BAB EVRENİ Exclusive Wrestling Corporation

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
HABER

EWC.com'dan paylaşılan haber içeriğinde, Franchise Championship için LITS'de gerçekleşecek olan 6'lı merdiven maçının kalan 4 katılımcısı için gerçekleşecek maçlar duyurulmuş. Bu maçlardan ikisi Magnificence #3'te, diğer ikisi ise Magnificence #4'te gerçekleşecekmiş.

magnificence #3:

Stu_Bennett4.jpg
Lucky_Kid2.jpg

wade barrett vs. lucky kid

Hiromu_Takahashi2.jpg
Mattias_Wild3.jpg

hiromu takahashi vs. tyler breeze

***

magnificence #4:

Rickey_Shane_Page.jpg
Karl_Anderson2.jpg

rickey shane page vs. karl anderson

Pete_Dunne.jpg
Matty_Wahlberg2.jpg

pete dunne vs. grayson waller
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
ewc_logo.png


exclusive wrestling corporation presents...

july 26th 2023, wednesday
magnificence #3
portland, oregon // hare field


magnificence_userbar.png


maxresdefault.jpg


Şovu Will Ospreay ile açıyoruz. Ospi ringe gelirken geçen haftaki main eventte aldığı galibiyetten kesitleri izliyoruz. Ardından Ospreay ringde ve sözü alıyor şimdi. Geçen hafta, sözünü verdiği gibi galibiyeti almış ve artık merdivenin son basamağına erişmiş. EWC tarihinin ilk Dünya Şampiyonu olabilmek onun için artık tek bir maç kadar uzakmış. O kemeri söküp almak için karşısına gelen herkesi darmadağın etmeye hazırmış. Bu gece rakibini öğrenecekmiş Ospreay ve maçı da arka alanda takip ediyor olacakmış. Ama onun için kimin galip geleceğinin bir önemi yokmuş. Bron Breakker yahut Bray Wyatt, hangisi gelirse gelsin Line In The Sand'de gerekeni yapacakmış Ospreay.

Jake-Roberts-AEW-Dynamite-645x370.jpg
WWE-NXT-Bron-Breakker-6-13-23-645x370.png


Ospreay sözüne devam edecekken onu bölenler Jake Roberts ile Bron Breakker! İkili ringe geliyorlar ve söz ilk olarak Roberts'ta. Şartlar böyleyken ve Ospreay de Breakker'dan bahsetmişken onlara söz hakkı doğmuş. Ospreay oldukça öz güvenli bir duruş sergiliyormuş, fakat bu öz güven onun damarlarında akan, hakiki öz güven değilmiş. Korkak öz güveniymiş. Çünkü Bron Breakker'ın bu gece kazanacağını ve LITS'de karşısına çıkıp onun k*çına tekmeyi koyacağını ve ona unutamayacağı bir sopa çekeceğini biliyormuş. Bunu bildiği için de dışarıya farklı bir izlenim sunarak bu intibayı dağıtmaya çalışıyormuş. Roberts biraz daha konuştuktan sonra Breakker alıyor sözü. Bir adım öne yaklaşıyor ve Ospi'ye yakınlaşıyor, "bak çocuk" diyerek başlıyor sözlerine Breakker. Ospreay'i pohpohlayan, ona havagazı basan medyatik etkenlerin gazına gelmesiyle itham ediyor. Bunlarla var oluyormuş Ospreay, s*k kırığı 3-5 paralı gazetecinin yazdığı zırvalıkların hiçbir önemi yokmuş. Önce bu geceki engeli aşacak, sonrasında ise Line In The Sand'de karşısındaki parlak çocuğa burada yapılanların Japonya'daki küçük s*kli heriflerin yaptıklarına benzemediğini öğretecekmiş! Ospreay bayağı geriliyor ve "gel de öğret g*tün yiyorsa" diyerek mikrofonu atıyor ve burnunun dibine kadar geliyor Breakker'ın! Breakker da ceketini çıkarıyor, tansiyon yükseldi!

EAut.gif


DERP!

bray.png


Arena karanlığa bürünüyor ve ekran açılıyor. Bray Wyatt, Leo Kruger ve Taylor Rotunda; Wyatt Family'i tam takım görüyoruz. Wyatt gayet soğukkanlı bir tavırla, pis pis gülümseyerek ikiliyi sakinliğe davet ediyor. Bu endüstrideki hiçbir şahıs duygularını ve eylemlerini kontrol etme konusunda iyi değilmiş. İçgüdüsel hareketlerine asla karşı koyamıyorlarmış, çünkü iradesizlermiş. Breakker ve Ospreay de bu girdapta olan 2 insandan birisiymiş, bu iradesizliğe bir cevap olmak için bu şenliği böldüğünü söylüyor Wyatt. Bir spora, bir şeye benliklerini adamayı çok yanlış yorumlayan iki tane aciz görüyormuş sadece. Ospreay de Breakker da aynı gaflete düşen iki kaliteli atletmiş. Evet onlar gerçekten kaliteli atletlermiş, ama bazen kaliteli atlet olmak her şey demek değilmiş. Oto kontrollerini sağlayamadıkları için düştükleri girdabın içinde yitip gideceklermiş. Ve Wyatt da kardeşleriyle beraber bu dünyada iradesiz ruhları infaz etmek için varlarmış. Wyatt sözlerinin ardından "Follow the buzzards..." çekiyor ve DERP!

Segment sona eriyor.

magnificence_userbar.png


Arka alandayız. Hiromu Takahashi'yi yanında bir tercüman ile görüyoruz. Kurt Angle ile irtibat halinde Hiromu. Angle giriyor söze ve her şey iyi güzel ama dil konusu adaptasyon için önemliymiş. Bu ülkenin dilini öğrenmediği halde buraya adapte de olamaz ve başarı kazanması zorlaşırmış. Ama Angle, Hiromu'daki potansiyele güveniyormuş ve o yüzden bu gece Hiromu'ya bir şans vermiş. Bu verdiği şansı iyi değerlendirmeliymiş, başarılar diliyor Hiromu'ya Angle. Hiromu da Japonca bir şekilde teşekkür edip elini sıkıyor Angle'ın ve terk ediyor alanı tercümanla birlikte.

Karl_Anderson2.jpg
John_Klinger2.jpg
James_Drake.jpg
Zack_Gibson.jpg

Lewis_Howley.jpg
Sam_Stoker.jpg
Todd_Smith2.jpg
Raymond_Rowe4.jpg


eight-man tag team match
the club & grizzled young veterans def. pretty deadly & war machine

4 takım, 8 adamlı bu bol kaos kargaşa içeren maç bir o kadar da keyifli geçiyor. Maçın son bölümünde face ekip üstün bir haldeyken GYV ikilisi dışarıda PD ile kavgaya tutuşuyor ve onları alt etmeyi başarıyorlar, ardından ringde legal değilken usulsüz bir şekilde ringe müdahil olmaya çalışınca hakem onları uyarıyor ve ringe sokmamak için uğraşıyor. Bu esnada Anderson yerdeyken Hanson'a Low Blow'u koyuyor! Rowe ringe giriyor ama onu da Gallows, Big Boot ile indirip ringin dışına atıyor. Şimdi Rowe'a Magic Killer geliyor ikiliden! Bu esnada GYV de mevzuyu görünce salça olmayı bırakıyorlar ve Anderson tuşa gidip maçı sonuçlandırıyor! Bu kaostik aksiyondan alengirli bir şekilde de olsa heel ekip üstün çıkmayı başarıyor. İki ekip galibiyeti kutlarken Drake'in Anderson'a laf atması üzerine ufak bir gerginlik çıkıyor. Bu gerginlik gittikçe artıyor ve iki ekip kapışmaya başlıyor! Kavga dışarıya kadar taşınıyor. Bu sırada PD ikilisi ayrı köşelere çıkıyor ve Moonsault ile o kalabalığa uçuyor! Şimdi War Machine'de sahne ve ikili ringden Suicide Dive ile atlıyor yine ayaklanan kalabalığa! Darmadağın oluyor ortalık!

War Machine ringe girip gövde gösterisi yapacakken Kurt Angle burada! EWC'nin Genel Müdürü 4 takım arasındaki gergin voltajı 3 şovdur gözlemlediğini dile getirsin. Bu işi nihayete erdireceklermiş. LITS'e 4 takım arasında maç duyuruyor Angle ve bu maçın kazananı EWC tarihinin ilk Tag Team Şampiyonları olacakmış! Ayrıca bu maçın türü Gauntlet olacakmış ve gelecek haftaya bir maç daha duyuruyor Angle. Bu gecenin kaybedeni olan iki takım, War Machine ile Pretty Deadly kapışacaklarmış ve bu maçın kaybedeni LITS'teki maça ilk sıradan giriş yapacakmış. Bu duyuruların ardından ringi terk ediyor Angle, dışarıdaki ekipler ve ringdeki War Machine birbirine bakarken segment sona eriyor.


magnificence_userbar.png


Paige-Not-Happy.jpg


Reklamlardan sonra Paige ringe geliyor. Birkaç yıl ringlerden uzak kalmak zorunda kalmış, akabinde geri dönmüş fakat bu birkaç yıl içerisinde endüstride kadınlar özelinde hiçbir değişiklik olmamış. Arpa boyu kadar bile yol kat edilmemiş. Zira bu konuda devrimin öncüsü kendisiymiş, onun sakatlığı burada her şeyi değiştirmiş. Ve döndükten sonra da bunun böyle olduğunu daha iyi anlamış. Zira hala bütün endüstride kendisiyle boy ölçüşebilecek bir tane dahi kadın yokmuş, pek tabii EWC kadınlarını da ihtiva ediyormuş bu dedikleri. Ayrıca ondan kariyerli biri de yokmuş burada. Hem tecrübe hem kalitesiyle herkesten bir adım buradaymış burada. Ve kalite timsali bir kişilik olarak bu akşam bir meydan okuma yapması hasıl olmuş, kim istiyorsa gelsin kapışalım yapıyor Paige ve mikrofonu atıp bekliyor.

stardom-spoilers-giulias-new-entrance-theme-v0-ICel-HbbgVHDsADcoCczsy7YT6vkzYsBlutwZGInHpk.png


Giulia! Joshi güreşinin kaliteli isimlerinden birisi, EWC'de! Paige'in meydan okumasına yanıt veriyor ve ringe gelip yerini alıyor.

Giulia.jpg
Britani_Knight.jpg


paige's open challenge
giulia def. paige

Ring içi bakımından oldukça kaliteli ve tatmin edici bir maç izliyoruz. Maçın son bölümünde Paige'in PTO denemesini savuşturan Giulia inanılmaz bir momentum yakalayarak peşi sıra sekanslarla Paige'i yıpratıyor ve akabinde Glorious Driver ile maçı sonuçlandırmayı başarıyor. Giulia galibiyetini kutlarken kendini ringin dışında bulan Paige şok geçirmiş ve hayal kırıklığına uğramış bir halde alanı terk ediyor. Giulia EWC'ye iddialı bir giriş yapmış oluyor böylece


magnificence_userbar.png


Arka alandayız. Tommaso Ciampa ile röportaj veriliyor. Haliyle geçen hafta Ospreay'e karşı aldığı yenilgi soruluyor. Ciampa birkaç saniye duruluyor ve söze giriyor. Hayatında ve kariyerinde ilk defa böyle yol kazalarına uğramadığına değiniyor. Tabii bu yol kazasını EWC gibi daha çok taze bir şirkette erkenden parlama fırsatı varken yaşaması çok da iyi olmamış ama belki de olması gereken buymuş. Belki de EWC'de zirve noktayı görebilmek için çizmesi gereken bir rota varmış ve Ciampa da o rotayı çizmekle mükellef tutulmuş olabilirmiş. Elbette yaşadığı yenilgi onun için bir hayal kırıklığı ve yıkım olmuş, ama Ciampa bu yenilginin üzerine 1 haftadır çok düşünmüş ve durup yas tutmak yerine ayağa daha güçlü kalkmanın onu her zaman kariyerinde daha yukarı çektiğini hatırlamış. Şimdi de farklı bir şey yapmayacakmış. Ciampa bu sözlerinin ardından alanı terk ediyor ve röportaj sona eriyor.

Lucky_Kid2.jpg
Stu_Bennett4.jpg


franchise championship qualifying match
lucky kid def. wade barrett

İki isim de genel anlamda iyi maç çıkarıyor. Barrett ara sıra köşede Lucky Kid ile çok uğraştığı için hakemle didişiyor. Son kısımda Lucky Kid üstünlüğü almışken Barrett onu ipten sektiği gibi Side Slam ile yakalıyor! Ardından Bull Hammer'ı koyuyor derken Lucky Kid sıyrılıp roll-up'a alıyor, 1--2-- Barrett terse çeviriyor 1--2-- Lucky Kid bi daha çeviriyor 1--2--3! 3 oldu! Lucky Kid bu ufak roll-up dalaşından üstün ayrılarak maçı da merdiven maçı için bileti de kapmayı başarıyor! Hemen ringden uzuyor Lucky Kid. Barrett ise hayli şaşkın ve sinirli, hakeme itiraz ediyor şiddetli bir şekilde hızlı saydığını itham ederek. Hakem bunu kabul etmiyor, Barrett sinirle ringden inip bir mikrofon kapıyor ve adaletsizliğe uğradığını söylüyor. EWC'nin yönetimi daha ilk şovlardan sınıfta kalmış, üstelik adaletsizliğe uğrayan başka isimler de varmış ve kendisi de bundan nasibini almış. Elde edeceği ciddi bir şans varken kötü bir hakem yönetimi yüzünden bundan olmuş ve üstelik hal böyleyken şirketin başındakiler ses dahi çıkarmıyorlarmış.


360_F_556309991_UgPuJsqYdhIgNmMEj0Jwrh9gCq92q0JK.jpg


Bu esnada ışıklar kararıyor! Barrett olanlara anlam veremiyor, bir Britanya bayrağının silüeti ringe yansıyor! Barrett yere bakıyor şaşkın gözlerle, bu sırada ekran açılıyor ve kral tacı takmış adamın silüetini görüyoruz yine! Konuşmaya başlıyor, ama kullanılan programdan ötürü sesini anlayamıyoruz. Barrett ile aynı dertten muzdarip olduklarını söylüyor. Onunla konuşması gerekenler varmış, ama endişe etmemeliymiş Barrett. Zira adam, Barrett'ı gerektiğinde bulacakmış. Ekran kapanıyor ve arena normale dönüyor. Segment Barrett'ın şaşkın ve donuk ifadesiyle son buluyor.

magnificence_userbar.png


stream


Vignette tadında bir Eddie Kingston promosu yansıtılıyor ekrana. Kingston yolda bir yandan yürürken, bir yandan da konuşuyor. Yıllar boyu birçok şirketle çalışmış; CZW, ROH, TNA ve şimdi de EWC. Farklı serüvenler yaşamak onun kariyerinin büyük çoğunluğunu oluşturmuş. Ama artık g*t gezdirme işi sona ermiş, EWC'ye kazığı çakmaya niyetliymiş Eddie. Yola ise Franchise Championship'i kazanarak başlamaya niyetliymiş. Bu gezdiği sokaklar, onu oluşturan ve bugünkü haline getiren sokaklarmış. Bu şirketteki endüstriyel prototiplerin hiçbirisinin havasını soluyamadığı ve soluyamayacağı yerlermiş buralar. O yüzden hepsinden daha farklıymış Eddie. EWC'nin temasını oluşturan bu marketing ürünü kelimelerin ve yapılanmaların belkemiğini oluşturacak unsurmuş Eddie ve bunu da o prototip ürünü y*vşaklar gibi değil, kendi yöntemleriyle ve naturasıyla yapacakmış. LITS'te Franchise Şampiyonluğu için geleceğini söylüyor Eddie ve promo sona eriyor.

Zack_Sabre_Jr2.jpg
Nathan_Everhart5.jpg


singles match
zack sabre jr. def. jason jordan

Jason Jordan bayağı Kurt Angle'dan esintiler vererek güreşiyor. Hatta yaptığı bir German Suplex'in ardından babasına seslenerek "senin gibi yapabiliyor muyum" diye haykırıyor Jordan. Maçın son bölümünde Ankle Lock'a bile alıyor ZSJ'yi, hatta gafil de yakalıyor onu. Ama kilidi tüm gücüyle sıkarken yavaş yavaş elden ayaktan düşüyor ve istemsiz bir şekilde kilidi bırakıyor Jordan. "Bizim bu kadar benzediğimiz dahi ortadayken babam beni nasıl kabullenmez" diyerek dizlerinin üzerine çöküyor ve ellerini başının üstüne koyarak düşünmeye koyuluyor. O sırada ZSJ kalkıyor ve ani bir Penalty Kick! Ardından You Can't Play Conkers in England bağlıyor Jordan'a! Jordan bir süre dirense de pes ediyor! ZSJ az kalsın vereceği maçı garip garip olaylardan sonra kazanmayı biliyor. Galibiyetini kutladıktan sonra ringi terk ediyor.


Jason-Jordan-Sad.jpg


Jordan bir süre sonra ayaklanıp bir mikrofon alıyor. Kurt Angle'ın, babasının onu kabullenmemesini, tanımazdan gelmesini kabullenemiyormuş. Bu şirketle anlaştığı ilk gün babasıyla kavuşacağının heyecanı varken bugün elinde kalan koca bir hiçlikmiş. Güreşmeyi bırak bir ekmek yiyip bir su dahi içemiyormuş, bütün fonksiyonlarını kaybetmiş. Hayata dair hiçbir şeyden keyif almıyormuş, nefret de etmiyormuş, edemeyecek kadar bitkinmiş çünkü. Tepeden tırnağa hissizlemiş, ne yapacağını bilmiyormuş ve köşeye sıkışmış hissediyormuş. Jordan bu sözlerinin ardından kendisini tutamıyor ve gözyaşlarına boğuluyor! Konuşamayacak hale geliyor resmen. Kendisini köşeye bırakıyor ve oraya oturup ağlamaya devam ediyor. Segment bu görüntülerle sona eriyor.

magnificence_userbar.png


Hiromu_Takahashi2.jpg
Mattias_Wild3.jpg


franchise championship qualifying match
hiromu takahashi def. tyler breeze (w/ fandango)

Çok da uzun sürmüyor maç. Breeze ufaktan bir yükselir gibi olsa da Takahashi bu yükselişin dominasyona evrilmesine pek mahal vermiyor. Maçı da Time Bomb ile çözüyor.


magnificence_userbar.png


marty-scurll-mnbj.jpg


Arka alanda Marty Scurll'u görüyoruz. Soyunma odasında oldukça gergin bir şekilde oturuyor. Geçtiğimiz haftalarda yaşadığı şeyleri değerlendirdiği gergin ve sinirli ruh halinden belli oluyor. Bu gece de bir booking alamadığından memnun olmadığını söyleniyor kendi kendine. Bu iş nereye kadar gidecek böyle, kariyerimi şekillendirebilmek için döndüğüm yerde kariyerim sıfırdan eksilere düşecek diyor kendi kendine. O volta atarak söylenirken kapının altından kendisine bir zarf atılıyor. Scurll bu zarfı fark edince bir anlık duraksıyor ve anlam veremiyor buna. Eğilip zarfı alıyor ve oturup zarfa bakıyor. Bu esnada kameralar ringe dönüyor.

magnificence_userbar.png


bron_breakker.png
Windham_Rotunda05.jpg


ewc world championship tournament semi-final
bron breakker (w/ jake roberts) def. bray wyatt (w/ wyatt family)

Yer yer psikolojik savaşın da ağır bastığı bir maç izliyoruz. İki ismin de galibiyete çok yaklaştığı yerler olsa dahi bir türlü sonuç gelmiyor. Maçın sonunda Family'nin de net bir yardımıyla Wyatt üstün durumda ve rakibini Sister Abigail'a alıyor fakat arena birden karanlığa bürünüyor...


Karrion-Kross-Scarlett-NXT-645x369.png


Ekran kararıyor ve Karrion Kross ile Scarlett'ı görüyoruz ekrandan. Wyatt'ın ilk ayakta 1-0 öne geçtiğini söylüyor, beni aileni kullanarak gafil avlamayı başardın diyor. Ama Kross bitti demeden hiçbir şey bitmezmiş. Daha bu savaşın ikinci ayağı varmış, daha hiçbir şey sona ermemiş. Basit bir aile saadeti ve maç sonucuyla bu iş bitmeyecekmiş. Yakın geçmişte bu yaşananları unutmayacakmış Kross. Çünkü geçmiş böyleymiş, bir arşiv gibiymiş ve insanın karşısına her zaman çıkarmış. Wyatt ile bu noktada zıtlaşıyorlarmış işte. Üstelik Kross'un argümanını ispatlaması oldukça basitmiş.

073_SD_04102020EJ_02939-cd664306f15fd979668654b7f8b0c23a2-1024x577.jpg
bray-wyatt-crying.gif


Kross elindekini kaldırıyor. BU RAMBLING RABBIT! FIEND DÖNEMİNDEN KALAN O MEŞHUR OYUNCAK! Wyatt, Rambling Rabbit'i gördüğü gibi resmen kafayı yiyor! Onu görmek psikolojisine pek iyi gelmedi gibi... Wyatt resmen kafayı yiyor ve iki eliyle başına baskı uyguluyor, başına giren ağrı yüzünden gözyaşları da damlıyor! Kross oyunun yeni başladığını söylüyor. Bu hikayedeki tavşan, kaplumbağayı (Wyatt) utancından evine hapsedecekmiş. Kross pis pis kahkaha atarken ekran kapanıyor ve arena normale dönüyor. Kruger ve Rotunda da adeta donakalıyorlar olanlardan sonra, elden ayaktan kesiliyorlar! Wyatt hala aynı durumdayken Breakker ayaklanıp onun kafasına Knee Strike'ı koyuyor! Wyatt bu darbenin etkisiyle iplere de çarparak ayaklanıyor ve Breakker'dan Spear! Breakker tuşa gidiyor ve maçı sonuçlandırıyor! Bron Breakker resmen inanılmaz olaylara şahitlik ettiğimiz bu maçtan galip olarak sıyrılmayı başarıyor ve LITS main eventine gidiyor! Breakker, Roberts ile galibiyeti kutlarken şov sona eriyor.

bron-breakker-defeated-robert-roode-wwe-photo-16480221834x3.jpg
 

Styles Clash

This Is The Way
Katılım
3 Tem 2023
Konular
85
Mesajlar
3,808
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
370
Konum
Mandalore
Ospreay'in açılış konuşmasını beğendim. Jake Roberts'ın içine ise @Nature Boy kaçmış. Wyatt ise @Sepultura mantığında zaten Windham Rotunda'dan fazla Özgür ağabey Bray Wyatt olarak sahne aldı. Bu karanlık mevzulara aklım çok ermese de Ospreay vs Wyatt'ın 2014 model Bryan vs Wyatt gibi olmasını bekliyorum.

8 kişilik takım maçını ise gerçek adamlar almış tebrik ederiz. Gauntlet türünü ise beğendim. Buradan GVY sağ çıkar.

Giulia'yı tebrik ederim cidden iddialı bir giriş yapmış oldu.

Ciampa mentali nasıl toparlayacak bakalım. Gözüne bir yem kestirip ondan hıncını çıkartarak rüştünü ortaya koyabilir. Barrett'ı ise ilginç bir hikaye bekliyor. Lucky ağabey ise isminin hakkını vermiş. Barrett vs Lucky Kid maçı bana biraz 1-2-3 Kid vs Razor Ramon maçını anımsattı.

Eddie Kingston'ı aslında Low Ki yerine LAX'e alacaktım ama çok feci kaptırdık ilk pickten hem de kariyerinde başarılar.

ZSJR bu bebeyi yenmiş. JJ ise ağlamak yerine daha çok çalışmalı. EWC kurtlar sofrası çünkü.

Hiromu'yu tebrik ederim.

Scurll ile Barrett'ın bir şekilde yollarının kesişeceği kanaatindeyim.

Görmek istediğimiz Kross bu. Hem güçlü hem de akıl oyunları oynayan birisi. Ospreay'in hikayesi ise daha çok Braon Breaker'a doğru kaydı. Wyatt ile sonradan yolu kesişir. Kross vs Wyatt ilginç olacaktır. Karrion Kross ismi yerine Killer Kross ismi daha karanlık bir hava verebilirdi ama tercihe saygı duyarım.

Ospreay vs Breaker ise iki genç dinamik isimler. Şirketin mentalitesini iyi yansıtan cinsten diyebilirim. Ben Eddie Kingston'ı Franchise yerine ana kemere oynatırdım ama muhtemelen kazanacağı bir savaşa girsin istedin şimdilik.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
EWC: Line In The Sand 2023

Tarih:
13 Ağustos 2023, Pazar
Yer: Portland, Oregon
Mekan: Hillsboro Stadium (7,600 capacity)

***

Maç Kartı

Will_Ospreay4.jpg
bron_breakker.png


EWC World Championship
Will Ospreay vs. Bron Breakker


Claudio_Castagnoli2.jpg
Eddie_Kingston2.jpg
Lucky_Kid2.jpg
Hiromu_Takahashi2.jpg
Matty_Wahlberg2.jpg
Rickey_Shane_Page.jpg


Ladder Match for EWC Franchise Championship
Claudio Castagnoli vs. Eddie Kingston vs. Lucky Kid vs. Hiromu Takahashi vs. Grayson Waller vs. Rickey Shane Page

Karl_Anderson2.jpg
John_Klinger2.jpg
James_Drake.jpg
Zack_Gibson.jpg
Lewis_Howley.jpg
Sam_Stoker.jpg


Todd_Smith2.jpg
Raymond_Rowe4.jpg


Gaunlet Match for EWC Tag Team Championship
The Club vs. Grizzled Young Veterans vs. Pretty Deadly vs. War Machine


Giulia.jpg
Shayna_Baszler.jpg


EWC Women's Championship
Giulia vs. Shayna Baszler


Windham_Rotunda05.jpg
Kevin_Kross.jpg


Singles Match
Bray Wyatt (w/ Taylor Rotunda & Leo Kruger) vs. Killer Kross (w/ Scarlett Bordeaux)
 
Son düzenleme:
Katılım
2 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
505
Beğeni sayısı
149
PG Nakit
0
Konum
Varşova
EWC: Line In The Sand 2023

Tarih:
13 Ağustos 2023, Pazar
Yer: Portland, Oregon
Mekan: Hillsboro Stadium (7,600 capacity)

***

Maç Kartı

Will_Ospreay4.jpg
bron_breakker.png


EWC World Championship
Will Ospreay vs. Bron Breakker


Claudio_Castagnoli2.jpg
Eddie_Kingston2.jpg
Lucky_Kid2.jpg
Hiromu_Takahashi2.jpg


Ladder Match for EWC Franchise Championship
Claudio Castagnoli vs. Eddie Kingston vs. Lucky Kid vs. Hiromu Takahashi vs. ??? vs. ???

Karl_Anderson2.jpg
John_Klinger2.jpg
James_Drake.jpg
Zack_Gibson.jpg
Lewis_Howley.jpg
Sam_Stoker.jpg


Todd_Smith2.jpg
Raymond_Rowe4.jpg


Gaunlet Match for EWC Tag Team Championship
The Club vs. Grizzled Young Veterans vs. Pretty Deadly vs. War Machine
Kartın kalitesi halis mi? Ospreay saflarında yerimizi alalım.
 

Shiniest Wizard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
9 Tem 2023
Konular
1
Mesajlar
42
Beğeni sayısı
33
PG Nakit
0
Açılışta konuşan herkes çok iyi konuşmuş. Wyatt şirketin ağır ağabeyliğini yapmaya devam edip güzel sonlandırmış segmenti. Bakalım açılıştakilerin arasında neler olacak gelecek haftalarda. Tag Team maçının kazanları harika. Gallows ve Anderson'ın sonuna kadar destekçisiyiz tt divizyonunda. Kemerlerin sahiplerini bulması için ben de Gauntlet maçı yapmayı düşünüyordum. İzlemesi zevkli olacak o açıdan. Giulia abla hakkında pek bir bilgim yok. Fakat sağlam bir giriş yapmış ortama. Ciampa abimin yolu açık olsun. Lucy Kid bir galibiyet daha almayı başarmış. Maçtan sonra Barrett'la konuşan gizemli adam merak ettirdi. Bakalım altından neler çıkacak. Jason Jordan'ın maçı kaybediş şekline patladım. Kesinlikle şirketteki favori çarım. Takahashi pek zorlanmamış. Main Event'te Kross'un etkili bir şekilde maça dahil olması güzel. Fiend döneminden kalan oyuncağın da kullanılması feudu güzel bir yere götürmüş. İkilinin arasındaki feud şu an ilgimi en çok çeken diyebilirim. Bron'un üst tura çıkmasına da ayır sevindim. Win-win şeklinde geçen bir main event olmuş. Ellerine sağlık.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
1 1
ewc_logo.png

exclusive wrestling corporation presents...

august 2nd 2023, wednesday
magnificence #4
portland, oregon // viking pavilion


magnificence_userbar.png


Screenshot_2021-04-28-jj-jpg-WEBP-Image-1000-C397-600-pixels.png


Şovu Jason Jordan açıyor. Kendisinin geçen haftaki ZSJ maçında yaşadıklarını hatırlıyoruz o ringe gelirken. Jason Jordan mikrofon alıyor bir tane. Ama tek bir kelime dahi etmiyor. Öylece susup kalıyor Jordan, ifadesiz bir şekilde ve şuursuzca bakakalıyor. 1-2 dakika kadar sürüyor bu durum. Jordan ringin köşesine doğru ilerliyor şimdi. Oraya doğru oturuyor ve ellerini başının üzerine koyuyor. Kafası istemsizce sallanıyor, tek bir noktaya kilitlenmiş bir biçimde kalıyor öylece. Hafif hafif kafasını doğrultmaya çalışıyor Jordan. Mikrofonu hala elinde, mikrofonu ağzına götürüyor yavaş yavaş ve ağzından şu sözler dökülüyor:

"i am rejected... rejected jason jordan..."

Mikrofon Jordan'ın elinden kendiliğinden düşüyor, Jordan az önceki haline geri dönüyor ve hiçbir şey söylememeye devam ediyor. Segment öylece sona eriyor.

**

Kameralarımız arka alanda. Kurt Angle'ın ofisindeyiz. Angle bu olanları TV'den takip ediyormuş. Hayli endişeli bir durumda görüyoruz kendisini. Ayağa kalkıp kafasını kaşıyarak volta atıyor, ben kendimi bu işten nasıl ayıklayacağım diye söyleniyor kendi kendine. Açığa çıkmaması gereken şeyler başına bela olmamalıymış Angle'ın. Angle'ın volta atışını görürken kameralarımız ringde.

magnificence_userbar.png


Matty_Wahlberg2.jpg
Pete_Dunne.jpg


franchise championship qualifying match
grayson waller def. pete dunne (w/ sheamus & ridge holland)

Keyifli bir açılış aksiyonu izliyoruz. Pete Dunne yer yer galibiyete yaklaşmış olsa da bunu başaramıyor. Waller kenardaki Sheamus ve Holland'ı hakemi kandırarak kenardan kovdurmayı başarıyor. Maçı da Rolling Thunder Stunner ile koparmayı biliyor ve merdiven maçına adını yazdıran 5. isim olmayı biliyor Waller.


Kameralar arka alanda. Merdiven maçı katılımcılarından olan Lucky Kid'in bu maçı TV'den takip ettiğini görüyoruz. Lucky Kid şovu izlerken yanına gelen isim Claudio Castagnoli! Claudio tepeden bakan bir görüntüyle Lucky Kid'in omzuna elini koyuyor, rakip analizi yapmasının takdire şayan olduğunu söylüyor. Lucky Kid, "O eli çek bi hele emmoğlu" diyor Claudio'ya. Claudio da bi anlık dumur oluyor ve emmoğlu ne a yapıyor Lucky Kid'e. Lucky Kid boşver anlamazsın diyor Claudio'ya. Ardından rakibini analiz etmenin kendisinin bir alışkanlığı olduğunu dile getiriyor, bunu haftaya gerçekleşecek tag team maçında da yapacakmış, en çok da takım arkadaşım olan seni inceleyeceğim diyor Claudio'ya. Claudio da gülümsüyor ve o zaman başarılar deyip elini uzatıyor. Lucky Kid elini sıkıyor Claudio'nun.

magnificence_userbar.png


Screen_Shot_2022_01_27_at_9.24.29_AM.0.png


Ringdeyiz. Britt Baker geliyor ve bir mikrofon alıp söze giriyor. Şirkette şu an birçok şeyin rayına oturduğundan, her şeyin belirlendiğinden bahsediyor. Ama kadınlar divizyonunda hala bir muamma mevcutmuş. Kadınlar Şampiyonluğu ile alakalı hiçbir şey kesin değilmiş ve bu durumdan memnun değilmiş. Hedefi EWC nezdinde kadın güreşinde farklı bir çığır açmakmış, bunu ondan daha iyi yapabilecek kimse yokmuş çünkü. O showmaker bir kişilikmiş çünkü ve EWC böyle bir şeye sahip olduğu için şanslı hissetmek yerine bu divizyonla birlikte Baker'ı da kenara itiyormuş. Baker buna izin vermeyecekmiş. Derken onun lafını bölen isim Shayna Baszler oluyor. Baszler kendisinin açılış şovunda gayet de süre aldığından bahsetsin, Tay Conti'yi aşağı yatırmış ve gerekeni yapmış. Britt Baker'ın süre almama sebebi bahsettiği boş boş muhabbetlerden değil vasıfsızlığından geliyormuş. Baker bunları duyunca gülümsüyor ve Shayna'ya şu sıfatına bak diyor. EWC, kadınlar divizyonunu şahlandırmak için bir yüz kullanacak olsa seni mi kullanır, tabii ki beni kullanacak yapıyor Shayna'ya. Shayna bayağı sinirleniyor bu lafları duyunca ve Baker'ın üzerine yürüyor, Baker hafif hafif geri gidip ellerini kaldırıyor ve pis pis gülümsüyor. Bu sırada Kurt Angle'ın müziği duyuluyor. Britt Baker ilk başta söylediklerinde kısmen haklıymış, kadınlar divizyonunda bir belirsizlik hakimmiş ve bunu hala kaldıramamışlar. Ama şu an bu problemi derhal ortadan kaldıracakmış EWC yönetimi. Geçtiğimiz hafta Paige'i yenerek şirkete hızlı giriş yapan Giulia, EWC Kadınlar Şampiyonluğu adaylığına hak kazandırılmış EWC yönetimi tarafından. Kendisinin LITS'teki rakibi ise şimdi bu ringdeki isimlerin kapışmasıyla belirlenecekmiş. Yalnız bu maça üçüncü bir isim de dahil edilecekmiş, başarılar diliyor Angle ve alanı terk ediyor.

isla-dawn-entrance.gif


Angle'ın gidişinin ardından müziği duyulan isim Isla Dawn! Gecenin sıradaki maçı için ringe geliyor Dawn ve üç isim de hazır olduktan sonra maça geçiyoruz.

Shayna_Baszler.jpg
Isla_Dawn.jpg
Britt_Baker.jpg


ewc women's championship contender match
shayna baszler def. isla dawn, britt baker

Ortalama bir maç izliyoruz, Baker ile Shayna maç içerisinde zaman zaman geriliyor. Isla ise bu gerginlikten yer yer bayağı iyi faydalanıyor ve güzel de bir performans çıkarmayı başarıyor. Maç sonu Baker'a Call of the Quarters vurup tuşa gidiyor ama hakem tam 3'ü vuracakken Shayna! Isla'yı Kirifuda Clutch ile alıyor! Baker dışarı yuvarlanıyor bu sırada. Isla ise ringin ortasında yakalanıyor kilide ve ipe ulaşması imkansız! İyiden iyiye şuurunu kaybediyor Isla ve hakem onun elini üç kere kontrol ediyor, hareket yok! Zili çaldırıyor hakem ve Shayna Baszler galip olarak ilan ediliyor! Giulia'nın LITS için rakibi olmayı başarıyor bu sonuçla Shayna.


magnificence_userbar.png


Kurt-Angle-Ric-Flair.jpg
maxresdefault.jpg
7f78497494056b46-600x338.jpg


Ric Flair'ın ofisindeyiz şimdi. Ric Flair, Kurt Angle ve Kane'i toplantı halinde görüyoruz. LITS'e dair değerlendirmeler yapıyorlar. Ardından Will Ospreay'i çağırıyorlar odaya. LITS ana maçı hakkında konuşuluyor tabii ki. Ospreay'in performansına güvendiklerinden bahsediyorlar, birazdan Bron Breakker da gelecekmiş hatta buraya ve hem yüzleşme hem de bir durum değerlendirmesi yapılacakmış. Derken kapı aniden açılıyor! Fakat gelen isim Bron Breakker ya da Jake Roberts falan değil, Zack Sabre Jr.! Tiye alıcı bir şekilde toplantınızı balla bölüyorum ama konuşmam gerekenler var diyor ZSJ. Yöneticilere sesleniyor ZSJ ve sırf bir kere tuş oldu diye kendisine verilecek tüm şansların kapatılması çok sinir bozucuymuş. Kaldı ki geçen hafta rüştünü bile ispatlamış Sabre. Angle'ın gayrimeşrumsu oğlunu mahvetmiş hatta. Angle bunu duyunca ayaklanıyor ve neyden bahsediyorsun ulan delinin teki o falan diyerek sinirleniyor. ZSJ pis pis gülüyor bunu duyunca ama hemen ciddileşiyor. Bu haksızlıklardan bıktığından bahsediyor, ilk hafta tuş olmuş diye boş boş geziyormuş arka alanda ve bu bayağı ifrit ediciymiş. Ospreay bayağı ayar oluyor Sabre'nin çene çalıp durmasına ve onu dürtüp karşısına geçiyor. Madem öyle, bu gecenin ana olayında çık karşıma diyor ZSJ'e. Eğer beni yenersen bizim maça üçüncü kişi olarak dahil ol diyor! ZSJ bir süre süzüyor Ospreay'i ve teklifi makul bulduğunu söylüyor, anlaştık yapıyor Ospi'ye ve el sıkışıyor. Böylelikle gecenin ana olayı, yönetim kadrosunun önünde kesinleşmiş oluyor!

magnificence_userbar.png


Rickey_Shane_Page.jpg
Karl_Anderson2.jpg


franchise championship qualifying match
rickey shane page def. karl anderson (w/ luke gallows)

Gallows maça yer yer salça oluyor. Maçın son bölümünde bunu iyiden iyiye yapmaya başlıyor tabii. RSP tam üstün durumda fişi çekmeye çalışırken Gallows aprona çıkıyor. Onu aşağı indiren birileri var ama. War Machine! War Machine burada ve Gallows'a dalıyorlar! Bu esnada Anderson da RSP'yi savuşturup Superkick'i koyuyor ve köşeye çıkıp Diving Crossbody ile atlıyor dışarı! Ama War Machine ikilisi onu kucaklarında yakalıyor ve hiçbir müdahale yapmadan onu ringe, RSP'nin eline teslim ediyorlar! RSP, Karl'ı kaldırıyor hemen ve Snap Death Valley Driver! RSP tuşa gidip maçı kazanmayı başarıyor ve Franchise Championship maçının son katılımcısı olmayı başarıyor! RSP alanı terk ederken Pretty Deadly'nin müziği duyuluyor. Pretty Deadly bu gecenin sıradaki maçı için ringe geliyor ve War Machine de yerini alıyor. Bu esnada kendine gelen Gallows da Anderson'ı alıp götürüyor ve alanı terk ediyorlar şaşırtıcı bir şekilde.



Lewis_Howley.jpg
Sam_Stoker.jpg
Todd_Smith2.jpg
Raymond_Rowe4.jpg


gauntlet match 1st competitor assignation match
pretty deadly def. war machine

War Machine'in domine ettiği bir maç izliyoruz genel anlamda. Maç normal seyrinde ilerlerken Karl Anderson'ı girişte görüyoruz. Aksaya aksaya ringe doğru ilerliyor. Aprona çıkıyor, hakem onu uyarmaya gidiyor. Bu sırada Luke Gallows arka taraftan ringe giriyor ve Rowe'a Big Boot! Hanson hemen ringe girip Gallows'a girişiyor ama Elton Prince'ten ona Low Blow! Gallows hemen dışarı alıyor Hanson'ı ve kendisi de iniyor ringden. Anderson da oradaki kaosun bittiğini görünce aprondan iniyor ve Pretty Deadly ikilisi ringdeki Rowe'a Split Milk yapıyor! Kit Wilson tuşa gidiyor ve maçı sonuçlandırıyor! Gauntlet'e ilk sıradan giriş yapacak takım bu sonuçla birlikte War Machine oluyor. The Club da az önce yaşananların intikamını alıyor böylece.


magnificence_userbar.png


maxresdefault.jpg
5505-678x381.jpg


Bray Wyatt ve Karrion Kross olaylarıyla alakalı bir vignette izliyoruz. Bu vignette videonun ardından LITS'e Bray Wyatt vs. Karrion Kross maçı açıklanıyor! Bu duyurunun ardından main evente geçiyoruz.

magnificence_userbar.png


Zack_Sabre_Jr2.jpg
Will_Ospreay4.jpg


if zsj wins, he enters to ewc championship match
zack sabre jr. def. will ospreay

Hayli keyifli bir maç izliyoruz. İki isim de elinden geleni veriyor, RevPro yıllarının upgrade halinden bir maç izlediğimiz söylenebilir rahatlıkla. Maçta 18 dakikayı devirmişken Sabre üstünlüğü hakim. Ospi'ye Figure-four bağlamış durumda Sabre! Ospi hayli zor bir durumda!

corporate-kane.jpg
ht1jveyc15a61.jpg


Derken girişte Director of Operations Kane'i görüyoruz! Kane'in elinde bir mikrofon var ve girişten konuşmaya başlıyor. Bron Breakker & Jake Roberts'ın bu maça eklenen şartı kabul etmediğini açıklıyor Kane, yani ZSJ bu maçı kazansa bile herhangi bir title shot elde edemeyecekmiş. Böyle bir şartın kabulü için Ospreay ile birlikte Breakker'ın de görüş belirtme talebi varmış ve hal böyleyken bu şartı kabul etmeleri etik olmayacakmış. ZSJ bu sözleri duyunca resmen beyninden vurulmuşa dönüyor ve şok geçiriyor! Ospreay'e bağladığı kilidi bırakıyor ZSJ ve hışımla ringden inip Kane'in yanına gidiyor. Böyle bir saçmalık olamaz, ben de bunu kabul etmiyorum falan diyor. Kane ise yapılacak bir şey olmadığını söylüyor Sabre'a. Sabre sinirle iyice dibine giriyor Kane'in. Kane aniden boğazlıyor Sabre'ı! Kane boğazlıyor Sabre'ı ve bunu gören hakem zili çaldırıyor! ZSJ tam count-out olacakken bu hamleyle maçı kazanıyor! Ama hiçbir şeye faydası yok tabii, maçtaki stipulation kalktı zira... Kane de bir anlık statüsünün farkına varıp ZSJ'i bırakıyor.


RPWsabre.png


ZSJ sinirle Kane'e orta parmak gösterip sinirli bir şekilde orayı terk ediyor. Kane onun arkasından sinirle bakarken birden ring karışıyor! Bron Breakker burada çünkü! Ayaklanan ve olanları algılamaya çalışan Ospreay'e Spear'ı koyuyor Bron Breakker! Ospreay yerle bir oluyor! Jake Roberts, Breakker'ın elini kaldırıyor ve bu geceyi de Bron Breakker'ın üstünlüğüyle sonlandırıyoruz.

bron-breakker-is-next-on-the-main-roster.webp


magnificence_userbar.png


Zack-2257-1024x683.jpg


Zack Sabre Jr.'ın önünde ne varsa dağıta dağıta büyük bir sinirle arenanın dışına doğru yol aldığını görüyoruz. Küfürler savuşturuyor üstelik o sinirle. Sabre arenadan çıkıp arabasına biniyor ve arenayı terk ediyor.

dunyanin-en-pahali-limuzinleri-1024x683.jpg


Ama Sabre'ın yolunu kesen bir limuzin var! Bu limuzin ise boylu boyunca Britanya bayraklarıyla kaplı! Limuzinden birkaç kişi inip Sabre'ı arabasından indiriyor ve zorla limuzine bindiriyorlar! Sabre bu esnada küfürler savuşturuyor ama nafile. Britanya bayrağıyla kaplı bu limuzin Sabre'ı da alıp alanı terk ediyor ve şov bu görüntülerle sona eriyor.
 
Son düzenleme:
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,791
Beğeni sayısı
1,142
PG Nakit
730
Bir süre uzak kaldık BAB işinden, hemen yorumlara geçelim iki şov biriktirmişiz. 3. şovun girişi baya iyi olmuş. Ana kemer potasının açmasını beğendim şovu, 8 kişilik takım maçına yorum yok. Ortalık karışsın maçı gibi duruyor, karışmışta zaten. Kazananlar da tatmin etti beni, bu ekipten Club tarafındayız gibi. Paige'in promodan sonra yenilmesini beklemiyordum, benim için şaşırtıcı oldu orası biraz ama karşıdaki yavruyu tanımadığımızdan da olabilir. O da sağlam bir debut yapmış, kadınlar kemeri için adaylardan birisi olacak gibi duruyor. Ciampa ağabeyin durumuna iç acıdı feci şekilde. Ben stablelara inanılmaz yakıştırıyorum Ciampa'yı burada da kendisini öyle bir şeyin içinde bulabileceğini düşünüyorum niyeyse. Lucky Kid'in dandik paketten çıkarttığı win mahvetti. Barrett alır bu maçı demiştim kesin ama Barrett hakkında farklı planlar olduğu belli oldu maçın sonunda. Şirkette British Stable kurulacak galiba, valla kimler ne yapacak merak ediyoruz baya. Eddie Kingston BABA. Kendine yakışır promoyu kesmiş kaçmış. Şirketteki favori adamlarımızdan. Jason Jordan... bu herifin hikaye nereye gidecek, ne olacak şirkete dair en merak ettiğim şey bu. Baya incelikli bir şey yazılıyor Jordan'a, şirketin sıradaki şampiyonlardan birisi olabileceğini düşünüyorum bir şekilde. Maça yorum yok ya, japonlardan birisi kazanmış deyip geçelim. Scurll'a atılan zarfta Barrett'a atılan zarftan gibi geldi, anlayana. Bu maçı Bron'un kazanmasını hiç beklemiyordum ama yine sonundaki olaylar ağzı açık bıraktı. Çok iyi düşünülmüş hem Karrion vs. Wyatt hem de Rambling Rabbit işi vallahi eline sağlık Doğan şimdiye kadar okuduğum şovlardan en keyif aldığım şov bu oldu. Güreş dışında bir ağırlıkta ilerlemesi şirketin (ring dışı senaryoların fazlalığı) okurken çok keyif veriyor. Diğer şova geçelim hemen.

JASON JORDAN... AĞLATTIN BE OĞLUŞUM. Belli oldu bu çocuk Kurt Angle'a ZORLU gelecek. Emin Cahit gibi soytarıların düşmanı Grayson Waller'ı tebrik ederim. Lucky Kid ile CC arasındaki tatlı-sertte hoşumuza gitti ama TÜRK nerede biz oradayız hacı. Isla Dawn'ı tanımıyorum ama etkileyici bir giriş yapmış ablamız ama o da galibiyeti çıkaramamış, yapmayın sunu ablalar be. Shayna koymuş tokadı, muhtemelen kemeri de alır diye düşünüyorum. Lan bu ZSJ bize EDS'yi hatırlattı derim ama partta kafa yine Angle-Jordan işinde kaldı. Abi bu adam kim yaaaa. Karl Anderson ağabeye çakış hoşumuza gitmedi. Pretty Deadly'de almış maçı, War Machine ağabeyler şamar oğlanlığına devam. Main Eventte yine ZSJ ağabeye bir ayar çekilmiş. Bu işi anca bu sondaki EKİP temizler abi diyerek PPV'yi beklemeye başlıyoruz muhtemelen stable gözükür bu PPV'de. Eline sağlık Doğan tekrardan, çok iyi şov olmuş.
 
Üst
Click here to login using your socials account