2.SEZON/ BÖLÜM 3
Wrestlemania 23'ün Ardından...
Wrestlemania 23, RockyJ için unutulmaz bir gece olmuş, ancak sonuç RockyJ’in istediği gibi bitmemiştir. Edge’e karşı yaşadığı mağlubiyet, onu derinden sarsmıştır. Maçın ardından RockyJ, hem mental hem de fiziksel olarak yeniden toparlanmak için Florida’ya döner. Burada yaşadığı olaylar ve yüzleşmeler onu daha da motive eder. RockyJ, kariyerinde yeni bir sayfa açmaya karar verir ve hedefini belirler: United States Championship.
***NOT: RockyJ, Wrestlemania sonrasında bitirici hareketi olan X-Factor'un adını Rocky Slam ile değiştirmiştir"""
Wrestlemania 23 Sonrası Raw'da RockyJ'in Geri Dönüşü
RockyJ: (Mikrofonu sıkıca tutarak) Wrestlemania'da hepinizin önünde büyük bir savaş verdim. Ama ne yazık ki, o gece istediğim sonucu alamadım. Bu benim için büyük bir hayal kırıklığıydı. O ringdeki her saniyeyi, her darbeyi tekrar tekrar düşündüm. Acıyı hissettim, yenilgiyi kabullenmek zorunda kaldım. Ancak… bu beni yıkmadı. Beni daha da güçlendirdi!
[Seyirciler RockyJ’e destek vermek için tezahürat yapar. RockyJ, bir süre duraksadıktan sonra kararlı bir tonda konuşmasına devam eder.]
RockyJ: (Kuvvetle) Bu yenilgi, RockyJ'in sonu değil. Aksine, yeni bir başlangıç! Hayatım boyunca mücadele ettim, zorluklara karşı hep dimdik durdum. Şimdi, kariyerimde yeni bir hedef belirledim. United States Championship! Bu kemeri kazanmak, kariyerimde yeni bir sayfa açmak için buradayım. Ve hiç kimse, hiçbir engel beni bu yoldan alıkoyamayacak!
[RockyJ’in sözleri arenadaki atmosferi alevlendirir. Hayranlarının coşkusu artarken, RockyJ mikrofonu bırakır ve hayranlarına selam verir. Ancak bu sırada mevcut United States Şampiyonu MVP’nin müziği çalar. MVP, elinde kemeriyle ringe doğru ilerler ve kendinden emin bir şekilde mikrofonu alır.]
MVP: (Gülümseyerek) RockyJ, seni gerçekten takdir ediyorum. Wrestlemania’da yaşadığın yenilgiye rağmen buradasın ve hala savaşmaya hazırsın. Ancak sana bir şeyi hatırlatmam gerekiyor. Bu kemer (elindeki kemeri havaya kaldırır), kolayca kazanılabilecek bir ödül değil. United States Championship, sadece gücü değil, aynı zamanda zekayı ve stratejiyi de gerektirir. Ben bu kemeri kazandım ve taşımaya devam ediyorum çünkü bu işin kitabını yazdım.
RockyJ: (Soğukkanlılıkla) MVP, senin ne kadar zeki olduğunu ya da stratejilerini ne kadar iyi kullandığını biliyorum. Ancak bir şeyi unutuyorsun. Ben sadece güçle değil, kalbimle ve inancımla da savaşıyorum. Bu kemer için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Senin karşısında duracağım ve bu kemeri almak için elimden geleni yapacağım.
MVP: (Alaycı bir şekilde) RockyJ, ringde kalp ya da inanç seni bir yere kadar taşır. Ben ise bu oyunun her yönünü biliyorum. Senin kararlılığın beni etkileyebilir, ama sonuç değişmeyecek. Çünkü senin bu yolda karşılaşacağın her engel benim eserim olacak. Hazırlıklı ol, RockyJ. Seni zorlu bir yol bekliyor!
Zorlu Yolda İlk Engel – William Regal ile Karşılaşma
RockyJ, Wrestlemania 23 sonrası belirlediği hedef doğrultusunda ilk büyük sınavını vermek üzeredir. William Regal, WWE'de saygı duyulan bir veteran, teknik güreşin usta isimlerinden biri olarak bilinir. Regal'in ring içi zekası ve stratejik hamleleri, RockyJ'in kararlılığını ciddi anlamda test edecektir.
Raw’da gece, RockyJ’in William Regal ile yapacağı maça geldiğinde, arenada heyecan doruktadır. RockyJ, ringe kararlı bir şekilde yürürken, hayranlarının coşkulu tezahüratları yankılanır. Regal ise sakin, ama bir o kadar da kendinden emin bir ifadeyle ringe gelir. Maçın hakemi iki güreşçiyi kontrol eder ve zil çalar.
[Zil çaldığında iki güreşçi ringin ortasında karşı karşıya gelir. RockyJ’in yüzündeki ciddiyet, Regal’in deneyimle dolu bakışlarıyla çarpışır.]
William Regal: (Sinsice gülümseyerek) RockyJ, senin gibi birçok hevesli güreşçi gördüm. Zorluklarla başa çıkabildiklerini sandılar, ama her seferinde zekamın karşısında düştüler. Şimdi senin sırrını çözme zamanı.
RockyJ: (Kararlılıkla) Regal, ben senin stratejilerini biliyorum. Ama unuttuğun bir şey var; seni daha önce yendim ve yeniden yeneceğim.
Maç başladığında Regal, RockyJ’in hızını ve gücünü savuşturmak için teknik yeteneklerini kullanır. Regal, sık sık RockyJ’in kollarını ve bacaklarını hedef alarak onu yavaşlatmaya çalışır. RockyJ, Regal’in bu stratejik saldırılarına karşı direnç gösterir, ancak Regal’in teknik becerileri RockyJ’i zora sokar.
Regal, RockyJ’i köşeye sıkıştırır ve ona birkaç sert dirsek darbesi indirir. Ardından, Regal RockyJ’in kolunu yakalar ve onu bir
Armbar (Kol kilidi) ile yere serer. RockyJ acı içinde kıvranırken, Regal’in yüzünde kendinden emin bir gülümseme belirir.
William Regal: (Alaycı bir tonla) Gördüğün gibi RockyJ, bu oyunun kuralları bende. Tek bir yanlış hareket, senin sonun olabilir.
RockyJ: (Acıya rağmen kararlılıkla) Bu kadar kolay pes etmeyeceğim!
RockyJ, büyük bir çaba göstererek Regal’in kilidinden kurtulmayı başarır ve bir geri dönüş hareketiyle Regal’i yere serer. Seyirciler, RockyJ’in bu direnişine coşkuyla tepki verir. RockyJ, Regal’e karşı gücünü ve hızını kullanarak birkaç sert hareket yapar. Regal’i
Snap Suplex ile yere serdikten sonra, hemen bir
Running Clothesline ile onu tekrar yere indirir.
Regal, RockyJ’in artan temposu karşısında kısa bir süre sendeleyip toparlanır, ancak deneyimi sayesinde maçın kontrolünü tekrar ele alır. RockyJ’i tuzağa çekerek bir
European Uppercut ile RockyJ’in momentumunu keser. Regal, fırsattan yararlanarak RockyJ’i köşeye sıkıştırır ve onu sert bir şekilde köşeye çarptırır.
Ancak Regal, bu noktada daha fazla zorlanacağını anlar ve klasik hilelerinden birini denemeye karar verir. Hakemin görmediği bir anda, elini çorabına götürüp küçük bir metal nesne çıkarır. RockyJ’e saldırmaya hazırlandığı sırada hakem araya girer ve Regal’in hilesini fark eder. Hakem, Regal’e sert bir uyarı verir ve elindeki metal nesneyi dışarı atar.
William Regal: (Hırçın bir tonda) Bu sadece bir başlangıç, RockyJ. Daha işim bitmedi!
Bu uyarıdan sonra, Regal’in zihni karışmış ve dikkati dağılmıştır. RockyJ bu anı fırsat bilir ve tüm gücüyle geri döner. Regal, RockyJ’i yakalamaya çalışır ancak RockyJ’in hızı ve kararlılığı karşısında başarılı olamaz. RockyJ, Regal’e karşı birkaç sert darbe vurduktan sonra, onu ringin ortasına çeker.
Seyirciler tezahürat yaparken RockyJ, Regal’i kaldırır ve finisher hareketi olan
Rocky Slam için hazırlığa başlar. Regal karşı koyar ve RockyJ'i iplere atmaya karar verir. RockyJ bundan kurtulur ve Regal'i iplere doğru atar. Regal ring iplerine doğru giderken hakemle çarpışır. Bunu fırsat bilen RockyJ Regal'e spear ile saldırır. Regal ringin ortasında hareketsiz yatarken, RockyJ hızlıca üzerine kapanır ve hakem saymaya başlar.
Hakem: 1… 2… 3!
[Zil çalar, RockyJ galip gelir. Hakem, RockyJ’in elini kaldırır ve arenadaki seyirciler zaferini coşkuyla kutlar.]
RockyJ: (Yorgun ama zaferle dolu bir sesle) Bu sadece bir başlangıç! United States Championship’e giden yolda bir adım daha attım!
[RockyJ’in zaferi, onun United States Championship’e giden yolculuğunda önemli bir dönüm noktasıdır. William Regal gibi zorlu bir rakibi yenmek, RockyJ’in hem seyirciler hem de WWE yönetimi tarafından ciddiye alınan bir güreşçi olduğunu kanıtlar. Bu zafer, onun yoluna çıkan diğer engelleri aşma konusundaki kararlılığını da pekiştirir.]
Vahşetin Karşısında – Umaga ile Zorlu Maç
William Regal’e karşı kazandığı galibiyetin ardından, RockyJ'in United States Championship yolundaki ikinci büyük engeli belirir: Umaga. Umaga, WWE'nin en vahşi ve yıkıcı güçlerinden biri olarak bilinir. Rakiplerini acımasızca ezip geçen bu Samoalı savaşçı, RockyJ'in gücünü ve cesaretini ciddi anlamda sınayacaktır.
Maçın Öncesi – Umaga'nın Tehdidi
Raw'da bir hafta sonra, RockyJ ringde seyircilere hitap ederken, Umaga’nın menajeri Armando Alejandro Estrada, RockyJ’i keser. Estrada, elinde puro ve mikrofonla ringe gelirken, RockyJ ona meydan okumak için bekler.
Armando Alejandro Estrada: (Sinsice gülümseyerek) RockyJ, seni tebrik etmeliyim! Regal gibi birini yenmek kolay iş değil. Ancak sıradaki rakibin, karşısında olduğun her şeyin ötesinde bir güç. Umaga, seni yok etmeye geliyor!
[Bu sırada Umaga’nın müziği çalar ve dev Samoalı ringe doğru ilerler. RockyJ, gözünü kırpmadan Umaga’yı izler.]
RockyJ: (Kararlılıkla) Umaga, kim olursa olsun, karşıma çıkan her engeli aşarım. Bu senin vahşetinle mi olacak? Hiç fark etmez! Ben buradayım ve savaşa hazırım!
Zil çaldığında RockyJ ve Umaga, ringin ortasında karşı karşıya gelir. Umaga'nın vahşi bakışları ve RockyJ’in kararlılığı arenada gerilimi tırmandırır. Umaga, RockyJ’e doğru hızla saldırır ve onu ringin bir köşesine sıkıştırarak güçlü darbeler indirir.
[Umaga, RockyJ’i yakalayıp köşeye fırlatır. RockyJ köşeye çarptığında tüm vücudu sarsılır. Umaga, onu adeta bir av gibi yakalamak için üzerine yürür.]
Armando Alejandro Estrada: (Dışarıdan bağırarak) Hadi, Umaga! Onu ez!
Umaga, RockyJ’e doğru koşarak geleneksel
Samoan Wrecking Ball hareketi ile onu köşeye sıkıştırır. RockyJ, Umaga’nın gücü karşısında sendelemeye başlar. Seyirciler, RockyJ’in zorlu bir durumla karşı karşıya olduğunu hisseder ve destek vermek için tezahürat yaparlar.
RockyJ, Umaga’nın sert darbelerine rağmen pes etmez. Umaga’nın saldırılarından birinde, RockyJ son anda köşeden kaçınarak Umaga’nın direğe çarpmasını sağlar. Bu hamle, RockyJ’e biraz zaman kazandırır ve hızını toparlamasını sağlar. Umaga’nın ağır saldırılarından sonra RockyJ, hızını kullanarak rakibini şaşırtır ve bir
Dropkick ile Umaga’yı yere serer.
RockyJ: (Kendi kendine kararlı bir şekilde) Hadi, Rocky! Bu adamı devirmek için her şeyini koy ortaya!
RockyJ, Umaga'nın yere serildiği anda hızını kullanarak ona ardı ardına darbeler indirmeye çalışır. Ancak Umaga, inanılmaz bir güçle ayağa kalkar ve RockyJ’i yakalayarak sert bir
Samoan Drop ile yere indirir. RockyJ, acı içinde kıvranırken Umaga tekrar saldırıya geçer.
Umaga, RockyJ’i köşeye çeker ve onu yıkıcı
Samoan Spike hareketi ile bitirmek için hazırlığa başlar. Armando Alejandro Estrada, dışarıdan zaferin yakın olduğunu hisseder ve coşkuyla Umaga’yı teşvik eder. Ancak RockyJ, son anda Umaga’nın elini yakalayarak
Samoan Spike’dan kurtulur ve ani bir hareketle
DDT yaparak Umaga’yı ringin ortasına serer.
RockyJ, bu fırsatı değerlendirerek hızla köşeye çıkar ve Umaga’nın kalkmasını bekler. Seyirciler nefeslerini tutarken, RockyJ tam anlamıyla doğru anı kollar. Umaga, ayağa kalkar kalkmaz RockyJ, yüksekten bir
Flying Clothesline ile Umaga’ya çarpar ve onu tekrar yere serer.
Ancak Umaga hala pes etmez. Ayağa kalkmaya çalıştığında RockyJ, son bir güçle onun üstüne atılır ve finisher hareketi olan
Rocky Slam için Umaga’yı havaya kaldırır. Umaga’nın ağırlığı ve direnci RockyJ’i zorlar, ama RockyJ tüm gücüyle Umaga’yı yere çarpar. Umaga ringin ortasında hareketsiz kalır.
[Hakem yere kapanır ve saymaya başlar. Seyirciler bu anı heyecanla izler.]
[Zil çalar ve RockyJ galip gelir. Umaga gibi dev bir rakibi yenmenin getirdiği yorgunluk, RockyJ’in yüzünde belirse de, zaferin verdiği gurur hepsini gölgede bırakır.]
RockyJ: (Yorgun ama zafer dolu bir sesle) Kimse beni bu yoldan döndüremez. Bir hedefim var ve her adımda daha da yaklaşıyorum!
[RockyJ, ringin köşesine çıkarak zaferini hayranlarıyla kutlar. Umaga gibi yıkıcı bir güreşçiyi yenmek, RockyJ'in sadece fiziksel gücünü değil, aynı zamanda zorluklarla başa çıkma yeteneğini de gösterir. Bu zafer, onun United States Championship yolundaki kararlılığını pekiştirir ve bir sonraki büyük adıma hazırlık niteliği taşır.]
Cehennemin Kapıları – Kane ile Korkutucu Mücadele
Umaga gibi devasa bir gücü alt eden RockyJ, United States Championship yolundaki bir sonraki engelle yüzleşmek zorundadır: Kane. WWE’nin en korkutucu figürlerinden biri olan "Big Red Machine" lakaplı Kane, cehennemden çıkmış gibi görünen bir güreşçidir. Kane’in karanlık geçmişi, onun ringdeki acımasızlığı ve gücüyle birleşince, RockyJ için bu maç tam anlamıyla bir kabusa dönüşme potansiyeli taşır. Backlash şovunda ikili ringe çıkmaya hazırdır.
Kane'in müziği, arenada yankılanır ve seyirciler korkuyla bakışlarını ringe çevirir. Kane, ringe doğru yavaş adımlarla ilerlerken, RockyJ soğukkanlılığını korumaya çalışır.
[Kane ringe girer ve kırmızı ışıklar altında RockyJ’e doğru yavaşça yürür.]
Kane: (Derin ve ürkütücü bir sesle) RockyJ... Cehenneme hoş geldin. Bugün buradan sağ çıkabileceğini düşünüyorsan, yanılıyorsun.
RockyJ: (Alaycı ama gergin bir tavırla) Uuuuuh.... Biliyor musun? maskeliyken daha ciddiye alınabilir birisiydin...
Zil çaldığında Kane, anında saldırıya geçer. RockyJ’e doğru hızla ilerleyip onu ringin köşesine sıkıştırarak devasa yumruklarla saldırır. Kane’in gücü ve öfkesi, RockyJ’i savunmasız bırakır. İlk dakikalarda Kane, RockyJ’e adeta nefes aldırmaz. RockyJ, Kane’in saldırılarına karşı koymaya çalışır ancak Kane’in gücü karşısında zorlanır.
[Kane, RockyJ’i havaya kaldırır ve sert bir şekilde yere çarpar. Ring sarsılır ve RockyJ acıyla kıvranır.]
Kane: (Kendi kendine alaycı bir şekilde) Bu mu benim rakibim? Daha fazla dayanacağını sanıyordum.
Kane, RockyJ’in üzerine yürüyerek onu
Chokeslam için hazırlar. RockyJ’in boğazını kavrayıp onu havaya kaldırmaya çalışırken, RockyJ son anda bir dirsek darbesiyle Kane’in elinden kurtulur. RockyJ, Kane’in üzerine hızla birkaç darbe indirir, ama Kane sadece bu darbeleri savuşturur.
RockyJ, Kane’i hızla ringin etrafında dolaştırarak yavaşlatmaya çalışır. Kane, ağır adımlarla RockyJ’i kovalar, ama RockyJ hızıyla ona üstünlük kurmaya başlar. RockyJ, köşeye çıkar ve Kane’e doğru bir
Flying Forearm ile atılır. Kane sendeleyerek geriye doğru adım atar, bu RockyJ için küçük ama önemli bir fırsat yaratır.
RockyJ, bu fırsatı değerlendirip Kane’i
Spinebuster ile yere serer. Kane yere yığılırken RockyJ derin bir nefes alır, ama Kane hemen toparlanarak ayağa kalkar. Kane’in direnci RockyJ’i şaşkına çevirir, ama RockyJ geri adım atmaz.
RockyJ: (İçinden) Hadi, Rocky! Onu devirmek zorundasın. Pes etmek yok!
RockyJ, Kane’e bir
Running Clothesline daha yapar ama Kane hala ayaktadır. Kane, RockyJ’i yakalayıp havaya kaldırır ve bu sefer onu başarılı bir
Chokeslam ile yere çarpar. Seyirciler nefeslerini tutarken Kane, RockyJ’in üzerine çöker.
Hakem: 1… 2…
[RockyJ, son anda omzunu kaldırarak Kane’in galip gelmesini engeller. Seyirciler büyük bir coşkuyla RockyJ’i destekler.]
Kane, RockyJ’in bu direncine sinirlenir. RockyJ’i tekrar kaldırıp bir
Tombstone Piledriver için hazırlık yapar, ama RockyJ ani bir hareketle kurtulur ve Kane’i arkasından yakalayıp bir
German Suplex ile yere serer. Kane’in kafası ringe sert bir şekilde çarpar ve bu RockyJ’e bir şans daha tanır.
RockyJ, hızla köşeye çıkar ve seyircilerin tezahüratları eşliğinde kendini havaya fırlatır. Kane kalkmaya çalışırken, RockyJ onu devasa bir Moonsault ile tekrar yere serer. Kane bir an için hareketsiz kalır, ama RockyJ bu fırsatı kaçırmaz.
ockyJ, Kane’i kaldırır ve tüm gücüyle finisher hareketi olan
Rocky Slam için hazırlık yapar. Kane’in devasa yapısına rağmen RockyJ, kararlılığı ve hayranlarının desteğiyle onu havaya kaldırır. Seyirciler çılgınca bağırırken RockyJ, Kane’i ringin ortasında yere çarpar ve hemen üzerine kapanır.
[Zil çalar, RockyJ bu korkutucu mücadeleden zaferle çıkar. Ringde zaferle ayağa kalkarken, seyirciler onun bu muazzam başarısını coşkuyla kutlar.]
RockyJ: (Nefes nefese ama zafer dolu bir sesle) Kane, cehennemden gelmiş olabilirsin, ama ben oradan geçtim ve buradayım! United States Championship’e bir adım daha yaklaştım. Hiçbir şey beni durduramaz!
[RockyJ, ringin köşesine çıkarak zaferini hayranlarıyla paylaşır. Kane gibi bir dev karşısında galip gelmek, RockyJ’in sadece gücünü değil, aynı zamanda korkularıyla yüzleşme cesaretini de gösterir. Bu zafer, RockyJ’in United States Championship yolunda ne kadar kararlı olduğunu bir kez daha kanıtlar.]