Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
(Arşiv) BAB Evreni: Bölge Savaşları
Exclusive Wrestling Corporation
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Broken Dreams" data-source="post: 28081" data-attributes="member: 79"><p>2. şova gelirsek, ya bu Flair BABA her şovu açsın her şov dinleyelim ya. Franchise kemerinin akıbeti de açıklanmış, tüm evrende ikinci kemer maçları 6 kişilik ladder match olacak galiba a.. bizimde aklımızdaki oydu asdğfjasdğfojsadf. Castagnoli zaten alır Dijak'ı diyordum ama Dijak'ta epey iyi direnmiş, şaşırttı. PPV'in ismi de inanılmaz iyi bu arada. Scurll yavaştan bir yola girmiş, yolun sonunu kendisi için oldukça aydınlık görüyorum. Villain'i sonunda hak ettiği yerlerde görebiliriz belki, Ciampa'ya gelecek olursak ben yükselişinin kısa süreceğini düşünüyordum ama herif baya kafa kese kese gidecek gibi duruyor. Ospreay'a karşı kazanmasını isterim, tarafımız Ciampa'dan yana olacak. Takımlar maçının sonunda yine mevzu çıkmış bu sefer War Machine'de girmiş Selamun Aleyküm diyerek, ben hala The Club'cıyım gibi duruyor bu ekiplerden. Jason Jordan... harbi ağlatıcak bu herif beni adsjasdjasdğasd. Bu hikayenin sonunda Kurt Angle'dan bir i**elik bekliyorum, şirketin Family Mamily hikayesinin yanında bile en ilgi çekici hikaye bu benim için sonunda ne olacak diye düşünmekten kafayı yedim, umarım komedi unsuru olarak kullanıp bir yerde bırakmazsın çok eğlenceli çünkü. Eddie Kingston baba maçını almış, rakibi de kazanabilirmiş ama çok fark etmez; kazanana hayırlı olsun diyoruz. Segment baya iyi. Kruger'in değişimi tamamlanmış hem, hem de Fiend işinden kurtulunmuş gibi bir süre. Ama bu maske bir yerde geri döner, ne şekilde bilemiyorum. Lucky Kid winlemiş, lan oğlum biz Türk milliyetçisiyiz lan.. Sonunda yaptıklraını yazdık ZSJ'nin, yazdık listeye, yakışmadı. Bu Britanya işi iyice kafayı karıştırmaya başladı, ZSJ ile falan bağlanır belki sonu bilemiyorum. Dediğimiz gibi olmuş Ospreay vurmuş Ciampa'ya. Keşke Ciampa kazansaydı ama yine mantıklı karar, o yüzden bir şey diyemiyoruz. İkinci şovda yine yüksekten girip, ilerletmesi gereken yerleri ilerletmiş. Eline sağlık dosto, sıradaki şovu bekliyoruz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Broken Dreams, post: 28081, member: 79"] 2. şova gelirsek, ya bu Flair BABA her şovu açsın her şov dinleyelim ya. Franchise kemerinin akıbeti de açıklanmış, tüm evrende ikinci kemer maçları 6 kişilik ladder match olacak galiba a.. bizimde aklımızdaki oydu asdğfjasdğfojsadf. Castagnoli zaten alır Dijak'ı diyordum ama Dijak'ta epey iyi direnmiş, şaşırttı. PPV'in ismi de inanılmaz iyi bu arada. Scurll yavaştan bir yola girmiş, yolun sonunu kendisi için oldukça aydınlık görüyorum. Villain'i sonunda hak ettiği yerlerde görebiliriz belki, Ciampa'ya gelecek olursak ben yükselişinin kısa süreceğini düşünüyordum ama herif baya kafa kese kese gidecek gibi duruyor. Ospreay'a karşı kazanmasını isterim, tarafımız Ciampa'dan yana olacak. Takımlar maçının sonunda yine mevzu çıkmış bu sefer War Machine'de girmiş Selamun Aleyküm diyerek, ben hala The Club'cıyım gibi duruyor bu ekiplerden. Jason Jordan... harbi ağlatıcak bu herif beni adsjasdjasdğasd. Bu hikayenin sonunda Kurt Angle'dan bir i**elik bekliyorum, şirketin Family Mamily hikayesinin yanında bile en ilgi çekici hikaye bu benim için sonunda ne olacak diye düşünmekten kafayı yedim, umarım komedi unsuru olarak kullanıp bir yerde bırakmazsın çok eğlenceli çünkü. Eddie Kingston baba maçını almış, rakibi de kazanabilirmiş ama çok fark etmez; kazanana hayırlı olsun diyoruz. Segment baya iyi. Kruger'in değişimi tamamlanmış hem, hem de Fiend işinden kurtulunmuş gibi bir süre. Ama bu maske bir yerde geri döner, ne şekilde bilemiyorum. Lucky Kid winlemiş, lan oğlum biz Türk milliyetçisiyiz lan.. Sonunda yaptıklraını yazdık ZSJ'nin, yazdık listeye, yakışmadı. Bu Britanya işi iyice kafayı karıştırmaya başladı, ZSJ ile falan bağlanır belki sonu bilemiyorum. Dediğimiz gibi olmuş Ospreay vurmuş Ciampa'ya. Keşke Ciampa kazansaydı ama yine mantıklı karar, o yüzden bir şey diyemiyoruz. İkinci şovda yine yüksekten girip, ilerletmesi gereken yerleri ilerletmiş. Eline sağlık dosto, sıradaki şovu bekliyoruz. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
(Arşiv) BAB Evreni: Bölge Savaşları
Exclusive Wrestling Corporation
Menü