BAB EVRENİ Exclusive Wrestling Corporation

Shiniest Wizard

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
33
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
AJ Styles
Hayırlı olsuna gelmeden şov gelmiş. Hem hayırlı olsun diyelim hem de yorumumuzu yapalım.

Jason Jordan'ın şov içindeki olaylarına bayıldım. Ana kemer için üst tura çıkan kişiler ise bir hayli sağlam isimler. Sonraki turlar çok heyecanlı geçecek gibi gözüküyor. Wyatt'ın ekip ise şimdiden şirketin yapı taşlarından biri olmaya aday gibi duruyor. Ellerine sağlık.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,927
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Olm logo muazzam he!

Şova gelelim güzel açılış olmuş. JJ-Angel baba-oğul mevzusu burada da devam edecek anlaşılan. Ospreay şirketin ilk maçını kazanmış. Tebriks. Bence ilk şampiyon da o olur. Claudio ise barı koymuş. Adam Rose ise zamanla yavaş yavaş Kruger'a geçer. Tag team divisionı iyi tanıtmışsın ama itiraf etmem gerekirse benim kadro daha ateş ya. Şu Pretty Deadly minnoşlarını en basitinden Crist kardeşler yer ya. Ciampa ise çok kalın bir maç almış he. Breaker tam Angle'ın yönetici olduğu bir şirkete yakışan adam aga. Baszler incitmiş. ME ise WWE'de görmek istediğimiz cinsten. Cidden şu Wyatt'ı mistik değil de şöyle kült lider tarzında bookla ya. Fiend nedir aga. Bu arada Rose yorumumu me okumadan yapmıştım. Rose'un Kruger'a dönüşümünü izleriz TWF sayesinde. Dallas da iyi seçim olmuş. Biraz Özgür Başaran esintileri olmuş.

İtiraf: Sayfayı en sonda aşağı indirdiğimde Okan Buruk ve FT'nin me'yi bastığını düşündüm. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,042
Beğeni sayısı
4,450
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Olm logo muazzam he!

Şova gelelim güzel açılış olmuş. JJ-Angel baba-oğul mevzusu burada da devam edecek anlaşılan. Ospreay şirketin ilk maçını kazanmış. Tebriks. Bence ilk şampiyon da o olur. Claudio ise barı koymuş. Adam Rose ise zamanla yavaş yavaş Kruger'a geçer. Tag team divisionı iyi tanıtmışsın ama itiraf etmem gerekirse benim kadro daha ateş ya. Şu Pretty Deadly minnoşlarını en basitinden Crist kardeşler yer ya. Ciampa ise çok kalın bir maç almış he. Breaker tam Angle'ın yönetici olduğu bir şirkete yakışan adam aga. Baszler incitmiş. ME ise WWE'de görmek istediğimiz cinsten. Cidden şu Wyatt'ı mistik değil de şöyle kült lider tarzında bookla ya. Fiend nedir aga. Bu arada Rose yorumumu me okumadan yapmıştım. Rose'un Kruger'a dönüşümünü izleriz TWF sayesinde. Dallas da iyi seçim olmuş. Biraz Özgür Başaran esintileri olmuş.

İtiraf: Sayfayı en sonda aşağı indirdiğimde Okan Buruk ve FT'nin me'yi bastığını düşündüm. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Rose'un adını Kruger yaptık ya, onu biraz ana olayda şaşırtma olsun diye Adam Rose olarak duyurdum ama bu olaydan sonra üstteki haber turunda duyurdum. Bo Dallas'ın adını da değiştirdim hatta Taylor Rotunda olarak. Böyle cayır cayır oldu... Family hikayesi yazmak istiyordum zaten, malum Harper vefat edince Rowan'ın da onsuz tadının çıkmayacağını düşünerek revize bir aile kurmuş olayım dedim...

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,042
Beğeni sayısı
4,450
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,927
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Rose'un adını Kruger yaptık ya, onu biraz ana olayda şaşırtma olsun diye Adam Rose olarak duyurdum ama bu olaydan sonra üstteki haber turunda duyurdum. Bo Dallas'ın adını da değiştirdim hatta Taylor Rotunda olarak. Böyle cayır cayır oldu... Family hikayesi yazmak istiyordum zaten, malum Harper vefat edince Rowan'ın da onsuz tadının çıkmayacağını düşünerek revize bir aile kurmuş olayım dedim...

Eldeki kadro ile doğru karar olmuş. Ben Family'i daha kıllı yarma gibi adamlarla kurardım ama eldeki kadro. Öyle bir drafttı ki Murat Bosporus bile kapılmış.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,042
Beğeni sayısı
4,450
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Eldeki kadro ile doğru karar olmuş. Ben Family'i daha kıllı yarma gibi adamlarla kurardım ama eldeki kadro.
Dallas ve Kruger'ı sakallı halleriyle hayal et zaten ya, ama yarmalık çok da yok tabii... Yine de yansıtacağım senaryolara uygun isimler ya, o yüzden oyna devam.

Öyle bir drafttı ki Murat Bosporus bile kapılmış.
image.png

Ona dair şöyle bir haklı isyan bile edildi, harbi kapış kapana ne varsa aldık topluca ama ona rağmen herkesin kadrosu çok iyi görünüyor.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,042
Beğeni sayısı
4,450
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: