt Family de ringde şimdi ve Wyatt sandalyesinde oturuyor ringin ortasında, Kruger ve Rotunda da ayakta Wyatt'ın kenarlarında. Scarlett ise dizlerinin üzerine çöküp ellerini iki yana açıyor Kross'un önünde, Wyatt da açıyor ellerini. Scarlett'a ithafen "WELCOME HOME, SISTER ABIGAIL" diye bağırıyor ve kahkaha atıyor.

DERP!


line_in_the_sand_userbar.png


Main event ile alakalı hoş bir promo izliyoruz. Ardından ringdeyiz.



kurt-angle-1-768x432.jpg
ric-flair-1.jpg
kane-bons-matchs-wwe.jpg


WOOOOO! Şirketin idari erkleri; Genel Müdür Kurt Angle, DOO Kane ve Patron Ric Flair burada! Üç isim geliyorlar ve kendilerine hazırlanan özel kürsüde yerlerini alıyorlar. Şirket tarihinin ilk EWC Dünya Şampiyonunu naklen öğrenecekler!



intro-1685562218.jpg


Will Ospreay burada! Tüm soğukkanlılığı ile ringe geliyor ve yerini aldıktan sonra rakibini beklemeye koyuluyor...



67fac-16861128058835-1920.jpg
641db02ed1e35.image.jpg


Bron Breakker ve Jake Roberts burada! Breakker ringdeki yerini alıyor, Roberts da ringin kenarında konumlanıyor. Breakker ve Ospreay birbirleriyle burun buruna geliyorlar agresif bir şekilde! Sonrasında hakem araya giriyor ve anonslar yapılıyor, ardından maça geçiyoruz.

Will_Ospreay4.jpg
bron_breakker.png


ewc world championship
will ospreay def. bron breakker (w/ jake roberts)

İnanılmaz bir maç izliyoruz. İki isim de birbirine acımıyorlar resmen, stiff güreşi dibine kadar hissettiğimiz, kaliteli bir maç izliyoruz. Maç boyu birer Spear ve OsCutter kickoutlanıyor iki isim tarafından. Son bölümde Ospi üstün durumda. OsCutter için iplerden geliyor şimdi ama Breakker'dan inanılmaz bir Knee Strike! Bu vuruş o kadar sertti ki, tüm arenada yankılanıyor sesi! Şimdi Ospi'nin kalkmasını bekliyor ve karşı iplerden iki defa sekip Spear için geliyor Breakker ama Ospi'den Breakker'ın tam boynuna doğru tekme geliyor! Hemen ardından peş peşe forearmlar vuruyor Breakker'a ve en sonunda da bir tane boynuna patlıyor! Breakker'ın bu darbelerin etkisiyle iyice nevri dönüyor. Şimdi kaldırıyor rakibini Ospreay ve Stormbreaker! Kesmiyor, köşeye çıkıyor Ospi ve Leap of Faith! Tuşa gidiyor hemen, 1---2---3! 3 oluyor! 25 dakikanın sonunda fişi çekiyor Ospreay ve EWC tarihinin ilk Dünya Şampiyonu olmayı başarıyor!

https%3A%2F%2Fdailyddt.com%2Fwp-content%2Fuploads%2Fgetty-images%2F2018%2F08%2F1312703439.jpeg


Ospreay galibiyetini kutluyor, arenada pyroların patlıyor ve görkemli bir an yaşıyor Ospreay! Flair, Kane ve Angle da ringe geliyorlar ve Ospreay'in elini sıkıp onu tebrik ediyorlar. Şimdi Angle, Ospreay'in elini kaldırıyor.

Fakat bu sırada ışıklar gidiyor! Arena kapkaranlık halde!

1200px-Darkness.svg.png


Işıklar açılıyor ama gelen giden yok! Demir bir kafesin ringi kapladığını görüyoruz sadece! Seyircilerin arasından maskeli bir adam görüyoruz! Ringdeki dört ismin gözü ona çarpıyor! Bu sırada 3 isim daha ringe sopalarla dalıyor! Bu adamlar da maskeli! Diğer isim de ringe geliyor şimdi sopasıyla ve kafesin kapısına kilidi vuruyor. Ringde resmen bir arbede çıkıyor! Bütün güvenlikler ringe fırlıyor ama kafes engelini aşamıyorlar! Ringdeki 4 maskeli adam da maskelerini çıkarıyor!

marty-scurll-bp-2.jpg
intro-import.jpg
Zack-Sabre-Japan-vegan-wrestler-Tokyo-Weekender-4-1100x733.jpg


ve...

intro-import.jpg


Bu 4 isim belli! Marty Scurll, Wade Barrett ve Zack Sabre Jr.! Üç isim de yönetimle ayrı ayrı sorunlar yaşamıştı, ve onların yanında William Regal! Regal'dan talimatı alan üç isim ringdeki üç ismi haşat etmeye devam ediyor. Regal ise Ric Flair'ı alıyor şimdi ve Sharpshooter bağlıyor tüm gücüyle! İnanılmaz bir an! Ospreay, Angle ve Kane'in yüzünden kanlar akıyor! Regal da Flair'ı bırakıyor. Bu sırada Barrett cebinden bir Britanya bayrağı çıkarıyor. Regal bu bayrağı açıp Ric Flair'ın üzerine örtüyor! Arena buz kesmiş durumda adeta! ZSJ, Barrett ve Scurll yerdeki isimlere küfürler savuşturup orta parmak çekiyorlar. Ardından saldırıya devam ediyorlar, güvenlikler ise demir kafesi aşmaya çalışıyorlar! Line In The Sand, bu kaotik görüntülerle sona eriyor!

chapas-retro-vintage-decoracion-england-flag-20x30-D_NQ_NP_845530-MLU26567933217_122017-F.jpg
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,195
Beğeni sayısı
3,426
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
HABERLER

1- WON'in son yayınında Dave Meltzer, Will Ospreay vs. Bron Breakker maçına 4,50 yıldız vermiş ve Meltzer'in puanlamalarına göre gecenin en iyi maçı olmuş. Gecenin Meltzer tarafından beğenilen bir diğer maçı 4,25 verdiği Franchise Championship maçı olmuş.

2- Line In The Sand ana olayında uğradıkları saldırının ardından Ric Flair, Kurt Angle ve Kane hastanelik olmuş. Will Ospreay'in durumu da pek iyi değilmiş ama gelen kulis bilgilerine göre önümüzdeki Magnificence şovunda yer alması bekleniyormuş.

3- EWC, Kyle O'Reilly hamlesini arka alanda sır gibi saklamış. Kamuoyunda şaşkınlıkla karşılanan bu transferin detaylarına ise PWInsider'dan Mike Johnson erişmiş. Johnson'ın haberine göre Kyle O'Reilly'nin EWC'ye transferi geçici bir transfermiş, yani hala resmiyette GWF güreşçisiymiş O'Reilly. Bu transferin gerçekleşmesinin perde arkasında ise Bobby Fish'in yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından bookingsiz kalan Kyle O'Reilly hakkında sonbahar sürecine kadar bir plan olmaması ve O'Reilly'nin ise ekran hafızasını kaybetmek istememesiymiş. Hal böyleyken devreye giren EWC, O'Reilly'i geçici olarak kadrosuna katmış. Kyle O'Reilly'nin EWC şovlarında ekim-kasım civarına kadar booking alması bekleniyor.

4- EWC'nin ilk Pay-Per-View şovu olan Line In The Sand'in 7600 kişilik kapasitedeki Hillsboro Stadyumu'nda kapalı gişe yapmış olması arka alanda büyük memnuniyetle karşılanmış. Ayrıca Fite TV'de de yayınlanan Line In The Sand bu platformda da hatırı sayılır bir izlenme yakalamayı başarmış ve hal böyle olunca Fite TV diğer PPV şovları için de EWC'ye açık kapı aralamış.​
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,195
Beğeni sayısı
3,426
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
ewc_logo.png

exclusive wrestling corporation presents...

august 23rd 2023, wednesday
magnificence #6
portland, oregon // wheeler sports center


magnificence_userbar.png

Ospreay galibiyetini kutluyor, arenada pyroların patlıyor ve görkemli bir an yaşıyor Ospreay! Flair, Kane ve Angle da ringe geliyorlar ve Ospreay'in elini sıkıp onu tebrik ediyorlar. Şimdi Angle, Ospreay'in elini kaldırıyor.

Fakat bu sırada ışıklar gidiyor! Arena kapkaranlık halde!

1200px-Darkness.svg.png


Işıklar açılıyor ama gelen giden yok! Demir bir kafesin ringi kapladığını görüyoruz sadece! Seyircilerin arasından maskeli bir adam görüyoruz! Ringdeki dört ismin gözü ona çarpıyor! Bu sırada 3 isim daha ringe sopalarla dalıyor! Bu adamlar da maskeli! Diğer isim de ringe geliyor şimdi sopasıyla ve kafesin kapısına kilidi vuruyor. Ringde resmen bir arbede çıkıyor! Bütün güvenlikler ringe fırlıyor ama kafes engelini aşamıyorlar! Ringdeki 4 maskeli adam da maskelerini çıkarıyor!

marty-scurll-bp-2.jpg
intro-import.jpg
Zack-Sabre-Japan-vegan-wrestler-Tokyo-Weekender-4-1100x733.jpg


ve...

intro-import.jpg


Bu 4 isim belli! Marty Scurll, Wade Barrett ve Zack Sabre Jr.! Üç isim de yönetimle ayrı ayrı sorunlar yaşamıştı, ve onların yanında William Regal! Regal'dan talimatı alan üç isim ringdeki üç ismi haşat etmeye devam ediyor. Regal ise Ric Flair'ı alıyor şimdi ve Sharpshooter bağlıyor tüm gücüyle! İnanılmaz bir an! Ospreay, Angle ve Kane'in yüzünden kanlar akıyor! Regal da Flair'ı bırakıyor. Bu sırada Barrett cebinden bir Britanya bayrağı çıkarıyor. Regal bu bayrağı açıp Ric Flair'ın üzerine örtüyor! Arena buz kesmiş durumda adeta! ZSJ, Barrett ve Scurll yerdeki isimlere küfürler savuşturup orta parmak çekiyorlar. Ardından saldırıya devam ediyorlar, güvenlikler ise demir kafesi aşmaya çalışıyorlar! Line In The Sand, bu kaotik görüntülerle sona eriyor!

chapas-retro-vintage-decoracion-england-flag-20x30-D_NQ_NP_845530-MLU26567933217_122017-F.jpg




image-1.jpeg
Bad-News-Barrett.jpg
maxresdefault.jpg


0_TMR_MEN_220922regal01JPG.jpg


Arenada inanılmaz bir yuhalama hakim! Marty Scurll, Wade Barrett, Zack Sabre Jr. ve son olarak William Regal burada... LITS'te yaşananların etkisi şirkete sirayet etmiş durumda, buz kesen bir atmosfer hissediyoruz arenada. Dört isim tüm ihtişamlarıyla ringe doğru ilerliyorlar. Söz ilk olarak Wade Barrett'ta. Pazar günü yaşananlar ibret-i alem olmalıymış herkese. EWC erklerine hak ettiklerini vermişler. Şu an buradaki her insanın merak ettiği bir şey varmış, o da bu ekibin kim olduğuymuş. Onların ismi, misyonu ne merak ediliyormuş günlerdir ve bunu biliyorlarmış. Bu ekibin adı Démarche imiş! Diplomatik hamle demekmiş Démarche, yetkililere karşı yapılan bir başkaldırı anlamına geliyormuş. Misyonları da tam olarak buymuş zaten. Şimdi sözü fikir babalarına, yeni mentorlarına, William Regal'a veriyor Barrett.

Söz William Regal'da. Démarche'yi iyi tanıyın diyor Regal. Şu an seyircilerin tamamında bir donukluk, bir belirsizlik havası hakimmiş. Bu gayet normal bir durummuş, zira bu şirketi yönetenler -yönettiğini sananlar- pazar günü yedikleri dayaktan ötürü iş göremez haldelermiş. Ric, Kurt ve Kane şu an hastanede tedavi görüyorlarmış. Regal endişelenmemeleri gerektiğini söylüyor seyircilere, çünkü zaten plan da buymuş. Artık EWC yönetimi Démarche'nin elindeymiş! Bu tiranlığı profesyonel güreş konforu haline getireceklermiş ve bunu yaparken de Britanya ekolünden şaşmayacaklarmış. Çünkü Britanya ekolü yıllardır bu sektöre yön veriyormuş, milenyum güreşindeki revizyonların öncüleri arasında mutlaka Britanyalı sporcular ya da spor adamları varmış. Ama hiçbir zaman Britanya'nın bu endüstrideki konumu gerektiği kadar abartılmamış. Ama bu böyle sürmeyecekmiş, artık Britanya ekolü önce EWC'yi; sonrasında ise bütün profesyonel güreş sektörünü ele geçirecekmiş!

william-regal-9944.jpg


Bu yönetimin etkilerini bu gece itibariyle hissetmeye başlayacakmışız. Bu gece, hakkı yenen bu üç kardeşinin haklarını tastamam ödeyecekmiş Regal. İlk olarak Marty Scurll & Wade Barrett için bir duyuru geçiyor. Bu gece bu ikili, Breezango ekibiyle karşılaşacakmış ve bu maçtan galip gelen takım, Tag Team Şampiyonlukları için title shot elde edecekmiş. Gecenin ana olayında ise Zack Sabre Jr. daha önceki despot yönetimin tesis etmediği hakkını bu gece alacakmış ve Will Ospreay ile EWC Dünya Şampiyonluğu için karşı karşıya gelecekmiş! Diğer 3 ismin aksine Will Ospreay'in bu gece arka alanda olduğunu duyuruyor Regal. Ardından dev ekran açılıyor. Ospi'nin vücudunda sargılar var ve bir koltuğa bağlanmış şekilde oturuyor. Ric Flair'ın odası burası! Ringdeki 3 güreşçi Ospi'nin bu durumuna kahkaha atıyor ve ZSJ, Ospi'ye sesleniyor. Bu gece şartlar adilleşmiş ve bu adil şartlarda Ospi'yi darmaduman edip hakkı olanı alacakmış Sabre! Ospi çok sinirleniyor ve ZSJ'ye küfürler savuşturmaya başlıyor ama 2-3 saniye içinde ekran hemen kapanıyor! Regal son olarak Démarche yönetimindeki ilk Magnificence şovuna hoş geldiniz diyerek şovun açılışını yapmış oluyor ve 4 isim ringde pozlarını verirlerken reklamlara gidiyoruz.

magnificence_userbar.png


villa-vera-sifne-tas-evler-projesinde-ihtisamli-yasam-basladi-projesi-174626-1505325041.jpeg


Kameralarımız ihtişamlı bir villada açılıyor.

mavera-villa-04.jpg


Kameralar villanın içine yöneliyor bir süre sonra, evin içi de dışarıdan göründüğü gibi hayli ihtişamlı.

En sonunda kadraja bir isim giriyor...

hqdefault.jpg


Alberto Del Rio! Kendisinin lüks, ihtişamlı villasından bu görüntüler. Bu villayı bize gezdirmeye kendisi devam ediyor Del Rio. Bir yandan da konuşuyor. Kazandığı paraların haddi hesabı yokmuş, şu an sahip olduğu finansal güç 10 tane daha EWC satın alacak düzeydeymiş. Ama o böyle işlere girişmeyecekmiş, çünkü profesyonel güreş sektörü şu an bu tarz yatırımlara müsait değilmiş; 10 tane böyle şirket alsa tamamının batması 5 sene bile sürmezmiş, burası bir bok çukurundan farksızmış zira. O yüzden Del Rio'nun stratejileri daha farklıymış, EWC'de atacağı vizyoner adımlarla bu sektöre farklı bir soluk getirecekmiş. Hedefi, buradaki boş beleş kalmış dimağlara farklı bakış açıları kazandırabilmekmiş. Beyaz yaka olmak bu dünyada tutunabilmek için seçilecek en kötü yöntemmiş. Del Rio'nun ağzından son olarak bu sözler dökülüyor.

Alberto Del Rio: Gerçekten sabah 6'da uyanıp işe mi gidiyorsun? [p*ç sırıtışı] Patronun işe 10 dakika geç kaldın diye seni odasına çağırıp görüşmek mi istiyor? [sesini incelterek] GÜNAYDIN PATRONNNN! [kahkahalara boğuluyor] Modern dünyadaki...

Del Rio kahkahasını tutamıyor ve gülme krizine giriyor! Eliyle kameramana kapat kapat minvalinde hareketler yapıyor ve kameralar kapanıyor.

xCXvq3.jpg


magnificence_userbar.png


Sheamus_OShaunessy.jpg
Donovan_Dijak3.jpg


singles match
sheamus (w/ dunne & holland) def. donovan dijak

Açılış maçında hayli sert ve keyifli bir aksiyon izliyoruz. Dijak son bölümde Sheamus'a karşı bir üstünlük elde edip işi bitirmeye yaklaşmış olsa dahi Sheamus'tan çok ani bir Brogue Kick geliyor! Sheamus tuşa gidiyor ve maçı sonuçlandırıyor. Bu galibiyetle beraber 2 hafta üst üste galibiyet almayı başarıyor Sheamus, Dijak ise düşüşünü sürdürüyor. Sheamus tayfasıyla kutluyor galibiyetini.

magnificence_userbar.png


Kyle-OReilly-348x215.jpg
RESEM81440WWERondaRaw110619.jpg


Arka alandayız. Kyle O'Reilly'i soyunma odasına doğru yürürken görüyoruz. Bu sırada denk geldiği isim Claudio Castagnoli! Claudio, Kyle'a tekrardan hoş geldin diyor. Kyle da bu iyi dileği geri çevirmiyor. Biraz laflıyorlar sonra tabii konu pazar günkü maça geliyor. Claudio, Kyle'ın performansını övüyor maçtaki. Yarattığı sürpriz etkisini de kullanarak iyi bir iş çıkarmış. Kyle teşekkür ediyor ve o da Claudio'nun da aşağı kalmadığından bahsediyor. O zaman bu performansın altını kazmaya devam edelim yapıyor Claudio'ya. Bu gece için 1v1 maç teklif ediyor! Claudio hiç tereddüt etmeden anlaştık diyor ve el sıkışıyor ikili. Kyle alanı terk ediyor, Claudio ise onu izliyor.

magnificence_userbar.png


JXgfWzdYREBIqj4vhglrbP47BqkP0KKumNRU6V22sOE.png


EWC Kadınlar Şampiyonu Giulia burada! Kendisine fena olmayan bir reaksiyon geliyor. Giulia ringde ve konuşmaya başlıyor. Buraya adım attığı günden beri herkesi şaşırttığından bahsediyor, önce Paige'i yenmiş; şimdi de geçtiğimiz pazar günü Shayna'yı yenerek EWC tarihinin ilk Kadınlar Şampiyonu olmayı başarmış. Giulia bu sözünün ardından kemerini kaldırıyor ve yine fena olmayan bir pop topluyor. Bu şampiyonluğu kazandıysa bir şampiyon gibi davranarak daha kemeriyle ilk haftasında açık bir meydan okuma yapıyormuş! Arka alandan gelecek birisini hemen şimdi kemer maçı için bekliyormuş. Bu meydan okumaya yanıt veren isim Mercedes Martinez oluyor! Martinez ringe geliyor ve anonsların ardından maç başlıyor.

Giulia.jpg
Mercedes_Martinez.jpg


ewc women's championship
giulia (c) def. mercedes martinez

Giulia çok da zorlanmıyor ve 7-8 dakika süren maçı Glorious Driver ile çözmeyi başarıyor. Giulia kemeriyle galibiyetini kutlarken birden kendisini yerde buluyor...

8a4bff3663496b0962ef6213387dc8c82682c336_00.gif


Çünkü Paige burada! Arkadan dalıyor Giulia'ya ve Giulia bu beklenmeyen saldırı üzerine gafil avlanmış oluyor! Paige, Giulia'yı kaldırıp RamPaige vuruyor ve bir mikrofon alıyor. Yerdeki Giulia'ya sesleniyor Paige, Giulia kendisini yükseklerde görmeye başlamış birden. Debutunda kendisini yenmesi büyük bir şeymiş evet, ama kat etmesi gereken uzunca bir yol varmış hala. Paige de debutunda AJ Lee'yi yenmiş mesela ve şok etkisi yaratmış, tıpkı Giulia gibi. Ama sonrasında kendisine bir rota çizmiş, bunun bilincindeymiş. Fakat Giulia'yı bunun bilincinde olmamakla suçluyor. Bir lale devrindeymiş Giulia, fakat bu lale devrini bitirecekmiş Paige ve Giulia'yı realiteye döndürecekmiş! Yerdeki EWC Kadınlar Şampiyonluğu'nu alıp kaldırıyor Paige ve ardından kemeri Giulia'nın üstüne atıp ringi terk ediyor.

paige-wwe.jpg


magnificence_userbar.png


01670cb0-william-regal-wwe.jpg


Görüntülerimiz arka alanda. Bir kapıya zoom yapılıyor. Bu kapı Ric Flair'ın odasına ait, ama bir sorun var! Ric Flair'ın adına sprey boya ile çarpı atılmış ve hemen altına "William Regal" plate'i yerleştirilmiş. Bu odanın içinde şimdi kameralarımız. Démarche ekibi tam takım Regal'ın odasında. Bu geceye dair bir durum değerlendirmesi yapıyorlar. Şovda şu ana kadar her şey gayet iyi gidiyormuş. Bundan sonrasında kendileri de şovu çalacaklarmış. Şimdi sıra Scurll ile Barrett'taymış, gecenin ana olayında ise ZSJ hakkı olanı alacakmış. Scurll ve Barrett birbirlerini gazlıyorlar. Söz Scurll'da, güç artık onlardaymış ve eldeki gücün nasıl kullanılacağına dair ders vereceklermiş! Sabre de geliyor ve üçlü birbiriyle kenetlenerek bu gece bizim gecemiz, her gece bizim gecemiz şekli bir motivasyon zinciri oluşturuyorlar. Regal ise bu üçlüye Fatih Terim gururlu bakış şekli bir bakış atıyor. Ringe dönüyoruz.

magnificence_userbar.png


Marty_Scurll.jpg
Stu_Bennett4.jpg
Mattias_Wild3.jpg
Johnny_Curtis2.jpg


ewc tag team championship #1 contender
démarche (scurll & barrett) def. breezango

Scurll ile Barrett çok da zorlanmıyorlar. Maçın sonunda Barrett, Fandango'ya Bull Hammer'ı koyuyor ve ardından Scurll, Dango'yu yere çakılmadan Crossface Chickenwing ile yere alıyor! Dango çok da dayanamıyor bu kilide ve hakem kararıyla maç sona eriyor. Démarche'nin fertleri TTC için 1 numaralı aday olmayı başarıyorlar bu sonuçla.

magnificence_userbar.png


Görüntüler arka alanda. Fakat bir gariplik var, çünkü arka alanda son ses bu müziğin çaldığını duyuyoruz.



Aşina olunmayan bu Orta Doğu ezgilerinin nereden geldiğini anlamamız çok sürmüyor. Lucky Kid'in arka alanda, görevlileri de başına topladığını görüyoruz. Bağdaş kurmuş şekilde oturuyor, önünde ise dev bir tepsi var. Bu tepside çiğköfte yoğuruluyor!

cig-kofte-scaled.jpg


Lucky Kid'in çevresindeki insanlar bu tepside olan şeyi etkilenmiş bir şekilde izliyor, hepsi ilk defa görüyor bunu çünkü. Lucky Kid çiğköfteyi var gücüyle yoğuruyor, yoğurdukça da birer parça koparıp yanındaki görevlilere veriyor. İnsanlar ilk defa tattıkları bu lezzete bayılıyorlar, bir tanesi hamburgeri 5'e katlar ulan bu diye bağırarak coşkuyla yiyor hatta marula sardığı çiğ köftesini. Bu sırada partiye birisi daha dahil oluyor. Bu isim Grayson Waller! Waller tiksinmiş gözlerle olanları izliyor, Lucky Kid'i banal ve barbar olmakla itham ediyor. Saçma sapan orta doğu icatlarının burada bir işi yokmuş. Lucky Kid gülümsüyor ve bu ön yargılardan kurtulması gerektiğini söylüyor Waller'a. Gel bir tadına bak diyor ve çiğköfteden uzatıyor Waller'a. Ama Waller pek oralı olmuyor, kim bilir içine ne koydun, hem elinle yoğuruyorsun hijyenik bile değil diyor. Lucky Kid marula sardığı çiğköfteye acı sosu resmen boca ediyor. Ardından Waller'a ısrar ediyor, "La gardaş bizden mi gocunuyon la" diyor Waller'a. Waller denilenden hiçbir şey anlamıyor ve daha çok ayar kapıyor, Lucky Kid, Waller'a ısrarı sürdürüyor al ye şifa bu şifa ustamın şifası diyor ve zorla Waller'ın ağzına tıkıyor çiğköfteyi! Waller el mahkum yiyor ama suratı birden değişiyor. Hoşuna gitmişe benziyor bu lezzet! Çiğnemeye devam ediyor gülümseyerek, tam konuşacakken suratı bir daha değişiyor! Çiğköftenin içindeki acı mahvediyor Waller'ı! Kıpkırmızı oluyor suratı ve öksüre öksüre lavaboya doğru koşuyor! Lucky Kid ise onu gülerek seyrediyor, ardından çiğköftesinin başına geçip partiye devam ediyor.

magnificence_userbar.png


kyle_oreilly.png
Claudio_Castagnoli2.jpg


singles match
kyle o'reilly def. claudio castagnoli

Gecenin en keyifli ve en uzun süren maçı oluyor, iki isim de resital sunuyor bizlere. Kyle O'Reilly maçı Ax and Smash kombinasyonuyla sonlandırıp EWC'deki ilk galibiyetini almayı başarıyor. Maçtan sonra da bir promo kesiyor. Eddie'ye sesleniyor. Eddie pazar günü kazanmış ama muşta hamlesi kirli bir hamleymiş, erkek gibi yumruklaşmak yerine böyle bir şeye başvurmuş Eddie ve gerçek bir şampiyon böyle yapmamalıymış. Şimdi birazcık şampiyon olarak davranmak içinden geliyorsa karşısına çıkıp bir rövanş yaparlarmış!

Screen-Shot-2022-09-16-at-9.41.09-PM.png


Ekran açılıyor ve Franchise Şampiyonu Eddie Kingston burada! Kyle'ın dediklerini gülümseyerek karşılıyor Eddie. Görünen o ki Kyle bayağı sinirlenmiş, fakat burası EWC'ymiş ve kurtlar sofrasıymış. Bobby Fish ile sırt sırta verip spot maymunlukları yapmaya benzemezmiş burada kafa tutmak. Muştanın kirli olduğu bir tarafı da yokmuş ayrıca, maç bir merdiven maçıymış ve haliyle maçta bir diskalifiye, kısıtlama da mevcut değilmiş. Bunun bilincinde olarak güreşmemek Kyle'ın sorumluluğu altındaymış. Ama Kyle'ın bu çabasını takdir etmiş Eddie, son ana kadar ayakta olabilen tek isimmiş. O yüzden istediğin zaman karşına çıkabilirim diyor Kyle'a! Kyle bundan memnun bir durumda kafasını sallıyor. Derken Claudio Castagnoli! Kyle O'Reilly'i indiriyor ani bir şekilde! Peş peşe yumruklar vuruyor Kyle'ın kafasına kafasına ve şimdi o da bir mikrofon alıyor. Eddie'ye sesleniyor Claudio, yerdekiyle bir problemi yokmuş, tek sıkıntı yırtık dondan fırlar gibi fırlamasıymış. Asıl derdim seninle diyor Eddie'ye! Aralarında 1.5 yıldır çözemedikleri birçok şey varmış ve şimdi Eddie'nin omzundaki kemer de tüm bunlara eklenmiş. Birimizden biri, diğerini infaz etmeden bu iş bitmez diyor Claudio. O kemeri ve senin kelleni istiyorum yapıyor Eddie'ye! Eddie pis pis gülüyor sadece ve avcunu açıp kapatarak Claudio'ya el sallarken ekran kapanıyor. Claudio ise sinirli.

maxresdefault.jpg
Screen_Shot_2022_10_27_at_2.12.51_PM.0.png


magnificence_userbar.png


BlandConcreteGonolek-size_restricted.gif


DERP!

20150921_RAW_WyattPromo_2--b6276c8d2c5f5f18da3fcaa9f1b7c291.jpg
EryA1bfXYAIQ9uX


Karanlık bir alana odaklı kameralarımız. Wyatt Family tam takım bizleri karşılıyor! Bray Wyatt pis pis kahkaha atıyor. Killer Kross'un acınası bir halde olduğunu söylüyor, mahvolmuş. Keyifli keyifli oyun oynadığını düşünürken kamikaze çökmüş ve Kross'un ruhunu bedeninden ayırmış. Sister Abigail'ın ruhunun her zaman buralarda bir yerlerde gezdiğini hesap edememiş Kross, aslında kurnaz bir adammış ama her faninin, her insanoğlunun belirli bir kapasitesi varmış. Kross'un kapasitesi de belliymiş. Ama bunları görmek ufkunu açabilirmiş. Sister Abigail artık burada, gözümüzün önündeymiş. Wyatt, Scarlett'ın saçını naif bir şekilde parmağının tersiyle boydan boya okşuyor. Scarlett öne çıkıyor ve:

"follow, the buzzards..."

DERP!

magnificence_userbar.png


Zack_Sabre_Jr2.jpg
Will_Ospreay4.jpg


ewc world championship
zack sabre jr. (w/ démarche) def. will ospreay via dq

Ospreay, Démarche ekibi ile beraber özgürlüğü kısıtlanmış bir şekilde geliyor. Ringde kendisini bağlayan ipler çözülüyor ve maça geçiyoruz. Ospreay yaşadığı ağrılardan dolayı ciddi manada zorlanıyor ama iyi de direniş gösteriyor. Fakat ZSJ'nin Ospi'yi eğlene eğlene dövdüğü anlara çokça şahitlik ettiğimizi de belirtelim. Maçın son bölümünde Regal'dan "execute" talimatı gelince ZSJ, You Can't Play Conkers In England bağlıyor rakibine! Ospi iyiden iyiye zor durumda, resmen acı çığlıkları atıyor. Fakat bu kilit davetsiz bir misafir tarafından bozuluyor! Kafasına yüzünü gizleyecek şekilde kapüşon geçirmiş bir adam ZSJ'ye sandalyeyle girişiyor! DQ ile sona eriyor maç! Hakem zili çaldırıyor! ZSJ kazanıyor maçı ama DQ ile bittiği için şampiyon hala Ospreay! Scurll ve Barrett hemen ringe giriyor ama kapüşonlu adam ikisine de sıra sıra ringe girerken sırtlarına doğru vuruyor sandalye ile ve hemen ringden kaçıp seyircilerin arasına gidiyor. Burada yüzündeki kapüşonu açıyor...

Jason_Jordan_bio--8092b397e6fa7f6c2523a022ea6c8c7d.png


JASON JORDAN! JASON JORDAN BU! İnanılmaz bir pop alıyor Jordan! Elinde de bir mikrofon var!

Jason Jordan: KİMSE BENİM BABAMIN ŞİRKETİNDE BAŞKALDIRAMAZ ULAN, SİZ KİM OLUYORSUNUZ BRİTANYA KÖPEKLERİ! Babamla aramız bozuk olabilir ama kanımız değil! Babam yoksa ben varım, size kuş uçurtmayacağım ulan müptezeller!

zack-sabre-jr-bp-1.jpg


Zack Sabre Jr. resmen öfke nöbeti geçiriyor! Çok sinirlenmiş durumda olanlara ve ringden atlayıp Jordan'ın yanına gitmek istiyor ama Démarche üyeleri onu tutuyor, Regal şimdi değil diyor Sabre'a. Jordan seyircilerin arasından Sabre'a pis pis sırıtırken şov bu görüntülerle sona eriyor.

Z0AmelqC.jpg
 
Üst
Click here to login using your socials account