BAB Road To Wrestlemania- RockyJ's Journey


Sizce RockyJ, U.S. Şampiyonu olabilecek mi?

  • Evet

    Oy: 2 100.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    2

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Katılım
4 Ocak 2024
Konular
4
Mesajlar
182
Beğeni sayısı
73
PG Nakit
50
Konum
Tekirdağ
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk



İkinci Sezon/Bölüm 7


WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.25.jpeg

2008 Yılıyla birlikte WWE'de değişimler yaşanmış, sahne tasarımları ve logolar değişmişti. Yeni dönem eskisinden daha iddialı olmak zorundaydı. Senaristler ve Vince McMahon, kaliteli ve kalabalık kadroyla başarısını sürdürmek için var gücüyle çalışıyordu.

WWE_Corporate_HQ%2C_Stamford%2C_CT%2C_jjron_02.05.2012.jpg


RockyJ’in yükselen popülaritesi ve United States Champion olarak gösterdiği güçlü performans, şirketin dikkatini çekmiştir. Vince McMahon, RockyJ ile şov öncesi bir toplantı yapmak ister. RockyJ, Vince’in odasına çağrıldığında, ne hakkında konuşulacağını tam olarak bilmemektedir.

Toplantı Odasında

Vince McMahon, deri koltuğunda oturmuş, masasının arkasında ellerini birleştirerek beklemektedir. RockyJ içeri girer girmez, McMahon ayağa kalkar ve geniş bir gülümsemeyle karşılar onu.

Vince McMahon:

"RockyJ! İçeri gel, otur bakalım. Seninle biraz konuşmamız lazım."
RockyJ, biraz şaşkın ama kendinden emin bir şekilde sandalyeye oturur.

RockyJ:

"Tabii Vince. Nedir konu? Yeni bir rakip mi, yoksa başka bir şey mi?"

Vince McMahon:

"Şu reytingleri bir gördün mü oğlum? Senin maçlarından sonra seyircinin tepkisi bacak aramda sıcaklık yaratıyor. Her hafta senin çıktığın segmentler reytingleri uçuruyor. United States kemeri etrafında dönüp duran bu hikaye, izleyiciyi ekrana yapıştırıyor. Bunu kullanacağız, sana ihtiyacım var."
RockyJ'in yüzüne bir gülümseme yerleşir, ancak temkinlidir.

RockyJ:

"Anladım, Vince. Reytingler iyi gidiyor, ama bu beni Wrestlemania'ya kadar taşır mı, orasını bilmiyorum."
Vince McMahon:

"Dinle, çaylak... Şu kemeri Wrestlemania'ya kadar tutacaksın. Bu hikayeyi daha da büyüteceğiz. Kemerini savunacak ve reytingleri zıplatmaya devam edeceksin. Hatta belki de Wrestlemania'da şu anki en büyük çıkışlardan birini yapacaksın. Yani seni bir kenara bırakacak değilim, merak etme!"
RockyJ, Vince'in argo ve biraz da kaba tavrına rağmen, onun ne kadar ciddi olduğunu hisseder.

RockyJ:

"Beni Wrestlemania'ya kadar taşıyacak bir hikaye lazım, Vince. Bana ne planladığını söyle. Eğer işin içinde Jericho gibi büyük isimler varsa, elimden geleni yaparım."

Vince McMahon:

"Bak, RockyJ, şunu unutma. Sen bu işin içine sonuna kadar gireceksin. Sana Jericho’yu da veririm, JBL’i de, Cody Rhodes’u da... Hatta gerekirse mezar maçına bile çıkarırım. Senin orada kan, ter, gözyaşı dökmek için hazır olman lazım. Bu işte geri adım yok, anladın mı? Bu işten anlıyorsun bugünlerde zor bulunan bir özellik.
RockyJ:

"Anladım. Wrestlemania'ya kadar bu kemeri taşırım, Vince. Ama sana şunu söyleyeyim, Wrestlemania'da bir fırsatım olursa, onu sonuna kadar değerlendireceğim. O gece tarihe geçmek için ringe çıkacağım."
Vince McMahon:

"İşte duymak istediğim şey buydu! Reytingler yükselmeye devam ettiği sürece bu işte kazanan biziz. Şimdi si*tir git, o ringde ne yapman gerektiğini göster. Ama bir hata yaparsan, bunu sana pahalıya ödetirim, unutma!"

RockyJ, toplantıdan çıkarken kafasında bir plan ve kararlılıkla odadan ayrılır. Vince McMahon’un sözleri onu daha da motive eder. Artık Wrestlemania'ya kadar kemerini korumak ve yol boyunca tüm rakiplerini yenmek zorundadır. Bu toplantı, RockyJ'in kariyerinde bir dönüm noktası olur ve onu daha büyük başarılara hazırlar.

Toplantı sonrası RockyJ’in kendine olan güveni daha da artar ve McMahon’un verdiği bu büyük sorumluluk, onu daha da hırslı hale getirir. Wrestlemania'ya giden yol, artık daha da zorlu ama bir o kadar da heyecan verici olacaktır.


Flashback (1998)...

Genç RockyJ ve abisi Rodney, Florida'daki WCW Monday Nitro şovunun kapısında heyecanla beklemektedirler. İkisi de ellerinde sıkı sıkıya tuttukları biletlerle, o gece ringe çıkacak efsaneleri görmek için sabırsızlanmaktadır. RockyJ’in kalbi küt küt atarken, Rodney ona moral verir.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.24.jpeg

Rodney:

"Hey, sıkı dur küçük adam! Sonunda başardık. Macho Man ve Hogan'ı canlı izleyeceğiz. Sıkı çalıştık ve buradayız. Bu geceyi unutmayacağız, söz veriyorum!"
RockyJ:

"Evet, abi! Şu an rüya gibi geliyor. Ringe bu kadar uzakta olmamız önemli değil, onları gerçek hayatta görmek yeterli!"
Rodney, RockyJ’in omzuna hafifçe vurur ve ikisi de heyecanla arenaya girerler. Koltukları ringe uzak olsa da, RockyJ için bu çok büyük bir deneyimdir. O gece, atmosfer, kalabalığın coşkusu ve büyük yıldızların güreş sergilemesi genç RockyJ’in hayatını değiştirecektir.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.24 (1).jpeg

Macho Man Randy Savage vs. Hulk Hogan Maçı Başlıyor

Maç başladığında, arenadaki herkes ayaktadır. Macho Man ve Hulk Hogan karşı karşıya geldiğinde, ringin etrafında yankılanan tezahüratlar arenayı doldurur. RockyJ’in gözleri heyecanla parlar.

RockyJ:

"Abi, bak! İşte Hogan ve Savage ringde! İnanılmaz! Hogan’ın nasıl göründüğüne bak!"

"Muazzam bir şey ya...."
Rodney:
"Biliyorum, dostum. Bu ikisi ringin kralları. Şimdi izle ve öğren. Güreşin en iyileri iş başında."
Maç ilerledikçe RockyJ, Hulk Hogan’ın seyirciyi ateşlemesi ve Macho Man’in karizmatik hareketlerinden etkilenir. İkilinin karşılıklı yumrukları ve hareketleri, genç RockyJ’in kalbinde adeta bir ateş yakar. O anın büyüsüne kapılarak abisine döner.
RockyJ:
"Abi, bir gün ben de bu ringe çıkacağım. Tıpkı Hogan ve Macho Man gibi olmak istiyorum. Herkesin beni izlediği, alkışladığı bir şampiyon olacağım."
Rodney, RockyJ’in bu kararlılığını gördüğünde gururla gülümser ve kardeşine güven veren bir bakış atar.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.25 (4).jpeg

Rodney:

"Eğer gerçekten istersen, bunu başarabilirsin. Ama bunun için çok çalışman lazım, RockyJ. Onlar burada olmak için yıllarını verdiler. Şu vücutlarına bak dev gibiler. Sen biraz sıska kaldın ama senin inancın var, bunu hissediyorum. Çok çalışmalısın kardeşim"
Maçın sonlarına doğru, Hulk Hogan’ın ünlü "Leg Drop" hamlesi gelir ve arenada büyük bir patlama yaşanır. Hogan’ın zaferi ilan edilirken, RockyJ’in gözleri ışıldar.

Günümüze Dönüş

Arabasını sürerken RockyJ, o geceyi ve abisiyle yaşadığı o büyük heyecanı hatırlar. Rodney’nin ona söylediği sözler hala aklındadır. Kendi başarma kararlılığı ve inancıyla o günkü küçük RockyJ’den bugünkü United States Champion RockyJ’e dönüşmüştür. Bir gün kendisinin de bu büyük isimler gibi anılacağını o gece anlamıştı. Wrestlemania’ya giden yolda da aynı tutku ve inançla devam etmeye kararlıdır.

Wrestlemania'ya giden yol belki zor olacak, ama RockyJ için bu mücadele, yıllar önce
bir çocukken o ateşin yandığı gece başlamıştı. Şimdi o ateş, daha güçlü bir şekilde parlıyordu.



Monday Night RAW: RockyJ vs. JBL – United States Championship Maçı (Kanada)

Wrestlemania’ya giden yolda büyük bir adım olan bu gece, RockyJ için önemli bir sınav niteliğindedir. United States Champion olarak kemerini birçok kez başarıyla savunan RockyJ, şimdi WWE’nin en sert ve kibirli rakiplerinden biri olan JBL ile karşı karşıya gelecektir.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.25 (1).jpeg

Arenada "Longhorn" melodisi çalmaya başladığında, JBL'nin lüks beyaz limuzini arenaya doğru ilerler. JBL, büyük bir güvenle limuzininden çıkar ve kendinden emin adımlarla ringe yürür. Mikrofonu eline alır ve seyircilere küçümseyici bir ifadeyle bakar.


JBL:

"Burada bir dakika durun bakalım! Bu gece, Amerikan rüyasının canlı örneği, milyarder ve eski şampiyon John 'Bradshaw' Layfield olarak ringe çıkıyorum. RockyJ, senin gibiler bu işi sadece hayal edebilirken, ben bu işi zirveye taşımış bir adamım. Bu gece o kemeri beline takamayacaksın, çünkü bu işi senden daha iyi bilen biri var. Şampiyon olmayı hak etmiyorsun, çaylak!"
JBL’nin kibirli sözleri arenada yuhalanırken, RockyJ’in müziği çalmaya başlar ve seyirci coşkuyla RockyJ’i destekler. RockyJ Kanada'lı seyirciye jest olarak Kanada'lı büyük efsane Bret Hart temalı bir kostümle ringe doğru gelir.
RockyJ, enerjik ve kararlı bir şekilde ringe doğru yürürken, JBL’nin sözlerine sert bir bakış atar. RockyJ mikrofonu alır ve yüzünü JBL'ye çevirir.

RockyJ:


"Orada dur bakalım babalık, bu işler sadece tecrübe ile olsaydı şuan burada sen değil Ric Flair dururdu. O da şuan buruşmuş kıçını kaşıyor. JBL, zirveye taşıdığını söylüyorsun sanırım. Eğer yanlış duymadıysak senin zirveye çıktığın tek konu Ron Simmons'ın hayalarını emme konusu. Hepimiz izledik, bir yere çıktığın yok. Bugün burada milyonlarca ama milyonlarca Kanadalı, Rocky'nin JBL'i parçalamasını izlemeyi bekliyor. Bunu parayla satın alamazsın JBL Rocky herkesin kahramanı!
**Salondaki seyirci coşkuyla tepki verirken arka alanda Vince paranın kokusunu almıştır**



Maçın Başlaması

Hakem maçın başlamasını işaret eder ve gong çalar. JBL, fiziksel üstünlüğünü kullanarak RockyJ’i köşeye sıkıştırır ve sert bir omuz darbesi ile üstünlük kurmaya çalışır. RockyJ ise hızlı hareketlerle JBL’nin hamlelerinden kaçar ve bir dizi yumrukla karşılık verir. Seyircinin coşkusu artarken, RockyJ’in cesurca mücadelesi dikkat çekicidir.


WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.25 (2).jpeg


JBL Maça dominant başlayan taraf olmuştur. Rocky'i yere yatırıp yumrukluyor sonrasında ise köşelere gönderip direncini kırıyordu.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.26 (2).jpeg

Maçın ortalarına doğru, JBL güçlü bir "Clothesline from Hell" denemesi yapar. Ancak RockyJ son anda eğilir ve JBL’yi sert bir "Spinebuster" ile yere serer. RockyJ seyirciye dönerek kolunu kaldırır ve desteklerini alır.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.27 (2).jpeg

RockyJ:

"Ne oldu, JBL? Şampiyon olmayı bu kadar kolay mı sandın?"
JBL hızla toparlanarak RockyJ’in üzerine atılır ve onu köşeye sıkıştırır.

JBL:

"Sen daha yolun başındasın, çocuk! Benim gibi biriyle aynı ringde olmanın bedelini ödeyeceksin!"
JBL, RockyJ’i köşede sıkıştırarak birkaç sert yumruk vurur ve ardından büyük bir güçle "Fallaway Slam" yapar. Seyircinin desteği RockyJ’in lehine dönmeye çalışırken, JBL’nin acımasızlığı ve tecrübesi maça ağırlığını koyar.

RockyJ:


Buraya geleli 4 yıl oldu JBL, 3 kere de kıçını tekmeledim.

Son dakikalara gelindiğinde, RockyJ bir kez daha toparlanır ve JBL'yi sert bir "Superkick" ile sersemletir. Ardından, köşeye çıkarak "Diving Elbow Drop" için hazırlık yapar. Seyirci nefesini tutmuş, gözlerini RockyJ’e dikmiştir. RockyJ atlayışını gerçekleştirir ve JBL'ye başarılı bir "Diving Elbow Drop" yapar. Hemen ardından tuşa gider.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.27 (1).jpeg

Hakem:

JBL son anda ayağını iplerden birine uzatarak tuşu bozar. RockyJ, hayal kırıklığına uğramış olsa da pes etmez ve JBL’yi ayağa kaldırarak "Rocky Slam" için hamle yapar. Tam o sırada JBL, RockyJ’in yüzüne parmaklarını sokarak gözlerini hedef alır ve RockyJ’i şaşırtır. Hakem bunu görmezken, JBL bir fırsat yakalamış ve "Clothesline from Hell" denemesine yeniden kalkışmıştır.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.26 (3).jpeg

JBL, "Clothesline from Hell" ile RockyJ’i hedef alırken, RockyJ ani bir hareketle eğilir ve JBL'nin arkasına geçerek hızlı bir "Rocky Cutter" yapar. Seyirci ayağa fırlar ve RockyJ, JBL’yi tuşa yatırır.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.27 (4).jpeg

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.28 (2).jpeg

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.29.jpeg

Hakem:

Gong çalar ve RockyJ, kemerini koruyarak maçın galibi olur. Hakem RockyJ’in elini havaya kaldırırken, RockyJ zaferinin tadını çıkarır. Kemerini omzuna atar ve ringin köşesine çıkarak seyirciye teşekkür eder.

Maç Sonrası

JBL, yenilgiyi hazmedemeyen bir ifadeyle ringin dışına çıkarken, RockyJ ise kemerini kaldırarak gururla seyirciyi selamlar. Bu zafer, Wrestlemania yolunda RockyJ için önemli bir adımdır ve bir sonraki zorlu rakip için hazır olduğunu kanıtlar.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.29 (1).jpeg
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: