BAB Road To Wrestlemania- RockyJ's Journey

Sizce RockyJ, U.S. Şampiyonu olabilecek mi?

• Evet

Oy: 2 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Konular
4
Beğeni sayısı
85
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk

İkinci Sezon/Bölüm 7

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.25.jpeg

2008 Yılıyla birlikte WWE'de değişimler yaşanmış, sahne tasarımları ve logolar değişmişti. Yeni dönem eskisinden daha iddialı olmak zorundaydı. Senaristler ve Vince McMahon, kaliteli ve kalabalık kadroyla başarısını sürdürmek için var gücüyle çalışıyordu.

WWE_Corporate_HQ%2C_Stamford%2C_CT%2C_jjron_02.05.2012.jpg

RockyJ’in yükselen popülaritesi ve United States Champion olarak gösterdiği güçlü performans, şirketin dikkatini çekmiştir. Vince McMahon, RockyJ ile şov öncesi bir toplantı yapmak ister. RockyJ, Vince’in odasına çağrıldığında, ne hakkında konuşulacağını tam olarak bilmemektedir.

Toplantı Odasında

Vince McMahon, deri koltuğunda oturmuş, masasının arkasında ellerini birleştirerek beklemektedir. RockyJ içeri girer girmez, McMahon ayağa kalkar ve geniş bir gülümsemeyle karşılar onu.

Vince McMahon:

"RockyJ! İçeri gel, otur bakalım. Seninle biraz konuşmamız lazım."
RockyJ, biraz şaşkın ama kendinden emin bir şekilde sandalyeye oturur.

RockyJ:

"Tabii Vince. Nedir konu? Yeni bir rakip mi, yoksa başka bir şey mi?"

Vince McMahon:

"Şu reytingleri bir gördün mü oğlum? Senin maçlarından sonra seyircinin tepkisi bacak aramda sıcaklık yaratıyor. Her hafta senin çıktığın segmentler reytingleri uçuruyor. United States kemeri etrafında dönüp duran bu hikaye, izleyiciyi ekrana yapıştırıyor. Bunu kullanacağız, sana ihtiyacım var."
RockyJ'in yüzüne bir gülümseme yerleşir, ancak temkinlidir.

RockyJ:

"Anladım, Vince. Reytingler iyi gidiyor, ama bu beni Wrestlemania'ya kadar taşır mı, orasını bilmiyorum."
Vince McMahon:

"Dinle, çaylak... Şu kemeri Wrestlemania'ya kadar tutacaksın. Bu hikayeyi daha da büyüteceğiz. Kemerini savunacak ve reytingleri zıplatmaya devam edeceksin. Hatta belki de Wrestlemania'da şu anki en büyük çıkışlardan birini yapacaksın. Yani seni bir kenara bırakacak değilim, merak etme!"
RockyJ, Vince'in argo ve biraz da kaba tavrına rağmen, onun ne kadar ciddi olduğunu hisseder.

RockyJ:

"Beni Wrestlemania'ya kadar taşıyacak bir hikaye lazım, Vince. Bana ne planladığını söyle. Eğer işin içinde Jericho gibi büyük isimler varsa, elimden geleni yaparım."

Vince McMahon:

"Bak, RockyJ, şunu unutma. Sen bu işin içine sonuna kadar gireceksin. Sana Jericho’yu da veririm, JBL’i de, Cody Rhodes’u da... Hatta gerekirse mezar maçına bile çıkarırım. Senin orada kan, ter, gözyaşı dökmek için hazır olman lazım. Bu işte geri adım yok, anladın mı? Bu işten anlıyorsun bugünlerde zor bulunan bir özellik.
RockyJ:

"Anladım. Wrestlemania'ya kadar bu kemeri taşırım, Vince. Ama sana şunu söyleyeyim, Wrestlemania'da bir fırsatım olursa, onu sonuna kadar değerlendireceğim. O gece tarihe geçmek için ringe çıkacağım."
Vince McMahon:

"İşte duymak istediğim şey buydu! Reytingler yükselmeye devam ettiği sürece bu işte kazanan biziz. Şimdi si*tir git, o ringde ne yapman gerektiğini göster. Ama bir hata yaparsan, bunu sana pahalıya ödetirim, unutma!"

RockyJ, toplantıdan çıkarken kafasında bir plan ve kararlılıkla odadan ayrılır. Vince McMahon’un sözleri onu daha da motive eder. Artık Wrestlemania'ya kadar kemerini korumak ve yol boyunca tüm rakiplerini yenmek zorundadır. Bu toplantı, RockyJ'in kariyerinde bir dönüm noktası olur ve onu daha büyük başarılara hazırlar.

Toplantı sonrası RockyJ’in kendine olan güveni daha da artar ve McMahon’un verdiği bu büyük sorumluluk, onu daha da hırslı hale getirir. Wrestlemania'ya giden yol, artık daha da zorlu ama bir o kadar da heyecan verici olacaktır.

Flashback (1998)...

Genç RockyJ ve abisi Rodney, Florida'daki WCW Monday Nitro şovunun kapısında heyecanla beklemektedirler. İkisi de ellerinde sıkı sıkıya tuttukları biletlerle, o gece ringe çıkacak efsaneleri görmek için sabırsızlanmaktadır. RockyJ’in kalbi küt küt atarken, Rodney ona moral verir.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.24.jpeg

Rodney:

"Hey, sıkı dur küçük adam! Sonunda başardık. Macho Man ve Hogan'ı canlı izleyeceğiz. Sıkı çalıştık ve buradayız. Bu geceyi unutmayacağız, söz veriyorum!"
RockyJ:

"Evet, abi! Şu an rüya gibi geliyor. Ringe bu kadar uzakta olmamız önemli değil, onları gerçek hayatta görmek yeterli!"
Rodney, RockyJ’in omzuna hafifçe vurur ve ikisi de heyecanla arenaya girerler. Koltukları ringe uzak olsa da, RockyJ için bu çok büyük bir deneyimdir. O gece, atmosfer, kalabalığın coşkusu ve büyük yıldızların güreş sergilemesi genç RockyJ’in hayatını değiştirecektir.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.24 (1).jpeg

Macho Man Randy Savage vs. Hulk Hogan Maçı Başlıyor

Maç başladığında, arenadaki herkes ayaktadır. Macho Man ve Hulk Hogan karşı karşıya geldiğinde, ringin etrafında yankılanan tezahüratlar arenayı doldurur. RockyJ’in gözleri heyecanla parlar.

RockyJ:

"Abi, bak! İşte Hogan ve Savage ringde! İnanılmaz! Hogan’ın nasıl göründüğüne bak!"

"Muazzam bir şey ya...."
Rodney:
"Biliyorum, dostum. Bu ikisi ringin kralları. Şimdi izle ve öğren. Güreşin en iyileri iş başında."
Maç ilerledikçe RockyJ, Hulk Hogan’ın seyirciyi ateşlemesi ve Macho Man’in karizmatik hareketlerinden etkilenir. İkilinin karşılıklı yumrukları ve hareketleri, genç RockyJ’in kalbinde adeta bir ateş yakar. O anın büyüsüne kapılarak abisine döner.
RockyJ:
"Abi, bir gün ben de bu ringe çıkacağım. Tıpkı Hogan ve Macho Man gibi olmak istiyorum. Herkesin beni izlediği, alkışladığı bir şampiyon olacağım."
Rodney, RockyJ’in bu kararlılığını gördüğünde gururla gülümser ve kardeşine güven veren bir bakış atar.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.25 (4).jpeg

Rodney:

"Eğer gerçekten istersen, bunu başarabilirsin. Ama bunun için çok çalışman lazım, Ricky. Onlar burada olmak için yıllarını verdiler. Şu vücutlarına bak dev gibiler. Sen biraz sıska kaldın ama senin inancın var, bunu hissediyorum. Çok çalışmalısın kardeşim"
Maçın sonlarına doğru, Hulk Hogan’ın ünlü "Leg Drop" hamlesi gelir ve arenada büyük bir patlama yaşanır. Hogan’ın zaferi ilan edilirken, RockyJ’in gözleri ışıldar.

Günümüze Dönüş

Arabasını sürerken RockyJ, o geceyi ve abisiyle yaşadığı o büyük heyecanı hatırlar. Rodney’nin ona söylediği sözler hala aklındadır. Kendi başarma kararlılığı ve inancıyla o günkü küçük RockyJ’den bugünkü United States Champion RockyJ’e dönüşmüştür. Bir gün kendisinin de bu büyük isimler gibi anılacağını o gece anlamıştı. Wrestlemania’ya giden yolda da aynı tutku ve inançla devam etmeye kararlıdır.

Wrestlemania'ya giden yol belki zor olacak, ama RockyJ için bu mücadele, yıllar önce
bir çocukken o ateşin yandığı gece başlamıştı. Şimdi o ateş, daha güçlü bir şekilde parlıyordu.

Monday Night RAW: RockyJ vs. JBL – United States Championship Maçı (Kanada)

Wrestlemania’ya giden yolda büyük bir adım olan bu gece, RockyJ için önemli bir sınav niteliğindedir. United States Champion olarak kemerini birçok kez başarıyla savunan RockyJ, şimdi WWE’nin en sert ve kibirli rakiplerinden biri olan JBL ile karşı karşıya gelecektir.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.25 (1).jpeg

Arenada "Longhorn" melodisi çalmaya başladığında, JBL'nin lüks beyaz limuzini arenaya doğru ilerler. JBL, büyük bir güvenle limuzininden çıkar ve kendinden emin adımlarla ringe yürür. Mikrofonu eline alır ve seyircilere küçümseyici bir ifadeyle bakar.

JBL:

"Burada bir dakika durun bakalım! Bu gece, Amerikan rüyasının canlı örneği, milyarder ve eski şampiyon John 'Bradshaw' Layfield olarak ringe çıkıyorum. RockyJ, senin gibiler bu işi sadece hayal edebilirken, ben bu işi zirveye taşımış bir adamım. Bu gece o kemeri beline takamayacaksın, çünkü bu işi senden daha iyi bilen biri var. Şampiyon olmayı hak etmiyorsun, çaylak!"
JBL’nin kibirli sözleri arenada yuhalanırken, RockyJ’in müziği çalmaya başlar ve seyirci coşkuyla RockyJ’i destekler. RockyJ Kanada'lı seyirciye jest olarak Kanada'lı büyük efsane Bret Hart temalı bir kostümle ringe doğru gelir.
RockyJ, enerjik ve kararlı bir şekilde ringe doğru yürürken, JBL’nin sözlerine sert bir bakış atar. RockyJ mikrofonu alır ve yüzünü JBL'ye çevirir.

RockyJ:

"Orada dur bakalım babalık, bu işler sadece tecrübe ile olsaydı şuan burada sen değil Ric Flair dururdu. O da şuan buruşmuş kıçını kaşıyor. JBL, zirveye taşıdığını söylüyorsun sanırım. Eğer yanlış duymadıysak senin zirveye çıktığın tek konu Ron Simmons'ın hayalarını emme konusu. Hepimiz izledik, bir yere çıktığın yok. Bugün burada milyonlarca ama milyonlarca Kanadalı, Rocky'nin JBL'i parçalamasını izlemeyi bekliyor. Bunu parayla satın alamazsın JBL Rocky herkesin kahramanı!
**Salondaki seyirci coşkuyla tepki verirken arka alanda Vince paranın kokusunu almıştır**

Maçın Başlaması

Hakem maçın başlamasını işaret eder ve gong çalar. JBL, fiziksel üstünlüğünü kullanarak RockyJ’i köşeye sıkıştırır ve sert bir omuz darbesi ile üstünlük kurmaya çalışır. RockyJ ise hızlı hareketlerle JBL’nin hamlelerinden kaçar ve bir dizi yumrukla karşılık verir. Seyircinin coşkusu artarken, RockyJ’in cesurca mücadelesi dikkat çekicidir.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.25 (2).jpeg

JBL Maça dominant başlayan taraf olmuştur. Rocky'i yere yatırıp yumrukluyor sonrasında ise köşelere gönderip direncini kırıyordu.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.26 (2).jpeg

Maçın ortalarına doğru, JBL güçlü bir "Clothesline from Hell" denemesi yapar. Ancak RockyJ son anda eğilir ve JBL’yi sert bir "Spinebuster" ile yere serer. RockyJ seyirciye dönerek kolunu kaldırır ve desteklerini alır.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.27 (2).jpeg

RockyJ:

"Ne oldu, JBL? Şampiyon olmayı bu kadar kolay mı sandın?"
JBL hızla toparlanarak RockyJ’in üzerine atılır ve onu köşeye sıkıştırır.

JBL:

"Sen daha yolun başındasın, çocuk! Benim gibi biriyle aynı ringde olmanın bedelini ödeyeceksin!"
JBL, RockyJ’i köşede sıkıştırarak birkaç sert yumruk vurur ve ardından büyük bir güçle "Fallaway Slam" yapar. Seyircinin desteği RockyJ’in lehine dönmeye çalışırken, JBL’nin acımasızlığı ve tecrübesi maça ağırlığını koyar.

RockyJ:

Buraya geleli 4 yıl oldu JBL, 3 kere de kıçını tekmeledim.

Son dakikalara gelindiğinde, RockyJ bir kez daha toparlanır ve JBL'yi sert bir "Superkick" ile sersemletir. Ardından, köşeye çıkarak "Diving Elbow Drop" için hazırlık yapar. Seyirci nefesini tutmuş, gözlerini RockyJ’e dikmiştir. RockyJ atlayışını gerçekleştirir ve JBL'ye başarılı bir "Diving Elbow Drop" yapar. Hemen ardından tuşa gider.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.27 (1).jpeg

Hakem:

JBL son anda ayağını iplerden birine uzatarak tuşu bozar. RockyJ, hayal kırıklığına uğramış olsa da pes etmez ve JBL’yi ayağa kaldırarak "Rocky Slam" için hamle yapar. Tam o sırada JBL, RockyJ’in yüzüne parmaklarını sokarak gözlerini hedef alır ve RockyJ’i şaşırtır. Hakem bunu görmezken, JBL bir fırsat yakalamış ve "Clothesline from Hell" denemesine yeniden kalkışmıştır.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.26 (3).jpeg

JBL, "Clothesline from Hell" ile RockyJ’i hedef alırken, RockyJ ani bir hareketle eğilir ve JBL'nin arkasına geçerek hızlı bir "Rocky Cutter" yapar. Seyirci ayağa fırlar ve RockyJ, JBL’yi tuşa yatırır.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.27 (4).jpeg

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.28 (2).jpeg

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.29.jpeg

Hakem:

Gong çalar ve RockyJ, kemerini koruyarak maçın galibi olur. Hakem RockyJ’in elini havaya kaldırırken, RockyJ zaferinin tadını çıkarır. Kemerini omzuna atar ve ringin köşesine çıkarak seyirciye teşekkür eder.

Maç Sonrası

JBL, yenilgiyi hazmedemeyen bir ifadeyle ringin dışına çıkarken, RockyJ ise kemerini kaldırarak gururla seyirciyi selamlar. Bu zafer, Wrestlemania yolunda RockyJ için önemli bir adımdır ve bir sonraki zorlu rakip için hazır olduğunu kanıtlar.

WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.29 (1).jpeg

Son düzenleme:

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Konular
4
Beğeni sayısı
85
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
Eline sağlık kral güzel bir bölüm olmuş WrestleMania yolunda ilk kurban da gitti.
Sağol kralım. Bu gece aksilik olmazsa yeni bölümü de yayınlayacağım, bakalım Rocky kimlere karşı meydan okuyacak

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Konular
4
Beğeni sayısı
85
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
İKİNCİ SEZON / BÖLÜM 8

Rocky, JBL zaferinden sonra bir kaç hafta jobber isimlerle maça çıkıp, House Showlarda ise kemerini John Morrison, Kane, Mark Henry, Cody Rhodes gibi isimlere karşı kemerini savunduktan sonra Vince'den gelen bir aramayla telefonu çalmaya başlar.

Vince McMahon:

"Rocky! evlat, nasılsın bakalım? Yaptığın işlerden memnunum, ringde güçlü bir enerji yayıyorsun ama bu hafta sonundaki performansını daha da ileriye taşımak istiyoruz."

RockyJ, Vince'in söylediklerini dikkatle dinlerken, bu işlerin nereye gideceğini anlamaya çalışıyordu. Ancak Vince’in konuşmasındaki gizli heyecan, RockyJ’nin de merakını iyice artırmıştı.

RockyJ:

"Sağ ol Vince! İşimi elimden geldiğince iyi yapmaya çalışıyorum ama daha büyük hedefler için sabırsızlanıyorum, bildiğin gibi."

Vince McMahon:

"Ah, görüyorum görüyorum. Güzel, demek sen de hazırsın. Peki o zaman, sana büyük bir haberim var: Önümüzdeki hafta RAW'da main event’e çıkıyorsun. Rakibin... Jeff Hardy."
RockyJ, bu haberi duyar duymaz derin bir nefes aldı. Jeff Hardy; yetenekleri, enerjisi ve sıra dışı stiline sahip bir isim olarak tüm seyircinin gönlünde taht kurmuştu. Hem deneyimli hem de çok yönlü bir güreşçiydi. RockyJ için bu hem büyük bir fırsat hem de önemli bir sınav anlamına geliyordu.

RockyJ:

"Jeff ha? Bu harika! Vince teşekkür ederim!

Vince’in kendine has kahkahası telefonun diğer ucundan duyuldu.

Vince McMahon:

Sakin ol Rocky, önümüzdeki hafta Randy ve Cena olmayacak. O yüzden bu işi batırmayın, şimdi Jeff'i arayacağım. Maçınız 15 dakika olacak, yarın geldiğinizde görüşürüz. Aklına takılan bir şey olursa beni arama.

RockyJ, telefonu kapattıktan sonra derin bir nefes aldı ve kendi kendine gülümsedi. Jeff Hardy ile ana etkinlikte karşılaşmak, seyirciye kendini göstermek ve güreş dünyasında adını duyurmak için mükemmel bir fırsattı. Ancak bu aynı zamanda onu tüm WWE evreni önünde test edecek bir sınavdı. Jeff Hardy gibi bir isme karşı çıkmanın kolay olmayacağını biliyordu, ama o ringde her şeyiyle savaşmaya hazırdı.

RockyJ:

Jeff... Ana kadrodaki ikinci maçım ona karşıydı tam 4 sene önce. Zaman akıyor...

Şovdan sadece birkaç gün önce, WWE tesislerinde, RockyJ antrenman alanında ringe hazırlanırken Jeff Hardy içeriye girdi. Jeff, her zamanki gibi rahat ve enerjik bir ruh hali içindeydi. İki güreşçi birbirlerine yaklaşarak dostça el sıkıştılar.

Jeff Hardy:

"Hey, Rocky! Duyduğuma göre RAW'ın ana etkinliği için hazırlanıyormuşuz. Hazır mısın?"
RockyJ gülümseyerek başını salladı.

RockyJ:

"Buna hazır değilsem, burada ne işim var, değil mi? Hey Jeff, sonuç ne olursa olsun seyirciye unutulmaz bir şey yaşatalım, ne dersin?"
Jeff Hardy, RockyJ'in elini sıkar.

Jeff Hardy:

"Hadi yuvarlayalım."

RockyJ ve Jeff ringe çıkarak önce hareketlerine göz gezdirdiler. Jeff, her zamanki gibi yüksekten uçuşlu hareketlerini nasıl yapabileceğini, RockyJ ise bu hamleleri karşılayabilmek için nasıl bir savunma stratejisi uygulayabileceğini konuştu.

Jeff Hardy:

"Bak, maçın ortalarında bir Twist of Fate denemesi yapacağım. İlkini engellemeni istiyorum, ardından seyirci coşkulanacak. Beni köşeye sıkıştırdığında ben de hızla hareket edip köşe atlayışına geçebilirim."
RockyJ başını sallayarak onayladı ve hemen ardından kendi hamlesi için öneride bulundu.

RockyJ:

"Tamam, Twist of Fate’i engelledikten sonra sen ringde doğrulurken sana bir 'Spinebuster' yapabilirim. Seyirciyi heyecanlandırmak için biraz hız katıp ardından 'Superkick' ile üzerine gelirsem güzel bir tempo yaratırız. Bunu biraz prova edelim mi?"
Jeff Hardy gülerek başını salladı. RockyJ, Jeff’in üstüne doğru gelirken Jeff atik bir manevrayla onu yere indirmeye çalıştı ancak RockyJ hızlı bir hareketle "Spinebuster" yaparak Jeff’i yere serdi. Hemen ardından "Superkick" denemesi için pozisyon aldı.

Jeff Hardy:

"Dostum seyirci buna bayılacak ha!"

RockyJ:

"Maçta yüzüne maske çizecek misin?

Jeff Hardy:

RockyJ:

"Bence kesinlikle yap. Eskiden ben de yapardım, Sting hayranıydım. Gerçi hala öyleyim de...

Jeff Hardy:

"Sting'i kim sevmez! Keşke bir gün onunla maça çıkabilsem.

RockyJ:

"Eğer bir gün Sting ile karşı karşıya olursan kesinlikle en önden bilet alacağım"

Jeff Hardy:

İmza istersen veririm... Hadi devam edelim!

Jeff ve RockyJ birkaç farklı sekansı prova ederek ringdeki uyumlarını geliştirdiler. Jeff, RockyJ’e yüksek riskli bir hamle olan "Swanton Bomb"u yapmayı da önerdi ve bu noktada nasıl karşılık verebileceğini konuştular. RockyJ, Jeff’in bu hamlesine karşılık olarak son anda kenara çekilme veya "Rocky Slam" ile karşılık verme seçeneklerini değerlendirdi.

Jeff Hardy:

"Peki, seyirciyi sona kadar ayakta tutmak için bir an var, Rocky. Final hamlesine hazırlanırken seyirciyle etkileşim kurman işini kolaylaştırır. Ve sonunu da güçlü bir bitirişle yaparsak, ikimiz için de mükemmel olur."

RockyJ:

"Evet evet... Finale kadar momentumu düşürmemek lazım. Vince henüz sonucu söylemedi ama fark etmez. Kim kazanırsa kazansın, ikimiz de yükseleceğiz. Bu hafta Cena ve Orton'ın burada olmamasını da avantajımıza çevirmek için finali iyi yapmak çok önemli.

Jeff Hardy:

"Tam olarak böyle düşün! Bak, adamım, burada en önemli şey enerjiyi ve tutkuyu sonuna kadar hissettirebilmek. Ben de bu maçta elimi taşın altına koyacağım, çünkü bu anların unutulmaz olması ikimizin de işi. Kimin kazandığının bir önemi yok."

RockyJ ve Jeff Hardy provayı tamamladıktan sonra ringden çıkarken aralarındaki dostane rekabetin ne kadar sağlam olduğunu hissettiler. Maç günü geldiğinde ikisi de tüm enerjilerini, seyirciye ve birbirlerine karşı gerçek bir gösteri sunmak için ortaya koyacaktı.

MONDAY NIGHT RAW - MAIN EVENT MAÇI

Arena, gece boyunca tansiyonu artarak büyüyen bir enerjiyle doluydu. Şovun ana etkinliği yaklaştıkça herkes, bu karşılaşmada neler yaşanacağını merak ediyordu. Arka planda Jeff Hardy ve RockyJ, son hazırlıklarını yaparken tüm salon da Jeff Hardy'nin müziğiyle patladı. Jeff, seyircilerin alkışları eşliğinde ringe doğru ilerlerken, salonun dört bir yanındaki hayranları kendinden geçmişçesine onu destekliyordu. Jeff, ringe ulaştığında köşelere çıkarak tribünlere selam verdi, seyircilerin ona olan sevgisi daha da arttı. Birkaç saniyelik sessizliğin ardından, RockyJ'in müziği duyuldu ve salon bir anda "Rocky! Rocky! Rocky!" tezahüratlarıyla doldu.

WhatsApp Image 2024-11-04 at 00.34.40.jpeg

RockyJ, United States kemerini omzuna atarak kararlı bir yürüyüşle ringe ilerledi. Bu onun en büyük maçlarından biriydi, rakibi Jeff Hardy ise zorluğu ile bilinen bir efsaneydi. Seyircilerin alkışları, tezahüratları ve yuhalamaları arasında, RockyJ kendini güçlü hissederek ringe girdi.

WhatsApp Image 2024-11-04 at 00.34.40 (1).jpeg

Jeff ve RockyJ, karşılıklı olarak yüz yüze geldiklerinde gözlerinden birbirlerine olan saygı ve aynı zamanda rekabetin kıvılcımları okunuyordu. Maçın anonsu yapılırken seyirci bu karşılaşmayı heyecanla bekliyordu. Hakem ikisini de köşelerine yönlendirdi ve son uyarıları yaptı. RockyJ, yüzündeki hırslı ifadeyle Jeff’e kısa bir bakış attı.

Maçın gongu çalmasıyla birlikte RockyJ ve Jeff Hardy ortada buluşarak ringin hakimiyetini eline almak için hareket etmeye başladılar. İkili kısa bir tutuşma ile birbirlerini test ederken RockyJ ilk hamlesini yaparak Jeff’i köşeye itti. Jeff hemen toparlanarak hızla karşılık vermek için üzerine geldi ve bir anda RockyJ’in kolunu tutarak köşeye doğru çevirdi.

WhatsApp Image 2024-11-04 at 00.34.41.jpeg

Jeff Hardy, hızlı hareketleri ve çevikliği ile ilk dakikalarda RockyJ’i şaşırtarak tempoyu kontrol etmeye çalıştı. RockyJ, Jeff’in bu hızına adapte olmaya çalışırken Jeff onu sık sık köşelere itiyor, kısa darbelerle onu yıldırmaya çalışıyordu. Bir anda Jeff, RockyJ’i ringin ortasına çekerek bir "dropkick" ile onu yere serdi. Seyirci ayağa kalkmış, Jeff’in hızlı hamleleri karşısında şaşkınlıkla RockyJ’in ne yapacağını izliyordu.
WhatsApp Image 2024-11-04 at 00.34.41 (1).jpeg

RockyJ, Jeff’in bu hızlı başlangıcına kararlı bir şekilde karşılık vermek istiyordu. Ayağa kalkar kalkmaz Jeff’in üzerine sert bir "clothesline" ile hamle yaparak kontrolü ele aldı. Jeff yere düşerken RockyJ hızlı bir "suplex" ile Jeff’i ringin ortasına serdi. Seyirciler RockyJ’in gücünü ve ring içindeki becerisini hayranlıkla izlerken RockyJ, Jeff’i tutarak köşeye doğru sıkıştırdı.

WhatsApp Image 2024-11-04 at 00.34.42.jpeg

Jeff toparlanmaya çalışırken, bir anda köşeye çıkarak ringin ortasına doğru hızlı bir dönüşle "Twist of Fate" hareketini yaptı ve RockyJ’i sersemletti. Seyirci çılgınca alkışlarken Jeff hızla RockyJ’in üstüne çıkarak onu tuş etmeye çalıştı, ancak RockyJ son anda omzunu kaldırarak sayıdan kurtuldu. Jeff, hayal kırıklığına uğramadan hemen toparlanarak RockyJ’i yeniden baskı altına almaya çalıştı.

WhatsApp Image 2024-11-04 at 00.34.41 (2).jpeg

Jeff tekrar hızla iplerden sekip bir "clothesline" denediği sırada RockyJ, hızlı bir manevra ile "Rocky Slam" hamlesini yaptı. Jeff yere serilirken RockyJ derin bir nefes aldı, seyirciler bu beklenmedik hamle karşısında heyecanlanmıştı. RockyJ hızla Jeff’i yere sabitleyerek tuş etmeye çalıştı, ancak Jeff son anda kurtulmayı başardı. RockyJ, Jeff’in bu kararlılığına saygı duyarak ama aynı zamanda sinirlenerek bir adım geri çekildi.

WhatsApp Image 2024-11-04 at 00.34.42 (1).jpeg

İkili nefes nefese bir mücadele sergilerken maçın son dakikalarına gelindiğinde seyirci artık tamamen ayakta, her iki güreşçinin de bitmeyen enerjisine hayran kalmıştı. RockyJ, Jeff Hardy’yi bir kez daha köşeye sıkıştırarak "superplex" denemesi yapmak için köşeye çıkardı. Ancak Jeff hızlı bir hareketle RockyJ’i itti ve kendini serbest bıraktı. Ringin ortasında doğrulurken Jeff, "Swanton Bomb" denemesi yapmak için köşeye çıktı ve tüm seyirciyi ayağa kaldırdı.

WhatsApp Image 2024-11-04 at 00.34.42 (2).jpeg

Jeff Hardy, "Swanton Bomb" denemesi için havaya süzüldü, ancak RockyJ son anda kenara çekildi. Jeff sert bir şekilde yere düşerken, RockyJ bu fırsatı değerlendirip hızla Jeff’i kavradı ve "Rocky Slam" hareketini bir kez daha yaparak onu yere serdi. RockyJ hızla Jeff’in üzerine çıktı ve hakemin saymaya başlamasıyla seyirci nefeslerini tuttu.

WhatsApp Image 2024-11-04 at 00.34.42 (3).jpeg

Hakem yere inerek saymaya başladı.
1… 2… 3!

RockyJ, Jeff Hardy’yi mağlup ederek United States Championship kemerini korumayı başardı. Maçın sonunda her iki güreşçi de yorgun ve bitap düşmüş bir halde ringde yatarken seyirci, bu unutulmaz performans karşısında ayağa kalkarak ikiliyi alkışlamaya başladı. RockyJ, kemerini alıp doğrulduğunda gözleri Jeff’e döndü; Jeff ise yavaşça ayağa kalkarak ona elini uzattı. İkili el sıkışarak birbirlerine saygılarını gösterdiler ve seyirciden büyük bir alkış aldılar.

RockyJ, kemerini omzuna atarak ringin ortasında zaferini kutlarken, seyirciler iki ismin mücadelesini unutulmaz kılan bu anı coşkuyla kutluyorlardı.

Maç sona erdikten ve RockyJ zaferini kutladıktan sonra arka alana geçti. Yorgun ama gururlu bir şekilde soyunma odasına doğru ilerlerken, bir WWE çalışanı gelip Vince McMahon’un onunla görüşmek istediğini söyledi. RockyJ, kemerini omzuna yerleştirip derin bir nefes aldıktan sonra Vince’in gorilla position'daki masasına yöneldi.

Vince McMahon:

"Rocky, iyi iş çıkardın! Jeff Hardy’e karşı çıkardığın bu maç gerçekten seyirciyi ateşledi. Ama şimdi daha büyük bir hedefimiz var, Wrestlemania geliyor ve bu kemeri oraya taşımanın zamanı geldi."

RockyJ, Vince'in cümlelerini ilgiyle dinlerken yüzüne hafif bir gülümseme yayıldı.

RockyJ:

"Teşekkürler Vince, Jeff'e karşı bu maçı kazanmak benim için önemliydi. Seyirciyi tatmin edebildiysek işimi yapmışım demektir. Wrestlemania’da bu kemeri savunmak fikri kulağa epey iyi geliyor, ama sanırım daha fazlası var?"

Vince McMahon:

"Doğru bildin. Şimdi sıradaki rakibin için büyük bir rekabet hazırlıyoruz. Kofi Kingston."
Vince, bu sözleri söylerken gözlerini RockyJ’in üzerinden ayırmadı. RockyJ hafif bir kaşını kaldırdı; Kofi Kingston’un yeni olmasına rağmen enerjik ve teknik bir güreşçi olduğunu biliyordu. Bu onun için farklı bir mücadele olacak.

RockyJ:

"Kofi Kingston ha? Sonunda güzel bir rekabetle kemerimi savunacağım demek ki. Kofi henüz bu sene ana kadroya geldi ama iyi bir rakip olabilir! Beğendim bunu Vince"

Vince McMahon:

"İşte görmek istediğim özgüven! Bak, Rocky, Kofi hızlı ve seyircinin favorilerinden biri. Onunla olan rekabetin, Wrestlemania’daki açılış maçında zirveye ulaşacak. İkiniz arasında başlatacağımız bu hikaye, Wrestlemania’da güzel bir final yapacak. Kofi'nin ilk yılı, onu sana benzetiyorum ama aranızda bariz bir fark var tabii"
Vince kendine has kahkahasını atarak Rocky'nin kasıklarını gösterir.

RockyJ:

"Oh tabii.. Ahaha. Genetik olmalı biliyorsun... "

Rocky Vince'in bel altı esprisine aynı şekilde karşılık verir.

Vince McMahon:

"Bravo! Neyse şaka bir yana. Aklında tut, Rocky… seyirci Wrestlemania’nın açılışında inanılmaz bir heyecan bekler. Onları ilk dakikadan etkileyip gece boyunca beklentiyi zirveye taşımalıyız. O yüzden bu Kofi meselesini kişisel bir mesele haline getir. Onun da kanının kaynamasını sağla, seni zirveye taşırken izleyiciyi coştur."

RockyJ:

"Merak etme, Vince. Kofi'yi ringde dört gözle bekliyorum. Bu kemeri Wrestlemania’da omzumda yükseltirken orada kimse unutamayacakları bir şov izleyecek."
Vince McMahon:

"Heh! İşte bu yüzden seni burada tutuyorum, Rocky! Şimdi git, kendini toparla ve gelecek hafta şovda seyirciye ilk kıvılcımları göster."
RockyJ, Vince’e son bir baş selamı verip odadan ayrıldı. Wrestlemania’ya kadar olan süreçte Kofi ile gireceği rekabetin, bu büyük sahnenin fitilini ateşleyeceğini biliyordu. Kemerini omzuna tekrar yerleştirip koridorda ilerlerken içten içe Kofi Kingston ile yüzleşeceği gün için sabırsızlanıyordu.

RockyJ henüz ana kemer kazanamamış olmasına rağmen, rüştünü ispatladığını ve yeni gelenleri de yükseltecek fırsatlar yaratabileceğini biliyordu. O artık 4.yılını tamamlamış bir süperstardı.

Çaylak Kofi, seyircinin favorisi RockyJ ile baş edebilecek mi?

WrestleMania-24.jpg

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Konular
4
Beğeni sayısı
85
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
Eline sağlık kral güzel bölüm olmuş.

Soruya gelecek olursak muhtemelen RockyJ Kofiyi darma duman eder ama bellide olmaz.
Ben de bilmiyorum valla Kofi hızlı giriş yaptı, Rocky zaten tozu dumana katan bi midcarder oldu. Bakalım Vince nasıl bir yol çizecek ikisine

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: