BAB Road To Wrestlemania- RockyJ's Journey


Sizce RockyJ, U.S. Şampiyonu olabilecek mi?

  • Evet

    Oy: 2 100.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    2

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Katılım
4 Ocak 2024
Konular
4
Mesajlar
175
Beğeni sayısı
70
PG Nakit
50
Konum
Tekirdağ
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
İKİNCİ SEZON/ BÖLÜM 2
Kişisel hayatımda yaşadığım sıkıntılardan ve yoğunluktan ötürü uzun bir ara vermiştim. Şimdi ise kaldığım yerden devam ediyorum :) Keyifli okumalar dilerim.

Rocky, Smackdown'da Batista'yı mağlup ettikten sonra Wrestlemania 23'de Edge karşısında WWE Ağır Siklet Kemeri için karşı karşıya geleceği günü bekliyordu. Kafasını bir nebze olsun dağıtabilmek için memleketi Florida'ya aile evine ziyarette bulunmaya karar verdi. Babasıyla arasının hiç iyi olmamasına rağmen o annesi ve kardeşini görmek istiyordu. İsimsiz birisi olarak ayrıldığı bu şehire kahraman olarak dönebilme duygusunu da içten içe tatmak istemişti. Sayısız iyi ve kötü hatıranın biriktiği Tampa Florida'ya Wrestlemania'dan 1 hafta önce varış yapmıştı Rocky...



T3546812-1.jpg


70 Model Chevy Chevelle arabasıyla evinin önüne geldi, derin bir nefes aldı ve zile bastı....

Annesi kapıyı açtıktan sonra büyük bir sevinçle yerinden sıçradı'


Anne: Oğlum! Seni görmek ne güzel, seni çok özledim!

RockyJ: Ben de seni özledim, anne. Wrestlemania’ya bir hafta kaldı, seni ve kardeşimi görmeden edemedim.

[RockyJ içeri girer, annesiyle sarılır ve kardeşine selam verir. Hep birlikte oturup sohbet ederler, gülüp eğlenirler. Derken, babası salona girer ve ortam bir anda sessizleşir.]

Baba:
(Soğuk bir sesle) Ne işin var burada?

RockyJ: (Ciddileşir) Baba, Wrestlemania'ya bir hafta kaldı. Geldim çünkü ailemi görmek istedim.

Baba: Aile mi? Sen, aileden mi bahsediyorsun? Senin yaptığın o aptalca şey yüzünden mi? Bu evde güreşten bahsetme!

RockyJ: (Sert bir şekilde) Güreş aptalca değil! Ben bir güreşçiyim ve bu benim hayatım!

Baba: (Öfkeyle) Hayatın mı? Güreşçi olarak hayat mı kurdun kendine? Ne kazanacaksın ki? Benim oğlumun geleceğini böyle mi mahvedeceksin?

RockyJ: (Öfkesini kontrol etmeye çalışarak) Ben kendi yolumu seçtim, baba! Başkalarının ne düşündüğü umurumda değil! Ama sen... senin oğlun olduğumu kabul edemiyorsun a.koyayım!

Baba: (Alayla) Kabul mü? Seni bir güreşçi olarak mı kabul edeceğim? Boktan bir kariyer seçtin! Hayal bile edemezsin, ne kadar utanıyorum senden!

RockyJ: (Sesi yükselir) Utanıyor musun? Senin utancın, benim başarım! Beni küçümseyerek hiçbir yere varamazsın! Ben Wrestlemania’da main event'te yer alacağım! O ringde dövüşüp, kazandığımda sana hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilim!

Baba: (Bağırarak) Başarı mı? O ringdeki her adımın beni nasıl yaraladığını bilmek istemezsin!

RockyJ: (Öfkeyle bağırır) Sen benim hiçbir şeyimi anlayamazsın! Bu hayat benim! Senin hayal kırıklıkların benim üzerimde asla yük olmayacak!

[Bir anlık sessizlik olur. RockyJ nefesini düzenlemeye çalışır.]

RockyJ:
(Daha sakin bir tonla) Wrestlemania’ya gelmek zorunda değilsin, baba. Ama orada, ben, tüm dünyaya kim olduğumu göstereceğim. Ve sen olsan da, olmasan da, ben kazanacağım!

[RockyJ, öfkeli bir bakışla babasına son kez bakar ve kapıyı çarpıp evden çıkar. Arkasında, sessiz bir ev ve geride kalan bir aile bırakır.]

Baba:
Larry düzgün bir şirkette yönetici oldu bile! Kendinden utanmalısın yalan bir işin var!

RockyJ: (Kapı önünden bağırarak) Larry'i s.keyim! Onun işini de s.keyim! Bu evi de s.keyim! Ne diye geldim ki buraya!

[RockyJ arabasına binmeden önce evin bahçesindeki eski, boş köpek kulübesini tekmeler ve kulübe kırılmanın eşiğine gelir. RockyJ arabasına binip oradan gittiğinde kulübeden ona bakan şey eski köpeğinin isim tabelasıdır. "Macho"]


[RockyJ sinirle gaza basar ve hemen telefonunu çıkarıp Rocky Johnson'ı arar. Telefon birkaç kez çalar, ardından cevap verir.]

RockyJ:
Rocky, benim! Buluşmamız lazım. Kafam karmakarışık, sana danışmam gerekiyor.

Rocky Johnson: Tabii, evlat. Tam da şu anda Dwayne burada, o da seninle konuşmak ister. Gel, senin için buradayız.

[RockyJ, Rocky Johnson’ın lüks evine gider. Kapıyı Rocky Johnson açar, onu içeri alır. Dwayne Johnson, salonda beklemektedir.]

Dwayne Johnson:
Hey, kardeşim! Seni görmek güzel. Wrestlemania’ya bir hafta kala nasıl hissediyorsun?

RockyJ: (İç çekerek) Zihnim karmakarışık, Dwayne. Babamla yine tartıştık. Hiçbir şeyden memnun değil, beni anlamıyor. Ama şimdi Wrestlemania var, en büyük maçıma çıkacağım. Sizden bir şeyler duymaya ihtiyacım var.

Rocky Johnson: Anlıyorum, oğlum. Babalar bazen anlamaz, ama senin yapman gereken tek şey kendine inanmaya devam etmek. O ringde yalnızca gücünü değil, kalbini de göstermen gerekiyor.

Dwayne Johnson: (Gülümseyerek) Evet, Rock! Senin için önemli olan bu maçı sadece kazanmak değil, aynı zamanda kim olduğunu göstermek. Seyirciler, senin inancını, azmini görmek istiyor. Unutma, milyonlarca insan seninle birlikte o ringde olacak, onların desteğini hisset. Onlara şunu sor "Do you smell what the Rocky is cooking?" Ahaha.

RockyJ: (Kararlı bir şekilde) Haklısınız. Ringde sadece kendim için değil, beni sevenler için de dövüşeceğim. Babam beni desteklemese de, bu maçı kazanıp ona ve herkese kim olduğumu kanıtlayacağım. Sonuç ne olursa olsun en iyisini ortaya çıkarmam lazım. Vince, Adam(Edge) ve bana sonucu hala söylemedi

Rocky Johnson: (Ciddi bir tonla) Wrestlemania, hayatının en büyük fırsatı olacak. Düşmanlarına karşı sadece fiziksel değil, zihinsel olarak da hazır olmalısın. Ne kadar acımasız olurlarsa olsunlar, seni asla yıldıramazlar.

Dwayne Johnson: (Destekleyici bir tonla) Ve unutma, RockyJ, her zaman bir çıkış yolu vardır. Bir dövüşçü, en zor anlarda bile bir yol bulur. Senin gücün sadece kaslarında değil, kalbinde. Wrestlemania'da bu gücü kullanacaksın.

RockyJ: (Kendine güvenle) Teşekkür ederim, Rocky, Dwayne. Bu maçı kazanmak için her şeyi yapacağım. Kimse beni durduramayacak. Wrestlemania’da tüm dünya beni tanıyacak!

Rocky Johnson: (Gülümseyerek) İşte bu! Hadi bakalım, git ve herkese kim olduğunu göster, şampiyon!

Dwayne Johnson: (Göz kırparak) RockyJ, senin için orada olacağız. Ringdeki o an, tüm hayatını değiştirebilir. Şimdi git ve kendi kaderini yaz! "Let's go Rocky!"

[RockyJ, onlardan aldığı destekle gözlerinde kararlılık ve cesaretle oradan ayrılır. Wrestlemania’da karşılaşacağı zorluklara hazırdır.]


Büyük gün gelir, seyirciler Detroit'de Ford Field'da yerini alırlar. Heyecan verici Wrestlemania anları ve Undertaker maçından sonra sahne artık Main Event maçındadır.

WhatsApp Image 2024-08-28 at 01.01.39.jpeg



"You Think You Know Me?" Büyük bir seyirci coşkusuyla Edge ringe girişini yapar.

WhatsApp Image 2024-08-28 at 01.01.39 (2).jpeg

Şimdi bütün heyecanını ve sıkıntılarını perde arkasında bırakan RockyJ ringe adımını atıyor.

WhatsApp Image 2024-08-28 at 01.01.39 (1).jpeg



[Maçın Başlangıcı]

RockyJ ve Edge, birbirlerine meydan okurcasına bakıyorlar. İlk yumruk RockyJ'den geliyor, Edge karşılık veriyor. Ringdeki mücadele hızlı başlıyor; yumruklar, tekmeler havada uçuşuyor. İkili, birbirini tartarak maça başlarken, seyirci de bu heyecan dolu başlangıcın tadını çıkarıyor.

WhatsApp Image 2024-08-28 at 01.01.40 (2).jpeg
WhatsApp Image 2024-08-28 at 01.01.40 (1).jpeg

Mücadele hız kesmeden devam ediyor, ancak bir süre sonra maç ring dışına taşınıyor. Edge, RockyJ'i ringin kenarına fırlatıyor. RockyJ, acıyla kıvranırken Edge eline bir sandalye alıp RockyJ'in üzerine yürümeye başlıyor. Ancak RockyJ ani bir hamleyle Edge’in elinden sandalyeyi kapıp onu sert bir şekilde Edge’in sırtına indiriyor.

RockyJ: (Nefes nefese) Bu sadece başlangıç, Edge!

Edge: (Sırıtarak) Beni kolay mı zannettin, RockyJ? Bu kemeri sana vermem!

WhatsApp Image 2024-08-28 at 01.01.40 (3).jpeg
WhatsApp Image 2024-08-28 at 01.01.41.jpeg

İkili ringin dışına tekrar çıkarak sandalye duellosuna orada devam ediyorlar.
WhatsApp Image 2024-08-28 at 01.01.41 (1).jpeg

Mücadele giderek daha da sertleşiyor. RockyJ, Edge’i barikatlara doğru savuruyor ve ardından hızla üzerine atlıyor. Edge bir fırsat bulup RockyJ’e aniden bir Spear vuruyor. RockyJ, bu darbeyle sendeleyip yere yığılırken, Edge hızla RockyJ'i İspanyol Spiker ekibinin masasına çıkarıyor.

WhatsApp Image 2024-08-28 at 01.01.42.jpeg
WhatsApp Image 2024-08-28 at 01.01.42 (1).jpeg

Edge RockyJ'e Edgecution yapmak isterken RockyJ bulduğu boşluktan faydalanıyor ve işleri bir anda tersine döndürerek masa üzerinde X-Factor yaparak masayı Edge'in üzerinde kırıyor.

WhatsApp Image 2024-08-28 at 01.01.41 (2).jpegWhatsApp Image 2024-08-28 at 01.01.43.jpeg

Ardından sinirle ayağa kalkan RockyJ taraftara gövde gösterisi yaptıktan sonra Edge yerde yatıyorken ona doğru ring merdivenini fırlatır. Tüm taraftarlar bir anda "Let's Go Rocky!!!" tezahüratlarında bulunarak salonu adeta inletir.

WhatsApp Image 2024-08-28 at 01.01.43 (1).jpeg
WhatsApp Image 2024-08-28 at 01.01.43 (2).jpeg
Mücadele o kadar kontrolden çıkıyor ki, ikili backstage alanına kadar ilerliyor. Edge, RockyJ'i duvarlara çarparak yıpratmaya çalışırken, RockyJ pes etmeden karşılık veriyor. Bir ara RockyJ, Edge’i bir masanın üzerine yatırıyor ve yukarıdaki bir platformdan atlayarak Edge’in üzerine çöküyor. Masanın parçalanışıyla birlikte ikili de yerlerde sürükleniyor.

Edge: (Ağrıyla inleyerek) Sana bu kemeri bırakmam, RockyJ!

RockyJ: (Kan içindeki yüzüyle) Beni durduramazsın, Edge!


WhatsApp Image 2024-08-28 at 01.01.43 (3).jpeg

Mücadele bir kez daha ringe dönüyor. RockyJ, kanlar içinde ve yorgun ama gözlerinde hala kazanma hırsı var. Edge de aynı derecede yorgun, ama tecrübesiyle ayakta kalmayı başarıyor. İkili ringe döner dönmez RockyJ, Edge'e finisher'ını uygulamak için hamle yapıyor, ancak Edge son anda kurtuluyor ve kendi finisher’ı olan Spear'ı sert bir şekilde RockyJ'in üzerine indiriyor. RockyJ bu darbeden sonra zorla ayağa kalkmaya çalışıyor. Ancak Edge, hız kesmeden bir sandalye alıyor ve RockyJ'in kafasına indiriyor. RockyJ ringin zeminine yığılırken, Edge son gücüyle RockyJ’i tuş etmeye çalışıyor. Hakem 1, 2, 3 diye sayarken arenada yankılanan sesler arasında RockyJ’in mücadelesi sona eriyor.

WhatsApp Image 2024-08-28 at 01.01.43 (4).jpeg

Edge, yorgun ama zafer dolu bir gülümsemeyle kemerini havaya kaldırıyor. O geceki zorlu mücadeleden galip çıkan taraf olarak, World Heavyweight Championship kemerini korumayı başarıyor. Seyirciler, Edge'in bu zaferini alkışlarken, RockyJ ringde hareketsiz yatıyor. Ancak bu mağlubiyet, onun pes ettiği anlamına gelmiyor. O, bir gün bu ringe yeniden döneceğine ve o kemeri kazanacağına dair gözlerinde parlayan bir kararlılıkla ringden ayrılıyor.


AudleyPublicHouse_Interior_Sim-Canetty-Clarke.jpg


[Florida'da bir pub, RockyJ bara oturmuş içkisini yudumlarken içeri Cecilia ve Larry girer. RockyJ, onları görünce yüzünde hafif bir rahatsızlık ifadesi belirir. Cecilia onu fark eder ve yanına gelir.]

Cecilia:
Rocky? Sen misin? Ne zamandır görmüyorum seni!

RockyJ: (Zoraki bir gülümsemeyle) Evet, ben de Florida’ya kısa bir tatil için geldim.

[Larry aralarına katılır ve alaycı bir tavırla konuşmaya başlar.]

Larry:
(Gülümseyerek) Vay, vay, vay... Bak sen şu işe. Buralarda pek güreşçiler görmeyiz. Tatile ihtiyacın varmış demek ki, Rocky. Wrestlemania’dan sonra anlıyorum tabii, yorucu olmuştur senin için.

RockyJ: (Dişlerini sıkarak) Evet, yorucuydu. Ama biliyorsun, benim işim bu, ringde savaşmak.

Larry: (İğneleyici bir tonda) Savaşmak, ha? Ben de her gün rakamlarla savaşıyorum, ama neyse ki ringde dövüşmek zorunda değilim. Güvenli ve istikrarlı bir işim var. Cecilia da bu istikrarı seviyor, değil mi tatlım?

Cecilia: (Gergin bir şekilde) Larry, lütfen...

RockyJ: (Sinirlenerek) Larry, ne anlatmaya çalışıyorsun? Yoksa yine mi kendini benimle kıyaslıyorsun?

Larry: (Alaycı bir şekilde) Ah, Rocky, seninle kıyaslanabilir miyim? Sonuçta ben bir aile babasıyım, başarılı bir iş adamıyım. Sen ise... eh, senin neyin var? Biraz şöhret, biraz para, ama ne istikrar ne de güvence.

RockyJ: (Artık sabrı taşmış bir şekilde) Larry, beni dinle! Seni ve senin gibi ufak hesapları olan insanları hiç umursamıyorum. Babam senin gibi biri olmamı istedi diye mi uğraştım? Hayır! Ben, kendi yolumu seçtim ve başardım! Zenginim, ünlüyüm ve en önemlisi, kendi ayaklarım üzerinde duruyorum! Senin gibi bir muhasebeci olup küçük hayallere hapsolmadım!

Larry: (Soğukkanlılığını koruyarak) Belki de küçük hayaller, büyük hayal kırıklıklarından iyidir, Rocky.

RockyJ: (Öfkeyle) Senin bu iğnelemelerin, hayatımı değiştiremez, Larry. Sen kim olursan ol, ben her zaman senin hayal bile edemeyeceğin bir hayatı yaşıyorum. Cecilia’yı kaptın, evet, ama onunla ne yaptın? Sıkıcı, sıradan bir hayat! Benim hayatım ise adrenalin ve başarı dolu.

Cecilia: (Sessizce) Rocky, bu konuyu açmanın anlamı yok...

RockyJ: (Cecilia’ya dönerek) Cecilia, sana hiçbir zaman kızmadım. Senin seçimindi, ama ben yoluma devam ettim. Artık seninle, ya da Larry’le bir derdim yok. İkinizi de s.ktir ettim!

[RockyJ, sinirle pub’dan çıkmak üzereyken birkaç genç hayranı yanına gelir.]

Genç Hayran 1:
RockyJ! Sen misin? Vay be, burada olacağına hiç inanmıyorduk!

Genç Hayran 2: Wrestlemania’da seni izledik, harikaydın! Bizimle fotoğraf çekilir misin?

[RockyJ’nin yüzündeki öfke yavaşça yerini bir gülümsemeye bırakır. Gençlerle fotoğraf çeker ve onlara imza verirken, pub’daki herkesin ilgisini çeker.]

RockyJ:
(Gülümseyerek) Tabii ki! Sizin gibi hayranlarım oldukça, hiçbir şey beni durduramaz!

[RockyJ, gençlerle fotoğraf çekilmeye devam ederken, Larry’nin kıskanç bakışlarını fark eder. RockyJ, tüm pub’ın ilgisini çektiğini anlar ve bu durumu kullanmaya karar verir.]

RockyJ:
(Barın ortasında yüksek sesle) Herkes buraya toplansın! Bu gece benden, herkese biralar benden!

[Pub’daki herkes alkışlarla RockyJ’i kutlarken, barmene işaret eder. Larry’nin yüzü asılır, kıskançlıkla RockyJ’i izler. RockyJ, Larry’ye döner ve ona alaycı bir el hareketi yaparak ortamdan uzaklaşır.]

RockyJ:
(Kendi kendine) İşte bu, Larry. Benim kim olduğumu unutma. S.k Suratlı...

[RockyJ, hayranlarının ve pub'daki insanların alkışları arasında yıldız gibi parlayarak oradan uzaklaşır.]
 
Son düzenleme:

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Katılım
4 Ocak 2024
Konular
4
Mesajlar
175
Beğeni sayısı
70
PG Nakit
50
Konum
Tekirdağ
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
Güzel bölüm olmuş kral ellerine sağlık yeni bölümü heyecanla bekliyorum.

Hikayede çok ilgi çekici olmaya başladı, ama şu RockyJ'nin de bahtsızlığını çözmek lazım.
Hayat daha gülmedi Rocky abimizin yüzüne
 

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Katılım
4 Ocak 2024
Konular
4
Mesajlar
175
Beğeni sayısı
70
PG Nakit
50
Konum
Tekirdağ
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
2.SEZON/ BÖLÜM 3

Wrestlemania 23'ün Ardından...

Wrestlemania 23, RockyJ için unutulmaz bir gece olmuş, ancak sonuç RockyJ’in istediği gibi bitmemiştir. Edge’e karşı yaşadığı mağlubiyet, onu derinden sarsmıştır. Maçın ardından RockyJ, hem mental hem de fiziksel olarak yeniden toparlanmak için Florida’ya döner. Burada yaşadığı olaylar ve yüzleşmeler onu daha da motive eder. RockyJ, kariyerinde yeni bir sayfa açmaya karar verir ve hedefini belirler: United States Championship.


***NOT: RockyJ, Wrestlemania sonrasında bitirici hareketi olan X-Factor'un adını Rocky Slam ile değiştirmiştir"""


Wrestlemania 23 Sonrası Raw'da RockyJ'in Geri Dönüşü

WhatsApp Image 2024-09-01 at 03.48.44.jpeg


RockyJ:
(Mikrofonu sıkıca tutarak) Wrestlemania'da hepinizin önünde büyük bir savaş verdim. Ama ne yazık ki, o gece istediğim sonucu alamadım. Bu benim için büyük bir hayal kırıklığıydı. O ringdeki her saniyeyi, her darbeyi tekrar tekrar düşündüm. Acıyı hissettim, yenilgiyi kabullenmek zorunda kaldım. Ancak… bu beni yıkmadı. Beni daha da güçlendirdi!

[Seyirciler RockyJ’e destek vermek için tezahürat yapar. RockyJ, bir süre duraksadıktan sonra kararlı bir tonda konuşmasına devam eder.]

WhatsApp Image 2024-09-01 at 03.48.02.jpeg

RockyJ: (Kuvvetle) Bu yenilgi, RockyJ'in sonu değil. Aksine, yeni bir başlangıç! Hayatım boyunca mücadele ettim, zorluklara karşı hep dimdik durdum. Şimdi, kariyerimde yeni bir hedef belirledim. United States Championship! Bu kemeri kazanmak, kariyerimde yeni bir sayfa açmak için buradayım. Ve hiç kimse, hiçbir engel beni bu yoldan alıkoyamayacak!

[RockyJ’in sözleri arenadaki atmosferi alevlendirir. Hayranlarının coşkusu artarken, RockyJ mikrofonu bırakır ve hayranlarına selam verir. Ancak bu sırada mevcut United States Şampiyonu MVP’nin müziği çalar. MVP, elinde kemeriyle ringe doğru ilerler ve kendinden emin bir şekilde mikrofonu alır.]


mvp_original.jpg

MVP: (Gülümseyerek) RockyJ, seni gerçekten takdir ediyorum. Wrestlemania’da yaşadığın yenilgiye rağmen buradasın ve hala savaşmaya hazırsın. Ancak sana bir şeyi hatırlatmam gerekiyor. Bu kemer (elindeki kemeri havaya kaldırır), kolayca kazanılabilecek bir ödül değil. United States Championship, sadece gücü değil, aynı zamanda zekayı ve stratejiyi de gerektirir. Ben bu kemeri kazandım ve taşımaya devam ediyorum çünkü bu işin kitabını yazdım.

RockyJ: (Soğukkanlılıkla) MVP, senin ne kadar zeki olduğunu ya da stratejilerini ne kadar iyi kullandığını biliyorum. Ancak bir şeyi unutuyorsun. Ben sadece güçle değil, kalbimle ve inancımla da savaşıyorum. Bu kemer için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Senin karşısında duracağım ve bu kemeri almak için elimden geleni yapacağım.

MVP: (Alaycı bir şekilde) RockyJ, ringde kalp ya da inanç seni bir yere kadar taşır. Ben ise bu oyunun her yönünü biliyorum. Senin kararlılığın beni etkileyebilir, ama sonuç değişmeyecek. Çünkü senin bu yolda karşılaşacağın her engel benim eserim olacak. Hazırlıklı ol, RockyJ. Seni zorlu bir yol bekliyor!



WhatsApp Image 2024-09-01 at 03.49.07.jpeg

Zorlu Yolda İlk Engel – William Regal ile Karşılaşma


RockyJ, Wrestlemania 23 sonrası belirlediği hedef doğrultusunda ilk büyük sınavını vermek üzeredir. William Regal, WWE'de saygı duyulan bir veteran, teknik güreşin usta isimlerinden biri olarak bilinir. Regal'in ring içi zekası ve stratejik hamleleri, RockyJ'in kararlılığını ciddi anlamda test edecektir.
WhatsApp Image 2024-09-01 at 03.49.07 (1).jpeg
WhatsApp Image 2024-09-01 at 03.49.08.jpeg

Raw’da gece, RockyJ’in William Regal ile yapacağı maça geldiğinde, arenada heyecan doruktadır. RockyJ, ringe kararlı bir şekilde yürürken, hayranlarının coşkulu tezahüratları yankılanır. Regal ise sakin, ama bir o kadar da kendinden emin bir ifadeyle ringe gelir. Maçın hakemi iki güreşçiyi kontrol eder ve zil çalar.
WhatsApp Image 2024-09-01 at 03.49.08 (1).jpeg

[Zil çaldığında iki güreşçi ringin ortasında karşı karşıya gelir. RockyJ’in yüzündeki ciddiyet, Regal’in deneyimle dolu bakışlarıyla çarpışır.]

William Regal:
(Sinsice gülümseyerek) RockyJ, senin gibi birçok hevesli güreşçi gördüm. Zorluklarla başa çıkabildiklerini sandılar, ama her seferinde zekamın karşısında düştüler. Şimdi senin sırrını çözme zamanı.

RockyJ: (Kararlılıkla) Regal, ben senin stratejilerini biliyorum. Ama unuttuğun bir şey var; seni daha önce yendim ve yeniden yeneceğim.



Maç başladığında Regal, RockyJ’in hızını ve gücünü savuşturmak için teknik yeteneklerini kullanır. Regal, sık sık RockyJ’in kollarını ve bacaklarını hedef alarak onu yavaşlatmaya çalışır. RockyJ, Regal’in bu stratejik saldırılarına karşı direnç gösterir, ancak Regal’in teknik becerileri RockyJ’i zora sokar.

Regal, RockyJ’i köşeye sıkıştırır ve ona birkaç sert dirsek darbesi indirir. Ardından, Regal RockyJ’in kolunu yakalar ve onu bir Armbar (Kol kilidi) ile yere serer. RockyJ acı içinde kıvranırken, Regal’in yüzünde kendinden emin bir gülümseme belirir.

WhatsApp Image 2024-09-01 at 03.49.08 (2).jpeg

William Regal: (Alaycı bir tonla) Gördüğün gibi RockyJ, bu oyunun kuralları bende. Tek bir yanlış hareket, senin sonun olabilir.

RockyJ: (Acıya rağmen kararlılıkla) Bu kadar kolay pes etmeyeceğim!

RockyJ, büyük bir çaba göstererek Regal’in kilidinden kurtulmayı başarır ve bir geri dönüş hareketiyle Regal’i yere serer. Seyirciler, RockyJ’in bu direnişine coşkuyla tepki verir. RockyJ, Regal’e karşı gücünü ve hızını kullanarak birkaç sert hareket yapar. Regal’i Snap Suplex ile yere serdikten sonra, hemen bir Running Clothesline ile onu tekrar yere indirir.

WhatsApp Image 2024-09-01 at 03.49.08 (3).jpeg

Regal, RockyJ’in artan temposu karşısında kısa bir süre sendeleyip toparlanır, ancak deneyimi sayesinde maçın kontrolünü tekrar ele alır. RockyJ’i tuzağa çekerek bir European Uppercut ile RockyJ’in momentumunu keser. Regal, fırsattan yararlanarak RockyJ’i köşeye sıkıştırır ve onu sert bir şekilde köşeye çarptırır.

Ancak Regal, bu noktada daha fazla zorlanacağını anlar ve klasik hilelerinden birini denemeye karar verir. Hakemin görmediği bir anda, elini çorabına götürüp küçük bir metal nesne çıkarır. RockyJ’e saldırmaya hazırlandığı sırada hakem araya girer ve Regal’in hilesini fark eder. Hakem, Regal’e sert bir uyarı verir ve elindeki metal nesneyi dışarı atar.

William Regal: (Hırçın bir tonda) Bu sadece bir başlangıç, RockyJ. Daha işim bitmedi!

WhatsApp Image 2024-09-01 at 03.49.09.jpeg

Bu uyarıdan sonra, Regal’in zihni karışmış ve dikkati dağılmıştır. RockyJ bu anı fırsat bilir ve tüm gücüyle geri döner. Regal, RockyJ’i yakalamaya çalışır ancak RockyJ’in hızı ve kararlılığı karşısında başarılı olamaz. RockyJ, Regal’e karşı birkaç sert darbe vurduktan sonra, onu ringin ortasına çeker.

Seyirciler tezahürat yaparken RockyJ, Regal’i kaldırır ve finisher hareketi olan Rocky Slam için hazırlığa başlar. Regal karşı koyar ve RockyJ'i iplere atmaya karar verir. RockyJ bundan kurtulur ve Regal'i iplere doğru atar. Regal ring iplerine doğru giderken hakemle çarpışır. Bunu fırsat bilen RockyJ Regal'e spear ile saldırır. Regal ringin ortasında hareketsiz yatarken, RockyJ hızlıca üzerine kapanır ve hakem saymaya başlar.

WhatsApp Image 2024-09-01 at 03.49.09 (1).jpeg
WhatsApp Image 2024-09-01 at 03.49.09 (2).jpeg

Hakem: 1… 2… 3!

[Zil çalar, RockyJ galip gelir. Hakem, RockyJ’in elini kaldırır ve arenadaki seyirciler zaferini coşkuyla kutlar.]

RockyJ:
(Yorgun ama zaferle dolu bir sesle) Bu sadece bir başlangıç! United States Championship’e giden yolda bir adım daha attım!

[RockyJ’in zaferi, onun United States Championship’e giden yolculuğunda önemli bir dönüm noktasıdır. William Regal gibi zorlu bir rakibi yenmek, RockyJ’in hem seyirciler hem de WWE yönetimi tarafından ciddiye alınan bir güreşçi olduğunu kanıtlar. Bu zafer, onun yoluna çıkan diğer engelleri aşma konusundaki kararlılığını da pekiştirir.]

Vahşetin Karşısında – Umaga ile Zorlu Maç


William Regal’e karşı kazandığı galibiyetin ardından, RockyJ'in United States Championship yolundaki ikinci büyük engeli belirir: Umaga. Umaga, WWE'nin en vahşi ve yıkıcı güçlerinden biri olarak bilinir. Rakiplerini acımasızca ezip geçen bu Samoalı savaşçı, RockyJ'in gücünü ve cesaretini ciddi anlamda sınayacaktır.

Maçın Öncesi – Umaga'nın Tehdidi

Raw'da bir hafta sonra, RockyJ ringde seyircilere hitap ederken, Umaga’nın menajeri Armando Alejandro Estrada, RockyJ’i keser. Estrada, elinde puro ve mikrofonla ringe gelirken, RockyJ ona meydan okumak için bekler.

Armando Alejandro Estrada: (Sinsice gülümseyerek) RockyJ, seni tebrik etmeliyim! Regal gibi birini yenmek kolay iş değil. Ancak sıradaki rakibin, karşısında olduğun her şeyin ötesinde bir güç. Umaga, seni yok etmeye geliyor!

[Bu sırada Umaga’nın müziği çalar ve dev Samoalı ringe doğru ilerler. RockyJ, gözünü kırpmadan Umaga’yı izler.]

RockyJ:
(Kararlılıkla) Umaga, kim olursa olsun, karşıma çıkan her engeli aşarım. Bu senin vahşetinle mi olacak? Hiç fark etmez! Ben buradayım ve savaşa hazırım!

Zil çaldığında RockyJ ve Umaga, ringin ortasında karşı karşıya gelir. Umaga'nın vahşi bakışları ve RockyJ’in kararlılığı arenada gerilimi tırmandırır. Umaga, RockyJ’e doğru hızla saldırır ve onu ringin bir köşesine sıkıştırarak güçlü darbeler indirir.
WhatsApp Image 2024-09-01 at 04.09.06.jpeg

[Umaga, RockyJ’i yakalayıp köşeye fırlatır. RockyJ köşeye çarptığında tüm vücudu sarsılır. Umaga, onu adeta bir av gibi yakalamak için üzerine yürür.]

Armando Alejandro Estrada:
(Dışarıdan bağırarak) Hadi, Umaga! Onu ez!

Umaga, RockyJ’e doğru koşarak geleneksel Samoan Wrecking Ball hareketi ile onu köşeye sıkıştırır. RockyJ, Umaga’nın gücü karşısında sendelemeye başlar. Seyirciler, RockyJ’in zorlu bir durumla karşı karşıya olduğunu hisseder ve destek vermek için tezahürat yaparlar.

WhatsApp Image 2024-09-01 at 04.09.06 (2).jpeg

RockyJ, Umaga’nın sert darbelerine rağmen pes etmez. Umaga’nın saldırılarından birinde, RockyJ son anda köşeden kaçınarak Umaga’nın direğe çarpmasını sağlar. Bu hamle, RockyJ’e biraz zaman kazandırır ve hızını toparlamasını sağlar. Umaga’nın ağır saldırılarından sonra RockyJ, hızını kullanarak rakibini şaşırtır ve bir Dropkick ile Umaga’yı yere serer.

RockyJ: (Kendi kendine kararlı bir şekilde) Hadi, Rocky! Bu adamı devirmek için her şeyini koy ortaya!

WhatsApp Image 2024-09-01 at 04.09.06 (1).jpeg

RockyJ, Umaga'nın yere serildiği anda hızını kullanarak ona ardı ardına darbeler indirmeye çalışır. Ancak Umaga, inanılmaz bir güçle ayağa kalkar ve RockyJ’i yakalayarak sert bir Samoan Drop ile yere indirir. RockyJ, acı içinde kıvranırken Umaga tekrar saldırıya geçer.

WhatsApp Image 2024-09-01 at 04.09.07.jpeg

Umaga, RockyJ’i köşeye çeker ve onu yıkıcı Samoan Spike hareketi ile bitirmek için hazırlığa başlar. Armando Alejandro Estrada, dışarıdan zaferin yakın olduğunu hisseder ve coşkuyla Umaga’yı teşvik eder. Ancak RockyJ, son anda Umaga’nın elini yakalayarak Samoan Spike’dan kurtulur ve ani bir hareketle DDT yaparak Umaga’yı ringin ortasına serer.

WhatsApp Image 2024-09-01 at 04.09.07 (1).jpeg

RockyJ, bu fırsatı değerlendirerek hızla köşeye çıkar ve Umaga’nın kalkmasını bekler. Seyirciler nefeslerini tutarken, RockyJ tam anlamıyla doğru anı kollar. Umaga, ayağa kalkar kalkmaz RockyJ, yüksekten bir Flying Clothesline ile Umaga’ya çarpar ve onu tekrar yere serer.

Ancak Umaga hala pes etmez. Ayağa kalkmaya çalıştığında RockyJ, son bir güçle onun üstüne atılır ve finisher hareketi olan Rocky Slam için Umaga’yı havaya kaldırır. Umaga’nın ağırlığı ve direnci RockyJ’i zorlar, ama RockyJ tüm gücüyle Umaga’yı yere çarpar. Umaga ringin ortasında hareketsiz kalır.

WhatsApp Image 2024-09-01 at 04.09.07 (2).jpeg

[Hakem yere kapanır ve saymaya başlar. Seyirciler bu anı heyecanla izler.]

Hakem:
1… 2… 3!

WhatsApp Image 2024-09-01 at 04.09.07 (3).jpeg

[Zil çalar ve RockyJ galip gelir. Umaga gibi dev bir rakibi yenmenin getirdiği yorgunluk, RockyJ’in yüzünde belirse de, zaferin verdiği gurur hepsini gölgede bırakır.]

RockyJ:
(Yorgun ama zafer dolu bir sesle) Kimse beni bu yoldan döndüremez. Bir hedefim var ve her adımda daha da yaklaşıyorum!

[RockyJ, ringin köşesine çıkarak zaferini hayranlarıyla kutlar. Umaga gibi yıkıcı bir güreşçiyi yenmek, RockyJ'in sadece fiziksel gücünü değil, aynı zamanda zorluklarla başa çıkma yeteneğini de gösterir. Bu zafer, onun United States Championship yolundaki kararlılığını pekiştirir ve bir sonraki büyük adıma hazırlık niteliği taşır.]


Cehennemin Kapıları – Kane ile Korkutucu Mücadele


Umaga gibi devasa bir gücü alt eden RockyJ, United States Championship yolundaki bir sonraki engelle yüzleşmek zorundadır: Kane. WWE’nin en korkutucu figürlerinden biri olan "Big Red Machine" lakaplı Kane, cehennemden çıkmış gibi görünen bir güreşçidir. Kane’in karanlık geçmişi, onun ringdeki acımasızlığı ve gücüyle birleşince, RockyJ için bu maç tam anlamıyla bir kabusa dönüşme potansiyeli taşır. Backlash şovunda ikili ringe çıkmaya hazırdır.

WhatsApp Image 2024-09-01 at 04.16.20.jpeg

Kane'in müziği, arenada yankılanır ve seyirciler korkuyla bakışlarını ringe çevirir. Kane, ringe doğru yavaş adımlarla ilerlerken, RockyJ soğukkanlılığını korumaya çalışır.

[Kane ringe girer ve kırmızı ışıklar altında RockyJ’e doğru yavaşça yürür.]

WhatsApp Image 2024-09-01 at 04.16.20 (1).jpeg
WhatsApp Image 2024-09-01 at 04.16.20 (2).jpeg



Kane:
(Derin ve ürkütücü bir sesle) RockyJ... Cehenneme hoş geldin. Bugün buradan sağ çıkabileceğini düşünüyorsan, yanılıyorsun.

RockyJ: (Alaycı ama gergin bir tavırla) Uuuuuh.... Biliyor musun? maskeliyken daha ciddiye alınabilir birisiydin...


WhatsApp Image 2024-09-01 at 04.20.27.jpeg

Zil çaldığında Kane, anında saldırıya geçer. RockyJ’e doğru hızla ilerleyip onu ringin köşesine sıkıştırarak devasa yumruklarla saldırır. Kane’in gücü ve öfkesi, RockyJ’i savunmasız bırakır. İlk dakikalarda Kane, RockyJ’e adeta nefes aldırmaz. RockyJ, Kane’in saldırılarına karşı koymaya çalışır ancak Kane’in gücü karşısında zorlanır.

[Kane, RockyJ’i havaya kaldırır ve sert bir şekilde yere çarpar. Ring sarsılır ve RockyJ acıyla kıvranır.]

WhatsApp Image 2024-09-01 at 04.16.21.jpeg

Kane: (Kendi kendine alaycı bir şekilde) Bu mu benim rakibim? Daha fazla dayanacağını sanıyordum.

Kane, RockyJ’in üzerine yürüyerek onu Chokeslam için hazırlar. RockyJ’in boğazını kavrayıp onu havaya kaldırmaya çalışırken, RockyJ son anda bir dirsek darbesiyle Kane’in elinden kurtulur. RockyJ, Kane’in üzerine hızla birkaç darbe indirir, ama Kane sadece bu darbeleri savuşturur.

WhatsApp Image 2024-09-01 at 04.16.22.jpeg

RockyJ, Kane’i hızla ringin etrafında dolaştırarak yavaşlatmaya çalışır. Kane, ağır adımlarla RockyJ’i kovalar, ama RockyJ hızıyla ona üstünlük kurmaya başlar. RockyJ, köşeye çıkar ve Kane’e doğru bir Flying Forearm ile atılır. Kane sendeleyerek geriye doğru adım atar, bu RockyJ için küçük ama önemli bir fırsat yaratır.

RockyJ, bu fırsatı değerlendirip Kane’i Spinebuster ile yere serer. Kane yere yığılırken RockyJ derin bir nefes alır, ama Kane hemen toparlanarak ayağa kalkar. Kane’in direnci RockyJ’i şaşkına çevirir, ama RockyJ geri adım atmaz.

RockyJ: (İçinden) Hadi, Rocky! Onu devirmek zorundasın. Pes etmek yok!

WhatsApp Image 2024-09-01 at 04.16.22 (1).jpeg

RockyJ, Kane’e bir Running Clothesline daha yapar ama Kane hala ayaktadır. Kane, RockyJ’i yakalayıp havaya kaldırır ve bu sefer onu başarılı bir Chokeslam ile yere çarpar. Seyirciler nefeslerini tutarken Kane, RockyJ’in üzerine çöker.

Hakem: 1… 2…

[RockyJ, son anda omzunu kaldırarak Kane’in galip gelmesini engeller. Seyirciler büyük bir coşkuyla RockyJ’i destekler.]

WhatsApp Image 2024-09-01 at 04.16.22 (2).jpeg



Kane, RockyJ’in bu direncine sinirlenir. RockyJ’i tekrar kaldırıp bir Tombstone Piledriver için hazırlık yapar, ama RockyJ ani bir hareketle kurtulur ve Kane’i arkasından yakalayıp bir German Suplex ile yere serer. Kane’in kafası ringe sert bir şekilde çarpar ve bu RockyJ’e bir şans daha tanır.


WhatsApp Image 2024-09-01 at 04.16.24 (2).jpeg

WhatsApp Image 2024-09-01 at 04.16.23.jpeg

RockyJ, hızla köşeye çıkar ve seyircilerin tezahüratları eşliğinde kendini havaya fırlatır. Kane kalkmaya çalışırken, RockyJ onu devasa bir Moonsault ile tekrar yere serer. Kane bir an için hareketsiz kalır, ama RockyJ bu fırsatı kaçırmaz.

WhatsApp Image 2024-09-01 at 04.16.24.jpeg

ockyJ, Kane’i kaldırır ve tüm gücüyle finisher hareketi olan Rocky Slam için hazırlık yapar. Kane’in devasa yapısına rağmen RockyJ, kararlılığı ve hayranlarının desteğiyle onu havaya kaldırır. Seyirciler çılgınca bağırırken RockyJ, Kane’i ringin ortasında yere çarpar ve hemen üzerine kapanır.

Hakem: 1… 2… 3!

[Zil çalar, RockyJ bu korkutucu mücadeleden zaferle çıkar. Ringde zaferle ayağa kalkarken, seyirciler onun bu muazzam başarısını coşkuyla kutlar.]

RockyJ:
(Nefes nefese ama zafer dolu bir sesle) Kane, cehennemden gelmiş olabilirsin, ama ben oradan geçtim ve buradayım! United States Championship’e bir adım daha yaklaştım. Hiçbir şey beni durduramaz!

[RockyJ, ringin köşesine çıkarak zaferini hayranlarıyla paylaşır. Kane gibi bir dev karşısında galip gelmek, RockyJ’in sadece gücünü değil, aynı zamanda korkularıyla yüzleşme cesaretini de gösterir. Bu zafer, RockyJ’in United States Championship yolunda ne kadar kararlı olduğunu bir kez daha kanıtlar.]

WhatsApp Image 2024-09-01 at 04.16.23 (1).jpeg
 

Ekli dosyalar

  • WhatsApp Image 2024-09-01 at 03.49.07.jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-01 at 03.49.07.jpeg
    54 KB · Görüntüleme: 0
  • WhatsApp Image 2024-09-01 at 03.49.08 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-01 at 03.49.08 (2).jpeg
    69.6 KB · Görüntüleme: 0
  • WhatsApp Image 2024-09-01 at 03.49.09 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-01 at 03.49.09 (1).jpeg
    74.7 KB · Görüntüleme: 0
  • WhatsApp Image 2024-09-01 at 04.16.20 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-01 at 04.16.20 (1).jpeg
    54 KB · Görüntüleme: 0
  • WhatsApp Image 2024-09-01 at 04.16.23 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-01 at 04.16.23 (1).jpeg
    76.7 KB · Görüntüleme: 0

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Katılım
4 Ocak 2024
Konular
4
Mesajlar
175
Beğeni sayısı
70
PG Nakit
50
Konum
Tekirdağ
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
2.SEZON / BÖLÜM 4




RockyJ, William Regal ve Umaga gibi zorlu rakipleri yenerek United States Championship yolunda büyük adımlar atmıştır. Ancak önünde başka engeller de vardır. Şampiyon MVP, RockyJ'in bu yükselişinden rahatsız olmaya başlamış ve onun şampiyonluk maçına yaklaşmasını engellemek için sinsi bir plan hazırlamıştır.

RockyJ'in bir sonraki maçının kimle olacağı hala belirsizken, Raw'da MVP ringe çıkar ve RockyJ'e meydan okur.

MVP: (Kurnaz bir şekilde gülümseyerek) RockyJ, şu ana kadar iyi bir iş çıkardın. Ama United States Championship benim elimde, ve bu kemer için bir şans elde etmek o kadar kolay değil! Bu gece, senin gerçek bir şampiyon olup olmadığını görmek için sana özel bir sürpriz hazırladım.

[Bu sırada MVP’nin müziği kesilir ve arka planda başka bir müzik çalmaya başlar. Shelton Benjamin ve Bobby Lashley ringe doğru ilerler.]

MVP: (Keyifle gülümseyerek) Bu gece, senin karşına çıkacak rakiplerin Shelton Benjamin ve Bobby Lashley! Eğer bu ikiliyi yenebilirsen, belki sana bir şans tanıyabilirim. Ama unutma, bu bir handicap maçı! Yani, karşısında iki rakip varken bile ne kadar dayanıklı olduğunu göstermek zorundasın.

RockyJ, MVP’nin bu oyununu anlamış ancak geri adım atmadan bu meydan okumayı kabul etmiştir. Seyirciler de RockyJ’in bu cesur kararını desteklemekte ve heyecanla maçın başlamasını beklemektedir.

WhatsApp Image 2024-09-05 at 01.29.51.jpeg

Zil çaldığında, RockyJ yalnız başına Shelton Benjamin ve Bobby Lashley'in karşısında kalır. İkili, ringde hızlı bir şekilde RockyJ’e saldırır. Shelton Benjamin, hızlı adımlarla RockyJ’e doğru koşarak onu ringin köşesine sıkıştırır ve güçlü darbeler indirir. RockyJ, bu saldırılardan kaçınmaya çalışırken Bobby de ringe girerek RockyJ’i yerde tutmak için birlikte çalışırlar.

WhatsApp Image 2024-09-05 at 01.29.51 (1).jpeg

Shelton Benjamin: (Alaycı bir şekilde) RockyJ, tek başına buradan nasıl çıkmayı düşünüyorsun? Biz bir takımız, sen ise tek bir adam! Kaybedeceksin Rocky!

WhatsApp Image 2024-09-05 at 01.29.51 (2).jpeg
WhatsApp Image 2024-09-05 at 01.29.52.jpeg

RockyJ, Shelton Benjamin'in bu sözlerine karşılık vermek için zorlansa da, iki rakibin gücü ve hızı karşısında zorlanır. Shelton ve Lashley, sık sık yer değiştirerek RockyJ’i yıpratmaya çalışırlar. Shelton Benjamin, RockyJ’i güçlü bir Superkick ile yere serer ve hemen ardından Lashley, German Suplex ile onu ringin ortasına fırlatır.

WhatsApp Image 2024-09-05 at 01.29.53.jpeg

RockyJ, iki rakibin sürekli saldırılarına rağmen pes etmez. Shelton Benjamin ve Bobby, RockyJ’i köşede sıkıştırarak yıpratırken RockyJ, hızını ve zekasını kullanarak bir açığı değerlendirmeye çalışır. Shelton Benjamin köşede RockyJ’e bir darbe indirmeye çalışırken RockyJ, hızla altından kayarak kaçar ve Shelton’un ringin direğine çarpmasına sebep olur.

WhatsApp Image 2024-09-05 at 01.29.53 (1).jpeg

RockyJ: (Kendi kendine kararlı bir şekilde) Bu iş burada bitmeyecek! Ne olursa olsun, bu maçı kazanacağım!

RockyJ, bu fırsatı değerlendirip Bobby'e ani bir Clothesline yaparak onu yere serer. Seyirciler bu hamleye coşkuyla karşılık verirken RockyJ, köşede toparlanmaya çalışan Shelton Benjamin’e odaklanır. RockyJ, hızla köşeye çıkar ve Shelton’a bir Flying Elbow indirir, ardından Bobby'i yakalayarak ona bir Spinebuster yapar. İkili ringde acı içinde kıvranırken, RockyJ nihayet dengeyi sağlar.

WhatsApp Image 2024-09-05 at 01.29.52 (1).jpeg

WhatsApp Image 2024-09-05 at 01.29.52 (2).jpeg

Shelton Benjamin ve Bobby, yeniden ayağa kalkarak RockyJ’e karşı güçlerini birleştirirler. İkili, RockyJ’i tekrar sıkıştırmak için birlikte çalışırken, RockyJ ani bir hareketle Shelton Benjamin’i yakalar ve onu ringin dışına fırlatır. Shelton dışarıda yere çarparak sersemlerken, RockyJ hızla Bobby Lashley'i yakalar ve ona Rocky Slam yapar.

WhatsApp Image 2024-09-05 at 01.29.56.jpeg


[RockyJ, hemen Lashley’in üzerine kapanır ve hakem saymaya başlar.]

Hakem: 1… 2… 3!

WhatsApp Image 2024-09-05 at 01.29.56 (1).jpeg

[Zil çalar ve RockyJ, bu zorlu handicap maçından galip çıkar. Ringde ayağa kalkarken, seyirciler büyük bir coşkuyla tezahürat yapar.]


MVP: (Ringin dışından sinirli bir şekilde) RockyJ, bu işi burada bitirmeyeceğim. Daha büyük engeller seni bekliyor, ama şampiyonluk hayalin burada sona erecek!

RockyJ: (MVP’ye bakarak meydan okurcasına) Senin oyunlarından korkmuyorum, MVP! Ne yaparsan yap, bu yolda ilerlemeye devam edeceğim ve o kemeri alacağım!

WhatsApp Image 2024-09-05 at 01.29.57.jpeg

[ MVP Ringe girer ve kemerini ortaya koyarak hızlıca bir maç başlatır.]

RockyJ: Seni O... Ç... korkaksın!

WhatsApp Image 2024-09-05 at 01.29.58.jpeg

[MVP Ringe girer girmez RockyJ'e bitirici hareketini yapar ve zaten yorgun olan RockyJ'i rahatlıkla yere serer. Ardından ring dışına çıkarak sandalye alır]

MVP:Bu kadar kolay kemer kazanılacağını mı sandın ha!? S**ik bir eziksin ve öyle kalmaya devam edeceksin Rocky!!

[MVP, sandalyeyle sertçe darbeler indirmeye başladıktan sonra RockyJ'in üzerine kapanır ve hakem saymaya başlar]

WhatsApp Image 2024-09-05 at 01.29.58 (1).jpeg


[MVP Kazandığı kolay zaferin ardından kemerini alır ve kutlamaya başlar. Yuhalamalar eşliğinde ringi terk eder]


1 Hafta Sonra....


RockyJ, United States Championship yolunda engel tanımadan ilerlemeye devam etmektedir. William Regal, Umaga, Kane ve The World's Greatest Tag Team gibi zorlu rakipleri yenerek gücünü ve kararlılığını tüm WWE evrenine kanıtlamıştır. Ancak mevcut şampiyon MVP, RockyJ'i hileyle alt etmiş ve kemerini korumuştur. İkili arasındaki rekabet giderek alevlenirken, WrestleMania'dan sonra WWE'nin en büyük sahnelerinden biri olan "SummerSlam" yaklaşmaktadır.

MVP, RockyJ'e karşı durmak için başka bir plan yapmıştır. Güçlü müttefikler edinerek RockyJ'in şampiyonluk hayallerini yıkmayı hedefler. MVP yanına Umaga ve Big Show'u almış ve yeni bir ittifak kurmuştur.

[Monday Night Raw'ın açılış segmentinde, MVP ringde United States Championship kemerini gururla taşıyarak konuşmasına başlar. Arkasında güçlü müttefikleri Umaga ve Big Show durmaktadır.]

MVP: (Kendinden emin bir şekilde) RockyJ, sen zorlu bir rakip olduğunu kanıtladın, ama şunu unutma: ben bu kemeri sadece gücümle değil, zekamla da kazandım. SummerSlam yaklaşıyor ve sana karşı daha da güçlü bir hale geldim. Yanımda Umaga ve Big Show gibi devler varken, bu kemeri elimden alabileceğini mi sanıyorsun? Senin işin bitti!

RockyJ: (Kendinden emin bir şekilde) MVP, ne kadar müttefik toplarsan topla, bu beni durduramayacak. SummerSlam’de seninle birebir karşılaşacağım ve seni yeneceğim. Ama madem böyle bir oyun oynuyorsun, benim de birkaç sürprizim olabilir.

[MVP, RockyJ’in bu sözlerinden tedirgin olmaz ve ona meydan okur.]

MVP:
(Alaycı bir şekilde) Senin sürprizlerin beni korkutmaz, RockyJ. Ama şunu bil, eğer bu ringde bana saldırmaya cesaret edersen, seni paramparça ederim.

[Bu sırada John Cena’nın müziği çalar ve arenada büyük bir coşku yükselir. Cena, ringe gelerek RockyJ’in yanında durur ve mikrofonu alır.]



John Cena:
(Ciddi bir ses tonuyla) MVP, uzun zamandır bu ringde büyük konuştuğunu duydum. Ama RockyJ gibi birine karşı hileli yollarla üstünlük sağlamaya çalışmak, senin korkak olduğunu gösterir. RockyJ’e karşı adil bir mücadele vermezsen, benimle de uğraşmak zorunda kalacaksın.

[Seyirciler Cena'nın bu açıklamasını coşkuyla karşılar. MVP ise Cena’nın müdahalesinden rahatsız olur ve geri adım atmak zorunda kalır.]

MVP:
(Sinirle) Cena, bu benim ve RockyJ'in arasındaki bir mesele. Sen bu işe karışma!

John Cena: (Gülümseyerek) Burada haksızlık yapmaya kalkarsan, ben de bu işin bir parçası olurum, MVP. RockyJ hak ettiği mücadeleyi verecek ve SummerSlam’de bu kemeri alacak. Eğer bir sorunun varsa, önce benimle yüzleşmelisin.

RockyJ: (Cena’ya dönerek) Teşekkürler, Cena. Bu yolda yalnız olmadığımı bilmek beni güçlendiriyor. MVP, SummerSlam’de o kemeri senden almak için sabırsızlanıyorum.Bak ne diyeceğim? Gelecek hafta, senin bu "ilginç derecede şişman" ekibine meydan okuyoruz. Üçe iki... Bu sefer seni ringde yerle bir edeceğim MVP!

[MVP, Cena ve RockyJ’in karşısında duramayacağını anlar ve sinirle ringden çıkar. Umaga ve Mark Henry de ona eşlik ederken, Cena ve RockyJ ringde kalır.]

John Cena:
(RockyJ’e dönerek) Biliyorum ki bu senin yolculuğun, ama burada sana destek olmak için buradayım. SummerSlam’e kadar her türlü zorluğun üstesinden birlikte geleceğiz.

RockyJ: (Minnettar bir şekilde) Teşekkür ederim, Cena. Bu yolculukta senin gibi bir dostumun olması büyük bir güç. SummerSlam’de kazanacağım, bunu birlikte başaracağız.

[Bu segmentten sonra gelecek hafta Monday Night Raw'ın main event maçı belli olmuştur. RockyJ ve Cena, MVP'nin takımına karşı...]

WhatsApp Image 2024-09-05 at 01.58.24.jpeg

[Şovun aralarında gelecek hafta için duyurulan maç promote edilmektedir.]


[Bu haftaki son maç da tamamlandıktan sonra iki hafta sonra gerçekleşecek olan Summerslam reklamları çıkmaya başlamıştır. Şovun bitmesine ramak kala sürpriz bir şekilde Summerslam maç kartının ilk maçı açıklanmıştır]

WhatsApp Image 2024-09-05 at 01.57.01 (1).jpeg

ROCKYJ vs. MVP
U.S. CHAMPIONSHIP
[STEEL CAGE]




....Devam Edecek.....
 

Ekli dosyalar

  • WhatsApp Image 2024-09-05 at 01.57.01.jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-05 at 01.57.01.jpeg
    72.8 KB · Görüntüleme: 0
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: