BAB Road To Wrestlemania- RockyJ's Journey


SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Katılım
4 Ocak 2024
Konular
3
Mesajlar
112
Beğeni sayısı
40
PG Nakit
0
Konum
Tekirdağ
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
Xbox Series X_S için WWE 2K23-2023_10_13-20_16_45.png


Journey of RockyJ


ERKEN YILLAR
24 Nisan 1980 tarihinde Tampa Florida'da dünyaya gelen Ricky Campbell (a.k.a RockyJ) küçük yaşından itibaren güreş ile iç içe büyüdü. 16 yaşında şehrindeki bir çok noktada indy şovlarda boy göstermeye başladı. Çocukluğunda Randy Savage hayranıydı ve bu güreş tarzına da yansıyordu. 20 yaşına geldiğinde NWA ile kontrat imzalayan Ricky, ksıa zamanda başarılı bir çıkış sergiledi ve NWA World Heavyweight Şampiyonluğunu kazandı.
2003 yılına gelindiğinde Genç Ricky, NWA'nın ikinci yüzü olmuştu. Florida'da The Rock'ın babası, WWF Tag Team Şampiyonu Rocky Johnson'ın spor salonunda antrenman yapmaya başladı. Hayatını değiştirecek karar bu olmuştu.

020_sROCKY_00000000_0002-4822efdb1954cb4b0b4196a814b9e799.jpg

ROCKYJ'İN DOĞUŞU
Soulman Rocky, bu genç adamdaki ışığı hemen görmüştü. Kendisinin eğitmeni olacaktı, bunu duyan Ricky hemen kabul etti ve birebir çalışmaya başladılar. Bu dönemde Soulman ona kendi adını verecekti...
Ricky Campbell ismi 8 Aralık 2004'de tarihe karıştı. O artık Soulman RockyJ ismiyle ringe çıkıyordu. Macho Man'den ilham alarak yaptığı pelerini ve siyah bandanasıyla ringe çıkıyor artistik hareketler sergiliyordu. Bitmeyen enerjisi ile tüm dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. NWA'nın en sevilen yüzü olmuştu ve seyirciler onun için deliriyordu.

KADER AĞLARI
2005 Yılının henüz başında Rocky Johnson, yakın dostu WWE Hall Of Famer'ı Pat Patterson'ı aradı ve bu çocuktan ona ısrarla bahsetti. Artık ısrarlara dayanamayan Pat Patterson, Los Angeles'dan uçağa binip Florida'ya bu genç yeteneği izlemeye geldi. Gördüklerine inanamayan Pat, hemen Paul Heyman'a hemen Florida'ya gelmesi gerektiğini söyledi. O hafta, Pat Patterson, Paul Heyman ve Rocky Johnson; Ricky'nin (RockyJ) şampiyonluk maçını izlediler. Maç öncesi sergilediği mikrofon performansı, maçtaki hareketleri ve her şeyiyle izleyenleri büyüleyen RockyJ kemeri kaybetmesine rağmen, tüm salonu kendine bağladı.

Bu dörtlü çıkışta bir restauranta gittiler ve Ricky'nin geleceği hakkında konuşmaya başladılar. Ricky bu anları bir rüyadaymış gibi izlemeye başladı. Üç efsane onun hakkında konuşuyordu. Bundan daha iyi ne olabilir?
Bir hafta sonra yeniden bir görüşme ayarlandı. RockyJ randevu saatinde restauranta giriş yaptı ve masasında bu sefer sürpriz bir isim daha vardı. Vince McMahon.
Vince,Pat,Paul Heyman, Rocky Johnson masada oturmuş ve RockJ'i bekliyorlardı. Paul Heyman heyecanla RockyJ hakkındaki planlarından Vince'e bahsetti. Pat ve Heyman bu gence tamamen kefildi. Masada tamamen bir aile ortamı vardı.
Vince onu görüşme için Conneticut'daki WWE merkezine çağırdı ve masadan ayrıldılar. RockyJ arkadaşlarından bir miktar borç aldı ve yolculuğa yalnız başına çıktı.
Yolculuğun sonunda RockyJ, 2 saatlik bir görüşmenin ardından RockyJ; Paul Heyman ve Vince'in bulunduğu odada onu ECW'a bağlayan kontratı imzaladı. 12 Şubat 2005 tarihinde WWE Merkezine serbest bir güreşçi olarak giren RockyJ, birkaç saat sonra, maaşlı bir ECW çaylağı olarak ayrıldı.

ECW DEBUT
Paul Heyman, bu genç yeteneğin gücünü seyircinin anlaması için onu bir canavarla dövüştürecekti. RockyJ bir hafta sonra karşılaşacağı rakibi için mikrofonu eline aldı ve ECW seyircisinin karşısına ilk defa çıktı. Rakibi Mark Henry olacaktı.

Xbox Series X_S için WWE 2K23-2023_10_13-20_15_28.png




Devam Edecek....

----ECW----
BİRİNCİ BÖLÜM
İKİNCİ BÖLÜM
ÜÇÜNCÜ BÖLÜM


---SMACKDOWN---
BİRİNCİ BÖLÜM
 
Son düzenleme:

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Katılım
4 Ocak 2024
Konular
3
Mesajlar
112
Beğeni sayısı
40
PG Nakit
0
Konum
Tekirdağ
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
Ooooo güreşçi kariyer BaB’ı he… Bu konsepte bayağı hasret kalmıştık, okuması hayli keyifli olacak gibi. Takipteyim.
Çok sağol hocam. Farklı bir konsept yapmak istedim.. Yarın debut maçımız tüm detaylarıyla karşınızda!
 

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Katılım
4 Ocak 2024
Konular
3
Mesajlar
112
Beğeni sayısı
40
PG Nakit
0
Konum
Tekirdağ
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk


-Şov Başlıyor-



Xbox Series X_S için WWE 2K23-2023_10_13-20_16_06.png

Rocky 21 Şubat 2005 tarihinde ilk kez ECW ringine giriş yapıyordu. Kendinden emin tarzı, pelerini, gözlük ve bandanasıyla seyircinin dikkatini çekmişti. Sanki 90'lardan bir geçit töreni yaşanıyordu.

"-Baylar ve Bayanlar! karşınızda Tampa, Florida'dan,198 Pound ağırlığında Soulman RockyJ!!!"





Xbox Series X_S için WWE 2K23-2023_10_13-20_16_58.png



Anonslar yapılmış ve RockyJ ringe girmişti. Artık sırada ilk rakibi vardı. Bir hafta öncesinden reklamları yapılmaya başlanmış heyecan yaratılmıştı. ECW seyircisi yerinde duramıyor ve bu genç yeteneğin debut maçında main eventer olmasının heyecanını yaşıyordu. Seyirci emindi, bu genç adam, WWE'den gelen Mark Henry'i parçalayacaktı.








Xbox Series X_S için WWE 2K23-2023_10_13-20_17_16.png

Mark Henry'nin müziği başladığı anda salonda yuhalama sesleri başladı. RockyJ daha yumruk bile sallamadan seyirci desteğini arkasına almıştı. Kimse Mark'ı desteklemiyordu çünkü kendisi WWE Main Roster'dan geliyordu. Onlar burada asla sevilmezdi.

"-Bayanlar baylar! karşınızda, 360 Pound ağırlığında, Silsbee Texas'dan Dünyanın En Güçlü Adamı MARK HENRYYYY!!!!!"

Mark ve Rocky ringde birbirine bakıyor ve zil sesini bekliyorlardı.







Xbox Series X_S için WWE 2K23-2023_10_13-20_18_15.png
Maç hızlı başladı, Mark Henry, doğrudan bir hamle ile Rocky'i iplere gönderdi. RockyJ, Mark'ın karşısında ilk harekette duvara çarpmış gibiydi. Seyirci bir an olsun susmuyordu.

"-Zil sesiyle birlikte Mark Henry gücünü gösterdi ve Çaylak Rocky'i iplere fırlattı! O da ne? Üstüne koşuyor!!!"









Xbox Series X_S için WWE 2K23-2023_10_13-20_18_53.png
RockyJ kıvrak bir hamle ile durumu tersine çevirdi ve koca adamı ringin dışına attı. Herkes Mark'ın Rocky'e, Clothsline ile vuracağını düşünürken bunun ters teptiğini gördü ve salonda büyük bir alkış koptu.

"-Aman tanrım! Bugün gördüğüm en akıllıca hareket buydu! Mark Henry dışarıya uçtu! RockyJ Mark Henry'i sersemletiyor."








Xbox Series X_S için WWE 2K23-2023_10_13-20_20_59.png
Rocky hiç vakit kaybetmeden kontrolü ele almak istiyordu. Mark'ı aşağı fırlattığı gibi hemen iplere tutundu ve Mark'ın üstüne doğru atladı. RockyJ atletik bir güreşçiydi onun için iplerden atlamak, moonsault yapmak hiç problem değildi. Mark Henry de bunun cezasını çekecekti elbette.


"-Mark Henry ayağa kalkmaya çalışıyor ama o da ne! Rocky ona zaman tanımıyor! Bu adam bir çılgın olmalı!!!"






Xbox Series X_S için WWE 2K23-2023_10_13-20_24_49.png
Birkaç dakika sonra Rocky, Mark'ı yeniden dışarıya atmıştı. Onu yorması gerekiyordu ama Mark Henry direniyordu. Tüm enerjisiyle hızlı ve havadan darbeler vuran RockyJ rakibini hala bitiremediği için şaşkındı.

"-Günün maçında Rocky yine iplerden uçuyor! Mark Henry'nin şimdiye kadar ölmüş olması lazımdı! Hah.."







Xbox Series X_S için WWE 2K23-2023_10_13-20_29_27.pngMark Henry yerde kıvranırken Rocky işi artık bitirmek istiyordu. Ringe girdi ve köşeye top rope'a çıktı. Signature hareketi olan Moonsault ile ringin dışında yatan Mark Henry'nin üzerine atladı. RockyJ nerede güreştiğinin farkındaydı, işleri EXTREME tutmak istiyordu.


"-Artık eminim ki bu adam yere inmek bilmiyor! İnanılmaz bir Moonsault! Mark Henry'nin işi çok zor..."










Xbox Series X_S için WWE 2K23-2023_10_13-20_26_24.pngRinge geri girdiklerinde Rocky küçük bir dalgınlık sonucu kontrolü bir anda kaybetmişti. Maçı bitirme umudu varken, Mark Henry ona önce sağlam bir darbe vurmuş sonrasında ise submission hareketi yapmıştı. RockyJ biraz yorgun olsa da karşılık verebilecek güçteydi.


"-İşte güreş budur! İşler bir anda değişebiliyor. Mark Henry adının hakkını vermeye başladı!"



"Let's Go Rocky!,Let's Go Rocky!,Let's Go Rocky!,Let's Go Rocky!,"
"Henry Sucks! Henry Sucks!Henry Sucks! Henry Sucks!"




Xbox Series X_S için WWE 2K23-2023_10_13-20_26_32.png

Mark Henry, Rocky ile bir avcının avıyla oynadığı gibi oynuyordu. Tüm kontrolü ele aldı. Rakibini sağa sola fırlatıyor ve seyirciyle laf dalaşına giriyordu


"-Mark Henry bu sefer suplex ile geliyor. RockyJ buraya geldiğine pişman olmuş olmalı! NWA Günlerini şimdiden özlüyordur eminim ki!"









Xbox Series X_S için WWE 2K23-2023_10_13-20_33_03.png


Rocky için işler bir hayli zorlaştı. Ne yapsa işlemiyor Mark hepsine karşılık veriyordu. Artık maçın sonuna doğru yaklaşırken Mark, Rocky'i kucağına aldı ve bitirici hareketini yaptı.

"-Rocky'den dropkick,başarısız. Mark Henry yerdeki rakibini kaldırıyor. Olamaz! WORLD'S STRONGEST SLAMM!!! İşte bu kadar! Bu sefer çaylağın işi bitti! Şimdi pin denemesi, hakem sayıyor. 1.... 2.... HAYIR! Bitmedi! Çaylak hayatta! Soulman hayatta!"

Rocky pinden kurtulduktan sonra ayağa kalktı. Mark'ı irish whip'e gönderdi. Koca adam yine ona doğru gelirken bir Clothsline ile comeback hareketine başladı. Önce bir clothsline, sonra tekrar clothsline ve son olarak DDT ile momentumu tekrar eline alan RockyJ seyirciye minnetlerini sunuyordu. Salon Rocky tezahüratıyla yıkılmak üzereydi.


Xbox Series X_S için WWE 2K23-2023_10_13-20_37_17.png



Momentumu tamamen eline alan RockyJ vakit kaybetmeden bitirici hareketi olan Pump Handle X-Factor ile Mark'ı bitirmek istedi.

"-Rocky neden burada olduğunu kanıtladı. Bayanlar ve baylar bu çocuk geleceğin dünya şampiyonu olacak! NE! Pump Handle X-Factor geldi! şimdi bitiriyor 1... 2... 3... Bu kadar!! RockyJ ilk maçını kazanıyor. Kendi sesimi duyamıyorum!"








Xbox Series X_S için WWE 2K23-2023_10_13-20_37_28.png


RockyJ artık rahatça evine gidebilirdi. Bu onun hayatında yaşadığı en güzel gün olmuştu. 25 Yaşındaki Rocky için hayat yeniden başlıyordu. O, gelecekte Hall Of Famer olacak olan Mark Henry'i debut maçında yenmişti. Seyirciyle tokalaşıyor imzalar veriyor ve salondan ayrılıyordu.


Paul Heyman bu yeteneğin farkındaydı ve onu daha fazla uzatmadan büyük noktalara yerleştirmek istiyordu.


"Paul Heyman: Bu adamı kemer yarışına hemen sokmamız lazım. Bize servet kazandıracak..."












Devam Edecek....
 

Ekli dosyalar

  • Xbox Series X_S için WWE 2K23-2023_10_13-20_18_15.png
    Xbox Series X_S için WWE 2K23-2023_10_13-20_18_15.png
    492.3 KB · Görüntüleme: 2

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Açıkçası böyle bir şey beklemiyordum, maçtan yakaladığın resimleri anlık yakalaman maç özeti açısından çok iyi olmuş, bu hareketlerle birlikte maçı sunumunda bir o kadar hoş olmuş. RockyJ'nin serüveninin devamını bekliyoruz. Eline sağlık.
 

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Katılım
4 Ocak 2024
Konular
3
Mesajlar
112
Beğeni sayısı
40
PG Nakit
0
Konum
Tekirdağ
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
Açıkçası böyle bir şey beklemiyordum, maçtan yakaladığın resimleri anlık yakalaman maç özeti açısından çok iyi olmuş, bu hareketlerle birlikte maçı sunumunda bir o kadar hoş olmuş. RockyJ'nin serüveninin devamını bekliyoruz. Eline sağlık.
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim hocam. İkinci bölüm de hazır pazar günündeyiz bu akşam gelebilir.
 

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Katılım
4 Ocak 2024
Konular
3
Mesajlar
112
Beğeni sayısı
40
PG Nakit
0
Konum
Tekirdağ
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
-Tırmanılan Merdivenler-


Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_07-18_23_58.pngRockyJ artan seyirci desteğiyle birlikte artık ECW'nün en çok aranan adamlarından birisi olmuştu. Boogeyman ile çıktığı maçta, onu 15 dakika boyunca domine ettikten sonra pes ettirdi ve inanılmaz yükselişi o maçtan sonra başladı.


"RJ: İnanılmaz bir maçtı dostum. Seninle güreşmek benim için onur verici...
Boogeyman: Yeteneklisin evlat. Bunu aklından çıkarma, eminim bir gün main rosterda boy göstereceksin. Orası kurt ini gibidir... Bunu sakın aklından çıkarma"

Boogeyman'ın önerisi onu derin düşüncelere itti. "Kurt İni" bunun anlamı ne olabilirdi ki?
Rocky günlerinin büyük bir kısmını spor salonunda çalışarak geçiriyordu ve zamanı gelince bu "Kurt İni" ne demek öğreneceğini umut ediyordu.



Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_07-18_29_46.png
Rocky'nin pushlanma dönemi başlamıştı. Sırasıyla Brian Kendrick, Johnny Nitro, Dudley Boyz, Jeff Hardy, Tajiri ve Tazz'ı devirmişti. Herkes onun kemer mücadelesi için ilk sıraya çıkacağı günü bekliyordu.

*Telefon Çalıyor*

"Paul Heyman: Hey evlat dinle çok vaktim yok o yüzden bir şey söyleme. Cactus Jack'in kemeri için ikinci sıradasın. İlk sırada ise RVD var. O şirketin yüzü diyebiliriz. Bu yüzden haftaya main event maçında RVD ile #1 Contender maçına çıkacaksın. Detayları sana postalayağım. Ya da boşver, yarınki şovdan sonra bir yere ayrılma yüz yüze konuşuruz."

Paul Heyman kendine has bir konuşma yapmıştı. RockyJ pek anlam veremese de kendisinden emindi. RVD'yi yeneceğini düşünüyordu.



Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_07-18_43_40.png
O gün gelmişti. Paul Heyman maçın gidişatını güreşçilere anlattı ve 45 dakika sürecek olan Hardcore kurallarının geçerli olduğu maç başlamıştı. İki güreşçi de köşeden köşeye uçuyor birbirlerini havada yakalıyorlardı.

"Şu salaklara bakın, seyircinin arasında güreşiyorlar! İşte Hardcore maç bu! ECW budur!"

İkisinin de yüzü kanıyordu, Rocky rakibini yavaşlatmak için raptiye çuvalını aldı. Rob Van Dam'e suplex yapacaktı ki, RVD buna izin vermedi. RVD suplex'e bir reversal ile karşılık verdi ve Rocky'i raptiyelerin üstüne attı. Seyirci alev alıyordu!

RVD defalarca Frog Splash yaptı, Rocky X-Factor ile RVD'yi durdurmaya çalıştı ama nafile. İkisi de durmak bilmiyordu. 45 Dakikanın sonunda sürpriz bir X-Factor ile RockyJ maçı bitirdi ve kemer mücadelesine hak kazandı.



Ekran görüntüsü 2024-01-07 235341.png
Rocky artık ECW'nün yüzü olmuştu. Herkes onu alkışlıyor her dediğine ekstra tepki veriyordu. Kemer onun hakkıydı...

"Mick Foley ya da Cactus Jack her ne b*ksa... İnsanlar her hafta bilet alıp buraya geliyor ve senin topallayarak yürümeni izliyorlar. Buna bir son vermeye ne dersin ha? Miadın doldu bunu kabul etmeyecek kadar inatçısın. Bana bak babalık, Yalnızca kemerin için değil, seni buradan göndermek için geliyorum. Hem kemeri alacağım hem de senin o koca kıçına tekmeyi basacağım! Bu şovun tek bir sahibi var adını herkes biliyor!

*Rocky! Rocky! Rocky! Rocky! Rocky! Rocky!*


Bunu ben söylemiyorum dostum, seyirciye kulak ver!



Ekran görüntüsü 2024-01-07 235325.png


*Cactus Jack Müziği Çalıyor*



Cactus Jack elinde bir mikrofonla ringe girdi, sinirli gözüküyordu. Cactus kemerini yanına almamıştı. Seyircilerin bir bölümü yuhalarken bir bölümü de fena şekilde destek oluyordu. Salon mahşer yeri gibiydi. Herkesin gözü bu ikilinin üstünde heyecanla bekliyorlardı.






Ekran görüntüsü 2024-01-07 235359.png

Rocky fazla beklemeden söze girdi...

"RockyJ (seyircilerden gelen tezahüratları dinleyerek): Eğer gerçek bir rekabet istiyorsan, seninle konuşmak için buradayım, Cactus Jack! Ancak unutma, ben RockyJ, bu arenanın gerçek yıldızı, ve seninle dalga geçmek için buradayım!"

"Cactus Jack (gülerek): Ha, RockyJ! ECW şampiyonu olmam senin hayalinin çok ötesinde bir başarı, anladın mı? Seninle uğraşmak istemem normalde, ama eğer gerçek bir mücadele istiyorsan, seni bu ringde yerlere sermeye hazırım."







Ekran görüntüsü 2024-01-07 235445.png
RockyJ (gülerek karşılık verir): ECW şampiyonluğunu taşıdığını söylüyorsun ama benim için bu sadece bir geçiş aşaması olacak. Şampiyon olmak, kemerinle övünmek, benim için sadece basit bir salaklıktan ibaret. Benim amacım, senin gibi eski kurtları emekliye ayırmak ve gerçek bir rekabeti bu arenaya getirmek!

Cactus Jack (alaycı bir şekilde): Oh, evet mi? Belki de senin gibi yeni nesil çaylaklarla uğraşmak bana biraz eğlence katacak. Ama unutma, benim ECW şampiyonluğum sadece geçici bir durum değil, bu kemeri benden almak için çok savaşman gerekecek.

RockyJ (gülerek): Seninle savaşmak için buradayım, Cactus Jack! ECW şampiyonluğu senin için sadece bir anı olacak. Bu gece, bu ringde seni yerlere gömeceğim ve herkes burada RockyJ'in gerçek bir yıldız olduğunu görecek!



Ekran görüntüsü 2024-01-07 235427.png
İkili bir süre bakıştı ve aniden Cactus Jack, Rocky'e saldırmaya başladı. Birbirlerine seri yumruklar atıyorlardı ve sahaya hakem girmek zorunda kaldı. Bu her an bir maça dönüşebilirdi. Daha sonra RockyJ ringden inerken Cactus ring içinde kaldı. Bir süre bakıştılar ve Rocky çıkışa doğru yürümeye başladı. Geri geri yürüyor bir saniye bile Cactus Jack'in gözlerinden kendi gözlerini ayırmıyordu.

Seyirciler heyecan içinde tezahüratlarla olayı izlediler....

Maç için tarih belliydi. Bir hafta sonra Cactus ve RockyJ kemer için mücadele edeceklerdi.




Tarihi maç yarın sizlerle....
 

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Katılım
4 Ocak 2024
Konular
3
Mesajlar
112
Beğeni sayısı
40
PG Nakit
0
Konum
Tekirdağ
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
Önce biraz müzik....




İLK SINAV


Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_07-19_39_44.png




Beklenen gün geldi. RockyJ, Cactus Jack'e karşı ECW şampiyonluğu için Tampa Florida'da kendi memleketinde karşı karşıya geliyor. Biletler ilk saatten sold-out oldu ve main event için heyecan doruktaydı. Büyük maçın öncesinde ön sıradaki seyircilerle röportajlar yapılıyor, kimi destekledikleri soruluyordu. Kendi şehrinde güreşeceği için çoğunluk Rocky tarafındaydı.







Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_07-19_38_57.png



Ve Şampiyon ringe geliyor! Cactus Jack kendinden emin bir şekilde ringe gelirken seyirciler arasında onu destekleyen bir kesim de var ve sayıları bir hayli fazla. Rocky kendi evinde seyirci çoğunluğunu aldı ama oranlar birbirine çok yakın! Çetin bir mücadele olacak.







Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_07-19_39_56.png



Ve Altın Çocuk ringde! Soulman kendi şehrinde seyircilerin karşısına çıkıyor. O bu kemeri ilk geldiği günden beri hakettiğini herkese göstermişti.

"Let's go Rocky! Let's go Rocky! Let's go Rocky! Let's go Rocky!"

"Bayanlar baylar, tekrar hatırlatıyorum. Bu maç sadece bir kemer maçı değil. Kaybeden bir daha ECW ringlerinde güreşemeyecek!"




Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_07-19_41_30.png


Maç hızlı başlamıştı. Cactus Jack zil sesi gelir gelmez koşup DDT ile Rocky'i yere serdi. Rocky ufak bir afallama yaşıyordu, yerden hemen kalktı ve Cactus'e kroşeler indirmeye başladı. Cactus bir şampiyon edasıyla vuruşları hissetmiyor ve big boot ile Rocky'i yeniden yere seriyordu.

"Yılın maçında bu iki adam birbirini öldürmek için ringe çıkmış gibi gözüküyor!"

Cactus erkenden bir pin denemesi denedi. Hakem daha ilk vuruşunu yapamadan Rocky ayağa kalktı ve dropkick ile hala ringde olduğunu hatırlattı. Seyirci çılgına dönmeye hazırdı ve Rocky'den daha fazla hamle bekliyordu.


Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_07-19_43_06.png

İşte budur Rocky! RockyJ maça tekrar ortak oluyordu. İkili maçın henüz başında tansiyonu zirveye çıkarmıştı.
"Big Boot! İsabetli! RockyJ geri döndü! Cactus Jack kendine gelmeli yoksa bu onun sonu olacak!"

"Cactus Sucks! Cactus Sucks!

Tampa seyircisi tüm desteğini hemşerisine vermişti. Salon Rocky ismi ile çınlıyordu...
"Cactus Jack: Bu şehir sana tapıyor evlat"
"RockyJ: Onları utandırmayacağım."

İkili fırsat buldukça birbiriyle konuşuyor ve şovu daha da iyi hale getirecek spotlar deniyorlardı.



Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_07-19_43_45.png

Cactus tekrar bir DDT ile Rocky'i yere serdi ve onun suratını yumruklamaya başladı. Rocky'nin tekrardan zorlanmaya başladığını düşünen seyirci yanılmıştı. Cactus'ün altından kurtulan Rocky hızlı bir hamle ile Cactus'ü irish whipe gönderdi ve spine buster ile onu yere serdi.

"Bu iki çılgın adamın enerjisi daha bitmedi! Kuralsız bir maçtalar ve henüz silah kullanan olmadı bile. Bu maçı kan götürecek..."







Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_07-19_44_56.png
Hızlı olanın avantajlı olduğu bu maçta Rocky, gençliğinin avantajını kullanarak seri darbelerle Cactus'ü köşeye sıkıştırmıştı. Rocky sürekli surata darbeler indiriyor fakat Cactus'ün burnu bile kanamıyordu. Rocky git gide sertleşmesine rağmen bu işin böyle olmayacağını anladı ve ringin dışına doğru yol aldı. Ringden inmeden önce seyirciye oynayan Rocky salonun ateşini iyice harlamıştı.

"Rakibine vurmak yerine seyirciye oynamak böyle bir maçta mantıklı değil. Cactus ringi terk etti bile!"






Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_07-19_47_03.png



Rocky bir an arkasını döndü ve Cactus'ü ring dışında gördü. Hemen ringden inip ring altındaki sandalyelerden birisini aldı. Cactus ise elinde ringe giriş merdiveni ile Rocky'e koşuyordu. Hızlı olan vuracaktı...

"Çarpışacaklar! Bu Big Bang'den sonraki en iyi patlama olacak!!!!"





Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_07-19_48_21.png



Rocky hızlı davrandı ve Cactus'ün karnına sandalye ile vurarak elinden merdiveni düşürttü sonrasında ise yere attığı sandalyenin üstüne Cactus'ü fırlattı. Cactus Jack acı içinde kıvranırken Rocky tekrar ringe girdi.

"Bayanlar baylar, bu Florida'lı o... ç.... burada bir efsaneyi öldürmeye çalışıyor. MUHTEŞEM!"






Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_07-19_50_17.png

İkisi de ringe girdiğinde Cactus Jack ani bir comeback ile bitirici hareketini yaptı ve seyircileri şoke etti. Kendisini destekleyen seyirciler ise mutluydu.

"Rocky Sucks! Rocky Sucks! Rocky Sucks!"

Cactus Jack yerdeki rakibini tuş etmek istiyordu. 1.... 2.... Hayır! bitmedi çünkü Rocky hala hayattaydı.






Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_07-19_52_52.png



Cactus rakibini tuş edemeyince iyice deliye döndü ve kendo stick ile saldırmaya başladı. Rocky tam kafasına aldığı darbe ile yere yığıldı. Rocky'nin dünyası dönüyordu nerede olduğunun farkında bile değildi bir süreliğine...


"İşte bizim meşhur Cactus Jack! Genç adamın kafasında sopayı kırdı bile!"




Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_07-19_55_59.png


Cactus Jack sinirini çıkarmaya çalışıyor ve maçı domine ediyordu. Bir kez daha bitirici hareketiyle Rocky'i yere serdi ve tekrar pin denemesinde bulundu.


"Şimdi tuş ediyor! 1... 2... 3.. 3? Hayır olmadı! Rocky yine kalktı!"

Rocky'nin ayakta olduğunu gören seyirci daha da coşkulandı çünkü maç devam ediyordu. Cactus ring kenarına geldikçe seyirci ona ellerinde ne varsa fırlatıyor ve maçtan soğutmaya çalışıyordu.



Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_07-20_16_21.png



Rocky bir anlık hamle ile maçı yeniden lehine çevirdi ve daha önce hiç yapmadığı bir şeyi yaptı. Masayı ateşe verdi... Maçtan önce Cactus Jack ile kararlaştırdıkları bir nokta da buydu. Cactus Jack Rocky'i buna ikna etmişti.

"Bu maçı izlemeyen her şeyini kaybeder! Masa yanıyor, LANET OLASI MASA YANIYOR!"

Rocky yanan masaya doğru bir suplex ile Cactus'ü fırlatıyor ve masayı kırıyordu. Cactus Jack acı içinde yerdeydi.




Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_07-20_18_54.png

Rocky rakibinin acı içinde kıvranmasına aldırmadan onu yerden kaldırıyor ve bitirici hareketini vuruyordu.

"İşte böyle! Kaldır o p*çi yerden. Geliyor, PUMPHANDLE X-FACTOR!!!!"

RockyJ rakibini tuş etmeye hazırlanıyor ve üstüne yatıyordu.

1.. 2! Olmadı çünkü bunca darbeye rağmen Cactus yıkılmıyordu!

"Cactus Jack: Çok iyi gidiyorsun evlat! seyirciyi duyuyor musun?"
"RockyJ: Gerginim adamım. Umarım iyisindir...."
"Cactus: Beni s.et.. Anın tadını çıkart Rocky"



Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_07-20_22_09.png

Tuş olmadıktan sonra ayağa kalkan Cactus, Rocky'e kürekle vuruyor ve onu dışarıya fırlatıyordu. Ring kenarında yerde yatan Rocky hiç beklemediği bir manzara ile karşılaştı. Cactus Jack, ring köşesinden üstüne elbow drop ile atlıyordu. Bu hesapta olmayan bir hareketti. Rocky hızlı bir hareketle kendisini hazırladı ve Cactus hareketini tamamladı. Rocky yerde kıvranırken Cactus tekrardan ringe girdi ve seyirciye hareketler yapmaya başladı.

"Bugün daha neler göreceğiz böyle!!"






Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_07-20_20_14.png


Cactus'ü savunmasız anında yakalayan Rocky, fırsattan istifade edip beklenmedik bir anda, kırık masanın üstüne doğru imza hareketini vuruyordu. Cactus'ün hala burnu dahi kanamamıştı. Rocky bu sefer submission denedi. Yaklaşık 2 dakika Sleeper Hold ile Cactus'ü tutmasına rağmen Cactus hala ayaktaydı ve "Pes etmeyeceğim" diye bağırıyordu.

"RockyJ: Neler oluyor? Burada bitiriyorduk."
"Cactus: Son dakikada planlar değişti evlat. Kazanmıyorsun üzgünüm."
"RockyJ: Anlamıyorum... öyle olsun"
"Cactus: Şahsi algılama evlat ben de bilmiyordum."




Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_07-20_25_11.png

RockyJ yeterince uzun süre submission yaptığından dolayı hakeme maçı bitirmediği için itiraz ederken hiç beklemediği bir şey yaşandı. Cactus ayakkabısının içinden muşta çıkarmıştı. Rocky'e seslendi. Rocky arkasını dönmesiyle suratında yumruğu yemesi bir oldu. Kanlar içinde yere düştü. Maçın başından beri kan akıtmaya çalıştığı maçın son sahnesinde kendi kanı akmış, aldığı kötü haberin etkisiyle de yüzü asılmıştı. Sanırım yolun sonu gelmişti...

"O da ne? Muşta mı! MUŞTA!!! Rocky'nin suratı patladı! RİNGDE KAN DÖKÜLDÜ! Cactus Jack bunu ilk defa yapıyor! Kemerini çok seviyor anlaşılan."
"Tampa'da Soulman yerde hem de kanlar içinde!!"




Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_07-20_25_30.png

Cactus Jack yerde kanlar içinde yatan Rocky'nin üstüne yattı ve tuş denemesinde bulundu. Bu son sinyaldi. Rocky için en uzun gece şimdi bitiyordu.
1... 2... ve 3... Zil sesi çaldı ve maç bitti.

O 3 saniyede Rocky'nin beklemediği bir şey daha yaşandı...

"Main Roster'da görüşürüz evlat. Büyükler ligine gidiyorsun! Tebrikler"

RockyJ birkaç dakika içinde çok büyük duygu değişimleri yaşamıştı. Bu maçı ikisi de kazanmıştı aslında... RockyJ yüzünü yere çevirdi ve kimseye belli etmeden gülmeye başladı.



Xbox Series X_S için WWE 2K23-2024_01_07-20_25_54.png

Cactus kemerine sevinirken Rocky yerden kalkmadan seyirciyi dinliyordu. Bu ikili seyirciye adeta sinema gösterisi sunmuştu...

"Rocky! Rocky! Rocky! Rocky! Rocky! Rocky! Rocky! Rocky! "

Seyirci yıkılıyordu. Rocky bir süre yerinden kalkmadan seyirciyi dinledi. Herkes salondan ayrılana kadar onun adını haykırıyordu. Bu gece RockyJ için ECW'a veda vaktiydi...

RockyJ artık yeni bir dünyaya uyanacaktı. Smackdown mı yoksa RAW mı......




-DEVAM EDECEK-
 

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Buradaki bölümleri kaçırmışız ya, hemen yorumlayalım. Bu rakipler ne hacı? Baba herkesi pataklamış, Dudley Boyz'a karşı kimle takım oldu onu da yazsaydın keşke, yoksa tek başına handikapta mı aldı??? Haydiiii, direkt rakip RVD ha, alırsın gibime geliyor. Kardeşim RVD'yi aldıysa bu çocuk kemeri beline takar. Ağır konuşmuş. Debut maçına bu kadar an yazıldıysa bu maçı baya merakla bekliyoruz, bu arada bana kalırsa diğer maçlara da ufak ufak hikayeler yazılsaydı iyi olurdu, şunu yendi, bunu yendi diyerek geçilmesi bence olmadı. Karakter gelişimini göremeden direkt kemer aşamasına geçtik, hakeza RVD maçı da öyle. Karakterin ana kadroya çıkacağı zaman diliminde daha bol hikayeli bir şeyler bekliyorum şahsen. ECW'da bir daha güreşemeyecek mi? Bu biraz ağır kaçmış, RockyJ rahat alır diyorduk da galibiyet zora girdi gibi. Maalesef biz de Cactus Jack saflarındayız. X-Factor'u bile attıysa yavaştan Cactus Jack babaya veda vakti gelmiş. Oyyyyy, baba pes etmiyor, fakat diyaloglara bakarsak maçı salıp Rocky'nin önünü açacak gibi. LAN?! Biz bu işi biliyoruz, Cactus Jack çok sevdiği arenasını bırakmıyor, RockyJ'de ana kadroya çıkıyor. Demin yazdığım gibi ana kadroda önemli maçlardan hikayeli olanlardan da bekliyoruz. Önemli olarak saydıklarımdan örnek: Dudley Boyz, eğer takım maçıysa RockyJ'nin ilk takım maçı, handikap ise daha önemli ikiliyi yerle bir ettiği bir maç. Jeff Hardy, 2006 yılında olmamıza rağmen adı bile yeter deriz. Ayriyetten RVD, bölümde RVD maçına da ağırlık verilebilirdi. Eline sağlık.
 

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Katılım
4 Ocak 2024
Konular
3
Mesajlar
112
Beğeni sayısı
40
PG Nakit
0
Konum
Tekirdağ
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
Buradaki bölümleri kaçırmışız ya, hemen yorumlayalım. Bu rakipler ne hacı? Baba herkesi pataklamış, Dudley Boyz'a karşı kimle takım oldu onu da yazsaydın keşke, yoksa tek başına handikapta mı aldı??? Haydiiii, direkt rakip RVD ha, alırsın gibime geliyor. Kardeşim RVD'yi aldıysa bu çocuk kemeri beline takar. Ağır konuşmuş. Debut maçına bu kadar an yazıldıysa bu maçı baya merakla bekliyoruz, bu arada bana kalırsa diğer maçlara da ufak ufak hikayeler yazılsaydı iyi olurdu, şunu yendi, bunu yendi diyerek geçilmesi bence olmadı. Karakter gelişimini göremeden direkt kemer aşamasına geçtik, hakeza RVD maçı da öyle. Karakterin ana kadroya çıkacağı zaman diliminde daha bol hikayeli bir şeyler bekliyorum şahsen. ECW'da bir daha güreşemeyecek mi? Bu biraz ağır kaçmış, RockyJ rahat alır diyorduk da galibiyet zora girdi gibi. Maalesef biz de Cactus Jack saflarındayız. X-Factor'u bile attıysa yavaştan Cactus Jack babaya veda vakti gelmiş. Oyyyyy, baba pes etmiyor, fakat diyaloglara bakarsak maçı salıp Rocky'nin önünü açacak gibi. LAN?! Biz bu işi biliyoruz, Cactus Jack çok sevdiği arenasını bırakmıyor, RockyJ'de ana kadroya çıkıyor. Demin yazdığım gibi ana kadroda önemli maçlardan hikayeli olanlardan da bekliyoruz. Önemli olarak saydıklarımdan örnek: Dudley Boyz, eğer takım maçıysa RockyJ'nin ilk takım maçı, handikap ise daha önemli ikiliyi yerle bir ettiği bir maç. Jeff Hardy, 2006 yılında olmamıza rağmen adı bile yeter deriz. Ayriyetten RVD, bölümde RVD maçına da ağırlık verilebilirdi. Eline sağlık.
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim hocam. RockyJ'in ağırlıklı hikayesi main rosterda olacağı için ECW aşamasını hızlandırılmış anlattım. Önümüzde uzun ve keyifli bir hikaye var. Bu arada Dudley'leri teker teker yendik :) Arada bir kaç aylık bir süreç var ve sonucunda RVD maçına hak kazanıyoruz. Main Roster bölümleri çok daha detaylı ve uzun olacak. Hatta bu gece yeni bölüm geliyor.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: