Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Road To Wrestlemania- RockyJ's Journey
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="SoulmanRocky" data-source="post: 270269" data-attributes="member: 268"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">2.SEZON / BÖLÜM 4</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px">[MEDIA=youtube]zxRPQZiCe4c[/MEDIA]</span></p> <p style="text-align: center"></p><p><span style="font-size: 15px">RockyJ, William Regal ve Umaga gibi zorlu rakipleri yenerek United States Championship yolunda büyük adımlar atmıştır. Ancak önünde başka engeller de vardır. Şampiyon MVP, RockyJ'in bu yükselişinden rahatsız olmaya başlamış ve onun şampiyonluk maçına yaklaşmasını engellemek için sinsi bir plan hazırlamıştır.</span></p><p></p><p>RockyJ'in bir sonraki maçının kimle olacağı hala belirsizken, Raw'da MVP ringe çıkar ve RockyJ'e meydan okur.</p><p></p><p>MVP: (Kurnaz bir şekilde gülümseyerek) RockyJ, şu ana kadar iyi bir iş çıkardın. Ama United States Championship benim elimde, ve bu kemer için bir şans elde etmek o kadar kolay değil! Bu gece, senin gerçek bir şampiyon olup olmadığını görmek için sana özel bir sürpriz hazırladım.</p><p></p><p>[Bu sırada MVP’nin müziği kesilir ve arka planda başka bir müzik çalmaya başlar. Shelton Benjamin ve Bobby Lashley ringe doğru ilerler.]</p><p></p><p>MVP: (Keyifle gülümseyerek) Bu gece, senin karşına çıkacak rakiplerin Shelton Benjamin ve Bobby Lashley! Eğer bu ikiliyi yenebilirsen, belki sana bir şans tanıyabilirim. Ama unutma, bu bir handicap maçı! Yani, karşısında iki rakip varken bile ne kadar dayanıklı olduğunu göstermek zorundasın.</p><p></p><p>RockyJ, MVP’nin bu oyununu anlamış ancak geri adım atmadan bu meydan okumayı kabul etmiştir. Seyirciler de RockyJ’in bu cesur kararını desteklemekte ve heyecanla maçın başlamasını beklemektedir.</p><p></p><p>[ATTACH=full]8559[/ATTACH]</p><p></p><p>Zil çaldığında, RockyJ yalnız başına Shelton Benjamin ve Bobby Lashley'in karşısında kalır. İkili, ringde hızlı bir şekilde RockyJ’e saldırır. Shelton Benjamin, hızlı adımlarla RockyJ’e doğru koşarak onu ringin köşesine sıkıştırır ve güçlü darbeler indirir. RockyJ, bu saldırılardan kaçınmaya çalışırken Bobby de ringe girerek RockyJ’i yerde tutmak için birlikte çalışırlar.</p><p></p><p>[ATTACH=full]8560[/ATTACH]</p><p></p><p>Shelton Benjamin: (Alaycı bir şekilde) RockyJ, tek başına buradan nasıl çıkmayı düşünüyorsun? Biz bir takımız, sen ise tek bir adam! Kaybedeceksin Rocky!</p><p></p><p>[ATTACH=full]8561[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]8562[/ATTACH]</p><p></p><p>RockyJ, Shelton Benjamin'in bu sözlerine karşılık vermek için zorlansa da, iki rakibin gücü ve hızı karşısında zorlanır. Shelton ve Lashley, sık sık yer değiştirerek RockyJ’i yıpratmaya çalışırlar. Shelton Benjamin, RockyJ’i güçlü bir <em>Superkick</em> ile yere serer ve hemen ardından Lashley, <em>German Suplex</em> ile onu ringin ortasına fırlatır.</p><p></p><p>[ATTACH=full]8563[/ATTACH]</p><p></p><p>RockyJ, iki rakibin sürekli saldırılarına rağmen pes etmez. Shelton Benjamin ve Bobby, RockyJ’i köşede sıkıştırarak yıpratırken RockyJ, hızını ve zekasını kullanarak bir açığı değerlendirmeye çalışır. Shelton Benjamin köşede RockyJ’e bir darbe indirmeye çalışırken RockyJ, hızla altından kayarak kaçar ve Shelton’un ringin direğine çarpmasına sebep olur.</p><p></p><p>[ATTACH=full]8564[/ATTACH]</p><p></p><p>RockyJ: (Kendi kendine kararlı bir şekilde) Bu iş burada bitmeyecek! Ne olursa olsun, bu maçı kazanacağım!</p><p></p><p>RockyJ, bu fırsatı değerlendirip Bobby'e ani bir <em>Clothesline</em> yaparak onu yere serer. Seyirciler bu hamleye coşkuyla karşılık verirken RockyJ, köşede toparlanmaya çalışan Shelton Benjamin’e odaklanır. RockyJ, hızla köşeye çıkar ve Shelton’a bir <em>Flying Elbow</em> indirir, ardından Bobby'i yakalayarak ona bir <em>Spinebuster</em> yapar. İkili ringde acı içinde kıvranırken, RockyJ nihayet dengeyi sağlar.</p><p></p><p>[ATTACH=full]8565[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]8566[/ATTACH]</p><p></p><p>Shelton Benjamin ve Bobby, yeniden ayağa kalkarak RockyJ’e karşı güçlerini birleştirirler. İkili, RockyJ’i tekrar sıkıştırmak için birlikte çalışırken, RockyJ ani bir hareketle Shelton Benjamin’i yakalar ve onu ringin dışına fırlatır. Shelton dışarıda yere çarparak sersemlerken, RockyJ hızla Bobby Lashley'i yakalar ve ona <em>Rocky Slam</em> yapar.</p><p></p><p>[ATTACH=full]8567[/ATTACH]</p><p></p><p></p><p>[RockyJ, hemen Lashley’in üzerine kapanır ve hakem saymaya başlar.]</p><p></p><p>Hakem: 1… 2… 3!</p><p></p><p>[ATTACH=full]8568[/ATTACH]</p><p></p><p>[Zil çalar ve RockyJ, bu zorlu handicap maçından galip çıkar. Ringde ayağa kalkarken, seyirciler büyük bir coşkuyla tezahürat yapar.]</p><p></p><p></p><p>MVP: (Ringin dışından sinirli bir şekilde) RockyJ, bu işi burada bitirmeyeceğim. Daha büyük engeller seni bekliyor, ama şampiyonluk hayalin burada sona erecek!</p><p></p><p>RockyJ: (MVP’ye bakarak meydan okurcasına) Senin oyunlarından korkmuyorum, MVP! Ne yaparsan yap, bu yolda ilerlemeye devam edeceğim ve o kemeri alacağım!</p><p></p><p>[ATTACH=full]8569[/ATTACH]</p><p></p><p>[ MVP Ringe girer ve kemerini ortaya koyarak hızlıca bir maç başlatır.] </p><p></p><p>RockyJ: Seni O... Ç... korkaksın!</p><p></p><p>[ATTACH=full]8570[/ATTACH]</p><p></p><p>[MVP Ringe girer girmez RockyJ'e bitirici hareketini yapar ve zaten yorgun olan RockyJ'i rahatlıkla yere serer. Ardından ring dışına çıkarak sandalye alır]</p><p></p><p>MVP:Bu kadar kolay kemer kazanılacağını mı sandın ha!? S**ik bir eziksin ve öyle kalmaya devam edeceksin Rocky!!</p><p></p><p><strong>[MVP, sandalyeyle sertçe darbeler indirmeye başladıktan sonra RockyJ'in üzerine kapanır ve hakem saymaya başlar]</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>[ATTACH=full]8571[/ATTACH]</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>[MVP Kazandığı kolay zaferin ardından kemerini alır ve kutlamaya başlar. Yuhalamalar eşliğinde ringi terk eder]</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>1 Hafta Sonra....</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p>RockyJ, United States Championship yolunda engel tanımadan ilerlemeye devam etmektedir. William Regal, Umaga, Kane ve The World's Greatest Tag Team gibi zorlu rakipleri yenerek gücünü ve kararlılığını tüm WWE evrenine kanıtlamıştır. Ancak mevcut şampiyon MVP, RockyJ'i hileyle alt etmiş ve kemerini korumuştur. İkili arasındaki rekabet giderek alevlenirken, WrestleMania'dan sonra WWE'nin en büyük sahnelerinden biri olan <strong>"SummerSlam"</strong> yaklaşmaktadır.</p><p></p><p>MVP, RockyJ'e karşı durmak için başka bir plan yapmıştır. Güçlü müttefikler edinerek RockyJ'in şampiyonluk hayallerini yıkmayı hedefler. MVP yanına Umaga ve Big Show'u almış ve yeni bir ittifak kurmuştur. </p><p></p><p><strong>[Monday Night Raw</strong>'ın açılış segmentinde, MVP ringde United States Championship kemerini gururla taşıyarak konuşmasına başlar. Arkasında güçlü müttefikleri Umaga ve Big Show durmaktadır.]</p><p></p><p><strong>MVP:</strong> (Kendinden emin bir şekilde) RockyJ, sen zorlu bir rakip olduğunu kanıtladın, ama şunu unutma: ben bu kemeri sadece gücümle değil, zekamla da kazandım. SummerSlam yaklaşıyor ve sana karşı daha da güçlü bir hale geldim. Yanımda Umaga ve Big Show gibi devler varken, bu kemeri elimden alabileceğini mi sanıyorsun? Senin işin bitti!</p><p></p><p><strong>RockyJ:</strong> (Kendinden emin bir şekilde) MVP, ne kadar müttefik toplarsan topla, bu beni durduramayacak. SummerSlam’de seninle birebir karşılaşacağım ve seni yeneceğim. Ama madem böyle bir oyun oynuyorsun, benim de birkaç sürprizim olabilir.</p><p></p><p><strong>[MVP, RockyJ’in bu sözlerinden tedirgin olmaz ve ona meydan okur.]</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>MVP:</strong> (Alaycı bir şekilde) Senin sürprizlerin beni korkutmaz, RockyJ. Ama şunu bil, eğer bu ringde bana saldırmaya cesaret edersen, seni paramparça ederim.</p><p></p><p><strong>[Bu sırada John Cena’nın müziği çalar ve arenada büyük bir coşku yükselir. Cena, ringe gelerek RockyJ’in yanında durur ve mikrofonu alır.]</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong> [MEDIA=youtube]MgbYrXRjGwk[/MEDIA]</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>John Cena:</strong> (Ciddi bir ses tonuyla) MVP, uzun zamandır bu ringde büyük konuştuğunu duydum. Ama RockyJ gibi birine karşı hileli yollarla üstünlük sağlamaya çalışmak, senin korkak olduğunu gösterir. RockyJ’e karşı adil bir mücadele vermezsen, benimle de uğraşmak zorunda kalacaksın.</p><p></p><p><strong>[Seyirciler Cena'nın bu açıklamasını coşkuyla karşılar. MVP ise Cena’nın müdahalesinden rahatsız olur ve geri adım atmak zorunda kalır.]</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>MVP:</strong> (Sinirle) Cena, bu benim ve RockyJ'in arasındaki bir mesele. Sen bu işe karışma!</p><p></p><p><strong>John Cena:</strong> (Gülümseyerek) Burada haksızlık yapmaya kalkarsan, ben de bu işin bir parçası olurum, MVP. RockyJ hak ettiği mücadeleyi verecek ve SummerSlam’de bu kemeri alacak. Eğer bir sorunun varsa, önce benimle yüzleşmelisin.</p><p></p><p><strong>RockyJ:</strong> (Cena’ya dönerek) Teşekkürler, Cena. Bu yolda yalnız olmadığımı bilmek beni güçlendiriyor. MVP, SummerSlam’de o kemeri senden almak için sabırsızlanıyorum.Bak ne diyeceğim? Gelecek hafta, senin bu "ilginç derecede şişman" ekibine meydan okuyoruz. Üçe iki... Bu sefer seni ringde yerle bir edeceğim MVP!</p><p></p><p><strong>[MVP, Cena ve RockyJ’in karşısında duramayacağını anlar ve sinirle ringden çıkar. Umaga ve Mark Henry de ona eşlik ederken, Cena ve RockyJ ringde kalır.]</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>John Cena:</strong> (RockyJ’e dönerek) Biliyorum ki bu senin yolculuğun, ama burada sana destek olmak için buradayım. SummerSlam’e kadar her türlü zorluğun üstesinden birlikte geleceğiz.</p><p></p><p><strong>RockyJ:</strong> (Minnettar bir şekilde) Teşekkür ederim, Cena. Bu yolculukta senin gibi bir dostumun olması büyük bir güç. SummerSlam’de kazanacağım, bunu birlikte başaracağız.</p><p></p><p><strong>[Bu segmentten sonra gelecek hafta Monday Night Raw'ın main event maçı belli olmuştur. RockyJ ve Cena, MVP'nin takımına karşı...]</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>[ATTACH=full]8573[/ATTACH]</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>[Şovun aralarında gelecek hafta için duyurulan maç promote edilmektedir.]</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>[Bu haftaki son maç da tamamlandıktan sonra iki hafta sonra gerçekleşecek olan Summerslam reklamları çıkmaya başlamıştır. Şovun bitmesine ramak kala sürpriz bir şekilde Summerslam maç kartının ilk maçı açıklanmıştır]</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>[ATTACH=full]8574[/ATTACH]</strong></p><p><strong></strong></p><p style="text-align: center"><strong><em>ROCKYJ vs. MVP</em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em>U.S. CHAMPIONSHIP</em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em>[STEEL CAGE]</em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p>....Devam Edecek.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SoulmanRocky, post: 270269, member: 268"] [CENTER][SIZE=5]2.SEZON / BÖLÜM 4[/SIZE] [SIZE=3][MEDIA=youtube]zxRPQZiCe4c[/MEDIA][/SIZE] [/CENTER] [SIZE=4]RockyJ, William Regal ve Umaga gibi zorlu rakipleri yenerek United States Championship yolunda büyük adımlar atmıştır. Ancak önünde başka engeller de vardır. Şampiyon MVP, RockyJ'in bu yükselişinden rahatsız olmaya başlamış ve onun şampiyonluk maçına yaklaşmasını engellemek için sinsi bir plan hazırlamıştır.[/SIZE] RockyJ'in bir sonraki maçının kimle olacağı hala belirsizken, Raw'da MVP ringe çıkar ve RockyJ'e meydan okur. MVP: (Kurnaz bir şekilde gülümseyerek) RockyJ, şu ana kadar iyi bir iş çıkardın. Ama United States Championship benim elimde, ve bu kemer için bir şans elde etmek o kadar kolay değil! Bu gece, senin gerçek bir şampiyon olup olmadığını görmek için sana özel bir sürpriz hazırladım. [Bu sırada MVP’nin müziği kesilir ve arka planda başka bir müzik çalmaya başlar. Shelton Benjamin ve Bobby Lashley ringe doğru ilerler.] MVP: (Keyifle gülümseyerek) Bu gece, senin karşına çıkacak rakiplerin Shelton Benjamin ve Bobby Lashley! Eğer bu ikiliyi yenebilirsen, belki sana bir şans tanıyabilirim. Ama unutma, bu bir handicap maçı! Yani, karşısında iki rakip varken bile ne kadar dayanıklı olduğunu göstermek zorundasın. RockyJ, MVP’nin bu oyununu anlamış ancak geri adım atmadan bu meydan okumayı kabul etmiştir. Seyirciler de RockyJ’in bu cesur kararını desteklemekte ve heyecanla maçın başlamasını beklemektedir. [ATTACH type="full"]8559[/ATTACH] Zil çaldığında, RockyJ yalnız başına Shelton Benjamin ve Bobby Lashley'in karşısında kalır. İkili, ringde hızlı bir şekilde RockyJ’e saldırır. Shelton Benjamin, hızlı adımlarla RockyJ’e doğru koşarak onu ringin köşesine sıkıştırır ve güçlü darbeler indirir. RockyJ, bu saldırılardan kaçınmaya çalışırken Bobby de ringe girerek RockyJ’i yerde tutmak için birlikte çalışırlar. [ATTACH type="full"]8560[/ATTACH] Shelton Benjamin: (Alaycı bir şekilde) RockyJ, tek başına buradan nasıl çıkmayı düşünüyorsun? Biz bir takımız, sen ise tek bir adam! Kaybedeceksin Rocky! [ATTACH type="full"]8561[/ATTACH] [ATTACH type="full"]8562[/ATTACH] RockyJ, Shelton Benjamin'in bu sözlerine karşılık vermek için zorlansa da, iki rakibin gücü ve hızı karşısında zorlanır. Shelton ve Lashley, sık sık yer değiştirerek RockyJ’i yıpratmaya çalışırlar. Shelton Benjamin, RockyJ’i güçlü bir [I]Superkick[/I] ile yere serer ve hemen ardından Lashley, [I]German Suplex[/I] ile onu ringin ortasına fırlatır. [ATTACH type="full"]8563[/ATTACH] RockyJ, iki rakibin sürekli saldırılarına rağmen pes etmez. Shelton Benjamin ve Bobby, RockyJ’i köşede sıkıştırarak yıpratırken RockyJ, hızını ve zekasını kullanarak bir açığı değerlendirmeye çalışır. Shelton Benjamin köşede RockyJ’e bir darbe indirmeye çalışırken RockyJ, hızla altından kayarak kaçar ve Shelton’un ringin direğine çarpmasına sebep olur. [ATTACH type="full"]8564[/ATTACH] RockyJ: (Kendi kendine kararlı bir şekilde) Bu iş burada bitmeyecek! Ne olursa olsun, bu maçı kazanacağım! RockyJ, bu fırsatı değerlendirip Bobby'e ani bir [I]Clothesline[/I] yaparak onu yere serer. Seyirciler bu hamleye coşkuyla karşılık verirken RockyJ, köşede toparlanmaya çalışan Shelton Benjamin’e odaklanır. RockyJ, hızla köşeye çıkar ve Shelton’a bir [I]Flying Elbow[/I] indirir, ardından Bobby'i yakalayarak ona bir [I]Spinebuster[/I] yapar. İkili ringde acı içinde kıvranırken, RockyJ nihayet dengeyi sağlar. [ATTACH type="full"]8565[/ATTACH] [ATTACH type="full"]8566[/ATTACH] Shelton Benjamin ve Bobby, yeniden ayağa kalkarak RockyJ’e karşı güçlerini birleştirirler. İkili, RockyJ’i tekrar sıkıştırmak için birlikte çalışırken, RockyJ ani bir hareketle Shelton Benjamin’i yakalar ve onu ringin dışına fırlatır. Shelton dışarıda yere çarparak sersemlerken, RockyJ hızla Bobby Lashley'i yakalar ve ona [I]Rocky Slam[/I] yapar. [ATTACH type="full"]8567[/ATTACH] [RockyJ, hemen Lashley’in üzerine kapanır ve hakem saymaya başlar.] Hakem: 1… 2… 3! [ATTACH type="full"]8568[/ATTACH] [Zil çalar ve RockyJ, bu zorlu handicap maçından galip çıkar. Ringde ayağa kalkarken, seyirciler büyük bir coşkuyla tezahürat yapar.] MVP: (Ringin dışından sinirli bir şekilde) RockyJ, bu işi burada bitirmeyeceğim. Daha büyük engeller seni bekliyor, ama şampiyonluk hayalin burada sona erecek! RockyJ: (MVP’ye bakarak meydan okurcasına) Senin oyunlarından korkmuyorum, MVP! Ne yaparsan yap, bu yolda ilerlemeye devam edeceğim ve o kemeri alacağım! [ATTACH type="full"]8569[/ATTACH] [ MVP Ringe girer ve kemerini ortaya koyarak hızlıca bir maç başlatır.] RockyJ: Seni O... Ç... korkaksın! [ATTACH type="full"]8570[/ATTACH] [MVP Ringe girer girmez RockyJ'e bitirici hareketini yapar ve zaten yorgun olan RockyJ'i rahatlıkla yere serer. Ardından ring dışına çıkarak sandalye alır] MVP:Bu kadar kolay kemer kazanılacağını mı sandın ha!? S**ik bir eziksin ve öyle kalmaya devam edeceksin Rocky!! [B][MVP, sandalyeyle sertçe darbeler indirmeye başladıktan sonra RockyJ'in üzerine kapanır ve hakem saymaya başlar] [ATTACH type="full"]8571[/ATTACH] [MVP Kazandığı kolay zaferin ardından kemerini alır ve kutlamaya başlar. Yuhalamalar eşliğinde ringi terk eder] 1 Hafta Sonra.... [/B] RockyJ, United States Championship yolunda engel tanımadan ilerlemeye devam etmektedir. William Regal, Umaga, Kane ve The World's Greatest Tag Team gibi zorlu rakipleri yenerek gücünü ve kararlılığını tüm WWE evrenine kanıtlamıştır. Ancak mevcut şampiyon MVP, RockyJ'i hileyle alt etmiş ve kemerini korumuştur. İkili arasındaki rekabet giderek alevlenirken, WrestleMania'dan sonra WWE'nin en büyük sahnelerinden biri olan [B]"SummerSlam"[/B] yaklaşmaktadır. MVP, RockyJ'e karşı durmak için başka bir plan yapmıştır. Güçlü müttefikler edinerek RockyJ'in şampiyonluk hayallerini yıkmayı hedefler. MVP yanına Umaga ve Big Show'u almış ve yeni bir ittifak kurmuştur. [B][Monday Night Raw[/B]'ın açılış segmentinde, MVP ringde United States Championship kemerini gururla taşıyarak konuşmasına başlar. Arkasında güçlü müttefikleri Umaga ve Big Show durmaktadır.] [B]MVP:[/B] (Kendinden emin bir şekilde) RockyJ, sen zorlu bir rakip olduğunu kanıtladın, ama şunu unutma: ben bu kemeri sadece gücümle değil, zekamla da kazandım. SummerSlam yaklaşıyor ve sana karşı daha da güçlü bir hale geldim. Yanımda Umaga ve Big Show gibi devler varken, bu kemeri elimden alabileceğini mi sanıyorsun? Senin işin bitti! [B]RockyJ:[/B] (Kendinden emin bir şekilde) MVP, ne kadar müttefik toplarsan topla, bu beni durduramayacak. SummerSlam’de seninle birebir karşılaşacağım ve seni yeneceğim. Ama madem böyle bir oyun oynuyorsun, benim de birkaç sürprizim olabilir. [B][MVP, RockyJ’in bu sözlerinden tedirgin olmaz ve ona meydan okur.] MVP:[/B] (Alaycı bir şekilde) Senin sürprizlerin beni korkutmaz, RockyJ. Ama şunu bil, eğer bu ringde bana saldırmaya cesaret edersen, seni paramparça ederim. [B][Bu sırada John Cena’nın müziği çalar ve arenada büyük bir coşku yükselir. Cena, ringe gelerek RockyJ’in yanında durur ve mikrofonu alır.] [MEDIA=youtube]MgbYrXRjGwk[/MEDIA] John Cena:[/B] (Ciddi bir ses tonuyla) MVP, uzun zamandır bu ringde büyük konuştuğunu duydum. Ama RockyJ gibi birine karşı hileli yollarla üstünlük sağlamaya çalışmak, senin korkak olduğunu gösterir. RockyJ’e karşı adil bir mücadele vermezsen, benimle de uğraşmak zorunda kalacaksın. [B][Seyirciler Cena'nın bu açıklamasını coşkuyla karşılar. MVP ise Cena’nın müdahalesinden rahatsız olur ve geri adım atmak zorunda kalır.] MVP:[/B] (Sinirle) Cena, bu benim ve RockyJ'in arasındaki bir mesele. Sen bu işe karışma! [B]John Cena:[/B] (Gülümseyerek) Burada haksızlık yapmaya kalkarsan, ben de bu işin bir parçası olurum, MVP. RockyJ hak ettiği mücadeleyi verecek ve SummerSlam’de bu kemeri alacak. Eğer bir sorunun varsa, önce benimle yüzleşmelisin. [B]RockyJ:[/B] (Cena’ya dönerek) Teşekkürler, Cena. Bu yolda yalnız olmadığımı bilmek beni güçlendiriyor. MVP, SummerSlam’de o kemeri senden almak için sabırsızlanıyorum.Bak ne diyeceğim? Gelecek hafta, senin bu "ilginç derecede şişman" ekibine meydan okuyoruz. Üçe iki... Bu sefer seni ringde yerle bir edeceğim MVP! [B][MVP, Cena ve RockyJ’in karşısında duramayacağını anlar ve sinirle ringden çıkar. Umaga ve Mark Henry de ona eşlik ederken, Cena ve RockyJ ringde kalır.] John Cena:[/B] (RockyJ’e dönerek) Biliyorum ki bu senin yolculuğun, ama burada sana destek olmak için buradayım. SummerSlam’e kadar her türlü zorluğun üstesinden birlikte geleceğiz. [B]RockyJ:[/B] (Minnettar bir şekilde) Teşekkür ederim, Cena. Bu yolculukta senin gibi bir dostumun olması büyük bir güç. SummerSlam’de kazanacağım, bunu birlikte başaracağız. [B][Bu segmentten sonra gelecek hafta Monday Night Raw'ın main event maçı belli olmuştur. RockyJ ve Cena, MVP'nin takımına karşı...] [ATTACH type="full"]8573[/ATTACH] [Şovun aralarında gelecek hafta için duyurulan maç promote edilmektedir.] [Bu haftaki son maç da tamamlandıktan sonra iki hafta sonra gerçekleşecek olan Summerslam reklamları çıkmaya başlamıştır. Şovun bitmesine ramak kala sürpriz bir şekilde Summerslam maç kartının ilk maçı açıklanmıştır] [ATTACH type="full"]8574[/ATTACH] [/B] [CENTER][B][I]ROCKYJ vs. MVP U.S. CHAMPIONSHIP [STEEL CAGE][/I] [/B][/CENTER] [B] [/B] ....Devam Edecek..... [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Road To Wrestlemania- RockyJ's Journey
Menü
Giriş yap
Kayıt ol