Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu nasıl bir kadro baba.. flair, kane, angle. dünyaları alsaydın. dağıtılabilecek en iyi şekilde dağıtmışsın, angle'ın nasıl bir gmlik performansı olacak merak ediyorum bayağı. başlangıç rpg klasmanı fatal-4-way olmuş, ben seviyorum bu işi. çoklu maçlar sarıyor. jordan'a patladım lasşjfsajflasjflsajfla angle en liyakatli sensin hacı tamam, ayıp etmiş evlada. ilk maç isim olarak müthiş, bana hitap ediyo tam. del rio'nun almasını isterdim, bu adamı harcayacaksan yolla florida taraflarına uçakla bilader. claudio baba.. mc için büyük aday şimdiden gözde. temiz almış. jordan açık ara favori alsşjalsfjalsfjljasfja ana kemeri verin şu adama. maç çok beni çekmiyor da club diyince akan sular durur. yapmaları gerekeni yapmışlar, burada bu adamlar dururken siz ringi meşgul edemezsiniz. bir takım orada olacaksa o da club. bu taçlı arkadaş sabre jr herhalde, beklenti büyük. iyi booklayacağına eminim. sabre jr değil herhalde, maça çıkmış direkt. rostera bi baktım da umarım pete dunne değildir. zsj üstüne bi de yenilmiş, şerefini yavuzer şerefini. bron almalıydı, almış. mantıklı book burada da. ciampa deler arka alanda haftaya bu ospreay'i. kadınlarla işimiz yok. wyatt family.. adam rose'un sakaldan almıştık o ışığı. bayağı iyi iş, sağlam bi stable şirketi ilk zamanlarda sırtlayabilir. maçın teması hafif anlatın da hoşuma gitti. sonuçların bazıları hoşumuza gitmese de tertemiz bi açılış şovu. eline sağlık.
bu nasıl bir kadro baba.. flair, kane, angle. dünyaları alsaydın. dağıtılabilecek en iyi şekilde dağıtmışsın, angle'ın nasıl bir gmlik performansı olacak merak ediyorum bayağı. başlangıç rpg klasmanı fatal-4-way olmuş, ben seviyorum bu işi. çoklu maçlar sarıyor. jordan'a patladım lasşjfsajflasjflsajfla angle en liyakatli sensin hacı tamam, ayıp etmiş evlada. ilk maç isim olarak müthiş, bana hitap ediyo tam. del rio'nun almasını isterdim, bu adamı harcayacaksan yolla florida taraflarına uçakla bilader. claudio baba.. mc için büyük aday şimdiden gözde. temiz almış. jordan açık ara favori alsşjalsfjalsfjljasfja ana kemeri verin şu adama. maç çok beni çekmiyor da club diyince akan sular durur. yapmaları gerekeni yapmışlar, burada bu adamlar dururken siz ringi meşgul edemezsiniz. bir takım orada olacaksa o da club. bu taçlı arkadaş sabre jr herhalde, beklenti büyük. iyi booklayacağına eminim. sabre jr değil herhalde, maça çıkmış direkt. rostera bi baktım da umarım pete dunne değildir. zsj üstüne bi de yenilmiş, şerefini yavuzer şerefini. bron almalıydı, almış. mantıklı book burada da. ciampa deler arka alanda haftaya bu ospreay'i. kadınlarla işimiz yok. wyatt family.. adam rose'un sakaldan almıştık o ışığı. bayağı iyi iş, sağlam bi stable şirketi ilk zamanlarda sırtlayabilir. maçın teması hafif anlatın da hoşuma gitti. sonuçların bazıları hoşumuza gitmese de tertemiz bi açılış şovu. eline sağlık.
july 19th 2023, wednesday
magnificence #2
portland, oregon // merlo field
Şovun açılışını yine patron Ric Flair yapıyor. Kendisine yoğun bir destek hakim. Bu destekten ötürü onore olduğunu söylüyor Flair, bu desteklerle hep beraber büyüyeceklerinden bahsediyor. Yıkama yağlama işlerinin ardından asıl konulara geliyor Flair. İlk PPV şovunu ilan ediyor! İlk PPV'nin adı Line In The Sand olacakmış ve bu şov 13 Ağustos'ta gerçekleşecekmiş. Bu şova bir de maç duyuruyor Flair. Franchise Championship'in ilk sahibi Line In The Sand'de 6'lı bir merdiven maçında belirlenecekmiş! Ve bu maçın katılımcıları şu anki şov dahil olmak üzere diğer Magnificence şovlarında gerçekleşecek 1v1 maçların galipleriyle belirlenecekmiş. Ayrıca EWC Dünya Şampiyonluğu turnuvasının finali de bu şovda gerçekleşecekmiş tabii. Franchise Championship maçı için kalifiye maçlarına çıkacak isimlerin arasında geçen haftaki şovda Fatal-4 Way maçlarına çıkıp yenilen ama tuş olmayan isimler de olacakmış! Hatta açılıştaki maçta bu isimlerden birisi sahne alacakmış. O isim Donovan Dijak! Dijak, Claudio Castagnoli ile karşı karşıya gelecekmiş. Reklamlardan sonra bu maç bizimle olacak...
franchise championship qualifying match claudio castagnoli def. donovan dijak Çok sert bir maç izliyoruz. Maçın son bölümünde Dijak inanılmaz bir çıkış yakalıyor. Castagnoli'ye vurduğu sağlam Lariat ile ona adeta havada takla attırıyor! Ardından Feast Your Eyes için kaldırıyor ama Castagnoli sıyrılıyor ve Uppercut! Dijak gerilip geliyor ve Lariat! Castagnoli bu sefer yıkılmıyor ve ani bir Jumping Knee Strike! Çok sertti! Bi tane daha geliyor! Dijak iplerden sekip geliyor ve Pop-Up European Uppercut! Ardından kaldırıyor ve Neutrilazer! Castagnoli tuşa gidiyor ve başarılı oluyor! Böylece LITS'teki merdiven maçına adını yazdıran ilk isim oluyor, Dijak'ın düşüşü ise devam ediyor. Maçtan sonra Dijak kalkıyor ve Cesaro ile bir süre bakışıyorlar. Ve el sıkışıyorlar! Dijak boynunu tutarak ringi terk ederken Castagnoli galibiyeti kutlamaya devam ediyor.
Arka alanda Jake Roberts ve Bron Breakker'ı görüyoruz. Roberts ilk olarak söze giren isim oluyor. Bron Breakker'dan bahsediyor, onun ne kadar tehlikeli bir güç olduğunu dile getiriyor. Onu bilenlerin bildiğini, bilmeyenlerin de zamanla öğreneceğini söylüyor Roberts. Ardından sözü Bray Wyatt'a getiriyor. Wyatt karanlık bir adammış, oyunlar oynamayı severmiş. Ama Breakker'ın böyle zırvalıklarla uğraşmaya yeri yokmuş, Wyatt burayı sirke çevirse bile en nihayetinde önümüzdeki hafta Breakker tarafından yere serilecekmiş. Söz Breakker'a geçiyor bir süre sonra. Wyatt'a sesleniyor o da. Karanlığın adamı olan Wyatt'ın gelecek hafta ringde kıçına tekmeyi koyduğunda onu karanlıktan korkacak bir kıvama sokacağını söylüyor. Wyatt onun için sadece bir basamakmış, Line In The Sand gecesini bekliyor olacakmış Breakker zira o gece EWC'nun ilk Dünya Şampiyonu olacakmış. Bu sözlerin ardından segment sona eriyor.
singles match fandango (w/tyler breeze) def. marty scurll via dq Çok uzun sürmüyor maç, 2-3 dakikanın sonunda Scurll rakibini Crossface Chickenwing'e alıyor. Dango iplere yakın olduğu için ulaşabiliyor iplere. Ama bir sorun var! Scurll daha da güç vererek sıkıyor kilidi! Hakemin uyarılarına kulak dahi vermiyor. Hakem 5'e kadar sayıyor, Scurll durmuyor! Zili çaldırıyor hakem ve DQ ile sonuçlanıyor maç! Scurll deliye dönüyor resmen, Dango şuurunu iyiden iyiye kaybediyor ve Scurll en sonunda bırakıyor. Hakemle tartışıyor Scurll bu sırada, Breeze ringe geliyor sinirle ve yakasına yapışıyor Scurll'ün napıyorsun sen diye ama Scurll ona da tokadı koyuyor ve ardından Bird of Prey! Yerle bir oldu Breeze! Bir Crossface Chickenwing de ona bağlıyor şimdi! Breeze'i de bayıltıyor, görevliler geliyor arka alandan bu defa. Scurll'ü zar zor ayırıyorlar. Scurll ringden inip bir mikrofon alıyor. Bu sinirini, bu öfkesini kimsenin sormadığını zira burada kimsenin böyle şeyleri umursamayacağını söylüyor. Bu öfkesinin sebebi şov başındaki duyuruymuş. Sırf orada tuş olmuş diye bu tarz şanslardan mahrum kalması haksızlıkmış. Şu an Castagnoli'nin yerinde kendisi olabilirmiş, ama buna EWC yönetimi izin vermemiş. Bundan dolayı çok öfkeliymiş Scurll ve bu öfkesini her an her yerde herkesten çıkaracakmış! Mikrofonu fırlatıyor Scurll ve sinirli şekilde alanı terk ediyor.
Arka alanda Tommaso Ciampa'yı görüyoruz. Bu akşam kendisi Will Ospreay ile EWC Dünya Şampiyonluğu turnuvası yarı final maçına çıkacak bildiğiniz üzere. Buna binaen bir konuşma gerçekleştiriyor Ciampa da. NXT'de yaptıklarını herkes biliyormuş, bugün bile NXT'nin karo aslarından birisi olarak tanımlanıyormuş Ciampa ve ömür boyu da bu durum böyle kalacakmış. Aynı statüye EWC'de de erişecekmiş Ciampa ve bunu yaparken tıpkı NXT'de olduğu gibi kimsenin gözünün yaşına dahi bakmayacakmış. Ne kadar sert olması gerekiyorsa o şekilde hareket edecekmiş, ne kadar acımasız olması gerekiyorsa o kadar acımasız olacakmış. Bu gece de Will Ospreay'e karşı bu mottosunu uygulayacakmış. İlk önce o adımı atlayıp sonrasında Line In The Sand'de EWC Dünya Şampiyonluğuna ulaşacakmış. Promoyu bitiriyor Ciampa, promo da bayağı pop alıyor seyircilerden.
tag team match pretty deadly def. grizzled young veterans Geçen haftakine yakın bir keyif veriyor maç, hatta son anlarda geçiyor bile. İki takımın da galibiyete çok yaklaştığı anlar oluyor. Maçın son bölümünde ring iyiden iyiye karışıyor. Bu cendereden en sonunda Drake ile Prince kalıyor. Drake de Prince'e karşı üstün durumda. Şimdi kaldırıyor onu ama Prince'den çok ani bir roll-up! Başarılı oluyor! Başarılı oluyor! Pretty Deadly galibiyeti koparıyor aniden ve Prince hemen ringden uzuyor. Wilson da geliyor yanına. Drake'in yanına da Gibson geliyor, bayağı şaşkın ve sinirliler. Pretty Deadly girişte keyifli bir şekilde galibiyeti kutlarken birden yerde buluyorlar kendilerini. Bunlar The Club! The Club, Pretty Deadly'i gafil avlıyor! İki ismi de önce bariyerlere fırlatıp ardından birer Magic Killer hediye ediyorlar. GYV ekibi ise ringde olanları gülerek izliyor, bu sırada Club onlara kiltileniyor ve GYV de ciddiyete bürünüyor. İki ekip arasında bir bakışma var. Derken bu sefer de GYV ekibi yerle bir oluyor çünkü War Machine burada! War Machine ikilisi GYV'yi paket ediyor ve ardından Club ile bakışmaya geçenler onlar oluyor! Gelin gelin yapıyorlar ama Club'ın maçası yemiyor şimdilik, segment bu şekilde son buluyor.
Kameralarımız Kurt Angle'ın odasında. Paige ile Angle'ı sohbet ederken görüyoruz, Paige kadınlar divizyonu hakkında neler yapılabileceğinden bahsediyor. Angle bunların değerlendirilmeye açık şeyler olduğundan bahsediyor. Bu esnada ofiste davetsiz bir misafir var. Jason Jordan! Jordan baba biraz konuşmamız lazım diyor Angle'a. Angle'ın fes tepesine fırlıyor yine ve ne babası yahu git başımdan be adam yapıyor Jordan'a. Geçen hafta da konuştuklarını, onu tanımadığını söylüyor Jordan'a. Jordan, Angle'ın niye böyle yaptığını bildiğini; baba olmaktan, birine evlatlık yapmaktan korktuğunu söylüyor. Ama bunun için Angle'ı yargılamıyormuş Jordan, gayet normalmiş. Beraber bunları aşabilirlermiş, o yüzden lütfen konuşalım diyor Angle'a. Angle iyice ayar kapıyor ve sen şaka oyuncağından mı çıktın evladım diyor sinirle. Güvenlikleri çağırıyor Angle. Güvenlikler geliyor ama Jordan durduruyor onları. O kadar da değil artık, yine bu muameleyi görmek istemiyorum kendim giderim diyor. Jordan gidiyor, peşinden güvenlikler de geliyor. Jordan gözyaşlarını tutamıyor. Güvenlikleri ağlamaklı bir şekilde bağırarak kovuyor ve olduğu yere çökerek ağlıyor Jordan. Kameralar ringe dönüyor.
franchise championship qualifying match eddie kingston def. alberto del rio Ortalama bir maç oluyor. Kingston maçı Backfist to the Future ile almayı başarıyor. Maçtan sonra bir mikrofon alıyor Kingston. Ömrü hep bir yerlerde birileriyle savaşmakla geçmiş. EWC'de de bu durum farksızmış, Kingston'ın naturasında varmış bu çünkü. Hep ortalığı birbirine katan ve bu karmaşadan pastanın en güzel payını almayı kendine şiar edinen bir adam olmuş. Bu çılgınlıklardan, bu manyaklıklardan sapkın bir keyif alıyormuş. Line In The Sand'deki merdiven maçı da tam olarak böyle bir şeymiş. Gecenin sonunda kemeri kancasından söküp ayıracak adam da kendisi olacakmış. Bu iddialı promonun ardından mikrofonu bırakıp gövde gösterisini yapıyor Kingston ve segment sona eriyor.
DERP!
Lafayette Ormanlarında bir gece vakti... Wyatt Family kadrajımızda. Bray Wyatt konuşmaya başlıyor. Değişimin kutsallığından bahsediyor Wyatt. Değişmiş, dönüşmüş ve bunun kendisine olan zararını hissetmiş. Bugün ise ilk tanıdığımız haline geri dönmüş, Wyatt zaten kendi özüne erişebilmiş bir adammış. Hal böyleyken değişime uğraması çok sakıncalıymış ama bu değişim de onun elinde olan bir şey değilmiş, ama şimdi kendi benliğine karşı eski kontrolünü alabilmiş. Yanındaki kardeşlerine de bunu öğretecekmiş, onlar değişiyormuş çünkü onların kendi özlerine erişmesi gerekiyormuş. Leo Kruger'da şimdi söz. Değişimden bahsetmeye devam ediyor Kruger, Rosebudlar falan kalmamış. Onların hepsini bu ormanda bir yere hapsedip ölüme terk etmiş Kruger. Onlar Kruger'ın kendi benliğine erişmesini engelleyen bir avuç soytarı sürüsüymüş ve Kruger bunlardan kurtulmak için hamlesini yapmış, bunun için de Wyatt yardım etmiş ona. Şimdi söz Taylor Rotunda'da. Bugüne kadar ağabeyinin izinden gitmemenin onun yaptığı büyük bir hata olduğundan ama hatanın neresinden dönersen kar olduğundan bahsediyor Taylor. Artık ringde laçka laçka sevinerek koşuşturan o adam yokmuş, artık saçma sapan ve hayatında bir şey ifade etmeyen insanlarla ekipler kurmak yokmuş. Taylor burada, ait hissettiği yerdeymiş. Wyatt yeniden alıyor sözü ve onlarla gurur duyduğundan bahsediyor, aile yeniden bir araya gelmiş ve bir şeyler eskisinden daha iyi olacakmış. Geçmişi tamamen halı altına süpürüp orada hiçliğe uğratacakmış Wyatt. Yere eğiliyor Wyatt ve elinde bir maske var. Fiend maskesi bu! Wyatt kahkaha atmaya başlıyor ve bu şeytani ruhun artık burada bir işinin kalmadığından, onun oto kontrolünü yerinden söküp alan bu unsurun sonsuzluğa uğurlanacağından bahsediyor. Wyatt önündeki konteynere atıyor maskeyi. Ardından bir kibrit çakıyor ve konteynerı ateşe veriyor! Fiend maskesi cayır cayır yanıyor resmen!
"Ruhunuzu hapsedenlerden arının, kendinizi tamamlayamadan bu hayattan göçüp gitmenin bedelleri çok ağırdır."
Bray Wyatt yanan konteynerin önünde dizlerinin üzerine çöküp kollarını açıyor ve kahkaha atıyor. DERP! Sesiyle segment aniden sona eriyor...
singles match lucky kid def. hiromu takahashi Temponun bir saniye bile durmadığı, bizleri hoplatıp zıplatan keyifli bir maç izliyoruz. Hiromu galibiyete çok yaklaşsa da Lucky Kid iyi bir direniş sarf ediyor ve bu direnişinin meyvesini maç sonunda vurduğu Lion's Suplex'in akabinde gelen başarılı tuş denemesiyle toplamayı biliyor. Hakem Lucky Kid'in elini kaldırırken Kid birden kendini yerde buluyor. ZACK SABRE JR! Onun ne işi var burada! Kid'i acımasızca yumrukluyor ZSJ ve Figure-Four bağlıyor Kid'e! Kid acı içinde kıvranıyor, ZSJ bir süre sonra bırakıyor ve bir mikrofon alıyor. Bu gece Scurll'ün yaptıklarını görmüş ve Scurll'ü o da haklı buluyormuş, bu yaptığı Scurll'ünki ile paralelmiş. O da bu zırvalık karara isyan ediyormuş. Bu kadroda kendisinden daha çok bir şeyleri hak eden adam yokmuş. Buradaki herkese az önce bağladığı Figure-Four'un uygulanışını ders olarak okutacak bir teknik kapasiteye sahipmiş. O yüzden bu s**tiğimin şirketindeki zırvalıkların bir an önce son bulması gerektiğini, aksi takdirde olacaklardan dolayı sorumluluk kabul etmeyeceğini söylüyor Sabre. Ardından hışımla ringi terk ediyor.
Kameralarımız arka alanda karanlık bir odada. Kral tacı silüetiyle karşı karşıyayız yine, ama bu sefer Britanya bayrağının silüetini de görüyoruz arka planda. Silüetin konuşması duyuluyor ama sesin kime ait olduğunu saptayamıyoruz. "Daha ilk gününden yozlaşmaya yüz tutan, tiranlığı kucağına çağıran bir oluşum... Bu oluşumun hiçliğe terk edilmesine izin vermeyeceğiz..."
Bu söylemin ardından kameralar main event için ringe dönüyor.
ewc world championship tournament semi-final will ospreay def. tommaso ciampa Dehşet bir maç izliyoruz. 25 dakika zaman limiti olan bu maç, 23. dakikanın sonunda Ciampa ile Ospi'nin bitmek bilmeyen forearm sekansına şahitlik ediyor! Ciampa peş peşe vurmaya başlıyor bu sefer, Ospi arkasını dönüyor sendeleyerek ve tam boynuna forearm yiyor bu sefer de! Ardından Fairy Tale Ending için alıyor Ospi'yi ama Ospi çekilip Ciampa'nın arkasına düşüyor ve ondan da Ciampa'nın boynuna forearm! Ardından Roundhouse Kick! Hızlıca OsCutter vuruyor şimdi Ospreay! Şimdi kaldırıyor hemen ve Stormbreakeerrrr! Tuşa gidiyor Ospreay ve başarılı! 24 dakika 38 saniyenin sonunda galibiyeti alıyor Ospreay, yarım dakika daha geç kalsa yetişemiyordu! Çok yorgun bir durumda Ospreay ama değerli bir galibiyet almasının gururuyla yorgun da olsa kutlamasını yapıyor. Maçtan sonra Ciampa ile el sıkışıyor Ospreay! Şov bu görüntülerle sona eriyor.
Maç Kartı
ewc world championship will ospreay vs. bray wyatt/bron breakker
ewc franchise championship ladder match claudio castagnoli vs. eddie kingston vs. ??? vs. ??? vs. ??? vs. ???
Dikkat aralığım 15 saniye olduğu için şovlar uzun geliyor ama önceden de yazdığım gibi forum ortamına dair en özlediğim şeylerden birisi BAB okumak gerçekten. BAB Evreni konseptini ayrı senin, Mid-South'un ve Sülo'nun şovlarını ayrı beğendim. Güzel bir giriş olmuş. Yönetim kadrosu da güreşçi kadrosu da potansiyel vaat ediyor epey. Takipte kalmaya çalışacağım elimden geldiğince. Kolay gelsin.
Dikkat aralığım 15 saniye olduğu için şovlar uzun geliyor ama önceden de yazdığım gibi forum ortamına dair en özlediğim şeylerden birisi BAB okumak gerçekten. BAB Evreni konseptini ayrı senin, Mid-South'un ve Sülo'nun şovlarını ayrı beğendim. Güzel bir giriş olmuş. Yönetim kadrosu da güreşçi kadrosu da potansiyel vaat ediyor epey. Takipte kalmaya çalışacağım elimden geldiğince. Kolay gelsin.
Aslında okunabilir olması adına elden geldiğince kısa yazmaya çalışıyorum şovları ama özellikle ilk bölümler olduğu için senaryoların oturması adına ister istemez uzuyor. Teşekkür ederim...