RPG No Way Out ve Road to Wrestlemania: London İle İlgili Haberler


Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
188
Mesajlar
622
Beğeni sayısı
1,520
PG Nakit
0
2i9h8ci.png


Şu anki yazar ekibinin gerçekleştirip ipleri yeni ve diri başka bir ekibe bırakacağı şov olan Wrestlemania: London için No Way Out 2024'den sonra üç haftalık şov kalmış oluyor.

No Way Out 2024 öncesi bu hafta atılacak olan promolar ve Cumartesi günü 21:00'da şovu canlı takip etmek Road to WM süreci için büyük önem taşıyor. Wrestlemania: London'a az kaldığı bu dönemde oyuncuların alacağı spotta No Way Out 2024'e göstereceği ilgi büyük rol sahibi.

No Way Out 2024 sürecine giderken gerçekleşen haftalık şovlarda bazı oyuncuların performansında görülen düşüşlerin ve aksine bazı oyunculardan gelen ekstra performansın planlanan asıl hikayede gerekirse oynama yapılarak bu şov için belirleyici hale getirildiği gibi, WM için de No Way Out 2024 ve sonrasındaki üç haftalık şov süreci belirleyici olacak. Fakat bu demek değil ki yazar ekibi her feudda takip ve promo performansını kıstas alıp oynamalar yaptı. Bazı feudlarda da hikayenin gerektirdiği şekilde bookingler yazıldı. Hep yaptığımız gibi.

Wrestlemania: London planlandığı gibi Day 1 ve Day 2 olarak gerçekleşecek. Ghosting yapan oyuncular hariç PGW rosterındaki HER güreşçi bu büyük şovda yer bulmak üzere booklanacak. Fakat alınan spotların değer ve öneminde tamamen oyuncuların No Way Out 2024'ü takip performansı belirleyici olacak. Burada "performans" yorum sayısı değil. Şova olabildiğince zaman ayırmak. Bu tür bir duyurunun bir senedir ilk kez yapılmasının sebebi oyunun bir nevi yeni yapılanma dönemine girmesinin önünde sadece 3 haftalık şov kalacak olması. Ve bu dönemden önce şovları olabildiğince aktif, kalabalık ve keyifli geçirmeye çalışmamız.

No Way Out 2024'de büyük dönüş veya debutlar söz konusu olabilir. Bunun yanında şirketin çehresi Wrestlemania: London'dan önce bu şovda tamamen değişebilir.

Cumartesi 21:00'da düğününüz varsa erteleyin.

Şova dair herhangi bir kartı duyurulmayan Seth Rollins ve Cody Rhodes'un maça çıkmasalar da bir segment ile yer alacakları bilgisi net.

Kick-Off'da gerçekleşecek olan Miz TV için konuğun Brock Lesnar olacağı bilgisi elde edildi. Fakat Chris Brookes'da gözüken isimlerden biri olabilir.

Angelico kovulabilir. No Way Out 2024'de Wes Lee'ye karşı beklenen performansı göstermezse PGW onunla devam etmeyi düşünmüyor.

• Television Şampiyonu Joe Gacy, No Way Out 2024 veya PAYBACK #36'da kesin olarak dönüşünü gerçekleştirecek. Şu anda iyileşme konusunda bayağı ilerleme kaydetti.​
 

Netuno

One & Only
Katılım
2 Tem 2023
Konular
193
Mesajlar
8,421
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Askerliği erteletemiyoruz be patron. İki gündür yoğunuz bugün de albayın kamp toplantısı çıktı başıma. Olmasa aktif olacağız da işte.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: