BAB Road To Wrestlemania- RockyJ's Journey


SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Katılım
4 Ocak 2024
Konular
3
Mesajlar
112
Beğeni sayısı
40
PG Nakit
0
Konum
Tekirdağ
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk


ROCK LANDED ON SMACKDOWN





Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-16_12_56.pngHaftalar süren teaserlar, video klipler derken beklenen gün gelip çatıyordu. RockyJ, ECW'dan ayrıldıktan sonraki 2 hafta boyunca her Smackdown öncesinde ışıklar sönüyor ve ekranlara parlayan yıldızlar veriliyordu. Ardından gizemli bir video oynanıyor ve şov introsu ancak başlıyordu. Söz konusu seyirciyi heyecanlandırmak olduğunda Vince McMahon en iyi olduğu şeyi yapıyordu.

Herkes RAW rosterının halihazırda yüksek seviyede olduğunu bildiği için RockyJ'in Smackdown'a imzalaycağından emindi. RAW tarafında Shawn Michaels'ın 2.Run'ı, Cena ve Edge rekabeti, Hogan'ın returnu derken Smackdown tarafında Evolution dominasyonu boy gösteriyordu. World Heaviweight şampiyonluğunu kaybeden Triple H ile birlikte evolution tekrardan güç kazanmaya çalışıyordu. Şampiyon Kurt Angle'ın arkasında ise Rey Mysterio, Eddie Guerrero Kurt Angle ve Randy Orton vardı. US Kemerinde ise şampiyon Big Show'du. US division'ını domine eden Big Show; Booker T, Chavo Guerrero, Jeff Hardy gibi isimleri deviriyordu.

Ekran görüntüsü 2024-01-14 212038.png




1 Temmuz 2005 günü Friday Night Smackdown'da midcard maçların arasında bir görüntü ekranlara geldi. McMahon sahne arkasında yürüyordu. Seyirci heyecanla izlemeye başladı....






Ekran görüntüsü 2024-01-14 212053.png





Ekrana RockyJ geldiğinde seyirci havalara uçuyordu. Rocky, hazır olduğunun mesajını vermek için ring kıyafetiyle çekime katılmıştı.

"Vince: Tarzını beğendim evlat! Aramıza hoş eldin. Bundan sonra Smackdown senin evin olacak"



Ekran görüntüsü 2024-01-14 212101.png


İkili el sıkıştıktan sonra video sona erdi ve seyirci heyecanla sonrasında olacakları bekliyordu.

"Burayı domine edeceğim Vince. Buna kimse engel olamayacak... Biliyorsun deneyenler oldu."






Ekran görüntüsü 2024-01-14 212113.png
Video bittikten sonra ışıklar açıldı. Seyirci şimdi daha büyük bir sürprizle karşı karşıyaydı... RockyJ ışıklar kapalıyken ringe girmişti, ışıklar geldiğinde mikrofon elinde Rocky'i gören seyirci coşkuyla tezahürata başladı.

RockyJ ringin ortasında seyirciyi bir süre dinledi.

RockyJ: "SmackDown'a hoş geldiniz! Evet, bu muhteşem şovun ta kendisi. Bugün burada olmak, bu arenanın ortasında durmak gerçekten benim için büyük bir ayrıcalık!"
Tezahüratların sesi daha da yükselmişti.

RockyJ: "Biliyorum, belki birçoğunuz beni ECW sahnesinden tanıyorsunuz. Ama bu, geçmişte kalan bir hikaye. Şimdi, burada, SmackDown'da, yeni bir başlangıç yapıyorum ve bu başlangıç tam anlamıyla patlayıcı olacak!"

resim_2024-01-14_213809985.png
İzleyiciler çığlıklarına devam ediyordu...

RockyJ: "Sizlere söz veriyorum ki, burada sadece kendi yolumu çizmekle kalmayacağım, aynı zamanda bu arenayı sarsacağım! SmackDown, benim sahnem olacak. Bu ringde, her an, her nefes alışverişim, büyük bir anlam taşıyacak!"

Rocky izleyicilerin enerjisini emecek bir bakışla konuşmasına devam etti...

RockyJ: "Siz izleyiciler, benim için her şeydensiniz. Sizinle birlikte bu arenayı ateşe vereceğim. RockyJ, SmackDown'un yıldızı olmaya geldi ve hiç kimsenin önünde durmayacak!"



Ekran görüntüsü 2024-01-14 212122.png


RockyJ izleyicilere yaklaştı ve onları ayağa kaldırmak için hareketler yaptı. Seyirci çıldırıyordu.

RockyJ: "Bu şovda herkesin gözü benim üzerimde olacak. Kim olursa olsun, benimle yüzleşmeye hazır olmalı. Çünkü ben geldim, görüldüm ve zaferin tadını çıkarmaya geliyorum!"





Ekran görüntüsü 2024-01-14 212129.png

Rocky konuşmasını bitirdi, mikrofonu yere bıraktı ve bir süre daha seyirciyle göz gözeydi. Sonrasında tezahüratları dinleyerek yüzünde gülümsemeyle yavaş yavaş ringi terk etti...

Sahne arkasında tebrikleri toplayan RockyJ burada olduğu için çok heyecanlıydı. O sırada Mick Foley'i orada gördü.
Rocky: "Hey Mick! promo bana göre zayıf kaldı sanki ha?"
Mick: "Seyirciyi duymadın mı!? Yıkıldılar. Seyirci çıldırıyorsa gerisini kafana takma dostum. Bu iş böyledir..."
Rocky: "Sağol yaşlı kurt. Görüşmek üzere"




Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-10_51_05.png





8 Temmuz 2005 tarihinde RockyJ ve onun hayranları için büyük gün gelmişti. Ring içi Debut maçına çıkıyordu. Triple Threat kurallarıyla muhteşem bir midcard maçına çıkacaktı. Şov gününe kadar "RockyJ" bu maçta gizemli süperstar olarak tanıtılıyordu.
O gün geldiğinde bir video paketiyle RockyJ'in maçtaki üçüncü kişi olduğu açıklanmıştı!
Hayranlar için müthiş bir gündü ve biletlerinin hakkını veriyorlardı.






Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-10_51_17.png




İlk olarak hayranların favorisi Rey Mysterio ringe geliyordu. Müthiş bir tezahüratla ringe doğru yürümeye başladı.

Bu maskeli adam bir çok izleyicinin ve özellikle çocukların kahramanıydı. RockyJ de sıkı bir Rey Mysterio hayranıydı. Yaşları yakın olmasına rağmen, Rocky, Rey'in kariyerine her zaman imreniyordu. O bir İkondu...






Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-10_52_38.png




Rey'den sonra JBL'in müziği başladı. Salondan inanılmaz bir uğultu yükseliyordu. JBL başarılı bir Heel olarak kendinden nefret ettiriyordu. Seyircinin küfürleri ile ringe giriş yapan JBL havlusunu bir seyircinin yüzüne fırlattı ve uğultuları birkaç kat daha çok arttırdı.








Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-10_51_56.png

Ve işte o büyük an gelmişti. RockyJ ringe giriş yapacaktı! Teaserlardan alıştığımız parlak yıldızlar yine salonu kaplamıştı ve müzik girdi. Ardından Rocky göründü ve kollarını yukarı kaldırdığı anda pyrolar patladı. Yaratıcı kıyafeti ve giriş şovu ile seyirciyi coşturmuştu. Rey kadar olmasa da seyirci onun için de yüksek sesle tezahüratlar yapıyordu.

"Şimdi üçüncü olarak, Tampa Florida'dan, 198 Pound ağırlığında, Soulman RockyJ!"

RockyJ hayatında ilk defa Jim Ross ve Jerry "The King" Lawler tarafından anlatılan bir maçta TV'ye çıkacaktı.




Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-10_54_07.png



JBL ilk olarak Rocky'e saldırdı. Sağ kroşe ile onu etrafında döndürdükten sonra arkadan kavradı ve kafasını iki eliyle güçlü bir şekilde sıkmaya başladı. Rey Mysterio kenarda enerjisini harcamamak üzere bekliyordu.

"Jim Ross: JBL genç yeteneğe holgeldin diyor. Güzel bir karşılaşmaya başladık. Sağ kroşeden sonra Headlock ile Rocky'i kıstırdı"

"Jerry Lawler: Buna iyi bak Jim! işte bu tecrübe ile gençliğin çarpıştığı yer"







Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-10_54_21.png


JBL'in gazabından nasibini Rey de almıştı. JBL, Rocky'i yere serdikten hemen sonra Rey'in üstüne koşmuş ve karnına bir yumrukla onu da yere sermişti.


"Jerryy Lawler: Bu adam hala makine gibi JR!"
"Jim Ross: Evet! hızlı hareketlerle Rey'i de yerle bir etti. Ama genç adam ayakta JBL bunu görebilecek mi?"








Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-10_54_49.png



Rocky yerden kalktıktan sonra şansını denemek istiyordu. JBL'in üstüne koştu ve clotshline ile onu yere yıktı. Seyirci tezahüratlarla tepki veriyordu. Salondaki tek net ortaklık JBL nefretiydi.

"Jim Ross: Soulman hareketleniyor. JBL'e doğru bir Clothsline! Başardı! JBL yerde."

"Jerry Lawler: Ne manevra ama!"






Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-10_55_13.png



Rey Mysterio boşluktan faydalanıp bulldog ile Rocky'e vurmak istedi ama başaramadı. Rocky onu da yere serdi.

"Jim Ross: Mysterio bulldog için deneme yapıyor, olmadı! Soulman izin vermiyor!"








Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-10_59_01.png


Rey Mysterio'yu ekarte ettikten sonra tekrar JBL'e yönelen RockyJ, işlerin bu kadar iyi gitmediğini anladı. JBL makine gibiydi gerçekten de. Birkaç yumruk ile RockyJ'in gardını düşüren JBL, ring kenarında Backdrop ile Rocky'nin adeta aklını alıyordu.


"Jim Ross: Rocky'den DDT denemesi, başarısız. JBL kontrolü ele aldı. Sol kroşe,sağ,sol ve tekrar sağ. Soulman hareketsiz kaldı. O da ne? JBL olayı ring kenarına taşıyor. Backdrop! Bu arada Mysterio ayakta..."







Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_01_17.png




Maç belirsiz bir çizgide ilerlerken, RockyJ'in ring kenarında olduğunu fırsat bilen Rey Mysterio bu sefer Bulldog hareketini Rocky'e yedirmişti.


"Jerry Lawler: Şuna bak JR! Mysterio intikamını alıyor."







Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_03_54.png



Bir süre ring kenarında dövüşe devam eden üçlü, silahlarla beraber artık olayı ringe taşımıştı. JBL'i tekrar ring dışına atan RockyJ bir anda kendisini kafa üstü yerde buldu.

"Jim Ross: Soulman, JBL'e güreş dersi veriyor. Snap Suplex! Başardı. JBL tekrardan ring kenarında. Tam o sırada Mysterio iplerden zıpladı! Huracarrana! Soulman yerde"

":Jerry Lawler: Mysterio tuş deniyor. JBL! Axehandle ile müdahale etti."







Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_06_08.png



Rey Mysterio kontrolü ele almıştı. Bozulan tuş girişiminden sonra ayağa kalktı. JBL, Rey'i köşeye gönderdi ama beklemediği bir şey oldu. Rey buna Moonsault ile karşılık verdi. JBL de yerdeyken Rey tekrar tuş denedi.

"Jim Ross: Mysterio tekrar Soulman'i tuş etmek istiyor. Bir.. ik- Hayır izin vermedi. Soulman ayakta!"








Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_06_40.png

JBL tekrar ayağa kalktığında saldırdığı ilk isim yine RockyJ olmuştu. Karnına bir tekme attıktan sonra bitirici hareketi Powerbomb'u devreye sokan JBL, RockyJ'in enerjisini bitirmek istiyordu.


"Jerry Lawler: Gerçek Soulman'i tanırım. O da aynı böyle bitmek bilmeyen bir enerjiye sahipti ama maçı ne zaman kazanacağını da iyi bilirdi. Umarım RockyJ'e bunu öğretmiştir. İzliyorsan Selam olsun sana Soulman Rocky!"

"Jim Ross: JBL tekme ile Soulman'i yere indirdi. Şimdi Powerbomb denemek istiyor. Mysterio ise avcı gibi izliyor. Powerbomb! Rocky yerde."






Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_08_13.png



Powerbomb yedikten sonra kendisini hemen ring dışına atan RockyJ kendine geldiğinde bir sandalye aldı ve JBL'e vurmak için hareketlendi.

JBL tehlikenin farkındaydı ve Rey'i yere düşürdüğü gibi sandalye vuruşunu engelledi.










Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_08_20.png


JBL, Rocky'i tuttuğu gibi sandalyenin üstüne yapıştırdı. O sırada Rey ayağa kalktı ve JBL hareketini tamamladıktan sonra onu dropkick ile dışarıya attı.


"Jim Ross: Sandalye iyi bir fikir değildi. JBL, Soulman'i ensesinden tutup yavaşlattı. Şimdi ise sandalye üstüne Sidewalk SLAM! Mysterio hız kaybetmiyor. Dropkick! başardı. JBL dışarıda. Şimdi Soulman ile Mysterio ringde baş başa."







Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_09_48.png




JBL tekrar ringe girmeye çalışırken Rey, Rocky'i tıpkı az önce JBL'in yaptığı gibi tekrardan sandalye üstüne düşürüyordu. O sırada JBL içeri girdi. Mysterio onu tekrardan dışarıya yolladı böylece hedefini teke indirebilecekti. Ringin en zayıf ismi RockyJ'i ekarte etmek, bu koca JBL'i ekarte etmekten daha kolaydı.









Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_16_55.png
Rocky güç bela ayağa kalktığında Rey seyirciyi coşturuyordu. O sırada JBL ring dışında kendine gelmeye çalışıyordu. Rocky'nin düşünecek pek vakti olmadığı için belki de en yanlış tercihi yaptı. Mysterio yerine JBL'e saldırdı.


"Jim Ross: Soulman ayakta. Mysterio seyirciye taunt yaparken çok savunmasız. Böylesine bir maçta bu büyük bir hata olabilir. Soulman JBL'e doğru isabetli bir Suicide Dive ile saldırdı!"

"Jerry Lawler: RockyJ böyle bir hata yapmamalıydı. Rey ringe döndü bile.."








Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_18_18.png





Suicide Dive sonrası JBL kendini çabuk topladı ve DDT ile Rocky'i yere serdikten sonra onu ringe yuvarladı. Rey ise bu hediyeyi kabul ederek Frog Splash ile RockyJ'in üstüne atladı.








Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_19_14.png




"Jim Ross: Soulman iplerde! Mysterio 619'a hazırlanıyor"

Bu an, RockyJ için tarihi bir andı. Hayatında ilk defa 619 yiyecekti. Maç öncesi bunu Rey'den bizzat istemişti ve artık her şey hazırdı. Darbeyi bekliyordu.









Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_19_38.png






"Jerry ve Jim (Bir ağızdan): Six! One! Nine!"

"Jerry Lawler: Smackdown'a hoş geldin evlat!"









Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_12_57.png




JBL, Rey'in tuş denemesini bozup onu dışarıya atmıştı. Seyircinin çığlıklarına karşılık veren Rocky ayağa kalkıp JBL'e imza hareketi olan Lethal Combination ile saldırdı.

"Jim Ross: Bir... İki.... JBL engelliyor! Mysterio şimdi JBL'in kollarında. Onu dışarıya atıyor. Soulman kalktı! Ölmedi! JBL yumruk! boşa sallıyor. LETHAL COMBINATION! Soulman uzun aradan sonra iyi bir darbe vurdu!"







Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_23_15.png





JBL tuş olmadı. Kalktıktan sonra kendi imza hareketi olan Clothsline ile Rocky'i yere serdi ve tuş denedi. JBL de başarısız oldu. Bu sırada Rey dışarıda yatıyordu. Taraftar Rocky adına tezahüratlarını arttırdı.









Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_24_40.png



Rocky momentumu yakaladı ve JBL'e şimdi bitirici hareketini vurmaya kalktı. Aralarındaki siklet farkına rağmen RockyJ rahat bir şekilde JBL'i havaya kaldırdı ve döndürerek yere vurdu.

"Jim Ross: NEEEE? X-FACTOR! Başardı! Gördün mü Jerry?"
"Jerry Lawler: İnanılmaz! Bu çocukta ışık var JR!"


Rocky tam rakibini tuş edecekken Mysterio ringe girdi ve Rocky'e dropkick ile saldırdı. Rocky dengesini kaybederek ringin dışına kadar düştü.






Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_25_40.png
Rocky'i dışarıya atan Rey Mysterio hiç vakit kaybetmeden JBL'e tuş denemesinde bulundu.

"Jerry Lawler: Ne akıllıca bir manevra! Bir... İki... Üç! Bitti Mysterio kazandı!"

Rey'in kazanmasıyla birlikte seyirci çılgına döndü ve onun adına tezahüratlarda bulundu. RockyJ ise debut maçında kaybedenler listesine girmişti.

İyi işler çıkardığı maçın ardından ringi terk etti ve soyunma odasına gitti. O sırada Undertaker main event maçı için giyiniyordu. Rocky onu gördüğünde heyecandan dondu kaldı.

"Undertaker: İyi işti evlat. Maçını izledim."





Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_30_12.png




Vince, Rocky'i anında Midcard takvimine eklemişti ve kafasında bir takım planlar vardı. Ram bir hafta sonra gelecek maçta RockyJ, Jeff Hardy ile karşılaşıyordu.

Kendisi yeni bir isim olmasına rağmen ilk iki maçında da büyük isimlerle güreşmişti. RockyJ'e olan beklenti git gide artıyordu ve seyirci ondan çok şey bekliyordu.







Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_32_28.png




Maça zincirleme güreşle başlayan ikili birbirini yere sermenin yollarını arıyordu. Jeff, Rocky'i ittirdi ve tekrar zincirleme güreşe kalkıştılar. İkili arasındaki ateş ilk saniyeden kızışmaya başlıyordu. RockyJ, Jeff'i ikna edip bu maça 1 hafta boyunca hazırlanmayı kabul ettirmişti. Şimdi de işi şova döküyorlardı. Seyirci heyecanla izliyor ve olacakları bekliyordu.









Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_31_56.png





Rocky hızlı kroşelerle kontrolü ele aldı. Jeff'i yere sermişti. Sonrasında kaldırıp german suplex ile tekrar Jeff'i yere sermişti.

"Jim Ross: Soulman maçı kontrol ediyor. Hardy henüz bir şans bulmuş değil."







Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_36_28.png




Jeff, RockyJ'i iplere gönderdi. Kendi hareketine hazırlanırken, Rocky iplerden zıplayarak Jeff'i tekmelemişti. Seyirci Rocky'nin yaptığı her harekette havalara uçuyordu.

"Jim Ross: Jeff irish whip deniyor. Olmadı. Rocky iplerden atlayarak dönen tekme ile Jeff'i yere yatırıyor!!"







Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_36_46.png





Uçan tekmenin hemen ardından, Jeff'i kaldırıp bu sefer de dönen tekme ile vurmuştu. Bu hareket sonucunda Jeff'in yüzü kanamaya başlamıştı.

"Jim Ross: Hardy Boy'un kaşı patladı! Soulman önceki haftanın acısını çıkartıyor!"







Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_38_46.png


Maçın ilerleyen bölümünde, Jeff Hardy kendisini göstermeye başlamıştı.


"Jim Ross: Jeff Hardy kim olduğunu sonunda hatırladı ve vertical suplex ile Rocky'i yere yıktı."







Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_41_28.png




Jeff, Rocky'i ringin dışına göndermişti. Rocky kendine gelemeden Hardy, Santon ile üstüne uçtu. İkisi de yerdeydi. Salonda heyecan dorukta, seyirci iki isme de sonsuz tezahüratlarla eşlik ediyordu!

"Jim Ross: Hardy rakibini dışarıya attı. SANTON! Başarılı! İkisi de yerde kaldı"







Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_41_47.png







Rocky ayağa kalktığında Jeff Hardy'i ringe giriş merdivenine fırlatarak yavaşlamasını sağladı ve ringe döndü. Seyirci yerine dahi oturmadan maçın tadını çıkarıyordu.







Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_43_48.png




Jeff ringe girdiğinde hızını kullandı ve RockyJ'in köşedeki hareketinden kurtuldu. Twist Of Fate ile Rocky'i yere yıktı ve tuş etmeyi denedi.

"Jim Ross: Soulman rakibini köşede sıkıştırdı. Backhand denemesi, başarısız! Hardy kurtuldu. Karnına bir tekme ve evet TWIST OF FATE! Tuş ediyor, bir! iki! ü- Hayır Soulman ayakta!"


"Let's go Rocky! Let's Go Rocky!"




Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_45_13.png





Rocky ayağa kalktıktan sonra comeback hareketleriyle maça döndü. Taraftar bu hareketler karşısında tamamen ateş almış durumda RockyJ'i destekliyordu. Maç iyi yönde ilerliyordu.









Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_47_06.png






"Jerry Lawler: Soulman köşesine geçti ve avını bekliyor. İyi bir işaret değil bu JR!"

"Jim Ross: Hardy ayağa kalkıyor. İyi bir karar değil."








Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_47_52.png




Rocky ikinci bitirici hareketi olan Spear ile Jeff'i yere seriyordu. Smackdown izleyicisi onun bu hareketini ilk defa gördüğü için flaşları öyle bir patlattı ki bir saniyeliğine tüm salon sanki flaş bombası atılmışçasına beyaz bir ışıkla kaplandı.

"Jim Ross: Spear! Spear! tuş ediyor. Bir... İki... Ü- HAYIR! HARDY BIRAKMIYOR!"







Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_48_06.png




Jeff tuştan kurtulduğu için deliye dönen Rocky, rakibine zaman tanımadan direkt olarak X-Factor ile saldırıyor ve işini bitirmek istiyordu.

"Jim Ross: Hardy oradan nasıl kurtuldu aklım almıyor. NEEEE? X-FACTOR!!! İşte bu! Bir... iki... üç! Maç bitiyor! SOULMAN KAZANDI!"








Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_49_33.png


Jeff'i tuş eden RockyJ Smackdown'daki ilk galibiyetini ikinci maçında aldı. Seyirci hype'ı tamamen yükselmiş ve bu galibiyet karşısında salonu neredeyse yıkma aşamasına getirmişlerdi. Smackdown'ın midcard reytingleri rakipleri karşısında güvendeydi çünkü Rocky'nin taraftarı her maçı sanki main eventmiş gibi destekliyordu.

"Jerry Lawler: Soulman RockyJ, adına yakışır bir galibiyet aldı. Rocky Johnson tarafından güreşe hazırlanan bu çaylak Smackdown'daki ilk galibiyetini Jeff Hardy'e karşı alıyor. Sırada Chris Benoit-Booker T maçı var"






RockyJ bekleneni verecek mi?... DEVAM EDECEK.
 

Ekli dosyalar

  • Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-12_46_30.png
    Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-12_46_30.png
    270.8 KB · Görüntüleme: 1
  • Xbox Series X_S için WWE 2K23-2023_10_14-23_13_41.png
    Xbox Series X_S için WWE 2K23-2023_10_14-23_13_41.png
    528.8 KB · Görüntüleme: 1
  • Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_16_55.png
    Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_16_55.png
    366.9 KB · Görüntüleme: 1
  • Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_16_16.png
    Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_14-11_16_16.png
    432.2 KB · Görüntüleme: 0

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Katılım
4 Ocak 2024
Konular
3
Mesajlar
112
Beğeni sayısı
40
PG Nakit
0
Konum
Tekirdağ
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
-İKİNCİ SEZON-

Takvimler 2007 yılını gösterirken Wrestlemania'ya 2 hafta kalmıştı. Rocky ana kadroda 2.yılını doldurmuş, kimseye zararı olmayan midcard bir güreşçi olmuştu. Bu süreçte bir kez U.S şampiyonu, bir kez de Smackdown Tag Team şampiyonu olmuştu. Beklediği sıçramayı 2007 yılının ortalarında yakalayan RockyJ, bir anda kendisini World Heavyweight Kemeri için yarışırken buldu. Şampiyon Edge'in karşısına kimin çıkacağı merak konusuyken, gözler Batista ve RockyJ'in karşılaşacağı #1 Contender maçındaydı.

Maçtan birkaç gün önce RockyJ, bankada maaş çekini bozdurduktan sonra Florida'daki kardeşi Rodney'e telefon etti.

images-51.jpeg

RockyJ: Hey Rod, ben Ricky. Nasılsın?
Rodney: Oh Rick uzun zaman oldu. Beni unuttuğunu sandım (gülüyor)
RockyJ: Bilirsin işte Rod, Superstar işleriyle uğraşıyordum. İzliyor musun?
Rodney: Abi sen manyak mısın? Senin için gizlice PPV satın aldım! Kemeri kazanacaksın.
RockyJ: Elbette ben kazanacağım. Hey bizimkiler hala beni izlemiyorlar mı?
Rodney: Geçen hafta annemle birlikte şovu izledik ama babam hala senden nefret ediyor Rick.
RockyJ: Aradan geçen onca zamana rağmen mi? Onu dinleseydim şuan ayda 15 bin doları cebime koyamazdım. Huysuz herif, bir gün değerimi anlar umarım. Hey peki ya Cecilia, onu hiç gördün mü?
Rodney: Ah evet o... Dostum o geçen hafta Larry ile evlendi. Şu muhasebeci olan... Davetiyem vardı fakat gitmedim. O p*çin canı cehenneme.
RockyJ: Aramızda yaşanan son olaylardan sonra ona karşı ne hissettiğimi kestiremiyorum Rod.
Rodney: Rick, şimdi eve dönmem gerekiyor. Seni şovdan sonra ararım.


Vedalaşıp telefonu kapattılar. Cecilia, RockyJ'in ilk ve en büyük aşkıydı. Kahverengi gözleri, siyah saçları ve beyaz teni olan ince belli genç bir kadındı. Rocky onu ne zaman görse eli ayağına dolaşır, ne yapacağını bilemezdi. Aşkını da uzun bir süre itiraf edemedi. Cecilia'yı elde etmek için Rocky ve Larry arasında sıkı bir rekabet vardı. Lisenin son zamanlarında Rocky ve Cecilia heyecanlı bir ilişkiye yelken açmışlardı. Yıllar ilerledikçe zaman zaman çalkantılı olan bu ilişki, Rocky'de derin izler bırakmıştı.

Şov günü geldiğinde RockyJ soyunma odasında maça hazırlanırken geçmişi düşünmeden de duramıyordu. Tüm kariyeri, bir film şeridi gibi gözünde canlandı. Bunun heyecanı içerisinde, kıyafetlerini giydi ve ringe çıkma sırası geldiğinde ise seyircinin önüne adımını attı. Rakibi Batista'nın karşısında RockyJ Babyface rolünü üstleniyordu.

684ac316-6526-4697-9727-e8837f12be02.png

Maç başladığı gibi Batista, RockyJ'e clothsline ile saldırdı. Sonrasında RockyJ'i yerde tekmeleyip sağa sola fırlatmaya başladı. "The Animal Batista" ismine yakışır bir başlangıç yapmıştı. Sonrasında Batista, Rocky'i ring dışına atabilmek için iplere attı. RockyJ'e bir omuz darbesi atıp onu yere düşürmek için darbe yaptığı sırada, Rocky bu hareketten kurtuldu ve iplerden sekerek Batista'ya reverse suplex ile karşılık verdi.

8ace08b0-097a-4bd7-a3f9-f491f58f89ea.png

Batista yerde yatarken, RockyJ bu sefer köşeye çıktı ve Moonsault ile Batista'ya sağlam bir darbe vurdu.

Bir süre ortada geçen maçta Batista bir an için kontrolü ele aldı ve Batista Bomb ile RockyJ'i yere serdi.
0b18411e-b4ef-445b-8530-06a2758a7aea.png

Batista tuş denemesinde bulundu fakat RockyJ hakem henüz 2'yi sayarken omzunu kaldırdı. Hemen arkasından comeback hareketiyle kontrolü ele alan RockyJ, üst üste iki X-Factor ile Batista'nın fişini çekti...






88d43c13-5a62-462a-a01d-aab23abe589d.png

RockyJ hemen tuş denedi ve evet; bir,iki ve üç... RockyJ Wrestlemania öncesinde çıktığı Smackdown Main Eventinde Batista'yı devirerek #1 Contender maçını kazandı. Böylelikle Wrestlemania'da Edge'in rakibi olacaktı. RockyJ seyirciyle sevincini paylaşırken, şov kapanışında mikrofonu eline aldı ve "Bayanlar baylar, Wrestlemania'da sizlere Rocky'nin sirkini göstereceğim. Edge bundan kaçamayacak!" Diyerek şovu bitirdi.
RockyJ soyunma odasına doğru giderken, aklına eski bir anısı geldi ve gözleri doldu.


(2002 Flashback/Tampa Florida)

RockyJ: Hey Cecilia, seni görmek güzel. Nasılsın?
Cecilia: İyiyim.
RockyJ: Ben de iyiyim, bana hala kızgın mısın? Biliyorsun seni seviyorum. İnanmadığını biliyorum ama kardeşine ben vurmadım...
Cecilia: Biliyorum, doğrusunu öğrendim. Artık sana kızgın değilim çünkü sana iyi haberlerim var. Üniversiteye gideceğim.
RockyJ: Ne! Bu inanılmaz!! Hey bak bugün bir maçım var, öğlen arasında. Sen de gelmelisin.
Cecilia: Aslında biraz işim var, eşyalarımı toplamalıyım.
RockyJ: Belki başka zaman denk getiririz. Beraber yaşama teklifime hala cevap vermedin Cecilia. Bebeğim beni meraktan çıldırtacaksın...
Cecilia: Babam senin bir serseri olduğunu düşünüyor Rick. Seninle olan ilişkimi onaylamıyorlar.
RockyJ: Onların fikrinin ne önemi var? Bu hayatı biz yaşayacağız. Hem bak, walmart'da işim de var. Endişelenme Cecilia!
Cecilia: Bak Ricky, ben hayatım boyunca fakirlik çektim. Seninle evlenip hayatımın kalanını da riske etmek istemiyorum. Üniversiteye gidip bir avukat olacağım, senin daha düzgün bir işin bile yok. Tanrı bilir yakında Walmart'dan da kovulursun. Hayatımı bir sirk ucubesiyle harcamak istemiyorum. Lütfen bi daha benim yanıma gelme Ricky yalvarırım. Ailem beni Larry ile beraber üniversiteye yollayacak. Onların Colorado'da evleri var, orada yaşayacağız.
RockyJ: Tanrım, neler anlatıyorsun sen!? Biliyor musun Cecilia, S.git! Larry p*ştun önde gideni, onunla mı olacaksın? Bunca beraber geçen yılımıza rağmen... Babanı da seni de s.keyim tamam mı, s.git ve lanet olası okulunu oku.



Rocky ve Cecilia'nın aşkı böyle sona erdi. Rocky oradan işe doğru yola çıktı. Walmart'da mesaisi başladığında kendini işe verebilmesi için bir motivasyonu yoktu. Tek beklediği şey, öğle arası arka bahçede yapılacak olan güreş şovuydu.

0224b122-10fe-4745-89b3-cf2f42b078cf.png

Öğle arası geldiğinde RockyJ(O yıllarda Ricky) , yüzüne maskesini çizdi ve üstünü bile değiştirmeden ringde yerini aldı. Yerel şovlardan pek tanınmayan alkolik bir rakibe karşı oynayacaktı.

33bd6b5c-4f44-4d75-a60b-73ce32c33ccd.png

RockyJ, rakibini 4 dakikada mağlup etmiş ve beklentileri boşa çıkarmamıştı...

(2007-Güncel zaöan/ Cinncinatti)

RockyJ arabasına doğru giderken, o günü düşündü. Kız arkadaşı tarafından terk edilmiş, ayyaşlarla maça çıkan Walmart Ricky'den, Smackdown Main Eventinde WHC için Batista'yı yok eden Soulman RockyJ'e dönüştüğünün farkına vardı. Artık geçmişi düşünmemek konusunda kendisini motive etmeye kalksa da, travmaları onun peşini asla bırakmayacaktı.


Devam edecek.....
 

sehinsahakahs

MacMilitant
Katılım
26 Tem 2023
Konular
146
Mesajlar
1,055
Beğeni sayısı
217
PG Nakit
325
Konum
İstanbul
RPG Karakteri
Tyler Breeze
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
-İKİNCİ SEZON-

Takvimler 2007 yılını gösterirken Wrestlemania'ya 2 hafta kalmıştı. Rocky ana kadroda 2.yılını doldurmuş, kimseye zararı olmayan midcard bir güreşçi olmuştu. Bu süreçte bir kez U.S şampiyonu, bir kez de Smackdown Tag Team şampiyonu olmuştu. Beklediği sıçramayı 2007 yılının ortalarında yakalayan RockyJ, bir anda kendisini World Heavyweight Kemeri için yarışırken buldu. Şampiyon Edge'in karşısına kimin çıkacağı merak konusuyken, gözler Batista ve RockyJ'in karşılaşacağı #1 Contender maçındaydı.

Maçtan birkaç gün önce RockyJ, bankada maaş çekini bozdurduktan sonra Florida'daki kardeşi Rodney'e telefon etti.

Ekli dosyayı görüntüle 6035

RockyJ: Hey Rod, ben Ricky. Nasılsın?
Rodney: Oh Rick uzun zaman oldu. Beni unuttuğunu sandım (gülüyor)
RockyJ: Bilirsin işte Rod, Superstar işleriyle uğraşıyordum. İzliyor musun?
Rodney: Abi sen manyak mısın? Senin için gizlice PPV satın aldım! Kemeri kazanacaksın.
RockyJ: Elbette ben kazanacağım. Hey bizimkiler hala beni izlemiyorlar mı?
Rodney: Geçen hafta annemle birlikte şovu izledik ama babam hala senden nefret ediyor Rick.
RockyJ: Aradan geçen onca zamana rağmen mi? Onu dinleseydim şuan ayda 15 bin doları cebime koyamazdım. Huysuz herif, bir gün değerimi anlar umarım. Hey peki ya Cecilia, onu hiç gördün mü?
Rodney: Ah evet o... Dostum o geçen hafta Larry ile evlendi. Şu muhasebeci olan... Davetiyem vardı fakat gitmedim. O p*çin canı cehenneme.
RockyJ: Aramızda yaşanan son olaylardan sonra ona karşı ne hissettiğimi kestiremiyorum Rod.
Rodney: Rick, şimdi eve dönmem gerekiyor. Seni şovdan sonra ararım.


Vedalaşıp telefonu kapattılar. Cecilia, RockyJ'in ilk ve en büyük aşkıydı. Kahverengi gözleri, siyah saçları ve beyaz teni olan ince belli genç bir kadındı. Rocky onu ne zaman görse eli ayağına dolaşır, ne yapacağını bilemezdi. Aşkını da uzun bir süre itiraf edemedi. Cecilia'yı elde etmek için Rocky ve Larry arasında sıkı bir rekabet vardı. Lisenin son zamanlarında Rocky ve Cecilia heyecanlı bir ilişkiye yelken açmışlardı. Yıllar ilerledikçe zaman zaman çalkantılı olan bu ilişki, Rocky'de derin izler bırakmıştı.

Şov günü geldiğinde RockyJ soyunma odasında maça hazırlanırken geçmişi düşünmeden de duramıyordu. Tüm kariyeri, bir film şeridi gibi gözünde canlandı. Bunun heyecanı içerisinde, kıyafetlerini giydi ve ringe çıkma sırası geldiğinde ise seyircinin önüne adımını attı. Rakibi Batista'nın karşısında RockyJ Babyface rolünü üstleniyordu.

Ekli dosyayı görüntüle 6047

Maç başladığı gibi Batista, RockyJ'e clothsline ile saldırdı. Sonrasında RockyJ'i yerde tekmeleyip sağa sola fırlatmaya başladı. "The Animal Batista" ismine yakışır bir başlangıç yapmıştı. Sonrasında Batista, Rocky'i ring dışına atabilmek için iplere attı. RockyJ'e bir omuz darbesi atıp onu yere düşürmek için darbe yaptığı sırada, Rocky bu hareketten kurtuldu ve iplerden sekerek Batista'ya reverse suplex ile karşılık verdi.

Ekli dosyayı görüntüle 6048

Batista yerde yatarken, RockyJ bu sefer köşeye çıktı ve Moonsault ile Batista'ya sağlam bir darbe vurdu.

Bir süre ortada geçen maçta Batista bir an için kontrolü ele aldı ve Batista Bomb ile RockyJ'i yere serdi.
Ekli dosyayı görüntüle 6049

Batista tuş denemesinde bulundu fakat RockyJ hakem henüz 2'yi sayarken omzunu kaldırdı. Hemen arkasından comeback hareketiyle kontrolü ele alan RockyJ, üst üste iki X-Factor ile Batista'nın fişini çekti...






Ekli dosyayı görüntüle 6050

RockyJ hemen tuş denedi ve evet; bir,iki ve üç... RockyJ Wrestlemania öncesinde çıktığı Smackdown Main Eventinde Batista'yı devirerek #1 Contender maçını kazandı. Böylelikle Wrestlemania'da Edge'in rakibi olacaktı. RockyJ seyirciyle sevincini paylaşırken, şov kapanışında mikrofonu eline aldı ve "Bayanlar baylar, Wrestlemania'da sizlere Rocky'nin sirkini göstereceğim. Edge bundan kaçamayacak!" Diyerek şovu bitirdi.
RockyJ soyunma odasına doğru giderken, aklına eski bir anısı geldi ve gözleri doldu.


(2002 Flashback/Tampa Florida)

RockyJ: Hey Cecilia, seni görmek güzel. Nasılsın?
Cecilia: İyiyim.
RockyJ: Ben de iyiyim, bana hala kızgın mısın? Biliyorsun seni seviyorum. İnanmadığını biliyorum ama kardeşine ben vurmadım...
Cecilia: Biliyorum, doğrusunu öğrendim. Artık sana kızgın değilim çünkü sana iyi haberlerim var. Üniversiteye gideceğim.
RockyJ: Ne! Bu inanılmaz!! Hey bak bugün bir maçım var, öğlen arasında. Sen de gelmelisin.
Cecilia: Aslında biraz işim var, eşyalarımı toplamalıyım.
RockyJ: Belki başka zaman denk getiririz. Beraber yaşama teklifime hala cevap vermedin Cecilia. Bebeğim beni meraktan çıldırtacaksın...
Cecilia: Babam senin bir serseri olduğunu düşünüyor Rick. Seninle olan ilişkimi onaylamıyorlar.
RockyJ: Onların fikrinin ne önemi var? Bu hayatı biz yaşayacağız. Hem bak, walmart'da işim de var. Endişelenme Cecilia!
Cecilia: Bak Ricky, ben hayatım boyunca fakirlik çektim. Seninle evlenip hayatımın kalanını da riske etmek istemiyorum. Üniversiteye gidip bir avukat olacağım, senin daha düzgün bir işin bile yok. Tanrı bilir yakında Walmart'dan da kovulursun. Hayatımı bir sirk ucubesiyle harcamak istemiyorum. Lütfen bi daha benim yanıma gelme Ricky yalvarırım. Ailem beni Larry ile beraber üniversiteye yollayacak. Onların Colorado'da evleri var, orada yaşayacağız.
RockyJ: Tanrım, neler anlatıyorsun sen!? Biliyor musun Cecilia, S.git! Larry p*ştun önde gideni, onunla mı olacaksın? Bunca beraber geçen yılımıza rağmen... Babanı da seni de s.keyim tamam mı, s.git ve lanet olası okulunu oku.



Rocky ve Cecilia'nın aşkı böyle sona erdi. Rocky oradan işe doğru yola çıktı. Walmart'da mesaisi başladığında kendini işe verebilmesi için bir motivasyonu yoktu. Tek beklediği şey, öğle arası arka bahçede yapılacak olan güreş şovuydu.

Ekli dosyayı görüntüle 6051

Öğle arası geldiğinde RockyJ(O yıllarda Ricky) , yüzüne maskesini çizdi ve üstünü bile değiştirmeden ringde yerini aldı. Yerel şovlardan pek tanınmayan alkolik bir rakibe karşı oynayacaktı.

Ekli dosyayı görüntüle 6052

RockyJ, rakibini 4 dakikada mağlup etmiş ve beklentileri boşa çıkarmamıştı...

(2007-Güncel zaöan/ Cinncinatti)

RockyJ arabasına doğru giderken, o günü düşündü. Kız arkadaşı tarafından terk edilmiş, ayyaşlarla maça çıkan Walmart Ricky'den, Smackdown Main Eventinde WHC için Batista'yı yok eden Soulman RockyJ'e dönüştüğünün farkına vardı. Artık geçmişi düşünmemek konusunda kendisini motive etmeye kalksa da, travmaları onun peşini asla bırakmayacaktı.


Devam edecek.....
Yine efsane bir bölüm olmuş başkan devamını heyecanla bekliyorum.
 

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Katılım
4 Ocak 2024
Konular
3
Mesajlar
112
Beğeni sayısı
40
PG Nakit
0
Konum
Tekirdağ
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Katılım
4 Ocak 2024
Konular
3
Mesajlar
112
Beğeni sayısı
40
PG Nakit
0
Konum
Tekirdağ
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
Teknik bir aksaklıktan dolayı yeni bölümümüz bugün gelmedi. 2K sunucularındaki bug çözüldüğü gibi yeni bölüm sizlerle.

images-53.jpeg

Yeni bölümde RockyJ, World Heavyweight Şampiyonu Rated-R Superstar Edge ile kemer maçına çıkacak.

Bu büyük müsabaka öncesinde tahminleriniz neler?
 

sehinsahakahs

MacMilitant
Katılım
26 Tem 2023
Konular
146
Mesajlar
1,055
Beğeni sayısı
217
PG Nakit
325
Konum
İstanbul
RPG Karakteri
Tyler Breeze
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: